Wintersport

()

Hallo. Al meer dan 20 jaar ben ik bevriend met de buurjongen Bjorn. We wonen dan wel niet meer thuis maar de vriendschap is er nog steeds. Al vijf jaar gaan we samen op wintersportvakantie in Lech. Bjorn woont al een jaar samen met mijn tweelingzuster Cindy. Door mijn werk was het onmogelijk om gelijk met hen te vertrekken. Bjorn en mijn zus waren zaterdagmorgen aangekomen ik arriveerde omstreeks 8 uur in de avond. Onderweg had ik al gegeten. We begroeten elkaar en gingen naar de bar om wat te drinken. Ik liet mij ontvallen dat ik verlangde naar een bad. Cindy vroeg om de sleutel en zei dat ze het bad wel even zal gaan vullen. Na wat gedronken te hebben ging ik naar mijn kamer. Ik was blij verrast dat ik een tweepersoonskamer had en geen eenpersoons. Maar. Nu, eerst en vooral, een bad was mijn devies.

Ik kleedde mijn uit haalde de badspullen uit mijn tas en ging de badkamer binnen. Je kunt wel begrijpen dat ik verbaasd was Monica in bad te zien zitten. Monica is net achttien geworden en de jongere zus van Bjorn. Het bad was zo vol schuim dat je alleen haar hoofd kon zien.

“Verrassing!” Riep ze. Ze kwam uit bad, vloog me om de hals en begon me te zoenen. Haar tietjes prikten tegen me aan. Monica is een flinke lange meid met lange slanke benen. Toen ik nog thuis woonde heb ik wel wat afgestoeid met haar. Dat hield op toen ze puber werd en haar tietjes begonnen te groeien. Maar we hebben wel steeds gemeten wie de langste was. Het laatste jaar delfde ik het onderspit. Door dat gezoen, wat overging in tongzoenen en die tietjes tegen me aan begon mijn lul te groeien ze grinnikte.

“Wat een grote lul heb je, dat is wat anders dan die kleine jongenslullen.”

“Zo, dus je hebt nog nooit een mannen- lul gezien” grinnikte ik en ze begon te blozen.

“Alleen kleine jongenspikjes” vertelde ze me. Ik tilde haar op, zette haar in het bad en ging tegenover haar zitten.

“Weet je hoeveel dieren er nu in bad zitten” vroeg ik haar. Ze schudde van neen. “Twee roodborstjes, een natte poes en een kwikstaart” gaf ik als antwoord.

“Dan eet die poes de kwikstaart op” lachte ze en pakte me bij mijn lul. Dat liet ik niet op me zitten voelde met mijn handen aan haar tietjes. Het waren kleine tietjes en de tepeltjes waren hard. Mijn hand ging verder naar beneden. Ik beroerde haar kutje en ze begon te kreunen. Ze ging staan en showde haar tietjes en schaars- behaarde kutje. Ze vroeg me hoe ik haar tietjes vond.

“Klein maar fijn” antwoordde ik. Ik ging ook staan en we spoelden elkaar af. Daarna droogde ik haar af, en droeg haar de kamer in. Ik ging naast haar liggen en begon haar te zoenen. Onze tongen vonden elkaar en mijn hand begon haar tietjes te strelen. Ze begon licht te kreunen. Mijn hand verdween tussen haar benen. Ze was zo geil als boter want uit haar kutje kwam wat kut- geil.

“Ik wil dat je me neukt want ik ben lang genoeg maagd geweest” zij ze. Mijn lul begon weer te steigeren. “Hij heeft er wel zin in” lachte ze.

Met moeite kon ik mijn wijsvinger in haar kutje naar binnen krijgen.

“Je bent wel erg nauw dus het zal wel wat pijn doen vertelde ik haar.”

Sinds mij achttiende jaar heb ik al wat afgeneukt. Al had ik wel wat meer meiden ontmaagd, deze maagd was wel erg nauw. Met mijn hoofd verdween ik tussen haar benen en opende met mijn handen haar kutje. Algauw had mijn tong haar klit gevonden en begon het te strelen. Spoedig daarna begon ze steeds sneller te ademen en te hijgen, en er klonken enkele kreten. Het zou haar laatste orgasme als maagd zijn. Ik wilde een condoom om mijn lul rollen, maar Monica wilde met de blanke sabel geneukt worden. Ze was al drie maanden aan de pil vertelde ze me. Ik legde een handdoek van mijzelf op het bed, ik wilde niet dat het hotelbed en de hotelhanddoek besmeurd zouden worden. Zelf ging ik erop liggen en vroeg haar om zelf haar kut over mijn lul te schuiven. Mijn lul plaatste ik voor haar weinig behaarde spleetje. Steeds verder liet ze zich voorzichtig over mijn lul zakken. Ik voelde wat weerstand, en opeens liet ze zich neervallen. Een korte kreet en tranen liepen over haar wangen. Ik nam haar in mijn armen en begon haar tranen weg te likken en spoedig vonden onze tongen elkaar weer.

“Het gaat wel weer, ga maar verder,” fluisterde ze. Met de lul nog in haar kut draaide ik haar op haar rug.

“Sla je benen om me heen dan voel je alles beter” fluisterde ik haar toe. Heel langzaam begon ik mijn lul in haar kutje te bewegen. Steeds feller werden mijn stoten. Ze begon langzaam te hijgen en kreunen. Ik voelde mijn zaad naar buiten spuiten in haar kutje, en gelijk kwam ook zij klaar. Haar eerste niet maagdelijke orgasme. Uit haar kutje kwam wat bloed van de ontmaagding vermengd met haar kut- geil en mijn sperma. Het was maar goed dat we mijn handdoek onder haar kontje gelegd hadden. Een bloedvlek en een natte plek van haar geil sierde mijn handdoek. Ze sloeg haar armen om me heen en begon me hartstochtelijk te zoenen en fluisterde.

“Bedankt Bjorn het was hartstikke lekker” in mijn oor.

Ze vertelde me dat ze al vier jaar lang verliefd op me was en ze ervan droomde door mij ontmaagd te worden. Ook vertelde ze dat ze Bjorn en Cindy overgehaald had mee te mogen op vakantie. Met een weekendbaantje had ze het geld voor de vakantie bij elkaar gespaard. Bjorn en Cindy hadden de boeking van mijn eenpersoons in een tweepersoons omgezet. Dat was gemakkelijk want zij hadden de hele reis georganiseerd. We gingen weer naar de badkamer en gingen samen douchen. Teder waste ik haar kutje schoon en zij mijn lul. We gingen terug naar de slaapkamer en zij bukte zich om mijn handdoek weg te halen. Ik keek zo tegen haar kutje aan, en mijn lul begon weer te steigeren. Ik sloeg mijn handen om haar heupen en fluisterde.

“Blijf zo staan dan neem ik je langs achter.”

Zo zijn we tot diep in de nacht doorgegaan. Hierna gingen we naakt tegen elkaar aan slapen.

De volgende morgen werd ik wakker van de telefoon. Tien uur was het. Dat betekende dat we niet meer konden ontbijten. Cindy was aan de telefoon om te zeggen dat Bjorn met een ontbijt voor de deur stond. Ik deed een badjas aan en opende de deur. Een lachende Bjorn en Cindy stonden voor de deur. Roomservice riepen ze. Ze hadden een thermoskan met thee en broodjes met beleg bij zich. Ik maakte Monica wakker en we hebben ontbeten. We kleedden ons hierna aan en gingen naar beneden, en met z’n allen zijn we Lech ingegaan. Monica wilde gaan skiën en les nemen maar had daar niet genoeg voor gespaard, dat heb ik voor haar betaald. Je moet toch wat over hebben voor je nieuwe vriendin. De hele vakantie hebben we geneukt als beesten in alle mogelijke standjes. Op een keer heb ik honing over haar kutje gesmeerd en daarna grondig het ‘honingpotje ‘ zoals ik het noemde schoongelikt. Het was dus een geile wintersportvakantie.

Graf von Graaf

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *