Een schuldvereffening

()

We zaten allebei rechtop in bed na te hijgen van onze wilde vrijpartij. Machteld opende haar benen en met mijn wang op haar blote schouder keek ik vertederd toe hoe het zaad dat ik zojuist in haar had gespoten in een straaltje uit haar poesje druppelde. Een melkwit spoor gleed traag langs haar dij tot op het beddenlaken. We waren nog maar een tweetal weken bij elkaar en vrijden met de onblusbare passie van een prille liefde, wat met zich mee bracht dat we de lakens elke dag moesten verversen.

“Ik zou je nog vertellen hoe ik mijn huurschuld heb afgelost,” zei Machteld terwijl ze met haar wijsvinger door haar spleetje ging en die vervolgens tussen mijn lippen stak. “Ik was pas een half jaar zelfstandig gaan wonen, maar al drie maanden achter met de huur. Natuurlijk veel te trots om hulp aan mijn ouwelui te vragen. De huurbaas had al meermaals aan de telefoon gedreigd om me buiten te zetten, en op een dag kwam hij me in persoon opzoeken. Ik probeerde hem er nogmaals van te overtuigen dat mijn werk als model eindelijk begon op te brengen en ik hem over een maand, hooguit twee, met interest zou vergoeden”.

“Dat zei je vorige maand ook al,” sneerde hij ongelovig. “Ik geef je tot morgen om de verschuldigde huur te betalen. Zo niet, dan vlieg je eruit.”

“Kan ik u misschien op een andere manier schadeloosstellen?” Vroeg ik in een opwelling, waarbij ik een knoopje van mijn bloes opende en wulps met mijn billen draaide. Ik bloosde en kon mezelf wel vervloeken om die goedkope truc die enkel in 4fingers verhaaltjes blijkt te werken. Nooit eerder had ik me zo hoerig in aanwezigheid van een onbekende gedragen. Hij zweeg maar ik merkte verheugd hoe gretig hij me met zijn ogen uitkleedde. Grijnslachend trok hij me naar zich toe.

“Wees een halve dag lang mijn seksslavin en ik scheld je die huurschuld kwijt.” Erg aantrekkelijk vond ik hem niet met zijn bierbuikje en kalende kruin, maar had ik dan te kiezen? Ik slikte een krop weg en knikte instemmend, al kleurde ik dieprood.

“Zorg dat je morgen na de middag thuis bent, klaar om me in alles te gehoorzamen tot aan het diner. Wat voor kleren heb je hier zoal liggen?” Ik leidde hem naar mijn kleerkast en na wat snuffelen viste hij er mijn wit, kort zomerjurkje uit. “Morgen draag je enkel dit. Geen slipje en geen beha!” Aldus zijn laatste woorden voor hij me alleen achter liet.

Ik kon die nacht amper slapen. Mijn hart klopte sneller bij de gedachte aan wat me de volgende dag mogelijks te wachten stond. In godsnaam, als hij dàt maar niet met mij gaat doen, kreunde ik bij mezelf, terwijl ik het ene na het andere geile tafereel voor mijn geestesoog zag oplichten. Een hele namiddag lang zou ik een willoze seksslavin van een wildvreemde zijn en alles was dus mogelijk. Als hij me maar geen pijn deed!

Klokslag twee belde hij aan. Ik liet hem binnen met niets aan dan mijn wit zomerjurkje, dat bij elke stap rond mijn benen fladderde en een flink stuk van mijn gebruinde dijen onbedekt liet. In regel droeg ik dit niemendalletje enkel op het strand boven een badpak en ik huiverde bij de gedachte dat ik zo de straat op zou moeten, waar de minste wind mijn billen zou ontbloten. Hij nam me goedkeurend op, haalde me aan en kuste me op de wang.

“Draai je rug naar mij en buig zover mogelijk voorover met je benen iets gespreid.” Ik deed braaf wat me bevolen was, wel beseffend dat ik hem op die manier mijn blote kont en poes aanbood. Hij gromde van plezier toen hij zag dat ik wel degelijk zonder slipje voor hem stond en gaf een goedkeurend tikje op mijn billen. “In de uren die volgen ben jij Delphine en je gehoorzaamt me in alles wat ik je opdraag. Begrepen?” Een krop in de keel belette me het spreken; ik keek hem bedeesd aan en knikte zwijgend. Wat zat er anders op?

Hij greep me bij de arm en trok me mee naar de parking bij mijn appartementsblok, waar een tweedeurs rode cabrio te wachten stond. Hij opende galant het portier voor mij en liet me instappen. Mijn billen vleiden zich behaaglijk op het luxueuze leer en ik begon me al wat meer op mijn gemak te voelen. Mijn meester leek een man van klasse, die niet op de centen keek. In wat voor geraffineerde luxe zou ik straks zijn speelpoes zijn? Toen haalde hij een blinddoek uit zijn zak en bond mij die stevig om.

“Doe nu precies wat ik je zeg! Haal je borsten uit je jurk, doe je benen uit elkaar en plaats je voeten op het dashboard.”

“Maar de mensen zullen me zien,” stribbelde ik tegen met een benepen stemmetje.

“En dan? Toon je aan hen als het hoerig sletje dat je bent! Ik wil dat je de hele weg lang je kut vingert. En zorg ervoor dat je klaarkomt voor we ter bestemming zijn of anders krijg je billenkoek!” Door zijn barse woorden was mijn lichte euforie van daareven volledig omgeslagen. Verschrikt deed ik wat me gevraagd werd, al beeldde ik me in dat inmiddels alle buren waren samengestroomd om tussen mijn open benen te kijken.

De auto zette zich in beweging en begon traag door de stad te rijden. Veel te langzaam naar mijn zin. Kon ik maar zo snel mogelijk onder de blikken van de voorbijgangers uit komen! Ik had me nog nooit zo gegeneerd gevoeld, maar was tegelijk ook verschrikkelijk opgewonden. In het pikdonker beeldde ik me in dat de ganse stad nu naar mij stond te staren en ik voelde de blikken van die vreemden op mijn borsten en mijn dijen branden. Louter verbeelding was dat niet, want links en rechts hoorde ik claxonneren, waar ik uit afleidde dat passanten me in de gaten hadden gekregen terwijl ik me publiek aan het bevredigen was. Mijn meester deed er nog een schepje bovenop met zijn commentaar op wat er rondom ons gebeurde.

“We staan nu voor een rood licht en de ogen van de vent naast ons rollen bijna uit hun kassen. Hij heeft een hand in zijn broek gestoken. Die zou je vast een stevige beurt willen geven.” Of even later. “We staan nu in de file naast een bus. Verschillende passagiers hebben hun mobieltjes op je poes gericht. Het zal geen week meer duren of de hele wereld zal de video van een masturberende Delphine kunnen aanklikken op xvideos.com.” Ik begon zwaarder te ademen.

“Kreun maar eens flink, Delphine. Je hebt nog slechts een kwartier om klaar te komen. Verwen je poesje maar goed. Weet je, je gelakte nagels op je poes doen me opeens denken aan een vier eeuwen oud versje dat een Koreaanse dame over haar gekleurde nagels schreef:

‘Als ik gras pluk lijkt het een rood gestipte vlinder in zijn vlucht,

Speel ik de luit, zie ik verbaasd de perzikbloesems vallen.’

“Zij schoor haar poesje niet, vandaar dat ‘gras’ natuurlijk. Een geschoren kutje zoals dat van jou kwam in die tijd niet voor. Ik heb een zwak voor gecultiveerde dames. Wat had ik graag haar luit bespeeld! Weer een rood licht! Dezelfde bewonderaar van daareven naast ons. Hij heeft zijn pik uit zijn broek gehaald en zijn blik is aan je kut vastgezogen. Kreunen maar. Harder ja! Een hijgende boezem, harde tepels, schokkende dijen, open kut-lipjes… je geeft hem waar hij om vraagt!” Onder deze aansporingen, hees en hijgend in mijn oor gefluisterd, kwam ik schokkend klaar.

We stonden stil in wat mij een ondergrondse garage leek. Hij liet me uitstappen en drukte me daarbij dicht tegen zich aan. Dat was nodig, want ik stond nog na te trillen op mijn benen, had de blinddoek nog om en zag dus nog steeds geen hand voor mijn ogen. Een lift, een drukke winkelstraat waar mensen voortdurend tegen ons aanstootten, een zwaaideur, tenslotte en een steile trap. Ik was totaal het noorden kwijt, maar hij leidde me met bekwame hand langs alle hindernissen. Hij duwde me door een deur, die hij achter zich sloot.

“Nu mag de blinddoek af.” Ik keek in het halfduister rond me heen en merkte tot mijn teleurstelling dat ik in het midden van een sjofele hotelkamer stond met een tafel, een stoel en een bed als enig meubilair. Was dit hoe mijn avontuur zou eindigen? Een neukpartij tussen de grauwe lakens van een goedkoop hotelletje? Het kamertje bleek bovendien erg gehorig; uit een andere kamer niet zo ver van ons vandaan hoorde ik keihard Joe Cocker (‘You can leave your hat on.’) door de boxen schallen.

“Waar denk je dat we zijn?”

“De presidentiële suite van de Hilton,” antwoordde ik smalend. Mijn meester moest lachen.

“Je slaat de bal volledig mis, Delphine. Je bent hier in het kamertje waar de danseressen zich verkleden vlak voor hun optreden. Binnen een tiental minuten ben jij aan de beurt. Ik schat dat er zo’n dertig geile mannen in de zaal beneden zitten en straks ga jij voor hen strippen.” De schrik sloeg me opnieuw om het hart. Naakt zijn onder vreemden was me door saunabezoek vertrouwd, maar je uitkleden op een podium aangestaard door een geil publiek, dat was toch andere koek.

“Trek dat jurkje nou maar uit en doe dit aan”, beval mijn meester terwijl hij naar een hoopje kleren op het bed wees. Ik zag een lingerie-setje van zwarte kant, netkousen, een wit bloesje en een zwart uitwaaierend rokje dat tot halfweg mijn dijen reikte. Met als finishing touch een paar glimmende zwarte fuck-me laarsjes. Ik weet niet hoe mijn meester aan mijn maten was gekomen, maar alles paste voortreffelijk. Zelf hees hij zich in een kostuum dat hem op een circusdirecteur deed lijken, compleet met hoge hoed en zweepje.

Zo uitgedost duwde hij me met zachte drang het trapje af en een halfduister zaaltje binnen met vooraan een podium. Daarboven hing een scherm waarop een pornofilm uit de jaren ’70 werd geprojecteerd. In de luttele seconden dat mijn meester me door het schemerige gangpad in het midden naar voren en tot vlak naast het podium duwde, wierp ik een sluikse blik op de rijen mannen links en rechts. De meesten hadden hun broeksriem los gemaakt en hun rits geopend.

Mijn hart klopte als een razende in mijn borst terwijl ik daar zo stond, half naar het doek gewend. De mannen op de eerste rij hadden hun aandacht voor de harige kut van Vanessa del Rio op het filmdoek verloren en namen me nieuwsgierig op van kop tot teen. Lang duurde het niet voor de film werd stilgelegd en er schijnwerpers aangingen die het podium in een helle gloed zetten. Mijn meester duwde me het podium op en richtte zich met theatrale gebaren tot het publiek.

“Beste heren, vrienden van het vrouwelijk schoon, ik heb voor jullie een leuke attentie meegebracht! Delphine hier is een beloftevol fotomodel en vandaag gaat zij eenmalig voor jullie uit de kleren! Ze is wat onwennig dus moedig haar aan met een hartverwarmend applaus!”

Er klonk een beleefd applausje uit de zaal dat niet echt hartverwarmend kon genoemd worden. Met de sterke schijnwerpers vlak in mijn ogen kon ik slechts weinig van de zaal zien buiten de eerste rij, waar geen plaatsje onbezet was gebleven. De muziek werd opgestart en ik begon de knoopjes van mijn bloesje één voor één open te pulken, daarbij wat houterig met mijn heupen wiegend. Naarmate er meer kledingstukken uitgingen verloor ik echter mijn gêne en ik begon meer en meer te genieten van de erotische macht die ik uitstraalde. Tussen mijn halfgesloten oogleden door zag ik dat de mannen op de eerste rij vrijwel allemaal hun penis uit hun broek hadden gehaald en me met een stevige erectie eer bewezen. Strippen op een podium was altijd al één van mijn geliefde fantasieën, telkens ik thuis in een lauwwarm bad mezelf verwende, en het feit dat ik het nu niet uit vrije keus deed maar er door mijn meester toe werd gedwongen nam uit moreel schuldgevoel geboren remmingen weg.

Mijn meester gaf me zwijgend aanwijzingen, door met zijn zweepje telkens het kledingstuk aan te tikken dat als volgende uit moest. De opzwepende muziek van Joe Cocker liep op zijn einde en daar stond ik dan midden op het podium met enkel een doorzichtig behaatje en een slipje aan. Mijn meester maakte eigenhandig de sluiting van mijn beha los, trok het vodje van mijn lijf en slingerde het zover hij kon de zaal in. Instinctief beschermde ik mijn borsten met beide handen tot ik merkte dat hij mijn slipje naar beneden trok zodat ik één hand nodig had om mijn poes aan de hongerige mannenblikken te onttrekken. Ook het slipje werd ver de zaal in geslingerd. ‘Als ik maar niet de opdracht krijg om het uit de zaal terug te halen’, flitste het door mijn hoofd.

Mijn meester gaf me een stevige por in de rug zodat ik helemaal vooraan tegen de rand van het podium kwam te staan en dwong me beide handen op het hoofd te leggen. ‘Je t’aime moi non plus…’ kreunde het nu uit de boxen terwijl ik me heupwiegend, veel natuurlijker dan in het begin, volledig bloot gaf. Het bleek voor de meester niet voldoende. Hij draaide me om en deed me diep vooroverbukken, de benen goed gespreid zodat ik het dankbaar publiek een goed zicht bood op mijn kutlipjes. De meester gaf met zijn zweepje een paar tikjes op mijn billen en haalde toen de schacht van de zweep een paar keer door mijn bilspleet en mijn kut. Hij kreeg er blijkbaar niet genoeg van om te zien hoe mijn kutlipjes zich om de schacht van het zweepje sloten want hij ging er een geruime tijd mee door. Zolang zelfs dat het vocht uit mijn kut als een glinsterend spoortje slijm op het zweepje achter bleef.

Om mij daarvoor te straffen trok hij me recht, wendde me opnieuw naar het publiek, dat zich nu als een razende aan het afrukken was. Verschillende mannen op de eerste rij hadden hun broek tot op de enkels laten zakken en zaten in blote kont onderuit gezakt op het puntje van hun zetel, hun harde penis met de daaronder slingerende balzak brutaal op mij gericht. De meester gaf een harde tik op elk van mijn tepels. Dat deed behoorlijk pijn want ze waren al een hele tijd stijf en uiterst gevoelig. Om me te troosten ging hij vlak achter me staan en masseerde zacht mijn borsten. Mijn erotische macht beperkte zich niet tot het publiek in de zaal, zo stelde ik met een lichte triomf vast, toen ik de stevige erectie van mijn meester in mijn bilspleet voelde.

Zijn handen gingen naar beneden en hij begon mijn poes te vingeren. Mij tot een orgasme dwingen voor de ogen van die bende geilaards aan mijn voeten, wat dacht mijn meester wel! Ik probeerde me te verzetten maar mijn meester bleek bijzonder vaardig in het bespelen van mijn lipjes, die al snel halfopen stonden, en meer nog van mijn klit, die opzwol tot een kleine penis. Hij trok mijn kutlipjes wijd uiteen zodat de masturberende mannen in de zaal diep in mij konden kijken en duwde dan de volle lengte van zijn middenvinger in mijn poesje. Het duurde niet lang of zijn wijsvinger ging erachteraan, waarna hij me snel en hard met twee vingers begon te vinger-neuken. Dat hield ik niet lang vol, zoveel wist ik wel, zeker toen er nog twee vingers bijkwamen en ik in volleerde 4fingers stijl naar mijn climax werd gedreven.

Mijn toeschouwers op de eerste rij hielden het evenmin lang vol, want de één na de andere kwam klaar, veegde zijn penis droog met een zakdoek en vertrok, waarna de lege plaats onmiddellijk werd ingenomen door een nieuwe voyeur.

De muziek was inmiddels gestopt maar mijn meester bleef maar doorgaan. Je weet dat ik vrij luidruchtig ben als mijn orgasme nadert en dat was deze keer niet anders. Mijn lijf begon heftig te schokken en een straaltje kutsap spoot uit mijn kut. De schijnwerpers werden gedimd en er weerklonk een applausje. Mijn meester leidde me genadig naar de stoel die op het podium stond, zodat ik wat kon bij komen. Maar niet voor lang echter. Mijn meester gaf de zaaluitbater een wenk en de schijnwerpers floepten weer aan. Opnieuw richtte hij zich tot het publiek.

“Heren connaisseurs, ik mag aannemen dat Delphine met haar middagvoorstelling uw verwachtingen niet heeft beschaamd. Een geweldige vrouw, een geweldig lijf en op het eind een geweldig orgasme… U hebt haar voor het eerst en voor het laatst in levende lijve kunnen meemaken. Voor het laatst jawel, want zoals ik in het begin al zei, dit is een éénmalige voorstelling. En omdat het bij een éénmalige voorstelling zal blijven, gaan we er nu uitzonderlijk nog een vervolg aan breien. Iemand uit het publiek mag haar op het podium komen neuken!”

Er klonk goedkeurend gefluit op uit de zaal. Mijn meester blinddoekte me voor de tweede keer die dag en leidde mijn hand naar een glazen kom vol gevouwen papiertjes met daarop een getal van één tot vijftig, overeenkomend met het aantal zetels in de zaal. Ik plukte er een briefje uit. Mijn meester nam het uit mijn hand, vouwde het open en las met luide stem.

“17! Wie zit op zetel 17? Niemand zo te zien. OK, hier volgt een tweede kans. Delphine, reik me een ander briefje aan! 8! Die mijnheer daar in zetel 8, wil u naar voor komen en Delphine neuken? Liever niet? Het is uw goede recht maar u weet niet wat u mist. We proberen het nog één keer en als het nu niet lukt komt Delphine er goedkoop van af! 12! U bent de gelukkige, mijnheer! U ziet het wel zitten? U hebt gelijk, Delphine is een jong lam dat nog niet vaak werd besprongen, dus nog gezegend met een heerlijk strakke kut. Komt u maar op het podium! Een applaus voor mijnheer!”

Geblinddoekt als ik was kon ik de man die me zou gaan nemen niet zien. Het leek me een arbeider te zijn, misschien een bouwvakker, te oordelen naar het eelt op zijn handen dat ik over mijn gladde huid voelde schuren toen hij mijn borsten en billen betastte. Hij rook naar tabak en goedkope Van Gils aftershave en zijn stoppelbaard prikte in mijn blote hals toen hij op mijn oorlelletje lebberde. Mijn meester dwong me op de knieën en ik wist wat van me verlangd werd.

Ik opende op de tast de broek van nummer 8. Hij droeg geen onderbroek en erg fris rook het niet ter hoogte van zijn kruis. Zijn zweetgeur vermengd met de lucht van zijn voorvocht leerde me wel dat hij al een tijdje in de zaal moest hebben gezeten. Hij had zeker een groot deel van mijn show meegemaakt. Ik nam zijn harde pik voorzichtig tussen mijn lange vingers en schoof de voorhuid naar beneden. Als ik hem snel genoeg klaar kon pijpen, dan bleef mijn kut misschien gespaard. Mijn meester legde een condoom klaar op de eikel van die eikel en gebood me om die over het lid uit te rollen, niet met mijn handen maar met mijn lippen. Ik pijpte hem hard, diep en snel tot mijn speeksel langs zijn balzak droop. Hij greep me bij de haren en beukte er zo lustig op los dat ik bijna stikte.

“In haar kut!” hoorde ik plots een stem uit de zaal roepen. Zijn wens werd links en rechts herhaald tot de hele zaal scandeerde: “in de kut! In de kut!”. Er was nu geen weg terug, al had mijn meester het gewild, wat overigens lang niet zeker was. Hij zette de stoel vooraan midden op het podium en nodigde nummer 8 uit om zich helemaal uit te kleden en te gaan zitten. Met zachte hand leidde hij me naar de stoel, mijn kont naar nummer 8 gekeerd, mijn benen zo ver mogelijk gespreid. Mijn kutje hing nu pal boven zijn kaarsrechte paal. Voorzichtig greep ik die met één hand beet en liet me er langzaam op neer zakken. Mijn god, wat was die breed geschapen. Ik voelde hoe ik vanonder helemaal werd open gerekt en het duurde een tijdje voor ik een neukritme vond dat de pijn in genot deed overgaan.

Telkens ik sindsdien mijn ogen sluit en me in gedachten naar dat zaaltje verplaats, hoor ik of het gisteren was mijn hijgend kreunen in die muisstille zaal, het sopperig geluid van zijn penis in mijn flamoes en af en toe vanuit de zaal een identieke kreun wanneer er weer één zijn zaad aan het lozen was. Mijn nummer 8 kwam sneller klaar dan verwacht, nog voor het bij mezelf zo ver was. Mijn schedespieren knepen in de verslappende lul en met een paar kletsen op mijn billen gaf hij te kennen dat ik me van zijn schoot mocht laten glijden. Mijn meester wierp een badjas over mijn blote schouders, maar gaf me geen toestemming om de blinddoek af te doen vooraleer nummer 8 zich weer had aangekleed en in het publiek was verdwenen.

“En, hoe was het?” Begon hij, toen we beiden in het omkleedkamertje waren terug gekeerd. Ik antwoordde niet en keek van hem weg. Ik liet mijn badjas van mijn schouders glijden en zocht mijn zomerjurkje.

“Kleed je nog niet aan. Er is nog werk aan de winkel. Je weet toch nog dat ik je beha en slipje de zaal heb in geslingerd? De mannen die ze konden pakken krijgen een beloning wanneer ze die terug komen brengen, wat ze zonder uitzondering allemaal doen. Dat is hier traditie. Wie je beha terugbrengt bied je een pijpbeurt aan tot hij klaarkomt. Wie je slipje terugbrengt heeft het recht om je op zijn hondjes te nemen.”

Zijn woorden waren nog niet koud of twee mannen klopten aan. Mijn meester reikte hen zwijgend een condoom aan. De man die mijn beha terugbracht bleek een rosharige wat slungelige kerel van een jaar of dertig. Hij rook lekker en had zijn schaamstreek geschoren. Ik vond het dus niet erg om hem te pijpen, temeer daar mijn meester hem een condoom met bananensmaak had gegeven.

De man die mijn slipje had teruggebracht was klein van stuk, vooraan in de twintig schatte ik, en van het mediterrane type. Ik kroop op mijn knieën en mijn handen op het bed en zorgde er voor dat beide heren gemakkelijk bij mijn mond en bij mijn kont konden. Gewillig liet ik me door beide heren neuken als een kipje aan het spit.

“Niet in het sterretje!” Zei mijn meester vermanend toen de zuiderling zijn knuppel tegen mijn bilspleet duwde. Zijn pik ging vlot naar binnen. Hij neukte me snel en met felle halen waardoor mijn lijf zo schokte dat ik moeite had om de penis van zijn maat in mijn mond te houden. In nauwelijks vijf minuten kwam hij klaar. Er waren geen handdoeken in de kamer. Mijn zomerjurkje werd het vod waaraan hij zijn penis droog kon wrijven. Mijn meester gaf hem het slipje mee als souvenir toen hij de kamer verliet.

Het duurde heel wat langer voor ik de rosharige klaar kon pijpen. In die tijd was mijn pijptechniek nog niet geperfectioneerd. Nu zou het veel sneller gaan, zoals je zelf wel weet. Dat gaf mijn meester ruimschoots de tijd om de plaats van de zuiderling in te nemen en me van achteren te neuken. We kwamen alle drie bijna gelijktijdig klaar. Mijn zomerjurkje kwam er weer aan te pas om onze schaamstreek droog te wrijven.

Toen de rosse verdwenen was stak mijn meester zijn condoom de hoogte in.

“Goed gevuld niet? Het is een maand geleden dat ik nog een vrouw heb aangeraakt, dus heb ik inmiddels veel opgespaard. Open je mond en steek je tong uit!” De inhoud van het rubbertje gutste op mijn tong en in mijn mond. Het was zo veel dat het in straaltjes langs mijn mondhoeken tot op mijn borsten drupte. Hij smeerde mijn borsten in met zijn spul, me verzekerend dat er geen beter zalfje bestond om mooie zachte borsten te ontwikkelen.

Mijn beproeving liep op zijn einde. Opgelucht voldeed ik aan zijn bevel om mijn zomerjurk weer aan te trekken, al zat die nu vol spermavlekken. De weg naar huis verliep zonder noemenswaardige incidenten. Wel voelde ik de drie pikken (één voor elke maand achterstallige huur?) nog in mijn gleufje nabranden en voelde mijn hele lijf plakkerig aan door het opgedroogde sperma en het zweet. Hij wilde afscheid nemen aan de deur zoals een klant dat doet na een bezoek aan een hoertje, door een vluchtige kus op mijn wang te drukken. Ik bood hem echter spontaan mijn lippen aan om mijn erkentelijkheid te tonen voor de unieke ervaring die hij me had geschonken.

Luisterend naar Machteld ’s vertelling was mijn neukstaaf weer gaan groeien.

“Je hebt weer zin in me, zo zie ik, en ik heb weer zin in jou.” Ze nam de houding aan die mij het meeste opwond; op knieën en ellebogen, haar kontje hoog opgestoken. Haar schaamlipjes stonden uitnodigend open. Ik liet er geen gras over groeien en knielde achter haar neer…

Heer Halewijn

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u wel. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *