Stage

()

Hallo! Mijn naam is Ilse, ben in dit verhaal nog jong en doe een beroepsgerichte opleiding, denk dat ik lesbisch ben al heb ik het nog nooit serieus met een meisje gedaan. Wel wat voelspelletjes maar nooit echt seks gehad, je kan dus zeggen dat ik nog behoorlijk groen ben voor mijn leeftijd. Voor de opleiding die ik volg moet ik twee dagen in de week stagelopen met ingang van het nieuwe schooljaar. Vanaf eind mei ben ik al bezig om ergens een plekje te vinden en nu heb ik nog maar drie weken om dat voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk een week voor de school weer begint lukt het me om bij een klein advieskantoor binnen te komen.

Twee adviseurs zijn hier aanwezig en een telefoniste/data typiste, haar en de vrouwelijke adviseur zou ik gaan assisteren. Dolgelukkig dat het me gelukt was en in zo’n luxe omgeving. Van mijn moeder mocht ik wat nette kleding hebben om in ieder geval goed voor de dag te komen.

Mijn vaste adviseur was Elizabeth en als we alleen op kantoor waren mocht ik haar Liz noemen. Zij was het ook die mij verwelkomde op mijn eerste stage dag, een statige vrouw van ongeveer vijf en veertig jaar, top gekleed in witte blouse en een rokje wat net boven de knie hing en haar netjes in de krul. Zij en Erika de telefoniste legde van alles uit en zette me voorlopig aan het werk om wat verslagen uit te tikken en deze digitaal op te slaan.

Het werk was best leuk en de contacten onderling ook, met Peter de andere adviseur had ik weinig contact, die zat altijd met Erika te klooien zodat ik me begon af te vragen of die twee soms iets met elkaar hadden. Na de eerste maand kreeg ik een verrassing omdat er ineens een bedrag op mijn rekening gestort werd wat we niet hadden afgesproken. Ik vroeg Liz ernaar en ze zei dat ik dat verdiende omdat ik volgens haar goed werk deed. Het einde van mijn stage kwam na een paar maanden in zicht en Liz nodigde me uit voor een gesprekje bij de lunch die we samen gingen gebruiken.

“Als je wilt” zei Liz tijdens het eten “kun je bij mij blijven werken tijdens je vakanties en kun je een contract krijgen na het aankomende en je laatste schooljaar”. Ik was super blij en vertelde haar dat ook, ik stond op liep om de tafel heen en kust haar op de wang en fluisterde “dank je wel” in haar oor. Ze glimlachte naar me en zei “dat ik een malle maar beste meid was maar dat ik het dik verdiend had door mijn harde werk”.

“Ilse” zei ze later toen we gearmd naar de auto liepen, “ik heb vertrouwen in jou en ik denk dat jij een zeer goede assistent voor mij zal zijn al moet ik je natuurlijk nog wel verder opleiden”. Steeds vaker ging ik tijdens de momenten dat ik werkte mee met Liz naar klanten waar ik de gesprekken opnam en notities maakte die ik dan weer omzette naar leesbare bestanden. Liz was iemand die haar klanten op een voor de klant vertrouwde locatie wil ontmoeten zodat de klant zich lekkerder voelt en waar ze een idee had waar ze over praatte.

We krijgen een uitnodiging voor een gesprek met een sportschool eigenaar en samen met Liz ga ik er heen en besluiten we om gewoon een conditietraining bij te wonen om daarna met de eigenaar om de tafel te gaan. Heel apart om in je sportkleding naar een adviesgesprek te gaan, handdoek mee en schone kleren in je tas. De les was best pittig en we zweten er behoorlijk op los, na de les in het kleine barretje drinken we een sapje en stelt de eigenaar zijn vragen en verteld wat zijn plannen zijn.

Als alles aangehoord is stelt hij voor dat wij ons te gaan douchen want volgens zijn zeggen stinken we behoorlijk en met een grijns loopt hij weg. Liz en ik lopen naar de kleedruimte en kleden ons uit en naast elkaar staand kruipen we onder de douche we babbelen nog wat en ik kijk af en toe naar Liz en deze kijkt ook zeker naar mij. Later in de auto zegt ze “dat ze mij een knappe meid vindt” en ik zeg hetzelfde over haar, ik kleur daarbij want ik had dit nog nooit gezegd tegen iemand. Ze glimlachte en bedankte mij voor het compliment.

Mijn laatste schooljaar is voorbij en ik ben geslaagd, zoals beloofd krijg ik een jaar contract aangeboden, wat ik accepteer. Het is eind september wanneer Liz een uitnodiging krijgt om iets te doen voor een vakantiepark in Spanje. Ze vond het eigenlijk te ver weg om te doen, maar alles werd betaald en aan mij vroeg ze of ik mee ging.

Heel spannend, want ik had nog nooit gevlogen en dus ook nog nooit in Spanje geweest. We zaten naast elkaar in het vliegtuig en af en toe greep ik haar hand vast van de spanning.

“Bang” vroeg? Liz en ik zei; “niet bang maar gespannen”.

“Houd me dan maar vast hoor”. Toen we weer op de grond stonden besefte ik dat het allemaal wel was meegevallen. Met onze koffertjes en opgehaald door een busje van het park melden we ons bij de receptie.

“Morgen komt de eigenaar weer en tot die tijd mag ik jullie een bungalow aanbieden met sauna helaas staat er maar éen tweepersoonsbed in en ik hoop dat jullie hier mee kunnen leven”.

Ik had Liz al eens naakt gezien dus samen slapen zouden we ook wel overleven en in een sauna had ik nog nooit gedaan dus dat werd weer wat nieuws. De receptioniste bracht ons met een golfkarretje naar de bungalow en wenste ons een prettig verblijf. Het was nog goed warm en ik was blij dat ik mijn bikini had meegenomen die ik ook direct aantrok. Liz stond naar me te kijken en zei dat ik volgens haar een cup maatje gegroeid was sinds de laatste keer in de sportschool, ik zei dat ze gelijk had en begon weer te blozen.

“Schaam je niet voor mijn opmerkingen” zei Liz en trok me tegen haar aan en knuffelde me stevig. We maakten een wandeling over het park en kwamen uit bij het zwembad, plonsden erin en trokken onze baantjes. Het werd etenstijd en we kleden ons om. Toen we beide naakt stonden vroeg Liz of ik me niet schaamde met haar erbij bloot in dezelfde kamer, ik ontkende en omdat te bewijzen draaide ik me naar haar toe met mijn armen wijd.

“Ik heb het al eerder gezegd maar je bent nog mooier geworden sinds de laatste keer dat ik je zo zag”. Nu bloosde ik wel omdat het voor mij moeilijk was complimentjes te accepteren. Liz lachte en zei “ik zal het niet meer doen” kwam op me af en drukte me nu naakt tegen haar naakte lijf aan. Een hand lag op mijn rug en de andere net boven mijn kontje en beiden streelden me zachtjes, heel even maar net genoeg om mijn hart te laten bonzen. We trokken onze mooiste jurken aan waarbij ik zag dat Liz dit zonder haar ondergoed deed, ik zei niets.

“Wijntje” vroeg Liz en weer was dat iets dat ik nog nooit gedronken had. Ik kreeg een zoete Spaanse wijn en Liz zei dat ik het heel voorzichtig moest doen “omdat je dat zoete spul drinkt als limonade en ik wil vannacht geen braaksel opruimen” lachte ze. We aten lekker en liepen gearmd terug via een omweg naar de bungalow. Slapen deed Liz naakt en ik besloot haar voorbeeld te volgen, toen ik weer wakker werd door het licht van buiten lag Liz op haar rug en sliep nog. Ik keek naar haar en vroeg me af hoe ze zou voelen.

“Kijk je het mooie er niet vanaf” zei Liz toen ze wakker was geworden en mij met een nietszeggende blik had zien kijken.

“Sorry” zei ik “maar ook ik heb gezegd dat je mooi bent en nu zo dicht bij me bekeek ik je weer maar jij bent niet veranderd”.

“Alleen iets ouder geworden” zei Liz zelf en maakte aanstalten om op te staan, “wat denk je van een sauna bezoekje” vroeg ze en voor dat ik kon antwoorden liep ze de kamer uit om de sauna aan te zetten. Samen zaten we in de sauna, ik zat op het onderste bankje en Liz kwam achter me zitten, begon mijn schouders en nek een beetje te masseren en over mijn rug te wrijven, “lekker” vroeg ze en ik knikte alleen maar. Ze trok me tussen haar benen tegen zich aan en wreef over mijn buik en benen, ik voelde haar tieten tegen mijn schouders en nek duwen. “Nog steeds geen probleem” vraagt ze “en lieve Ilse zeg het alstublieft als ik iets doe wat jij niet wilt”, ik knik weer en wil dat ze verder gaat.

Ting zegt de sauna klok en we stappen onder de douche om daarna te gaan ontbijten en een gesprek te hebben met de eigenaar. Tijdens het ontbijt voel ik mijn lichaam nog nagloeien van de sauna en de handen van Liz op mijn huid en ik hoop morgen weer.

Het gesprek was veelbelovend en er moest nog wat informatie op gevraagd worden via ons kantoor. Ik mailde Erika met de nodige info en zij mailde terug dat ze daar zeker één of twee dagen voor nodig had. Van de eigenaar mochten we net zolang blijven als nodig dus waren we nog zeker drie dagen hier. We trokken onze bikini aan en vertrokken naar het nabijgelegen strand om de rest van de dag heerlijk van het zonnetje te genieten. Nog steeds in bikini zat ik achter de laptop om alvast een deel van het gesprek op papier te zetten toen Liz achter me kwam staan, haar handen op mijn schouder legde en zachtjes begon te kneden.

“Ik ga in bad” zei ze tegen me “dus als je me zoekt weet je waar ik ben”.

Ik was klaar, ging een tijdje op bed liggen, deed mijn topje af viel in slaap en werd wakker toen Liz me riep om even een handdoek aan te geven. Ik gaf haar de handdoek, bekeek haar lichaam en kwam tot de conclusie dat ik haar wilde liefhebben maar hoe ik dat moest aanpakken wist ik nog niet. De volgende morgen gingen we weer de sauna in en hetzelfde ritueel voltrok zich, Liz achter mij en wreef over mijn rug en nek. Haar handen kwamen weer naar voor en gleden weer over mijn benen en buik.

“Je weet het Ilse als ik iets doe wat je niet wilt zeg het me”. Maar voor dat ze uitgesproken was legde ik mijn handen op de hare en bewoog ze naar mijn tieten en vroeg haar daar ook even te wrijven. Terwijl ze mijn tieten begon te kneden vroeg ze nog of ik het zeker wist en ik zei dat het goed was en het heerlijk voelde. Langzaam zakte er een hand naar mijn kutje en begon ook daar te wrijven zonder bij me binnen te komen.

“Nog steeds geen probleem” vroeg Liz en ik schudde mijn hoofd. Nu ging de vinger wel een stukje naar binnen en door de in en uitgaande beweging kronkelde ik van genot tot ik voor de eerste keer op de vingers van een ander klaarkwam. “Als we nu de sauna verlaten durf je dan hetzelfde bij mij te doen” vroeg Liz. “Ik zal het proberen” zei ik en ze pakte mijn hand, nam me mee naar de slaapkamer en we legden ons neer naast elkaar. Liz lag op haar rug en ik op mijn zij, mijn handen gleden over haar nog natte lichaam, streelde haar tieten en de tepels werden hard.

“Mooi hoor” zei ik en draaide cirkels om haar tepels wat Liz heel prettig vond aan de geluidjes te horen. Mijn hand zakte naar onder en bleef een tijdje rond haar navel draaien alvorens ik verder ging naar het ongeschoren plekje boven haar klitje.

“Ik wil heel graag mijn vingers in je steken maar vind je het heel erg als ik eerst even kijk tussen je benen, ik heb dat nog nooit van dichtbij gezien”.

Liz spreidt haar benen en ik kruip ertussen, ik zie een mooi kutje met dikke lippen waar de binnen lipjes net tussen door steken en boven aan bekroond met een mini piemeltje wat netjes zijn kopje opgestoken had. Ik streelde zachtjes en opende haar lipjes en keek naar het roze vlees wat zich zichtbaar nat daar bevond. Ik beroerde ook het knopje en een kreun kwam van boven mijn hoofd. Ik wilde het kussen maar durfde niet zo goed, zette me er overheen en drukte mijn lippen op haar kut. Even schokte Liz en wacht daarna af wat gaat komen.

Ik stak mijn tong uit en haalde een lange lik tussen haar schaamlippen door, een kreetje verliet de mond van Liz die me daarna aanspoorde om verder te doen. En ik deed verder ondanks dat ik totaal geen ervaring had lukte het me Liz binnen de kortste keren te laten klaarkomen.

“Je bent een natuurtalent” zei Liz toen ze was uit gehijgd.

“Gaan we dit vaker doen” vroeg ik aan Liz.

“Elke keer dat we daar zin in hebben en we ook allebei willen want niet is zo erg als moeten” zei Liz. “Maar nu gaan we eten en daarna hebben we veel werk te doen jongedame” zei Liz en gaf me tot slot nog een dikke zoen.

Het werk was gedaan en op de laatste avond deden we nog een rondje sauna, knuffelde en streelden we elkaar tot we wederom al likkend en zoenend elkaar tot een orgasme hadden gewerkt.

“Wil je nog wat nieuws leren” vroeg Liz, en ik nieuwsgierig als ik was wilde wel. Liz draaide zich om en schoof haar been onder de mijne en kwam dichter naar me toe tot onze kutjes tegen elkaar kwamen. Toen begon ze te bewegen en begreep ik hoe het werkte en ging meedoen. Met heel langzame bewegingen sopte onze spleetjes en klitjes tegen elkaar en werden we langzaam steeds opgewondener. Ik was de eerste die het tempo versnelde en Liz volgde tot we gillend van genot onze orgasmes kregen en neervielen onze adem in en uit blazend.

“Heremetije” zei ik toen ik weer een beetje bij kwam “wat was dat ongelofelijk lekker”. Samen gingen we nog even onder de douche en vielen we als een blok in slaap.

Ilse.

Graag jouw sterrenwaardering en/of reactie onder dit verhaal. Dank u

Liefs My .

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *