Scheidsrechters

()

Het is warm in de hal. Toch wordt er door beide basketbalteams snel en stevig gespeeld. Mijn collega scheidsrechter Mandy moet, net zoals ik, flink aan de bak om het de wedstrijd onder controle te houden. Vooraf hadden we al het nodige doorgenomen want er stond veel op het spel voor beide partijen. We hadden al een paar keer samen gefloten, we wisten dus al heel goed wat we aan elkaar hadden.

Mandy is een goedgevormde vrolijke meid met schitterende vormen. Ondanks het strakke scheidsrechter tenue, een lange broek en oranje shirt, ziet ze er geweldig uit. Ze heeft donker zwart, halflang haar, mooie donkere ogen, zeer lange benen en niet al te grote borsten. Precies een vrouw zoals ik dat graag heb.

Het is al bijna het eind van de wedstrijd en de spanning neemt toe. Mandy is niet alleen heel mooi, ze is ook kordaat in haar optreden. Regelmatig spreekt ze de spelers streng toe. Ik hou wel van vrouwen met pit. Het is zeker geen vrouw waarmee je ruzie moet krijgen.

Na het laatste fluitsignaal lopen we naar de wedstrijdtafel. Ik maak een gebaar dat zij het formulier maar als eerste moet gaan controleren. Ze buigt voorover over de tafel en controleert snel het wedstrijdformulier. Ik heb hierdoor een mooi uitzicht op haar strak kontje. Ik heb de neiging om mijn hand erop te leggen, maar kan mij nog net inhouden.

Ze stapt opzij zodat ik ook het formulier kan aftekenen. Dan omarmt ze mij. Ik beantwoord dit direct door ook mijn arm om haar heen te slaan. Zo vaak krijg ik niet de kans om haar tegen mij aan te drukken.

“Dank je wel!”, zegt ze, “Het was een lekkere wedstrijd om te fluiten, zeker met jou!”

Ik knik. “Klopt,”, zeg ik “het ging vandaag zonder echte problemen”.

We lopen naar onze tassen met kleding en pakken deze op. We gaan richting onze kleedkamers. Er zijn voor de scheidsrechters twee kleedkamers. Bij de eerste blijft zij staan, pakt de sleutel en draait hem open. Ik wil doorlopen naar mijn kleedkamer.

“Hey Paul, heb je nog even tijd om de wedstrijd verder te bespreken?”. Ik kijk haar vragend aan. “Ja, er zijn toch nog wat dingen die ik wil bespreken”. Gaat ze verder. Ik krijg dus de kans om nog langer van haar te genieten. Ik kijk even door de gang, maar we zijn alleen. Niemand ziet dus dat ik achter haar aan naar binnen gaat. Het zou een beetje ongebruikelijk overkomen dat scheidsrechters van verschillende sekse bij elkaar de kleedkamer in gaan. Zodra we binnen zijn draait ze de deur weer op slot. Iets wat wel gebruikelijk is, je wilt tenslotte niet dat iemand naar binnen kan gaan als je aan het omkleden bent. Ze zet haar sporttas bij een bank. Ik zet de mijne bij een andere bank en ga zitten.

Mandy gaat ook zitten en begint dan de wedstrijd nog eens door te nemen. We hebben het goed gedaan, nauwelijks punten waar we een volgende keer op moeten letten. Ik hoor het nauwelijks, zit alleen maar naar haar te kijken. Af en toe knik ik bevestigend. Ze lijkt klaar met de bespreking en gaat staan. Eigenlijk zou ik op moeten staan en naar mijn eigen kleedkamer moeten gaan, maar blijf toch zitten.

“Ik denk dat ik mij maar eens ga opfrissen.” Zegt ze. Nog steeds blijf ik zitten. Mandy stoort zich er schijnbaar niet aan. Ze pakt het oranje shirt vast en trekt die uit. Onder het shirt heeft ze een kleine sport bh aan. Ik kijk verlekkerd naar haar, ze heeft het door maar zegt niets. Met een soepele beweging maakt ze haar bh los die daarna op de grond valt. Ik slik. Ze heeft inderdaad mooie borsten. Dan maakt ze haar broek los die langs haar lange benen naar beneden zakt. Ze stapt eruit. Ik zie een klein slipje die ze omlaag schuift. Ze zegt niets maar loopt naar de doucheruimte. Ik slik. Wat moet ik nu doen. Ik hoor het water in de douche stromen.

Ik sta op en kleed mij snel uit. Mijn penis bungelt verwachtingsvol. Ik loop ook naar de doucheruimte. Mandy kijkt even naar mij. Ik zie haar ogen omlaag gaan. Ik stap naast haar onder de douche en pak de douchegel. Doe wat om mijn handen en begin dan, zonder te vragen, de rug van Mandy te wassen. Ze vindt het schijnbaar lekker. Ik was haar hele rug en langzaam gaan mijn handen omlaag naar haar lange benen. Ik doe wat extra douchegel op mijn handen. Ik was haar benen en langzaam kom ik bij haar bilspleet. Mijn vingers glijden door de bilspleet langzaam omlaag. Ik voel nu haar kutje en mijn vingers spelen wat met de schaamlippen. Mandy doet wat douchegel op haar handen en draait zich dan om. Ze begint mijn borsten in te smeren. Het schuimt lekker. Dan voel ik dat ze mijn penis begint te masseren. Ik kreun wat. Het water stroomt over ons heen.

Mandy zakt door haar knieën. Ze pakt mijn ballen en knijpt er wat in. Dan stop ze mijn hard geworden penis in haar mond en begint flink te zuigen. Mijn handen gaan door haar dikke, donkere haar. Ik pak haar hoofd vast en trek haar omhoog. We beginnen te kussen. Ik duw Mandy tegen de douchewand. Ze pakt mijn penis vast en stuurt die richting haar kutje. Zonder enig probleem schuift mijn penis bij haar naar binnen. Ik maak rustig wat pompbewegingen. Ik wil hiervan zo lang mogelijk genieten. Mandy maakt met haar nagels sporen op mijn rug. Ze begint te kreunen. Ik voel dat ik het klaarkomen niet veel langer kan uitstellen en ga nu sneller naar binnen en buiten. Mandy zet haar handen op mijn kont en drukt mijn lichaam zo strak mogelijk tegen haar aan. Ze begint steeds heviger te hijgen en vrijwel gelijke tijd komen we beiden klaar. We blijven nog even strak tegen elkaar staan totdat mijn penis vanzelf naar buiten glipt. Mandy kijk mij aan.

“Dit is een mooi eind van onze samenwerking voor vandaag,” ze glimlacht. Snel wassen we elkaar, we kunnen niet van elkaar afblijven. Ik draai de kraan dicht en we stappen uit de doucheruimte. Ik begin Mandy af te drogen. Daarna droog ik mijzelf af terwijl Mandy haar kleding weer aandoet. Vijf minuten later zijn we beiden weer aangekleed en hebben we onze spullen in de sporttas gedaan. Mandy pakt mij weer vast en begint te kussen. Ze kijkt mij aan.

“Wanneer hebben we weer een wedstrijd die we samen moeten fluiten?” Vraagt ze. Ik had al eerder gezien dat we over 2 weken weer samen een wedstrijd hebben.

“Dat is al over 2 weken,” laat ik haar weten.

“Dan pas,” ze klinkt gespeeld droevig. “Ik zou volgende week wel weer willen”. Dan begint ze te lachen. “Maar we hebben dan wel wat om naar uit te kijken”.

We pakken onze tassen en ik draai de deur weer van het slot. Ik open de deur en kijk dan of er mensen in de gang zijn. Dat is niet het geval en we lopen samen snel naar buiten. In het restaurant nemen we nog wat te drinken. Mandy zit vlak bij mij aan een tafeltje. Af en toe voel ik haar hand op mijn been. Ik vraag om haar telefoonnummer. “Kunnen we misschien nog wat eerder afspreken,” zeg ik. Ze geeft het mij direct. Dan stappen we op en lopen naar onze auto’s. Er volgt nog een langdurige kus en dan rijden we beiden weer naar huis.

Hans Woudstra

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Scheidsrechters”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *