Drie maal vierentwintig uren

()

Ik was in Delft op een cursusdag die ik nodig had voor mijn werk. Een kwartier voor het einde van het bijbehorend examen moest ik vreselijk naar de wc. Ik kon eigenlijk niet weg dus besloot ik het maar op te houden. Voordat ik daarna het toilet bereikt had was het kruisje van mijn slipje al doorweekt en liep ik naar buiten met mijn slipje in een plastic zakje en een bloot kutje onder mijn korte rok.

Omdat het vandaag prachtig weer is had ik besloten ondanks de afstand om vanmorgen op de fiets te gaan en zou ik nu met mijn blote poes op het zadel de terugweg moeten aanvangen. De eerste kilometers gingen prima tot ik wind tegen kreeg en de wind onder mijn rokje blies.

Trage zachte strelingen teisterde mijn kutlipjes, mijn zadel werd vochtig en ik begon bewust heen en weer te bewegen over mijn zadel. Later moest ik echt afstappen want klaarkomen op de fiets lijkt me niet goed voor de gezondheid. Verscholen achter wat bosjes liggend en met mijn ogen gesloten vingerde ik mezelf naar een hoogte punt.

Even uit hijgen en toen ik mijn ogen weer opende en ging zitten kreeg ik de schrik van mijn leven en wist even niet wat te doen want voor mij op nog geen meter afstand lag een jonge vrouw die waarschijnlijk mijn verrichtingen gevolgd had. Dit beseffende en kijkend naar haar brede glimlach kwam mijn opwinding weer in alle hevigheid terug. Ik spreid mijn benen weer en de vrouw komt dichterbij, blijft kijken naar mijn natte openstaande kutje. Verder gaan mijn benen uiteen en dichterbij komt de vrouw tot haar adem voelbaar is op mijn lipjes. Ondanks mijn hoop op een likje blijft de vrouw nog steeds alleen maar kijken. Dan voel ik een streling van haar vingers die zachtjes op en neer langs mijn lipjes bewegen. Ik til mijn heupen op en bied mijn kutje aan haar aan, dankbaar word deze aanvaard en mijn lipjes worden verder uiteen getrokken om ruimte te maken voor haar tong. Een diepe kreun verlaat mijn mond en ik laat mij met gesloten ogen weer achter over zakken. Tijdens het likken en vingeren laat de vrouw mij een hele tijd op het randje van klaarkomen balanceren tot ik uiteindelijk over de top ga en werkelijk een spetterend orgasme krijg.

Uitgeput blijf ik weer nagenieten van het genot wat mij is toegebracht, als ik mijn ogen weer open is de vrouw weg … is dit alles een droom geweest?

Wanneer ik loom weer opsta ligt er een briefje met naam en telefoon nummer tussen mijn benen. Geen droom dus!

Wanneer ik de laatste kilometers op de fiets afleg neemt mijn opwinding door wind en zadel weer toe en als ik thuis kom ga ik een derde orgasme krijgen vandaag. Snel eet en douche ik mij omdat ik voor vanavond beloofd heb om op een lingerieparty van een collega te komen. Liever was ik thuis gebleven nu ik zo voldaan ben maar beloofd is beloofd. Het is niet zo ver, dus ga ik lopen, de avondlucht is zwoel, we zullen het niet koud krijgen vanavond. Bij aankomst blijk ik de laatste te zijn en stel ik mij aan iedereen die ik niet ken voor.

Tot mijn blik blijft hangen op een donkerharig vrouwtje, wanneer we elkaar in de ogen kijken word ik licht rood en zij glimlacht van oor tot oor. Wat een toeval maar voor mij staat dezelfde vrouw als achter het bosje van vanmiddag. Ze trekt me aan de arm naar beneden en plof naast haar neer. We kletsen wat, stelt zich aan mij voor als Saskia en hebben het niet over vanmiddag.

De gastvrouw zegt dat de lingerieparty gaat beginnen. Er worden wat setjes getoond en wanneer de iets luxueuzere en sexy setjes aan de beurt zijn vraagt de gastvrouw of er misschien iemand is die iets kan en durft te showen omdat dit de kwaliteit ten goede komt. Saskia staat op en trekt mij mee omhoog.

“Wij doen het wel” zegt ze spontaan en ze sleept mij mee naar de kamer waar de setjes netjes op een rij hangen.

Ik ben met stomheid geslagen en loop met Saskia mee zonder iets te zeggen. Ze knoopt mijn bloesje los, verwijderd mijn BH en ook mijn rokje en slipje verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ze trekt mij een slipje aan vanaf het rek en ook een kleine BH word mij omgedaan. Maar, eerst worden mijn borsten even gekneed en de tepeltjes gerold tot ze strak overeind staan. Onderweg naar de gasten bedenk ik mij dat het best een opwindende situatie is en loop met mijn stijve tepels langs de gasten.

” Mogen we de stofjes ook voelen” vraagt een van de aanwezige dames en na toestemming te hebben gekregen gaan er vingers langs de stofjes die ik draag.

Als ik terug loop kom ik Saskia tegen die zich ook in een mooi setje heeft gehesen, ik kijk stiekem naar haar borsten die zitten in een degelijke verpakking, ze draagt wel een string zodat ik haar heerlijke billen kan zien. Het setje wat ze voor me heeft klaargelegd is kleiner en ondeugender dan wat ik nu aan heb maar ik begin er lol in te krijgen dus kan het me niets meer schelen. Voordat ik weer omgekleed ben is Saskia net weer terug om mij heerlijk over mijn billen te strelen.

De opwinding neemt toe als ik aan de tweede rond begin. Ook nu worden de stofjes bevoelt al is het nu meer het bovenstukje wat de aandacht krijgt en met wederom stijve tepels keer ik weer terug naar de kleedruimte waar ik nog net zie dat Saskia lekkere lange tepels heeft die het waard zijn om heerlijk mee te spelen. Even gaan mijn handen over de borsten van Saskia en worden haar knoppen nog langer, ze kreunt wat aangeeft dat ze ook zeer gevoelig zijn. Hoef natuurlijk niet te vertellen dat Saskia en ik die nacht bij elkaar zijn gebleven en we samen tot een heerlijk orgasme zijn gekomen, voor mij nummer 3 en 4 van die dag. Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Saskia weer verdwenen, geen briefje geen tekst geen uitleg.

Het was weer warm vandaag en na lekker uitgeslapen te hebben besloot ik om naar de plas te gaan om lekker te zonnen en naar mooie vrouwen te kijken. Na een eind gelopen te hebben langs de plas en door de vreselijke drukte besloot ik maar weer naar huis te gaan en lekker in mijn tuin naakt te gaan zonnen. Net op het moment dat ik me omdraai om dat te doen word ik aan mijn arm getrokken en voor de derde keer binnen 24 uur kijk ik in de ogen van Saskia. Ze neemt me mee naar haar plekje en praat honderd uit tegen me op de vraag wat ik hier kom doen vertel ik dat ik eigenlijk een plekje zocht waar ik wat minder kleren aan hoeft als de bikini die ik nu draag.

“Misschien op het eiland maar moeten we wel een kano huren” zegt Saskia. Goed plan en dat doen we dan ook. Een uurtje later leggen we de kano op de kant op het eiland en lopen door de bosjes naar de open plek die Saskia aanwijst, dichterbij gekomen ontwaar ik twee vrouwelijke gestaltes waarvan de achterste de voorste omarmd en samen over het meer kijken. Ik stop en Saskia botst tegen mij op en kijkt over mijn schouders wat er gaande is. Saskia neemt de zelfde houding aan als het achterste meisje en wacht af.

De hand van het meisje verdwijnt onder het shirtje van de voorste en direct daarna voel ik de hand van Saskia onder mijn shirt gaan, ze streelt mijn buikje. Het meisje word ontdaan van haar shirt en een leuk bikinitopje word zichtbaar, zou ik ook? Inderdaad volg Saskia het voorbeeld van het stelletje verderop en verdwijnt ook mijn bikinitop in het gras naast ons, mijn borstjes worden gestreeld en mijn adem komt met horten en stoten uit mijn mond. Ik geniet en wat ik zie voel ik ook. Een hand verdwijnt in het broekje van het meisje en direct volg Saskia haar voorbeeld.

Plots stapt het meisje achteruit en ontdoet zich snel van haar kleding, wanneer ze weer naar voor stapt voel ik de harde tepels van Saskia in mijn rug en haar hand glijd wederom mijn broekje in. Wat daar gebeurt, zien we niet maar het meisje kronkelt heerlijk en ik volg haar. Twee handen slaat ze naar achter en voelt aan het blote kontje van de achterst en ik volg haar voorbeeld.

Lang staan we elkaar zo te strelen tot ik neergelegd word op de grond en ook mijn broekje verdwijnt. Een mond neemt de plaats van mijn kruisje in en begint mijn clitoris en lipjes te bewerken, als ik klaarkom worden de rollen om gedraaid en proef ik de zoete sappen van Saskia in mijn mond. Wanneer Saskia ook is gekomen kijken we naar de meisjes, er is geen spoor van ze te bekennen en met onze kutjes tegen elkaar wrijven we ons nogmaals tot een hoogte punt.

Van zonnen is niet veel meer gekomen maar dat vond ik helemaal niet erg.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of uw reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *