Verrassing

()

Mijn vrouw Leonie loopt op mij af, pakt mij stevig beet en geeft een lange kus. “Hey schatje van mij, jij ook een plezierige dag vandaag.”, zegt ze. Leonie heeft vandaag afgesproken met haar vriendin Anja. Ze gaan lekker shoppen en ook uit eten.

“Het zal wel laat worden vanavond, blijf dus maar niet op mij wachten.”. Ze pakt haar tas en autosleutels en loop dan naar buiten. Ik kijk door het raam naar haar terwijl ze instapt. Het is een geweldige mooie vrouw en ik zou niet zonder haar kunnen. Vandaag heeft ze zich lekker sexy aangekleed, misschien wel iets te sexy. Ze heeft een mooie lichtblauwe jurk aan. De jurk schijnt iets door zodat je haar slipje en bh ziet zitten. Ze heeft mooie lange benen en dat wordt nog eens extra benadrukt doordat ze op bijpassend lichtblauwe schoenen loopt met hoge hakken. Ik krijg zowaar wat prikkelingen in mijn onderbuik. Het is gewoon jammer dat ze niet in al mijn behoeftes kan voorzien.

Leonie en ik zijn nu zo’n anderhalf jaar getrouwd. Ik viel als een blok voor haar toe ik haar voor het eerst zag. We hadden beide een relatie, maar dat deerde ons niet. Mijn relatie met Petra, een collega van mij, was toch al niet meer zo intensief. Een maand nadat ik Leonie ontmoette zijn we al getrouwd.

Ruim een jaar geleden zag ik op de tv een programma over BDSM. Ik zat gefascineerd te kijken naar de uitzending waar redelijk gedetailleerd het BDSM-wereldje werd besproken. Leonie zat ook te kijken en die liet duidelijk blijken dat ze hiervan niets moest hebben. Het was volgens haar maar zeer vrouwonvriendelijk en alleen voor mensen met een seksuele afwijking. Mij had het echter wel gegrepen. Later heb ik het nodige opgezocht over BDSM op het Internet.

Ik heb wel een keer geprobeerd of ze toch niet iets voor BDSM zou voelen. We stonden beiden naakt in de badkamer. Ik ging achter haar staan, drukt haar tegen mij aan en pakte haar borsten stevig vast. Ik kuste haar in de nek en begon toen in haar tepels te knijpen. Eerst reageerde ze niet, maar op het moment dat ik harder begon te knijpen drukte ze mijn handen weg. Ze liet blijken dit niet te willen en liep toe boos de badkamer uit. We hebben het er niet meer over gehad.

Daarna ben ik verder op het Internet het nodige gaan bekijken en kwam uit op de site van een BDSM-club die niet al te ver bij ons vandaan is. Na een paar dagen van aarzeling heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ze gebeld. Ik kwam in contact met switch Daisy en die stelde mij telefonisch al helemaal op mijn gemak. Een eerste afspraak werd gemaakt voor een paar dagen later.

Deze eerste keer was voor mij een hele beleving. Daisy deed heel rustig aan en gelijker tijd zorgde ze ervoor dat ik het nodige meekreeg. Na een paar maanden heb ik weer een afspraak gemaakt met Daisy. In die sessie liet ze mij weer nieuwe ontdekkingen doen. Daisy is een switch wat ook ik bleek te zijn. We hebben in die sessie op een gegeven moment de rollen omgedraaid. Daisy werd de slaaf en ik de Meester.

Onlangs had ik weer gebeld om een volgende afspraak te maken. Daisy gaf aan nog een stapje verder te willen gaan. Ze had een slavin uitgenodigd en ze vroeg of ik bezwaar had tegen haar aanwezigheid tijdens onze sessie. De slavin zou in onze sessie betrokken worden. Even aarzelde ik, maar zag het als een volgende, spannende stap en stemde toe.

Ik pak mijn autosleutels en loop naar buiten. Onderweg zit ik te denken hoe de sessie zal gaan met een slavin erbij. Maar kan mij geen beeld vormen. Ik vind het wel spannend.

Zo’n twintig minuten later parkeer ik de auto niet ver van de club en stap uit. Zenuwachtig loop ik naar de deur die door coniferen afgeschermd is tegen al te nieuwsgierige blikken. Ik druk op de bel. Even later wordt de deur opengedaan door Henk, de gastheer van de club.

“Hallo,”, zeg ik. “Heb een afspraak met Daisy.”

Henk stapt opzij en laat mij naar binnen. “Tweede deur rechts is de ontvangstruimte.” Henk klinkt vriendelijk. Ik stap de kamer binnen die ingericht is als een kleine bar. Ik blijf even staan.

“Ga gerust zitten,” zegt Henk, “Ik moest van Daisy zeggen dat het nog ongeveer vijf minuten zal duren voordat ze je kan ontvangen”. Ik schuif een barkruk opzij en ga erop zitten. “Wil je wat drinken?” Vraagt Henk. Ik vraag om een glaasje fris. Henk pakt een flesje drinken en een glas. Hij schenkt de frisdrank in en zet het voor mij neer.

“Daisy komt zo, ik ga even naar achteren”. Henk loopt door een schuifdeur naar een andere kamer en ik zit alleen aan de bar. Op de achtergrond klinkt zachtjes ontspannende muziek. Ik kijk wat rond. Aan de wanden van de bar hangen foto’s van alle Meesteressen, Switchen en Slavinnen die hier werken. Op een van de foto’s herken ik Daisy. Een leuke, vlotte meid met donker, halflang haar en donkere, bijna zwarte ogen. Op het ene moment kan ze je heel indringend aankijken en het volgende stralen de ogen van vriendelijkheid.

Het lijkt wel een eeuwigheid dat ik zit te wachten, maar dan hoor ik wat geluiden op de gang en gaat de deur open. Daisy komt naar binnen. Ze glimlacht.

“Hallo Paul,” zegt ze. “Leuk om je weer eens te zien!”. Ik stap van de barkruk af en loop naar haar toe. We omhelzen elkaar.

“Ik vind het spannend vandaag”. Zeg ik eerlijk. Ze kijkt mij vriendelijk aan.

“Ontspan maar, het wordt echt leuk vandaag.”. Ze houdt de deur open. “Volg mij maar!” Ik loop achter haar aan de trap op. Op de eerste verdieping zijn drie kamers. In de Rode kamer was ik de vorige keer. Nu lopen we naar rechts. Daar is de Blauwe kamer. Tegenover is er een kleine badkamer. Het is de regel dat je altijd moet douchen voordat de sessie gaat beginnen. Ze wijst naar de badkamer. “Je weet wat je moet doen”. Haar stem klinkt nu dwingender. “Als je zover bent druk je op de bel!” Nadat je op de bel hebt gedrukt moet je wachten tot je wordt opgehaald.”

Ik stap de badkamer binnen en kleed mij snel uit. Ik was mij grondig onder een warme straal water. Dan droog ik mij zorgvuldig af. De vorige keer kreeg ik gelijk een paar flinke tikken op mijn kont omdat mijn rug niet voldoende droog was. Dit zal mij nu niet gebeuren. Ik stop mijn kleren in de bak die daarvoor is klaargezet en druk op de bel. Ik pak de bak op en ga wachten totdat Daisy mij komt halen. Een minuutje gaat voorbij en dan gaat de deur van de badkamer open. Ik word door Daisy van top tot teen bekeken.

“Volgen!” Haar stem klinkt dwingend. Ze loopt de kamer binnen die schuin tegenover de badkamer is. Ik loop achter haar de kamer binnen. Snel kijk ik rond. Ik zie allerlei attributen die ik op de foto’s van de website had gezien. In de hoek is een nis met daarvoor een ijzeren hek. Ik zie daar de slavin staan met de rug naar ons toe. In de nis is het donker waardoor ik de slavin niet goed kan zien. Wel zie ik dat ze een zwarte hoofdkap op heeft. Ik zet de bak met mijn kleding tegen een wand. Ik sta midden in de kamer. Daisy draait mij om zodat ik de slavin niet meer zie. Ze pakt een paar polsbanden en doet die bij mij. Dan trekt ze aan een ketting en een stang die boven mijn hoofd hangt komt wat omlaag.

“Armen omhoog!”. Zonder te aarzelen doe ik mijn handen omhoog. Daisy klikt de polsbanden aan de uiteinden van de stang. Ze trekt weer aan de ketting en de stang gaat omhoog. Ik kan nog net met mijn voeten op de grond blijven. Ik krijg ook een paar enkelbanden om. “Benen opzij!”. Ik kijk omlaag en zie dat Daisy een spreidstang tussen mijn benen legt. Ik doe mijn benen uit elkaar hoewel het niet gemakkelijk is. Moet nu echt op mijn tenen gaan staan. Snel klikt Daisy de enkelbanden vast aan de spreidstang. Ze aait zachtjes over mijn billen. Dan geeft ze een flinke klap. Ik had daar niet op gerekend en ik uit een pijnkreet.

“Dit wil ik dus niet horen!”. Voordat ik kan reageren krijg ik nog een paar flinke klappen op mijn kont. Dit keer weet ik mij wel in te houden. Daisy gaat voor mij staan. Ze plaatst haar nagels op mijn borst en trekt haar handen omlaag zodat er waarschijnlijk flinke rode strepen zichtbaar zullen zijn. Ik klem mijn tanden op elkaar om de pijn te verdragen. Ze loopt naar een kast en staat dan achter mij. Even later zie ik niets meer. Een oogmasker neemt alle zicht weg. Ze staat weer voor mij en knijpt flink in mijn tepels. Ik heb een vermoeden wat gaat volgen en inderdaad zitten even later twee tepelklemmen op hun plaats. Het brandt eventjes, maar dat trekt vrijwel gelijk weg. Daisy tikt tegen de klemmen wat voor pijnscheuten zorgt. Dan hangt ze wat gewichtjes aan beide klemmen. Ik krijg het idee dat ze wel een kilo wegen. Mijn tepels worden in ieder geval flink omlaag getrokken. Dan is het eventjes stil. Daisy staat achter mij. Ik voel de uiteinden van een zweep over mijn schouders. Ik bereid mij voor op wat gaat komen.

Eerst rustig, maar steeds sneller laat Daisy de zweep om mijn rug gaan. Ik moet ervoor zorgen dat ik niet te veel beweeg omdat anders de gewichtjes aan de tepelklemmen te veel gaan slingeren wat weer voor extra pijnscheuten zorgt. Het lijkt of ze niet gaat stoppen, maar dan loopt ze weg. Ze gaat weer voor mij staan en haalt de gewichtjes van de tepelklemmen.

“Je weet dat het nu eventjes pijn gaat doen, maar dat is de beloning voor je goede gedrag”. Ik weet van de vorige keer dat het afhalen van tepelklemmen misschien nog meer pijn veroorzaakt dan het erop zetten. Ik klem mijn kaken op elkaar. Daisy haalt de eerste klem weg. Een krijg een enorm branderig gevoel in mijn tepel. Dan voel ik de mond van Daisy om de zere tepel. Zachtjes laat ze haar tong met mijn tepel spelen. Het branderig gevoel neemt snel af. Hetzelfde gebeurt met de andere tepelklem. Ze trekt aan de ketting en mijn armen zakken omlaag. Ze maakt mijn polsbanden los van de stang. Dan haalt ze het oogmasker weg. Ze duwt mij richting de tafel. Het gaat niet makkelijk met de spreidstang tussen mijn benen.

“Hop voorover!” Zegt ze. Ik buig voorover en lig op mijn buik op de tafel. Daisy zet mijn polsbanden direct weer vast aan haken die aan de tafel zitten. Ze aait wat over mijn billen die nu omhoogsteken. Uit mijn ooghoeken zie ik dat ze naar de kast loopt, een dubbele strap-on pakt en bij haar vastmaakt. Ik zie ook dat ze een paar latex handschoenen aan heeft getrokken. Dan gaat ze achter mij staan. Weer aait ze mijn billen. Ik voel wat kouds tussen mijn bilspleet. Dan voel ik een vinger tussen mijn bilspleet op zoek naar mijn anus. De vinger gaat nu naar binnen wat redelijk makkelijk gaat door het glijmiddel wat Daisy heeft aangebracht. Ze gaat zachtjes in en uit met haar vinger. Dan voel ik dat ze er een tweede vinger erbij inbrengt. Ik kreun. Dan gaat ze met twee vingers rustig in en uit.

“Zo, ik denk dat je er nu wel klaar voor bent”. De vorige keer had ze al gezegd dat een volgende keer het anale werk aan de beurt zou komen. Dan voel ik dat Daisy de dildo tussen mijn bilspleet duwt. Even glijdt ze alleen maar heen en weer tussen de bilspleet. Dan voel ik dat ze de kop van de dildo in mijn anus duwt. Ik kreun weer.

“Ontspan, dan zal je zien dat het goed gaat!” Ik probeer mij te ontspannen wat maar deels lukt. De dildo gaat steeds dieper naar binnen. Het lijkt wel of er geen eind aan komt. Dan pakt Daisy mijn billen vast. Langzaam trekt ze de dildo weer terug. Het voelt nu eigenlijk wel lekker. Dan maakt Daisy pompende bewegingen. Ook zij begint nu te kreunen. De dildo gaat nu rustig in en uit mijn anus. Ik voel dat mijn penis nu keihard is geworden. Ik kreun en krijg het gevoel dat ik ga klaarkomen. Daisy heeft dat in de gaten en stopt eventjes.

“Hey, jij mag niet klaarkomen!” Haar stem klinkt dreigend. De dildo wordt opnieuw in mijn anus geduwd. Daisy gaat nu snel in en uit. Ze begint heftig te kreunen en komt dan schokkend klaar. Ik kan met moeite mijn orgasme voorkomen. Dan trekt ze de dildo er weer helemaal uit.

“Heel goed, je kan dit dus goed hebben. Ik ben tevreden en dan krijg je zo de beloning”.

Daisy maakt de polsbanden weer los en helpt mij overeind. Ik sta weer rechtop. Dan maakt ze ook de enkelbanden los. “In de hoek gaan staan met je gezicht naar de muur!”, zeg ze. Ik doe gelijk wat ze zegt. Even later hoor ik dat het ijzeren hek opengaat van de nis. Er wordt niet gesproken maar ik hoor de voetstappen mijn richting uitkomen. Ik heb de neiging om mij om te draaien, maar doe het niet.

“Ok, nu jij voorover!” Het commando is duidelijk bedoeld voor de slavin. De slavin lig nu dus voorover op de tafel.

“Ja Paul, draai je maar om en kom hierheen!” Ik draai mij om en zie de slavin op dezelfde wijze voorovergebogen vastgemaakt is als ik even daarvoor. Ik loop ernaartoe en sta nu achter de slavin. Ik krijg het gevoel dat ik de slavin kent.

“OK,” zegt Daisy. “Deze slavin heef gevraagd om door jou genomen te worden. Dus ga je gang”. Even kijk ik Daisy aan. “Ja, nu anders hoeft het niet meer. Je wilde toch een beloning?” Zegt ze. Ik pak mijn harde penis vast en duwt die zachtjes in de richting van het openstaande slavinnenkutje. Heel rustig duw ik mijn penis naar binnen. Zodra die er helemaal inzit pak ik beide billen stevig vast. Dan begin ik de slavin te neuken. Daisy kijkt toe. Opnieuw voel ik dat het klaarkomen niet ver meer weg is. Daisy ziet dat ook. “Stop, haal hem er maar uit!” Ik trek mijn penis helemaal uit het kutje. Daisy stapt naar voren en spuit wat glijmiddel in de bilspleet van de slavin. Ik zie dat ze twee vingers in de anus van de slavin stopt en het gaatje soepel maakt.

“Zo en nu nog het andere gaatje neuken!” Ik heb nog nooit een vrouw anaal geneukt. Ik word nu dus gedwongen om dit te gaan doen. Ik stap weer naar voren en stuur mijn penis naar de anus. Ik duw mijn peniskop iets naar binnen. Ik hoor de slavin kreunen. “Ontspan maar!” Hoor ik Daisy tegen de slavin zeggen. Dan kijkt ze mij weer aan en knikt. Ik pak de billen vast van de slavin en duw die ietsjes uit elkaar. Dan druk ik mijn penis dieper naar binnen. Even later voel ik mijn ballen tegen de slavin aankomen en weet dat ik helemaal binnen zit. Het voelt geweldig. Dan begin ik de slavin anaal te neuken. Ik voel dat de slavin klaarkomt, ze kreunt enorm. Ook ik hou het nu niet meer en kom schokkend klaar. Ik ga weer recht staan en doe een stapje achteruit. Daisy maakt de slavin los van de tafel en helpt haar overeind. Ik kijk naar de slavin, nog steeds met de hoofdkap op, en krijg weer het gevoel haar te kennen. Ik zie een paar mooie ogen mij aankijken. Ik krijg een rilling. Dit kan toch helemaal niet. Daisy maakt het hoofdmasker los en haalt die weg. De slavin heeft kort, grijsblond haar precies hetzelfde als mijn vrouw. Ik knipper met mijn ogen.

“Wat is dit…”. Ik begin te stotteren. “Hoe kan dit?”. Ik kijk vragend naar de slavin en dan naar Daisy die naar mij staat te lachen.

“Ja Paul, ik ben het echt!” Zegt Leonie. Het is inderdaad mijn vrouw Leonie. Ze pakt mijn handen vast en trekt mij naar haar toe. Ze begint mij te kussen wat ik vurig beantwoord.

“Zo tortelduifjes,”, zegt Daisy dan, “Ik laat jullie maar een poosje alleen. Jullie kunnen nog bijna een uurtje gebruik maken van deze kamer. Bel maar als jullie klaar zijn!”. Ze loopt de kamer uit.

Ik bekijk Leonie eens van top tot teen. Ze heeft nog steeds de enkel en polsbanden om maar dat schijnt haar niet te hinderen. Leonie vertelt dan hoe ze hier is gekomen. Ze had toevallig mijn gesprek gehoord waarbij ik de vorige keer een afspraak met Daisy had gemaakt. Het was heel eenvoudig voor haar om later op mijn GSM te zien welk nummer ik had gebeld. Ze dacht eerst dat er een andere vrouw was maar na enig speurwerk op het Internet kwam ze erachter dat het om de BDSM-club ging waar we nu waren. Op een gegeven ogenblik had ze zelf naar de club gebeld en naar Daisy gevraagd. Ze had alles gehoord van Daisy en begreep op dat moment wat mijn behoeftes waren. Daisy had Leonie uitgenodigd om zelf een keer te komen kijken hoe het ertoe ging in de club. Dat heeft Leonie ook gedaan wat zelfs tot een echte sessie heeft geleid. Daisy had haar helemaal ingewijd in het BDSM-wereldje. Ze hadden ook afgesproken dat Daisy mijn vrouw zou bellen zodra ik weer een afspraak zou maken. De bedoeling was om dan tot de sessie te komen zoals we vandaag hadden gehad. Ik pak mijn vrouw stevig vast en we kussen elkaar weer vurig.

“We hebben nog wat tijd”, zeg ik. “Zullen we die nuttig besteden?”. Leonie kijkt mij aan en knikt. Ik pak haar bij de arm en loop dan naar de wand waar een speciale stoel staat. Het is eigenlijk geen echte stoel. Het heeft twee met leer beklede plankjes op poten waarop je de benen kunt leggen. Daarnaast heeft het een lange, smalle rugleuning ook met leer bekleedt. “Ga maar zitten.” Zeg ik. Leonie gaat, met haar benen wijd, zitten. Haar kutje hang op deze wijze vrij boven de grond. Ik zet haar enkelbanden vast aan de poten. Boven haar hoofd zijn een paar haken waar ik de polsbanden aan vast maakt. Dan zet ik met een paar banden haar bovenbenen vast op de plankjes. Ik kijk haar aan en begin wat te lachen.

“Zo en nu eerst iets wat ik al heel lang wil doen!”. Leonie kijkt mij vragend aan. Ik loop naar de kast en pak een paar tepelklemmen die verbonden zijn met een kettinkje. Ik knijp wat in de tepel en zet dan resoluut de klem erop. Even kreunt Leonie wat. Ook op de andere tepel zit even later een klem. Plagerig begin ik aan het kettinkje te trekken waardoor haar tepels wat worden uitgerekt. Weer kreunt ze, maar blijft mij met grote ogen aankijken. Dan schuif ik een kistje, wat naast de stoel stond, tussen haar benen. Het kistje heeft een kunstpenis. Aan de zijkant zit een schuifje. Als je daarmee schuift gaat de penis op en neer. Ik zorg ervoor dat de peniskop net in Leonie ’s kutje zit en zet het apparaat zachtjes aan. De penis verdwijnt helemaal in Leonie ’s kutje. Weer begint Leonie te kreunen. Ze draait wat met haar kont wat maar beperkt kan. Ik zet het apparaat een stuk sneller. Ik zie dat ze bijna klaarkomt en stop dan het apparaat. Het apparaat zet ik weer opzij en maak Leonie los. Ik doe ook de pols en enkelbanden af. We beginnen elkaar te knuffelen. Dan pak ik haar op en leg haar op de tafel die tegen een andere wand staat. Ik kruip boven op haar en neuk dan Leonie op de traditionele wijze. We hebben niet lang nodig voordat we beiden weer klaarkomen. We blijven eventjes gearmd op de tafel liggen. We stappen van de tafel en bekijken alle attributen die we in de kamer zien.

“We moeten een paar attributen kopen voor bij ons thuis” zegt Leonie. Ik knik.

“Zal ik voor zorgen.” We drukken op de bel en even later staat Daisy weer in de kamer. “Zo hebben jullie nog een beetje genoten?” Vraagt ze. Ik knik bevestigend.

“We hebben nog wat gespeeld!”.

“Goed,”, zegt Daisy. “Dan kunnen jullie gaan opfrissen”. We pakken de bakken met onze kleding en lopen dan naar de grote badkamer. We stappen samen onder de douche en helpen elkaar met het wassen. Een paar keer knuffelen en kussen we elkaar. Even later staan we aangekleed bij de trap. Daisy komt de kamer uitgelopen waar ze alles netjes heeft opgeruimd.

“Jullie weten dat je ook een kamer bij ons kunt huren. Ik hoef er niet altijd bij te zijn hoor!” Ze lacht. We lopen naar beneden en gaan naar de voordeur. Leonie heeft haar auto in een zijstraat geparkeerd in de hoop dat ik het niet zou zien als ik zou aankomen. We lopen naar onze auto’s en rijden dan naar huis waar we onder het genot van een wijntje nog nagenieten. Ons huwelijk is in ieder geval een stuk rijker geworden.

Hans Woudstra

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *