Schandpaal

()

Het is drie uur in de middag en ik kan mezelf op dit moment grof gezegd geil noemen. Na het weken met vingers en speeltjes gedaan te hebben ben ik weer eens toe aan een lekker warm vrouwenlijf. Al ben ik dan wat ouder ook ik heb zo mijn behoeftes.

Ik neem het besluit om vanavond weer eens ouderwets op jacht te gaan. Na mezelf opgeknapt en toch maar weer even verwend te hebben loop ik nerveus en opgewonden langs de haven naar het centrum. Na diverse gelegenheden bezocht te hebben blijkt dat het merendeel van de bezoekers tegenwoordig te jong is om seks mee te mogen hebben en wil mijn vingers daar niet aan branden. Het is inmiddels bijna elf uur geworden en teleurgesteld loop ik dezelfde weg langs de haven weer terug.

Het is nog steeds lekker buiten en uit het kroegje aan de haven komt gezellige muziek, ik besluit om toch nog even wat te drinken. Binnen is het niet druk, aan het biljart zijn een paar mannen bezig en een ander stel zit aan de tafel en spelen een spel. Ik besluit aan de bar te gaan zitten en bestel mijn drankje. Als ik een praatje maak met de bar dame gaat plots de deur open en een leuk zwartharig vrouwtje komt van de wc. Het vrouwtje neemt plaats een paar krukken van mij vandaan en kijkt verveeld naar de mannen aan het biljart. Plots staat ze op en komt naar mij toe, stelt zich voor als Jessie, vraagt of ze bij me mag zitten en bied me wat te drinken aan. Ik accepteer en we raken aan de praat.

Haar vriend is een van de biljarters en ze was voor de gezelligheid mee gegaan maar had daar tot nu behoorlijk spijt van. De gesprekstof raakt een beetje op en ik vraag of ze mee gaat een wandeling op de zeewering maken. “Leuk” zegt ze en we staan op, lopen naar buiten genietend van de warme nacht lucht en van het kabbelende water tegen de wering. De wering is maar een paar honderd meter lang en we zijn dan ook snel aan het einde. Ik ben hier nog nooit geweest en het verbaasd me dat hier een schandpaal staat die je normaal in het centrum van een dorp verwacht. Jessie weet me te vertellen dat dit als monument neergezet is een aantal jaren terug.

Voor de gein stapt ze op het schavot en legt haar armen en hoofd in de daarvoor bestemde gaten en jammert “niet doen alstublieft het was een ongelukje” Ik lach en geef haar als straf een paar zachte klapjes op haar billen. “Stouterd” zeg ik “zal je het dan nooit meer doen”?” Nee nee ik beloof het” jammer ze nogmaals. Ik lach weer en zeg “nu is het mijn beurt” en als ze plaats maakt zet ik mij in de zelfde houding als zij neer. Ze probeert de beugel die er aan zit en tot haar en mijn verbazing kan ze deze neerlaten zodat ik nu werkelijk opgesloten ben.

Ze gaat voor mij staan en vraag mij welke straf ik als heks verdien. “Ik ben onschuldig zeg Ik dus ik verdien geen straf. Ze grinnikt en loopt naar haar achterkant, tilt mijn rokje tot op mijn heupen en ziet tot haar verrassing dat ik geen slipje aan heb. Zachtjes slaat ze op mijn blote billen en streelt mij zachtjes over mijn schaamlipjes, Een diepe grom verlaat mijn keel. ” Ik weet al een straf” zegt ze, “als je klaar komt ben je een heks en anders ben je onschuldig” Hé, dat is niet eerlijk” roep ik maar ze luistert niet meer en begint mijn lipjes en grotje te strelen en te vingeren. Als ze mij daarna ook nog begint te likken en met mijn borsten begint te spelen gaan mijn heupen een eigen leven lijden, en kom ik niet lang daarna heerlijk klaar. Ze likt me een beetje schoon en veegt met een zakdoekje mijn kutje schoon en maak daarna de beugel weer open.

Samen lopen we zwijgend, ieder met zijn eigen gedachte weer terug naar het kroegje. Voor de deur zegt ze “het heeft me opgewonden en of we een vervolg kunnen geven aan hetgeen er op de wering spontaan gebeurt is”?. “Graag“ zeg ik en Jessie loopt naar binnen om tegen haar vriend te zeggen dat ze weg gaat.

Als ze weer buiten komt steekt ze haar arm door de mijne en samen lopen we verder de warme nacht in op weg naar hopelijk nog veel meer orgasmes.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *