Parenclub

()

Wij zijn een koppeltje dat ondertussen al 10 jaar gehuwd is en waarvan momenteel Ingrid 38 jaar is en ikzelf ben 40. Wij zijn ondertussen zo’n 15 jaar actief in het swingwereldje en bezoeken regelmatig parenclubs maar daten ook vaker bij ons privé.

Een zevental jaar geleden gingen we zoals vaker naar een parenclub in Nederland, de locatie is een leuk kasteel waar er elke vrijdagavond nudistenavond is. Deze club staat erom bekend dat er op die vrijdagavond koppels komen waarvan het vrouwtje wel van een mannetje meer houdt. Wij hadden hier ook al verschillende leuke ervaringen achter de rug met blanke mannen die Ingrid neukten terwijl ik toekeek. Na een glas gedronken te hebben in de bar trokken we naar boven. Ingrid droeg zoals bij elk clubbezoek alleen nylons en high Heels. Wij gingen van de ene ruimte naar de andere en er was al heel wat activiteit, koppels die van partner wisselden, een dame die op haar knieën zat en de mannen die in een cirkel rond haar hadden plaatsgenomen klaar pijpten. In een van de kamers was een jongedame bezig met een jonge neger. Het was de eerste keer dat we dit zagen in deze club en het trok onze aandacht en interesse.

Nu had Ingrid al vaker geneukt met een blanke man maar nog nooit met een neger. Je zag hoe hij langzaam zijn toch wel flinke lul rustig in haar kut duwde en dan haar steviger begon te neuken. Aan de dame in kwestie te zien zag je hoe ze van zijn bewegingen genoot. Ik zag dat Ingrid vol aandacht was en toen ik mijn hand richting haar geschoren kutje bracht voelde ik ook dat de situatie haar echt geil maakte. Het was de eerste keer dat ik haar schaamlippen zo opgezwollen voelde, ik moest mijn vinger niet in haar kutje steken maar het sap kwam mijn vinger tegemoet. Toen ik fluisterend aan haar vroeg of ze het geil vond om die dame daar te zien genieten van die zwarte lul kreeg ik enkel een “mm…” als antwoord. Haar ademhaling tijdens het geven van dat antwoord was voor mij de bevestiging dat ze echt geil geworden was van dit schouwspel.

Nadat de neger klaargekomen was op de dame haar borsten gingen we verder op verkenning in de erotische ruimtes. Zoals in de meeste clubs is ook in deze club een Franse gang met gaten of openingen op de hoogte van de juiste plaatsen. Achter die gang is een erotische ruimte waar er ook toen ook veel actie was. We stonden tegen de gang te kijken tot ik plots een oude man aan de andere kant zag zitten die wel veel aandacht voor de opening ter hoogte van Ingrid haar kutje. Toen ik haar richting uitkeek zag ik ook direct wat zijn aandacht had. Ze was zo geil dat ze haar gewillig liet vingeren door die man. Toen ik haar vroeg of ze wel wist wie er aan de aan de andere kant zat. Dat het een oudere man was en ze niet echt op oudere mannen valt. Kreeg ik als antwoord dat het niet uitmaakte maar dat ze zo geil was dat ze er niet kan aan weerstaan. Dat de man zijn vingerkunst kende kon ik merken aan Ingrid, ze duwde haar kutje tegen de opening aan en aan haar buikspieren te zien zag je hoe ze klaarkwam op zijn vingers. Op een bepaald moment draait Ingrid zich om duwt haar kontje tegen de opening aan. Opnieuw zie ik haar genieten van z’n aanrakingen, als ik haar borsten aanraak voel ik hoe hard haar tepels zijn, ik kan er niet aan weerstaan om mijn hand over haar buik richting haar kutje te laten gaan en de vingers van de man aan de andere kant bij te staan met mijn vingers. Ik schrik als ik plots tegen mijn vingers wat anders voel, ik voel hoe een stevig paar ballen tegen haar clitje slaan terwijl de man zijn lul in mijn vrouwtje haar kutje ramt.

Zo geil als wat zeg ik tegen Ingrid dat ie haar aan het neuken is en ze kan met moeite het antwoord geven dat ie haar echt lekker aan het neukt en een lekkere dikke lul heeft. Dan zegt ze dat ik moet voelen hoe geil en nat haar kutje is en hoe ze geniet van zijn lul. Als ik opnieuw aan haar kutje voel om zijn paal in haar te voelen rammen voel ik hoe nat zijn condoom is. Een man die haar vader had kunnen zijn was haar aan het neuken in haar kutje en ze genoot ervan zoals ik haar nooit van tevoren had zien genieten. Ik was ondertussen met mijn eigen pik aan het spelen en moest voorzichtig zijn want ik was zo geil dat ik onmiddellijk zou kunnen spuiten.

Plotseling grijpt Ingrid mij vast en als ik vraag wat er scheelt zegt ze dat zijn pik zo hard begint te worden, direct daarna hoor ik haar zeggen dat ze voelt hoe hij zijn geile zaad in zijn condoom spuit, ze krijgt niet genoeg van zijn sappen en duwt haar geile kut nog steviger tegen de wand aan. Op dat moment kan ik het zelf ook niet meer houden en spuit mijn lading tegen haar buik en nylons aan. De situatie met de neger en de andere dame had haar zo geil gemaakt dat ze niet kon weerstaan aan de oudere man zijn speelgoed.

Toen we een beetje later samen onder douche stonden en ik haar zei dat ik haar zelden zo had zien genieten, vertelde ze mij dat ze die man echt voelde spuiten in het condoom.

Beneden in de bar gingen we terug wat drinken en een hapje eten want het was nog geen tijd om naar huis te gaan. Na een tijdje trekken we terug naar boven en lopen er wat rond, niet veel soep ’s zeggen we tegen elkaar en we besluiten om maar naar huis te gaan want een uurtje later sluit de club en anders zijn we ook te laat thuis. Als we de erotische ruimte willen verlaten worden we plots aangesproken door een grote mooi sportief gebouwde neger. Hij draagt een handdoek rond zijn middel maar daar achter zie je de duidelijke aftekening van een mooi stuk speelgoed. Hij vraagt of we vaker komen in deze club en we bevestigen dat we regelmatige bezoekers zijn. Wij vragen aan hem hetzelfde en dan vertelt hij ons dat ie pas toegekomen is en er blijft overnachten omdat hij een van de mannen is die de avond erna op de parenavond met als thema ‘blackandwhite’ zorgt voor het black gedeelte. De reden waarom we hem niet eerder opgemerkt hebben is dus verklaard. Het gesprek gaat over onze interesses in het swingwereldje en hij vertelt ons dat hij regelmatig vrouwen verwent en hen soms zelfs vergezeld op reis. Hij maakt ook ondertussen wat complimentjes over Ingrid haar lichaam en zie dat zijn gezelschap haar wel bevalt. Ondertussen is de bovenverdieping bijna leeg want veel beweging is er niet meer te zien. Als hij plots zegt dat ie Ingrid ook wel eens wil verwennen denk ik dat ze hem gaat zeggen dat het al laat is en we naar huis toe trekken maar het antwoord dat ie krijgt is dat ze het nog nooit gedaan heeft met een neger. Dan neemt hij zijn handdoek weg en komt er toch wel een mooi stuk vlees tevoorschijn dat een vrouw heel wat genot kan verschaffen, en dan is ie nog niet eens stijf. Dan vraagt hij haar of ze het eens wil proberen, als hij haar vraagt of ze geil is en of ie eens aan haar kutje mag voelen is het duidelijk dat ze zin heeft in die donkere genotspaal.

Ze gaat korter tegen hem staan en duwt haar lichaam tegen zijn enorme lijf aan. Haar tong zoekt zijn tong en ze laat duidelijk aan mij zien hoe ze hem geil zoent en terwijl begint te spelen met zijn speelgoed. Ik wil dan geen spelbreker zijn maar als ik zeg dat er niet veel tijd meer rest omdat de club een beetje later gaat sluiten krijg ik van beiden geen reactie. Het antwoord dat ik krijg is dat ik te zien krijg hoe hij Ingrid op haar rug op een bed duwt, heel eventjes speelt hij met zijn vingers en dan zegt dat hij haar gaat neuken omdat er geen tijd meer is voor een uitgebreid voorspel. Hij zegt dat haar kutje nat genoeg is om die enorme paal te ontvangen. Hij stelt Ingrid gerust met de woorden dat ze zich lekker moet ontspannen en hij duwt haar benen uiteen.

Haar blik alleen al als zijn eikel in haar kutje schuift zegt genoeg over het genot dat ze hieraan gaat beleven. Rustig duwt hij zijn pik verder in haar kutje en rustig begint hij haar te neuken. Dan begint ie haar steviger te neuken, haar benen slaat ze rond zijn kont en Ingrid is op een andere wereld, een wereld van voor mij onbekend genot dat ik haar niet kan geven. Hij vraagt aan Ingrid waar hij wilt dat ie klaarkomt, Ingrid vraagt om op haar borsten te spuiten en dat is voor hem maar een woord want direct daarna komt zijn paal tevoorschijn en ontdoet hij zich van het condoom en spuit een gigantische lading sperma op haar buik en borsten. Ingrid ligt te trillen van genot en ik kan het zelf ook niet meer houden en spuit mijn lading ook op haar borsten.

Het was de eerste keer dat we een ervaring hadden met een neger maar zeker niet de laatste, zijn ondertussen jaren verder en hebben al heel wat ervaringen met negers maar ook nog andere mannen opgedaan. Dit verhaal blijft ons uiteraard heel goed bij omdat het de eerste keer was en toch een begin van een reeks mooie ervaringen die we tot nu toe mochten beleven.

Maar die vertellen we jullie graag een volgende keer.

Ingrid&Luc

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal. Of rechtstreeks met mail. Dank u wel.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *