De uitnodiging

()

Zonder het talent van Raymond Queneau, maar op een MyLust.be thema dat hopelijk meer tot de verbeelding spreekt dan de ontmoeting met een ongemanierde en slordig geklede onbekende in een volle trolleybus.

Verhalend

Ilse, Wim en ik hielden van triootjes. Liefst lag ik daarbij onder, mijn paal in haar kutje, terwijl Wim zich in haar kontje boorde. Maar soms gaf Ilse er de voorkeur aan om met slechts één van ons te vrijen. Dan keek de andere toe hoe zijn kameraad door Ilse werd verwend.

“Ik heb zin om ook eens toe te kijken terwijl jullie het met elkaar doen,” zei Ilse op een dag. Wim noch ik hadden ooit met een man gesekst en we probeerden Ilse om te praten. Maar ze dreigde een eind te maken aan ons triootje als we niet toegaven.

Door haar aangepord begonnen we elkaar aarzelend te kussen en te strelen. Al snel kregen we er zin in en hadden geen aansporing meer nodig om tegen elkaar op te rijden en elkaar te tongzoenen. In het heetst van de strijd bood ik Wim mijn sterretje aan, die weinig later vol zaad werd gepompt. Daarna werden de rollen omgekeerd en begeleid door het gesteun van de zich heftig vingerende Ilse duurde het niet lang voor ik me in zijn anus leeg liet vloeien.

We waren het beiden eens: zonder Ilse ’s hulp hadden we nooit kunnen vermoeden dat mannen onder elkaar zo lekker kunnen vrijen. Dank zij haar gingen nieuwe biseksuele horizonten voor ons open.

Verbloemend

Ilse, Wim en ik zochten graag elkaars gezelschap op. Ik lag daarbij met plezier op de rug, Ilse van voren omhelzend, terwijl Wim het liefst tegen haar achterkant aanschurkt. Soms gaf ze er evenwel de voorkeur aan om slechts één van ons te zoenen. Dan keek de andere toe hoe Ilse bij zijn vriend welbehagen wekte.

“Het lijkt me wel wat om toe te kijken terwijl jullie de lakens delen,” stelde Ilse schuchter voor. Geen van ons had dit ooit overwogen en we betwijfelden of het wel een goed idee was. Maar om haar verlangen naar ons samenzijn gaaf te houden voldeden we toch maar aan haar wens.

Op een hint van haar maakten we intiemer kennis met elkaar. Al snel kregen we er smaak in en begonnen uit eigen beweging elkaar steviger vast te pakken. Ik keerde Wim mijn rug toe, die na een tijdje nat en kleverig werd doordat Wim de spanning in zijn lendenen verlichtte. Daarna wisselden we van plaats en, met op de achtergrond het zware ademen van Ilse, duurde het niet lang voor ik op mijn beurt een zichtbaar teken gaf van mijn welbehagen.

We konden het niet ontkennen: zonder Ilse ’s hint hadden we nooit kunnen vermoeden dat mannen onder elkaar zich goed kunnen amuseren. Zij had ons de weg gewezen naar onvermoede combinatiemogelijkheden.

Uitvergroot

Ilse, Wim en ik snakten gedurig naar orgies. Liefst delfde ik dan het onderspit in de kronkelende lijvenberg, mijn seksknots in haar smakkende flamoes, terwijl Wim zijn daverende piston in haar anus ramde. Maar soms hunkerde Ilse er naar om door slechts één stier besprongen te worden. Dan vielen bij de terzijde geschoven voyeur de ogen uit de kassen als hij zag hoe zijn boezemvriend door Ilse naar de zevende hemel werd geneukt.

“Ik smacht er naar om ook eens te geilen op het seksgevecht van jullie beide bokken,” oreerde Ilse op de toon van een dwingend bevel. Met venten neuken? Geen haar op ons hoofd dacht er aan. We smeekten Ilse om die onzalige gedachte uit haar hoofd te zetten. Maar woedend dreigde ze er mee om ons voorgoed uit haar leven te verbannen als we ons niet aan haar wil onderwierpen.

Luidkeels door haar aangevuurd begonnen we elkaar dan maar te tongzoenen en ijverig te omhelzen. Niet lang daarna in aanzwellende golven door genot overmand en blind en doof voor onze omgeving kruisten we gejaagd onze keiharde knuppels als waren het flitsende degens.

Ik boog me tenslotte diep voorover en trok mijn billen wijd uiteen om Wim mijn nauwe anus te offreren. In geen tijd borrelde mijn poepgat over van zijn spermavloed. Daarna werd de meester de slaaf en bij het orgastisch gekrijs van de zich vuist- neukende Ilse spoot ik met twee, drie forse stoten een flinke kwak seks- sap diep in de darmen van mijn makker.

We waren het beiden roerend eens: zonder Ilse ’s porren en stoken hadden we in de verste verte nooit kunnen vermoeden dat mannen neuken zo zalig is. Dank zij haar hadden we de eerste stappen gezet op een homo-erotische verkenningstocht: daar wenkten de weidse hemelsblauwe verten van het biseksuele libido.

Geroken

Een vleugje Fleur de Paris, op een reukkussentje van amandelzeep gelegen, duldde bovenop zich vaak ook nog een vleugje Homme Soir: in lagen op elkaar gestapeld en heen en weer gewreven resulteerde dit in regel in een prikkelend aroma, waarin de pepergeur van vers zweet zich met het zilte aroma van kutvocht mengde. Bij de apotheose verdronk dit delicate bouquet wel in de weeë lucht van sperma.

Bij dit heen en weer wrijven wou het vleugje Fleur de Paris zich soms beperken tot het reukkussentje van amandelzeep of tot de geurdeken van Homme Soir: ook dan werd een eindbouquet verkregen met in wezen dezelfde aromaten, al bleek de zaadlucht iets minder dominant.

Op een dag gaf het vleugje Fleur de Paris verstek zodat enkel de amandelzeep en de Homme Soir beschikbaar waren voor de samenstelling van een geurenpalet. Voorwaar een gedurfd experiment dat slechts aarzelend werd aangevat. Het eindresultaat werd een sterk bouquet van muskusachtig zweet en naar palmolie geurend zaad, dat zelfs bij de afwezigheid van elk spoor van kutvocht-aroom prikkelend en opwindend bleek.

Fotoroman

Foto 1: Drie naakte lijven in elkaar gestrengeld op een kingsize bed, badend in het volle zonlicht. Ze werpen scherp afgetekende schaduwen op het hagelwitte beddenlaken. Onder ligt een sterk behaarde man, boven een tengere blonde jongeling en tussen beiden in, blank stukje vlees tussen de donkerder helften van een meergranenbroodje, een bleke vrouw met weelderige rondingen.

Foto 2: De vrouw zit schrijlings op de behaarde man die op zijn rug onder haar ligt en met beide handen haar billen omklemt. Haar zware memmen bengelen net boven zijn gezicht. Zacht daglicht strijkt liefdevol over een volle heup en een peervormige borst, het deel van haar lijf dat naar het raam is gekeerd. De schaduwen die het neukende paar op het bed werpt zijn langer en rafelig aan de randen. In een hoek van de kamer, buiten focus, de schim van de naakte blonde jongeman, die op het paar neerkijkt terwijl hij zijn penis streelt.

Foto 3: De bleke vrouw wordt op zijn hondjes genomen door de blonde jongeling. Kunstlicht schijnt koud op beide lichamen en onthult elk ontluisterend detail van het lichaam van de vrouw: rode striemen van de royaal bedeelde billenkoek op haar kont, tandvullingen in haar wijd open mond, glinsterende slijmsporen in haar schaamhaarbos… Van dichtbij slaat de behaarde man hun liefdesspel gade. De jongeling heeft het hoofd van de vrouw brutaal bij haar vlecht naar achter getrokken, zodat ze wel op moet kijken naar de flinke erectie van de voyeur.

Foto 4: De twee mannen en de vrouw staan naakt voor het raam in het gouden licht van de avondschemering. De vrouw trekt beide mannen aan hun penis naar elkaar toe. Ze kijken haar vragend aan en schijnen niet te begrijpen wat ze van hen wil.

Foto 5: Beide mannen geven elkaar een schuchtere kus op de mond. Hun rode konen kleuren nog dieper rood in het licht van de ondergaande zon. Hun lullen hangen slap. In de schaduw op de achtergrond de heftig gesticulerende vrouw.

Foto 6: De behaarde man zit op handen en knieën, zijn kont uitnodigend gekeerd naar de jongeling die een smalle maar lange penis tegen zijn sterretje duwt. De grove korrel van de foto en de invallende schemering verdoezelen de details en drenken het neukende paar in een dromerige David Hamilton sfeer. Op de achtergrond is toch nog duidelijk genoeg te zien hoe de vrouw toekijkt en daarbij haar spleetje streelt.

Foto 7: De jongeling zit op zijn beurt op handen en knieën onder schel kunstlicht. Uit zijn half opgerichte penis druipt wat zaadvocht dat wit opgloort in het licht van de lampen en als een zilverkleurig sliertje op het beddenlaken druipt. De behaarde man, achter hem neergeknield, houdt hem stevig bij de lendenen vast. Zijn penis is al voor de helft in de aars van de jongeling verdwenen. Op de achtergrond kijkt de bleke vrouw toe. Tussen haar wijd open benen een onscherpe vlek: minstens twee, misschien wel 4 vingers die met grote snelheid in en uit haar seksspleet schuiven.

Foto 8: De behaarde man en de jongeling in innige omhelzing kijken elkaar in de ogen, die vochtig glanzen vol post coïtaal welbehagen. De vrouw is glimlachend dichterbij gekomen en veegt haar natte kut droog met een hoekje van het beddenlaken.

Een penis vertelt:

Telkens mijn baas met Ilse en Wim samen is duurt het niet lang of hij bevrijdt me uit zijn knellende broek, zodat ik me in volle glorie uit kan strekken. Lang laat hij me niet van die vrijheid in de buitenlucht genieten, want al snel word ik in Ilse ’s gladde, vochtige gleuf gestopt. Maar dat deert me niet in het minst: het mag er dan wel donker en vochtig zijn, de zoete prikkeling die haar foedraal me schenkt doet me tranen van geluk. Vaak krijg ik tijdens mijn heen en weer gerij de indruk dat er een rivaal in de buurt is, die even rusteloos als ik in Ilse tekeer gaat. Maar bij al mijn woelen in haar gleuf heb ik hem nooit lijf aan lijf ontmoet.

Soms mag ik op mijn eentje rollebollen in Ilse ’s warme genotsgrot en ook dat vind ik reuze fijn. Maar soms moet ik vreemd genoeg buiten blijven, zelfs al is Ilse in de buurt. Dan blijft de hand van mijn baas aan me rukken tot ik moet braken.

Niet lang geleden heb ik iets ongehoords beleefd. Plots stond ik voor het eerst in mijn leven oog in oog met een rivaal! Argwanend stootte ik hem lichtjes aan en hij gaf me meteen een vriendschappelijke tik terug. Hij leek nog de kwaadste niet. Integendeel, het voelde best lekker aan en het duurde niet lang of we wreven gezellig tegen elkaar aan. Ik had het gevoel dat we zo uren zouden kunnen doorgaan, maar mijn baas wendde zich af van mijn nieuwe kameraad en ik kan nu eenmaal niet anders dan mijn baas in alles te volgen. Als niemand zich om me bekommert verslap ik door de band zeer snel, maar dit maal bleef ik hard en stijf, vol hoop wachtend op mijn speelmakker. Die liet zich echter niet meer zien. In plaats daarvan duwde mijn baas me in een nauwe warme gang. Ik schrok van mezelf, want hoewel een mestgeur me tegemoet walmde verkende ik enthousiast die ongewone tunnel. Ik had me in tijden niet zo lekker gevoeld, zozeer zelfs dat ik juichend om me heen spoot tot ik helemaal leeg was van binnen. Sindsdien heeft mijn baas me nog aan verschillende andere kameraden voorgesteld zodat ik een stuk veelzijdiger ben geworden in de liefde.

Uitnodiging aan 4F auteurs:

Er zijn nog tientallen variaties te bedenken: verdubbeling (Inge, Ingrid, Wim, Willem, mijn alter ego en ikzelf vormden graag en gretig sextet es…), retrograde (Open gingen voor ons de biseksuele horizonten met de hulp van Inge toen…), op zijn Brusselmans, in de vorm van een sonnet of van een notarisakte, enzovoort, enzovoort…

Wie bedenkt de leukste variant?

Heer Halewijn

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal of rechtstreeks per mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *