Verjaardagscadeau

()

Hieronder zal ik beschrijven hoe ik samen met 2 vrienden op de verjaardag van mijn vriendin haar aangenaam verraste met een opwindend seksspeeltje dat uitliep in een orgie waar zij de laatste tijd steeds vaker over fantaseerde.

We gaan nu bijna 5 jaar met elkaar en op haar verjaardag besloot ik haar te verrassen en toe te geven aan haar verlangen om eens met meerdere jongens te vrijen. Ik besloot 2 vrienden erbij te betrekken die altijd al graag naar Veerle hebben gekeken. Op een mannenweekend in Tsjechië heb ik Erwin en Julius voorzichtig gepeild naar interesse en zij waren een en al oor. Om de plankenkoorts van mijn vriendin weg te nemen besloten we een spelletje in scene te zetten zodat ze langzaam kon wennen aan het idee terwijl wij steeds meer van haar lichaam en intimiteit te zien zouden krijgen.

Haar verjaardag in januari zou het ideale moment worden dat onze plannen en haar fantasieën werkelijkheid worden. De creativiteit vooraf zal ik jullie besparen terwijl dit voor ons natuurlijk een belangrijk onderdeel was van de pret, de avond zelf stak hier echter met kop en schouders bovenuit en ik zal daarom jullie over deze gebeurtenissen uitvoerig verslag doen.

Erwin, Julius en ik hadden ’s middags al afgesproken om de benodigde cadeautjes te kopen. Veerle was op de hoogte dat we een spelletje bedacht hadden waarbij er kleine opdrachtjes uitgevoerd moesten worden voordat zij haar pakje(s) mocht hm… ‘uittrekken’.

Ze had hier mee ingestemd en was zeer benieuwd naar onze ideetjes. In de stad verzamelde we alle benodigdheden voor vanavond, en vertrokken richting appartement waar Veerle al op ons wachtte in een kort rokje en strak Buma truitje. Ze ziet er goed uit met halflang donkerbruin haar en bruine ogen. Vooral haar borsten hebben alle aandacht van de mannen, met haar DD -cup en altijd dat strakke truitje trekt ze graag alle aandacht. Vanavond had ze weer haar best gedaan want ze had stiekem wel een beetje door dat het spannend ging worden vanavond maar dat het zo uit de hand zou lopen had ze niet durven dromen.

Na het eten, de nodige wijntjes (Veerle) en bier (wij) besloten we te beginnen met de cadeautjes. Ik legde de spelregels uit aan Veerle en allemaal waren we een beetje zenuwachtig voor haar reactie en wat zou gaan komen. De spelregels waren simpel. Iedereen moet met 4 kledingstukken aan rond de tafel komen zitten, om beurten werd er met een dobbelsteen gegooid en als er 1,2 of 3 gedobbeld werd moest degene een kledingstuk uittrekken, bij 4 of 5 werd er een vraag of opdracht voor hem/ haar bedacht en bij het gooien van 6 moest er verplicht een glas drank gedronken worden. Omdat het Veerle haar verjaardag was kreeg zij voordat ze moest dobbelen een cadeau van ons, bij het cadeau zat elke keer een opdracht die zij moest uitvoeren voordat er verder gespeeld kon worden. Door de opdrachtjes in ranzigheid te laten toenemen en de sfeer te laten stijgen naarmate we meerdere van ons essentiële kledingstukken verliezen wisten we dat het een leuke avond zou worden.

Veerle stemde in, en keek geil de tafel rond toen ze het eerste cadeau kreeg. Een fles wodka, de opdracht die erbij hoorde was dat we alle 4 een glas wodka moesten drinken om nog meer in de stemming te komen en de spanning een beetje weg te nemen. Iedereen dobbelde om beurten, ik verloor mijn blouse, Veerle moest vertellen hoe vaak en waar ze zich vingerde, Erwin moest ook iets uittrekken en Julius dronk. Het tweede cadeau was een bh. De opdracht die we bedacht was even simpel als doeltreffend. Ze moest naar de slaapkamer gaan, zich verkleden en een van ons naar binnen roepen om te keuren hoe het stond. Ze moest nummer 1,2 of 3 naar binnen roepen en wij maakte vooraf uit wie welk nummer was zodat zij niet wist wie kwam kijken totdat de deur openging. Omdat het niet te controleren was voor haar hadden we besloten dat ik ging kijken wat ze ook zei. Aan haar reactie konden we dan kijken hoe geil ze was, of ze het jammer vond of juist opgelucht was. Ik ging kijken en Erwin en Julius gingen in gespeeld protest omdat ik het al vaker gezien had. Ze wilde dat Veerle nogmaals zichzelf tentoonstelde, ze trapte erin en Julius mocht ook komen kijken.

Het spel ging door, Veerle verloor haar shirtje en ze vond de aandacht die wij schonken aan haar door onze BH bedekte borstjes verre van vervelend. Het derde cadeau was een slipje, dat bij de BH paste, de opdracht was dezelfde, deze keer werd Erwin naar binnen geroepen om te komen keuren en ze bleven naar mijn mening iets te lang in de slaapkamer. Veerle moest drinken en ze werd langzaam flink aangeschoten.

Ik verloor weer een kledingstuk en het spelletje ging door. Het 4de cadeautje is een blinddoek. De opdracht is dat je de blinddoek omknoopt en je uitvoering laat betasten door ons drieën overal, maar we mogen niets uittrekken.

We deden dit om beurten en zij moest raden wie, wie was. We hadden allemaal twee sessies, dus ze moest in totaal zes maal raden. Bij het maken van twee fouten ging een bh bandje omlaag, bij drie fouten de ander, bij vier fouten ging een cup omlaag zodat we ook daar aan mochten komen. Bij vijf de ander cup ook en als ze alles fout had ging de bh voorgoed uit.

Ze maakte vier fouten, volgens mij een beetje expres maar dat heeft ze nog niet toegegeven. Geil werd ze er wel van. Hoe wij om beurten met haar tepeltje speelde zodat het lekker stijf werd. Ik had verwacht dat ze iets meer tegen zou stribbelen maar niets van dit alles, ze liet zich graag bekijken en betasten en schaamde zich nergens voor.

Het plannetje vouwde zich uit zoals we hadden verwacht, ik kon niet wachten tot de echt leuke opdrachtjes begonnen.

Het 5de cadeautje. Ik zat in mijn boxershort, Erwin ook, Veerle in haar lingerie, Julius had nog 2 kledingstukken aan. We hadden allemaal al flink wat gedronken en ook een aantal geile gebeurtenissen waren verteld aan de tafel. Het cadeau was een dildo, waar Veerle een beetje van schrok. Zo snel had ze het niet verwacht denk ik. Julius legde het opdrachtje uit wat hij zelf bedacht had overigens. Veerle moest op de knietjes voor ons komen zitten, de dildo tegen onze boxershorts aanzetten en deze dan langzaam gaan pijpen zodat het leek alsof ze ons aan het pijpen was.

Ze had iets meer overredingskracht nodig voor deze opdracht maar het leek er een beetje op dat ze dit alleen maar deed voor de show. Toen ze begon gaf ze ook alles. Ze pijpte de dildo als een volleerde hoer en streelde met de hand waar ze de dildo vasthad langzaam over mijn ballen door mijn boxer heen. Na een paar goede bewegingen ging het andere handje tussen haar beentjes. Ze keek me met geile grote oogjes aan en wreef over haar slipje heen terwijl ze met haar tongetje de dildo bewerkte.

Mijn pik groeide, terwijl hij al op volle sterkte leek te zijn. Hetzelfde ritueeltje draaide ze af bij Erwin en Julius. Bij Erwin, ging de slet op haar rug op de bank liggen. Met 2 handen greep ze naar haar kutje. Noodgedwongen hield Erwin de dildo zelf vast en maakte pompbewegingen richting haar mondje. Erwin stond voor haar met de dildo voor zijn slip mijn vriendin in haar mondje te neuken terwijl haar vingertjes over het klitje streelde helaas over haar slipje heen.

Ze trok haar slipje een beetje omlaag zodat we haar landingsbaantje konden aanschouwen. Maar nu moest ik haar toch echt tot orde roepen voordat het allemaal te snel uit de hand zou lopen.

Het spel ging weer verder nadat ze op adem gekomen was. Zij verloor haar BH en we konden haar tieten in volle glorie bewonderen, ik verloor mijn boxer samen met Erwin. Julius had alleen nog maar een boxershort aan. Het cadeau was een vies boekje, een Seventeen. Ze had deze vaker gelezen, we hebben namelijk een redelijk stapel in de slaapkamer liggen. De opdracht was dat ze moest doorbladeren naar de fotosessie met de jongen en het meisje samen ongeveer halverwege het blad. Deze foto’s moest ze goed bestuderen en hiervoor kreeg ze 30 sec de tijd.

Dit was natuurlijk erg kort maar dat was de bedoeling. Ze legde het vieze boekje terug op tafel en ik legde haar de opdracht uit.

Ze moest een van ons pijpen, ze mocht zelf kiezen, in alle standjes zoals ze gefotografeerd waren in het seksboekje. Al haar schaamte had ze verloren en ze knielde voor me neer. Dat ze mij zou kiezen had ik wel verwacht, waarschijnlijk durfde ze niet Erwin of Julius te kiezen bang dat ik dat vervelend zou vinden. Ze begon met pijpen en Julius pakte het boekje erbij en riep of ze een standje erop had zitten. Ze was botergeil, ik kneedde langzaam haar borstjes terwijl ze haar uiterste best deed om een geil showtje op te voeren voor ons. Ze pijpte lekker, maar ze vergat een standje. Na ongeveer 5 minuten dacht ze alle standjes uitvoerig volbracht te hebben maar eentje had ze gemist.

Ze begon te experimenteren, heel goed maar dit was niet wat het meisje op de foto aan het doen was. Ze deed te goed haar best en ik haakte voortijdig af, ik wilde niet in haar mondje spuiten dus werd ze doorgeschoven en Julius nam snel mijn plaats in. Ook bij Julius, schoot haar het standje niet te binnen. Erwin wilde niet achterblijven en Veerle ging ook voor hem op de knietjes om zijn pik in haar mondje te stoppen. Ze genoot ervan en wij genoten ervan om naar te kijken. Haar slipje vertoonde een natte plek welke goed zichtbaar was. Het weinig verhullende slipje was door het strelen tussen haar lipjes geschoven zodat een mooi gewelf duidelijk zichtbaar was. Toen ze doorhad dat we uitzonderlijk veel oog hadden voor haar kutje schoof ze haar kontje verleidelijk naar achter. Ze spreidde haar beentjes voorzichtig terwijl ze ondertussen Erwin bleef verwennen.

Alle 4 waren we botergeil en ik had niet verwacht dat ik zo trots op mijn geile sletje zou zijn als wanneer ik haar een vreemde pik zou zien afzuigen. We namen weer plaats aantafel, Wij deden niets meer aan, alleen Veerle zat er nog in slip. We gaven haar direct het 7de cadeau. Dat waren wijzelf namelijk.

De opdracht was om op de bank te gaan liggen haar beentjes te spreiden en dat wij ons met handjes en tongetjes mochten vergrijpen aan haar geile lichaam en rijkelijk stromende sapjes.

Julius deed haar slipje uit en begon haar te vingeren. Ze kreunde en sloot haar ogen. Ik kuste haar op haar mond terwijl Erwin zich vergreep aan haar borsten. Haar tepeltjes leken van steen en priemden kaarsrecht de lucht in. Het vingeren ging over in beffen en ze kreunde en schreeuwde dat we verder moesten gaan. De kutsapjes waterde uit haar grotje door haar bilspleet richting bank.

Alles plakte en was lekker glibberig. Julius likte volleerd haar kutje terwijl twee vingertjes voorzichtig haar kutje verkende. Ik keek toe hoe mijn vriendin genoot van alle aandacht.

Erwin manoeuvreerde Julius aan de kant en nam plaats tussen de benen van mijn vriendin. Ook hij stortte zich uitgehongerd op haar gleufje en vingerde haar kutje fel met twee vingers. Ze schreeuwde het uit, geile woordjes vlogen door de kamer, zoo geil had ik haar nog nooit gezien en wat ik zag en hoorde beviel me goed. Ik heb haar zelf ook eventjes gelikt als dank voor alle aandacht die ze ons gegeven heeft tot nu toe dan. Ik schoof haar beentjes de lucht in en speelde een beetje met haar kontje. Door haar eigen kutsap was alles lekker glibberig zodat mijn vinger gemakkelijk opgeslokt werd door haar nog maagdelijke kontje. Ze kreunde en piepte alleen een beetje.

Erwin en Julius zagen mogelijkheden die ze nog niet eerder vermoed hadden maar eerst moest het laatste cadeautje nog uitgepakt worden.

Een pornovideo, dat was wat we haar gaven als laatste cadeau voor haar verjaardag. We zette de video op, we dronken allemaal wat en keken wat komen ging. Het eerste meisje dat in beeld kwam riepen we Julius en ik in koor, kijk dat is Veerle. En ze had direct door wat we van haar verwachtte.

De eerste man was ik. En ik moet zeggen Veerle imiteerde verrekte goed. Ze begon te pijpen zoals ook op de film te zien was. Haar kontje de lucht in en een vingertje tussen haar eigen lipjes. Julius en Erwin keken er aandachtig naar. Ze hielden het kijken niet lang uit, en bemoeide zich al snel met het Veerle en mij. De condooms werden gepakt en Veerle spreidde haar beentjes nog iets meer. Erwin positioneerde zich achter haar en Veerle deed alsof ze niets merkte. Ze pijpte me geil door maar moest toch even stoppen toen ze werd gevuld door Erwin. Ze hapte naar adem en een rauwe kreet ontsteeg haar schraal gepijpte keeltje. Erwin neukte haar eerste voorzichtig maar liet zich gemakkelijk aanmoedigen en al snel werd Veerle hard door elkaar geschut. Erwin had zijn duim in haar kontje gestoken terwijl hij haar op z’n hondjes aan het pakken was.

Veerle pijpte verder, althans dat probeerde ze. Ze had het vanavond toen ze nog alle aandacht had beter gedaan. Maar ik nam het haar niet kwalijk. Erwin spoot in haar kutje en maakte snel plaats voor de volgende.

Veerle draaide zich om op haar buik, we waren naar de slaapkamer gesneld om het onszelf wat comfortabeler te maken dan op de grond. Op haar rug liggend neukte Julius haar kutje en speelde met haar grote deinende tieten. Ik spoot in haar mondje, zonder condoom en ze slikte braaf zoals ik haar geleerd heb alles door. Erwin en ik keken afkoelend toe hoe Julius zich vergreep aan mijn meisje. Ook hij hield het niet lang vol. Zij kwam voor de derde maal klaar en werd volgespoten door Julius. Zonder condooms zou het een hele rotsooi zijn geweest maar dat viel momenteel nog wel mee.

Ze vingerde zich voor ons en likte hierbij uitvoerig haar vingertjes af. Iets wat ze vooral speciaal voor mij deed omdat ik wist dat ze daar eigenlijk helemaal niet van houd. Toen ze met het kontje uitdagend naar ons toe draaide en zich bleef vingeren en kreunen kwam ik snel terug op sterkte.

Mijn pik schoof ik voor haar kontgaatje en duwde langzaam een beetje om haar duidelijk te maken wat er ging gebeuren. Ze keek verschrikt om en ze greep zich vast met beide handjes aan de bedspijlen. Ik duwde door en schoof mijn pik in haar strakke kontje. Een heerlijk gevoel overmande me. Ze was zoo strak, ze schreeuwde hard en kermde van pijn en genot. Erwin ging voor haar zitten en bood zijn suf geneukte pik aan. Ze hapte toe en begon voorzichtig met dichtgeknepen ogen van de pijn aan haar strakke kontje aan zijn pik te likken.

Ik ging langzaam maar voerde het tempo gestaag op. De grote meid begon er steeds meer van te genieten totdat ik mijn condoom volspoot die ik omgedaan had voordat ik haar kontje introk.

Julius nam het over en begon ook haar kontje te bereiden. Erwin vond dat hij te weinig aandacht kreeg van Veerle en duwde haar rechtop zodat ze zittend naar achterboog met de pik van Julius in haar kont. Met een beetje manoeuvreren had hij zich zo geplaatst dat hij zijn pik moeilijk in haar kutje kon stoppen. Het was wel een grappig gezicht om ze bezig te zien prutsen om hem erin te krijgen.

Het lachen verging Veerle overigens zeer snel. Toen Erwin eenmaal in haar kutje zat en Veerle liggend op Erwin geduwd werd en nu van twee kanten geneukt werd zag je dat ze er nog niet van genoot. Gelukkig verdween het vertrokken gezichtje snel en begon ze het plezier er van in te zien. Alle drie kwamen ze klaar onder luid gekreun en rolde ze uitgeput op bed. We sliepen die avond als roosjes. Samen. Met Erwin en Julius had ik afgesproken om er geen opmerking over te maken en ’s morgens vroeg en snel te vertrekken. Ze begreep het in eerste instantie niet maar ook Veerle hield haar mond totdat ze beide weg waren.

Toen bedankte ze me voor het heerlijke verjaardagscadeau.

Jacob v. H.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *