De zomer van 1985

()

De zomer van 1985 kende een aantal zeer warme weken. Laat in de middag, na weer een warme dag zit ik op mijn balkonnetje en bedacht mij dat bij mijn ouderlijk huis de zon nu niet meer in de tuin stond en het daar in de avond meestal heerlijk koel was. Idee! Ik spring op de fiets en leg de 3 kilometer in een rustig tempo af. De poort door en ik hoorde moeder al praten.

“Hallo!” Riep ik.

Toen ik de hoek om kwam zat moeder met twee van haar vriendinnen Lisette en Linda aan de tafel. Ik stoorde ze bij het bespreken van hun vakantie.

“Hoi, Ilse” zei mam. “Pak maar wat te drinken en een stoel meid,” en verder ging hun gesprek.

Ik hoorde Linda nog zeggen “kunnen we aan Ilse vragen of ze mee wil.”

Toen ik daarop vroeg of ik meewilde en waar naartoe kwam het verhaal eruit. De vierde vriendin die mee zou gaan op vakantie heeft haar been gebroken en kon dus niet mee en om de kosten te delen zochten ze een nieuwe reisgenoot. Ik wilde wel en zei het hun dat dan ook. Ik liet ze verder gaan en luisterde naar hun woorden en kwam pas weer tot leven toen ze de teams wilde formeren. Ik vroeg wat ze daar mee bedoelde en kreeg uitleg. Al jaren werd alles in het huis gedaan door een team van twee. Dat betekende; ontbijt klaarmaken, koffie zetten, boodschappen doen, avondeten klaarmaken en afwassen. Het drinken tussendoor en in de avond moest je zelf verzorgen.

“Ik begrijp het” zeg ik en luisterde verder. Ik nam aan dat alles evenredig verdeeld werd. Moeder pakte een zakje met vier knikkers erin en we moesten allemaal een knikker pakken. Ik pakte de rode knikker en zag later dat ik een team vormde met Linda. Voor mij geen probleem. Ik kende de vriendinnen van moeder en wist dat het allebei leuke en lieve vrouwen waren.

De avond voor het vertrek sliepen we allemaal bij mijn moeder thuis zodat er de volgende ochtend geen tijd verloren zou gaan met het ophalen van de rest. Voor de reis hadden we ons omdat het in Frankrijk nog warmer was luchtig gekleed.

Tijdens de rit zat ik naast Lisette en dommelde even in slaap en viel tegen haar arm en schouder, “sorry,” zeg ik en ga weer overeind zitten. “Niet erg” zegt Lisette, slaat haar arm om me heen en trekt mij tegen haar aan waar ik dankbaar gebruik van maak en mijn ogen weer sluit.

Ik word langzaam wakker omdat een hand mijn arm en schouder streelt, wat mij een plezierig gevoel geeft, ik laat het gebeuren. Even later voel ik dat een andere hand de rand van het topje van mijn lijf af beweegt en zo waarschijnlijk in mijn topje mijn tietjes kan bekijken die daar zonder belemmering bungelen. De hand verdwijnt en langzaam kan ik mijn ogen open doen en laten weten dat ik weer wakker ben.

Heel laat in de middag kwamen we aan bij het huis wat ze gehuurd hadden. Een prachtig huis met een eigen zwembad midden in de natuur. Boodschappen hadden we onderweg al gedaan en besloten werd om na het uitpakken van de spullen deze avond een restaurant op te zoeken.

Toen we later op de avond vermoeid ons bed opzochten deelden we de kamer ook als team om de anderen niet te storen wanneer ze eens wilde uitslapen.

De volgende dag was het prima weer en na het ontbijt besloten we om vandaag bij het huis en zwembad te blijven. Terwijl de rest hun bikini’s aantrokken liep ik topless met mijn handdoek onder mijn arm al naar het terras. Toen ik later vroeg of zonnebrand olie smeren ook als team werd gedaan lachte ze even maar werd direct aangenomen. Ik werd op vakkundige wijze in gesmeerd door Linda en toen ik even opkeek naar Lisette lag er duidelijk een blik van jaloersheid in haar ogen en toen ik daarna Linda insmeerde kon ze haar blik niet van ons afhouden. Langzaam in de rest van de week werd mijn voorbeeld gevolgd en op woensdag lag de rest inclusief mijn moeder ook topless te zonnen.

Ik wilde eigenlijk nog een stapje verder en liet op donderdag ook mijn broekje achter op onze kamer. Dit werd door mijn moeder niet met gejuich ontvangen maar de rest had er en zeker Lisette geen aanmerkingen op. Ik had graag geprobeerd of jaloerse Lisette in was voor spelletjes maar omdat wij geen team waren was ik nooit met haar alleen.

Na een aantal keer dingen met zijn allen gedaan te hebben stelde Lisette voor om een keer te gaan fietsen, er stonden niet voor niets vier fietsen in het schuurtje. Zowel mijn moeder als Linda vond dat niet zo’n goed idee maar ik zag daarin mijn kans om met Lisette op pad te gaan al moest hiervoor wel het team voor een dag gebroken worden. Na overleg werd besloten tot een vrije dag voor allen en kon je doen en laten wat je wilde. In de ogen van Lisette lag een twinkeling die mij duidelijk maakte dat ik er aan moest geloven morgen.

De fietsen werden gereed gemaakt en om even over negen reden Lisette en ik de weg af, uitgezwaaid door de andere twee. Na een uur of twee namen we even pauze om wat te drinken en eten op een plek die warm en vol met kinderen was, hier bleven we niet lang en al snel zaten we weer op de fiets genietend van de natuur. In het begin van de middag kwamen we in een bos terecht waar het heerlijk koel was en er lag ook nog een meertje in het bos. Hier bleven we wat langer en namen ook onze lunch tot ons.

Het was een warme dag en het zweet had onze shirtjes nat gemaakt. Ik nam dan ook de gelegenheid om de kleren even op te hangen om deze te laten drogen. Onder mijn fiets kleding had ik geen ondergoed zodat ik ineens naakt voor Lisette stond, “kom geef je shirt dan hang ik het naast de mijne” zij ik tegen haar en pakte de rand van haar shirtje en trok het over haar hoofd. Op het moment dat ik haar shirtje naast de mijne hing stond ze achter me en sloeg haar armen om mij heen. “Je bent een lekkere meid” zei ze en haar handen gleden over mijn borsten en speelden met mijn inmiddels hard geworden tepels.

Terwijl ik me omdraaide vonden onze lippen elkaar en deelden een innige zoen. Mijn handen hadden de sluiting van haar bh gevonden en maakte deze los en terwijl ik de cups van haar borsten haalde streelde mijn vingers langs de zijkant van haar borsten.

“Ik ga even zwemmen” zei ik en liep naar het water met in mijn kielzog Lisette die ook haar broekje al had uitgetrokken. In het water spetterde, speelde en kuste we met elkaar tot Lisette me aan mijn hand meetrok en zei “nu ga ik je verwennen.”

Op de kant aangekomen werd ik droog gewreven met de meegebrachte handdoek en volgde er een kusje op alle droge plaatsen. Toen ze uiteindelijk de handdoek tussen mijn schaamlippen door haalde en daarop haar mond volgde was ik al zover opgewarmd dat ik niet al te veel later mijn eerste orgasme kreeg.

Liggend tegen haar aan en spelend met de haartjes van haar poesje vlak boven haar klitje begon ze aan de tweede ronde. Ook ik deed deze keer volledig mee door haar kutje te likken en te vingeren in wat je noemt standje 69. Zij was er eerder klaar voor dan ik en schokkend met haar onderlijf kwam ze klaar zoals ik nog niet vaak gezien had.

Terwijl ze nog lag na te genieten bleef ik haar lipjes en klitje zachtjes strelen en als beloning werd wederom de aanval op mijn poes geopend. Na een tijdje kwam ik voor de tweede keer en terwijl ik nog lag na te hijgen kwam ze met haar gezicht naast het mijne liggen. Ik trok haar boven op me en begin haar te zoenen en met onze borsten en poesjes hard tegen elkaar duwend en wrijvend duurde het een hele tijd voor we een gezamenlijk orgasme kregen.

Nog nagenietend en elkaar strelend kwamen we tot het besef dat we weer verder moeten fietsen om nog een beetje op tijd terug te zijn voor het eten en misschien kunnen we vanavond samen nog even douchen.

Ik denk dat we over niet al te lange tijd weer een keer gaan fietsen, we hebben tot slot nog twee weken vakantie.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of uw reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *