Terug naar school IV

()

De kelder

“Waar was je vorige week?”

Die vraag had me dagenlang bezig gehouden.

“Thuis”, antwoordde Luc kortaf van achter zijn bureau.

“Was je ziek?”

“Waarom wil je dat weten? Ben ik jou tegenwoordig verantwoording schuldig?”

Slik! Dat was een rake opmerking.

“Nee, natuurlijk niet”, haastte ik me te zeggen. “Gewoon. Belangstelling. Meer niet”.

“Ik was niet ziek. Ik kon niet weg. En verder gaat het je niks aan”.

Oké, dat was duidelijk. Of eigenlijk niet. Waarom deed hij er zo geheimzinnig over? Had hij iets te verbergen? Een relatie met een vrouw? Telkens als dat vermoeden rees, overviel me een stekend gevoel in mijn maagstreek. Ik wist niet waarom, maar het ergerde me steeds vaker dat hij vrijwel alles van mij wist terwijl hij zelf niets losliet over zijn privé leven.

Ik had er inderdaad niets mee te maken, hield ik mezelf voor. Ik moest me niet zo druk maken. Hij leidde zijn leven, ik het mijne. Ik was één keer per week – geheel vrijwillig – zijn speeltje. Daar moest ik tevreden mee zijn zolang het duurde. Het was zinloos rare ideeën in mijn hoofd te halen. Hij was de Meester, ik zijn slaaf.

“Hoe gingen je tentamens?” onderbrak Luc mijn overpeinzingen.

“O, wel goed eigenlijk. Beter dan ik had verwacht. Dankzij jou”.

“Dankzij Job bedoel je”.

“Ja, ook dankzij Job”.

“Goed”, zei hij zonder op te kijken van zijn beeldscherm. “Morgenavond haal ik je op bij het busstation. Met de auto. Je draagt geen sieraden, geen parfum en geen ondergoed”.

“Ja Meester”.

<> <> <>

Mijn sieraden achterwege laten was het probleem niet. In de voetgangersbrug zou ik mijn horloge in mijn tas stoppen. Maar ik voelde er niets voor me in een smerig openbaar toilet te moeten omkleden. Dat verplichtte me weer een rokje aan te trekken. Het zachte schuren van broeknaden langs mijn lipjes was weliswaar erg geil, maar een natte plek zou ook meteen aan de buitenkant zichtbaar zijn.

Ik trok een wit topje aan met spaghettibandjes en een kort jasje er overheen, zodat mijn ouders niet zouden opmerken dat mijn tepeltjes brutaal tegen de stof priemden. Dat jasje moest meteen uit toen ik naast Luc op de zachte leren bekleding van zijn zwarte Golf cabrio plaatsnam.

“Goh, heb je nieuwe schoenen?” vroeg Luc met een blik op de elegante schoentjes aan mijn voeten, waarvan de hakken al een centimeter hoger reikte dan mijn oudjes.

“Leuk. Die mag je vanavond aanhouden”.

Ik zweeg. Waarom kreeg ik telkens de indruk dat hij me uitlachte? Ik deed mijn best om bij hem in de smaak te vallen en dan deed hij er zo kleinerend over.

Mijn aandacht focuste ik strak op de weg toen we de stad uitreden. Ik was nerveus, maar al lang niet meer zo bang als de vorige keer. De enige spanning die er heerste was de onzekerheid wat er vanavond ging gebeuren, maar ik wist dat ik op die vraag geen antwoord zou krijgen. Luc liet me bewust in het ongewisse en ik kon hem geen ongelijk geven. Diep vanbinnen wilde ik het niet anders. Het behoorde tot het geraffineerde voorspel dat mijn hormonen in dit stadium al in actie deed schieten.

“Iedereen ziet het”, protesteerde ik benepen toen Luc tijdens de rit een spaghettibandje van mijn schouder liet glijden en daarmee tegelijkertijd mijn linkerborst ontblootte.

“Gun een ander ook een pleziertje”, was zijn luchtige reactie. “Zoiets moois zien ze niet elke dag”.

Als hij even niet hoefde te sturen of te schakelen rolde hij mijn tepel tussen zijn vingertoppen. Ik probeerde er stoïcijns onder te blijven, maar toch zakte ik paniekerig onderuit toen we voor een stoplicht stopten en rechts van ons een andere auto halt hield. Ik durfde niet opzij te kijken uit vrees dat mijn bange vermoeden werd bevestigd.

“Als je dat nog één keer flikt laat ik je alles uittrekken”, dreigde Luc. “Ga recht zitten”.

Gehoorzaam deed ik wat hij me opdroeg, maar ik slaakte een diepe zucht van verlichting toen het licht eindelijk groen werd. Die opluchting was echter van korte duur want een moment later trok Luc ook de tweede borst bloot.

“Zie je? Zo erg is dat toch niet? Ik wed dat het je opwindt”.

Om zijn bewering te controleren verplaatste hij zijn hand nu onder mijn rokje. Op commando spreidde ik mijn knieën. Ontkennen had geen enkele zin. Ik was zeiknat.

“De dame heeft er zin in”, stelde Luc tevreden vast.

Hij roerde zijn middelvinger even vrijpostig in mijn kut, rook eraan en stopte hem daarna in mijn mond. Braaf likte ik mijn eigen sappen op. Heimelijk hoopte ik dat hij die handeling nog eens zou herhalen. Ik stond op springen. Er was niet veel meer voor nodig om me te laten klaarkomen.

Maar helaas. Luc had zijn beide handen nu aan het stuur nodig. Hij draaide van de hoofdweg af en reed een dorpje binnen. In een doodgewone zijstraat parkeerde hij de auto op de oprit van een vrijstaand huis dat aan de buitenkant niet noemenswaardig afweek van de rest. Bij het uitstappen fatsoeneerde ik mijn kleding, maar Lucs gefronste wenkbrauwen dwongen me dit onmiddellijk terug te draaien. Topless liep ik samen met hem naar de voordeur.

“Niet schrikken”, zei hij nadat hij had aangebeld. “Max ziet er bedreigend uit, maar hij is een echte goedzak”.

Ik schrok toch. En niet zo’n beetje ook. De man die ons toegang verschafte tot de woning was een boom van een vent, minimaal twee meter lang, een flinke bierbuik en enkel gekleed in een leren broek en teenslippers. Ik schatte hem halverwege veertig. Zijn grijzende lange haar was in zijn nek samengebonden tot een staartje. Het meest angstaanjagende waren echter de tatoeages van griezelige draken en slangenfiguren die zijn bovenlijf en armen bedekten. Ik deinsde onwillekeurig achteruit toen hij me met een kus wilde begroeten, maar Luc duwde me onverbiddelijk terug.

“Da’s nog een jonkie, Luc”, zei Max met een onvervalst Rotterdams accent. “Kén dit wel?”

“Geen zorgen, makker. Ze lust er pap van. Over een tijdje doet ze jou nog wat voor”.

Max lachte bulderend.

Midden in de hal ontdeed Luc me van mijn topje en rokje. Ik was meteen naakt in het bijzijn van een wildvreemde reus, van wie ik intussen het angstige voorgevoel had dat hij vanavond ook een rol toebedeeld zou krijgen. Bij die gedachte kreeg ik spontaan de bibbers. Wég was mijn geilheid. Zenuwen en twijfels namen bezit van me. Hopelijk wist Luc wat hij deed. Hij zou me toch niet zomaar overleveren aan de eerste de beste Hells Angel? Nee toch?

Luc wees naar een stenen trap die naar beneden leidde.

“Ga jij maar vast, Saartje”, beval hij. “Ga op je rug op het bed liggen met je armen en benen wijd. Wij komen zo”.

Met gemengde gevoelens daalde ik de trap af.

“Lekker wijffie”, hoorde ik Max nog zeggen. “Waar haal je die geile mokkeltjes toch steeds vandaan?”

Het was niet alleen de toenemende spanning die me deed rillen. De kelder voelde koel en klam aan. Er was maar één deur, die toegang bood tot een ruimte die zich het beste liet omschrijven als een soort martelkamer, die spaarzaam verlicht werd door enkele flikkerende olielampen. In het midden stond een metalen tweepersoons bed zonder matras. Over de ouderwetse spiraal was alleen een versleten badstof laken gespannen. Wat ook meteen opviel was het Andreas kruis tegen één van de bakstenen muren en een in hoogte verstelbare bok. Deze leek precies op het exemplaar waar we vroeger tijdens de gymles overheen moesten springen.

Hier en daar waren in de wanden en het plafond haken, ogen en katrollen bevestigd, die op hun beurt steun boden aan kettingen in diverse afmetingen. Op diverse schappen bevond zich een bonte verzameling dildo’s, boeien, klemmen, touwen, riemen, zwepen, gewichten, condooms, flessen massageolie en andere attributen waarvan ik de functie niet eens kon raden. In een hoek zag ik een verouderde wastafel met een klein medicijnkastje erboven en een rekje met schone handdoeken. In een andere hoek stond een aftandse zithoek waarboven een vrij nieuw plasmascherm hing. Ik keek even rond, maar kon geen camera’s ontdekken. Luc kennende was dat echter geen garantie dat ze er ook niet waren.

Mijn Meester scheen een macabere voorkeur te hebben voor dit soort ruimtes. Eerst de zolder, toen de kapel, en nu dit. Hoewel deze kelder me meer vrees inboezemde dan de vorige locaties, maakte het me merkwaardig genoeg ook nieuwsgierig. In ieder geval wist ik deze keer wat ik ongeveer kon verwachten. Ik verzamelde al mijn moed en bereidde me op het ergste voor.

Toen ik stemmen hoorde naderen haastte ik me in de opgedragen houding op het ongemakkelijke bed te gaan liggen. Met kloppend hart wachtte ik de komende gebeurtenissen af.

Vanuit mijn ooghoeken kon ik zien dat Luc alleen zijn jas had uitgetrokken. Max was echter volkomen naakt. Nu was ook zichtbaar dat letterlijk zijn hele lijf was getatoeëerd. Alleen zijn handen, gezicht en pik waren de dans ontsprongen. Maar hij had wel een pijnlijk uitziende piercing dwars door zijn eikel en twee in zijn scrotum. Gefascineerd keek ik ernaar. In slappe toestand maakte Max’ lul al een bovengemiddelde indruk en ik vroeg me af hoe groot zijn erectie dan wel moest zijn.

Intussen was Luc naast me op het bed komen zitten. Terwijl hij – zoals verwacht – mijn polsen en enkels aan de vier hoeken van het bed ketende, vertelde hij me wat ik min of meer al vermoedde.

“Vandaag is Max je Meester. Alle afspraken die je met mij hebt, gelden ook voor hem. Ik ben hier en ik blijf ook. Geen reden voor paniek dus. Ik wil dat je hem bedient zoals je dat bij mij zou doen. Begrepen?”

“Ja Meester”.

Het zou niet eenvoudig zijn te doen wat hij van me verlangde. Met Luc had ik een speciale band opgebouwd. Ik vertrouwde hem. Daarentegen was Max iemand die ik elke andere situatie zou hebben gemeden als de pest. Maar omdat Luc het wilde zou ik mijn uiterste best doen hem tevreden te stellen. Hij zou er wel een bedoeling mee hebben.

Luc trok zich terug in de zithoek. Hij blies een olielamp uit zodat hij in het donker zat en ik hem niet meer kon zien. Het licht boven het bed werd juist hoger afgesteld.

“Ik weet dat je Meester je graag blinddoekt”, begon Max terwijl hij een paar rondjes rond het bed liep en me eerst aan alle kanten rustig bekeek. “Maar ik hou daar niet van. Ik wil juist dat je ziet wat er gebeurt. Hou je ogen dus vooral open”,

“Ja… Ja Meester”, stotterde ik.

Godsamme. Met een blinddoek had ik me nog kunnen verbeelden dat het Luc was. Zelfs dat werd me niet gegund.

Max goot wat exotisch geurende olie tussen mijn borsten en kwam schrijlings over me heen zitten. Oef! Wat een gewicht. Hij draaide er niet lang omheen maar begon met zijn handen als kolenschoppen mijn bolletjes te kneden en te knijpen. Hij knipoogde toen ik hem aankeek. Nu pas zag ik dat hij een vaderlijke blik in zijn ogen had. Waarschijnlijk had Luc gelijk en was Max het type ‘ruwe bolster, blanke pit’. Mijn ergste afkeer voor deze gigant begon langzaam te slinken.

Waar ik me wel zorgen over maakte was zijn lul, die nu schoksgewijs omhoog kwam. Lieve hemel, zo’n groot en dik apparaat had ik nog nooit van dichtbij gezien. Minimaal twintig centimeter schatte ik. Misschien zelfs ietsje meer. En dan die piercings…

Max schoof naar beneden op en verlegde zijn massage naar mijn buik en schaamstreek. De rest vond hij blijkbaar niet interessant genoeg. Het was allerminst onprettig wat hij deed, maar ik betrapte mezelf erop dat ik ongeduldig en onrustig werd. Ik lag in een kamer vol martelwerktuigen en ik verlangde… Nee, ik éiste dat ze dan ook werden gebruikt.

Ik schrok zelf van die gedachte. Was ik in die korte tijd al zó verslaafd geraakt?

Tijd om daarover na te denken werd me niet gegeven. Max liet de kettingen aan mijn handen vieren en gebood me half rechtop te gaan zitten. Zelf knielde hij voor me zodat zijn ferme leuter voor mijn gezicht heen en weer zwiepte. Het uur van de waarheid was aangebroken. Pijpen kon ik als de beste volgens mijn ex-vriendjes. Maar of het me ook zou lukken dit gevaarte naar binnen te werken zonder daarbij mijn handen te kunnen gebruiken?

“Doe je best, meissie”.

Dat deed ik. Ik besloot onderaan te beginnen. Zijn scrotum was gelukkig netjes geschoren. Ik liet de ballen beurtelings op mijn tong dansen en zoog af en toe eentje ervan naar binnen. De piercings tikten venijnig tegen mijn tanden. Oei, dat moest ik dus niet te vaak doen.

Ik wilde verdergaan met likken maar Max bleek iemand van weinig geduld. Aan het kloppen van zijn pik en zijn harde kreunen te merken, was hij al aardig op weg naar een orgasme. Zijn vingers vouwden zich achter mijn hoofd om de juiste hoek te bereiken. Toen dwong hij zijn monster in één beweging achter in mijn keelgat. Met lange halen neukte hij me in mijn mond. Ik kokhalsde hevig en dacht dat ik zou stikken, maar intussen had ik geleerd dat ik het mezelf alleen maar moeilijker maakte als ik me verzette. Ontspannen, prentte ik mezelf in.

Dat maakte het ook niet bepaald makkelijk, maar tot mijn opluchting duurde het niet lang. Met een paar flinke stralen spoot Max zijn zaad midden in mijn gezicht. De klodders dropen langs mijn ogen en neus naar beneden. Ik kneep mijn lippen stijf op elkaar. Ik was allang blij dat hij niet in mond was gekomen en bij voorkeur liet ik dat zo. Dat hij geen moeite deed om mijn gezicht af te vegen nam ik maar voor lief.

“Dat was fijn, moppie”.

“Graag gedaan, Meester”.

Met één hand greep hij tussen mijn benen.

“Je bent nog niet erg nat, juffie”.

Was mijn naam zo moeilijk te onthouden? Ik heet Zara, sufferd!

“Omdat je haar niet geeft wat ze nodig heeft”, klonk opeens de stem van Luc.

“Godverdomme man, mijn dochter is ouder”, verdedigde Max zich.

Ondanks zijn omvang en vervaarlijke uiterlijk bleek de grote beer een klein hartje te hebben. Hij had er moeite mee dat ik nog zo jong was.

“Je dochter is geen sub. Zij wel. Moet je opletten wat er gebeurt als je de zweep er overheen legt”.

De zweep! Het woord alleen al bezorgde me kippenvel. Ik had ze zien liggen in verschillen soorten en maten. Hun benamingen had ik van het internet geplukt. Karwatsen, floggers, flapzwepen, zwepen van paardenhaar, rietjes en nog veel meer. Allemaal bedoeld om subjes zoals ik mee te kwellen en tegelijkertijd te verwennen. Ik vreesde de pijn maar verlangde er ook naar. Die tegenstrijdigheid kon ik nog steeds niet bevatten.

Max aarzelde. Toch liep hij naar een één van de schappen en kwam terug met een leren flogger. Onwillekeurig zette ik me schrap toen hij uithaalde, maar de klap kwam naast me op het bed terecht.

“Wil je dit wel?” vroeg hij.

“Ja alstublieft, Meester”.

De mep die ik meteen daarna op mijn bovenbeen incasseerde was teleurstellend licht. Ik was zelfs blij dat Luc ingreep. Hij bracht mijn boeien weer op spanning en ranselde me vervolgens een paar keer krachtig op mijn dijen, buik en borsten. Ik schreeuwde het uit en rukte verwoed aan mijn ketenen. Heerlijk. Eindelijk actie.

“Zo doe je dat”, zei Luc en overhandigde Max het slagwerktuig. “Nu jij, mietje”.

Ai! Dat laatste was tegen het zere been. Max gromde iets dat onverstaanbaar en erg onvriendelijk klonk. Terwijl Luc zich weer in de schaduw terugtrok leefde hij zijn ergernis uit op mij, maar zijn terughoudendheid was hij kwijt. Het ging er heftig aan toe. Ik leed en ik genoot. Toen ik van mijn hals tot mijn knieën onder de rode striemen zat, droop mijn kutje van het geil.

“Zo”, zei Max toen hij de zweep wegsmeet. “Word je daar zo heet van, teefje? Zullen we je eens afkoelen dan?”

Hij graaide naast het bed waar – zo bleek – een kleine wijnkoeler met ijsklontjes stond. Hij gooide een handvol op mijn buik. God allejezus, in no time was ik zelf een ijsje. Knielend tussen mijn gespreide benen begon hij het smeltwater over mijn getergde huid te wrijven, zich vooral richtend op mijn tietjes en kruis. Hij schepte er een sadistisch genoegen in een klontje ijs tussen mijn schaamlippen heen en weer te bewegen en even halt te houden op mijn klit. Mijn hele onderkant trok ervan samen. Ik klappertandde en rilde van mijn kruin tot mijn tenen.

Na een tiental minuten klikte Max de banden om mijn enkels vast aan mijn polsen, zodat ik dubbel gevouwen voor hem kwam te liggen met mijn kontje omhoog. Hij zette de behandeling met het ijs voort, maar breidde het nu uit naar mijn billen, bilspleet en sterretje. Ik kermde en kreunde, maar dacht geen moment aan de mogelijkheid ermee te stoppen. Daarvoor was het veel te opwindend.

Tot slot werd het allerlaatste ijsklontje diep in mijn kut gestopt om daar te smelten. Het water liep, vermengd met mijn eigen vocht, in straaltjes uit mijn lijf. Max keek afwachtend toe, snokkend aan zijn megalul die inmiddels weer paraat stond voor een volgende beurt. Ik was er trouwens ook meer dan klaar voor. Een onstilbare honger naar een orgasme had bezit van me genomen.

“Meester, wilt u me neuken? Alstublieft?”

“Had je toestemming me iets te vragen, slavin?”

“Nee Meester, vergeeft u mij”.

Pets! Au! Een voltreffer met de zweep dwars over mijn schaamlippen.

“Dank u, Meester”.

Max griste een condoom van een plankje en rolde het ding met een geroutineerde beweging over zijn lul. Hè? Maar ik dacht…

“Ik ga je wel neuken”, fluisterde hij. “Maar alleen voor mijn plezier, begrepen? Jij komt niet klaar. Als dat toch dreigt te gebeuren vraag je netjes om een pauze”.

“Goed Meester”.

Nou, daar was ik dan mooi klaar mee. Of eigenlijk niet natuurlijk.

Langzaam gleed zijn eikel bij me naar binnen. Naarmate hij me verder vulde begon ik als een vis op het droge naar adem te happen. Man! Dit hield ik onmogelijk langer dan een paar minuten uit. Mijn hele kut werd opgerekt en uitgediept alsof hij mijn anatomie wilde wijzigen. Kon ik zijn ding wel helemaal hebben? Voelde ik zijn ballen tegen mijn huid? Ik wist het niet. Pijn en genot overstemden mijn andere zintuigen bij elke stoot.

“Pauze!” riep ik gehaast toen ik het voelde komen.

“Nu al?”

Ik hijgde alsof ik een marathon had gelopen. Krampachtig probeerde ik mijn aandacht ergens ander op te richten en mijn lustgevoelens te negeren. Niet klaarkomen. Vooral niet klaarkomen, herhaalde ik telkens opnieuw in mijn gedachten.

Na de derde pauze kwam ik uiteindelijk toch. Er was geen houden meer aan. Probeer op zo’n joekel maar eens géén orgasme te krijgen. Mijn hele lijf sidderde en schokte. Zweetdruppels liepen in stroompjes langs mijn gezicht, maar ik voelde me zalig en voldaan. Jemig, wat een genot!

“Ongehoorzaam wicht”, gromde Max terwijl hij zijn erectie uit me liet glijden. “Ik had je verboden klaar te komen! Je bent egoïstisch en respectloos”.

“Sorry Meester”, verontschuldigde ik me nederig, hoewel ik er in wezen geen letter van meende. Ik had een werelds orgasme beleefd en dat nam niemand me meer af. Lekker puh! Maar ik paste er wel voor op niets van mijn euforie te laten merken.

Ik opende mijn mond om nog iets toe te voegen.

“Zwijg!” tierde Max. “Ik wil het niet horen”.

Hij maakte me los, sleurde me weinig zachtzinnig in de richting van de leren bok en gebood me er overheen te leunen met mijn billen naar hem toegekeerd. Mijn enkels werden uit elkaar gedwongen en vastgeklonken aan een spreidstang aan de ene kant van de bok. Aan de andere kant werden mijn handen onwrikbaar aan de poten bevestigd. Vanuit deze positie bevonden mijn billen en kut zich bijzonder open en kwetsbaar onder het grijpgrage handbereik van Max.

Nog dagen zou het zwiepende geluid van de cane in mijn gedachten echoën als ik ging zitten. Genadeloos tergde het rietje mijn huid bij elke klap. Ik moest ze tellen. Twintig stuks. Vooral mijn billen moesten het ontgelden. Door merg en been ging de marteling. Ik verzette me door elke spier te spannen. Ik kon niet anders. Tranen stroomden langs mijn wangen. Toch gaf ik niet op. Ik liet me er niet onder krijgen vanwege een beetje pijn, want dat was maar tijdelijk. Zodra het slaan ophield, zou ook het gevoel ervan afnemen. Voor Luc hield ik vol. Ik wist dat hij toekeek en ik wist dat hij me straks zou prijzen als ik nu volhardde.

Max pookte zijn vingers een paar keer in mijn kut.

“Niet te geloven. Je bent alweer geil… We gaan het nog een keer proberen. Ik kom klaar. Jij niet. En niet andersom”.

“Ik doe mijn best Meester”, beloofde ik plechtig.

“Dat mag ik hopen”.

Deze keer dreef hij zijn lul achterlangs in mijn kut. Hij neukte me in een rustig tempo, niets forcerend. Maar ik vreesde het ergste toen het in mijn onderbuik alweer begon te broeien. Als dat maar goed ging.

Wat ik ook uitermate plezierig vond was dat Max intussen mijn bilnaad verkende met zijn vingers. Er gingen pas alarmbellen rinkelen toen ik iets kouds en glibberigs op die plek voelde. Hij smeerde mijn sterretje ergens mee in. Hij zou toch niet…?

NEE…! Nee, dat wilde ik niet. Niet in mijn kont!

Ik riep het ook. Tevergeefs. Hij ging gewoon door. Ik spande mijn sluitspier stevig aan maar de druk op mijn aars werd desondanks verder opgevoerd. Steeds meer glijmiddel werd er gebruikt. Ik voelde een enorme paniekaanval opkomen. Ik schreeuwde. Ik krijste. Ik vocht met mijn boeien. Het hielp niet. Ik zat gevangen. Help!

Ik moest iets zeggen, maar wat ook alweer? Ik probeerde na te denken.

“Blijf kalm, Saartje”, zei een stem. Het was Luc.

Ik was niet kalm. Ik kón niet kalm zijn. Dat stadium was ik allang gepasseerd. Ik was in paniek. Het woord… Hoe luidde dat verdomde stopwoord?

“STOP!” gilde ik wanhopig. “Stop! Stop alsjeblieft”.

Het wonder geschiedde. Max liet onmiddellijk los. Het volgende moment stond Luc naast me. In rap tempo werd ik losgemaakt van alle werktuigen. Ik huilde als een klein kind. Mijn hele lichaam trilde als een espenblad. Ik voelde twee sterke armen om me heen. Iemand trok me als een klein kind op schoot. Een bekende mannengeur drong door in mijn neus. Een kus op mijn voorhoofd. Troostende woorden.

“Rustig maar. Je bent volkomen veilig”.

“Volgens mij is ze nog maagd”, opperde Max.

“Is het dat?” vroeg Luc ongelovig. “Heb je het nog nooit anaal gedaan?”

Snikkend schudde ik mijn hoofd.

“Nee. En ik wil het ook niet”.

“Meisje toch”.

Hij drukte mijn hoofd tegen zijn schouder, streelde mijn haren. Max reikte me een glas water aan. Hij stond er een beetje verloren bij.

“Wat is precies het probleem?” informeerde Luc toen ik grotendeels was bijgekomen van de schrik.

“Ik vind het doodeng”.

“Hoe weet je dat nou? Je hebt het nog nooit gedaan. Je weet niet half hoe fijn het is”.

“Ik wil het ook niet weten”, schokschouderde ik koppig.

Schei uit, dacht ik. Ik wil niet. Dat moest voldoende informatie voor hem zijn.

“Het is niet eng”, verzekerde Luc me. “Je moet alles in het leven een keertje proberen. Als het niet bevalt praten we er niet meer over. Oké?”

“Maar Max is zo groot”.

Fout! Wat zei ik nou? Ik hoorde mijn zelf ingegooide glazen al rinkelen. Lucs reactie was te voorspellen. Net zoals die van mij trouwens.

“Wil je liever dat ik het doe?”

Zie je wel? Daar had je het al. Ik wenste al zo lang dat Luc me zou neuken. Nu kreeg ik de kans. Ik hoefde maar toe te happen. Het enige heikele punt was dat ik hem in mijn kut wilde en niet in mijn darmen.

Ik klemde mijn kaken op elkaar en hoopte dat hij niet verder zou aandringen. Maar ik wist wel beter.

“Nou…? Heel even maar. We binden je niet meer vast. Eén keertje erin en weer eruit. Dat is alles”.

Een diepe zucht ontsnapte aan mijn lippen. Ik wist dat ik uiteindelijk overstag zou gaan. Het ergste was dat hij het waarschijnlijk ook wist.

“Kijk me eens aan”.

Ik reageerde niet.

“Zara, kijk me aan”, herhaalde Luc met een lichte stemverheffing.

Met tegenzin gaf ik gevolg aan zijn verzoek. Zijn helderblauwe kijkers keken bemoedigend.

“Ik weet dat je het kunt, meid. Je bent een doorbijtertje. Vergeleken met wat je eerder al hebt gepresteerd is dit een eitje”.

Ja ja, mooie praatjes. Zou ik hem eens in zijn gat neuken? Maar hij had de twijfel in mijn ogen gelezen. Zou ik ooit in staat zijn deze man iets te weigeren?

Luc was al begonnen de knoopjes van zijn shirt open te maken. Daarna volgden zijn schoenen, sokken en jeansbroek. Bij het uittrekken van zijn boxer mocht ik voor het eerst in levende lijve zijn kloppende erectie aanschouwen. Hij had een mooie blanke, licht gekromde pik met een grillig aderenpatroon en een glanzende roodpaarse eikel. Een maatje kleiner dan die van Max. Niet te groot, niet te klein. Precies goed. Zijn strak gespannen zak was eveneens kaal, net zoals de rest van zijn lichaam. Alleen zijn armen en benen waren enigszins behaard. Piercings en tattoos ontbraken.

“Kom”, zei hij en dirigeerde me weer naar het midden van het bed. “Geen Meester of slavin deze keer. Gewoon jij en ik”.

Onder die voorwaarden stemde ik toe. Vergeleken met eerder was ik nu opvallend gelaten. Ik wist wat er ging gebeuren en berustte daarin. Hoewel ik het liever anders had gehad, was dit het eerste echte seksuele contact dat ik met Luc zou hebben. Op een merkwaardige tegenstrijdige manier was dat toch een mijlpaal waar ik naar uitkeek.

“Je weet wat je moet doen hè?”

“Ontspannen”, zei ik als een voorbeeldige scholiere die haar lesje had geleerd.

“Gaat dat lukken?”

“Hopelijk”.

Zoals beloofd werd ik niet vastgebonden. Volgens Luc zijn aanwijzingen nam ik op mijn knieën op het bed plaats met mijn benen uit elkaar en mijn kontje omhoog. Wat ik stiekem had gehoopt gebeurde helaas niet. Hij nam me niet eerst in mijn kut, zoals Max had gedaan.

Terwijl Luc mijn bilspleet opnieuw van een ruime hoeveelheid glijmiddel voorzag, voelde ik zijn stijve tegen mijn billen kloppen. Hoewel de aanstaande penetratie me bleef beangstigen werd ik al behoorlijk nat. Luc, die dit natuurlijk niet was ontgaan, speelde daar op slinkse wijze op in. Zijn ene hand greep tussen mijn benen naar mijn kut en begon me zachtjes met twee vingers te neuken, zijn duim rondjes draaiend op mijn klit.

“Geef je over”, fluisterde hij bijna onhoorbaar.

Hmmmm… Voor de afwisseling kostte deze opdracht me geen enkele moeite. Zelfs het soppende geluid dat mijn kut voorbracht werkte lustverhogend. De toenemende spanning in mijn buik zou zonder twijfel snel resulteren in een spetterend orgasme. Dat was alles waarnaar ik op dit moment hunkerde: klaarkomen.

Ik kreunde toen ik een lichte druk op mijn anus voelde. Het was niet zijn eikel die heel kort naar binnen gleed. Daarvoor was het te dun. Zijn pink? Meteen daarna voelde ik het dieper in mijn darm doordringen. Vervolgens herhaalde zich hetzelfde ritueel met een dikkere vinger. Het voelde niet eens zo vervelend. Integendeel. Het was eigenlijk best aangenaam en in combinatie met wat er allemaal in mijn kut plaatsvond, kon ik er zelfs van genieten. Met mijn ogen stijf dicht en mijn mond wijd open hijgde ik als een stoomtrein. Ik voelde het aankomen.

“Kóm Zara…! Kom maar. Nu!”

Ik kón ook niets meer doen om het tegen te houden. Mijn orgasme nam onherroepelijk bezit van me. Exact op dat moment ramde Luc zijn lul in één beweging meedogenloos in mijn reet. Precies gedurende die luttele seconden dat ik volkomen weerloos was en gedwongen alles te laten gebeuren. Ik klapte als een zandzak plat voorover op het bed. Was die ijselijke gil van mij?

“En?” vroeg Luc toen mijn hoogtepunt in het niets was opgelost.

“Rotzak!” vloekte ik vanuit mijn tenen. “Ik haat je”.

Hij grinnikte triomfantelijk.

“Ik hou ook van jou”.

<> <> <>

Max, die uit pure noodzaak de hand maar aan zichzelf had geslagen, verliet de kelder met de mededeling dat hij zich boven ging douchen. Ook Luc maakte aanstalten een eind te maken aan de avond. Ik lag nog een beetje verdwaasd uit te puffen toen hij me overeind trok. Au au au! Mijn kont stond in brand en mijn billen gloeiden al niet minder.

Luc nam me mee naar de wastafel en liet het water stromen. Met een nat washandje nat waste hij de ingedroogde spermaresten van mijn gezicht. Daarna pakte hij de gereedstaande douche gel en begon de rest met zijn blote handen in te zepen. Er was geen warm water, maar dat deerde me niet. De afkoeling voelde weldadig op mijn gestriemde vel.

Met bewondering bekeek ik het naakte lijf van Luc. Voor zijn tweeëndertig jaar mocht hij gezien worden. Een strak kontje, geen grammetje vet en zo te zien in topconditie. Zijn lul hing nu slap tussen zijn benen. Met dat ding was hij zojuist doorgedrongen tot het enige plekje van mijn lijf dat nog ongerept was geweest. Ik gruwde nog bij de herinnering eraan.

Aarzelend besloot ik zijn voorbeeld te volgen en Luc dezelfde wasbeurt te geven als ik van hem kreeg. Ik hield er rekening mee dat hij me dit zou verbieden, maar – o wonder – hij stond het gewoon toe. Ik had hem niet eerder zo toegeeflijk meegemaakt en daar wilde ik optimaal van profiteren. Mijn zeephanden gleden verkennend over zijn lichaam. Het was verrukkelijk hem eindelijk ongestraft te mogen aanraken.

Mijn nagels krabden plagend over zijn tepels die prompt hard werden.

“Niet zo voorzichtig”, was zijn reactie. “Je bent niet de enige die een beetje pijn wel kan waarderen”.

O? Dat was nieuw voor me. Ik nam de uitdaging aan en zette mijn nagels nu echt in zijn vel, langzaam de druk verder opvoerend. Vervolgens herhaalde ik mijn actie met mijn tanden. Hij glimlachte alleen maar. Ogenschijnlijk deed het hem niets, maar in mijn ooghoeken zag ik zijn pik weer groeien.

Plotseling greep hij me ruw vast en kuste me met een onstuimigheid en passie die me de adem benam. Onze tongen vochten een wilde strijd. Onze kletsnatte lijven glibberden tegen elkaar. Zijn vingertoppen knepen mijn tepels fijn terwijl mijn rechterhand op de tast op zoek ging naar zijn steigerende lul. Ik sloot mijn vingers om de schacht. Mijn andere hand kneedde zijn ballen.

“Je maakt me gek”, hijgde Luc toen zijn lippen mijn mond eindelijk loslieten. “Je maakt me knetter, knettergek”.

Wow! Als ik deze kans voorbij liet gaan zou ik het mezelf altijd blijven verwijten.

“Neem me, Luc… Neem me alsjeblieft. Neuk me aan flarden”.

Zijn reactie was even teleurstellend als onverbiddelijk.

“Nee… Nu niet, liefje. Vraag me niet waarom. De tijd is er niet rijp voor”.

Ik mocht ter plekke doodvallen als ik er iets van snapte. Wanneer was de tijd er rijp voor? Wat moest ik nog meer doen? Wat moest er nog gebeuren voordat hij zichzelf toestond toe te geven aan zijn verlangen. Want het was geen toneelspel dat hij speelde. Dit was echt. Die hongerige blik in zijn ogen kon hij onmogelijk veinzen. Hij verlangde naar me. Naar mij! Maar het was een raadsel waarom hij het nodig vond zijn zelfbeheersing te bewaren.

Mijn neergeslagen ogen moesten verhullen dat ik me afgewezen voelde. O ja, ik kon boos worden en het hem verwijten. Ik kon een verklaring eisen en er een levensgroot probleem van maken. Ik kon vloeken en schelden. Maar wat zou ik ermee bereiken?

Ik realiseerde me dat ik op de valreep nog één poging kon wagen. Ik had – letterlijk – nog één troef in handen. Een harde troef die de eerste druppels voorvocht al had geproduceerd. Eens kijken wat er eventueel wél mogelijk was…

Met onverwachte vechtlust haalde ik mijn meest brutale blik uit de kast. Terwijl mijn handen onverstoorbaar doorgingen met het verwennen van zijn genitaliën, kuste ik Luc nogmaals op de mond. Met mijn ogen probeerde ik te seinen dat hij niet nog eens kon maken me iets te weigeren. Ik had toegestaan dat hij me in mijn kont naaide en dat Max me gebruikte. Als tegenprestatie wilde ik op zijn minst één trofee in de wacht slepen.

Toch was ik niet helemaal zeker van mijn zaak. Teveel overmoed kon wel eens een averechts effect hebben.

Zonder mijn ogen af te wenden zakte ik langzaam door mijn knieën, wachtend op zijn reactie. Ik kon het nauwelijks geloven dat hij knipoogde. Hij begreep waar ik op uit was en… vond het goed! Yes! Dat hij met zijn rug steun zocht bij de wastafel en zijn benen verder uit elkaar plaatste was zelfs een regelrechte uitnodiging. Van louter geluk raakte ik spontaan even uit mijn concentratie.

Eenmaal op ooghoogte gekomen met zijn kruis spoelde ik de laatste zeepresten van zijn stijve. Voorzichtig proefde ik een verse druppel voorvocht op mijn tong. Lekker. Ik kreeg er spontaan weer krampjes van in mijn buik. Mijn rechterhand klemde ik stevig om zijn lul nadat ik eerst de voorhuid naar achteren had geschoven. IJverig likte ik zijn pisgaatje en de glans van zijn eikel. Het puntje van mijn tong kietelde het randje er omheen. Zijn pik reageerde met schokjes op de maat van zijn hartslag. Ik hoorde Luc lichtjes grommen. Mooi zo.

Behoedzaam verhoogde ik de spanning van mijn linkerhand om zijn strak gespannen scrotum. Mijn middelvinger zocht zijn perineum op – het stukje tussen zijn zak en zijn anus – en oefende daar druk op uit. Even later verplaatste ik die handeling naar zijn sterretje. Een luide kreun was mijn dank. Natuurlijk. Ik moest de eerste man nog tegenkomen die dit niet lekker vond.

Intussen likte ik zijn lul met lange halen vanaf de wortel tot de top. Lucs vingers woelden wild door mijn haren toen ik met het echte werk startte en mijn lippen om zijn eikel sloot. In een rustig tempo begon ik hem te pijpen, steeds een centimetertje verder.

“Hmmm…”, zuchtte Luc toen zijn pik uiteindelijk in mijn keelgat verdween. “Wie jou heeft leren pijpen heeft geen half werk verricht”.

Een binnenpretje werkte zodanig op mijn lachspieren dat ik zijn lul even moest laten schieten.

“Jimmy”, lachte ik. “Jimmy van Lieshout”.

“Wat…?! Heb jij met dat misselijkmakende kwijleballetje de lakens gedeeld?”

Ach, Jimmy viel eigenlijk best mee. Als zijn irritante vrienden tenminste niet in de buurt waren. Op seksueel gebied had ik veel van hem opgestoken. Van hem, en de stapels pornobladen en DVD’s die hij bezat.

Luc mompelde nog iets onverstaanbaars, maar verstevigde toen zijn greep in mijn haren.

“Ga door, schatje”.

Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Met overgave zette ik de pijpbeurt voort. Een paar keer liet hij me stoppen omdat hij te snel naar zijn zin dreigde te komen. Dan wisselde ik het pijpen en zuigen af met likken en plagen. Uiteindelijk spoot hij de inhoud van zijn ballen leeg op mijn tong. Genoegzaam slikte ik elke druppel door. Dát nam niemand me meer af.

© Fanny

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *