Beach house

()

Na weer een zakelijke afspraak in Amerika, dit maal Orlando Florida, besloot ik om er twee weken een Beach house te huren om te relaxen en veel te lezen, zonnen en zwemmen. In Yankee Town aan de Golf van Mexico vond ik een rustig plekje, in de duinen gebouwde huisjes met een plankier die direct op het strand uit kwam. Aan het einde van het plankier stond een kist waarin alle spullen zaten die je nodig had voor een dagje strand, zelfs een koelkastje was aanwezig. 
Toen ik aankwam die middag was het een beetje bewolkt en na uitgepakt te hebben, boodschappen te hebben gedaan ben ik met een boek op mijn terras gaan lezen. Om me heen langs het strand stonden nog meer van deze huisjes en zoals ik kon zien waren deze allemaal verlaten. 
In de avond zag ik toch nog licht in het aangrenzende huisje, maar aangrenzend betekend hier dat er zeker nog 50 meter tussen zat. Na een goede nachtrust was het de dag erna prachtig weer en na ontbijt en koffie, met een boek naar het strand gegaan, uit de kist een stoeltje gepakt en lekker in het zonnetje op het verder verlaten strand gaan lezen. 
Doordat het zo stil was besloot ik om mijn bikini uit te doen. Met het zonnetje op mijn naakte lichaam doezelde ik langzaam weg tot stemmen mij wakker maakte. Ik keek om mij heen en zag mijn buren spullen klaar zetten voor ook een dagje strand. 
Twee wat oudere vrouwen, voor zover ik kon zien waren het zussen of misschien wel een tweeling. Terwijl ik naar hun keek zwaaide er één naar me en uit beleefdheid zwaaide ik terug. Opvallend was wel de fel groene kleur van hun bikini’s. 
Ik had even genoeg gelezen en met mijn zonnebril op keek ik uit over de golf waar je in de verte nog booreilanden kon onderscheiden en boten zag varen. 

Plots zag ik beweging in mijn ooghoek en één van mijn buren kwam in mijn blikveld maar ik besloot om niet te reageren. Ze stopte even om mij te bekijken en liep daarna naar het water zodat ik wel een blik kon werpen op haar goed gevulde kont. Omdat ik niet reageerde dacht ze waarschijnlijk dat ik sliep want even later kwam nummer twee langs en bleef me wat langer bekijken. Ik had het idee dat ze me aan het keuren waren en dan werd het misschien toch nog plezierig. Toen ze verder liep en dus ook weer terug moest komen besloot ik mijn bril weer af te doen en ik volgde hun bewegingen.

Op de terugweg raakte ik met nummer één aan de praat en ook de andere kwam er bij, ik bood hun wat te drinken aan en in mijn blootje schonk ik het voor hen in. Toen ze daarna weg liepen hoorde ik ze discussiëren, waar het over ging kon ik niet verstaan. Halverwege keerde ze om. Ze kwamen weer op mij aflopen tot ze weer voor me stonden.

“We willen seks met je hebben” zij een van de dames plotseling. Mijn hart maakte een vreugdesprong maar mijn gezicht vertelde dat ik daar toch nog wel even over na wilde denken. Toen ze weg liepen begon ik met het opbergen van de spullen in de kist en met mijn boek en bikini in mijn hand liep ik het plankier op. Juist voor het bereiken van het plankier vroeg ik of ze nog mee gingen en slenterde verder naar het huis. Nog voor dat ik het huis bereikt had liepen ze al naast me en gaven me allebei een arm, stelde zich voor als Lois en Vera met een kus op mijn wang.

“Ik ga eerst even douchen” zei ik niet verwachtend dat ze met me mee zouden gaan. Ze waste me, Lois aan de achterzijde en Vera aan de voorkant en regelmatig werd ik omgedraaid. Geen enkel plekje werd overgeslagen en ik zou haast denken dat ze dit vaker deden. Mijn tepels en klitje werden stijf en nat werd ik niet alleen van het water. Mijn eerste orgasme kreeg ik dan ook onder de douche en het was maar goed dat Vera me bij mijn borstjes vast hield anders was ik zeker door mijn knieën gezakt. Twee handdoeken wreven mij droog en zachtjes werd ik op het bed gelegd. Toen pas hielpen de dames elkaar uit de bikini’s en kwamen de lekkere grote borsten en de kale poesjes te voorschijn, stil en genietend lag ik naar dit schouwspel te kijken.

“Zo dame en nu is het jouw beurt om ons te helpen” en Vera sloeg haar benen over mijn hoofd en zakte door tot ik met mijn mond haar kutje kon likken. Zien kon ik niets meer maar voelen des te meer. Lois ging op mijn heupen zitten en twee handen vonden mijn borstjes en kneden mijn tepels tot knetterharde punten. Door het genot begon mijn onderlichaam te kronkelen en wreef ik mijn kutje tegen het been van Lois. Toen werden de rollen omgedraaid en ik kreeg een nieuw poesje op mijn mond en Vera zette zich zo dat onze kut lipjes tegen elkaar kwamen. Zo ging het spel een tijdje door en de spanning in mijn lichaam werd steeds ondragelijker maar Lois en Vera zorgde ervoor dat we steeds niet over het randje gingen tot het moment dat we alle drie op klappen stonden en we met drieën tegelijk ons orgasme over ons heen lieten komen. Minuten lagen we uitgeput in elkaars armen en vielen we uiteindelijk in een lichte slaap.

Buiten was het inmiddels donker toen ik mijn ogen open deed en vlak voor me lag een lief kutje open en bloot, ik stak mijn tong uit en likte de lipjes. Bijna direct gingen de dijen uit elkaar en kreeg ik meer ruimte waar ik graag gebruik van maakte. Ik hoorde ergens boven me een kreun en een zucht en direct daarop werden ook mijn benen gespreid. Een tong vond ook mijn lipjes en klitje en langzaam likte we voort tot we beiden weer opgewonden raakte. Plotseling zonder iets te zeggen voelde ik vanachter twee handen zich om mijn borstjes sluiten en werden mijn tepels gerold. Met mijn hand vond ik de natte driehoek van deze verwenner en duwde met twee vingers haar lipjes open en duwde mijn vingers naar binnen. In mijn ooghoek zag ik mijn nachtkastje met daarin mijn trilstaafje. Ik kon er net bij en haalde het trilstaafje er uit, zette hem aan en drukte dit tegen het klitje van degene ik aan het likken was, een korte kreet een diepe zucht waren daarvoor de beloning gevolgd door een opwaartse beweging van het onderlijf. Even later kwam ze trillend klaar en rolde van mij af. Ik ging mijn aandacht verleggen naar de ander en legde mij ook hier in de 69 stand om vol overgave het poesje uit te likken en met behulp van de vibrator kwam ook zij veel eerder klaar dan ik. De oudere dames waren duidelijk aan het eind van hun kunnen en daarom maakte ik mezelf nog even klaar door de vibrator beurtelings in mijn grotje of over mijn klitje te halen en na niet al te lange tijd kwam ook ik trillend klaar.

Wederom sliepen we naast elkaar tot de volgende ochtend het al licht was toen ik weer als eerste mijn ogen opende. Ik maakte wat drinken en eten in de keuken tot ik plotseling vanachter omarmd werd en een kus in mijn nek kreeg van Vera, even later kwam Lois ook, na het eten en drinken stonden we samen weer onder de douche en werd ik als dank wederom volledig gewassen en een laatste orgasme raasde door mijn lichaam.

Ze gingen weg maar niet nadat we een afspraak hadden gemaakt voor een echt dagje strand.

Ilse.

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *