Aangenaam werk 3.3

()

Uitgeleend.

De dagen na het bezoek gingen we weer op de oude voet verder alleen was Linda meer met mij bezig dan in de periode daarvoor. We speelde altijd spelletjes om onszelf op te winden wat zich geregeld uitte in een heftige vrijpartij.

Op een dag vroeg Linda of ik het erg vond om mijn outfit vaker te dragen. Ik antwoordde dat ik dat graag wilde doen als ik haar daar plezier mee deed. Ze zei dat ze het nooit zou verplichten. Ik vroeg of ze het leuk zou vinden en ze knikte met een blosje op haar wangen van ja. Vanaf die dag droeg ik mijn uniform elke dag en ook nog zonder slipje en BH.

Laatst stond ik op een trapje om een lamp te vervangen toen Linda binnen kwam en mij vroeg waar ik mee bezig was. Ik antwoorden dat ik een lamp aan het vervangen was en dat ik dat heus wel zelf kon. Ze was bang dat ik zou vallen en sloeg haar armen om mijn benen. Mijn poesje was ter hoogte van haar mond en haar hoofd kwam onder mijn rokje terecht, haar tong begon aan zijn lekkere werkje.

Ik kreunde voluit en zei lachend dat niemand op deze manier een lamp kon vervangen waarop ze antwoorden, “ik heb het toch gezegd,” en maakte daarna gelukkig wel haar werk af,na een tijdje kwam ik heerlijk klaar.

Het noodlot slaat toe als Linda van de trap valt en haar been breekt. In het gips en na een paar dagen ziekenhuis komt ze weer thuis de arme ziel. Voor mij een taak erbij omdat ze in overleg met mij niet wilde dat er een wijkverpleegster over de vloer kwam. Ik vond het niet erg om haar te wassen, aankleden en te verzorgen. Onze spelletjes gingen ondanks de positie van Linda gewoon door alleen beffen kon niet vanwege het gips. Tijdens het wassen en aankleden waren haar en mijn vingers altijd op onderzoek uit. Als ze bijvoorbeeld op de bank lag en wat onderuit gezakt was vroeg ze mij om haar weer omhoog te helpen, daarbij moest ik weer voorover bukken en kon zij mijn jurkje inkijken waarbij ze dan meestal even tegen mijn borstjes blies, wat mij weer stijve tepels opleverde.

De dagen vlogen voorbij en de tijd was aangebroken om van het gips verlost te worden. Na het ziekenhuis bezoek en zich een kruk aangeschaft te hebben gingen we in de taxi weer naar huis.

Linda was zo blij dat deze periode voorbij was dat ze haar handen niet van mij af kon houden. Thuis gingen we direct naar haar slaapkamer. Ze vroeg mij of ik haar eindelijk weer eens wilde likken want dat had ze zes weken moeten missen.

Na ruim een uur waarin Linda en ik meermalen klaar kwamen zei ze dat het weer voor even genoeg was en bedankte me met een heerlijke zoen op mijn mond.

Een week later toen ze weer redelijk normaal kon lopen kwam Esther (mevrouw Verhaar) op bezoek. Ze vertelde dat ze een party had georganiseerd voor een goed doel en het feit dat alles weer goed gekomen was. Esther had 10 vriendinnen uitgenodigd en had het verzoek of ik samen met Anja haar meisje die avond wilde bedienen en of Els onze kok ook kon helpen. Linda vond dit goed maar zou het er eerst met ons over hebben om dat wij in principe niet in de avond hoefde te werken.

Linda riep ons en liet ons plaats nemen aan de tafel, besprak het probleem en zei dat we het niet voor niets hoefden te doen. Al die tijd had Linda haar tenen tegen mijn schaamlippen gedrukt en zachtjes op en neer bewogen. Ik had de vorige bijeenkomst nog vers in mijn geheugen liggen en besloot om hier aan mee te werken. Op de uitnodiging van Esther stond te lezen dat het een erotisch feest was waar een ieder zich zo onherkenbaar mogelijk moest aankleden. In een apart briefje stond dat voor mijn kleding werd gezorgd. Ik was benieuwd!.

Op de dag van het feest namen Linda, Els en ik een taxi naar het adres van Esther. Daar aangekomen mocht Linda van een kamertje gebruikmaken om zich om te kleden in haar creatie. Ook ik had die nog niet gezien.

Uit de tas van Linda kwam een prachtige Catwomen outfit die zeer strak om haar lichaam zat en waar je werkelijk alles kon zien zitten. Er werd dan ook geen ondergoed onder aangedaan en het geheel werd met een masker afgewerkt. Er zat geen ruimte tussen haar leren pakje en lijf en was een zeer geil gezicht. Ik was de enige die Linda deze avond zou herkennen.

Toen er op de deur geklopt werd stapte Linda dan ook even achter de deur weg om zichzelf nog niet te tonen. Anja, de hulp van Esther, kwam mijn outfit brengen, een erg klein pakketje.

Linda hielp mij met uitkleden en kon niet van mij afblijven toen ik mijn outfit tevoorschijn haalde. Het bestond uit een hoofdkapje, een leren BH met twee, zo minieme stukjes stof dat mijn tepels er maar net onder verdwenen. Tot slot een wit schortje met daaronder een paar zwarte kousen. De toon van de avond was gezet.

Ik kreeg nog een lekkere tongzoen en een haal tussen mijn lipjes door van Linda toen de bel ging dat iedereen zich mocht vertonen.

Overal op de gang kwamen verklede dames te voorschijn en de mooiste creaties gingen de trap af naar beneden. Als laatste gingen Anja en ik die de zelfde outfit droeg naar beneden om gelijk door te gaan naar de keuken waar Els en Eva het meeste al klaar hadden gezet. Allereerst gingen we met de champagne rond en Anja wenste mij met een kusje succes. Waarschijnlijk had ze meer van dit soort feestjes meegemaakt. Tijdens de eerste ronde met champagne bleef het vrij rustig. Ik herkende Esther, ze droeg verpleegsters kleding waarvan de knoopjes aan de voorzijde ver open stonden zodat haar borsten goed te zien waren. Ook het jurkje had geen achterkant tot aan haar bilnaad. Ze zei dat ik er prachtig uit zag in mijn “uniform”. Daarop streelde ze zachtjes mijn billen. Linda die dit zag wiep mij een kusje en een knipoog toe.

Later op de avond toen de stemming er al stevig inzat waren de contacten met de aanwezige nog steeds niet opwindend. Ik had van een wat oudere dame al wel een aai over mijn billen gehad toen ze even met mij stond te praten over de hapjes die ik bij mij had.

Klokslag 10 uur werden Anja en ik bij Esther geroepen en werd onze BH afgedaan. Het was het sein waar iedereen op wachtte begreep ik later. Want daarna werd door dat de dames die iets te eten of te drinken van ons pakte, eerst even over onze borsten en tepels gewreven en geknepen. Tevens zorgde ze ervoor dat onze tepels die avond niet meer zacht werden. Ook Anja werkte hieraan mee en pakte mij op het moment dat ik mijn blad neerzette van achter bij mijn borsten en begon ze zachtjes te kneden. Na een kusje in mijn nek en te verteld te hebben dat ik heerlijke borsten had pakte ze een nieuw blad met eten en ging weer naar de kamer.

Om 11 uur kwam het volgende sein. Esther deed onze schortjes af zodat we nu alleen nog maar een kapje op het hoofd hadden en kousen aan onze benen. Dit was het sein dat ook onze poesjes betast mochten worden. Lang hoefde ik niet op mijn eerste orgasme te wachten want zowel van voren als vanachter kwamen de dames voor het eten en drinken, en ik kan je vertellen dat het niet meevalt om klaar te komen met een blad champagne in je handen. Om 12 uur kwam het hoogtepunt van deze avond.

Anja en ik werden verzocht om op de salon tafel te komen staan. We werden voor een paar uur, en voor het goede doel, bij opbod “verkocht” aan de hoogste bieder.

Ik wist hier niets van maar was wel aan een paar orgasmen toe. Dus speelde ik het spel gewoon mee.

Allereerst was Anja aan de beurt en onderleiding van veilingmeester Esther begon de groep met bieden om uiteindelijk te eindigen op 1150 euro aan een mevrouw in een tijgerpakje. Toen was het mijn beurt en werd ik door Esther nog even aangeprezen waar vooral mijn borsten en kontje veel aandacht kregen.

Omdat de salontafel niet groot was stond Esther schuin voor me en redelijk dicht bij. Ik kon mij niet inhouden en stak mijn hand tussen haar jurkje en billen door richting haar kutje en begon mijn zoektocht.

Later begreep ik dat ze de voorkant van haar rokje optilde en iedereen in de kamer kon zien wat ik deed. De dames lachte en joelde al begreep ik niet waarom.

Ik leverde 1450 euro op en nog voor dat Esther riep één maal andermaal zette ze zelf het bedrag op 1500 euro en werd ik “verkocht”aan Esther.

Sommige dames gingen naar huis, andere gingen naar boven met twee of drie om een lekker einde te maken aan deze avond. Ik ging met Esther mee naar haar kamer.

Ester was zeer dominant en egoïstisch en wilde dat ik haar een paar keer zou laten klaarkomen zonder dat ze ook aan mij dacht. Na ruim een uur lag Esther vredig te slapen en sloeg ik even de hand aan mezelf. Op weg naar de kamer waar Linda was kwam ik Anja nog tegen op de gang en na de vraag wie mij had gekocht en of ik had genoten vertelde ik haar dat Esther mij had gekregen en dat ik niet genoten had.

“Kom even mee,” zij Anja en op de bank in de hal legde zij mij op de rug en likte mij naar een heftig orgasme. Met een stevige tongzoen zei ze dat ze nu ging slapen.

Linda zat in de stoel, was nog wakker en vroeg me of ik het erg vond om naar huis te gaan. Els werd opgezocht en gedrieën zaten we zwijgend in de taxi. Thuis aangekomen begeleide ik Linda naar de slaapkamer en vroeg ik haar waarom ze zo stil was.

Toen begon ze hevig te snikken en tussen het snikken door vertelde ze mij dat ze hevig verliefd was op mij en enorm jaloers was toen ik met Esther mee ging.

Toen ik haar vertelde dat ik al verliefd was op haar nadat ik haar gezien had in die groene jurk kwam er weer een lachje op haar gezicht. Toen ik ook nog vertelde dat ik vanaf nu er alleen nog maar voor haar was, nam ik haar betraande gezicht in mijn handen en begon haar hevig te kussen.

Al uitkledend en kussend vonden we elkaar op het bed en we bedreven de liefde tot het zonnetje weer opkwam.

Mijn eigen bed heb ik vanaf dat moment niet meer gezien.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *