Axelle 5.5

()

Hoofdstuk: Mijn kamer

De gang waarin we liepen was normaal alleen voor de bedienden, dat kon ik zien omdat boven iedere deur een plaatje hing: o.a. kokkin, afwasster, opdienster, poetsster, chauffeuse, tuinierster, buddy, secretaresse, ontvangster, verpleegster, meid 1, meid 2, meid 3, en meid 4. Wat opviel was dat dit enkel vrouwen beroepen waren. Op het einde van de gang was een smalle draaitrap die bestond uit oude uitgeholde stenen die dienst deden als traptreden. Daar die uit blauwsteen gemaakt waren en toch hol stonden vermoed ik dat ze al heel oud waren en er heel veel passage moest zijn geweest. Ik mocht als eerste de smalle trap op en gebiedend zei ze; “ tot boven”.

Ik ging ongemakkelijk de trap op daar mijn kleren nog helemaal niet goed zaten en dat mijn naaldhakken trappen lopen niet makkelijker maakte vond ik gênant. Maar blijkbaar vond mevrouw dat helemaal niet erg. Tijdens het traplopen fatsoeneerde ik een beetje mijn loshangende bloes, zodat mijn borsten toch niet al teveel deinden.

De trap was smal en heel hoog. Toen ik op een verdiep kwam kreeg ik een por in mijn rug en ik moest nog een trap opklauteren. In een glimp zag ik dat dit verdiep voorzien was dikke tapijten zowel aan de muur als op de grond, ik ontwaarde ook vele deuren maar kon verder niets zien. Er stond een heel grote, zware, massieve mahoniehouten kast die versierd was met mooie beelden van naakte jonge vrouwen met heerlijke borsten en mooie vulva’s. Ik wilde er nog langer naar kijken maar werd nogmaals aangemaande de tweede trap te nemen.

Ook de tweede draaitrap bestond uit steen maar die was nu gemetst met rode baksteen. De treden waren ook veel breder en langer. Het stapte in ieder geval veel beter. In de muren zaten kleine vensters die voorzien waren van loodglas met taferelen die kwamen uit de Kamasutra. Veel tijd om te kijken had ik niet want ik kreeg regelmatig een por in mijn rug. Door al die trappen te lopen was ik ook al een beetje buiten adem en begon wat te hijgen. Intussen waren we aanbeland op een gang die voorzien was van een mooie houten plankenvloer, vermoedelijk in eik. Ook de wand was volledig in hout en mij leek het eerder subtropisch hout dat daarvoor gebruikt was. Verder stond er niets. Ook daar moest ik doorlopen naar de volgende trap, die was in timmerhout en veel eerder sober, smal en vooral de treden waren eerder langs de hoge kant, het stappen was moeilijk maar ik werd nog steeds aangemaand snel door te lopen. Mijn ademhaling werd steeds meer gehijg.

De vrouw achter mij zei uitdagend; “je fysieke conditie is ondermaats geloof ik.”

Ik was natuurlijk niet gewoon zoveel trappen te doen, meestal gebruikte ik een lift. Om toch wat beter steun te hebben gebruikte ik de armleuning om mij naar boven te hijsen en dat zorgde ervoor dat mijn bloes terug openviel en mijn borsten dienden op mijn stappen, ik voelde haar ogen branden op mijn nu blote borsten maar durfde niet omkijken.

De trap was heel hoog ik vermoede dat hij naar een torenkamer leidde. Na heel wat zwoegen kwam ik boven en was blij dat er geen vervolgtreden meer waren. Hoeveel trappen ik gedaan heb weet ik niet maar het waren er heel veel. Ik had niet alleen een versnelde ademhaling maar ook mijn hartslag was fel verhoogd.

We stonden samen voor een heel zware metalen deur, ze haalde een grote sleutel te voorschijn en opende de deur. We kwamen in een ronde heel grote kamer, met een rond bed, die gedekt was met een rood zacht zijden dekbed. In de kamer stond ook een groot ligbad, dat gevuld was met water. Er was een kaptafel aanwezig en een lavabo. Ook stond er een kleine commode die voorzien was van talrijke laden, de stijlen van die kast waren voorzien van mooie beelden die nimfen voorstelden. De handgrepen leken eerder op eikels en waren verschillend van grote. Ik kon mijn ogen er niet direct vanaf houden. Maar veel tijd om te kijken had ik niet.

Ik kreeg van Mevrouw de opdracht mij volledig uit te kleden. Ik wist niet goed wat ik hoorde maar wist dat ik geen verhaal had, zij won altijd. Eerst ontdeed ik me van mij al openhangende bloes, mij Bh en vervolgens ging mij rok, kousen en slip ook van mijn lijf. Ik stond nu verlegen voor die vrouw en keek naar beneden, toen zag ik dat ik nog mijn hakken aan had, maar ik maakte geen aanstalten om ze uit te doen daar ik weet dat dit een mooi uitzicht geeft aan mijn kuiten en benen, ze lijken ook langer en meer gespierd. De vrouw keek naar mij van kop tot teen, hoor ogen bewogen alleen maar en ze keken van mijn gezicht over mijn hals naar mijn borsten, buik met smalle taille, mijn pubis, dijen en benen. Toen ze haar ogen diverse keren op en neer had laten bewegen vroeg ze mij om me over 180 ° te draaien, ik voelde ze naar mijn rug en kont kijken, het duurde lang (hoewel) het leek lang. Ik hoorde ze op haar naaldhakken weg wandelen en deed een poging om achterom te kijken. Maar direct kwam het bevel dat ik voor me moest kijken.

“Dat zal je rouwen”; zei ze nog. Ik keek direct voor me. Ik hoorde ze een lade opentrekken van de commode en er iets uithalen. Maar omkijken durfde ik niet meer. Ze benaderde mij terug van voor en ze had een heel leuk en verrassend sm zweepje in haar handen. Deze zweep had op het uiteinde namelijk een leuk handje. Dit handje was gemaakt van echt leder. De handgreep was mooi bewerkt, toonde een erecte penis met ontblootte eikel en was ongeveer 16 cm lang (schatte ik). Het handvat had een handige lus die om een pols kon geschoven worden. Ik vermoede dat de zweep ongeveer 70 cm lang was.

Ik keek aandachtig naar de haar wat ze ging doen. Ze nam het zweepje vast aan het handvat en stak het lusje rond haar pols. Ze bracht het naar voor en streelde mijn beide wangen met het lederen handje, het voelde niet onaangenaam. Vervolgens streelde ze mijn hals, mijn borstkas en vervolgens de contouren van mijn borsten die toch fier vooruit staken. Ze maakte cirkels rond mijn borsten en maakte die cirkels steeds kleiner naar voor toe tot ze rond mijn tepelhoven bleven draaien. Het wond mij op en mijn tepels gingen rechtop staan. Ze lachte en tikte toen met een relatief grote kracht met het handje van de zweep op mijn beide speentjes, heel kort en krachtig na elkaar, ze wipten door de slagen op maar bleven toch overeind.

Vervolgens wreef ze met het uiteinde van de zweep over mijn buik, de zijkanten van mijn taille, ze deed dit heel subtiel en het deed de pijn van mijn tepels heel snel verdwijnen. Vervolgens wreef ze over mijn pubis waar mijn schaamhaar gestaan had en dat voelde eerder raar aan. Vervolgens deed ze het zelfde met mijn dijen. Toen ze langs voor kwam duwde ze met het handje tegen de binnenkant van mijn dijen. Ik opende spontaan mijn benen en ze draaide het handje zo dat ze nu over mijn schaamlippen kon wrijven, een subtiel gevoel maar het wond mij op, ik hoopte dat ze mijn clit niet zou beroeren want die was nog heel gevoelig van de behandeling in de eetkamer. Ze duwde mijn benen nog wat uiteen tot ze vermoedelijk zicht had op mijn kleine schaamlippen. Maar gelukkig raakte ze die niet aan.

Ze wandelde rond mij, een paar keer, en liet het handje van de zweep over mijn kont en buik glijden. Plots bleef ze staan achter mij en zonder iets te zeggen knalde ze op mijn kont met een ongelooflijke kracht, ik schreeuwde het uit van de pijn. Ze lachte alleen maar en zei; “schreeuw maar luid, niemand kan je hier horen.”  En ze knalde terug hard op mijn kont misschien nog krachtiger dus schreeuwde ik terug hard. Toen zei ze; “nu nog 3 slagen omdat je daar pas probeerde om te kijken. Hier mag je alleen maar doen wat je gevraagd wordt anders krijg je straf.”

Ik knikte en wachtte op wat ging volgen. Vervolgens zei ze; “we hebben hier ook andere middelen om je in de pas te laten lopen, vergeet dat vooral niet.” Toen knalde ze uit volle kracht nog driemaal heel hardhandig op mijn kont. Ik gaf drie schreeuwen die door merg en been doordrongen maar ze lachte alleen maar. Ze stapte terug op de commode toe en borg de zweep weg.

Ze kwam terug en streelde mijn geteisterde bips met een zachte hand; “spijtig dat je al een litteken hebt na je eerste dag” zei ze. “Maar morgen zal de dokter ze met plezier verzorgen. Stap nu maar in het bad.”

Ik haastte mij om in het ligbad te stappen, schopte mijn hakken uit en stapte in het water, toen mijn bips het wateroppervlak raakten prikte het enorm op de vermoedelijke kleine littekens. Ik liet me niet kennen en legde me snel in het lauwe water. Het water deed eerder goed op mijn huid. Vervolgens legde mevrouw enkele geurende bloemblaadjes in het water en goot een scheutje aroma in het badwater, het rook heerlijk. Ik genoot van het bad maar toch voelde ik steeds de prikkeling op mijn stuit van het handje na die harde bestraffing. Persoonlijk vond ik dat ik te hard gestraft was voor wat ik had gedaan maar ja wie was ik.

Het bad had een relaxerende uitwerking op mijn lichaam. Ik genoot van de aanrakingen van het water op mijn huid. Mevrouw kwam terug met een spons in haar handen en wreef over mijn ganse lichaam dat was genieten. Ze liet haar handen ook grondig over mijn borsten gaan en kneep zacht en vooral zeer aangenaam in mijn spenen ik genoot en voelde de drang om mij ook aan mijn spleetje aan te raken. Ze had haar bloes voor een stukje open gedaan en daar ze voorover boog om mij te wassen zag ik dat ze ook prachtige, bolle borstjes had die eerder peervormig waren, maar haar zwart kanten bh steunde ze nog voldoende om ze helemaal een exotische natuurlijke vorm te geven. Vervolgens waste ze ook uitgebreid mijn intieme delen en liet ook de spons een paar maal tussen mijn schaamlippen passeren wat zalig was. Toen dit klaar was gebood ze mij recht te staan in het bad. Ik moest mijn benen zo ver mogelijk uiteen zetten en ze betaste nu zeer uitgebreid mijn clit, dit kleine orgaan was zo blij met de aandacht dat het vooruitsprong. Ze nam het tussen duim en wijsvinger en waste hardhandig deze plaats met de spons.

“Na de uitspattingen bij mijn echtgenoot wil ik dat je daar nu volledig schoon zijt.” Het was hard dat ze me daar waste en mijn clit vond het echt niet fijn en trok zich terug onder de huidplooi die hem normaal beschermd. Ze voelde hem wegkruipen en probeerde hem te vatten maar dat lukte haar gelukkig niet. Bij mij had het voor gevolg dat ik geen zin meer had in seks.

Vervolgens bracht ze een grote badhanddoek waarmee ik me kon afdrogen. Ze keek toe hoe ik dat deed ik voelde me bekeken en begluurd ze toonde geen emoties en keek alleen maar om angstig van te worden.

Toen ik klaar was nam ze mijn kleren en deed die in een mand die ook in de kamer stond. Ze opende een deur en dat bleek een kleerkast te zijn waarin vooral fijne kledingstukken zaten zoals nachtjaponnen en badjassen. Ze nam een fijn wit kleedje eruit en overhandigde het mij, “pas dit even” voegde ze nog aan toe.

Toen ik het kleedje over mijn hoofd trok en rond mijn lichaam liet vallen bekeek ze mij eerder erotisch door smalle oogleden. Het kleedje omsloot goed mijn borsten en verborg weinig van mijn borsten, de tepels waren amper bedekt en was ook heel kort het bedekte mijn pijnlijke poep maar zeker niet meer. Ze nam ook een badjas uit de kast van vermoedelijk dezelfde materialen en gebood die erover te trekken. Die was diep uitgesneden langs voor en bedekte bijna niets van mijn borsten maar was toch duidelijk langer. Het nachtgoed omsloot verder goed mijn lichaam en duwden mijn borsten toch een heel klein beetje in een weelderige vorm.

“Zo;” zei ze “je ziet er heerlijk uit. Zo wil ik je vaker zien.” Ze gebood mij op het bed te gaan liggen. Wat ik met graagte deed want het was een lange dag geweest met veel emoties. Het bedlinnen was van fijne zijde en voelde koel aan. Ik genoot van de aanrakingen van die zijde, het gaf mij een kik.

“Nu is het mijn beurt om me te laten verwennen,” zei ze geheimzinnig.

Ze deed een paar stappen naar een ingebouwde muurkast en opende de zware lederen deur. Ik kon mijn ogen niet geloven; achter de deur zaten een hele reeks zwarte latex kleren. Ze bekeek ze aandachtig. Vervolgens ontdeed ze zich van het mantelpakje, deed haar witte bloes die al veel te ver open stond open en af.

Ze stond nu in een te kleine witte kanten bh en een te kleine string voor me. Ze had een mooi lijf maar het ondergoed dat ze droeg was volgens mij toch veel te klein voor haar grote borsten en goed gegomde poep. Haar heupen waren eerder smal ik vermoed dat ze deze regelmatig insnoerde, want van natuur kan zulke vrouw nooit zo’n wesp taille hebben. Haar te hoge naaldhakken deden haar benen smaller lijken dan dat ze werkelijk waren, haar ranke benen zaten nog in een paar ragfijne zijden hold-up kousen die van een zeer goede kwaliteit waren. Ze trok de zelf ophoudende kousen nog wat hoger en het contrast met haar blanke dijen gaf een heerlijk effect op mijn netvliezen. Ze was een mooie vrouw, schoot er door mij hersenen. Ik ben hetero maar had toch een aantal aangename ervaringen uit mijn vroege leven met vriendinnen. Ik moet toegegeven het waren eerder experimenten geweest en de meisjes waren veel jonger dan deze vrouw. Het boezemde mij angst in op de manier zoals ze nu voor mij stond met haar uitdagende houding en haar blik in de donkere bruine ogen. Maar als ik eerlijk ben het mooie lichaam die in volle glorie aan mij getoond werd deed ook iets in mijn buik voelen die eerder sensueel aanvoelde. Wat had ze in petto voor mij?

Veel leesplezier,

Josee Vingers

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *