Thuiswerken

()

Steeds meer werkende mensen kiezen er tegenwoordig voor om in plaats van op kantoor, thuis te gaan werken. Zo ook Chris, een 38 jarige technisch tekenaar die het zat was om elke dag weer in de file te staan. Chris was getrouwd met Lieve en ze hadden twee kinderen. Chris werkte ondertussen al 10 jaar bij dezelfde baas en toen hij aan zijn baas voorstelde om 3 dagen in de week, maandag, dinsdag en woensdag, thuis te gaan werken had deze er geen problemen mee.

“Bij u kan ik erop vertrouwen dat je uw werk doet Chris” was de reactie van de baas.

En inderdaad, Chris ging ’s morgens om half negen thuis achter zijn bureau zitten, schakelde de computer aan en begon te werken aan de projecten die hij onder zich had.

Dit ging goed gedurende een paar maanden en iedereen was tevreden over de situatie. De vrouw van Chris werkte zelf ook dus die had er geen last van dat haar man overdag thuis was.

Chris moest ook regelmatig bij klanten op bezoek om de projectvoortgang te bespreken. Toen hij op een dag in de file stond en langs de snelweg een reclamebord zag met een gedeeltelijk geklede vrouw met een telefoonnummer eronder, dacht Chris laat ik eens bellen. Het bleek een 0900 nummer te zijn waarbij je direct doorgeschakeld werd naar een dame. Chris kwam in gesprek met Jessica, een leuke meid uit Kortrijk. Het gesprek werd door Jessica al gauw in de richting seks geleid en Chris raakte in de auto behoorlijk opgewonden van haar zwoele stem. Jessica bleek een grote behoefte aan seks te hebben en had regelmatig seksueel contact met verscheidende mannen. Bij Chris begon een vlammetje te branden, als ik nou ook eens bij Jessica langs zou kunnen gaan, dacht hij. Ik zit overdag thuis en kan ik zomaar even weg.

Chris belde nog vaker met Jessica maar Jessica ging niet op het aanbod in van Chris om eens bij haar langs te komen. Voor Chris resulteerde dit echter in een grote drang naar seks.

De baas van Chris had ervoor gezorgd dat de computer van Chris uitgerust werd met internet om te kunnen e-mailen. Chris leerde al gauw wat er allemaal te bekijken was op het internet. Het duurde niet lang voordat Chris terecht kwam op erotische sites met contact advertenties en zo kwam hij na diverse pogingen in contact met Jan.

Jan was getrouwd met Jeanine en ze hadden dezelfde leeftijd als Chris. Het leek Chris wel eens spannend om een trio te doen, na achttien jaren van huwelijk was de seks voorspelbaar geworden en in frequentie afgenomen. Pogingen van Chris om met zijn vrouw hier wat aan te doen waren op niets uitgelopen, voornamelijk omdat zij geen behoefte had.

Na wat chat sessies met Jan bleek dat hij en zijn vrouw wel in waren voor een trio met een man, maar stelde Jan als voorwaarde dan moet die man wel biseksueel zijn want Jan hield er van om op z’n tijd een lekkere dikke pik in zijn mond en kont te kunnen nemen.

Chris had nog nooit biseksuele gevoelens gehad en in eerste instantie voelde hij er niets voor. Maar de gedachte aan een lekkere vrijpartij met z’n drieën wond hem dusdanig op dat hij het wel eens wilde proberen om een man te pijpen en te neuken. Zelf door een man geneukt worden wou Chris niet maar dat was voor Jan geen bezwaar.

Chris en Jan maakten een afspraak voor een woensdag om elkaar eerst een te leren kennen en kozen een discreet motel ergens langs de snelweg om elkaar te ontmoeten. Jan’s vrouw, Jeanine zou niet mee komen.

Op de betreffende woensdag ontmoetten Chris en Jan elkaar rond het middag uur en het klikte meteen. Onder een kop koffie werd kennisgemaakt en over diverse zaken gesproken, ook over seks. Na ongeveer 20 minuten excuseerde Jan zich om naar het toilet te gaan. Na een paar minuten kwam hij terug met een vrouw aan zijn zijde. Mag ik je even voorstellen, dit is Jeanine, zei Jan nadat hij Chris met stomme verbazing had zien staren naar die knappe, goed gevormde vrouw. Jeanine bleek een figuurtje te hebben waarvan de meeste mannen dromen. Lange benen, strakke taille en een goed gevulde BH. Een mooi gezicht met een stel uitdagende groene ogen keken Chris aan en zei toen tegen hem “Ik hoorde van Jan dat je wel eens een trio zou willen waarbij je ook de man wil aanraken”. Chris moest eerst even adem happen voordat hij reageerde.

“Maar de vrouw laat ik ook niet onaangeraakt hoor”.

“Gelukkig maar.”

“Ik stel voor dat we het dat dan maar meteen eens in de praktijk moeten gaan brengen” zei Jan die de lol van de situatie wel inzag.

“Ik heb net al een kamer gehuurd dus we kunnen meteen naar boven.”

Eenmaal op de kamer aangekomen, kneep Jeanine direct in Chris zijn kruis.

“Even voelen of je al een beetje opgewonden bent, maar zo te voelen hoeven we ons geen zorgen te maken.”

Jan deed ondertussen de gordijnen dicht terwijl Jeanine Chris flink begon te tongen. Chris genoot al in volle teugen, dit was waar hij zolang naar gezocht had. Chris greep naar de flinke borsten van Jeanine, dat was nog eens een hand vol zeg. Chris begon al behoorlijk opgewonden te raken van die grote borsten en zijn broek begon aardig te knellen doordat zijn lul al behoorlijk gegroeid was.

Plotseling voelde Chris dat zijn gulp open gemaakt werd door Jan, die zonder te aarzelen zijn hand in de broek van Chris schoof en zijn lul beet pakte.

“Zo, die mag er wezen zeg, daar wil ik wel eens een puntje aan zuigen.” Zei Jan

“Ik ook hoor,” zei Jeanine, denk maar niet dat het alleen voor jou is schat.

“Maak je maar geen zorgen, ik denk dat we beiden een hoop plezier aan deze joekel gaan beleven.”

Chris liet de discussie tussen het echtpaar aan zich voorbij gaan. Hij was geobsedeerd door de grote tieten van Jeanine en de knedende hand van Jan die nog steeds in zijn broek zat.

“Genoeg gespeeld, nu alle kleren uit want ik wil die dikke lul van Chris in mijn mond proeven.

Jeanine reageerde opgetogen dat ze door Chris gelikt wilde worden. Zo gezegd zo gedaan, het trio trok snel alles uit en doken het bed op.

Jan dook meteen tussen de benen van Chris en hapte naar de onderwijl fier recht opstaande neukstaaf. Nog voordat Chris goed en wel kon reageren had Jan hem al helemaal in zijn mond en begon flink te pijpen.

Wouw, dacht Chris, dat voelt goed. Tijd om ongestoord te genieten kreeg hij echter niet. Jeanine ging met haar kont boven Chris zijn gezicht hangen en zei “Aan de slag Chris ik wil die tong in mijn kut voelen en vergeet mijn poepgaatje niet”.

Chris vond inmiddels alles best, thuis vond hij het ook lekker om z’n vrouw te likken dus waarom nu ook niet. Jeanine smaakte anders dan Lieve maar even lekker was het tussen die dikke schaamlippen.

Chris had al gauw het gevoelige plekje van Jeanine te pakken en terwijl hij rustig doorlikte masseerde hij de kont van de geile vrouw. Jan was ondertussen nog druk doende met Chris zijn stamper. Geen plekje werd overgeslagen en ook Chris ballen werden getrakteerd op een lekker zuig en lik beurt.

Nadat dit een aantal minuten had geduurd begon de lul van Chris te zwellen en een orgasme kondigde zich aan. Jan merkte dit en stopte met de mededeling dat de munitie gespaard moest worden voor de echte doelen.

Chris had ondertussen twee vingers in de neukgrot van Jeanine geduwd en maakte een neukende beweging de grot in en uit. Jeanine begon steeds sneller haar kont over Chris zijn gezicht de raggen en vertoonde tekenen van een naderend orgasme.

“Steek maar eens een vinger in haar kont,” zei Jan. “Dan zul je bemerken hoe snel ze klaar komt.”

Chris haalde zijn vingers uit de vagina van Jeanine en duwde zijn wijsvinger op haar anus. Tot zijn verbazing gleed deze eenvoudig naar binnen en toen Jeanine’s sluitspier gepasseerd was slaakte zij een opgewonden kreet.

“Jan,” riep Jeanine, “ik wil je lul nu in mijn mond.” Jan ging voor Jeanine staan en duwde zijn 18 cm metende neuklat bij Jeanine in haar mond, die meteen wild haar hoofd op en neer begon te bewegen.

Ondertussen kreeg ook de lul van Chris geen rust. Jeanine pakte hem beet, terwijl ze Jan heftig afzoog, en begon de dikke pik van Chris krachtig uit te melken. Dit werd Jeanine te veel, een vinger in haar kont, een tong in haar kut, een lul in haar mond en hand, ze hield het niet meer uit. Kreunend van genot kwam ze klaar, haar kont zowat in de matras van het bed duwend waardoor Chris bijna geen lucht meer kon krijgen.

Na een minuut van heftig naschokken liet Jeanine zich op haar rug vallen naast de twee mannen.

“Wel,”zei Jan, “die heeft even 5 minuten nodig om op adem te komen.”

“Hoe zit het met jouw Erik, leef je nog.”

“Ik wel hoor maak je maar geen zorgen,” zei Chris die nu een mooie blik kon werpen op de pik van Jan die fier overeind stond naar de zuigbeurt van Jeanine.

Wat dacht je ervan Chris, zei Jan die inmiddels op z’n knieën op bed was gaan zitten, toch maar eens proberen een lul van een vent in je mond.

“Waarom niet,” zei Chris en boog zich voorover om de pik van Jan te pakken. Na hem even kort bekeken te hebben, wat zijn die dingen toch groot van dichtbij dacht Chris nog, nam hij hem in z’n mond en begon zachtjes te zuigen en zijn hoofd op en neer te bewegen.

“Dat mag eigenlijk wel wat harder hoor,” zei Jan.

Maar Chris hoorde niks meer, hij ging volledig op in deze nieuwe ervaring. Het smaakte anders dan een kut van een vrouw maar toch wel goed. De gedachte dat hij nu een man aan het pijpen was wond Chris meer en meer op en daardoor versnelde hij het tempo waarmee hij Jan afzoog. Chris was al enkele minuten zo bezig met Jan die het steeds moeilijker kreeg om zijn zaadlozing uit te stellen.

Toen Jeanine haar orgasme verwerkt had lag ze op haar rug te genieten van het spel dat zich naast haar afspeelde. Ze had intussen weer voldoende energie gekregen en begon de pik van Erik weer te masseren.

Ze kroop onder Chris, die op zijn knieën Jan zat te pijpen, stopte zijn lul in haar mond en begon weer te zuigen. Lekkere staaf had de vent toch dacht ze bij zichzelf. Zo anders als die van Jan. Die zou ze wel eens in haar andere gaatjes willen hebben.

Terwijl ze Chris lekker aan het afzuigen was en met zijn ballen speelde, streek ze met haar wijsvinger door Chris zijn bilspleet. Ze bemerkte een reactie en herhaalde de beweging een aantal maal. Telkens als ze Chris poepgaatje aanraakte merkte ze dat de sluitspier samentrok.

A ha, dacht ze, die moet eens bewerkt worden en ze kroop onder Chris, die nog steeds met haar man bezig was, vandaan.

Jeanine had voor de zekerheid altijd een potje vaseline bij zich en pakte dit uit haar tas. Nam een flinke klodder op haar wijsvinger en kroop toen weer onder Chris om hem te pijpen. Terwijl ze zo met Chris bezig was duwde ze de klodder vaseline op Chris zijn anus en begon met haar wijsvinger langzaam rondjes te draaien. De sluitspier van Chris ontspannende en toen ze de pik van Chris zowat achter in haar keel had duwde ze haar vinger in één keer naar binnen bij Chris.

 Auw! Wouw! Riep Chris uit terwijl hij de pik van Jan uit zijn mond liet ontsnappen, maar Jeanine trok zich er niets van aan en begon langzaam haar vinger op en neer te bewegen. Na de eerste schok ontspande Chris en begon het lekker te vinden. Dat deed zijn eigen vrouw nooit dacht hij bij zich zelf.

Jan had ondertussen zijn pik alweer in Erik zijn mond geduwd en begon steeds meer te schokken. Hij voelde zijn climax naderen.

Ook Chris begon het benauwd te krijgen. Jezus! Wat was dat lekker zeg, gepijpt worden met een vinger in je reet.

Jeanine bewoog haar hoofd steeds sneller op en neer, waarbij Erik zijn lul, die toch ook een goede 19 cm mat, volledig in haar mond en keel verdween. Dit was niet meer uit te houden.

 Als eerste kwam Jan, die zijn zaad in de mond van Chris loosde. Het droop van alle kanten van Chris zijn gezicht. Wat een lading dacht die bij zichzelf.

Toen was het zijn beurt, Jeanine had gemerkt dat haar man klaargekomen was en begon nu met haar vrije hand de ballen van Chris te masseren terwijl de vinger in Chris zijn kont steeds heftiger op en neer ging. Jeanine voelde de pik van Chris dikker en dikker worden en toen ze hem nog een extra diep in haar mond nam kwam de ontlading.

Aangezien Jeanine verslaafd was aan zaad hield ze de pik van Chris in haar mond en slikte alles door toen deze zijn zak leegspoot.

Kreunend van genot viel Chris over Jan heen die al uitgeteld op het bed lag. Jeanine draaide met Chris mee terwijl ze haar vinger uit zijn gaatje haalde. Maar die lekker pik bleef in haar mond. Tot het laatste druppeltje zaad werd Chris door Jeanine gemolken.

Het trio lag uitgeteld naast elkaar op de matras.

“Zo Chris, wie had dat gedacht toen we vanochtend wakker werden.”

Erik lag volledig uitgemolken naast Jeanine. Jeanine die voorzichtig zijn pijnlijke pik streelde.

Doordat ze zo heftig gepijpt had was deze nu super gevoelig.

“Ik denk dat ik even ga douchen, een koele straal op mijn pik om hem wat minder gevoelig maken, dan kunnen we verder met de tweede ronde.”

Terwijl Chris onder de douche stond, pakten Jan en Jeanine wat te drinken uit de minibar en bespraken met elkaar wat ze die tweede ronde zouden gaan doen met Chris.

“Ik weet niet wat jij ervan denkt Jan, maar volgens mij kan hij wel een grotere vinger in z’n kont hebben dan die van mij.”

“Ik begrijp wat je bedoelt schat, alhoewel we het niet met hem afgesproken hebben moeten we maar eens proberen.”

Chris kwam de badkamer uit en nam ook een drankje. Jeanine was ondertussen erg verleidelijk bezig door naakt verschillende poses op het bed aan te nemen, waarbij ze uitdagend met haar grote tieten speelde en zichzelf vingerde, wat een opwekkend effect op beide mannen had en na een paar minuten waren de beide neukstaven weer op hoogte.

“Nu wil ik geneukt worden, Chris op je rug dan ga ik boven op je zitten, dan kan Jan me van achteren nemen.”

Aldus geschiede, Chris ging op z’n rug liggen en Jeanine kroop over hem heen. Pakte de dikke pik van Chris beet en stopte hem zonder problemen in haar neukgrot.

Voor Jan achter haar plaats nam en haar kontje doorboorde liet Jeanine zich eerst even door die lekkere lat van Chris verwennen. Chris wist niet meer waar hij zijn handen moest laten, op haar kont of op haar tieten, het was allemaal even lekker.

Jan had het allemaal met genoegen aangekeken maar vond het nu tijd worden om zelf in actie te komen. Hij pakte de pot vaseline en smeerde een klodder op zijn eikel. Het restant dat aan zijn vinger zat smeerde hij uit op de anus van Jeanine die al kreunde van genot door het effect van Erik zijn lul in haar vagina. Jan duwde zijn vinger in de kont van Jeanine om de boel een beetje op te rekken en kroop toen achter Jeanine en duwde zijn eikel tegen het poepgaatje van Jeanine.

“Daar komt ie schat” zei hij en duwde in één keer zijn eikel voorbij haar sluitspier.

Jeanine sloot haar ogen van genot, wat was pijn toch fijn soms. Ze had nu twee lekker lange pikken in haar zitten en ze was niet van plan die voorlopig los te laten.

Chris stootte nu diep in de grot van Jeanine terwijl hij de tepels van Jeanine één voor één in zijn mond nam. Terwijl hij zo bezig was in Jeanine’s kutje voelde hij de pik van Jan, dit was helemaal het einde. Beide heren vonden al snel een ritme waarmee Jeanine continu gevuld bleef.

In een straf ritme werd ze door de twee geile kerels geneukt en ze wist dat ze dit niet veel langer zou volhouden. Haar tweede orgasme kwam altijd snel maar ze kon daarna gewoon doorgaan zonder te stoppen om bij te komen.

Na een tijdje zo geneukt te hebben zei Jan tegen Chris.

“Wil je haar kontje ook eens proberen”

Daar had Chris geen bezwaar tegen en Jeanine trouwens ook niet, ze vond het alleen jammer dat door deze wisseling de twee palen even uit haar lichaam verdwenen. Jan ging nu op zijn rug liggen en duwde zijn pik in Jeanine’s kutje.

Chris kroop er boven op en duwde zijn pik in het nog gedeeltelijk openstaande holletje van Jeanine. En daar gingen ze weer. De pik van Chris voelde totaal anders aan in haar kontje merkte Jeanine, eigenlijk lekkerder dan die van haar eigen man.

Ze werd steeds heter en heter van al dat geneuk in haar gaatjes en na een paar minuten kwam ze gillend klaar.

“Afstappen Chris zei Jeanine,” nadat ze bijgekomen was van haar orgasme.

De pik van Chris floepte uit de kont van Jeanine en ook de pik van Jan werd bevrijd.

Het wordt tijd dat Jan in zijn kont genaaid wordt, zei Jeanine, dat is per slot van rekening toch de insteek van dit trio geweest.

Wie a zegt moet ook b zeggen dacht Chris en nam zittend plaats op het bed.

Jan nam een klodder vaseline en smeerde de pik van Chris in en wreef de rest over zijn aars. Jan ging met zijn rug naar Chris zitten en liet zich langzaam op de paal van Chris zakken. Die gleed gemakkelijk naar binnen bij Jan, die al wel vaker door een man genomen was dus het wel kon hebben.

“Hoe vind je het, Chris,” vroeg Jan kreunend.

“Best lekker,” zei Chris voor wie het de eerste keer was dat hij een man neukte. Jan kneep zijn sluitspier samen. “Ik zal je eens lekker berijden”.

Jeanine zag het schouwspel even aan en besloot toen weer actief mee te doen door Jan’s pik in haar mond te nemen en hem flink af te zuigen. Na dit enkele minuten gedaan te hebben ging ze op Jan zijn pik zitten en bereed hem zoals hij Chris bereed. Zo konden ze elkaar goed bekijken in de spiegel die aan de overkant van het bed stond.

Wat een geil gezicht, zei Chris die het steeds lekkerder begon te vinden in de kont van Jan. Jan had dat wel in de gaten en begon flink te knijpen met zijn sluitspier.

Chris kreeg het er benauwd van.

“Ik ga zo komen Jan,” riep hij uit.

“Spuit maar lekker mijn kont vol,” reageerde deze opgewekt.

Op dat moment barste de vulkaan in Jan z’n kont uit en spoot het witte lava de dikke darm van Jan in.

Jeanine hoorde Chris klaar komen en stapte af bij Jan. Haar kutje was lekker genaaid door haar man en terwijl ze elkaar zo bezig zagen in de spiegel had ze weer een orgasme gekregen.

Nadat Chris uitgeraasd was in de kont van Jan, stapte deze af. Het echtpaar verwachte dat Chris zijn lul snel slapper zou worden maar dat was niet het geval.

“Wat is dat, kan je hem na twee keer spuiten nog overeind houden,” vroeg Jeanine.

“ Tja, normaal bij mijn vrouw komen we nooit verder dan een keer, dus voor mij is dit ook nieuw.”

“Dan moeten we van de gelegenheid gebruik maken,” zei Jeanine die vooroverboog om de pik van Chris schoon te likken.

Erik zijn pik had wel iets aan hardheid verloren tijdens het orgasme in Jan zijn kont. Maar door het likwerk van Jeanine herstelde dit snel en een paar zuigbeweging van Jeanine deden de pik weer in vol ornaat doen staan.

“Nu wil ik dat je me eens goed likt, en daarna neukt,” zei Jeanine met een geile stem. Ondertussen knipogend naar haar man. Die begreep dat dit het moment was waarover ze het hadden gehad toen Chris onder de douche stond.

Jeanine ging op haar rug liggen, haar benenwijd gespreid de lucht in stekend.

“Kom er maar lekker tussen en lik mijn kut.”

Dat liet Chris zich geen tweemaal zeggen. Het aantrekkelijke lichaam van Jeanine, die daar lag met haar lange benen in de lucht en haar volle tieten met hard recht opstaande tepels, was een aanblik die geen enkele gezonde man ongemoeid liet. Hij dook zowat in de gleuf van Jeanine en begon als een waanzinnige te likken, ondertussen vingers in de grot van Jeanine proppend alsof het niets was.

“Goed zo Chris, ga zo door,” kreunde Jeanine. “Zo meteen je hele vuist naar binnen, eens kijken of ik dat kan hebben.”

Ondertussen had Jan de vaseline er weer bij gepakt en begon zijn pik in te smeren. Daarna begon hij met de kont van Chris, die het amper merkte en die dacht, laat Jan zijn gang maar gaan.

Intussen vond Chris alles lekker. Hij propte zijn vuist in de kut van Jeanine terwijl zijn tong de clitoris van Jeanine geselde. Jeanine zat in een doorlopend orgasme en greep Chris bij de haren om zijn gezicht nog dieper in haar kut te voelen.

Jan was het kontgaatje van Chris aan het bewerken met z’n vingers. Zijn wijsvinger ging op en neer door de sluitspier van Chris. Toen vond hij het moment daar gekomen om Chris te ontmaagden en ging achter Chris staan, duwde zijn eikel tegen de anus van Chris en duwde voorzichtig zijn pik bij Chris naar binnen.

Chris stopte acuut met het likken van Jeanine en trok zijn hand terug uit haar kut.

“Wat was dat, dat was niet afgesproken,” Chris wilde protesteren maar nog voordat hij wat kon zeggen klemde Jeanine haar dijen om het hoofd van Chris en nam hem zo in een houdgreep.

“Rustig maar Chris,” zei Jeanine. “Jan doet voorzichtig. Ontspan je en probeer ervan te genieten.”

De klemmende benen van Jeanine lieten Chris niet veel keus. Hij ontspande en voelde hoe de dikke pik van Jan, die hij eerder al in zijn mond had gehad, langs zijn kringspier gleed. Na een halve minuut was Chris gewend aan de paal die door zijn kont gleed en begon hij het lekker te vinden hoe de ballen van Jan tegen zijn kont kletsten. Met Jeanine’s benen om zijn hoofd geklemd rook hij de geile geur van haar poes en dit deed hem weer zin krijgen in het uitlebberen.

Chris haalde zijn tong weer door de neukspleet van de vrouw, die een opgewonden gilletje gaf, en kneep zijn kringspier samen zodat Jan voelde dat hij respons kreeg.

“Ik geloof dat de ontmaagding geslaagd is,” zei Jeanine tegen Jan.

“Ik voel het ook,” zei Jan.

Jeanine ontspande haar benen en liet het hoofd van Chris uit de beenklem.

“En hoe vindt je het, Chris,” vroeg Jan terwijl hij rustig de kont van Chris met z’n neukstaaf bewerkte.

“Het was wel even schrikken en wennen maar ga nu maar gewoon door en lul niet te veel wat dat leidt af.”

Jeanine begon te lachen.

“Dat zijn nog eens echte mannen, niet lullen maar vullen.”

De pik van Chris werd door de werking van de pik in zijn kont harder en harder.

“Moet je voelen” riep Jan tegen Jeanine, toen hij Chris’s lul beetpakte. “Die is kei en keihard schat.”

“Dan wil ik hem in me hebben,” zei Jeanine en ze gleed onder Chris door totdat het topje van Chris zijn eikel tegen de clitoris van Jeanine aanstootte.

Jan had nog steeds de pik van Chris beet en duwde Chris naar beneden terwijl hij Chris zijn pik in de kut van zijn eigen vrouw leidde.

Nu lagen ze alle drie op elkaar. Ze neukten alsof hun leven er van af hing.

Chris lag met z’n gezicht tussen de tieten van Jeanine en lebberde ze af alsof het lollies waren. Jeanine omklemde met haar lange benen zowel Chris als Jan, zodat niemand kon ontsnappen uit deze positie.

Jan begon steeds harder op en neer te gaan in de kont van Chris, die het steeds lekkerder begon te vinden. Als zijn vrouw hem eens zou zien in deze positie, het zou waarschijnlijk meteen op een echtscheiding uitdraaien.

De pik van Jan begon dikker en dikker te worden. Zijn tweede orgasme diende zich aan en hij begon hevig te kreunen.

Chris merkte dit en kneep zijn sluitspier nog eens extra samen. Dit werd Jan teveel en hij begon te spuiten. Het warme sperma liep bij Chris naar binnen die dit als een warme vloed ervoer.

Door de pulsende bewegingen van de spuitende pik van Jan kwam het bij Chris ook als een vloedgolf. Voordat hij er erg in had zat zijn lat tot aan de nok gevuld met zaad en spoot hij diep in de zwaar hijgende vrouw die onder hem lag klaar te komen.

Na gedoucht te hebben namen Jan en Jeanine afscheid van Chris met de afspraak om dit vaker te doen.

Tijdens het avondeten vroeg Lieve aan Chris.

“Lange dag in de auto gehad schat?”

“Je moest eens weten Lieve, ik heb gewoon pijn in mijn kont van het zitten.

“Gelukkig hoef je niet meer elke dag naar je werk dan, scheelt weer rijden”. En Chris kreeg voor het eerst sinds lang een veelbelovende zoen van zijn vrouw.

Als dat maar goed komt.

Joris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *