Bandenpech

()

Met een blij gemoed wandel ik op een prachtige zondagmorgen door de zonovergoten duinen nabij Bergen aan Zee. Ik hoor de vogeltjes fluiten in een aangename, rustgevende atmosfeer en koester het heerlijke windje van een graad of vijfentwintig. De prikkelende zonnestralen dalen plezierig neer op mijn gebruinde lichaam. Schaars gekleed in slechts een sportbroekje en een T-shirtje, banjer ik door het warme gele zand. Het lijkt een toneelstuk waarin ik de enige speler ben, zo stil is het om me heen. Totdat ik een duin beklim en gegiechel hoor. Ik kijk naar beneden en zie daar twee dames die met hun fietsen bezig zijn. Eén van de fietsen staat tegen een bankje en de andere staat op zijn kop. Zo te zien, proberen ze een band te lappen. ‘Tijd om even te helpen,’ denk ik meteen. En in gestrekte draf ren ik naar ze toe…

“Hoi dames. Ik ben Joey,” roep ik enthousiast alsof ik Superman ben. “Kan ik jullie ergens mee helpen?”

“Ach, wat galant Joey,” zegt de oudste van de twee. “Ik ben Karin, en dit is mijn dochter Tamara. Aangenaam. De fiets van Tamara heeft een lekke band. En ik heb ooit gezien hoe iemand zoiets fikste, maar ik ben vergeten hoe het precies in zijn werk ging. Ik heb wel een reparatiesetje hier. Die zat nog in de fietstas. Als jij ons zou willen helpen, heel graag. Dan ben je een enorme lieve schat…”

“Natuurlijk,” zeg ik glimlachend met blosjes op mijn wangen. “Twee van zulke knappe vrouwen laat ik niet in hun sop gaarkoken. Ik ga het voor jullie oplossen.”

Terwijl ik het doosje met het reparatiesetje open, word ik door een warm gevoel overvallen. Mijn fantasie slaat lichtelijk op hol. Een moeder en een dochter, maar ze hadden zussen kunnen zijn. Allebei beeldschoon. En wat keken ze me geil aan, of verbeeld ik me dat? Ik kan mijn ogen in ieder geval nauwelijks van de dames af houden. Tamara heeft een uiterst kort, geil jurkje aan en Karin draagt een strak afgeknipt spijkerbroekje met een opgeknoopt overhemd waarin haar forse tieten vrolijk op en neer deinen.

‘Deze dames moeten vrije geesten hebben,’ denk ik bij mezelf terwijl ik de buitenband over de velg probeer te wippen. Ondanks dat ik geiler en geiler word, lukt het prima. De dames zitten geduldig op het bankje en kijken belangstellend toe hoe ik mijn werkzaamheden uitvoer. Na wat smoezen en gegiechel komen ze overeind en lopen naar me toe.

“Ik wil het eigenlijk wel graag van dichtbij zien,” zegt Karin. “Dan kan ik het de volgende keer misschien zelf doen.” Geïnteresseerd komen Tamara en Karin achter me staan en kijken belangstellend over mijn schouder mee. Tamara legt daarbij haar hand op mijn schouder en ik voel zo nu en dan haar keiharde tepels tegen mijn rug kriebelen. “Als we kunnen helpen, moet je het even zeggen hoor.” Zegt Tamara met een zwoele stem. “Misschien kunnen we iets aangeven, of zo?”

“Oh ja dat kan wel even.” Zeg ik. “Je mag wel even de fietspomp van je moeders fiets halen. Deze fiets heeft geen pompje, zie ik.” Huppelend gaat Tamara naar Karins fiets en wipt de pomp uit het frame. Ook Karin begint zich ondertussen wat vrijer te voelen. Terwijl ik de binnenband uit de buitenband frommel, voel ik haar hand – waarschijnlijk per ongeluk – over mijn dijbeen glijden. Haar vingers raken daarbij bijna mijn edele delen. Tegelijkertijd voel ik haar verrukkelijke boezem langs mijn lichaam schuiven. Een tsunami van wellust golft door mijn lijf en mijn pik groeit bijna uit mijn sportbroekje vandaan.

Als ik de pomp van Tamara krijg aangereikt, laten de dames me weer even met rust. Ik pomp de band op en zie dat Karin haar voorgevel en haar kleding fatsoeneert. Of liever gezegd, ze legt haar tieten even goed in haar overhemd. Ze draagt geen beha en ik zie haar weldadige tieten in vol ornaat op en neer deinen in haar handen. De grote, bruine spenen steken recht vooruit en helaas verdwijnen ze daarna weer netjes in haar overhemd. Tamara laat ook wat meer van zichzelf zien. Ze gaat op de leuning van het bankje zitten en laat haar jurkje even wapperen in de wind. Ik zie haar prachtige kontje schitteren in de zon en zie dat ze een klein, zwart stringetje draagt. “Pompen Joey. Pompen,” fluister ik tegen mezelf.

‘Hopelijk ga ik straks ook die meiden volpompen,’ denk ik stilletjes, maar zover is het nog lang niet. Eerst de dames uit de brand helpen en daarna zien we wel verder. Mijn pik zal in ieder geval niet protesteren, want ik voel dat de eerste druppels voorvocht mijn opgezwollen eikel verlaten. Als ik de kans krijg, neuk ik ze straks helemaal suf, denk ik bij mezelf. Tot ik er bij neerval.

De band is ondertussen hard genoeg opgepompt en ik luister aandachtig of ik een sissend geluid hoor en het gaatje kan ontdekken. En dat is gelukkig eenvoudig. Binnen geen tijd heb ik het lek gevonden en plak het snel dicht. Dan verwijder ik het stukje glas uit de buitenband en rol de binnenband weer netjes in de buitenband. Met de bandenlichters wip ik de band weer in de velg. “Zo dames,” zeg ik trots. “Dat is weer voor elkaar, nu alleen nog even de band oppompen.”

Ik zet de pomp op het ventiel en begin langzaam te pompen. Snel gaat het nooit met zo’n handpompje en dat is in dit geval ook helemaal niet erg. Want door de spaken van het wiel zie ik de twee dames samen op het bankje zitten. Karin met haar majestueuze borsten en de jonge Tamara in haar ultra-geile jurkje. Haar prille tietjes steken bijna dwars door de dunne stof van haar zomerse kleding heen en ik zie haar strengetje voortdurend onder haar jurkje uitkomen. Ze spreidt zelfs haar benen om me een beter uitzicht te gunnen. Ik begin steeds meer te geloven dat ze me aan het opgeilen zijn. En mocht dat zo zijn; het lukt ze uitstekend. Ik ben zo geil geworden als een gympie…

“Zo,” zeg ik dan maar als ik klaar ben met pompen. “Die band is weer keihard hoor dames, jullie kunnen er weer heerlijk op rijden.” Ik kom overeind vanaf mijn hurken en zie dat mijn pik is uitgegroeid tot een knetterharde Kips leverworst van zo’n 500 gram. Hij staat strak in mijn sportbroek en Tamara heeft dat als eerste door.

“Zooooo,” gilt Tamara met grote ogen als ze de enorme bobbel in mijn sportbroekje aanschouwt. “Die is anders ook snoeihard dat zie je zo wel.” Wijzend op mijn gummiknuppel kijkt ze me gruizig aan…

“Mag ik,” vraagt ze me dan recht op de man af. En voor ik “ja” kan zeggen scheurt ze mijn broek naar beneden. Ze ziet mijn stijve joekelaar als een springveer voor haar ogen opdoemen. Ze pakt hem met beide handen beet en rukt er eerst een paar keer aan. Dan zet ze haar lippen op mijn paarse, kletsnatte helm, beweegt haar tong krachtig rond mijn eikel en neemt mijn stijve pik vervolgens diep in haar mond.

Ik weet niet wat me overkomt. Ik ben wel eerder gepijpt maar deze sessie gaat alle perken te buiten. Ik laat me door de knieën zakken en liggend op mijn rug zie ik dat ook Karin zich ondertussen ontdoet van haar broekje en haar overhemd. Spiernaakt buigt ze voorover en duwt haar kostelijke tieten in mijn gezicht. Ik zuig aan haar spenen met alle kracht die ik heb en voel mijn orgasme al opkomen. Mijn pik zit tot en met de wortel in de keel van Tamara en schokkend als een wilde stier in een arena spuit ik mijn voorraad mannenpap beenhard in de diepste krochten van haar strot. Als de laatste druppel mijn pik heeft verlaten, slikt Tamara mijn zaad triomfantelijk door en trekt snel haar jurkje en haar strengetje uit. Poedelnaakt neemt ze plaats op mijn inkrimpende pik.

Gelijktijdig plaatst Karin haar kale kut op mijn mond en laat ze haar kittelaar bedreven langs mijn lippen glijden. Ik steek mijn tong uit en voel haar zachte schaamlippen trillen in mijn mond. De heerlijke smaak van haar milde kut doet me koken van wellust. Tamara, die mijn pik met haar aalgladde kut bewerkt om hem op te stijven, merkt dat mijn lul zich snel herstelt. Een halve minuut later is mijn jongeheer weer hard en klaar voor gebruik. Ze kijkt goedkeurend naar mijn glimmende eikel en laat haar kletsnatte kut vervolgens voorzichtig over mijn paal zakken. Na een diepe zucht wipt ze vervolgens op en neer als een pas opgeladen Duracel-konijntje en kreunend gaat ze op weg naar een razendsnel orgasme. Tamara en Karin kijken elkaar aan met rollende ogen en beginnen elkaar innig te tongen. Ik blijf manmoedig likken aan Karins vlezige flamoes en voel dat Tamara haar kut zonder oponthoud over mijn stijve pegel ragt. Daarbij flitsen Tamara’s vingers razend snel over haar kittelaar. Ik probeer mijn orgasme uit te stellen, maar dat is het vechten tegen de bierkaai. Mijn ballen beginnen al te trillen en ik voel het zaad ongeremd door mijn zaadleider gieren. Een seconde later spuit ik mijn sperma voor een tweede keer in Tamara, maar nu in haar dampende kut.

Gelukkig zijn de dames ook ver heen, want als Tamara mijn hete yoghurt in haar buikje voelt stromen, komt zij ook hijgend klaar. Kort daarop is het Karin, die mijn befkunsten niet langer meer kan weerstaan en kronkelend en met haar handen in de lucht haar hoogtepunt viert. Even liggen we met zijn drieën uitgeteld op het gras. Tot Karin plotseling opmerkt dat ze nog iets mist in het geheel. Smekend kijkt ze me aan en vraagt of ik haar wil neuken. Sterker nog, ze moet en zal mijn pik in haar kut voelen, zo zegt ze. Het lijkt na twee zaadlozingen een zinloze poging, maar als beide dames zich weer met mijn pik gaan bemoeien, staat mijn stoere fallus snel weer rechtop. Karin wil geneukt worden op zijn hondjes en als ik die geile sloerie zie smachten naar mijn pik, lijkt dat te werken als een rode lap. Op haar knieën wacht ze netjes af tot ik er klaar voor ben. Haar druipende kut staat wijd open en haar zware tieten hangen heerlijk omlaag, nog net boven het groene gras.

Langzaam schuif ik mijn stijve roede in haar malse kut en pak haar zachte tieten stevig beet. Als een reu begin ik die teef vervolgens te neuken. En ik heb daarbij een heerlijk en stimulerend uitzicht, want terwijl ik Karin neuk, vingert Tamara zich naar haar zoveelste hoogtepunt. De kletsnatte kut van Karin wordt heter en heter. Ik beuk mijn pik steenhard in en uit haar slurpende wak. Moegestreden en met het zweet op de rug komen we daarna gezamenlijk klaar. Ik knijp krachtig in de tepels van Karin en voel verse golven sperma haar kut instromen. Tijdens haar orgasme giert Karin het uit van plezier. “Neuk me, neuk me, neuk me!” Brult ze zo luid dat ze het in Bergen aan Zee waarschijnlijk kunnen horen. Als ik mijn afgepeigerde penis uiteindelijk uit haar kut schuif is hij bijna gevoelloos. We tongzoenen nog even met elkaar, totdat het tijd is om afscheid te nemen.

Wat was dat een mooie en verrassende wandeling in de duinen! En wat ben ik blij dat ik ooit van mijn vader heb geleerd hoe ik een band moest plakken. Hij zei het toen al; “het komt altijd een keer van pas…”

Joey

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Bandenpech”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *