Dora, de oude schuur

()

Dit verhaal is waar gebeurd is mijn eerste verhaal en misschien ook mijn laatste. Ik was mijn vader vroeg verloren en had dus altijd mijn plan moeten trekken, uitgaan kon maar moeilijk want mijn moeder had haar laatste centjes nodig om ons te onderhouden we waren met vier kinderen dus was er niet veel over. Ik moest dus al heel vroeg aan het werk en verdiende soms iets bij als garçon en daarmee ging ik als ik 18 was soms eens kijken naar een erotische films in de filmzaal.

Ja, want echt veel succes met de meisjes had ik niet, niet omdat ik lelijk of onaantrekkelijk ben maar ik had gewoon geen tijd om mij er mee bezig te houden. Zo kwam het dat ik op een vrijdag avond in de filmzaal zat te kijken naar een erotische film over een jonge man van mijn leeftijd die in de vakantie ging werken op een boerderij. Daar woonde de boer met zijn vrouw en een dochter, de jonge leerde er de kneepjes van het vrijen het duurde ook niet lang of ik voelde mijn geslacht in mijn broek groter worden en ik streelde door mijn broek hem verder hard.

Ik had bij het binnen komen wel gezien dat er een vrouw van middelbare leeftijd op het begin van de rij had plaats genomen en die hield ik ook stiekem in het oog zodat ze me niet zou zien. Maar ik had wel meer oog voor de film en ineens kwam de vrouw naast me zitten, verschrikt stopte ik met mezelf te strelen en keek de vrouw aan die naar me glimlachte, en vroeg of het lekker was. Ik knikte en keek terug naar de film.

Ineens voelde ik haar hand op mijn kruis en ze fluisterde, “mm… lekker hard”.

Ik bleef naar de film kijken maar voelde me heter en heter worden. Zonder het te vragen ritste ze mijn broek open en streelde mijn penis nu door mijn slip. Ik voelde haar ogen op me branden en ze vroeg of ik dat niet leuker vond. Ik kon niks anders dan knikken en zakte wat onderuit. Ik voelde mijn zaad borrelen en zei met hese stem “pas op!”

Ze nam vlug een zakdoek of zoiets en ving alles op de laatste druppel likte ze zelf af en nam hem heel in haar mond. Verstijfd bleef ik zitten terwijl de vrouw terug op haar plaats ging zitten, juist voor de film gedaan was verdween ze. Als de lichten aan gingen trok ik richting cafetaria om iets te drinken en te bekomen van de emotie.

In de cafetaria aangekomen zie ik aan een tafeltje een vrouw naar me wenken. Ik loop heel rood aan haar silhouet klopte met dat in de filmzaal maar ze zag er mooi uit. Met zware voeten ging ik in haar richting en ze vroeg of ik niet bij haar kwam zitten wat ik ook deed. Ze vroeg of ik wat dronk ik kon wel een pint gebruiken want daar zat ik nu met een vrouw die ik van haar of pluim kende maar die me zojuist had klaar getrokken.

Ze vroeg mijn leeftijd en nog honderd uit en we raakte goed aan de praat. Op zeker moment vraagt ze of ik nog honger heb. Als achttienjarige heb je altijd trek natuurlijk. Zei bleek er 59 te zijn en haar man was altijd op zwier en zij dode haar tijd met in stad wat rond te lopen om zo niet aan de verveling zot te worden tussen haar vier muren.

We gingen richting haar appartement en onderweg nam ze chinees mee en vertelde en vroeg honderd uit.

Ik voelde me meer op mijn gemakt en vroeg of ze er meer in die filmzaal kwam wat ze ontkende. Maar ze zei “ik voelde met een beetje geil en wilde eens naar zo een film kijken”. Tijdens het eten praatte we verder over alles en nog wat en het klikte. Ze vroeg mij ook of ik er meer kwam, ik zei “ja, maar eens om de veertien dagen want volgende week werk ik de late shift en dan kan ik niet”.

“Oh jammer” zei ze.

Ik vroeg waarom ze dat jammer vond. “Anders konden we er ‘onze avond’ van maken als jij dat ziet zitten. Ze kwam achter me staan, pakte me vast en zei “je bent anders wel een heet mannetje hè om je zo af te trekken tijdens de film”. Ik knikte en legde haar uit dat ik geen vriendin had en zo aan mijn trekken kwam.

Ze kwam nu voor me staan en knielde tussen mijn benen ritste mijn broek open en haalde mijn lul eruit om hem direct in haar mond te nemen ik streelde door haar haren en ze nam hem diepen en dieper ik kreunde en mijn lul klopte alweer heel hard ik voelde het borrelen en ik riep nog “pas op!” Maar ze negeerde mijn stem en liet me in haar mond klaar komen en ze bleef zuigen tot de laatste druppel. Ze lachte naar me en zei ”ik moet even naar de badkamer neem jij je nog maar een pint uit de koelkast”.

Het duurde niet lang of ze was weer terug en nu had ze een rok aan gedaan met een lichtere blouse. Ze ging over me zitten in de grote zetel en vroeg of ik het lekker had gevonden daarmee deed ze haar benen wat open en zag ik dat ze geen slip aan had. Ze vroeg of ik dat met haar ook wilde doen. Ik antwoorde van wel maar dat ze me dan moest leren hoe. Dat zou ze graag doen zei ze. Dus, ik knielde ook tussen haar benen terwijl ze haar rok omhoog schoof en wat onderuit zakte, ik drukte mijn mond op haar poes en ze zei “lik maar”. Ik deed wat ze vroeg en voelde haar zappen meer en meer komen.

“Laat nu je tong in mijn gaatje gaan zo diep mogelijk” zei ze “en druk je neus op mijn bolletje boven”.

Ik deed wat ze vroeg en ze duwde ineens haar billen omhoog en kreunde “ja, oh… ja! Oh… ja, ja!” Waarna ze haar achterwerk terug in de zetel liet ploffen. Ik keek verschrikt op maar ze zei, “je hoeft niet te schrikken, dit is normaal als een vrouw klaar komt. Het was zalig”.

Ik vroeg in al mijn onschuld “mag ik nog eens”. Ze lachte en zei “ja hoor als jij dat wil, graag”.

Ik begon weer te likken maar liet nu meer mijn tong in en uit haar poes flitsen want ik had ondervonden dat ze dat heerlijk vond ik ondervond wel dat ze steeds natter en natter werd en na een tijd duwde ze weer haar billen omhoog en hoorde ik weer die “ja, oh… ja! Oh… ja, ja!” “ja, oh… ja! Oh… ja”. Maar nu heviger en langer. Ik bleef likken en liet zonder het te weten mijn handen op haar borsten vallen “ja, oh… ja! Oh… ja, ja!” Zei ze “kneed ze zacht”. Ik voelde twee puntjes en nam die tussen mijn duim en wijsvinger en draaide zachtjes ik wist niet wat er gebeurde maar nu volgende de “ja, oh… ja! Oh… ja, ja!” en “ja, oh… ja! Oh… ja, ja!” elkaar op en het vocht stroomde over mijn gezicht, na drie vier keer zakte ze op de zetel en zei “zalig!” Ze werd rood als ze me aankeek en zei met stille stem “sorry, maar ik sta al lang droog en dit ontlaadde me”.

Ze zag dat ik ondertussen ook weer een harde had en vroeg, “wil je dat eens in me stoppen?” Ik wist niet goed hoe, maar ze hielp me.

“Zalig!” Fluisterde ze “maar nu moet jij op en neer gaan”.

Het was zalig warm in haar en ik stootte hem er zo diep mogelijk in. Na een paar keer wilde ik me terug trekken maar ze zei “oh… ja… doe maar”.

Ik kwam weer klaar maar spoot nu alles in haar poesje wat met haar ook iets te weeg bracht want ik hoorde weer die “ja, oh… ja! Oh… ja, ja! Ja, oh… ja! Oh… ja, ja!” Waarna ik haar hete vocht op mijn ballen voelde.

We beleven zo een paar momenten zitten en ik kuste haar nog even op haar mond, ze ging recht zitten en vroeg of ik nog iets wilde drinken wat we ook deden en nog wat praatte. Ze vroeg of ik nog eens wilde terugkomen en of elkaar nog eens zien in de filmzaal. Ik stemde toe en ze gaf me haar telefoonnummer we hebben elkaar nog meer ontmoet, ooit schrijf ik dat ook wel eens uit.

Iedere keer ik aan Dora dacht kreeg ik een stijve, moest vaak mezelf bevredigen tot ik een namiddag vrij had en na het werk bij Dora binnen ging.

Dora liep rond met een kort rokje ook al verwachte ze me niet was ze sexy gekleed en lachte als ik binnen kwam.

“Hey leukerd” zei ze “kom je van werk?” ik knikte ja en vroeg of Marc er was.

“Nee, zei ze “die komt pas deze avond terug thuis, heb je honger” vroeg ze. Ik antwoorden van ja want ik had niks meer gegeten van 10.00 uur. Dora maakte me een paar boterhammen en kwam bij me zitten. Terwijl ik at wriemelde ze al aan mijn gulp en vroeg of ik zin had. Ik keek haar in haar ogen, lachte en ze begreep me.

“Welke jongen van 18 heeft geen zin in seks”. Ze haalde zachtjes mijn lul uit mijn broek en draaide met een vinger over mijn eikel. Hij zette zich direct recht.

“Eet maar rustig verder” zei Dora en boog voorover. Ze hapte mijn lul direct heel in haar mond. Ik slikte snel mijn boterham door en duwde haar hoofd naar beneden, “mm… ja, oh… ja! Oh… ja, ja!” ontsnapte uit haar mond hoeken. Ik maakte zachte neukbewegingen en ze wist wat daar op volgde, ik kon me niet langer bedwingen en loosde mijn zaad terwijl ik een hap uit mijn boterham nam. Ze slikte alles door, hief haar hoofd een beetje omhoog en draaide met haar tong de laatste restjes van mijn heikel.

Ze keek me lachend aan en zei “nu heb ik ook iets bij de koffie gehad,” ze vroeg of ik genoeg had en ging in de zetel zitten, “kom je” vroeg ze? Ik ging naar haar toe en ze spreiden haar benen, ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en streelde haar dijen, ik likte aan haar blote dijen en duwde zo haar rok omhoog. Tot aan haar slip, daar zoog ik door haar slip op haar poes, “mm… ja, oh… ja! Oh… ja, ja! Mm…” Kreunde ze zacht en hief haar billen wat omhoog wat voor mijn het teken was om haar slip uit te trekken. Direct begroef ik mijn lippen op haat natte poes, likte tergend traag van aan haar aars tot haar navel, ze duwde haar poes tegen mijn borstkas. “Mm… ja, oh… ja! Oh… ja, ja! Lik me! Smeekte ze. Ik plaagde haar niet langer en liet mijn tong door haar spleetje gaan, met een duim en wijsvinger duwde ik zacht op haar klit tot die wat naar buiten kwam. Dan zoog ik hem in mijn mond. Ik liet mijn tong draaiende bewegingen maken rond haar klit, met mijn andere hand duwde ik zacht twee vingers in haar poes en bewoog ze langzaam. Haar poes werd natter en natter en ook haar gekreun we heviger, ik likte heviger wat ik vond haar sappen heerlijk om drinken, Dora drukte op mijn hoofd zodat ik bijna versmachte in haar sappen. Toen volgende een lange “ mm… ja, oh… ja! Oh… ja, ja! Mm… ja, oh… ja! Oh… ja, ja!” Haar poes werd kletsnat en ik bleef likken.

De druk op mijn hoofd verminderde en ik duwde mijn vingers diep in haar, “ja,” riep ze “ram ze,” ik trok mijn vingers ver terug en liet ze met een plof in haar kletsnatte poes ploffen, mijn duim drukte iedere keer op haar klit en ik keek naar haar gezicht. Ze genoot, mijn vingers waren kletsnat en opeens drukte er een van tegen haar aars. Door haar poes zo hevig te ramen terwijl Dora haar billen omhoog hief belande deze in haar aars waarna een lange en hevige “ja, oh… ja! Oh… ja, ja! Ja, oh… ja! Oh… ja, ja!” weerklonk. Het sap spoot uit haar poes en ik kon het niet laten om hevig te beginnen likken.

Mijn lul stond op springen, Dora lag nu heel onderuit gezakt, ik richt me een beetje op en duwde hem erin.

“Ja, doe nu met je lul zoals met je vingers.” Ik deed wat ze vroeg en greep naar haar borsten haar tepels waren kei hard en ik draaide met haar tepels en duwde zo hard ik kon in haar warme, natte maar oh zo heerlijke poes. Het duurde niet lang of ik voelde mijn zaad naar boven komen. Ik waarschuwde haar maar Dora riep “spuit me vol!”

Dat was het punt zonder terugkeer. Ik duwde nog een paar keer hevig in haar poes en schoot toen alles erin. Ze riep, “Mm… mm… ja, oh… ja! Oh… ja, ja! Ik ook… ik ook… ja, oh… ja! Oh… ja, ja!”

Ik viel op haar borsten en hapte een tepel in mijn mond terwijl ik mijn lul voelde verslappen in haar poes. “Zalig” zei ze waar ik alleen een lange “mm… mm…” uit mijn mond hoeken liet ontsnappen. We bleven zo een tijdje liggen en hebben dit stramien nog herhaald tot haar man op pensioen ging.

Graf von Graaf

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *