Tuinonderhoud

()

Bijna zomer vakantie en 18 jaar. Ik heb een briefje opgehangen bij de supermarkt in mijn woonplaats. Ik aan bied aan om huishoudelijke klusjes te doen voor een afgesproken prijs, ook licht tuin werk en eventueel auto wassen behoorde tot de mogelijkheden. Ik wilde een beetje sparen om in de zomervakantie wat leuke dingen te kunnen doen. Ik had al wat kleine karwijtjes gedaan toen mijn moeder me op zaterdagochtend riep om aan de telefoon te komen.

“Hoi, met Ilse” zei ik.

“Goede morgen Ilse, met Diana. Heb jij het briefje in de supermarkt opgehangen?”. “Ja mevrouw”.

“Ik had een jongen verwacht, maar als je wilt kan je vanmiddag de auto bij me komen wassen, in de Spechtlaan 11.”

“Ja, dat is goed mevrouw, ik zal er om twee uur zijn.” Ik hing op en baalde er een beetje van dat ik ja had gezegd tegen vanmiddag. Het was bloedheet weer en ik had graag naar de plas willen gaan om lekker te zonnen en misschien wat te lezen. Maar goed, ik kon het geld wel gebruiken.

Om even voor tweeën stond ik bij Diana voor de deur, op mijn slippers, mijn witte bikini, een kort broekje en een shirtje. Het duurde even voor er open gedaan werd, maar toen deed een vrouw in een kimono. Ze had duidelijk net haar kimono aangetrokken na het zonnen. Ze stelde zich voor als Diana en ik mocht haar ook zo noemen. Ze was denk ik meer dan twee keer zo oud als ik was maar met haar lange gekrulde donkere haren en met haar donkere ogen en gebruinde gezicht zag ze er heel erg sexy uit.

“Kom binnen, ik heb de auto al achter op de oprijlaan gezet.”

Ik liep achter haar aan naar binnen en zag bij elke stap haar lange bruine benen uit haar kimono naar voren komen. Binnen was het heerlijk koel vergeleken bij de hitte buiten. We liepen door de terrasdeuren aan de achterkant weer naar buiten. Op het terras zag ik een handdoek op het tuinbed liggen, daar had ze kennelijk gelegen. Achter in de tuin stond een grote dure donkerblauwe auto die echt aan een wasbeurt toe was. Ze liep voor me uit naar de garage, liet me zien waar de tuinslang hing en pakte een emmer, een spons en wasmiddel. Bij het voorover bukken zag ik dat ze geen topje aan had. Ik kreeg een riante blik op haar grote bruine borsten. Ik ben heel erg tevreden over mijn eigen borsten, maar ik hoopte altijd wel dat ik meer zou krijgen dan de kleine cup b die ik heb. Toen ze overeind kwam schrok ik wakker en realiseerde me dat ik naar haar borsten had zitten staren. Uit haar glimlach maakte ik op dat dit haar niet ontgaan was.

“Zo lukt het wel denk ik, Ilse toch?”

“Ja, het komt helemaal goed.” Ik begon de auto nat te spuiten en uit mijn ooghoek volgde ik hoe ze terug liep en vervolgens het tuinbed omhoog klapte voor een deel zodat ze onderuitgezakt een drankje kon drinken. Ik begon te zweten, er stond geen zuchtje wind en ik merkte dat de aanblikken op Diana me niet onaangeroerd lieten. Ik had wel vaker met meisjes gespeeld, maar deze vrouw was net zo oud als mijn moeder. Over de motorkap keek ik voorzichtig haar kant op. Ze zat te lezen in een tijdschrift, een van haar benen opgetrokken waardoor haar been bloot viel en ook van boven was de kimono voor een groot gedeelte open gevallen. Ze had mooie borsten en ze waren prachtig stevig. Ik was met de spons over de motorkap aan het draaien, ik kon me helemaal niet concentreren. Ze had een zonnebril op en zat in de schaduw van het zonnescherm, ik kon niet zien of ze naar me keek of las.

Ik trok mijn shirt uit in de hoop dat dit wat verkoeling zou brengen. Ik liep naar het terras toe om hem daar op een stoel te leggen. Ik liep Diana voorbij en keek op het laatst schuin naar beneden langs haar opgetrokken been. Ik wist het bijna zeker, ze had helemaal niets aan onder de kimono. Ik gooide mijn shirt op de stoel en ik zag hoe ze zich uitrekte. Haar linker borst kwam bloot te liggen en ze had verschrikkelijk stijve tepels. Ik bleef daar net iets te lang staan, ze keek opzij en zag dat ik naar haar borsten keek. Ze deed haar kimono goed en keek me een beetje streng aan. Ik voelde mijn hart bonken en tegelijkertijd voelde ik een gevoel in mijn onderbuik alsof ik al tien minuten lag te vingeren.

Ik liep snel naar de auto terug en gelijk voelde ik de zon weer branden. Ik pakte de tuinslang weer en spetterde wat water op mijn bovenlichaam, mijn topje werd nat en het werd nu nog duidelijker dat mijn tepels minstens net zo hard waren als die van haar. Voorzichtig keek ik weer opzij en zag dat haar kimono nog verder was open gevallen. Ze moet dat expres gedaan hebben. Ik durfde niet goed te kijken want ik kon door die bril niet zien of ze keek. Ze was egaal bruin over haar hele lichaam zelfs haar in streep geschoren venusheuvel. Ik voelde me geiler en geiler worden en bleef af en toe zo onopvallend mogelijk haar kant op kijken. De losse sjerp om haar middel hield de kimono al lang niet meer dicht en ze lag een beetje met gespreide benen mijn kant op te kijken. Na twintig minuten was ik bijna klaar toen ik binnen een telefoon hoorde gaan. Diana reageerde helemaal niet. Ze moet liggen te slapen, zo zag ze er ook uit.

Nadat de telefoon gestopt was met rinkelen trok ik mijn korte broekje uit om dat ook op het terras te leggen en om een excuus te hebben om wat dichterbij te gaan kijken. Toen ik aan kwam lopen, zo stil mogelijk, ging ze een beetje verliggen. Haar been trok ze zijdelings verder op waardoor de sjerp zijn laatste grip verloor en de kimono helemaal open viel. Ik was zenuwachtig en verschrikkelijk geil ik voelde mijn hart niet alleen in mijn borst maar ook in mijn kletsnatte kutje kloppen. Ik realiseerde me dat het te zien was in mijn witte bikinibroekje en vond het niet meer zo’n goed plan om mijn broekje uit te doen, maar ik wilde niet meer terug. Heel langzaam liep ik langs Diana en bewonderde haar lichaam. Wat een borsten, wat een benen, wat een middeltje en wat een spannend gezicht hoe haar schaamlippen een beetje open stonden, zouden ze altijd zo opgezwollen lijken? Ik legde mij broekje stilletjes neer zonder mijn blik van haar af te halen. Ik hoorde een zucht uit haar mond ontsnappen en ze leek haar benen nog verder te spreiden terwijl ze haar hand over haar onderbuik liet glijden.

Mijn ogen waren nu meer gewend aan de schaduw. Ik stopte aan het voeteneind van het tuinbed vanwaar ik een geweldig uitzicht had tussen haar benen. Ik zag nu duidelijk dat ze kletsnat was. Ik bleef staan en voelde dan ik weer de werkelijkheid om me heen verloor. Ik schrok toen ik mijn eigen hand in mijn broekje voelde schuiven, maar ik kon er ook niet mee stoppen. Ik kon me niet herinneren dat mijn kutje zo nat en dik had aangevoeld, ik liet mijn vingers tussen mijn schaamlippen glijden en vanaf het eerste moment dat ik dat deed voelde ik gelijk al dat ik tegen een orgasme aan zat. Ik stond me zelf te bevredigingen terwijl ik naar deze slapende vrouw stond te kijken. Mijn vingers bewogen snel over mijn klitje heen en mijn andere hand kneep onregelmatig in mijn borsten. Gebiologeerd bleef ik naar het lichaam van Diana kijken terwijl ik in een razend tempo naar een overweldigend orgasme op weg was. Het was onwerkelijk, ik kon haar ogen niet zien, maar ik was er van overtuigd dat ze sliep. Ik zag het vocht tussen haar schaamlippen glimmen, het liep door tot tussen haar billen. Ik beet op mijn duim om een kreet te onderdrukken toen ik klaar kwam. Ik stond te trillen en na te schokken op mijn benen. Ik zag mijn tandafdruk diep in mijn duim staan maar ik voelde het niet, ik zag sterretjes en mijn lichaam stond in brand. Ik zag Diana een soort van stuiptrekking maken en schrok wakker uit mijn roes.

Ik liep snel terug naar de auto die ondertussen al weer bijna opgedroogd was in de zon. Al snel bedacht ik dat ik mijn broekje weer aan had moeten doen, mijn bikini broekje was kletsnat geworden. Ineens stond ze achter men en zei “dat ziet er mooi uit Ilse, dat heb je goed gedaan.”

Diana was wakker geworden en had haar kimono weer dichtgeknoopt. Ik schrok me wild bij het horen van haar stem.

“Dank je wel”, antwoord ik.

“Wil je wat drinken voor je naar huis gaat?”

Eigenlijk wilde ik niets liever dan zo snel mogelijk weg, de warmte en die spanning waren ondragelijk. Mijn orgasme was alles behalve een opluchting geweest, ik wilde naar huis en op mijn gemak onder onze douche afmaken waar ik mee begonnen was. “Nee, dank je, ik moet thuis nog wat afmaken. Diana glimlachte en liep voor me uit naar binnen, ze leek er geen behoefte aan te hebben om mijn werk te controleren. Maar goed ook, want ik had helemaal niet het gevoel dat ik het echt goed had gedaan. Ze liep de gang in en rommelde in haar handtas.

“Tien Eur was het toch?”

“Vijf” corrigeerde ik haar.

“Hier heb je tien, omdat het zo heet was.” Ik bloosde en wist plotseling niet meer of ze echt wel geslapen had of ze me had gezien. Als dat zo was geweest, had ze gezien hoe ik me vlak voor haar vol overgave tot een geweldig orgasme had gevingerd in een paar minuten die nu bijna buitenaards leken. Met een knalrood hoofd bedankte ik haar en liep snel door naar de voordeur.

Met gemengde gevoelens trok ik de deur achter me dicht. Er spookte van alles door mijn hoofd. Wat was er gebeurd als ik wel wat was blijven drinken? Ik wist niet hoe snel ik naar huis moest.

Thuis aangekomen heb ik een hele lange douche genomen. Met mijn ogen dicht zag ik Diana weer voor me liggen, ik knielde aan het voeteneind van haar ligbed neer en bewoog mijn gezicht naar haar glinsterende kutje. Voordat ik mijn tong tussen haar schaamlippen kon doorhalen kwam ik weer klaar en dit keer zakte ik door mijn benen en zat op de bodem van onze douche. ’s Avonds aan tafel ging de telefoon over. Dit keer was ik het zelf die de telefoon opnam.

“Hoi, met Ilse.”

“Hallo, met Diana, heb je morgen ook tijd, ik wil dat je mijn tuintje ook komt onderhouden.”

“Ja, dat is goed Diana.” Ik was helemaal overdonderd en voor ik nog iets kon zeggen had ze al opgehangen. Ik was nu al zenuwachtig voor morgen. Morgen zou wellicht de vraag beantwoord worden waar ik nu mee zit.

Welk tuintje zou ze bedoelen?

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of uw reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *