Tongzoenen 3.4

()

Nadat Jef vanmorgen was vertrokken naar zijn werk en ik nog enkele uurtjes in mijn bedje kon vertoeven ben ik met een ‘goed gevoel’ opgestaan. Alle huishoudelijke taken leken die dag mee te vallen en alles verliep zoals een trein. Het ‘goed gevoel’ sloeg tijdens mijn arbeid al snel om in een ‘heet gevoel’ en tijdens de voormiddag besloot ik om Jef eens lekker te verrassen. Hij had al op zijn werk ’s middags kunnen genieten van een warme maaltijd. Daar moest ik ook al niet voor zorgen. Tijd genoeg om me stilaan voor te bereiden.

Voor speciale gelegenheden of als wij naar de sauna gaan trek ik een speciaal kort model kamerjas aan. Hieronder heb ik mijn nieuwste lingerie-setje aangetrokken om hem te verrassen. Voor deze speciale gelegenheid had ik ook mijn pantoffels geruild voor mijn hoge hakken. Als Jef thuis kwam wist hij gelijk wat hem te wachten stond zodra hij binnenkwam.

Na eerst nog een snelle hap gegeten te hebben verplaatsen we ons naar de woonkamer waar ik mij al stilaan tegen hem begon te vleien. Ik begon Jef te kussen en al snel

werden onze tongen sterker tot elkaar aangetrokken. Onze zoenen werden intenser en natter en ik hoorde al aan zijn gebrom dat hij ‘in the mood’ aan het komen was. Hij trachtte zijn hand te plaatsen onder mijn kamerjas waarna ik deze toch maar even snel verwijderde. Hij was blij verrast van mijn nieuwe lingerie die hij best leek te appreciëren. Hij plaatste zijn ene hand op mijn slipje en met de andere trachtte hij mijn al stijve tepels te stimuleren.

Ik voelde aan zijn bobbel in zijn broek, en die leek het een beetje benauwd te krijgen.

Op mijn knieën zittend opende ik zijn gulp en bevrijdde zijn stijve penis uit zijn benarde situatie. Zijn eikel was al goed nat van het voorvocht en was flink glibberig. Enkele keren met de schacht over zijn kletsnatte eikel heen en weer gaand begon hij al stootbewegingen te maken.

Ondertussen trachtte Jef de haaksluiting van mijn bh te openen en dit lukte hem vrij snel. Daar had hij dus al geen last meer van. Zo kon hij vrij aan mijn ontblote borsten. Grijpend naar mijn stijf opstaande tepels begon hij deze harder te bewerken. Als er iets is waar ik binnen de kortste keren extra geil van word dan is dat het ruwer bewerken van mijn gevoelige tepels. Hierdoor kom ik in alle staten. Dit windt me zo op dat ik binnen de kortste keren bloedgeil ben.

Ondertussen had ik zijn stijve penis uit zijn broek bevrijd en hiermee al enkele masturberende bewegingen gemaakt. Ik plaatste me voor hem en nam zijn stijve penis in mijn mond en likte deze vanaf zijn eikel tot zijn balzak. Even trachtte ik zijn balzak in mijn mond te nemen en zijn ballen één voor één extra te verwennen maar dit lukte in deze positie niet. Haartjes in mijn mond hoefde ik niet te vrezen want we worden om de zes weken door een professionele schoonheidsspecialiste geharst. Ik hoorde Jef al boven me grommen van genot en wilde hiermee verder gaan.

Nu ons eerst vrijwaren van alle overtollige kledij waaronder ook zijn hemd en lange broek en de slip die op zijn knieën hing. Ik stak mijn rechterhand in mijn slipje en voelde dat de temperatuur en vochtigheid er goed opliep. Daarom volgde ook snel mijn slipje maar mijn hakschoentjes hield ik aan. Ik weet dat Jef hiervan extra opgewonden wordt.

Onze tongen vonden elkaar weer en onze kussen werden natter en steviger. Zijn vingers beroerden intussen mijn kletsnatte grotje met schaamlippen en waren ook op zoek naar mijn knopje. Dit weet hij ondertussen ook goed te vinden en ik slaakte een kreetje toen hij er zijn vingers omheen klemde. Neen dacht ik zo, klaarkomen doe ik nog niet! Ik richtte mijn aandacht terug op zijn stijve penis en trachtte deze met mijn hand richting mijn grotje te leiden. We waren beiden zo opgewonden en nat dat deze er moeiteloos in gleed. Enkele flinke stoten in mijn kutje en Jef meldde dat hij op het punt stond klaar te komen. Dit mocht natuurlijk nog niet gebeuren.

Hij trok zich terug uit mijn kletsnatte kutje en kroop al kussend en likkend via mijn nek en borsten, waar hij nog even stevig aan mijn tepels zoog, verder naar beneden om mij te likken. Al likkend en soppend, gaandeweg van mijn knopje naar de ingang van mijn kutje en verder naar mijn aarsgaatje likte hij het hele zootje. Na nog even één en daarna twee vingers in mij te hebben gestoken likte hij opnieuw mijn knopje en ik hield het niet meer. Enorm opgewonden was ik en kondigde dit ook aan met een schrille kreet. Het topje van zijn tong draaiend rondom mijn hard geworden kittelaar en ik voelde het opkomen. Nog harder in mijn tepels knijpend, opende hij zijn mond en hij trachtte mijn kutje volledig te omsluiten. Mijn sappen vloeiden in zijn mond en hij moest ook slikken anders hadden we zeker onze zetel vuilgemaakt.

Na even bekomen, opende Jef enkele minuten later zijn tweede aanval op mijn kutje. Deze keer met zijn op springen staande lul. Hij kwam boven mij liggen en ik voelde zijn paal moeiteloos in mij schuiven. Al pompend en elkaar zoenend, zodat ik mijn eigen sappen van Jef zijn onderkin kon likken terwijl hij mij diep penetreerde.

Met mijn rechterhand stimuleerde ik mijn knopje om een tweede orgasme op te wekken. Gelukkig kan ik gemakkelijk meerdere orgasmen bereiken tijdens het liefdesspel. Even later meldde ik dat het er aan kwam en hij kon het ook niet veel langer meer houden riep hij. Ik kreeg mijn tweede orgasme en Jef ging flink te keer in mijn grotje.

Lekker klaarkomend spitste ik mijn vingernagels in zijn billen. Zo lekker was het deze keer. Mijn tweede orgasme was er één uit de pornofilm. Ik bleef mijn kittelaar stimuleren en aan mijn orgasme leek geen einde te komen. Daarna duwde ik hem van me af en verbood hem om in mij klaar te komen. Ik had hiermee andere plannen. Jef plaatste zich in de zetel zodat ik voor hem plaats kon nemen.

“Klaarkomen doe je in mijn mond Jef,” beval ik hem. Dit is ook één van zijn meest favoriete plaatsen om klaar te komen. Voor hem zittend likte ik eerst mijn eigen sappen zoveel mogelijk van zijn stijve pik. Met de rechterhand omsloot ik zijn penis en met de linker omklemde ik zijn ballen waar ik meer of minder druk kon mee zetten.

Zijn eikel schoof tussen mijn lippen naar binnen en mijn tong omwentelde zijn eikel. Enkele snel op en neergaande bewegingen makend en ik hoorde aan zijn gekreun dat zijn orgasme in aantocht was. Hij slaakte een gil die de buren moeten gehoord hebben mochten ze buiten hebben gestaan. Ik voelde hem stoten en voelde de eerste stralen van zijn zaad in mijn mond terechtkomen. Ik trachtte alles op te vangen in mijn mond want dat was mijn plannetje.

Even nalikkend om de laatste druppels mee te krijgen kwam ik terug overeind. Hij leek verrast. Verrast want normaal ga ik naar de badkamer om zijn zaad te lozen in het toilet.

Ik knipoogde naar hem en begreep dat er nog een vervolg zou komen. Ik kwam dichterbij, nam zijn hoofd met beide handen vast en stuurde mijn mond in zijn richting.

Het gebeurt vaker dat we elkaar nog zoenen vooraleer ik mij naar de badkamer begeef maar ik had hem nu in mijn grip.

Ik opende mijn mond en we begonnen opnieuw hartstochtelijk te tongzoenen zodat zijn eigen zaad overvloeide in onze monden. Ik voelde dat ook hij moest slikken omdat er zich teveel vocht ophoopte in onze monden. Ook ik moest hetzelfde ondergaan. Ik vind het niet erg dat hij in mijn mond klaarkomt maar ik ben niet echt gek op de smaak hiervan.

Deze herinnering zal lang nablijven en hopelijk krijgt het ook weer een snel vervolg.

Grizzly

Graag een sterrenwaardering en/of reactie onderaan.

Dank U.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *