New York

()

Een aantal jaren geleden was ik voor zaken en plezier in New York. De zaken waren binnen drie dagen afgehandeld en nu kon het plezier beginnen. Na een aantal dagen alle grote bezienswaardig heden van de stad bezichtigt te hebben was ik op mijn laatste volle dag in China Town aanbeland. Lekker weer en op een terrasje zittend zie ik in de wirwar van Chinese reclames ineens het woordje “massage” staan. Mijn interesse is gewekt en ik besluit eens te gaan kijken. Ik stap het winkeltje in en zie een oud vrouwtje achter de toonbank zitten. Het vrouwtje begint tegen me te praten maar verstaan doe ik haar niet. Ik spreek een aantal talen redelijk maar Chinees hoort daar niet bij. Wanneer ik haar probeer duidelijk te maken dat ik haar niet versta roept ze naar achter het woord Kaomi!!.

Even later komt er een jonge vrouw aan lopen en Kaomi was dus geen woord maar een naam. De jonge vrouw maakte een lichte buiging voor me en vroeg wat ze voor me kon betekenen. Ik wees haar op de tekst” Massage” en weer maakte Kaomi een lichte buiging. Ze nam me bij de hand en al pratend nam ze me mee naar een kamertje achter het winkel pand. Toen we het e.e.a. bespraken en ik mezelf ontdeed van mijn kleding vroeg ze ineens of ik geïnteresseerd was in accupunctuur?. Ik had dat nog nooit gedaan maar was zeker nieuwsgierig. Ze gaf me een kaart met allemaal Chinese tekens er op en ik keek haar niet begrijpend aan tot ze de kaart omdraaide en ik de Engelse vertaling voor mijn ogen had. Mijn blik viel op erotic en zonder verder na te denken wees ik dit aan. Een kleine glimlach kwam op haar lieve gezicht en na mij een kimono te hebben gegeven nam ze me weer bij de hand om een andere kamer te betreden.

In de kamer stond een stoel zoal bij dokters wanneer je een vaginaal onderzoek moet ondergaan en ik werd verzocht mijn kimono uit te doen en in de stoel plaats te nemen. Mijn armen en benen werden met bandjes licht vastgebonden om te zorgen dat ik per ongeluk niet de naaldjes kon verwijderen. Kaomi kwam aanrijden met een tafeltje met daarop de naalden gedrenkt in vloeistof. Kaomi begon deze naalden in mijn hoofd, wenkbrauwen, oren en lippen te steken en liet mij daarna enige minuten liggen. Er gebeurd niet veel en net op het moment dat ik dacht dat alles nep was begon zich er in mijn onderlichaam een stormpje te ontwikkelen en ik begon te kronkelen, dat was voor Kaomi teken om verder te gaan en werden er naalden in mijn kut lipjes en kittelaar gestoken. Het stormpje werd een orkaan en even later lag ik hevig schokkend en hijgend klaar te komen. De naalden bij mijn kutje werden verwijderd maar de rest bleef nog even zitten wat zorgde dat ik opgewonden bleef zonder klaar te komen en omdat mijn handen vast zaten kon ik niets doen om dit te verhelpen. De naalden werden verwijderd en Kaomi droogde mij af met een handdoek, de bandjes werden los gemaakt en Kaomi hielp mij met het aantrekken van de kimono.

“En nu massage” zei ze, nam mij bij de hand en nam me mee naar de douches, Deed wederom mijn kimono uit en ontdeed zichzelf ook van haar kleding. Onder de douche waste Kaomi mij helemaal en werden ook de erotische plekjes niet vergeten zodat ik in opgewonden staat bleef. Ik mocht op mijn buik plaats nemen op de massage tafel. “Nog één vraag” zei Kaomi, “wil je een klassieke massage of een body to body massage?”.

In de staat waarin ik mij bevond was de keuze snel gemaakt en koos ik voor de body massage. Weer maakte Kaomi een lichte buiging en haalde een grote kom vol met gel en begon deze over mij uit te smeren. Na dat ze zich zelf ook had voorzien van de nodige gel klom ze op de tafel en begon ze zich met haar lichaam over het mijne te bewegen. Van top tot teen voelde ik haar lichaam bewegen over het mijne en haar kleine borsten met harde tepels maakte een spoor vanuit mijn nek over mijn rug en billen tot aan mijn voeten en weer terug. Met haar poesje wreef ze over mijn benen en met haar knieën duwde ze in mijn kruis. Ik probeerde met mijn handen contact te maken met haar lichaam maar elke keer werden mijn handen weer langs mijn lichaam gelegd. Nu de achterzijde gedaan was werd mij verzocht om te draaien en begon ze opnieuw aan haar ritueel. Telkens als haar tepels contact maakte met de mijne schoten er vonkjes naar mijn klitje en ik werd dan ook steeds meer opgewonden, nu kon ik mijn handen beter gebruiken en was Kaomi gestopt met het weghalen van mijn handen. Steeds vaker streelde ik haar billen en wanneer het mogelijk was prikte ik ook een vinger in haar grotje. Naomi draaide zich om met haar boven lichaam mijn benen te doen en zodoende kwam haar kutje steeds dichter naar mijn mond en waren haar schaamlipjes steeds binnen mijn bereik. Terwijl Kaomi nog steeds serieus met de massage bezig was lag ik haar al vol te vingeren en likken en het duurde dan ook niet lang of ze kwam met een kreet klaar en stopte de massage even zodat ze bij kon komen van haar orgasme.

Haar been stak ze onder de mijne en schoof haar lichaam naar me toe zodat onze kut lipjes tegen elkaar kwamen, en zo begon ze te bewegen en onze kutjes tegen elkaar te wrijven. Dit kon ik niet lang volhouden en was het mijn beurt en het duurde dan ook niet lang of ik kwam met een gilletje klaar, ik moet even van de wereld geweest zijn want Kaomi had zich al omgedraaid en lag nu tussen mijn benen alweer aan mijn poes te likken en zuigen. Weer kwam ik met geweld klaar. Voordat ik besefte wat er allemaal gebeurt was stond ik samen met Kaomi onder de douche en werd ik schoon gemaakt, aangekleed en met een heerlijk gevoel stond ik even later weer in het late middag zonnetje.

Ik kreeg van Kaomi nog een kus en weg was ze.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of uw reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *