Spannende blind date

()

Ik parkeer mijn auto op het parkeerterrein naast het hotel en stap uit. Snel loop ik naar binnen en kijk om mij heen. Ik zie de bar aan de linkerkant en loop er direct heen. Wil niet dat iemand mij aanspreekt. Ik ga op een fauteuil in de hoek zitten en kijk om mij heen. Een ober komt direct op mij af.

“Wilt U wat drinken?” Vraagt hij. De afspraak met mijn onbekende date was dat ik wat te drinken zou nemen.

“Graag een Spa rood”. De ober noteert het en loop dan weer weg. Ik kijk eens goed om mij heen. Het is vrij rustig in de bar. Er zitten een paar klanten. Vijf vrouwen, waarvan er twee bij elkaar zitten. En drie mannen die druk met elkaar in gesprek zijn.

De ober zet het glas neer. Ik kijk op de bon en leg gelijk het bedrag met wat fooi op het schaaltje neer. De ober pakt het schaaltje op en loopt weer terug naar de bar. Mijn aandacht gaat vooral uit naar de drie vrouwen die alleen zijn. Eentje kijkt wat dromerig voor haar uit. Zou zij mijn onbekende date zijn? Ze ziet er goed uit, maar toch denk ik niet dat zij het is. Kreeg het gevoel dat mijn date meer van mijn eigen leeftijd zou zijn en deze is een stuk ouder.

De andere twee zitten een boek te lezen. De een heeft haar benen over elkaar en neemt op dat moment een slokje drinken terwijl ze naar mij kijkt. Ja, dat zou ze weleens kunnen zijn. In ieder geval ziet ze er geweldig uit, precies zoals ik zou willen. Ik kijk naar de andere vrouw die nog steeds aandachtig in haar boek zit te kijken. Ook zij ziet er goed uit.

De oudere vrouw staat op en loop de bar uit. De afspraak was dat ik iets moest drinken. Ik zou een bericht krijgen voordat mijn glas leeg zou zijn. Indien niet dan ging de hele date niet door.

Mijn telefoon begint te piepen. Ik kijk naar de aanwezige vrouwen. Heb niet gezien dat zij met de telefoon bezig waren. Zij zijn het dus niet waarop ik wacht. Toch de oudere vrouw dan? Ik pak mijn telefoon en zie dat er een WhatsApp bericht is. Het is van mijn onbekende date.

Ik lees het bericht. ‘Kamer 325. Als je binnenkomt doe je de kap op. Je kleed je helemaal uit. Doe dan de enkel en polsbanden om. Doe de gag in je mond en snoer hem stevig vast! Als laatste sluit je de oogkleppen. Je hebt precies 3 minuten om de kamer binnen te gaan, anders zit de deur op slot en kan je weer naar huis! Meesteres Ida’.

Ze moet gezien hebben dat ik het bericht gelezen heb. Ik sta op en loop naar de receptie. Ik druk op de knop van de lift. De deur gaat niet direct open en onrustig druk ik nog een keer op de knop. Ik wil op tijd in de kamer zijn. Dan gaat de liftdeur open en stap ik snel naar binnen.

In de lift druk ik direct op de 3 en de liftdeur sluit. Het lijkt wel of ik de langzaamste lift heb die er bestaat. De liftdeur gaat weer open en ik stap snel naar buiten. Ik zie dat kamer 325 zich aan de linkerkant moet bevinden. Ik loop er snel naar toe. Gelukkig de deur staat nog open. Mijn hart bonkt in mijn keel.

Ik stap naar binnen. Het is er vrij donker. In het halletje brand de lamp maar verderop zie ik dat de gordijnen potdicht zitten en het is er donker. Op de grond voor mij liggen een gezichtskap en een paar pols- en handboeien. Ik sluit de deur achter mij. Ik kleed mij snel uit. Vervolgens doe ik de pols- en enkelbanden om. Als laatste trek ik de leren kap over mijn hoofd. De gag hangt al aan een riempje vast. Snel doe ik de gag in mijn mond en maak het andere riempje vast aan de hoofdkap. Ik word al rustiger. Schuif de oogkappen voor. Ik zie niets meer. Ik hoor wat beweging in de kamer.

“Zo goed lezen kan je dus niet!”. Ik hoor een vrouwenstem die nogal scherp van toon is maar ook bekend klinkt. Dit is dus de Meesteres Ida waarmee ik had afgesproken. Had geen beeld van haar want een foto van haar staat niet bij de advertentie. “Je hebt niet precies gedaan wat ik had aangegeven!” Ik probeer na te denken wat ik dan had moeten doen maar kan niets bedenken. “Je had als eerste de kap op moeten doen!”, gaat de Meesteres Ida verder. “Jij begon als eerste je gretig uit te kleden!”. Ik had dat inderdaad als eerste gedaan. In mijn gedachte lees ik het bericht nog een keer en inderdaad staat het opdoen van de kap als eerste. “Dit is de enige fout die ik je voor vandaag zal vergeven!”. Meesteres Ida pakt een van de polsbanden vast en trekt mij naar de kamer. Ik struikel bijna. Dan voel ik dat ik bij de rand van een bed staat.

“Ga op het bed liggen op je buik!”. Ik doe mijn handen omlaag zodat ik het bed kan voelen en klim dan op het bed. Ik schuif wat naar voren en lig dan languit op het bed. Pets… Ik wil het uitgillen want de klap op mijn kont komt hard aan, maar het geluid wordt gedempt door de gag. “Je ligt niet helemaal goed op het bed. Je voeten hangen er nog buiten”. Inderdaad voel ik mijn voeten nog over de rand hangen. Snel schuif ik wat verder naar het hoofeind van het bed. “Benen uit elkaar en je armen boven je hoofd!” Ik spreid snel mijn benen en breng mijn armen omhoog naast mijn hoofd.

Ik voel dat de Meesteres Ida een spreidstang tussen mijn benen plaatst. Gelijk worden de enkelbanden er aan vast geklikt. Dan hoor ik wat gerammel en wordt er ook een ketting aan de enkelband vastgeklikt. Deze zit dus aan het bed vast. Ook de andere enkelband wordt op deze wijze vastgezet.

Ze geeft nu een zacht klapje om mijn kont en gaat daarna met haar nagels over mijn rug. Een rilling van genoegen gaat door mij heen. Weer gerammel. Meesteres Ida pakt mijn polsband beet en klikt deze vast. Ook hier zit dus een ketting aan het bed vast. Dan hoor ik haar naar de andere kant lopen en ook daar wordt mijn polsband vastgezet. Als ik al dacht nog iets te kunnen doen, dan is dat nu helemaal voorbij. Ik lig helemaal machteloos, op mijn buik, vast op een bed.

Pets… Ik voel dat ze een zweep heeft gepakt en die laat ze zachtjes op mijn kont neerkomen. Dan gaat ze verder steeds sneller, afwisselend op mijn linker en rechte billen. Dan gaat ze verder met het bewerken van mijn rug. Langzaam begin ik aan de slagen te wennen. Ze merkt dat ook en stopt er mee. Weer even stil. Dan voel ik een hand op mijn kont. Een vinger schuift tussen mijn bilspleet die voorzichtig in mijn anus wordt geduwd. Even gaat de vinger dieper in mijn bilspleet. Ik kreun wat.

De vinger wordt er weer uitgetrokken. Niet voor lang. Ik voel wat kouds dat in mijn bilspleet wroet. Dan volgt de vinger weer die nu soepeler in mijn anus wordt gedrukt. Een tweede vinger volgt. Even masseert ze op deze wijze mijn anus. Het voelt prettig aan. Weer haalt ze de vingers weg. Even is het rustig. Ik hoor dat Meesteres Ida ergens mee bezig is. Dan klimt ze op het bed en gaat tussen mijn benen zitten. Ze drukt mijn bilspleet wat uit elkaar. Ik voel dat ze een voorbinddildo bij naar binnen wil drukken. Even verzet ik mij door mij bilspieren flink aan te spannen. Dit wordt duidelijk niet op prijs gesteld en een stevige tik op mijn kont volgt.

“Je moet je juist ontspannen, dan gaat het makkelijker!” zegt ze. “Ik ga toch net zolang door totdat hij er in zit”. Ik probeer mij te ontspannen. Ze zet haar handen op mijn kont en drukt langzaam de dildo naar binnen. Het lijkt wel of mijn anus volledig uitscheurt terwijl ze langzaam de dildo op en neer in mijn kont schuift. Ze gaat steeds sneller op en neer. Langzaam begin ik ook hieraan te wennen Ik kreun een beetje.

“Zo, je begint het dus lekker te vinden!”. Het klinkt opnieuw streng. “Dat is natuurlijk niet de bedoeling!”, gaat ze verder en ze trekt de dildo in een keer uit mijn anus. Eventjes doet het pijn. Ze geeft een paar zachte tikjes op mijn kont. “Goed gedaan, maar we zijn uiteraard nog niet klaar”. Ze stap van het bed en maakt de kettingen van de pols en enkelbanden los.

“Draai je maar om”. Ik probeer om te draaien maar het lukt niet door de stang tussen mijn benen. “Hallo, kun jij je niet eens gewoon omdraaien?”. Ze klinkt verontwaardigd. Toch maakt ze de stang maar los. Even later lig ik op mijn rug. Kan nog steeds niets zien door de oogkleppen. Snel zet ze de pols en enkelbanden weer vast. De stang wordt dit keer niet vastgezet. Wat niet veel uitmaakt want ik kan mijn benen toch niet sluiten. Ik voel dat mijn penis fier overeind staat. Meesteres Ida ziet dat ook en geeft er met een zweep een paar tikken tegen. “We gaan toch niet spuiten of zo!”. Ik schud een beetje met mijn hoofd.

Ik voel de hand van Meesteres Ida op mijn borst. Ze knijpt venijnig hard in een van mijn tepels. Ik kreun weer. Dan voel ik haar lippen om de tepel. Ze zuigt er stevig aan wat wel lekker aanvoelt. Ze laat mijn tepel los die lekker hard is geworden. Ik voel dat ze nu een tepelklem zachtjes erop zet. Een pijnscheut gaat door mijn lichaam. Dan ebt de pijn weg. Ze aait zachtjes over de borst waar de klem op zit. Hetzelfde doet ze met de andere tepel. Ik voel dat er tussen de klemmetjes een ketting hangt. Heel plagerig trekt ze aan het kettinkje. Een lichte pijnscheut trekt door mijn lichaam. Ik hoor Meesteres Ida ergens naar toe lopen. Dan krijg ik de geur van zwavel in mijn neus.

Ze klimt weer op het bed. Ze aait wat over mijn borsten. Dan volgt een enorme pijnscheut in mijn borst. Ik wil een harde gil produceren, maar verder dan wat nietszeggende geluiden komen uit mijn mond waar de gag nog steeds in zit. Dan weer een pijnscheut, nu wat minder hevig dan de vorige. Meesteres Ida heeft dus een kaars aangestoken en laat nu druppels kaarsvet op mijn borsten vallen. Ze gaat nog eventjes door. Ook op mijn buik laat ze de nodige druppels vallen. Ze stapt weer van het bed.

Weer pakt ze weer iets. Nu is het nat. Ze begint het kaarsvet wat weg te halen.

“Het is niet helemaal weg, dat mag je straks zelf doen”. Ze klimt weer op het bed en gaat op haar knieën tussen mijn benen zitten. Ze leunt wat op mijn borsten en pakt de eerste tepelklem vast.

“Dit gaat eventjes pijn doen”. Zonder mijn reactie af te wachten haalt ze de eerste klem weg. Ik heb een branderig gevoel in mijn tepel die wel snel wegtrekt mede doordat ze de tepel zachtjes masseert. Even later is ook de tweede klem verdwenen.

Meesteres Ida pakt nu mijn penis vast en begint die te masseren. Even later is hij keihard. Dan leunt ze voorover en maakt de gag los. Even moet ik slikken. Heb door alles een droge mond gekregen. Ook de oogkappen worden omhooggeschoven. Ondanks dat het donker is in de kamer, er brand alleen maar een schermerlamp, moet ik knipperen met mijn ogen. Dan heb ik eindelijk beeld op Meesteres Ida. Ik schrik. Voor mij zit Ingrid, mijn werkgever. Ze begint te lachen.

“Ja Paul,”, zegt ze, “Dat is niet wat je had verwacht hé!”. Ik knik. “Met jouw zoekopdracht naar een spannende SM-date kwam je bij mij uit”. Ze aait zachtjes over mijn borst. “In eerste instantie had ik dat ook niet in de gaten, maar doordat ik jouw Gsm-nummer zag wist ik snel met wie ik te maken had”. Gaat ze verder. “Voor mijn afspraakjes gebruik ik een ander Gsm-nummer, dus je had niet door met wie jij te maken had”.

Ik slik eventjes. Ik had veel verwacht, maar dit niet.

Ingrid is een mooie, jonge vrouw. Ze heeft een leren korset aan waar haar borsten bovenuit steken. Voor de rest is ze naakt. Ik kijk wat omlaag en zie dat ze een kaalgeschoren kutje heeft. Ingrid masseert mijn penis nog wat. Dan gaat ze wat naar voren. Mijn penis staat nu precies voor haar kutje verwachtingsvol te wachten. Ingrid plaatst haar handen op mijn borsten en laat dan haar kutje zakken over mijn penis. Ik trek wat aan de polsbanden. Ik zou graag haar willen vastpakken. Ze kijkt mij aan. Ze weet wat ik wil. Ze leunt wat verder op mij terwijl ze draaiende bewegingen maakt met haar kontje. Dan klikt ze de polsbanden los en gaat weer rechtop zitten. Ik pak direct haar kontje vast. Ze gaat nu langzaam op en neer. Ingrid begint te kreunen en ze gaat steeds sneller op en neer. Ik kan het niet meer ophouden en spuit mijn sperma diep bij Ingrid naar binnen. Schokkend komt nu ook zij klaar en laat zich op mijn borst vallen. Ik aai haar rug. Dan zoekt haar mond de mijne en een hevige kus volgt.

We houden dit eventjes vol en dan stapt Ingrid van het bed. Ik kom overeind en maak snel de enkelbanden los. Ingrid heeft ondertussen haar korset uitgedaan en is onder de douche gegaan. Ook ik loop naar de badkamer en kijk haar eens goed aan. Zij kijkt naar mij.

“Vanaf nu is het gewoon Ingrid, hoor”, zegt ze. “Het spel is afgelopen”. Haar stem klink allang niet meer streng. Ze stapt uit de douche. Ik pak haar stevig beet en we kussen elkaar. Dan geeft ze een tikje op mijn kont.

“Ga jij je maar opfrissen”. Zegt ze. Een paar minuten later staan we weer in de kamer. Ingrid heeft zich inmiddels aangekleed. Mijn kleren heeft ze op het bed gelegd. Ik kleed mij ook snel aan terwijl Ingrid alle speeltjes netjes in een grote tas inpakt.

Ik krijg nog een stevige kus van haar en we lopen samen naar de lift. We lopen naar buiten en spreken af om dit nog een keer te gaan doen. Tevreden stap ik in mijn auto en rij weer naar huis.

Hans Woudstra

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *