Sonja en Madeleine

()

Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Joris. Ik ben 20 jaar en ik ging pas in mijn eentje naar een jongerencamping. Nu is het niet zo dat ik zo weinig vrienden heb, maar ik wilde er een tijdje tussenuit. Bovendien was dit niet zomaar een camping. Het ligt in de buurt van de Mont Ventoux in Frankrijk, en was ooit opgericht met een spirituele ondertoon. In de loop der tijd is die toon uitgevlakt tot een combinatie van nudistisch ingestelde mensen en echte vrijdenkers. Toen ik de advertentie las dacht ik ook dat hier alleen maar van die oude lelijke mensen kwamen. Maar dat probleem werd uit de lucht geholpen doordat er een jongerenweek was georganiseerd. Hierbij werden dan alleen jongeren tussen 18 en 24 op de camping toegelaten. Het idee sprak me direct aan, en zo kon ik misschien mijn seksuele activiteiten op gewenst peil brengen.

Niets was minder waar; stop een aantal oversekste pubers bij elkaar op een camping en de sfeer is gezet. Het was ook niet echt druk op de camping, waardoor je echt moest zoeken naar mooie meisjes. Er waren er gelukkig wel genoeg, alleen waren er nog meer jongens. Dat hoeft dit niet meteen een probleem te zijn, aangezien ik niet de lelijkste persoon ben. De camping was niet alleen maar voor zo’n doeleinden, want in het hoogseizoen was het voor iedereen toegankelijk, waardoor er voldoende faciliteiten waren zoals een klein subtropisch zwembad en voldoende recreatiemogelijkheden.

Bij aankomst mocht ik zelf bepalen waar ik mijn tent wilde neerzetten. Over de camping struinend zag ik verscheidene mooie meiden en gelukkig was ik voor een aantal van hun een groet waardig. Bijna niemand scheen bij de schaarse tenten aanwezig te zijn, dit maakte de keuze van mij tentplaats moeilijk. Uiteindelijk plaatste ik me naast twee iglotentjes waar kleine kanten slipjes aan een waslijn hingen.

Toen ik me had neergezet voor mijn tent, en mijn eerste glas wijn dronk, zag ik leven verschijnen bij de iglotenten. Het waren vier meiden van rond de achttien jaar. Een blond meisje dat me iets jonger leek dan de anderen liep naar de waslijn. Ze had net als de anderen slechts een slipje aan. Toen ze naar de waslijn reikte, kwamen haar jonge borsten iets omhoog wat een mooi gezicht was. Twee mooie best grote borsten, met van die kleine tepeltjes. Ze zag mijn nu ook, en ze beantwoordde mijn blik met een vriendelijke groet. Waarna ze een beetje verlegen een ingehouden glimlach prijsgaf. Zolang ze niet lesbisch is, zag ik hier wel een mooi doelwit.

De andere meiden waren ook wel mooi, maar niet zo speciaal als deze. De andere leken me iets meer ordinair. Ze heette blijkbaar Sonja, want zo werd ze weggeroepen door een meisje dat een bikinibroekje aan het trekken was.

Zij had lang donkerbruin haar en een kaalgeschoren poesje. Ze gingen blijkbaar zwemmen. Sonja ging daardoor wat haastiger te werk waardoor een slipje op de grond viel. Zij bukte zich om het op te pakken. Zo kreeg ik een mooi uitzicht op haar lekker kontje; ze had een lichtblauwe string aan waarbij een paar kleine haartjes langs het stofje staken. Ook zag ik een beetje van haar kleine schaamlipjes door het dunne stofje heen priemen.

Die andere meid zag dat ik naar Sonja keek, en ze zei iets tegen haar. Sonja draaide zich om, zag mijn blik en ging snel in haar tent om zich klaar te maken voor het zwemmen.

Ik voelde me een beetje onfris van de reis, en dus besloot ik om te gaan douchen. Er waren geen aparte douches maar in plaats daarvan was er gezamenlijke doucheruimte. Ik zag alleen een meisje met lange pikzwarte haren, en een slank figuur, ze was naakt en streelde met één hand haar volle borsten en met de andere gleed ze met snelle bewegingen in haar grotje.

“Kan ik je ergens mee helpen?” vroeg ik.

Ze was niet bijzonder van haar stuk gebracht. En reageerde even openhartig als de meeste mensen hier. Ze was Frans waardoor het gesprek ietsjes moeizaam verliep. Ik schudde haar hand die nog vochtig was van haar lichaamsgeil. Ze heette Madelaine en was negentien jaar, ze was hier met haar vriend die nu met een ander meisje aan het flirten was, zei ze een beetje geagiteerd. Maar ze hadden een vrije relatie wat haar wel beviel.

Ik ben wel zo preuts om een zwembroek aan te hebben, maar de paal die ik van haar eerste aangezicht had gekregen, was toch zichtbaar. Tijdens het gesprek was ze half doorgegaan met vingeren, en begon een beetje met haar stijve tepels te spelen om haar zo te helpen. Toen het gesprek een beetje doodviel, nadat ze het over haar vrije relatie had gehad drukte ze haar volle Franse lipjes op mijn mond en ze begon me te zoenen. Haar lichaam stond niet echt meer stevig op de grond, en ze liet steeds sneller haar vingers over haar klitje wrijven.

Toen ze kreunend klaarkwam vleide ze zich tevreden tegen mijn lichaam aan. Haar grote borsten drukten tegen me aan, waardoor haar harde tepels zich in mijn huid staken. Ik legde mijn handen op haar billen en zo bleven we even staan. Terwijl zij opgelucht was zat ik nu met een knijpende pijn in mijn te stijve paal.

Ze moest met haar buik mijn kloppende lul gevoeld hebben. Ze maakte zich los en trok mijn zwembroek uit. Ze scheen niet bijzonder verbaasd van het grote formaat van mijn pik en begon deze eerst een beetje plagend te strelen met haar hand. Ze gebaarde me op de grond te gaan zitten, waarna ze zelf op haar hurken ging zitten. Ze boog zich voorover en nam met haar mond mijn staaf in haar mond.

Ze begon eerst heel rustig op en neer te gaan waarbij haar tong beweeglijk over mijn paal likte. Daarna sloot ze haar lippen heel strak om mijn paal en begon me met een heerlijk snel tempo te pijpen. Dat was pas een lekker gezicht dat gezichtje dat me heerlijk verwende, en haar kontje dat mooi te bewonderen was van hieruit gezien.

Plots kwam er een naakte kerel met een erg jong meisje binnen. Ik schatte haar leeftijd op 18 of zo, maar ze was wel bijzonder knap. Ze had kleine puntige borstjes die toch al snel een “handje vol” waren en het mooiste aan haar waren misschien wel haar ogen, die waren groot en helderblauw.

De jongen had een enorme paal, hij was nog niet eens helemaal stijf en was nu al enorm groot. Hij zei wat in het Frans tegen Madelaine maar zij ging gewoon door met pijpen. Ik begreep nu waarom ze niet zo verbaasd was van mijn formaat lul, en beredeneerde dat haar vriend best veel aanspraak zou hebben op de camping.

Hij was blijkbaar toch jaloers op Madelaine en mij waardoor hij zijn paal tegen haar kontje duwde, en duwde de inmiddels stijf geworden paal in haar kontgat.

Hij duwde hem in één ruk ver in haar anus. Hij kwam nog niet eens helemaal erin, maar toch was het reden genoeg voor Madelaine om het uit te gillen van de pijn. Daar zat ik dus weer met mijn stijve.

Madelaine kreunde ondertussen weer van genot en begon me verder te pijpen. Het duurde niet lang of ik kwam met harde stralen in haar mond klaar. Ik stond op en liet hun verder van elkaar genieten.

Het jonge meisje met de blauwe ogen liep naar me toe, en drukte haar kontje tegen mijn slap geworden staaf aan. Samen keken we naar het schouwspel, terwijl zij me probeerde op te geilen met haar kontje. Dit lukte aardig en ik kreeg langzaam weer een stijve. Madelaine kwam gillend klaar en hij kreunde van genot toen hij zijn paal uit het kontje nam en de inhoud over haar lichaam leegspoot.

De jongen keek om en met een enigszins vaderlijke toon zei hij in het Frans, dat zij zijn zusje was en nog te jong was voor seks. Het meisje liep daarop kwaad weg en teleurgesteld besloot ik maar weer terug te gaan naar mijn tent.

Rond etenstijd kwamen mijn buurmeiden weer terug. Ze waren in een lollige stemming en waren al snel aan de wijn begonnen. Behalve Sonja had iedereen het bikinibroekje uitgetrokken. Ze waren blijkbaar ontevreden over iets van Sonja. Ze zetten haar in een stoel, en de bruinharige meid trok Sonja ’s bikinibroekje uit. Toen een van de andere meiden naakt uit een tent kwam begreep ik het. Deze had een scheermesje en scheerschuim in haar handen en liep richting Sonja. Iedereen lag in een deuk, “kom op Sonja spreid je benen maar” riep de bruinharige.

Sonja deed wat haar werd gevraagd en schoof haar benen weid uit elkaar.

Ik kon het vanaf hieruit niet echt goed zien, maar ik zag wel dat ze een blond bosje haartjes had staan. Ze zei dat ze het niet helemaal kaal wilde hebben, maar een klein streepje vond ze wel mooi. De meiden hadden er duidelijk plezier in.

Sonja liep met haar versgekapte poesje een beetje onwennig rond. De bruinharige riep jubelend.

“Nu moet je nog geneukt worden, dan is jouw vakantie in elk geval geslaagd.”

Hier reageerde Sonja minder vrolijk op, en vertoonde een slappe glimlach. Er kwamen twee jongens langs en ze werden letterlijk van de straat geplukt en aan Sonja gepresenteerd.

“Welke van de twee wil je hebben?” vroegen ze.

“Geen van beide!” zei ze, en liep geïrriteerd weg. De jongens vonden het eventjes erg, maar werden gewillig meegesleurd in de twee iglotentjes.

“Ga jij even met je zusje praten, Mieke?” klonk het nog. En de bruinharige ging haar zoeken.

s´Avonds was er nog een themafeest in het restaurant waar ik heen wilde gaan. Aangekomen op dit feest was ik duidelijk ‘underdressed,’ of juist ‘overdressed.” Het is maar hoe je het wil opvatten.

Ik werd dan ook aangehouden bij de ingang en moest mijn kleren daar laten. In plaats daarvan kreeg ik een toga, eigenlijk een simpel beddenlaken.

Dit zag er zo niet uit dus ik plukte een krans van de muur, die eigenlijk ter decoratie voor dit feest diende, en zette hem op mijn kop.

Sommige mensen hadden er echt werk van gemaakt om er mooi en sexy uit te zien. Hierbij is het woord kleding eigenlijk overbodig. En er was ook een bijzonder mooi meisje dat de dansvloer in beslag had genomen. Ze had haar perfect ronde borsten besprenkeld met glitters en had alleen een klein rokje aan met daaronder niets aan. Maar ja, ze was al omringd door een aantal jongens, waar er sowieso al teveel van aanwezig waren. Het feestje begon saai. Ik begon na een tijdje iets te dollen met de barkeepster die helaas geen speciale outfit aanhad, maar wel bereid was om een leuke mix aan me weg te geven.

Terwijl ik een beetje aan het ‘barhangen’ was kwamen mijn vier buurmeisjes aanzetten. Meteen was er feest in de tent. Ze hadden allemaal een wit kanten string en een truitje gemaakt van geknipt wit laken waarbij soms een tepel te zien was, wanneer ze genoeg hadden gedanst.

Dat maakte hun niets uit, ze flirtten zowat met alles wat los en vast zat. Sonja was ook weer vrolijk, ze kwam naast me aan de bar zitten. Ze vroeg mijn advies bij het bestellen van een cocktail. Ik liet haar even proeven van mijn cocktail, en met een tevreden lach bestelde ze er vier. Haar zus had ons gadegeslagen en kwam even later naar mij toe. Stelde zichzelf eerst voor als Mieke en vroeg aan me wat ik van Sonja vond. Ik zei tegen haar dat ik haar een leuk en knap meisje vind. Mieke vertelde me vervolgens dat ze met zijn vieren op vakantie waren, om lekker onbesuisd te kunnen neuken. Sonja was pas 18 en ze wilde perse mee om ontmaagd te worden. Maar tot nu toe was ze nog een beetje terughoudend geweest. Ik zei tegen haar dat ik vanmiddag wel een erg ruwe afwijzing had gezien. Waarop Mieke toegaf dat Sonja soms een beetje heetgebakerd kan zijn, maar dat ze een beetje verliefd op mij was.

“Hoe kan dat nu we hebben elkaar amper gezien?” vroeg ik. Mieke zei dat ze mij wel had zien kijken naar Sonja, en Sonja viel dat ook op. Zij ziet gewoon net als ik een leuke jongen staan. Mieke vroeg me dus eigenlijk botweg of ik haar zusje wilde neuken. Waarop ik dus alleen maar “ja, is goed” op kon beantwoorden.

Zogezegd zo gedaan, we keken om maar zagen Sonja boos wegrennen. Een andere vriendin vertelde ons dat ze ons hadden zien praten, en daardoor boos was geworden. Op teken van Mieke, liep ik haar achterna. Buiten was ze nergens te bekennen. Ze zit vast bij de tent. Daar zag ik Sonja boos zitten, bijna in tranen uitbarstend.

“Ga weg” riep ze. Ik zei dat ik het met Mieke alleen maar over haar had gehad.

“Wel! En!” snauwde ze.

“Ik heb net tegen je zus verteld dat ik je heel leuk vind.”

“Meen je dat?” snikte ze, en ze kuste me nu vol op de mond. Ik voelde een traan van haar over mijn wangen glijden. Ze begeleidde mijn hand naar haar borst. Ik schoof het witte stofje opzij, en ik streelde haar grote borsten.

Haar tepels werden snel hard tussen mijn vingers. Ze gebaarde me om in haar tent verder te gaan. Terwijl ze binnenstapte trok ze haar topje uit, waardoor ik haar blote rug zag en alleen nog maar het kleine witte string zag.

Bij de ingang bukte ze voorover en ik kreeg weer dat mooie kontje te zien maar nu zonder uitstekende haartjes. Genietend van dit uitzicht kroop ik snel achter haar aan, en ik begon haar gladde billen te kussen terwijl we op het luchtbed kropen. Ik kuste door het stofje heen op haar schaamlippen, en gaf haar een ferme lik. Dit resulteerde in een genietend “OH ja, ga door!”

Ik trok haar string uit en likte haar kale kutje. Zij ging op de rug liggen en spreidde haar benen zodat ik er beter bij kon. Met snelle afwisselende likjes bewerkte ik haar kittelaar, terwijl ik langzaam een vinger bij haar naar binnen bracht. Haar kutje zoog zich vast aan mijn vinger, wat haar hevig deed kreunen.

Ik probeerde achtereenvolgens twee en drie vingers waarbij drie eigenlijk net iets teveel was. Ik moest haar kutje alvast een beetje oprekken voor wat er hierna kwam.

Schokkend en ingetogen kwam ze klaar waardoor het geil letterlijk uit haar grot stroomde, toen ik mijn vingers uit haar nam.

Ik trok mijn broek uit en pakte mijn kloppende paal vast. Ik streek wat geil van haar kut op mijn staaf. Toen ze dit zag ging ze zitten en nam mijn paal in haar mondje. Met haar lippen en tong pijpte ze mijn pik helemaal stijf en glom deze van het vocht. Ze ging nu voorover op haar hurken zitten en stak haar glimmende kut in de lucht. Ik duwde haar schaamlipjes aan de kant en perste mijn paal bij haar naar binnen. Halverwege hoorde ik haar kreunen van de pijn, en ik stopte even. Maar zij wilde doorgaan en duwde haar kontje met een ruk naar achteren. Ze spietste mijn hele paal in één keer, en mijn ballen klotsten tegen haar schaamlipjes.

Nu schreeuwde ze het werkelijk uit van de pijn. Maar blijkbaar wilde ze nog steeds doorgaan. Ze keek me in de ogen en zei me “neuk me gewoon, zo hard als je wil.” Hierop trok ik mijn paal een stuk terug, waarna ik haar volop stootte.

In snel tempo neukte ik nu haar strakke kutje mij ballen klotsten telkens weer tegen haar kontje aan. Ik raakte even haar grote borsten en voelde weer even aan die heerlijk roze tepels. Zij kreunde nog steeds heel hard bij elke stoot. Maar het klonk steeds meer als kreten van genot. Ze ging helemaal op in mijn paal. Met haar hand voelde ze hoe in welk tempo mijn lul in haar doordrong.

“Oh ja, dit is echt heerlijk”. Ze kwam hijgend klaar en ik spoot werkelijk mijn hele zak leeg. Door de hoeveelheid die er uitkwam moest ik nog een aantal keren stoten voordat ik klaar was. Samen vielen we hierna in een heerlijk diepe slaap.

Ik werd wakker gemaakt door Sonja. Zij was al een tijdje op en vond dat ik al lang genoeg had geslapen. Ze waren net begonnen met een ontbijt en ik sloot me aan bij de groep. Omdat ik zag dat niemand de moeite had genomen om kleren aan te trekken liet ik dit ook maar. Er waren maar vier stoelen en Sonja ging bij mij op schoot zitten.

De andere meiden zagen er ook uit alsof ze weinig hadden geslapen en iets te veel hadden gedronken. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk, want ik voelde mijn ochtendpaal opkomen. Dit werd natuurlijk meteen opgemerkt en iedereen schoot meteen in de lach. Mieke riep “neuken.”

Sonja pakte mijn staaf vast en begon er een beetje mee te spelen. Toen hij stijf was liet ze mijn paal in haar spleetje glijden.

Nu waren we niet echt in de stemming om te gaan neuken. Maar dit gaf wel een lekker gevoel om mijn ochtendmaatje tevreden te houden.

We gingen gewoon door met ontbijten, maar doordat ze steeds bewegingen maakte om broodjes te smeren, neukten we eigenlijk in een langzaam tempo.

“Niet in haar komen hé?” zij haar zus.

Allebei waren we botergeil en nu was Sonja mij met kleine snelle bewegingen aan het bereiden, terwijl ze zich vasthield aan de tafel.

De tafel schokte mee en iedereen was gedwongen om mee te kijken. De meiden hadden ondertussen geen van allen de handen boven tafel, en ik voelde mijn hoogtepunt naderen.

Sonja kwam al hijgend klaar en stond nu op van mijn pik. Ze hurkte nu voor me en begon me lekker snel af te trekken.

Ik voelde hoe het zaad nu langzaam opborrelde, en zij merkte het ook aan mijn gekreun. Met haar andere hand pakte ze nu een broodje van de tafel en hield het voor mijn eikel. Ik spoot een grote klodder zaad op het broodje en de meiden jubelden van plezier.

Wie ging het broodje opeten, niemand bood zich direct aan. Maar Sonja zei snel “niet ziens”. De anderen volgden snel. Het meisje met rode haren was het laatste, en werd snel het broodje voor de neus gesnoven. Ze pakte het vast en nam een hap, aan haar gezicht te zien vond ze het lekker en ze at het hele broodje op.

Na het ontbijt ging ik met Sonja naar het zwembad. Het was nog vroeg, waardoor het bad zo goed als uitgestorven leek. Eerst gingen we naar de glijbaan waar we een trap op moesten klimmen.

Er was nog iemand anders naar boven aan het klimmen en ik zag dat het dat Franse meisje was met die grote blauwe ogen. Zij had niet eens een bikinibroekje aan ik zag het kleine donsvelletje waaronder twee kleine schaamlipjes staken. Zij was bij de glijbaan aangekomen en groette me even in het Frans. Ik groette haar terug en liet mijn hand even over het kontje van Sonja gaan. Ze had een smal kanten slipje aangetrokken in plaats van haar bikinibroekje.

Ik ging als eerste naar beneden en Sonja volgde me snel. De glijbaan was niet echt goed gemaakt want halverwege zaten we opeens stil. Hier moest men dus een stukje kruipen om verder te komen. Ik voelde al snel twee benen tegen mijn rug opbotsen. Sonja was ook aangekomen en keek om. Daar zat ze dan met haar benen wijd, haar kanten slipje was nu doordrenkt van het water. Ze moest giechelen om de beroerde glijbaan, en ze leunde achterover om eventjes te benadrukken dat we niet bewogen. Ik draaide me om begon haar benen te strelen, rustig opwaarts naar haar schaamlipjes. Door het lichte slipje zag je zelfs het geknipte streepje haar zitten. Ik schoof het opzij waardoor ik recht in haar grot keek. Ze begon te sidderen van geilheid zodra ik mijn tong over haar kittelaar liet gaan, en ik kon haar heerlijke kutje lekker beffen.

Net nu ik op gang was gekomen, botste iemand tegen Sonja aan; het was dat Franse meisje weer. Sonja was een beetje geïrriteerd, niet vanwege de botsing maar vanwege de onderbreking. Het meisje klom achterwaarts over Sonja en gleed even uit. Hierdoor kwam ze met een klap op Sonja terecht en nu zag Sonja haar belager. In plaats van irritatie kwam er nu een kleine glimlach. Het meisje klom van Sonja af en dook met haar hoofdje tussen de benen van Sonja.

Voordat Sonja er iets van kon zeggen, begon ze hard te kreunen. Het meisje was er schijnbaar heel bedreven in. Ik legde meteen de link tussen haar en de vriendin van haar broer, Madelaine.

Sonja kreeg een lang en hevig orgasme, waarna het meisje tegen haar twee gespreide benen aan ging liggen. Nu keek ik in de gezichten van twee fantastische mooie meiden die allebei hun blik op mijn zwembroek hadden gericht, waar mijn enorm harde staaf bekneld zat.

Het meisje spreidde haar benen en legde ze over die van Sonja zodat ze echt enorm haar poesje presenteerde. Sonja pakte de handjes van haar vast en begon de lekker borstjes van het meisje te likken. Ik kroop naar hun toe en gooide mijn broek verderop in de glijbaan waardoor deze weggleed. Mijn trotse paal stak fier in de lucht, en ik boog me over het meisje. Ik drukte eerst het topje van mijn eikel tegen de vochtige opening, en maakte er draaiende bewegingen mee.

Dit was voor ons allebei ondraaglijk geil, met moeite hield ik me in om niet direct in haar de stoten. Nadat het vocht een beetje op mijn staaf begon te druppelen, duwde ik hem strak naar binnen.

Ik voelde de weerstand binnen in haar kut maar ik drukte hard door. Het kutje stond nu strak gespannen om mijn lul, en leek wel mijn paal af te knijpen. Ik duwde zo ver door als het kon en zij kneep hard in de handen van Sonja, maar zonder enig geluid te maken.

Toen ik mijn staaf weer half terughaalde zag ik dat ze wat meer ontspande, en ik begon haar lekker te neuken. Ze liet nog steeds niets horen maar drukte haar lipjes op elkaar en liet af en toe haar tong eroverheen glijden.

Nu voerde ik het tempo goed op waardoor mijn oerstijve paal in en uit zag glijden nat van het geil. Haar orgasme kwam met een kreun die het hele zwembad moest hebben gehoord, en haar kutje stond nu nog strakker. Ik spoot zoals ik nog nooit had gedaan, en met stralen kwam ik in haar klaar. Doordat het kutje zo strak stond, sprong mijn stijve paal met kracht eruit, en de resterende stralen spoten met kracht over de twee lichamen heen.

Het meisje viel uitgeput achterover, en ik zorgde ook voor mijn nodige rust. Naar mijn menig lagen we nu al weer te lang hier en ik trok aan de benen van Sonja zodat we met ons drieën naar beneden gleden. Met een plons kwamen we naar beneden en we zwommen naar de kant. Nu hoorden we iemand anders in de glijbaan stappen. Het was de grote broer van het meisje, die had vast gehoord hoe hard ze was klaargekomen in de glijbaan. Hij riep iets van “Michelle…” en was niet bepaald blij. Michelle werd lijkbleek en wilde op de kant klimmen. Haar broer hield haar vast en duwde haar half over de rand met voor hem het kleine kontje. Michelle schreeuwde “Non” maar kon niets inbrengen tegen hem. Ik probeerde hem tegenhouden maar kreeg een harde stomp in mijn maag.

Sonja ging naar de broer en vroeg of ik haar wilde vertalen. Zij wilde de plaats van Michelle wel vervangen als hij Michelle met rust liet.

Ik stond perplex van haar moed, want het was echt een enorme paal die de Franse gozer had. De Fransoos stemde er met een lachje mee in, en ik probeerde Sonja nog even de consequenties van haar beslissing duidelijk te maken.

Ze hield voet bij stuk, en ze duwde mij tegen de kant. Ze trok het slipje uit dat nog half om haar lichaam zat en begon eerst mij op te geilen.

Nu begreep ik wat ze wilde ik pakte haar grote borsten vast, en zoog aan haar stijve tepels, ze had er wel zin in blijkbaar. Met een hand begon ze mijn staaf te masseren zodat deze sneller stijf werd. Met de andere hand voelde ze achter haar waar de Fransoos inmiddels aan zijn pik begon te sjorren.

Sonja pakte nu beide pikken vast en zorgde ervoor dat wij snel opgewonden werden. Sonja pakte zich vast aan mijn schouders en klemde haar benen om mijn middel. Ze liet haar kutje heerlijk zakken om mijn grote paal. Dit was ze inmiddels wel gewend en begon een beetje te rijden.

De Fransoos naderde haar van achteren en pakte haar kontje stevig vast. Hij zette zijn enorme knots tegen haar rozetje en ramde in één keer bij haar naar binnen. Niet alleen Sonja schreeuwde het uit van de pijn, maar ook ik want ik voelde door de wand heen hoe die enorme paal binnendrong en daarbij mijn paal schampte. Ik merkte dat hij er helemaal in moest zijn gegaan, en Sonja keek me een beetje verdrietig aan; ze wilde daar waarschijnlijk door mij worden ontmaagd.

We kregen geen kans om elkaar te kussen, want al snel begon de Fransoos in een snel tempo te penetreren. Door zijn kracht was hij degene die het tempo bepaalde. Sonja liet bij elke stoot een felle kreun, en liet zich helemaal meeslepen door wat er met haar gebeurde.

Ze begon nu ook snel te genieten en ze zij iets waarmee ze duidelijk maakte dat ze zich een beetje een slet voelde met twee gigantische lullen in haar lichaam.

Haar kontje ging bij elke stoot weer een stukje omhoog waarna ze weer omlaag zakte. Ik kwam als eerste klaar en spoot haar kutje vol. Terwijl ik nog aan het spuiten was kwam hij ook opeens klaar en hij stootte met tussenpozen diep in haar. Hierdoor slaakte Sonja een laatste gil en bleef op mijn paal zitten.

De broer van Michelle trok zich terug en verliet het water. Het maakte hem verder niets meer uit wat Michelle deed, maar zij liep hem wel nog achterna.

Dit waren de heerlijkste dagen van mijn hele leven en Sonja sliep elke avond bij mij in de tent.

Joris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *