Verzopen katje

()

Het was een november, vrijdagavond. De wind gierde om het huis en de regen sloeg hard tegen de ramen. Na een heerlijke douche zat ik ontspannen op de grond voor de open haard in mijn badjas met een glas wijn in de vlammen te staren. Op de achtergrond had ik zacht de radio aan staan. Voor het weekend had ik nog geen plannen. In ieder geval lekker vroeg naar bed.

Ik schrok op toen de bel ging. Snel liep ik naar de voordeur en mijn hart smolt bij de aanblik van het verzopen katje dat voor mijn neus stond. Ondanks haar verregende gezicht kon ik zien dat ze gehuild had. Snel liet ik haar naar binnen komen en sloeg mijn armen om haar heen. Snikkend begroef ze haar gezicht in mijn nek en hortend en stotend fluisterde ze: “Hij heeft het met een SMS uitgemaakt”. Zacht streelde ik haar doorweekte haren. Mijn badjas werd kletsnat.

“Kom,” zei ik zacht, “Trek je natte kleren uit. Ik heb nog wel een badjas die je aan kan trekken als jij je hebt afgedroogd en dan mag jij jouw hart luchten.”

Snel pakte ik voor haar een schone handdoek en de badjas. Roos is al jaren een goede vriendin van mij. Ik heb haar leren kennen toen ik haar stage begeleidster was. Ze is bijna 20 jaar jonger dan ik. Nadat ze gediplomeerd was, bleven we contact houden. Met haar 23 jaar heeft ze nog niet veel geluk gehad in de liefde, met als triest dieptepunt deze break-up met Mark.

Uit de keuken pakte ik een extra glas, schonk het vol en ging weer lui op de grond zitten met mijn rug tegen de bank. Niet veel later kwam Roosje (zoals ik haar vaak noemde) de kamer in. Als een hoopje ellende ging ze snikkend naast me op de grond zitten, met haar knieën opgetrokken en haar hoofd gebogen. Troostend sloeg ik mijn arm om haar zacht schokkende schouders en trok haar voorzichtig tegen me aan. Hartverscheurend huilde ze tegen mijn schouder aan. Mijn hart deed pijn voor haar. Ik draaide me een beetje, zodat ik twee armen om haar heen kon slaan, en liet haar uithuilen. Na een poosje bedaarde ze een beetje, ging rechtop zitten en nam een flinke slok uit haar glas. Langzaam legde ze haar hoofd op mijn schoot.

“Zijn vrouwen ook zo hard tegen elkaar als ze het uitmaken?”, vroeg ze plotseling snikkend.

“Ik heb dit nog nooit meegemaakt”

“Mark heeft het uitgemaakt omdat ik nooit kon genieten van de seks.”

“Voor mannen schijnt seks heel belangrijk te zijn.”

“Ik heb nog nooit genoten van seks. Niet met mijn vriendjes. Wel, als ik met mezelf speel. Ik ben ook nog nooit opgewonden geweest bij die jongens.”

Terwijl ze zich helemaal blootgaf streelde ik teder haar lange zwarte haar.

Hier zat ik dan met een prachtige jonge vrouw tegen mij aan, die haar liefdesverdriet aan me toevertrouwde, terwijl ik alleen maar kon denken aan al het lekkers wat ze onder de badjas verborgen had. Zou ze misschien toch ook op vrouwen vallen?

Ik had dat vermoeden al eerder maar ze had altijd een vriendje.

Heel langzaam voelde ik haar ontspannen. In stilte genoot ik van haar aanwezigheid, haar geur, haar ademhaling, haar warmte, haar prachtige haar. Mijn vingers speelden nog steeds door het haar, zachtjes haar hoofd masserend. Een zachte zucht ontsnapte aan haar lippen. Voorzichtig streelde ik de blote huid in haar hals. Een rilling trok door haar lichaam, gevolgd door een voorzichtige kreun.

“Ilse”, fluisterde ze zacht.

“Ja lieverd?” Maar in plaats van iets tegen me te zeggen kroop ze dichter tegen me aan. Door haar beweging gleed haar badjas een stukje van haar schouder. Mijn verlangen naar haar werd steeds groter en ik boog voorover en kuste teder haar ontblootte huid. Langzaam draaide ze zich op haar rug. Met een verlangende blik in haar ogen keek ze naar me op. Haar linkerhand legde ze in mijn nek. Traag trok ze mijn gezicht naar het hare. Vlak voordat onze lippen elkaar raakten hijgde ze: “Ik raak opgewonden van je zachte strelingen. Denk je dat ik lesbisch ben?”

Met vlinders in mijn buik raakte ik licht met mijn lippen de hare. Passievol begonnen onze monden aan een opwindende ontdekkingstocht. Na een korte zoen stond Roos langzaam op. Traag maakte ze haar badjas los en liet hem van haar schouders op de grond glijden. In al haar naakte glorie stond ze voor me, stapte over me heen en ging sensueel op mijn schoot zitten. Onze monden vonden elkaar opnieuw terwijl we elkaar innig omhelsden. Tijdens het zoenen gleden mijn handen over haar blote rug. Kreunend van hartstocht onderging ze de zachte strelingen. Zonder de kus te verbreken maakte ze mijn badjas open en hielp ze me hem uit te trekken. Ik draaide een beetje zodat ik languit op de grond kon gaan liggen. Haar naakte lijf strekte ze over me uit. Elk plekje waar onze lichamen elkaar raakten leek te gloeien. Haar harde tepels gleden langs mijn tepels. Mijn handen kneedden haar stevige billen. Kronkelend van genot lag ze op me. Haar zachte borsten wreven erotisch over de mijne. Zacht kussend gleed ze langs mijn nek richting mijn borsten terwijl haar rechter hand zich tussen onze hete lijven wrong op zoek naar mijn poesje. Haar lippen sloten zich om mijn stijve tepel terwijl haar hand zich over mijn schaamlippen sloot. Van pure wellust kromde ik mijn rug en kreunde luid.

Met haar middelvinger gleed ze tussen mijn schaamlippen terwijl haar andere vingers ze heerlijk masseerden. Ik werd gek. Haar mond verplaatste zich al kussend van mijn borst naar beneden. Tot ze bij de korte haartjes van mijn schaamstreek kwam. Daar nam het puntje van haar tong het over. Tergend langzaam likte ze de huid die tussen haar vingers omhoog kwam. Haar middelvinger gleed omlaag naar mijn gaatje. Plagend streelde ze de ingang. Tot ze plotseling haar middelvinger diep in mijn smachtende kutje duwde. Op het zelfde moment sloten haar hete lippen zich om mijn klitje en zoog ze het knopje diep in haar mond. Toen haar vinger ook nog mijn lipjes masseerde hield ik het niet meer uit. Ik kwam schokkend klaar. Uitzinnig van geil genot kneedde ik mijn borsten en kneep ik in mijn tepels. Haar mond liet mijn klitje los. Met haar tong lebberde ze het geil dat ik afscheidde op.

Zodra mijn orgasme was uitgeraasd kroop ze als een wulpse kat langs mijn zwaar hijgende lijf omhoog. Bij mijn hoofd aangekomen liet ze wat kwijl uit haar mond lopen. Gretig ving ik het op mijn tong op en ik proefde er mijn eigen sappen in. Als een uitgehongerd dier stortte ze zich op mijn tong en zoog hem in haar mond. De aanval duurde niet lang want als snel kroop ze verder omhoog. Ze begroef mijn hoofd tussen haar dijen en drukte haar hete, geile kutje op mijn mond.

Vol overgave begon ik haar met mijn tong te verwennen. Het puntje van mijn tong verdween in haar grotje terwijl mijn handen haar billen kneedden. In pure extase bereed ze mijn tong. Het duurde niet lang voordat ze volledig verstijfde en met een wilde kreet heftig klaarkwam. Haar sappen stroomden over mijn gezicht. Mijn vinger raakte haar sterretje wat haar orgasme een nieuwe impuls gaf.

Langzaam voerde ik de druk op en schoof stukje bij beetje naar binnen. Haar kreten namen in hevigheid toe, net als de krampen in haar onderlijf. Na wat een eeuwigheid leek te duren gingen de heftige krampen over in schokjes tot ze volledig uitgeput van me af gleed en zwaar hijgend naast me kwam liggen. Zachtjes duwde ik haar op haar zij en rolde tegen haar aan, mijn armen om haar heengeslagen, een hand op haar zachte borst. Zo lagen we lang na te genieten terwijl het vuur in de openhaard langzaam doofde.

Loom stond ik op. Ik pakte Roosje ’s hand en hielp haar op de been. Met tranen in haar ogen sloeg ze haar armen om mijn nek en teder drukte ze haar mond op de mijne. Met tegenzin trok ik me los. Hand in hand liepen we naar mijn slaapkamer waar ze opnieuw haar armen om mijn nek sloeg en me liefdevol begon te zoenen. Kussend en tongend liet ik ons op het bed vallen, trok de deken over ons heen en al vrijend vielen we in slaap

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *