De vergeten portemonnee

()

De koude wind ging door merg en been als je buiten liep, maar binnen bij het openhaardvuur was het lekker. Op het kleedje ervoor lag Els heerlijk te genieten van een goed boek, muziek op de achtergrond en in de haar linkerhand een uitstekend glas wijn, zo had de winkelier haar wijsgemaakt. Zelf vond ze hem net iets te zoet, maar dat was niet zo heel erg. Els keek bewust niet naar buiten, want door dit gure weer werd ze elke keer eraan herinnerd dat ze eenzaam was. Haar laatste liefde had haar verlaten voor een oudere, rijke vrouw en dat kon ze niet uitstaan. Alles deed hij voor het geld.

Maar goed, ze zou niet meer aan hem denken. Ze dacht eerder aan die jonge, gespierde knul in de kledingzaak vanmiddag. Allemachtig, wat was dat een geile jongen. Ze werd haast al nat bij de gedachte aan zijn naakte lichaam wat boven haar zou hangen, en hoe hij langzaam maar zeker zijn enorme dikke lul in haar schede zou schuiven. Helaas zou dit niet het geval zijn. Hij zag haar niet eens staan. En had hij haar eigenlijk wel genoeg wisselgeld gegeven? Door alle erotische gedachten had ze daar totaal niet op gelet! Snel pakte Els haar tasje en zocht naar haar portemonnee? Niets!

”Goddomme. Ben ik dat ding ook nog kwijt geraakt. Ik raak ook alles kwijt!” En als donderslag bij heldere hemel barstte Els in tranen uit. Dit was net even de druppel die de emmer deed overlopen. En op dat moment ging de deurbel. Even wist ze met zichzelf geen raad. Haar en make-up keek ze even snel na in de spiegel. Alles zat volgens haar vluchtige blik goed en ze liep naar de deur. In de deuropening stond hij! De jongen van de kledingzaak!

“Goedenavond mevrouw. Sorry, dat ik U zo lastig val. Maar, u had uw portemonnee bij ons op de toonbank laten liggen, dus ik dacht… ik breng hem later deze avond even langs? Heb ik gelijk een excuus om U eens wat beter te leren kennen.”

Door dit alles, maar vooral door de laatste bewering, was Els nogal van de kaart gebracht.

”Hoe bedoel je, mij leren kennen?” De jongen lachte verleidelijk.

“Ik zag je in de winkel en ik dacht daarna alleen nog maar aan je mooie gezicht en je verleidelijke lichaam. Sorry! Dat floepte er zomaar uit!” Met rode wangen stapte de jongeman een klein eindje weg van Els.

”Geeft niets hoor… Ik… Ik vond jou en je heerlijke gespierde lichaam ook een lust voor mijn ogen.”

Verlost van zijn schaamte stapte de jongeman direct bij haar naar binnen en duwde de deur achter zich dicht. Els was verbaasd, maar vond het allemaal wel goed. Ze was wel toe aan een flinke vrijpartij. Tenminste, als die gozer dat ook wilde.

”Nou, vertel het eens. Wat wil je doen?” Vroeg Els hem gewoon op de man af. Ze droeg een heel kort, strak zwart rokje en al haar haast perfecte rondingen waren meer dan goed te zien. Ze had geen slip aan, maar dat was niet zo erg. Als alles ging zoals ze hoopte, had ze die toch niet lang aan gehad.

“Nou, ik zie je mooie lichaam dwars door dat rokje heen haast. Dus als je nou eens begon met het uittrekken van dat ding.”

Jezus, wat ging die vent snel! Ongelooflijk! Maar gewillig en botergeil trok Els haar rokje dan ook maar uit. En daar stond ze dan. Spiernaakt en klaar om die lekkere knul eens flink te neuken. Hij voelde het aan want zijn broek maakte hij los en hij trok deze naar beneden, samen met zijn onderbroek. Zijn lul veerde omhoog. Els liep naar hem toe en speelde wat met zijn goed gevulde ballen. Op een of andere manier kon ze dat altijd voelen.

”Je hebt lang niet geneukt zo te voelen. Hoe komt dat?” Verlegen lachte hij haar toe en verder zweeg hij. Els vroeg er ook niet verder naar en ze begon sensueel aan zijn pik te trekken, waar al een klein straaltje voorzaad uit kwam zetten. Ze ging door haar knieën en nam de paarse eikel tussen haar lippen die ze eerst nat had gemaakt met haar vlugge tong. En met die vlugge tong likte ze zijn eikel af. Een klein zuchtje kwam uit de jongen zijn mond en hij kneep zijn ogen dicht. Els begon hem nu goed te pijpen, terwijl ze zijn lul met haar handen aftrok. Ze had kleine handen, en ze vielen haast in het niets bij deze grote lul! Met lange, diep halen ging ze op en neer met haar hoofdje en ze kreunde zachtjes van genot bij het proeven van zijn enorme lat. Ze voelde dat hij wat harder begon te worden en dat was een teken voor dat hij straks klaar ging komen.

“Rustig, rustig” maande de jongeman haar. “Ik kom haast al klaar!”

“Dat dacht ik al te voelen, ik doe al wat rustiger aan.” Els stond op en begon hem te tongzoenen. Zo vreeën ze wat, totdat het zaad wat afzakte.

Nu wilde Els geneukt worden. En hard ook! Ze ging op haar handen en knieën zitten en gebood de jongen om haar op zijn hondjes te pakken, zo hard en snel als hij kon. Dat liet hij zich geen tweede keer zeggen en onmiddellijk zat hij achter haar, zijn handen op haar heupen. Met harde, snelle en diepe stoten neukte hij Els en ze schudde er van heen en weer. Ze kreunde het uit. Nu voelde ze weer hoe zijn zaad op kwam borrelen. Ze was zelf nog niet klaargekomen maar dat donderde haar niets op dit moment. Ze vroeg hem om uit haar te komen en zijn lul leeg te spuiten in haar gezicht. Snel trok ze aan zijn keiharde lul en likte ze met haar tong erlangs. Nu spoot het zaad op haar tong en het voelde heerlijk warm en dik en slikken had geen zin, zoveel was het. Het zaad schoot in haar haren en over haar ogen, in haar mond en in haar oren. Heerlijk! Hier had ze naar verlangd.

Nu wist ze, als ze weer geneukt wilde worden? Portemonnee laten liggen!

Graf Von Graaf

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *