Bestelling afleveren

()

Ik loop door het magazijn. Ik werk voor EPA een leverancier van erotische artikelen en vandaag ga ik diverse bestellingen afleveren bij een aantal van onze klanten. Uit de stellingen pak ik de bestelde artikelen en doe die in de afleverdozen. Ook zal ik nog een aantal klanten bezoeken om te zien of ze nog wat nodig hebben. Een klant is voor mij wel heel bijzonder. Cynthia, een van de vrouwen uit de vriendinnenclub van mijn vrouw Leonie, had ik eerder deze week aan de telefoon. Zij bestelde de nodige artikelen. Een set zweepjes, een gag met bijpassend hoofdmasker, een uitgebreid vrouwen-korset, een dubbele dildo en nog wat schoonmaakmiddeltjes en glijmiddelen. Ik moet wel glimlachen want dit had ik niet achter Cynthia en haar vriend Marcel gezocht.

Ik pak nog snel wat lege bestellijsten en zet alles achterin de auto. Een van de eerste bestellingen die ik moet afleveren is die bij Hellen van Erotic Pleasure. Ik pak de doos met bestelde artikelen uit de auto en loop haar winkel binnen. Ze komt direct op mij af en begroet mij hartelijk.

“Hey, leuk Paul dat je weer eens langs komt.” Zegt ze.

“Ja, maar vandaag kom ik alleen de bestellingen afleveren,” zeg ik. “Ik moet nog naar een aantal andere klanten vandaag.” Hellen kijkt een beetje teleurgesteld.

“Jammer, ik had graag nog wat van jullie artikelen uitgeprobeerd samen met jou.” Ik glimlach terwijl mijn penis begint te kloppen.

“Ik had graag wat langer gebleven,” zeg ik, “maar andere klanten willen mij ook vandaag nog zien.” Hellen kijkt mij aan.

“Ja, dat begrijp ik maar al te goed, maar binnenkort moet je echt komen en langer blijven.” Ik zet de doos met artikelen achter de toonbank binnen. Hellen tekent voor ontvangst. Ik neem snel afscheid voordat ik mij bedenkt en toch langer blijft.

Ik lever nog wat bestellingen af en ga ook nog naar een paar klanten om een mogelijke bestelling te bespreken. Ik mag niet klagen vandaag, er wordt het nodige besteld. Ik heb de bestelling van Cynthia als laatste gepland. Ze had gevraagd of ik gezellig nog met haar wat wilde drinken als ik de bestelling kwam afleveren wat ik maar al te graag doe. Ik had Cynthia onlangs gezien tijdens een zwembad party van de vriendinnenclub. Zij is een donkere schone, met mooie donkere ogen, niet al te grote, stevige borsten en zeer lange benen.

Ik bel aan. Even later doet Cynthia open. Ze ziet er oogverblindend uit. Ze heeft een kort, zeer strakke zwartleren rokje aan. Daarboven een wit, transparant bloesje. Je kan duidelijk haar borsten er doorheen zien. Ze loopt op blote voeten. Ze kijkt mij glimlachend aan en stapt opzij zodat ik naar binnen kan komen met de doos vol leuke seksspeeltjes. Ik loop door de gang naar de openstaande deur waarvan ik vermoed dat het de woonkamer is. Binnen zet ik de doos naast de bank neer. Cynthia loopt vlak achter mij, ik herken het lekkere parfum. Ze had deze ook opgedaan tijdens de zwembadfeest.

“Wat kan ik te drinken inschenken voor je?” Vraagt ze. Ik kijk haar aan en bestel wat frisdrank, moet tenslotte nog autorijden. Cynthia loopt door naar de open keuken. Ik ga op de bank zitten en kijk wat rond. Het is een modern ingerichte woonkamer met veel licht. Aan de wand een paar artistieke schilderijen die licht erotisch van aard zijn. Op een van de schilderijen herken ik Anja in een uitdagende pose. Zij is een van de andere van de vriendinnenclub. Anja is een kunstenares met een eigen galerij. Cynthia zet een glas fris voor mij en komt naast mij zitten op de bank.

“Leuk dat jullie persoonlijk de bestellingen komen afleveren.” Zegt ze.

“Dat is niet altijd het geval,” zeg ik. “Alleen als de klanten niet al te ver van ons vandaan zitten. Jij hebt dus geluk.” Ik neem een slokje van mijn glas.

“Toch leuk dat je het bij mij komt brengen,” gaat Cynthia verder. “Laat maar eens zien wat je allemaal hebt meegenomen.” Ik schuif de doos wat naar voren en maakt hem open. Als eerste laat ik de set van zwepen zien. Ze pakt ze aan en laat de uiteinden door haar lange vingers glijden.

“Lekker zacht voelt het aan.” Zegt ze. Ik glimlach. Als volgende laat ik de gag met bijpassen hoofdmasker zien. Ook die neemt ze aan en kijkt er bewonderenswaardig naar. “Dat past goed bij Marcel denk ik.” Ik begrijp hieruit dat Cynthia de dominante is van het stel. Vervolgens pak ik het vrouwenkorset uit de doos. Er zitten een paar lederen armbanden bij. Deze kan je aan het korset vastmaken. Dat moet een mooi gezicht zijn bij Cynthia als ze die aan heeft. Ze pakt het korset direct uit mijn handen en voelt aan de binnenzijde.

“Heel goed,” zegt ze. “Dit zal mij uitstekend staan.” Ik knik bevestigend. “Is hij goed verstelbaar?” Vraagt ze. Ik wijs op de riempjes zowel aan de voor- als achterzijde. “Helemaal aan te passen aan ieder lichaam.” Zeg ik.

“Heel goed, maar dan wil ik wel dat jij hem nu passend maakt voor mijn lichaam.” Zegt Cynthia. Zonder mijn reactie af te wachten staat ze op en trekt ze haar toch al niets verhullende blouse uit. Ook al kon ik haar borsten al goed zien, als ze zo vrij getoond worden moet ik toch wel slikken. Ze zien er geweldig uit. De tepels zien er keihard uit en ik zou er graag in willen knijpen. Ze maakt de riempjes aan de achterkant van het korset los en doet het korset om.

“Maak de riempjes maar vast.” Ik sta op en ga achter haar staan. Met licht trillende handen maak ik een voor een de riempjes vast. “Doe maar goed strak.” Zeg Cynthia. Ik doe wat ze vraagt. Als ik klaar ben draait ze zich om. Het korset staat, zoals ik al had verwacht, haar enorm goed. Haar borsten worden er door omhoog geduwd en de tepels steken parmantig naar voren. Ik doe een stap achteruit en kijk goedkeurend naar haar. Ze ziet mijn blik.

“Wacht even,” zegt ze, “Nu zie je het natuurlijk niet zoals het in het echte gebruik zal zijn.” Ik kijk vragend. Haar arm gaat achter haar rug en ze maakt haar leren rokje los. Deze valt soepel omlaag. Mijn ogen gaan direct naar haar kutje. Ze heeft nog steeds een keurig geschoren randje haar. Ze gaat uitdagend voor mij staan. “Zo, wat vindt je ervan?” Vraagt ze. Ik bekijk haar van top tot teen.

“Je ziet er geweldig uit.” Zeg ik, “Zou zo met je willen spelen.” Het laatste floept er uit voordat ik het weet.

“Dat is juist wat ik wilde horen!” Zegt Cynthia, “Pak de spullen maar in de doos en volg mij maar.” Ze draait zich om en loopt naar de deur. Even sta ik stil. Cynthia draait zich om. “Kom op,” zeg ze. “Inpakken en meekomen!” Het laatste klinkt vrij dringend. Ik pak snel de spullen van de bank en doe die in de doos. Met de doos in mijn handen loop ik achter Cynthia aan die inmiddels de trap is opgegaan. We komen op de zolder die helemaal als SM-ruimte is ingericht. De vloer is bekleed met zacht leerachtig materiaal. Ik zet de doos op de vloer en kijk bewonderenswaardig rond. Ze hebben al het nodige in huis. Cynthia ziet mijn blik.

“Kleed je uit!” Zegt ze. Ik kijk haar aan. “Kom op je wilde spelen en dat gaan we dan ook doen!”. Even aarzel ik maar dan trek ik mijn kleding uit. Ik sta nu naakt voor Cynthia die goedkeurend kijkt. Ze loopt naar een kast en pakt er wat uit.

“Armen naar voren!” Opnieuw klinkt het zeer dwingend en ik doe dan ook gelijk mijn armen naar voren. Even later zitten er een paar leren banden om mijn polsen. Dan loopt ze naar de zijkant en rommelt wat aan een ketting. Vanuit het plafond komt een stang omlaag.

“Hier staan,” zegt ze. “En armen omhoog.” Ik loop naar de plaats die ze aanwijst en doe mijn armen omhoog. Cynthia klikt nu de polsbanden vast aan de stang. Ze loopt weer terug naar de zijkant, trekt aan de ketting en de stang gaat weer omhoog. Ik sta nu naakt uitgestrekt voor Cynthia. Ik slik eventjes. In plaats van dat ik met haar ga spelen gaat ze met mij spelen. Ik voel de nagels van Cynthia over mijn borsten. Langzaam trekt ze een spoor omlaag. Dan tikt ze plagend tegen mijn penis die direct begint te groeien van de spanning. Dan loopt ze naar de doos met de bestelde artikelen.

“Laten we eens gaan kijken wat we kunnen uitproberen.” Ze pakt wat uit de doos en gaat achter mij staan. Ik voel het leren bandje van een van de zwepen op mijn schouder. Ze laat ze langzaam er vanaf glijden. Even later slaat ze, niet al te hard, de uiteinden van de zweep op mijn billen. Ik tril wat van spanning. Dan laat ze in een steeds harder en in een sneller tempo de zweep op mijn gehele rug neerkomen. Ik begin te kreunen.

“Ja, jij dacht zeker met mij te kunnen spelen.” Het klinkt sarcastisch. “Je had toch door moeten hebben dat ik de Domina ben in ons stel en dat niet ga opgeven alleen maar omdat jij zo lekker bent.”

Dan stopt ze en loopt weer naar de doos. Ik denk even na. Wat zit er in wat ze kan gebruiken. Het is het hoofdmasker met gag en de dubbele dildo. Cynthia pakt weer iets uit de doos en gaat daarna voor mij staan. Ik slik. Ze heeft de dubbele dildo in haar hand. De dildo heeft een kort, maar dik deel en een langer, dun deel. Met een zichtbaar vochtig doekje wrijft ze beide delen schoon. Dan stopt ze het dikke deel voorzichtig in haar kutje. Ze kreunt wat. Het is een stevig exemplaar. Ze laat de dildo een paar keer in en uitgaan. Ze geniet er zichtbaar van. De dildo heeft een riempje waarmee hij vastgezet kan worden wat ze dan ook doet. Ze wrijft uitdagend over het dunne deel wat nu parmantig naar voren steekt. Ze loopt weer naar de kast en pakt daar wat uit. Ze gaat weer achter mij staan en tikt de dildo tegen mijn billen.

“Ik weet niet of je wel eens anaal genomen bent,” zegt ze, “maar het gaat nu in ieder geval gebeuren.” Het is niet de eerste keer dus weet ik wat er gaat gebeuren. Ik voel wat kouds tussen mijn billen. Cynthia heeft wat glijmiddel er tussen gespoten. Dan voel ik de dildo tussen mijn billen glijden op zoek naar mijn anusgaatje. Heel rustig duwt Cynthia de dildo een stukje naar binnen. Ik kreun wat.

“Gewoon ontspannen, dan gaat het goed.” Zegt ze. Ik probeer mij te ontspannen. Ze pakt nu met beide handen mijn heup vast. Ze duwt nu de dildo verder naar binnen. Ik doe mijn benen wat verder uit elkaar. De dildo gaat steeds verder naar binnen. Er lijkt geen einde aan te komen. Dan voel ik dat hij er helemaal inzit. Dan begint Cynthia mij te neuken in mijn anus. Rustig gaat ze in en uit. Ook het deel wat in haar kutje zit doet zijn werk. Dan gaat ze steeds sneller. Ik merk dat haar adem ook versnelt. Dan kreunt ze het enorm uit. “Ja… ha… ja…”. Ze legt haar hoofd tegen mijn rug. Dan trekt ze de dildo weer rustig uit mijn anus. Ik trek wat aan de stang.

“Maak mij los.” Zeg ik. Ze haalt de stang wat omlaag en maakt de polsbanden los. Ik draai mij om en zie dat ze dildo uit haar kutje haalt. Ik loop naar haar toe en leg haar op de grond. Ze spreidt gelijk haar benen en even later vindt mijn penis zijn weg in haar warme kutje. Ik ga eerst nog rustig in en uit, maar kan het niet lang volhouden en komt schokkend klaar. Cynthia komt vrijwel op hetzelfde moment voor een tweede keer klaar. Ik glij van haar af en we liggen nog even innig omarmd. Dan staat Cynthia op en trekt mij ook omhoog. We lopen de trap af naar de badkamer. Het is een zeer ruime badkamer. Ze doet de douche aan en stapt naar binnen. Ze trekt mij mee naar binnen. Dan begint ze mijn rug te wassen. Haar handen gaan dan om mij heen en ze zeept ook mijn penis in. Zachtjes knijpt ze in mijn penis terwijl ze mijn rug kust. Ik draai mij om en begin haar te kussen wat zij vurig beantwoord.

Mijn penis is ondertussen weer keihard geworden. Ik duw Cynthia tegen de wand. Ik stuur mijn penis in de richting van haar kutje en duwt hem direct helemaal naar binnen. Cynthia kreunt eventjes. Zonder verder te wachten neuk ik Cynthia staand. Met haar handen op mijn billen duwt ze mijn penis steeds weer naar binnen. Ik voel dat ze klaar begint te komen en stoot dan nog een paar keer stevig waarnaar ik opnieuw klaarkomt. We spoelen ons af en stappen dan de douche weer uit. We helpen elkaar bij het afdrogen waarbij we maar geen genoeg krijgen om elkaar te kussen. Cynthia had mijn kleding van boven meegenomen en ik kan mij dus aankleden. Haar kleding ligt nog beneden. Ze loopt naakt voor mij de trap af naar de woonkamer. Ze kleedt zich ook weer aan. We drinken onze glazen leeg. Dan sta ik op.

“Ik moet nu echt weer verder.” Zeg ik.

“Dat begrijp ik.” Zeg ze. We lopen naar de voordeur en kussen elkaar voor een laatste keer. Ik loop tevreden naar mijn auto en rij dan naar huis.

Hans Woudstra

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *