De Tantra dag

()

Mijn man en ik hadden een aantal jaar geleden samen een jaar training Tantra gevolgd. Uit die training is een groep ontstaan die elkaar eens in het half jaar ziet om invulling te blijven geven aan Tantra. Een groep van zes paren. Steeds bereidt iemand een Tantrisch programma voor en dit keer was het mijn beurt, de eerste keer dat ik het zou voorbereiden overigens.

Aan de ene kant wilde ik aansluiten bij het redelijk brave karakter van voorgaande sessies, aan de andere kant dacht ik ook een mogelijkheid te hebben enkele prikkelende gedachten te verwezenlijken. Dit laatste liet me maar niet los en mijn programma werd uiteindelijk naar mijn gevoel erg vergaand. Ik was er erg onzeker over dat kan ik je wel vertellen!

We begonnen de dag zoals altijd naakt met koffie en thee en daarna met de nodige meditatie en ademhalingsoefeningen. Dat was men gewend.

Het programma in de middag echter ging wat verder dan gewoonlijk. Eigenlijk kon ik niet eens precies omschrijven wat ik voor mezelf wilde bereiken. De spanning die een film als Caligula oproept komt er waarschijnlijk het dichtst bij in de buurt.

Een seksuele groepsenergie die het individuele overstijgt. We begonnen die middag met het masseren van de eigen partner met als opdracht aan het einde de partner met olie zo glibberig mogelijk te laten zijn.

Ik had een spel verzonnen dat ik “glibberen en glijden” genoemd had waarbij ik de vrouwen en mannen slangen liet spelen die zich wilde ‘voortplanten’ dus eigenlijk seks met de andere aanwezigen wilde.

Kort gezegd naakt op elkaar duiken en wellust tonen.

Het masseren en insmeren op zich was al een erotische ervaring en menig vrouw en man wilde maar wat graag aan het spel beginnen.

We gingen op onze knieën in een kring zitten. Op mijn teken kronkelde we naar elkaar en over elkaar heen. Dat sommige het spel snel door hadden merkte ik uit het feit dat slangen ook een tongetje hebben en kreeg ik regelmatig net als iedereen waarschijnlijk een likje over mijn lichaam. Ik speelde het spel dan ook vol overgave mee en deelde zelf hier en daar een likje uit op menig kontje, rug, wang of mond. Door het glibberen en glijden op rijk aanwezige olie waren lichamen overal en in allerlei bochten. Ik gleed langzaam op mijn buik rond en bewoog eerst zijwaarts over de rug van een vrouw, zonder mijn hele gewicht op haar te leggen. Ik liet een van mijn borsten boven haar billen bungelen en mijn tepels werden lekker hard toen we elkaar raakten. Dat wond me erg op en toen ik voorbij haar gleed kreeg ik als dank een likje over mijn tepel.

De andere slangen wilde ook paren met mij maar omdat iedereen zich alleen op zijn of haar buik voortbewoog voelde ik alleen veel activiteit bij mijn billen. Soms waren het heerlijke borsten waarvan ik voornamelijk de harde tepels over mijn billen voelde, dan weer voelde ik een mannelijk lid aan het uiteinde van mijn bilnaad. De heren beheersten zichzelf keurig en echt harde erecties had ik nog niet gevoeld. Met mijn gezicht naar voren gericht draaide ik me ook niet steeds om en liet een ieder zijn gang gaan.

Een van de mannen, Arend, begon een sensuele kronkeltocht bij mijn voeten. Arend was een mooie man waar ik altijd seksuele spanning bij voelde van zijn zijde. Hij was echter doorgaans zeer nadrukkelijk aanwezig en dat stootte af. Nu kronkelde hij dus heel zachtjes met zijn lijf langs mijn benen naar boven. Mijn benen waren behoorlijk uit elkaar en hij moet een mooi uitzicht hebben dacht ik op mijn kale kutje. Omdat hij op mijn benen lag kon ik ze ook niet meer sluiten. Met mijn tong had ik al voelend een borst gevonden. En later een mannelijk lid met mijn hand. Heel voorzichtig bewoog mijn tong over die borst en speelden met de tepel. Met mijn hand betastte ik wat eigenlijk niet mocht heel lichtjes de penis die sterk reageerde op mijn aanraking. Zowel de tepel als de penis bleven keurig op hun plaats om mijn tong en hand hun gang te laten gaan.

De harde pik van de slang Arend was ondertussen ook in de buurt van mijn billen. Ook nu dacht ik te gaan voelen hoe die over mijn billen zou wegglijden. De slang Arend had echter zo gekronkeld dat zijn pik precies uitkwam tegen de opening van mijn kutje. Voor ik er erg in had zat hij zelfs ineens een klein stukje in me.

Ik verstijfde ter plekke. Ik had geen andere penis in mij gevoeld dan die van mijn vriend de afgelopen acht jaar! Tegelijkertijd was ik ondertussen zo nat geworden dat een stemmetje in me fluisterde toch vooral deze slang zijn gang te laten gaan. Ik lichtte een klein beetje mijn kontje op en de dikke pik van de slang gleed verder naar binnen. Ik voelde zijn erectie compleet worden in me. Ik greep zijn pik met mijn vaginaspieren, genoot van deze vulling, liet weer los en liet mijn kontje weer zakken. Weg was de heerlijke alles vullende slangenpik.

Wat was dit fout en niet de bedoeling van deze Tantrasessie, doch wat was ik hiervan geil geworden. De slang gleed verder en ik gleed zelf weer naar voren. Ik baande zachtjes een weg omhoog tussen twee lange vrouwenbenen. Ik trok uiterst behoedzaam mijn hele lijf langs haar kontje. Ik kreeg een kus van haar toen ik bij haar mond was aangekomen.

Ik besloot ook een man te bekruipen Een lekkere man in deze groep heet Thomas. Ook tussen hem en mij heb ik eerder seksuele spanning gevoeld. Thomas is heel rustig, goed gebouwd en meester in het prachtig verwoorden van zijn belevingswereld in groepsgesprekken.

Thomas was omgeduwd of omgevallen en lag dus op zijn rug. Ik begon bij zijn hoofd en gleed langzaam, heel langzaam, met mijn lijf over zijn hoofd naar beneden. De half slappe pik lag daar beneden op me te wachten en ik gleed er in een rechte lijn op af. Mijn geschoren schaamheuvel was echter eerder bij zijn gezicht en ik ontving hier het eerste likje over mijn schaamlippen. Een beetje op mijn knieën hield ik stil en liet hem naar mijn natte poesje kijken. Ik hoopte nog een keer zijn tong te gaan voelen op mijn lipjes maar meer gebeurde er niet. Wel zag ik een mooie erectie ontstaan. Ik maakte hem geil!

Wat was ik allemaal aan het doen? Normaliter had ik een brave relatie maar hier waren ineens grenzen ver, heel ver, te zoeken! Langzaam gleed ik verder en stopte toen mijn kutje zijn eikel had bereikt. Ik richtte me op, ging met mijn natte kut op zijn penis zitten. Zijn eikel tussen de uiteinden van mijn schaamlippen die ik naar beneden duwde. Ik had ‘m graag in me gevoeld maar als organisatrice riep ik op dat moment de oefening ten einde en kondigde de drink pauze aan.

Voor de vervolgoefening moest iedereen zich voorzien van zijn of haar Lunghi. Al die tijd dat ik dit vertelde zat Thomas pik tegen mijn kutlipjes gedrukt. Ik voelde me slecht, zo had ik mezelf nog nooit laten gaan, maar tegelijkertijd voelde ik energie in mijn hele lijf van de opwinding. Alsof ik te lang iets onderdrukt had!

Na het beestenspel een oefening in jab yum houding met de mannen in een cirkel (ruggen naar elkaar toe). De vrouwen zouden van man naar man gaan om op hun schoot te zitten en de erogene zones met elkaar te verbinden. Bedoeling van de oefening is te ademen naar en vanuit je eigen seks. Door het contact met de mannelijke energie helpt het de vrouwelijke energie in je op te wekken en door de ademhaling te verspreiden over je hele lijf.

De vrouwen bleven een behoorlijke poos (20 minuten) zitten bij een man om de energie ook daadwerkelijk te voelen stromen. Ieder sloeg zijn lungi (dunne doek) om het middel voordat de oefening begon. Het andere geslacht was dus wel te voelen maar niet huid op huid. Ik begon bij mijn eigen man en daarna naar twee andere mannen alvorens richting Thomas en als laatste Arend te gaan. Thomas durfde ik niet in de ogen te kijken hoewel ik zijn pik nog steeds tegen mijn lipjes kon voelen. Hij deed weinig moeite zijn lunghi te gebruiken om zijn lid te bedekken. Sterker nog, hij liet ‘m dus eigenlijk gewoon onbedekt. Mijn gedachten zeiden dat dit erg fout was en ik wilde mijn lunghi wel dubbel tegen mijn bekken duwen maar ik werd meteen weer erg nat. Hij liet weinig te raden over wat hij wilde.

Heel behoedzaam schoof ik mijn lunghi ook zo dat onze geslachten elkaar zouden raken zonder doek er tussen en ik nestelde me op zijn schoot. Jeetje, ik gaf wel een heel duidelijke boodschap aan hem! Mijn harde tepels rustten tegen zijn borst, mijn armen losjes om zijn nek gelegd. Ik hield verder mijn ogen dicht. Zijn eikel bevond zich tegen mijn schaamlippen. We begonnen de oefening door naar onze seksen te ademen en al snel zat zijn eikel tussen mijn kleddernatte lipjes. Hij kon wederom een erectie niet onderdrukken. Alle vermanende gedachten ten spijt liet ik zijn pik verder toe en heel rustig kwam hij helemaal in me. Wat voelde dit verschrikkelijk goed.

Ik ademde naar mijn seks met steeds aan en ontspannen van mijn kutspieren en bracht de seksuele energie via ademhaling door mijn hele lijf. Meer activiteit dan mijn kuitspieren was er niet, we zaten verder doodstil in elkaar. Zo had ik me noch nooit eerder gevoeld. Het gaf me een waanzinnig explosief gevoel. Mijn orgasmen heeft niemand opgemerkt – geloof ik – behalve Thomas, die erg gelukzalig keek. Natuurlijk kwam dat stemmetje zo nu en dan langs die vroeg wat ik aan het doen was. Liet ik me eigenlijk niet gewoon neuken door een andere man terwijl mijn partner een paar meter van me afzat?

Ik ging daarna naar Arend. Ik voelde me al wat slecht over wat ik aan het doen was en dacht bij die laatste ontmoeting dat het verder nu ook niets meer uitmaakte. Sterker nog, bij Thomas was er iets onbedoelds gebeurd wat ik graag met hem beleefd heb. Ik stond met mijn benen uit elkaar over Arend heen nog wat laatste instructies voor deze oefening aan de groep te geven. Mijn vagina was op ooghoogte voor Arend en kleddernat van mijn ontmoeting met Thomas. Ik denk dat ze zelfs nog een beetje open stond. Als Arend zijn tong uit zou steken zou hij aardig in de buurt van mijn klitje komen.

Ter afronding moest een ieder bij deze laatste oefening vooral de tijd nemen en energie door het hele lijf voelen stromen. Ik ‘kocht’ wat meer tijd voor mezelf. De lunghis mogen ook af, hoorde ik mezelf zeggen, en als het beter voor je voelt konden ze deze naakte variant ook met de eigen partner doen. De lunghis werden allemaal afgedaan en geen van de stelletjes keerde echter terug naar hun vaste partner. Arend had een korte blik van verstandhouding met zijn vrouw maar bleef keurig zitten. Ik voelde zijn uitademing of blies hij bewust op mijn lipjes.

Iedereen sloot zijn ogen weer en zakte langzaam naar beneden. Aan zijn gezicht te zien wist Arend precies wat er tussen mij en Thomas gebeurd was en zo fluisterde hij in mijn oor verlangde hij de zelfde behandeling. Ik ben zachtjes op zijn schoot gaan zitten en zorgde dat Arend’s enorme penis bij me naar binnen schoof. We keken elkaar diep in de ogen. Wat wilde ik dit graag. Het leek nu of er bij Thomas liefde overheerst had, bij Arend voelde ik lust. De spanning tussen ons was al langer aanwezig. Ik drukte mijn bovenlichaam tegen het zijne en bleef hem de hele oefening in de ogen kijken. We ademden in een mooie cirkel in en uit naar onze geslachtsdelen met tegelijkertijd spannen en loslaten van de spieren daar.

Bij Arend is mijn hele lijf gaan tintelen en beleefde ik een langgerekt hoogtepunt. Wat een geil en ranzig gevoel was dat, twee mannen in me te voelen binnen het uur. Het voelde fouter dan welke fantasie dan ook die ik ooit gehad had, tegelijkertijd besefte ik ook dat Arend niets meer of minder dan een spiegel voor me was. De geilheid die ik voelde was eigenlijk liefde die ik voor mezelf voelde. Met die gedachte kon ik me verzoenen met alles wat er die dag gebeurd was. Mijn beloning kwam toen de groep vroeg of ik het programma voor de volgende keer ook weer voor mijn rekening wilde nemen!

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *