Officemanager 3.3

()

Het is al laat en zit nog op kantoor. We hebben veel bestellingen binnen die allemaal nog uitgevoerd moeten worden. Dan gaat de beltoon van mijn gsm. Ik zie dat het Ingrid is, de eigenaar van het bedrijf.

“Hey Paul,” begint ze, “ik ben al thuis en ik ben het nieuwe contract met Luxury Toys vergeten mee te nemen. Kan je het straks bij mij langsbrengen?” Vraagt ze. “Er staan de nodige aantekeningen op die ik heb gemaakt anders had ik de digitale versie wel gepakt.” Ik had andere dingen gepland staan en heb niet echt zin om nog eens naar Ingrid te rijden. Maar ja het is de eigenaar van het bedrijf en die weiger je niet snel iets. “Het contract ligt in een map op mijn bureau.” Gaat ze verder voordat ik maar kan reageren.

“Ik ben nog wel een uurtje bezig hier op kantoor.” Zeg ik tegen Ingrid.

“Geef niet, ik kan nog wel eventjes wachten”. Ik zucht, daar kom ik niet meer onderuit. “Ok, dan zie je mij wel over een uurtje”, en ik hang op. Ingrid is een mooie vrouw van circa 45 jaar die al jaren dit bedrijf leidt. Inmiddels is ze gescheiden. Ik weet niet of ze al een nieuwe vriend heeft wat zeker zonde zou zijn. Ze ziet er altijd bijzonder geil uit. Ik breng nog snel wat bestellingen aan in het systeem die mij weer de nodige bonussen gaan opleveren. Ik verdien zeker goed in dit bedrijf en ben nog niet van plan om iets anders te gaan zoeken. We hebben klanten waar ik het goed mee kan vinden en ook onze secretaresse is er een waarmee ik goed kan opschieten. Ik loop naar de werkkamer van Ingrid. Het is niet helemaal een werkkamer zoals je die op een normaal kantoor tegen komt. Het is huiselijk ingericht met een leuk zitje en een salontafel. Ook een schermlamp ontbreekt niet. Ik zie de gevraagde map in een bakje op haar bureau liggen. Ik stop de map in mijn tas en loop naar de werkkamer van Petra, onze secretaresse. Zoals gebruikelijk begroet Petra mij vrolijk.

“Hey schatje, hoe kan ik je helpen?” Ik lach. “Nee dit keer ben je nog niet aan de beurt! Ingrid heeft een contract vergeten en ze heeft gevraagd of ik hem langs wil komen brengen”. De normaal vrolijk kijkende ogen van Petra kijken mij nu wat bedroefd aan. “Hey doe je dan wel rustig aan. Ik wil jou helemaal voor mij hebben!” Ik schud wat met mijn hoofd.

“Neen, zo’n schatje als jij vergeet je niet!” Ik loop naar haar toe en geef een kus op haar wang. “Prettige avond alvast en ik zie je morgen wel weer”. Ik zeg niets meer terug en loop dan naar mijn werkkamer om mijn jas te pakken. Ik stap in mijn auto en rij dan weg richting Ingrid. Zij heeft een vrijstaande woning in een keurige buurt aan de rand van de stad. Ik ben er al een keer eerder geweest voor een klein feestje met de collega’s en vrienden. Het is een mooi huis met een inpandig zwembad en een grote tuin. Er is een grote huiskamer met een mooie open haard. Stijlvol ingericht, precies zoals ik verwacht van een vrouw als Ingrid. Ze heeft genoeg parkeerruimte voor de deur en ik zet mijn autootje naast haar grote SUV. Ik loop naar de deur en bel aan. Even later doet Ingrid open. Zij doet open in een badjas. Ze stapt opzij en maakt een uitnodigend gebaar dat ik naar binnen kan komen. Ik stap naar binnen en Ingrid sluit de voordeur. Ze ziet mij verbaasd kijken.

“Ik heb zojuist wat gezwommen,” zegt ze. Ze loopt voor mij uit, niet naar de huiskamer maar naar het zwembad. Daar staan ook wat stoelen en een tafel. ”Wil je wat drinken?”, vraagt ze en maakt een beweging dat ik kan gaan zitten.

“Geef maar wat fris”, en ik ga zitten. Ik leg de map met het gevraagde contract op de tafel. Ik kijk wat rond terwijl Ingrid wat te drinken inschenkt. Dan gaat ze zitten waarbij haar badjas losjes openvalt. Ik slik. Het is duidelijk dat ze daaronder niets aan heeft. “Dank je wel voor het brengen van het contract. Ik kan het dan vanavond nog verder bestuderen”. Ze kijkt naar mij en heb dan in de gaten dat ik haar deels naakte lichaam ziet.

“Heb je zin om te zwemmen?” Vraagt ze. Ik kijk naar het zwembad.

“Het lijkt mij lekker, maar ik heb geen zwemkleding bij mij”. Ingrid lacht.

“Maar dat heb je helemaal niet nodig. Ik zwem altijd naakt. Niemand die mij hier kan zien”. Ze doet haar badjas wat verder open zodat ik haar naakte borsten kan zien. “Kom op doe niet zo preuts”. Haar stem klinkt dwingend. “Je zal toch weleens naakte vrouwen hebben gezien”. Dan staat ze op en laat haar badjas van haar afglijden. Ik kijk verlekkerd naar het mooie, goedgevormde lichaam. Ze heeft alles in de juiste verhoudingen. Dan pakt ze mij beet en trekt mij van de stoel. “Hey kom op, doe eens leuk!” Ze laat mij weer los en gaat op de rand van het zwembad zitten. Ze laat zich in het water zakken. Het is geen diep zwembad, maar je kan er wel lekker in zwemmen. Eventjes aarzel ik. Moet ik dit wel doen. Ze is en blijft wel mijn werkgever. Ingrid zwemt naar de andere kant. Ik doe mijn schoenen en sokken uit. Dan trek ik mijn overhemd uit en maak de riem van mijn broek los. De broek zakt op mijn enkels en ik stap eruit. Alleen mijn onderbroek beschermt nog mijn penis tegen de begerige blikken van Ingrid. “Het is lekker warm water.” Zegt ze. Dan doe ik mijn onderbroek uit en ga snel op de rand van het zwembad zitten. Het water is inderdaad aangenaam warm. Even later lig ik in het water en zwem wat rond. Ik stop met zwemmen en leun tegen de zijkant. Ik kijk om mij heen, maar zie Ingrid even niet. Ze is net ondergedoken. Dan voel ik haar handen aan mijn benen en ze komt boven water. Zij drukt haar lichaam tegen de mijne. Dan begint ze mij vurig te kussen die ik zonder enige terughoudendheid beantwoord. Ik trek haar nu stevig tegen mij aan. Ik voel dat ze nu de status van mijn penis controleert. Ze kreunt van voldoening. Ze knijpt flink in mijn penis die hiervan nog harder wordt. Mijn hand gaat nu omlaag op zoek naar haar kutje. Mijn vingers gaan naar binnen. Ik merk dat ze behoorlijk geil is geworden. Ik pak Ingrid beet en zet haar tegen de rand. Zij slaat gelijk haar benen om mij heen. Ze helpt eventjes mijn penis om bij haar naar binnen te glijden. Dan gaat mijn penis bij haar in en uit terwijl onze tongen wild met elkaar in gevecht zijn. Tegen zulk geweld ben ik niet bestand en kom, te snel, kreunend klaar. “Hey ondeugende jongen, ik was nog niet zover”.

Even later liggen we samen op een paar grote badhanddoeken. Ik lig op mijn buik om mijn penis onzichtbaar te maken. Ingrid trekt mij om zodat ik weer op mijn rug lig en streelt mijn penis. Ze gaat boven op mij zitten en begint gelijk weer te knijpen in mijn penis. Het duurt eventjes, maar even later staat hij weer fier overeind. Dat bevalt Ingrid wel en even later omsluit haar geile kutje mijn harde penis. Haar handen zet ze stevig op mijn borsten.

“En nu is het mijn beurt!” Ze kijkt mij streng aan en gaat steeds sneller op en neer. Ik pak haar kontje vast en helpt haar met de bewegingen. Met een gilletje komt ze klaar. Met moeite kon ik mij nog inhouden maar dan kom ik voor een tweede keer klaar.

Ingrid laat zich van mij afzakken en tevreden liggen we een tijdje naast elkaar.

“Dank je wel!”, fluistert ze waarbij ze zachtjes in mijn oorlelletje bijt.

We staan op en drogen elkaar af. Ingrid trekt haar badjas weer aan en ik kleed mij snel aan. We lopen samen naar de voordeur.

“Tot morgen!” Zegt Ingrid en geeft nog een lange kus. Ik stap uit het huis en loop naar de voordeur. Wat heb ik toch een leuke werkgever, collega’s en klanten. Ik prijs mij ontzettend gelukkig als officemanager.

Hans Woudstra

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *