Tongzoenen 4.4

()

Enkele dagen na mijn bezoekje bij Chris kregen we plots onaangekondigd bezoek van haar. Het was nog steeds warm buiten maar de immense hittedagen waren voorbij. Het was nog zonnig en Jef had enkele dagen vrij van zijn werk. De grote werkzaamheden buiten waren gebeurd en Jef besloot lekker te zonnebaden in de tuin. Na de paraplu te hebben geplaatst en een insmeerbeurt met zonnemelk vertrok hij naar buiten. Zowat een half uurtje later hoorde ik plots iemand op de rolluiken kloppen. Jef lag in de tuin maar ik kon hem niet meer verwittigen dat er iemand op komst was. Ik was mijn laatste strijk aan het wegwerken en had enkel een klein slipje aan want het was te warm om veel te dragen. Ik hoorde de deur plots opengaan en was blij verrast dat het Chris was die er aan kwam. Wij waren toch al vrij close zodat ik niet snel iets bij moest aantrekken. Na een kus, op de mond deze keer, keek ze even rond en kreeg de vraag of Jef niet thuis was.

“Hij ligt lekker te zonnen in de tuin”.

“Dan zullen we hem maar gerust laten ook”. Nog even snel vragen wat ze wilde drinken en beiden dronken we een glaasje witte wijn. Jef lag weg te dromen in de tuin dus wilde ik hem ook even niet storen. Chris had een bloemkleurig jurkje aangetrokken met leuke sandaaltjes. Ik feliciteerde haar met haar keuze en ze kon het niet nalaten om me te vertellen dat ze verder hieronder niets droeg. Ik had bij het binnenkomen wel gezien dat ze geen bh aanhad want haar borsten waggelden sierlijk bij elke stap die ze deed. Nu geloofde ik haar echt niet, ik kon niet geloven dat ze zonder slipje op stap was. Even snel liet ze me een glimp opvangen en trok haar kleedje even snel naar boven. Toen zag ik dat ze inderdaad geen slipje onder haar kleedje aanhad. Ze vertelde me.

“Ik spring even binnen bij Paula en Jef. Kijk ik even of ik ze kan verrassen”. En dat deed ze zeker. Even naar de keuken toe, waar ze me volgde om even te checken of Jef nog steeds lag te soezen onder de paraplu. Even kon ze het niet laten haar linker hand op mijn linkerborst te plaatsen. Ik glimlachte naar haar maar waarschuwde dat Jef elk moment kon binnen komen. Daar wist ze dan wel een mouw aan te passen vertelde ze me. Na de laatste stuks nog even gestreken te hebben snel de boel opruimen. Dan is alles weer netjes aan de kant. Ik nam de lakens en nog enkele handdoeken mee voor de badkamer en liep de trap op. Terwijl ik de lakens weg legde hoorde ik precies voetstappen op de trap. Dit bleek dan Chris te zijn met de shorts en T-shirts die nog op de tafel lagen. Ik was blij verrast haar zo de kamer te zien binnenkomen. Beneden had ze alvorens naar boven te komen haar kleedje uitgetrokken en kwam poedelnaakt de slaapkamer binnen. Ik vermoedde dus al wat er zou volgen. Ze plaatste het stapeltje shorts en T-shirts op het bed en viel uitgestrekt op het bed. Nog even de sandaaltjes van haar voeten wippen en ze vertelde me; dat ze er klaar voor was. Zodoende snel alle was in de kasten en zij keek me veelbelovend en glimlachend aan. Ik sloot de kastdeuren en draaide me om.

Wijdbeens lag ze op het bed, haar rechter hand op haar borst en ze draaiend met haar rechtertepel die al flink hard bleek te zijn. Met haar linker hand trachtte ze haar kleine schaamlippen te spreiden zodat alles lekker open lag. Haar poesje bleek ook al flink vochtig want het blonk schitterend door de lichtinval die door het raam binnen viel. Ze leek al flink opgewonden te zijn toen ze thuis vertrok door enkel met haar kleedje aan naar me toe te komen. Ik plaatste me bij haar op het bed en al snel zaten we samen op onze knieën met onze gezichten naar elkaar toe. Haar ogen glansden; zo opgewonden leek ze te zijn. Ze greep mijn beide borsten en masseerde deze tegelijk. Zoekend naar mijn stijver wordende tepels die al snel fier opstonden. Ik kon echter niet stil blijven zitten. Met mijn linker hand nam ik haar tepel tussen duim en wijsvinger en kneep er even stevig in. Mijn rechter hand ging op zoek naar haar poesje. Eerst even aftastend met mijn volle handpalm en al snel bleek dat ze flink opgewonden was. Moeiteloos kon ik bij haar twee vingers in haar natte grotje laten verdwijnen.

Met mijn vingers lekker in haar sop probeerde ik haar kleine schaamlippen naar buiten te trekken. Aan haar gegrom leek ze dit wel aangenaam te vinden en ze startte ook met draai en stootbewegingen te maken met haar heupen. Snel even met mijn natte middelvinger verder naar achteren op zoek naar haar kleine sterretje. Dit leek ze ook leuk te vinden door haar kontje even achteruit te steken. We zaten nog steeds met onze gezichten naar elkaar toe en daar volgde onze eerste tongzoen van de dag.

Ik opende gretig mijn mond voor haar zodat haar tong snel mijn mond kon binnen dringen. Onze tongen speelden afwisselend in mijn en haar mond en het speeksel vloeide rijkelijk over in onze monden. Ondertussen had ze ook al enkele malen stevig in mijn tepels geknepen en ik voelde dat het daar beneden goed zat. Ik voelde de temperatuur stijgen en moest nu ook een kletsnat poesje hebben. Plotseling voelde ik één van haar handen op mijn slipje. Ze trachtend dit opzij te schuiven zodat ze er beter bij kon. Af en toe moest ik even goed luisteren of ik de schuifdeur van het grote raam beneden niet hoorde opengaan. Dit zou betekenen dat Jef even verkoeling kwam zoeken binnen maar momenteel nog niets te horen. We onderbraken onze kus en in een vlotte beweging trok ik alvast mijn slipje uit. Nu waren we beiden verlost van alle hindernissen en was de kust vrij.

Zodra ik mijn slipje naast het bed wierp, ging Chris ruggelings op het bed liggen. Ik plaatste mij boven haar. Haar benen waren gesloten en ik begon haar stevig terug te tongzoenen. Mijn tong dwaalde richting haar wang en verder naar haar oor. Daar begon ik lekker op te sabbelen en ik hoorde haar onder mij kreunen. Al kussend en likkend haar zoutsmaak van haar lichaam proevend schoof ik verder naar beneden. Haar rechter borst moest er eerst aan geloven. Even flink zuigen op haar tepel met mijn tong ronddraaiend rondom haar tepelhof en met mijn handen op zoek naar meer genot voor haar. Ze trachtte haar benen voor me te openen maar dit lukte niet want ik zat nog steeds boven haar. Ze trachtte me een zijde te doen kiezen zodat ze haar spaarpotje voor me kon openen. Zodra ik boven haar weg was leken haar benen zich automatisch voor me te openen. Haar hand verdween dadelijk tussen haar benen en ze begon zichzelf te vingeren. Nog knijpend in haar tepels zocht ik verder mijn weg naar beneden.

Ik moest plaats nemen tussen haar benen voor een vrije toegang om haar te likken. Al schuivend vanaf haar borsten naar beneden toe leek het in een snel tempo te gaan. Plots hoorden we iets beneden. Of toch niet? We waren er niet aandachtig mee want we hadden andere poesjes te geselen. Al kussend en likkend haar buikje passeren, nog even over haar landingstripje heen en daar was het deurtje naar haar paradijsje. Ze rook sterk en was ondertussen kletsnat. Ik plaatste mijn rechter hand op haar poesje en vervolgens gleden er twee vingers in haar. Met mijn duim trachtte ik ondertussen haar clitoris te activeren. Dit leek niet zo moeilijk want deze had zich ondertussen goed gevuld met bloed zodat hij netjes zichtbaar was tussen haar kleine schaamlippen. Ik trok mijn vingers terug, smeerde haar geil over mijn stijve tepels uit en boog voorover. Even een kusje, dit werd een zoen en ik stak mijn tong lekker tussen haar schaamlippen. Ik begon haar te likken, van boven naar onder, van links naar rechts gaand trachtte ik mijn tong zo diep mogelijk in haar te steken.

Chris leek dit zo fijn te vinden dat ze haar billen van de matras afstootte. Bij het manoeuvre stak ik even mijn middelvinger in haar zodat deze lekker nat was. Met haar billen van de matras verwijderd had ik dan weer toegang tot haar kleine sterretje. Even eromheen draaien en het poortje leek zich probleemloos te openen voor mijn vinger. Daar was het ondertussen ook al behoorlijk nat geworden want probleemloos vond ik er mijn ingang. Dit leek haar opeens extra op te winden. Ze kreunde steeds harder. Ik vingerde haar kleinste gaatje en mijn tong flitste tussen haar schaamlippen heen. Al draaiend met haar heupen leek ze in extase. Ze kondigde ook aan dat ze het heerlijk vond en wilde er mee doorgaan.

“Niet stoppen a.u.b… Lik maar lekker mijn poesje en die vinger achteraan… heerlijk”. Ze begon met haar hoofd naar links en rechts te draaien en zelf was ze stevig aan haar eigen tepels aan het trekken. Haar gegrom werd luider en haar stoten gingen hoger. Haar hoogtepunt was nabij. Ik verhoogde de druk op haar clitoris tijdens het likken en begon hierop stilletjes te zuigen. Het topje van mijn tong al draaiend rond haar flink uit de kluiten gewassen clitoris. Het leek precies een kleine penis te worden. Zo groot had ik ze nog nooit gezien. Ze begon te hijgen, grommen en plots een harde gil doorheen de kamer. Ik trachtte met mijn lippen haar clitoris te blijven omsluiten en draaide er met mijn tong rondjes omheen.

“Ik ga komen ja… niet stoppen! Ja! Ik kom… mm…” Flink stotend met haar heupen moest ik het likken ervan stoppen. Ik zag haar flink knijpen in haar tepels toen zij klaarkwam. Toen haar orgasme voorbij was plaatste ik mij naast haar. Mijn kin was nog flink nat door haar geil van het likken. We startten nogmaals met zoenen en Chris likte al haar eigen geil van mijn kin. Ze dankte me om het haar zo aangenaam te hebben gemaakt. Ze vond het heerlijk.

Na nog even te hebben getongzoend moesten we terug naar beneden. Ik trok mijn kletsnatte slipje terug aan en beiden stapten we de trap af. Verrast werden we dat Jef lekker aan het tv kijken was beneden. Het was te warm geworden buiten en hij had Chris haar jurkje op de bank zien liggen. Hij had gezien dat Chris haar auto er stond en dacht wel dat we wat privé tijd wilden. Dat had hij dus goed begrepen. Snel trok ze terug haar kleedje aan, dronk nog een wijntje mee met ons en vervolgens moest ze naar huis toe want Rudi zou van zijn werk thuiskomen.

Nadien vroeg Jef me wel of wij soms meer zonder slipje op pad gaan. Hierop heb ik nog geen antwoord gegeven…

Liefs,

Grizzly

Graag Uw sterrenwaardering en/ of reactie onderaan.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *