Officemanager 2.3

()

Ik pak de koffer met daarin de bestellijst van Erotic Pleasure’s en de speeltjes die ik als demomateriaal heb gebruikt. Ik stap in de auto en rij naar het kantoor. Ben later dan normaal want ik moest eerst nog een van de speeltjes grondig reinigen. Ik moet nog met een glimlach denken waarvoor ik het gebruikt heb. Zo rond 11:00 uur kom ik bij het kantoor. Ik loop langs de werkkamer van Ingrid, de eigenaar van het bedrijf. Zij zit achter haar laptop en kijkt op als ik voorbijloop. Ze zwaait naar mij. Ik loop de werkkamer binnen en haal de bestellijst uit de koffer.

“Zo hiermee ga ik mijn target voor dit kwartaal weer halen.”, zeg ik tevreden. Ik leg het bestelformulier op het bureau. Ingrid kijkt ernaar.

“Zo nog wel bij Hellen,”, zegt ze, “Dat is een goede prestatie!”. Ik glimlach, ze moest eens weten wat ik ervoor heb moeten doen.

Ik loop naar mijn werkkamer en hang mij colbert op. Dan loop ik naar ons magazijn om de speeltjes weer op te bergen in het deel waar de demomaterialen liggen. In het magazijn is het licht al aan. Dan hoor ik wat gekreun. Ik sta stil en luister eens goed. Even is het stil, maar dan hoor ik weer gekreun. Zachtjes loop ik door en kijk om de hoek in het deel waar ons demomateriaal is opgeslagen. Ik schrik. Op een stoel bij het bureau in de hoek zit Petra, onze secretaresse, met een opgetrokken rok. Een been heeft ze over de armleuning. In haar hand heeft ze een grote roze vibrator met clitoris stimulator. Ze heeft haar ogen gesloten en ze laat de vibrator in haar kutje in en uit gaan. Ik merk dat ik er opgewonden van raakt. Ik had al een paar keer natte dromen over Petra.

Ik loop zachtjes op haar af en zet de koffer naast het bureau. Ze hoort mij aankomen en ze opent haar ogen. Eventjes schrikt ze. Dan doet ze haar ogen weer dicht en gaat verder waarmee ze bezig was. Ik leg mijn hand op haar schouder.

“Hey, gaat het lekker?” Vraag ik. Ze opent weer haar ogen.

“Het is geweldig lekker!” zegt ze. “Zo lekker bink van mij neem het maar eens over van mij!”. Ze pakt mijn hand vast en duwt die naar de vibrator. Ik pak het ding vast en zet hem nog wat sneller. Ik duw de vibrator rustig in en uit haar kutje. Ondertussen trekt Petra haar strakzittend truitje uit. Daaronder is een zwarte halfopen beugel bh zichtbaar die haar borsten wat omhoogduwen. Ze heeft kleine borsten met mooie stevige tepels. Dan pakt ze mijn overhemd vast en maakt alle knopjes los. Even later sta ik met ontbloot bovenlijf naast haar. Dan pakt ze mijn broekriem en maakt die ook los. Mijn broek zakt omlaag. Petra kijkt begerig naar mijn penis die nog beschermd wordt door mijn onderbroek. Ze duwt mijn hand nu weg van de vibrator en ze stapt van de stoel. Gelijk duwt Petra mijn onderbroek omlaag en kijkt nog steeds begerig naar mijn penis. Ze maakt haar eigen rok los en deze valt gelijk omlaag. Ze heeft nog een minuscuul slipje aan. Mijn handen pakken haar borsten vast en ik masseer zachtjes haar tepels. Petra maakt haar bh los. Ik trek haar tegen mij aan. Mijn penis tikt zachtjes tegen haar kutje die nog beschermd is door een slipje. Mijn handen duwen dan resoluut het slipje omlaag. Even later vinden onze tongen elkaar. Mijn handen masseren zachtjes haar rug. Ik knijp wat in haar billen wat ze duidelijk op prijs stelt.

Ik til haar op en zet haar weer op het bureau. Haar beide benen bungelen over de rand. Ik open snel de koffer en pakt daar een condoom uit, scheur de verpakking los en rol hem uit over mijn penis. Petra pakt mijn kont vast en druk mij tegen haar aan. Ik pak Petra’s kontje stevig vast. Mijn penis vindt zijn weg naar het warme, kletsnatte kutje en schuift probleemloos naar binnen. Petra sluit haar benen om mijn kont. Langzaam gaat mijn penis in en uit Petra’s kutje. Petra trekt met haar nagels sporen over mijn rug.

“Even wachten,” kreunt Petra, “je moet ook het andere gaatje uitproberen”. Ik trek mijn penis voorzichtig terug. Petra wipt van het bureau, draait zich om en gaat dan voorovergebogen op het bureau liggen. Ik pak snel een tube met glijmiddel uit de demokoffer. Ik doe wat van het middel tussen de bilspleet van Petra. Ik zet twee vingers in de bilspleet en voorzichtig glij ik omlaag naar het anusgaatje van Petra. Soepel gaan mijn vingers naar binnen. Ik masseer het gaatje en haal ze dan er weer uit. Dan pak ik met beide handen de billen van Petra vast. Petra zelf pakt mijn penis vast en stuurt deze in de richting van haar anus. Heel zachtjes duw ik mijn penis in haar anus. Even voel ik wat weerstand. Petra kreunt en zet haar benen wat wijder uit elkaar. Ik druk wat door en voel dat het dan gemakkelijker gaat. Petra zelf begin haar kutje te vingeren. Ik duw mijn penis nu helemaal naar binnen. Petra kreunt.

“Gaat het wel?” Vraag ik. “Het is heel lekker, ga door!” Kreunt Petra. Dan maak ik steeds snellere bewegingen. Ik kan het nu niet meer ophouden en merk dat ik spuitend klaarkomt. Uitgeput leun ik op de rug van Petra. Ik trek mijn penis terug en draai Petra weer om. Even later staan we weer kussend tegen elkaar.

“Dit is toch lekkerder dan een vibrator!” Fluistert ze in mijn oor.

“Weet je dat ik al een paar keer hierover gedroomd hebt.” Fluister ik terug.

“Weet ik,” zegt ze, “ik heb altijd jouw begerige blikken gezien.” Ik trek het condoom van mijn penis en gooit die, goed ingepakt in een prullenbak. Dan pakken we onze kleren en lopen dan naar de andere kant van het magazijn. Daar hebben we een eigen fitnessruimte met douche. We stappen samen onder de ruime douche. Petra trekt mij tegen haar aan en een langdurige kus volgt terwijl het warme water aangenaam over ons heen loopt. Voordat ik er erg in heb voel ik duidelijk dat mijn penis weer hard wordt. Petra merkt dat ook en knijpt er eens flink in. Ik duw haar tegen de wand. Petra doet automatisch heer benen wat uit elkaar. Ze pakt mijn penis vast en stuurt die naar haar kutje. Opnieuw schuift mijn penis bij haar naar binnen. Ze sluit haar benen om mijn kont zodat mijn penis diep bij haar naar binnen kan. Een langdurige kus volgt en Petra gaat zachtjes op en neer. Het duurt niet lang voordat we beiden opnieuw klaarkomen terwijl het douchewater zachtjes over ons stroomt.

Even later staan we weer buiten de douche en drogen elkaar af. We kleden ons snel aan en lopen dan beiden naar onze eigen werkplek. Even later zit ik achter mijn laptop te werken hoewel mijn gedachten er niet helemaal bij zijn. Ik voel mij een bevoorrecht mens met zo’n leuke baan die zeker niet gaat vervelen.

Hans Woudstra

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *