Verjaardagsorgie

()

Haar 40ste verjaardag werd een heus feest. Mijn vrouw haar 40ste verjaardag moest een niet te vergeten feest worden. En dat werd het ook.

In samenspraak met onze vriendenkring zette we zonder haar medeweten een feest op. We kozen het ruime huis van Nelly en Tim. Zij hebben de meeste plaats en mooie tuin. We lieten haar in de waan dat we uit eten zouden gaan met Jean en Leen.

Die avond reden we naar de woning van Nelly en Tim. Een zestal koppels uit onze vriendenkring waren al aanwezig en gezien het mooie weer werd het BBQ in de tuin. Een warme zomeravond. Ze was aangenaam verrast. Het feestje vlotte goed en gezellig.

Op een moment viel Bea met kleren en al in het zwembad. Vermoedelijk geduwd door Bert. Veel gelach en plezier. Al gauw volgde Bert dezelfde weg. Het kon niet uitblijven, de één na de andere werd in het zwembad geduwd. Gelukkig was het die avond warm genoeg, maar met natte kleren… hier en daar deden vrienden hun kleren uit om te drogen.

De vrouwtjes stonden in BH en slip verder te feesten. Sommigen hadden we al naakt gezien tijdens een saunabeurt, maar om ze in slip en BH te zien… het prikkelde wel wat.

Lore had geen BH aan en droeg een string. Ze paradeerde ongegeneerd rond in haar blote borsten. Als feestvarken moest mijn vrouw ook een zwempartijtje ondergaan. Ze trok haar natte kleren ook uit. Ook haar BH. Ondanks haar 40 jaar heeft ze nog rechtopstaande borsten. Ze mogen gezien worden. Haar natte slipje stoorde haar klaarblijkelijk. Ze trok het uit voor ieders zicht, wrong het uit en wou het terug aantrekken. Ik hield haar tegen en zei haar dat ze best zo gezien mocht worden. Licht in haar hoofd door de drank, gooide ze het achterover, riep!

“Iedereen alles uit” en mengde ze zich terug onder de vrienden. Na enige twijfel volgden er sommige toch haar voorbeeld en sprongen volledig naakt opnieuw het zwembad in. Een nieuw spelletje ontaardde. De naakten trokken de nog geklede hun kleren uit tot ze volledig naakt waren. Voor sommige eerst gênant, maar ze lieten hen toch begaan. Eigenlijk konden ze niet anders, maar eens alles uit… deden ze gewoon mee met de dolle boel.

Leuk om te zien, een tuin vol met naakte mensen. De jarige nam het voortouw en trok de gastheer op de dansvloer. Haar naakte huid tegen de zijne lokte al gauw reactie bij hem uit. Na de dans stond zijn lul nog stokstijf, maar daar trok hij zich niets aan. Ook niet toen er grapjes over gemaakt werden.

“De volgende!” Riep mijn vrouw. Ze was goed op dreef. Ook hij beëindigde de dans met een stijve. Blijkbaar was ze hen aan het opvrijen door met hen zwoel te dansen en met haar kut tegen hun lul te wrijven.

Er werden meer koppeltjes gevormd op de dansvloer. Mijn vrouw kwam mij halen en ze vroeg of ik niet boos of jaloers was.

“Ik? Nee hoor, daar zou heel wat meer mogen voor gebeuren.”

“Misschien gebeurt dat ook wel, als je maar onthoudt dat ik alleen van jou hou” en daarna kuste ze me en liet me los voor een andere partner.

Haar woorden en de ganse situatie, liet me ook niet onberoerd. Daar stond ik ook met een stijve lat. Leen kwam de dans met me verder zetten. Ook zij danste een bijzonder hitsig. Ze kuste me in de nek en nam mijn stijve in haar hand. Ik legde een hand op haar kont en trok haar weer dichter bij. Met de andere hand raakte ik haar borsten aan en ging stilaan over naar strelen. Het leek alsof de massa mensen rondom ons verdwenen, maar toen we stopten met dansen, zagen we dat er meer “vreemde” koppeltjes waren gevormd.

Sommige stonden zelfs in het bijzijn van hun man of vrouw te kussen met een andere. Het leek allemaal heel gewoon en zonder schroom. Ik dook samen met mijn gelegenheidspartner het zwembad in. Ze sloeg haar armen rond mijn nek en kuste me volop op de mond. Ze trok haar benen omhoog en sloeg ze om mijn middel. Mijn jongeheer duwde tegen haar poesje.

Met een hand streelde ik haar achterwerk en dwaalde af naar haar kut. Ik duwde voorzichtig er een vinger in, wat ze beantwoordde het met een kreun en bewegingen met haar onderbekken. Ik zag recht in haar ogen en merkte dat ze geneukt wilde worden. Zelf nam ze het initiatief. Ze geleidde mijn lul naar haar grotje. Zonder enige moeite nam ze hem in haar op en begon te neuken. In het water woog ze bijzonder licht en neukte steeds heviger. Plots stokte haar adem en kwam klaar. Nu ik zo dicht tegen mijn hoogtepunt was, versnelde ik de stoten en spoot in haar kut. We bleven zo even in elkaar verstrengeld hangen en genoten nog na. Stilaan realiseerden we ons de omgeving terug en zagen rondom ons nog neukende vrienden.

Mijn ogen zochten naar mijn vrouw en vond haar, al neukend met Gert op het gras. Ze zat op handen en knieën en werd op z’n hondjes genomen. Leen verliet het zwembad en stapte op Robert af die net iets wou te drinken halen. Ze bukte zich voor hem en nam zijn leuter zonder vragen of woorden in haar mond. Hij liet haar begaan en nadat hij stijf gezogen was, ging ze in het gras liggen en trok hem tussen haar benen. Hij neukte ze vlak na mij. Mijn sperma moet nog in haar kut gezeten hebben. Het werd een heuse orgie. Iedereen vree met iedereen. Ik stapte ook uit het zwembad en stapte op mijn vrouw af. Ging voor haar staan en ze begreep wat ik wilde, ze vroeg nog terwijl ze verder geneukt werd, “toch niet boos? Heb jij al iemand gehad?” Ze nam hem in haar mond zoog me af.

Ik voelde de stoten van Robert doorheen haar ganse lichaam. Plots trok hij zich terug en spoot tussen haar billen en op haar rug. Een kwak kwam daarbij tot op mijn buik. Mijn vrouw likte dit schoon. Herman ging achter haar staan en vervolledigde het werk van Robert.

Haar hijgen versnelde en ze kwam schokkend klaar, draaide zich om en zoog aan Herman zijn pik.

Vera was achter mij komen staan en nam mijn stijve in haar hand, ze trok hem af en wreef met haar andere hand over mijn eikel. Dat deed deugd, ze had er ervaring in. Ze fluisterde in mijn oor, “neuk me, neuk me hard.”

Ik dreef zonder moeite mijn stijve tussen haar openstaande kutlipjes. Het liep gesmeerd en was duidelijk dat er die avond nog iemand in haar klaar gekomen was. Joke (mijn vrouw) zat bovenop Herman zijn lul en bereed hem. Vlak naast me en terwijl konden wij elkaar zoenen. Overal hoorde je gehijg. Zag je hier en daar mensen neuken alsof we dagelijks een orgie hielden.

Vera kwam klaar en ik trok me uit haar terug. Kijkend naar een nieuwe prooi, wie had ik nog niet geneukt? In wie haar kut zou ik nu mijn lul steken? Deze kans zou nooit meer terug komen. Ik zag Maria net rechtstaan. Ze is niet de jongste en moeders mooiste, maar iets trekt me in haar aan. Lang reeds. Ik droomde al eerder eens haar te neuken. Zou ze dit toestaan? Ik liep achter haar aan, nam haar aan haar borsten en hield een hand voor haar ogen.

“Rara, wie ben ik?” Ze nam mijn paal in haar hand.

“Ik weet het niet, die heb ik nog niet gehad en daar gaan we iets aan doen hé?”

Ik deed mijn hand van haar ogen weg en kreeg als reactie

” Oh Joris, jij bent het. Ik heb het altijd al eens met je willen doen, ik voelde wel hoe je me soms bekeek of ben ik mis?”.

Ze had gelijk en nu zou mijn kans komen. We kusten elkaar op de mond en begonnen elkaar op te vrijen. Ze ging op handen en knieën zitten, ik nam met mijn hoofd plaats tussen haar billen. Ik likte haar sappige grotje. Ik proefde en rook sperma. Zij had dus ook niet braafjes blijven zitten toekijken.

“Ik wil je in me voelen,” zei ze. Ze opende gewillig haar benen en ook bij haar stootte ik probleemloos in haar kut. Na enkele stoten vroeg ze me om even te stoppen, haalde mijn stijve eruit en bracht hem naar een andere positie.

“Dit is voor jou”, zei ze. Nu ging het iets moeilijker en voelde dat het meer spande. Ik neukte haar eerst met zachte stoten, daarna opgehitst door de gedachte alleen al, flink beukend in haar kont. Terwijl wreef ze zelf over haar klitje.

Na enkele minuten kwam ze met een gilletje klaar.

“Nu jij nog,” sprak ze. Met haar hand kneedde ze mijn ballen. Dit kon ik niet lang meer volhouden. Ik spoot me voor een tweede keer die avond leeg in een andere vrouw.

Uitgeput en voldaan liet ik hem slap worden in haar kont. Toen ik me terug trok, merkte ik dat haar kontgaatje nog open stond en er sperma uitliep.

Nu moest ik toch even bij komen met een drankje. Er stonden al vrienden voldaan bij de bar te praten. Ook Joke kwam eraan en gaf me een zoen.

“Lekker gehad?”

“Wees er maar zeker van en jij ook?” Wat een avond. De gastheer nam het woord en sprak.

“Wat we hier hebben meegemaakt was niet voorzien maar met ieders toestemming. Ik hoop dat iedereen ervan genoten heeft. Dit mag geen aanleiding geven tot jaloerse toestanden, ruzie of vreemdgaande koppeltjes. Ik stel voor om dit alles wat te laten bezinken en indien er sommige later behoefte aan hebben tot herhaling maken we er een gezellig clubje van. Akkoord?”

Het antwoord was niet mis te verstaan en onder gezamenlijk applaus.

Volgend weekend gaat ons sauna beurtje in groep niet door, maar komen we terug samen bij Nelly en Tim thuis voor…

Joris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *