Vakantie Bulgarije

()

Augustus 2012, na een drukke zomerperiode besloten we toch om een korte vakantie in te lassen eind augustus. Na een bezoek aan het reisbureau was de beslissing snel gevallen en zou het een weekje rusten genieten worden in Bulgarije in de buurt van Duni, de dame van het reisbureau was hier zelf ook geweest en vol lof over de service in het hotel, de rustige ligging van het resort als laatste in een rij van verschillende hotels was de doorslag bij de keuze van dit hotel.

Eenmaal s ’avonds laat aangekomen in het hotel valt ons op dat het de dame van het reisbureau volledig gelijk heeft, de service is top bij aankomst en zorgt voor een goede start van onze vakantie. De dag later wordt dit ook maar eens bevestigd als we de animatie bezig zien, de showcooking, de barman die al lachend een praatje maakt omdat de drukte van de zomerperiode voorbij is en hij nu de kans krijgt om dit praatje te maken. Zelden een animatieteam meegemaakt die zo actief waren, het team bestand uit een aantal donkere jongemannen, hoofdzakelijk afkomstig uit Brazilië, met een lichaam dat bij meerdere dames het broekje liet nat worden en dat wisten deze heren ook, als ik tijdens die eerste namiddag het zonnen al beu ben en besluit om toch eens een kijkje te nemen op het resort merk ik tijdens mijn tocht de pracht van het resort, dat er geen middelen gespaard zijn om dit pareltje te bouwen.

Als ik terug bij het zwembad kom zie ik dat Ingrid niet meer alleen is, een donkere Braziliaanse jongeman van het animatieteam zit langs haar op mijn ligstoel. Als ik bij hun kom stelt Ingrid ons aan elkaar voor, een stevige handdruk en ik kom te weten dat hij Dimas heet, een gentleman als hij is staat hij op zodat ik terug kan plaatsnemen op mijn ligstoel maar hij neemt direct plaats op de voetzijde van Ingrid haar ligstoel. Na de gebruikelijke kennismaking gaat de babbel verder over hoe rustig het nu in het resort is en zij met het animatieteam ook aan de laatste weken bezig zijn om dan ook huiswaarts te keren. Ingrid die nooit een badpak draagt maar op dit soort van vakanties voor elke dag een leuke bikini met tanga meeheeft die niet choquerend is maar toch genoeg bedekt maar ook veel prijs geeft. Dimas maakt na een tijdje aanstalten om te vertrekken omdat het tijd is om hun spullen op te ruimen en ook wij beslissen om richting kamer te gaan zodat we nog tijd hebben voor een uitgebreid aperitief voor het eten. Voor Dimas opstaat, geeft hij mij eerst nog het compliment met mijn mooie vrouwtje en laat tijdens het geven van dit compliment zijn hand ook over haar bil en naakte buik gaan om zijn woorden wat meer kracht te geven.

Ik blijf erbij dat dit soort van mannen een extra zintuig hebben dat ervoor zorgt dat ze een vrouwtje dat voor hun avonturen openstaat kunnen spotten. Op de kamer gekomen neem ik mijn hoofdtelefoon en leg mij op bed met een streepje muziek van Zucherro terwijl Ingrid onder de douche gaat, de vermoeidheid van het late toekomen laat mij niet verder komen als nummer 3 op mijn afspeellijst van Spotify, ik val in slaap, na een tijdje word ik wakker, niet omdat mijn muziek te hard speelt maar omdat ik het naakte lichaam van Ingrid op mijn buik voel, als ik mijn hoofdtelefoon afneem en vraag wat er scheelt krijg ik als antwoord haar kutje op mijn mond gedrukt, als ik mijn tong over haar clitje laat gaan siddert ze van genot en drukt haar kutje verder tegen mijn tong zodat mijn tong een weg in haar kutje zoekt, mijn handen vinden haar borsten en als ik haar tepels tussen mijn duimen wijsvingers laat rollen voel ik haar kutje samentrekken door een ongelooflijk orgasme.

Als Ingrid zich naast mij neerlegt op bed en mijn harde pik vastneemt voel ik haar lippen rond mijn mond gaan, haar tong en lippen proeven haar sappen die nog op mijn kin en lippen te proeven zijn. Als ik haar vraag hoe het komt dat ze zo geil is krijg ik een bevestiging van mijn vermoeden, het gesprek met Dimas en de short touch op het einde heeft haar zo opgewonden, terwijl ze dit verteld kan ik mijzelf niet meer houden en voel de stralen sperma door mijn penis vloeien als Ingrid met haar hand mij laat klaarkomen. Ik voel hoe het sperma op mijn borst en buik spuit maar het hele gebeuren heeft mij zo opgewonden dat de eerste straal op mijn gezicht is terechtgekomen. Ingrid likt met haar tong door mijn sperma om mij vervolgens met een intense tongzoen te laten proeven van mijn sappen.

De avond verloopt verder rustig en we besluiten om het niet te laat te maken en wat slaap in te halen door op tijd in ons bed te kruipen, de vakantie is nog maar pas begonnen en de volgende avond zal er wel gelegenheid genoeg zijn om van de bars en cocktails te genieten.

Zelf ben ik iemand die kan genieten van een vakantie, maar hele dagen niets doen aan het zwembad is niet echt mijn ding. Na het middageten besluit ik om een wandeling te maken over het strand, aangezien ons resort de laatste in de rij is rest er een zone van kilometers lang die niet bebouwd is enkel bestaat uit zee, strand, een stukje duinen en een parallel weg aan de zee die waarschijnlijk naar het volgende dorp loopt. Het is opvallend rustig op het strand en er liggen maar enkele mensen, waarschijnlijk plaatselijk bevolking, te zonnen op het strand, enkele zijn aan het zwemmen maar het valt ook op dat iedereen heel verspreid ligt, telkens honderden meters tussenin gelaten, er is ook plaats zat dus gelijk hebben ze. Ik ga dan ook de rust niet verstoren en blijf op ruime afstand van die enkelingen, het strand is breed genoeg. Toch wil ik ook een kijkje nemen in de duinen maar kom tot de vaststelling dat aan de resten van de gedoofde vuurtjes en lege flessen te zien dat orde en opruimen niet in het woordenboek van de plaatselijke bezoekers staat. Als ik terug uit de duinen kom stoot ik op een koppel dat op het strand ligt, blijkbaar staat zwemkledij ook niet in het woordenboek van deze bezoekers, beide liggen naakt, de dame op haar rug en de benen een beetje gespreid, de man ligt op zijn zij met zijn hand op haar borst, de man ziet mij aankomen maar gaat verder met zijn spel, als ik hun passeer is zijn hand afgezakt tussen haar benen. Aangezien ik geen idee heb wat hun bedoeling is en mij toch alleen en een heel eind van het resort bevindt laat ik het koppel voor wat het is en besluit over het strand terug richting resort te wandelen.

Na een tijdje kan ik de verleiding niet weerstaan om toch eens om te kijken en zie ik hoe man de dame op zijn hondjes neukt, wat de bedoeling van het koppel was zal ik nooit weten, zochten ze een extra man…Terwijl ik verder wandel stel ik mij de vraag of de andere plaatselijke strandbezoekers ook naakt liggen te zonnen. Kan ik alleen maar te weten te komen door wat korter langs die persoon af te lopen die ik in de verte op het strand zie liggen. Als ik bijna bij die persoon ben moet ik niet veel moeite te doen om vast te stellen dat ook hij naakt is , het blijkt een man alleen die inderdaad naakt is en tijdens het zonnen wat afkoeling in de zee gaat zoeken. Als ik terug in het resort kom vraag ik hoe Ingrid haar middag tot nu toe geweest is, blijkbaar niks spannends, wat gelezen en een praatje gemaakt met Dimas die haar eventjes gezelschap heeft gehouden. Als ik mijn verhaal doe over het strand en de enkele naakte bezoekers volgt er een blik van ongeloof. Aangezien het nog maar half na de middag is stel ik haar voor om samen een stukje te wandelen zodat ze het met eigen ogen kan zien dat ik gelijk heb.

Ze stemt in met mijn voorstel en als we enkele honderden meters aan het wandelen zijn stuiten we op de eenzame man die nog steeds naakt ligt te zonnen, we willen ook niet te ver te gaan en na een tijdje wil Ingrid effe de zee ingaan. Ik leg de meegebrachte handdoek op het strand en zie hoe Ingrid richting zee wandelt, op dat moment komen er drie jongeren uit de duinen het strand opgewandeld, leggen hun handdoeken een stukje verder en kleden zich volledig uit. Ze hebben een bal bij en trekken alle drie naakt richting zee. Ingrid is ondertussen tot aan haar buik in de zee en ziet ook hoe de drie naakte jongens richting zee haar richting uitgaan. Ze doet naar mij teken of ze moet terugkomen maar ik geef haar het sein van ‘nee’, de drie jongens beginnen met de bal te gooien als ze tot hun knieën in het water staan. Al gooiend met de bal gaan ze wel steeds verder richting Ingrid die in tegenstelling tot die jongens nog gekleed is. Ik zie hoe Ingrid terug een stukje richting strand komt om als ze bijna uit het water is te gaan zitten zodat ze de golven over haar voelt gaan. Ik besluit om het gebeuren van kortbij wat te gaan gadeslaan zodat ik kan ingrijpen moest er wat voorvallen. Ingrid merkt dit ook op en roept mij, ik ga tot bij haar en ze vraagt of ik haar bikini wil meenemen, ze wil het gevoel van de golven die over haar lichaam stromen op haar naakte lichaam voelen. Ze trekt haar bikini uit en zet zich terug neer. Ook de jongens komen richting strand en als ze met hun middel uit het water komen zie ik hoe hun pikken stijf zijn.

Waarschijnlijk heeft de aanwezigheid van de nu volledig naakt zijnde Ingrid deze jongemannen toch opgewonden. Ingrid die met haar zicht richting zee zit moet dit ongetwijfeld ook zien, drie prille twintigers die een stijve pik krijgen van een dame die juist de veertig gepasseerd is. Dat die jongens heel zelfzeker zijn bewijst dat ze verder richting Ingrid gaan en op enkele meters van haar met bal beginnen te werpen. Je ziet ze tussen door ook af te met de hand richting hun pik gaan om daarmee te spelen, Ingrid geniet ook van het spel, ik zie hoe ze haar knieën opgetrokken heeft en dus met de benen uit elkaar moet zitten, als de zee het af en toe toelaat krijgen de drie jongemannen dus een zicht op haar geschoren kutje en waarschijnlijk ook op de piercing door haar clithood.

Het duurt niet lang of ik zie één van de jongemannen voor Ingrid staan, ik zie dat hij zich wil vooroverbuigen om haar aan te raken maar ik zie dat Ingrid dit niet wilt, zij wilt de touwtjes in handen hebben, de jongen begint volop aan zijn pik te trekken. Ik ga zelf ook korter bij en zie hoe Ingrid met haar rechterhand zijn ballen begint te kneden. Het duurt maar eventjes of ik zie hem door zijn benen zakken en zijn zaad op haar borsten spuiten, ook de tweede en derde jongeman komen aan de beurt en komen al heel snel op haar borsten klaar die ondertussen vol hangen van het jeugdige zaad van de jongemannen. Na een opfrissing in de zee terug richting hotel om te genieten van de aankomende avond. Later op de avond vertellen we aan de bar tegen de barman van onze wandeling langs het strand, van de ontmoeting met de drie jongemannen zwijgen we wijselijk. De barman vertelt ons dat het eigenlijk voor toeristen niet zo veilig is om dat verlaten stuk strand op te zoeken zonder begeleiding, er zouden volgens hem regelmatig voorvallen zijn waarbij toeristen hun spullen afgenomen worden. Na dit gehoord te hebben besluiten we om onze plannen om de dag erna terug richting strand te trekken te vergeten. De barman vertelt ook dat een bezoek aan de stadje Sozopol de moeite is, er rijdt elke dag vanuit het hotel een bus richting dit stadje. Dus de uitstap voor mij de volgende namiddag ligt vast.

Ingrid weet nog niet of ze meegaat, culturele bezienswaardigheden boeien haar zo niet, inderdaad de dag erna geeft Ingrid aan liever aan het zwembad te blijven en ik kan mijn hartje ophalen met bezoeken van Sozopol en het fotograferen van de plaatselijke culturele bezienswaardigheden. Als ik na een boeiende namiddag terug in de bus richting hotel zit krijg ik van Ingrid een sms dat ze naar de kamer is omdat de animatie aan het zwembad afgelopen is, ik stuur haar dat ik er bijna ben en ook direct richting kamer kom, tijd om te douchen en op tijd aperitieven. Als ik toekom in de kamer hoor ik de douche lopen en weet dat Ingrid aan het genieten is van het verfrissende water.

Mijn aandacht gaat al snel naar Ingrid haar stem die ik in de badkamer hoor, zou ze nu aan het zingen zijn onder de douche, dat is iets wat ze nooit doet. Als ik besluit om een kijkje te nemen zie ik haar tot mijn grote verrassing niet alleen onder de douche staan, ze staat samen met Dimas onder de douche. Achteraf vertelde ze mij dat aangezien het rustig was aan het zwembad Dimas van mijn afwezigheid had gebruik gemaakt om het gezelschap van Ingrid aan het zwembad op te zoeken. Hij had direct to the point laten verstaan dat hij haar wel wou verwennen, Ingrid had op haar beurt verteld dat wij regelmatig naar een club, bioscoop gaan voor een extra man. Dit was geen nieuwe ervaring voor Dimas, dit zou hij blijkbaar al vaker meegemaakt hebben ook tijdens zijn verblijf in andere resorts. Daarom had hij voorgesteld om tijdens de avondpauze die hij vanaf 17u00 heeft om Ingrid te vergezellen naar haar kamer en mij te verrassen met dit alles. Zodoende tref ik een naakte Ingrid aan onder de douche met een Dimas die haar borsten aan het inzepen is.

Als Ingrid mij opmerkt zegt ze dat ik mij ook mag uitkleden zodat ik ook een douche kan nemen als zij klaar zijn. Dat voor Ingrid weer een waar genot staat te wachten is duidelijk zichtbaar aan de pik van Dimas die nog niet volledig stijf is maar toch al mooie proportie weet aan te nemen. Als Ingrid zich tegen hem aanvlijt, hem begint te zoenen en met haar hand een weg zoekt naar een paar ballen die haar kleine hand ruim vullen, voor mij is het de eerste keer dat ik een man zie die zo’n stevig paar ballen heeft, het beeld van mijn vrouw die haar zo overgeeft aan deze donkere man doet mijn pik keihard worden.

Snel daarna zijn ze klaar met douchen en is het mijn beurt om onder de douche wat afkoeling te krijgen, Ingrid heeft met Dimas de kamer opgezocht en ik kan niet snel genoeg klaar zijn met douchen, de trigger om het beeld te zien van mijn vrouw met Dimas maakt mij super geil. Als ik na 5 minuten klaar ben met douchen en mij naar de kamer begeef tref ik Dimas op bed aan, Ingrid zit geknield langs hem met in haar mond zijn pik die nu een stevig formaat heeft aangenomen. De middenvinger van Dimas zie ik in het natte kutje van mijn vrouw verdwijnen. Zij bespeeld met haar tong zijn geaderde harde paal en als ze bij zijn eikel komt gromt hij van genot, ik weet welk genot Ingrid met haar tong op die manier kan teweegbrengen en die gedachte dat zij nu dat genot aan een andere man geeft doet mij zo geil worden dat ik niet veel moet hebben om al spuitend klaar te komen, gelukkig krijg ik van Ingrid de opdracht om een condoom uit de toilettas te halen, dit gedaan moet ik naast het bed plaatsnemen.

Ingrid doet Dimas het condoom aan en laat zich op zijn pik zakken met een kreetje dat uit haar mond ontsnapt en genoeg zegt, als ze langzaam op die harde pik begint te rijden zie ik hoe de donkere handen van Dimas over het kontje van mijn vrouw gaan, ik weet dat dit haar gek maakt en al snel drijft ze het tempo op en zie ik haar de ogen sluiten om haar een eerste orgasme te zien ervaren op die paal die haar doet sidderen van genot, het is voor mij ook een genot om te zien hoe het eerste orgasme opgevolgd wordt door nog enkele intense orgasmes. Ingrid is een vrouw die met de juiste persoon heel gemakkelijk klaarkomt en ook een orgasme heel intens kan beleven.

Het is tijd voor het wisselen van standje en als Ingrid zich op haar rug legt moet ik naast haar gaan liggen, als ik zie hoe Dimas haar benen opent en met zijn harde eikel over het clitje van mijn vrouw begint te wrijven kronkelt ze van genot, ze wringt zich in allerlei bochten om die vreemde pik in haar te voelen, als uiteindelijk de keiharde genotsstaaf van Dimas binnendringt in de kut van mijn vrouw zie ik hoe ze haar hoofd achterover buigt, als ie met die harde pik rustig het tempo begint op te drijven duurt het nu ook weer niet lang of ik zie haar buikspieren hard worden, haar blanke handen grijpen de donkere kont van Dimas vast en een geweldig geil orgasme van Ingrid is het gevolg. Ik weet hoe ze die spieren in haar kutje kan opspannen en wat een fantastisch gevoel dat dit is, voor iemand die dan nog eens wat zwaarder geschapen is als mijzelf moet het gevoel zeker ongelooflijk zijn. Als zij tijdens dit alles nog eens verteld hoe lekker het is om die harde pik in haar te voelen moet ik alle moeite doen om mijzelf te beheersen, mijn pik staat bij wijze van spreken op springen en ik verlang naar een orgasme. Ingrid geeft aan Dimas aan dat ze wilt dat ie op haar borsten moet klaarkomen, kort daarna geeft Dimas ook aan dat het zover is maar dan krijg ik van Ingrid de opdracht om hem bij zijn ballen te nemen, tijdens hun gesprek in de namiddag is wel naar boven gekomen dat ik niet vies ben van een mannelijke aanraking maar dat het daar ook bij blijft, dit is blijkbaar bij Dimas ook zo en als ik zoals Ingrid vraagt zijn ballen in mijn hand neem voel ik hoe stevig ze zijn, als ik lichtjes begin te knijpen kan hij het niet langer houden en spuit al grommend meerdere stralen sperma over de buik, borsten van Ingrid die haar rug kromt en op dat moment zelf ook weer intens klaarkomt.

Het gevoel van die ballen te voelen pulseren als hij zijn zaad op mijn vrouw spuit maakt mij knettergeil. Ingrid trekt mij op haar en ik voel hoe het nog warme zaad tussen onze naakte lichamen voor een geil gevoel zorgen, als ze zegt dat ik mijzelf mag aftrekken ga ik terug op mijn rug liggen, Ingrid draait zich op haar zij naar mij toe en begint mij te zoenen. Haar hand voel ik over mijn ballen gaan die op springen staan, maar niet alleen haar hand zoekt de weg naar mijn ballen ook Dimas die tussen mijn benen zit heeft de weg gevonden naar mijn ballen gevonden. Als ik mijn ogen open zie ik hoe Dimas de rechtertepel van mijn vrouw in zijn mond heeft genomen en hierdoor ook zijn eigen zaad proeft terwijl hij in met zijn vrije hand terug een harde pik vast heeft, hij is zo opgewonden dat hij ondertussen terug keihard is een tweede lading zaad is in aantocht. Ik kan het zelf niet meer houden en draai mij richting mijn vrouw om het sperma op haar te kunnen spuiten, mijn orgasme is zo heftig dat ik de stralen sperma niet alleen mijn vrouw maar Dimas die nog vol overgave met haar tepels bezig is laat kennismaken met mijn zaad, het is maar een fractie van een seconde of ik voel hoe Dimas zijn tweede portie sperma op zowel Ingrid als mijzelf voel terechtkomen.

Tijdens de volgende dagen van onze vakantie hebben we nog meerdere spannende uurtjes beleefd met Dimas, niet alleen met Dimas maar ook kennisgemaakt met de skybar in het hotel, een verborgen plekje waar de dames van het animatieteam aanwezig waren en ook openstonden voor meer als kennismaking op de kamer achteraf.

Ingrid&Luc

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *