DE ENE SECRETARESSE IS DE ANDERE NIET 2.2

()

Na die ene keer hebben we niets meer gedaan of gehad met elkaar. Wel jammer want ze heeft een lekker strak kutje en dat in combinatie met die lange benen. Ik begin gewoon steeds geil te worden als ik haar zie. Het is alleen jammer dat ze zo jong is. Toch bleef er een bepaalde spanning tussen ons hangen. Als we alleen waren heviger dan als er andere aanwezig waren. Als we alleen waren ging het soms over in elkaar gek maken en ik denk dat ik vaker gekker werd dan zij. Ons contact werd steeds opener en opener. Steeds meer kwamen we van alles te weten over hoe de andere was en dacht. Het is gek maar het voelt goed en als ze bij me blijft werken wil ik haar als mijn secretaresse hebben. Maar eerst moet ze meer ervaring krijgen met haar werkzaamheden.

Op een dag kwam ze chagrijnig op kantoor. Geen lachje kan eraf, snauwen en zeuren over alles en niets. Aan het eind van de dag roep ik haar bij me en sluit de deuren.

“Zo Sonja ga eens zitten,” zeg ik terwijl ik een glaasje inschenk. “Wat is er met je?” “Niets!”

“Kom vertel eens,” push ik verder. “Je bent nooit zo als nu. Wat is er? Problemen thuis?” Dat was het tere puntje. “Mijn moeder…,” barst ze in tranen uit!

In horten en stoten verteld ze wat er thuis speelt. Haar moeder heeft na anderhalve maand nog steeds geen werk. Gelukkig had ze een klein spaarpotje gemaakt voor onverwachte situaties zoals deze. Maar daar is ook een eind aan het aankomen. Ik vraag aan Sonja of zij misschien weet of haar moeder al heeft overwogen om hier te komen werken. Dat wilde ze wel alleen durft ze mij niet onder ogen te komen. Verbaasd kijk ik hiervan op want tussen Lydia en mij was er gelijk van het eerste moment als een klik. Meer een vonk dan een klik eigenlijk. Dat was dus ook juist het probleem verteld Sonja. Haar moeder wil niet verliefd zijn of een relatie hebben met haar werkgever.

“Verliefd zijn of relatie hebben,” vraag ik verbaast!

“Ja joh,” lacht Sonja gelukkig weer een beetje. “Ik heb per ongeluk vertelt wat er was gebeurt. Ja, sorry,” zegt ze gelijk. “Ik kan niet tegen mijn moeder liegen!”

Nieuwsgierig vraag ik wat ze dan vertelt heeft. En ze vertelt mij wat ze haar moeder tot in de details heeft vertelt.

“Tjee,” zucht ik. “En nu?”

“Nu,” gaat Sonja bijna lachend verder. “Nu ligt ze bijna hardop zichzelf te vingeren!” “Wat, schiet ik in de lach, Wat doet ze?”

“Ze vingert zichzelf steeds vaker! Maar ook steeds harder!”

“Hoe weet je dat dan,” vraag ik dan er nieuwsgierig!”

“Nou,” zegt Sonja die haar been op de bank zet terwijl ze haar hand tussen haar benen duwt. “Let op!” Vreemd kijk ik haar aan. Zou ze ook gaan vingeren?

“Oh… Joris,” kreunt ze gemaakt. “Oh… Joris! Lik me poesje!”

“Wat,” proest ik de Whisky uit. “Bedoel je!”

“Ja Joris,” lacht Sonja. “Alleen mijn moeder heeft haar hand in haar slip. Als ze die aanheeft!”

“Dus jij…!”

“Ja Joris,” lacht Sonja. “Of moet ik het even voordoen?”

“Het mag,” lach ik en zie dat ze het meent. “Kom op zeg! Dus je moeder loopt op mij te geilen?”

“Ja en daarom komt ze hier niet werken,” zucht Sonja. “Ze is bang dat het nog erger gaat worden!”

“Nu snap ik gelijk waarom ze zo vaak naar het toilet moet als ik bij jullie ben, dringt het ineens tot me door!”

“Duhh, lacht Sonja!”

“Ik moet me schamen,” lach ik. “Dus al die tijd wist je moeder dat jij en ik…!”

“Yep,” lacht ze. “Lekker geneukt hebben. Even lekker elkaar genaaid!”

“Ja, ja ik weet het wel,” lach ik en mijn glas opruim. “Weet je Sonja! Ik heb het al eerder gezegd maar ze is welkom hoor!. Alleen als ze zelf wil natuurlijk! Hier kijk! Hier heb je een extraatje, uit eigen zak! Koop wat lekkers of iets leuks! Wat dan ook! En… euh… ik hoor het wel!”

Na nog even doorgepraat te hebben beginnen we met het weekend. Steeds weer denk ik terug aan hoe Sonja mij duidelijk maakte hoe haar moeder doet. Al die gedachten en nu de wetenschap dat Lydia op mij geilde zelfs als ik op bezoek was.

De maandag erna belt Lydia op en in de middag zit ze voor me op het bankje. Op verzoek van Sonja zal ik ontkennen dat ik ook maar iets weet van haar hobby sessies. De spanning is ook duidelijk te voelen als ik met haar in gesprek ben. Eveneens de spanning in mijn broek en in haar bloesje. Haar tieten zetten de knoopjes weer flink aan het werk.

“Wil je me even excuseren,” zeg ik dan toch toegevend aan mijn geile bui. Ik moet even…!”

“Eh… ja natuurlijk,” zegt Lydia blijkbaar opgelucht. “Ik kan dan ook even eh..!”

“Och, ja… eh natuurlijk,” lach ik als een boer met kiespijn. “Eerste deur links, tweede rechts!” Gelijk loop ik mee omdat het herentoilet net een deur verder is. Stil luister ik of ik wat hoor en inderdaad. Als ik heel goed luister hoor ik Lydia met zichzelf spelen. Zij heeft de mazzel dat alleen haar dochter Sonja nog aanwezig is maar die werkt een verdieping lager.

“Zo dat lucht op hé,” glimlach ik als we in de gang bijna tegen elkaar opbotsen?”

“Nou,” zegt Lydia met een rood hoofd. “Is het altijd zo warm hier!”

“Nee, gniffel ik. Alleen als er aantrekkelijke mensen er zijn!” Lydia reageert niet maar glimlacht wel.

“Dus je wilt het proberen,” eindig ik het gesprek als Sonja binnengelopen komt!

“Ja, lijkt me heel leuk, lacht Lydia!”

“We gaan het doen,” lach ik. Je moeder komt mij versterken!”

“Gaat ze Rita overnemen,” glimlacht Sonja naar Lydia die weer vreemd naar mij kijkt! “Rita is de vervanger van Anneke mijn vorige secretaresse…”

“Oh ja, Sonja vertelde zoiets,” glimlacht Lydia. “Maar ik moet eerst ingewerkt worden!” “Als je wil kan je morgen gelijk beginnen,” zeg ik direct. “Rita is een uitzendkracht. Zo gauw jij jezelf kan redden, is zij weg! De papieren en dergelijke komen vanzelf wel!” “Oké,” lacht Lydia. “Ik doe het!”

“Mooi,” zeg ik en gelijk krijg ik een dikke zoen op mijn wang!

“Sorry,” schrikt Lydia gelijk. “Dat was…”

“Oké,” lach ik. “Maak je niet druk. Als je maar uitkijkt met de rest van het personeel!” Verwart en niet helemaal begrijpend wat ik bedoel knikt ze ja en wenst me een fijne avond.

De volgende dag is inderdaad Sonja en haar moeder Lydia aanwezig. Sonja heeft waarschijnlijk nog het een en ander uitgelegd over de ‘regels en wetten’ binnen het bedrijf. Lydia loopt net als haar dochter super netjes gekleed. ‘Echt een lekker wijf’ denk ik steeds als ik haar zie. Korte rokjes of jurkjes altijd met een leuk, niet te hoge hak eronder. Op haar rokjes draagt ze over het algemeen altijd een blouse. Doordat ze mijn secretaresse wordt komt ze vaak binnen met de nodige dingen. Soms met een smoesje wat ook erg duidelijk is en ik speel het spelletje dan mee. Maar gelukkig komt ze vaker voor de serieuze zaken. Of het serieus is of niet, altijd krijg ik een mooi inkijk op haar goed gevulde bh.

Op de donderdagen die ik meestal wat later afrond blijft ze ook langer en lossen we vaak samen nog wat extra dingen op. Op deze dagen lijkt het ook of haar rokjes wat korter zijn of dat er een extra knoopje openstaat.

Steeds vaker ga ik naar huis met een paal in mijn broek.

De kerstdagen naderen en Lydia is gelukkig goed ingewerkt om de drukte op te vangen. Sonja is geslaagd voor haar examen en werkt nu bijna hele dagen. Gisterenavond was het tegen tienen toen we met zijn drieën naar buiten stapten. We hebben het laatste half uurtje gewoon onderuit op de bank zitten uitpuffen. Beide dames hadden mij weer een flinke jonge bezorgd door de inkijk die ze me gaven.

“Vandaag wordt het niet zo laat,” zeg ik als Lydia eind van de dag binnengelopen komt met een stapel papieren. Ik wil vanavond lekker eens thuis op de bank indutten en niet hier!”

“Nou anders ik wel,” lacht Lydia die nagestaard door mij weer wegloopt!” Net als ik mijn stijve goed wil duwen terwijl ik naar een kast loop gaat de deur weer open.

“Oh eh sorry,” zegt Lydia geschrokken die gelijk weer verdwijnt! Dit had ik niet kunnen voorkomen en wil achter haar aanrennen. ‘Shit,’ zucht ik terwijl ik naar mijn bureau loop om de telefoon te pakken!

“Sorry Joris,” zegt Lydia gelijk als er wordt opgenomen!

“Neen, nee,” zeg ik gelijk. “Ik moet mijn excuus aanbieden. Het is erg ongepast!”

“Nee ik..!”

“Nee Lydia,” zeg ik weer. “Het spijt mij!”

“Nou hm… excuus aanvaardt,” zegt ze twijfelend!

Een half uurtje later, bijna tijd om te stoppen komt Sonja lachend binnengelopen met een envelop.

“Je was lekker bezig he, lacht ze en het envelopje aan mij geeft.”

“Hm… eh… oh… ja,” lach ik ook als ik begrijp wat Sonja wil zeggen en de envelop weg wil leggen. “Maar ik heb mijn excuus aangeboden!”

“Maak die envelop even open als je wil,” zegt Sonja snel en het weer in mijn handen duwt. “Maak je maar geen zorgen hoor! Tegen mij zei mama dat ze het graag zelf had willen doen!”

Met deze opmerking steek ik bijna mijn envelop opener in mijn arm waarop Sonja proestend in de lach schiet.

“Niet zeggen hoor, lacht ze. Dat ik het verteld heb.”

“Nee,” lach ik ook om de reactie en een kaartje eruit haal. “Een uitnodiging? Bij jullie thuis? Met kerstavond?”

“Ja! springt Sonja. “Je komt wel he?”

“Hm… even kijken of ik kan,” zeg ik en een notitieboekje pak. “Neen, dat gaat niet!”

“Dat is je notitieboekje,” lacht Sonja en mij om mijn nek vliegt.

“Mama zei dat je niets had staan in je agenda!”

“Verdorie,” glimlach ik. “Je moeder weet ook al alles van me! He?”

“Ja mooi hé, met zo’n secretaresse?”

“Nou,” lach ik. “Het lijkt me heel leuk! Onder een voorwaarde.”

“Wat dan,” vraagt Lydia die het laatste ook heeft gehoord?

“Jullie halen alles in huis wat nodig is voor een mooie en gezellige kerstavond, zeg ik!” “Ja, en…klinkt het uit twee monden?”

“Ik betaal,” lach ik terwijl ik mijn creditcard wil geven!”

“Oh nee,” lacht Lydia gelijk en mijn hand met de creditcard terugduwt. Dat willen wij niet!”

“Dan gaat het niet door,” zeg ik en doe alsof ik mijn pasje wil opbergen!

“Dacht het wel ma,” grist Sonja het plasticje uit mijn handen. “Anders…”

Lydia staat in twijfel en na de nodige aansporing van haar dochter en mij accepteert ze het.

“Maar ik betaal alles terug,” glimlacht ze.”

“Niets ervan,” zeg ik serieus kijkend. “Dat wil ik niet. En ik wil ook niet dat jullie gaan lopen bezuinigen. Wat ik zeg! Ik wil dat jullie alles kopen wat nodig is voor een fijne kerst. Na voor mij een aantal jaren. Wil ik nu een mooi en een fijne kerst….! Zo niet, was het gelijk de laatste keer!”

Hierop moeten we allemaal lachen en lopen beide dames weg maar niet voordat ze mij allebei tegelijk een dikke zoen op mijn wang hebben gegeven.

Nu denk je waarschijnlijk ‘mafketel om je creditkaart te geven aan de twee dames’. Maar ik weet dat beide dames eerlijk en oprecht met mijn creditkaart om zullen gaan.

In de volgende weken laten de dames weten druk bezig te zijn met de voorbereidingen. Ik merk dat beide er veel lol erin hebben wat weer ten goede komt van de steeds hechter wordende relatie tussen hun en mij. Voor het vluggertje met Sonja was Sonja al vrij in het mij aanspreken en dingen doen. Erna is ze nog vrijer geworden. Lydia spreekt mij altijd aan zoals het hoort bij onze werkrelatie. Maar nu is zij ook vrijer aan het worden. Als er iemand bij is praat ze zakelijk met me maar zo gauw we alleen zijn is het jij, je en Joris.

Het is vrijdagavond en kerstavond. Sonja en Lydia wilden gisteren en vandaag vrij hebben wat gelukkig kan na die hectische drukte. Ik heb mijn pak mee naar kantoor genomen en ga me zo omkleden. De laatste werknemer verdwijnt en ik sluit alles af voordat ik me ga omkleden.

Net als ik mijn broek wil aantrekken gaat mijn mobieltje.

“Hoi Lydia,” neem ik op en geen reactie krijg. “Hallo! Hallo!” Ik krijg nog geen reactie en luister of er misschien een flinke storing is. Niets. Wel een vreemd geluid. Ik probeer wat beter te luisteren. Het lijkt wel een broekzakgesprek. Dan krijg ik ineens een paal in mijn boxershort met wat ik hoor.

“Hm… ja…ah… hm… oh… ja… ah… oh… mm… ja… ah…ho… oh…, hoor ik Lydia kreunen. Hm… hm… oh… hm…!” Ik luister even verder en krijg een vochtige plek in mijn broek. Al luisterend naar het gekreun van Lydia begin ik met mijn stijve te spelen en niet veel later kom ik klaar. Het contact met Lydia is al verbroken zie ik als ik weer een beetje bij mijn positieve kom.

“Hee Lydia, zeg ik als ik terug bel. Jij had gebeld?”

“Ik nee,” zegt ze. “Of…? Huh eh ja! Wel dus!”

“Wat is er, vraag ik onschuldig?”

“Eh… nee niets,” hoor ik haar twijfelen. “Ik denk eh… dat ik jouw eh per ongeluk heb gebeld.”

“Eh… ja nou… oké. Ik ga me omkleden en dan kom ik naar jullie toe!”

“Ja Joris! Ik ga even douchen en me omkleden,” zegt ze nog steeds twijfelend. “Zie je zo wel!”

“Oké”, zeg ik in mezelf lachend. “Tot zo!”

“Tot zo…” duurde nog bijna een uur. Want nadat ik me aangekleed heb belt een zakenrelatie. Hij wil mij en het bedrijf fijne dagen wensen. Maar gelijk zitten we weer over allerlei andere zaken te praten. Nu dus bijna een uur later bel ik aan.

“Hoi Joris,” zegt Sonja en de deur verder opentrekt. “Kom binnen!”

“Wow, “zeg ik lachend. “Wat een schoonheid!”

“Dank je,” lacht ze terug.

Sonja heeft een zwart cocktail jurkje aan met zilverkleurig veren van haar rechterschouder richting haar middel. Op haar rechterdijbeen heeft ze een split die net niet haar zwarte pantybroek laat zien.

“Shit, zeg ik als ik naar de split en dan langs haar lange benen naar haar voeten met een hoge hak kijk!”

“Kijk,” lacht ze en snel haar splitje iets optrek. “Ik weet wel waar jij altijd naar kijkt.” “Halleluja, roep ik hardop!”

“Ssstt,” lacht ze gelijk en op haar heupen de met bloemen bewerkte rand van haar panty nog eens snel laat zien. “Het loopt helemaal rond mijn middel hoor! Maar laat mama het alsjeblieft niet horen! Ik heb het speciaal voor jou gekocht!”

“Wat,” zeg ik verbaasd.”

“Als we een keer overwerken! Alleen met zijn tweeën! Dan mag je langer kijken,” glimlacht ze naar me.

“Hoi Joris,” zegt Lydia gelijk en in een lange zwarte jurk op me afloopt. “Fijne dagen!” Gelijk krijg ik drie zoenen waarbij ze me omhelst en gelijk haar tieten goed tegen me aanduwt.

“Eh… ja jullie ook,” zeg ik en haar bekijk. “Ik heb een kleinigheidje meegenomen!”

Zowel Lydia als Sonja zijn overdonderd door dit. Ze vertellen dat ze dit niet konden doen en van mij creditcard, die ik gelijk terug krijg wilde ze ook niet meer afhalen.

Wel vertellen ze eerlijk dat ze de kleren die ze aanhebben er wel mee hebben gekocht. Weleens waar in een opruiming en daardoor ook flink afgeprijsd anders hadden ze het echt niet gedaan.

“Dus wat jij en Sonja aanhebben, hebben jullie dus van mij,” glimlach ik?

“Ja, maar dat betalen wij je ook echt terug! Of je nu wil of niet,” zegt Lydia gelijk!

“Eerst de belangrijke dingen betalen dan,” lach ik terug en naar Sonja kijk die over haar middel wrijft. “Belooft?”

“Ja belooft,” lacht Lydia en van Sonja krijg ik een knipoog!”

De avond is leuk en gezellig, het eten smaakt heerlijk. Lydia heeft haar kookkunsten niet verloren blijkt als ik te horen krijg dat ze dit soort maaltijden vroeger ook altijd maakten. Na een lange zit aan de tafel ruimen we met zijn drieën alles op en wassen we zoveel mogelijk af wat niet in de afwasmachine mag of past.

“Pfff,” zucht Lydia en neerploft op de bank. “Ik ben nu echt even bekaf.”

“Zou ik een wijntje inschenken,” zeg ik terwijl Sonja de tv aanzet. “Sonja ook?” Sonja lust ook wel een wijntje en ploft ook op de bank neer.

“Zo dames,” zeg ik en twee wijnglazen neerzet en voor mezelf een glas sap.

“Oh! Dit is een leuke kerstfilm!”

“Lekker,” zucht Lydia die iets opschuift!

“Kom hier zitten,” zegt Sonja kloppend op het kussen tussen haar en haar moeder in. “Gezellig zo, he?”

Inderdaad is het heel gezellig. Tijdens het kijken en praten zie ik hoe de jurk van Lydia iets openvalt. Een dunne zwarte nylon komt op haar scheenbeen te voorschijn. Zo dun nylon dat je een vergeten haartje gelijk kan zien. In mijn broek wordt het weer onrustig en ik moet oppassen dat ze mijn bult niet ziet. Met een beetje moeite lukt het mij aardig.

De film loopt richting het einde. Zoals altijd nog even een reclameblok van een paar minuten voor het laatste minuutje film.

“Phooee heee,” gaapt Sonja. “Vinden jullie het goed als ik even wat anders ga aantrekken? Ik begin het netjes zitten nu wel zat te worden!”

“Ja, waarom niet,” glimlacht Lydia naar mij en dan naar haar dochter kijkt. “Je bent thuis en Joris zou het ook wel goed vinden?”

“Ja natuurlijk,” glimlach ik naar Sonja. Maar ik zou je graag wat vaker willen zien in zulk mooie kleding?”

“Ja ja,” lacht Sonja begrijpend wat ik bedoel. “Misschien komt het nog wel een keer ja!”

“Wil je nog wat drinken,” vraagt Lydia gelijk als Sonja de kamer uitloopt?

“Lekker Lydia,” zeg ik “Zal ik pakken!”

“Nee,” roept ze gelijk ze al de keuken inloopt!

“Joris,” klinkt het een paar tellen later. “Kan jij misschien de fles open krijgen?” “Natuurlijk,” zeg ik “Kom maar op!”

De kurk van een nieuwe fles zit behoorlijk vast en komt uiteindelijk met een luide plop vrij. Voordat Lydia de fles over kan nemen heb ik al haar glas gevuld. Bij het aangeven van haar glas komt haar hand op de mijne. Even een paar seconde die veel langer duren  staan we stil en kijken we elkaar strak aan. De sfeer laat bij ons de vonk of het vuurtje weer flink oplaaien.

“Hm… eh sorry,” twijfelt Lydia. “Ik… eh… ga even kijken waar eh Sonja blijft!”

“Eh… ja natuurlijk,” stotter ik iets. “Het duurt lang he?”

“Eh ja. Ik eh ben zo terug!”

Terwijl ik de hakken van Lydia op de trap hoor tikken ga ik weer op de bank zitten. De film is afgelopen en verder is er ook niets bijzonders meer te vinden op tv. Ik zet de radio aan op een leuke zender en hoor de trap kraken.

“Ze slaapt,” lacht Lydia die voorover buigt om een slokje van haar wijn te nemen! Ik kijk haar aan en voel weer dezelfde spanning opkomen als in de keuken. In mijn broek neemt de spanning ook snel toe als ik zo in haar decolleté kan kijken. Lydia kijkt me aan en dan vervolgens kijkt ze waar ik heen kijk.

“Eh Joris,” zucht ze zwaar. “Vind jij… mm… Het goed als ik ook eh… even wat anders aantrek?”

“Ja natuurlijk,” glimlach ik met een betrapt gevoel. “Ik eh… ga zo ook maar richting huis. Denk ik!”

“Wacht dan wel even tot ik weer terug ben, glimlacht ze terwijl ze langzaam wegloopt en in de deuropening bij de trap haar hakken uittrekt.”

“Val jij dan ook niet in slaap?” Ze lacht nog even, trekt de deur dicht en loopt dan voorzichtig de trap op.

Even ben ik alleen en luister ik naar de muziek terwijl ik de bult in mijn broek weer goed duw. ‘Verdorie,’ denk ik. ‘Wat een vrouwen. Super sexy en bloedmooi. Allebei werken ze bij me en een ervan direct voor me. Wat zou het zijn als beide direct voor mij werken en…’

Dromend zit ik met mijn ogen dicht op de bank en merk ik niet dat Lydia weer binnen is gekomen.

“Slaap je,” hoor ik ineens zacht en uit mijn droom opschrik.

“Oh gelukkig niet!”

“Heb je maar gelijk je badjas aangetrokken,” glimlach ik.

“Ja,” lacht Lydia. Ik dacht even dat je sliep.”

“Nee ik was aan het dagdromen,” lach ik zacht!

“Dagdromen kan je het niet meer noemen,” lacht Lydia zacht die dichterbij gelopen komt. “Misschien wil je nog verder dromen of kan ik je er mee helpen?” Ik kijk haar vragend aan en ze begint te lachen. Gelijk laat ze haar badjas openvallen.

Voor me staat Lydia in een zwart kanten bustier met eenzelfde zwart kanten hipster. Haar dunne zwarte nylon waren dus hold-up kousen.

“Oh! Eh tjee,” zucht ik zwaar. “Shit! Wat eh.. Ik bedoel…!”

“Wat geil,” lacht Lydia?

“Eh ja,” lach ik en sta op met een gigantische paal ik mijn broek.

“Hm… je liegt ook niet zie ik,” lacht Lydia zacht als ze voor me komt staan terwijl ze mij aanblijft kijken.

“Waarom zou ik liegen?”

“Weet ik niet,” zucht Lydia en mij een kus recht op mijn mond geef!

Zacht kus ik terug die gelijk weer door Lydia wordt beantwoordt. Het kussen gaat over in langere kussen en al snel rollen onze tongen om en om door elkaars mond.

Al kussend word mijn blouse opengemaakt terwijl ik ook voel hoe de bult in mijn broek wordt afgetast. Lydia kust me door de opening van mijn blouse die ze verder openmaakt terwijl mijn broek ook word opengemaakt.

Een hand voel ik in mijn broek verdwijnen en knijpen in de bult van boxer. Lydia heeft mijn blouse helemaal open en komt al kussend weer langzaam omhoog.

“Lekker Joris,” hijgt ze lichtjes terwijl ze door de open broek nog steeds de bult in mijn boxer staat te kneden.

“Hm… oh ja… ah heerlijk, zucht ik zwaar!”

“Zal ik verder gaan?” Zonder antwoordt af te wachten wipt ze mijn boxer in en pakt ze mijn stijve beet. Lachend kijkt ze me aan terwijl ze zacht begint te trekken. Weer begint ze met kussen terwijl ik geniet van het lekkere gevoel van haar trekken.

Kussend zakt Lydia verder terwijl ze blijft doortrekken. Even voel ik hoe ze mijn eikel kust en weer omhoog komt.

“Krijg ik opslag baas, lacht ze zacht en mijn eikel bloot trekt. Of…?”

“Oh… Lydia ik oh… oh… lekker,” hijg ik en me geen raad weet met het knikken in mijn knieën als ze met haar duim over het gaatje in mijn eikel draait. “Ik oh… ho… ja… ah!” “Ja! Wat baas,” lacht ze en weer begint met kussen. “Krijg… ik… opslag… of …moet… ik!” “Oh… ja… ah zuig me oh, ja… ah,” kreun ik als Lydia mijn stijve in haar mond neemt. “Oh… dit is oh… lekker!”

Met lange halen zuigt Lydia mijn stijve diep in en uit haar mond. Langzaam en voorzichtig zet ik een stapje achteruit waarna ik me nog langzamer op de bank laat zakken. Lydia gaat flink op en neer met haar hoofd. Haar oorbellen dansen mee op het ritme van haar hoofd. Ik voel dat ik richting een hoogtepunt ga en meld het aan Lydia. Nog sneller pijp en trekt ze me richting het hoogtepunt. In mijn zak begint het te borrelen en Lydia moet voelen dat mijn lul begint te zwellen. Trekkend, zuigend en likkend kijkt ze me aan en zie ik hoe mijn glimmende paal in haar mond verdwijnt. Haar haarspeldjes zijn door mijn gewoel in haar lange donkere haren losgekomen. Hierdoor valt er een pluk haar tussen haar en mij in. Snel haal ik de pluk haren weg en zie nog net hoe de eerste klodders in de mond van Lydia spuiten.

“Oh, oh… ha… ja, ah… “kreun ik hard en voel hoe mijn lul staat te pompen in de mond van Lydia. Dit is oh… ho… lekker!”

“Hm…,” smakt Lydia. “Je kan wel proeven dat je aan de zoete sap zit. Lekker!”

Ik trek haar op mijn knieën en kus haar. Vaag proef ik een smaakje wat ikzelf waarschijnlijk ben. Kussend en knedend zit Lydia op mijn benen en draai ik me langzaam op mijn rug. Lydia draait mee en komt op mij liggen.

“Was het lekker baas, lacht ze weer?”

“Super,” lach ik terug. “Mag ik mijn secretaresse een extraatje geven?”

“Hm…,” lacht ze. “Hoe moeten we verder?”

“Gewoon,” lach ik. “Als je bij mij op kantoor ben mag ik je overal aanraken en betasten. Als jij dat ook wil zal je moeten wachten tot ik dat goed vindt!”

“Wat zeg je nou,” lacht ze.

“Gewoon,” lach ik nog steeds. “Ik zal je nu een voorschot geven!” Vreemd kijkt ze me aan en ik moet erom lachen. “We zien wel, lach ik terwijl ik haar een kus op de mond geef.”

Ik pak haar bij de billen en trek haar nog iets verder op me. Snel liggen we weer te kussen en kneden we elkaar weer overal waar we kunnen.

We draaien langzaam om en ik kom over Lydia heen te hangen. Haar tieten hangen in de cup van de bustier iets opzij. Een donkerroze tepel drukt door het kant en ik kus erop.

“Hm…” zucht Lydia gelijk. “Lekker geil word ik van dat!”

Ik laat het me geen tweede keer zeggen en neem haar tepel met het kant en al in mijn mond terwijl ik de andere tepel zacht rul.

“Hm… oh, oh, ho lekker,” hijgt Lydia en mijn hoofd bijna haar tiet in duwt. “Wat oh… lekker is dit!”

Met mijn vrije hand glij ik over de kanten stof omlaag naar haar heupen. Rijdend en kronkelend ligt Lydia onder mij terwijl ik haar tieten zuig en kneed. Haar kruis is al vochtig en snel haak ik mijn vinger achter het vochtige kruisstukje.

“Hm…,” kreunt Lydia wat zwaarder als ik haar kale kutje voel. “Vinger me klaar!” Ik duw haar kanten broekje opzij en haak mijn vinger tussen haar kutlipjes.

“Oh ja… ah… ha,” hijgt Lydia en haar bekken kantelt. “Oh… lekker ja… ah, daar, oh… ja… ah!” Ik voel haar klitje en haar natte lippen onder mijn hand door draaien terwijl Lydia steeds sneller en sneller tegen mijn hand begint te rijden.

Ik laat me tussen haar benen zakken en trek gelijk haar slip opzij. Een mooi en glad glimmend poesje zie ik als ik haar broekje over haar benen omlaag trek. Zo gauw haar been vrij is van het stukje stof spreid ze haar benen wijd. Ik laat me voorover zakken en trek gelijk Lydia iets naar me toe. Zacht kus ik haar klitje en gelijk laat ze een zware kreun los terwijl ze gelijk mijn hoofd tussen haar benen inklemt.

“Lik me,” hijgt ze en zelf begint ze in haar tepels te kneden.

“Lik me Joris! Vinger me! Diep! Ik wil oh… ho… ja… ah… klaar oh… komen op je… oh…”

Likkend en zuigend lig ik tussen haar benen. Duwend en trekkend aan mijn haren wordt ik op de juiste plekjes gehouden terwijl Lydia kronkelend en draaiend blijf kreunen om meer. Ik voel dat mijn paal inmiddels ook weer gereed is en wil over Lydia heen gaan hangen.

“Hm… nee Joris,” hijgt ze en mijn stijve een ruk geeft terwijl ik op haar tepel zuig. Eerst wil ik zo oh… h… ja, ah lekker komen. Dan ah… mag je oh… me ho… neuken! Kom Joris oh… bef me klaar!”

Ik laat me weer tussen haar benen zakken terwijl ik haar overal kus en kneed. Zo gauw ik op mijn knieën zit duw ik haar benen op mijn schouders en trek ze wijd. Langzaam kus ik over haar kousen naar haar liezen en lik dan stevig in een hal over haar natte doos. “Oh… oh… ha… ah,” gilt Lydia en mij gelijk aan mijn haren weer terug duwt. “Ga door!”

Met twee vingers spreid ik haar kutlipjes uiteen en lik er tussen door. Lydia kreunt hard dat ze het lekker vindt. Ik duw mijn tong verder in haar kutje en met mijn andere hand bewerk ik haar klitje. Snel begint Lydia te rillen en voel ik hoe ze begint te knijpen als ik langs mijn tong een vinger in haar duw. Soppend in haar druipende doos en likkend langs haar lippen met een vinger snel draaiend en tikkend op haar klitje komt ze ineens met een gil klaar. Hijgend en zuchtend ligt ze te rillen van genot.

Ik lach en kruip over haar heen terwijl ik haar benen van mijn schouders over mijn armen laat zakken. Mijn eikel raakt haar natte poes en zonder moeite schuif ik diep in haar.

Lydia kijkt me dromerig aan als ik langzaam met lange halen in haar soppende kutje begin te pompen.

“Ah… nee, oh Joris,” hijgt Lydia zwaar en zo geil als boter. “Ik oh… wil je ah… boven in ah… bed in me… oh… voelen! Oh… Joris stop dan!”

“Hm, Lydia ik hm… wil je hm, harder nemen,” hijg ik terwijl ik dieper en harder begin te stoten!”

“Ah, Joris! Nee boven, oh,” hijgt Lydia die onder mij uit draait. “Kom mee naar boven!”

Ik sta ook op en loop achter Lydia aan die haar slipje voor haar doos houd. Met mijn blouse open en mijn broek onder mijn ballen loop ik mee naar boven.

“St…,” lacht Lydia. “Hier slaapt Sonja!”

“En jij?”

“Achter!”

Samen ‘sluipen’ we verder totdat Lydia stopt en voorzichtig een deur openmaakt. “Dit is mijn kamer,” zegt ze zacht en zich omdraait naar mij. “Kom je?”

“Reken maar van ja,” lach ik en Lydia beetpak. “Kom hier!”

Kussend draaien we om de deur heen die zacht krakend dichtvalt. Ik til Lydia op die gelijk mijn broek verder omlaag heeft gewerkt. Zodra ze van de grond af is slaat ze haar benen om mijn middel. Rustig stap ik uit mijn broek en loop met Lydia die bijna weer op mijn lul zit naar het bed. Rustig laat ik haar achterover zakken en trek ik gelijk mijn blouse ook verder van mijn armen af. Lydia draait zich op haar buik en reikt naar het nachtlampje op het kastje naast haar bed. Gelijk laat ik me over haar heen zakken terwijl zij het lichtje aandrukt. Op haar buik liggend laat ze mij over zich heen glijden. Mijn lul komt tussen haar billen en ik voel dat ze zich wil omdraaien.

Langzaam laat ik me tot op mijn zij meedraaien waarbij ik haar been omhoog trek terwijl ik mijn stijve onder haar billen door tegen haar kutje duw.

Geen woord wordt er gezegd als ze met haar vlakke hand mijn eikel tussen haar lippen laat glijden. Ik kneed een tiet met mijn vrije hand terwijl ik de andere onder haar oksel naar voren werk. Wrijvend en steunend vind ik met die hand haar andere tiet en tepel. Lydia begint weer zwaarder te kreunen en te hijgen terwijl ze wilder tegen mij aan ligt te rijden. Mijn eikel glijdt tussen haar lippen door in en uit. Haar bewegingen worden heviger en zelf trekt ze haar been nog wat hoger op.

Langzaam duw ik haar weer op haar buik waarbij ze zichzelf op handen en knieën weet te werken. Doordat ik meedraai kom ik achter haar te zitten en stoot ik mijn stijve achterlangs in haar kutje.

“Oh… ho… ha… ja, ah…,” hijgt Lydia gelijk als ik nog iets dieper in haar stoot. “Oh… ja… ah kom maar! Kom, kom, oh ja… ah… ha… kom ah… ho, ha… oh… ja… ah!” Wild stoot ik diep in haar kutje waarbij ze zelf haar klitje stimuleer door wild erover heen te wrijven. Veel harder dan ik zou durven draait ze met volle hand over haar klitje.

“Oh… Joris! Ik ga oh… komen, kreunt ze hard als ik haar bij de billen iets optil en nog dieper stoot. Ik oh… ah… ha… ho, ga… ah… komen. Ja… ah… ja… ah… ho, nee, ja, ik… kom!”

Gelijk voel ik haar weer knijpen en een vloed van vocht sputtert tussen mijn pompend lul en haar zuigende kutlipjes door. “oh… ah… ha… ho, ga… ah…, gilt ze en haar gezicht in een kussen trekt en hem bijna verscheurd. Ga je oh… ook nog… oh… komen!”

Snel maak ik haar bustier los en draai me om op mijn rug.

“Kan jij,” hijg ik, en mijn stijve rechtop duw. Als reactie spreidt ze haar been over mij heen en komt gehurkt boven mijn stijve hangen.

“Ik ga… ah je oh… oh… ah… ha… ho, ga… ah… laten spuiten, hijgt ze, en met een zucht over mijn stijve glijdt.

“Ik ga… ah… je oh… neu… oh… ken tot je oh… oh… ah… ha… ho, ga… ah… lul ah… paars is!”

“Oh… kom maar oh… op,” hijg ik zwaar kreunend terug. “Rij je, oh, maar lekker oh…gek!”

Wild schuift ze op mijn stijve op en neer. Een enkele keer glijdt ze te ver door en komt mijn lul met een pijnlijk slag tegen mijn buik. Gelijk drukt ze mijn stijve weer haar kutje in die langzaam roder en roder begint te worden van het gestamp. Ze begint kramp in haar benen te krijgen en smeekt of ik verder wil gaan. Nadat ze echt niet meer op of om kan laat ik haar op haar rug gaan liggen. Zelf kruip ik weer tussen haar benen en stoot ik ineen keer nog dieper door. Mijn eikel stoot tegen haar baarmoeder wat ze duidelijk laat merken door een pijnlijk gezicht te trekken. Gelijk lacht ze naar me en kreunt dat het wel gaat.

Ik trek haar benen op mijn armen en vouw haar bijna dubbel terwijl ik mijn lul diep in haar probeer te houden. Dubbelgevouwen ligt ze onder me terwijl haar tieten heen en weer schudden op iedere stoot. Luide geluiden komen tussen ons vandaan en ik pak Lydia bij haar armen terwijl ik me iets achterover laat zakken.

Geklemd als een tuimelaar zit Lydia met haar bekken op de mijne. Mijn lul kan niet verder in haar en langzaam druk ik haar op en draai ik mijn bekken en weer terug.

“Ah…ah… oh… ah… ha… ho, ga… ah…,” kreunt Lydia zwaar en half zittend op mijn stijve en half hangend aan mijn nek klaar begint te komen. “Ik ga… oh… weer komen Joris!” “Kom maar, hijg ik zwaar!” Het is niet zo snelle en hevige houding maar mijn stijve zit wel op zijn diepst in haar. Lydia begint met haar ogen te draaien en langzaam voel ik haar weer knijpen.

“Ah Lydia! Ik ah ga oh, ook komen!” Lydia kreunt ineens dat ze komt en gelijk voel ik haar verslappen terwijl een vloedgolf tussen haar benen uitspuwt. Gelijk voel ik mijn lul ook opzwellen en kom ik bijna pijnlijk klaar.

In dezelfde houding draaien we om en rekken we ons uit. Ik voel mijn pik verslappen en daarna weet ik niets meer.

De volgende dag worden Lydia en ik door Sonja gewekt met een ontbijt op bed.

“Fijne kerst,” lacht ze en in alleen een slipje weer wegloopt!”

Gust

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *