De straf

()

Ik lig languit in de zetel. Het is vrijdagavond en ik heb je nog niet gezien. Ikzelf moest lang werken en tegen dat ik thuis was, was jij al weg. Mmm, ik heb zin in je. Maar je blijft zolang weg. Ik ga naar de slaapkamer en haal onze speelkoffer boven. Ook de lade sexy lingerie wordt opengetrokken. Ik trek rode lingerie aan met een rode kimono met kanten rug. Hij moest laat zaalvoetballen. Ze hebben de topper gewonnen en dus moest daar een pintje op gedronken worden.

Hij kijkt op zijn gsm en schrik dat het al zo laat is. Al een uur te laat. Snel zijn pintje opdrinken en richting huis. Hopend dat ik niet te kwaad ben. Hij loopt de trap op en stilletjes opent hij de deur. Thuis alle lichten uit gedaan en in de deuropening naar de gang van de slaapkamer gaan staan. In mijn hand heb ik een blinddoek, een zweepje en handboeien. Met zwarte hoge hakken in het donker wacht ik op jou.

Hij komt binnen en zet zijn zak opzij. Alles donker. ‘Oei, ze slaapt al denkt hij bij zichzelf. Spijtig, want ik had al heel de dag zin in haar’.

Hij steekt de lamp in de woonkamer aan en wil nog een pintje uit de koelkast halen. In zijn ooghoek ziet hij plots een schaduw. Hij kan me nog niet goed gezien en probeert.

“Ik ben al thuis, lieveling”.

“Al thuis?” zeg ik op een kwade toon. “Besef je wel hoe ongerust ik was? Ik denk dat jij nergens naartoe gaat. Enkel waar ik het zeg.” Achter de zetel staat een stoel.

“Sorry, sorry. Ik was het uur uit het oog verloren” zegt hij. Hij blijft staan en kijkt in mijn richting. Hij ziet dat ik van alles in mijn hand heb. Hij vreest dat er wat zwaait.

“Wat bedoel je met nergens naartoe?” Ik doe één stap naar voor met mijn handen achter mijn rug.

“Kleed je langzaam uit” beveel ik. “Mij zo alleen laten.” Hij ziet nu dat ik er ongelofelijk sexy uit zie. Maar ook wel kwaad. Hij vraagt zich af wat ik verberg.

“Het spijt mij echt” foetert hij nog. En langzaam trekt hij zijn T-shirt over zijn hoofd en gooit die op de zetel. “Echt alles?”

“Alles.” Ik kijk je nog steeds kwaad aan. Met één van de linten van de handboeien klets ik op de grond. Hij schrikt even en beseft dat het menens is. Maar hij vindt het vooral spannend en opwindend. Hij doet de riem uit zijn broek en gooit die ook in de zetel. De rits gaat los en hij laat zijn broek op zijn enkels zakken. Hij stapt eruit. Hij draait zich om met zijn kont naar mij en laat zijn boxershort zakken. Hij stapt eruit en met zijn handen voor zijn licht groeiende pik draait hij zich terug om.

“Veel beter” lach ik je schalks toe. “Doe je handen eens weg.” Ik bekijk je van top tot teen. “Ga maar voor de zetel staan met je rug naar mij toe en je handen op je rug.” Hij trekt een gespeeld pruillipje en doet wat ik vraag. Eerst doet hij zijn handen naast zijn lichaam. Hij draait zich om, wandelt naar de zetel en houdt zijn handen achter zijn rug. Ik sluit de handboeien om je handen en laat het lint over de rugleuning glijden tot aan de stoel. Met het zweepje klets ik zachtjes op je kont.

“Wat doe je nu? Zo laat was ik toch niet?” foetert hij nog. Maar in werkelijkheid vindt hij het super opwindend. De handboeien en die klets bezorgen hem een zalige spanning en een groeiende pik.

“Niet zo laat? Je was 1u later dan je had gezegd. Zitten” beveel ik je terwijl in je nog een klets bij geef op je kont. De handboeien maak ik vast aan de stoel die achter de zetel staat en ga op mijn knieën op de stoel zitten. Met mijn hoofd vlak naast het jouwe. Ook deze klets bezorgt hem weer opwinding. Hij doet nu braaf wat ik vraag en gaat zitten. Hij draait zijn hoofd een beetje naar mij en probeert me met een onschuldige blik aan te kijken. Ik kijk een beetje duivels terug, kom dichter naar je lippen toe en trek vlak voor je mond weer weg. Met het zweepje streel ik over je pik.

“Heb je zin in mij?” De streling met het zweepje zorgt ervoor dat zijn pik steeds stijver wordt.

“Fuck, is dat niet duidelijk?” antwoordt hij. Ik sla met het zweepje op je borst. “Jij hoeft zo’n toon niet aan te slaan. Jij liet mij wachten.” Ik wandel van je weg en kom voor je staan. Met mijn handen maak ik de kimono los en laat deze op de grond vallen. “Heb je hier zin in?”

“Auw”. Het zweepje maakt hem geil. Om van mij te zwijgen. Hij kijkt naar me met een blik vol goesting.

“Mm…” zegt hij en hij maakt zijn lippen vochtig met zijn tong.

“Jij hebt niks te willen.” Ik kom dichterbij, buig voorover. Het lijkt alsof ik je een kus zal geven, maar trek vlak voor je mond weer weg. Ik zak door mijn knieën en lik zachtjes over je pik. Lachend kijk ik je aan. Ik sta terug recht, loop weer om de zetel en kom terug achter je zitten. Ik begin hem echt zot te maken. Hij verlangt naar mijn lippen op de zijne. En hij wordt steeds geiler. Hij kan niets doen. Zijn pik staat nu helemaal stijf. Hij wil me maar zegt niets meer. Zijn pik verraadt dat toch. Ik steek mijn duim in mijn mond en streel ermee over je lippen. Ik kruip over de zetel en kom naast jou zitten.

“Wil je iets van me zien? Mmm, eindelijk proef ik iets van jou.”

“Tuurlijk” antwoordt hij eigenlijk iets te snel.

“Wat wil je zien?” vraag ik poeslief. Iets te lief. Hij gaat meteen voor de hoofdvogel.

“Je lekkere kutje” fluistert hij. Ik trek mijn string uit en leg deze naast de zetel neer. “Nu gelukkig?” Ondertussen leg ik mijn hand om je stijve. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht.

“Ooh lieverd please, ik wil je!”. Ik had nog één attribuut in mijn hand. De blinddoek in mijn hand gaat nu over je ogen. Ik begin je stilletjes af te trekken, maar stop op het moment dat je harder begint te kreunen. “Jij dacht toch niet dat je straf al ten einde was.” Ik buig voorover en neem je pik in mijn mond, zuig er een keer aan en laat dan weer los. Mijn bh maak ik ook los. Ik steek twee vingers in mijn kutje, haal ze er weer uit en steek ze in je mond.

Plots ziet hij niets meer. Hij geniet volop van de aanrakingen. Hij zucht van ontgoocheling als hij niets meer voelt. En dan die lekkere mond rond zijn pik. Heerlijk. Maar weer stop ik. Als mijn vingers in zijn mond komen, proeft hij meteen mijn sappen. Hij likt gretig. Mm… Weer zuig ik je pik naar binnen. Dit keer iets langer dan daarnet. Met mijn tong lik ik je eikel, maar stop dan weer. Ik blijf je gewoon even aankijken om te zien hoe je reageert. Hij bijt op zijn lippen van genot als ik hem pijp. En weer stop ik. Hij trekt een pruillipje, duw mijn heupen een beetje omhoog in de hoop me te voelen, maar voelt niets. Nogmaals volgt er een “please lieveling”.

“Wat zei je? Ik heb je niet goed verstaan. Wat wil je van me?” zeg ik plagend. Met mijn hand streel ik over je ballen en je pik. Mijn vingers strelen over je eikel. Dan trek ik mijn hand weer weg. Hij is echt botergeil.

“Please please, pijp me” zegt hij smekend. Weer doe ik hetzelfde. Pik naar binnen zuigen, likjes op je eikel en weer stoppen. Ik zet me over je schoot. Met mijn hand streel ik je borst en door je haar. Ik haal de blinddoek van je gezicht en kijk recht in je ogen. Hij heeft het niet meer, snakt naar een heerlijk orgasme. Hij kijkt ondeugend terug in mijn ogen en maakt aanstalten om me te zoenen. Ik buig voorover en raak zachtjes je lippen. “Genoeg gestraft?”

“Ik zal volgende keer op tijd zijn”. Zegt hij nonchalant.

“Oh, maar dan laat ik je zo nog maar even laten zitten.” En ik maak aanstalten om van je schoot te gaan.

“Please schat, ik meen het echt! Ik hou van jou!” Mijn handen gaan nu over je armen en maken de handboeien los.

“Beter zo?” Hij antwoordt niet, maar streelt me onmiddellijk door mijn haren. Zachtjes over mijn rug naar beneden en legt zijn handen op mijn kont. Hij brengt zijn lippen op de mijne en begint me te zoenen. Na al die spanning hou ik het niet meer. Jouw lippen op de mijne zijn hemels. Ik leg mijn armen om je nek en zoek je passioneel terug. Mmm, wat een heerlijke zoen. Hij hoopt maar één ding nu. En dat is dat ik hem heerlijk zal berijden. Zo makkelijk komt hij er niet vanaf. Ik neem je pik vast en zet deze aan mijn kutje. Zachtjes laat ik je pik er voor een stukje in glijden en haal hem er weer uit. Dit vraagt ook van mij een flinke dosis discipline. Met pretoogjes kijk ik naar je. Wachtend tot je gek wordt. Zalig om in die pretoogjes te kijken. Hij kijkt smekend terug. Duwt zijn heupen wat omhoog. Hij wil mijn kutje rond zijn stijve.

“Neuk me” vraagt hij op smekende toon.

Ik denk bij mezelf “hoeveel zelfbeheersing heeft hij nog?” Weer steek ik zijn pik in mijn kutje om hem er dan weer volledig uit te halen. Hij zet zich recht en staat recht. Met mijn benen rond zijn middel en mijn armen om zijn hals wandelt hij naar de tafel. Hij zet me op de rand van de tafel, kijkt me ondeugend aan en duwt onmiddellijk zijn pik in mijn kutje. Een luid gekreun is het gevolg. Zalig is dit. Ik hou je stevig vast en kus je. Mijn tong zoekt de jouwe om me helemaal te geven.

Hij kust me hartstochtelijk. Verliest zijn beheersing. Hij geeft me likjes, beetjes in mijn hals, mijn oren. Hij begint me zalig te neuken. Afwisselend rustig en hard. Ik streel door je haren, krab over je rug. Ook mijn zelfbeheersing ben ik volledig kwijt. “Nog, neuk me.”

Veel rustig is er niet meer bij. Hij neukt me vol passie in een stevig ritme. Alle controle kwijt, want zijn lichaam en pik worden super gevoelig. Dit hou hij niet lang meer vol zonder heerlijk klaar te komen. Ook mijn gekreun wordt onregelmatig. Mijn lichaam weet niet meer wat het moet doen. Met één langgerekte, luide kreun kom ik zalig klaar. Mijn ritme gaat naar omlaag. Ik duw nog enkele malen mijn pik diep naar binnen en ook ik kom zalig klaar. Dit is echt de zaligste straf die ik mij kon indenken.

“De volgende keer laat je me niet zolang wachten hé” vraag ik zacht.

“Nee, dan genieten we nog langer van elkaar” en hij geeft me een liefdevolle zoen.

Met vriendelijke groeten

In Love

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *