De boekhandel

()

In de binnenstad van een middelgrote stad in België is een kleine boekenwinkel gevestigd. Het is een slaperige ochtend en het is al heet door de brandende zomerzon. In de winkel gaat de bel van de deur, die wordt geopend. Er komt een jongeman binnen. De 19-jarige verkoopster Mia ziet de jongen zoeken in de schappen en komt hem tegemoet door te vragen of hij kan worden geholpen.

Mia is gekleed in een strak rood kort rokje en een wit topje tot boven haar navel. Haar zomerbruine blote buikje is strak, zonder een spatje vet. Haar stevige borsten staan recht naar voren en zichtbaar is dat haar tepeltjes hard zijn.

Ze heeft gisterenavond nog seks gehad met Bart, haar 30 jarige vriend die haar stevig in haar kontje heeft genaaid. Later op die avond zijn er nog twee oudere vrienden, Erik en Wim, van haar vriend langs gekomen. Wim en Erik, twee broers van 40 en 48 jaar zijn een paar knappe kerels die wel graag een jong blaadje lusten. Ze waren al snel er bij gekomen en hadden uitbundig gebruik gemaakt van haar stevige lichaam. Om de beurt hebben ze deze lekker jonge dame stevig geneukt. Zij kwam iedere keer klaar en daarna heeft ze de mannen alle drie gepijpt. De mannen waren niet snel tevreden en ze werd nog eens in een stevige sandwich klaar genaaid in haar jonge kut, nauwe kontje en zuigend mondje.

Mia dacht daaraan toen ze de jongen zag. Kijkend naar zijn sterke lichaam voelde ze bijna zijn lichaam en zijn pik diep in haar dringen. Ze werd nerveus toen zijn sterke lichaam dichterbij kwam. In zijn strakke spijkerbroek was duidelijk te zien waar zijn pik zat. Mia heeft lachende blauwe ogen en een lange blonde staart die gevlochten tot helemaal op haar kontje hangt. Haar naakte lange benen steken in half lange laarsjes. Ze zijn op dat moment alleen in de winkel. Mia werd geraakt door de charme van de jongen die er sterk, sportief en vriendelijk uitziet. Hij ziet er gebruind uit en ze komt hem bekend voor. Maar hij kan dat op dit moment niet goed thuis brengen. Hij is lang en slank en zijn bruine ogen staan vriendelijk in zijn lieve gezicht. Ze hebben oogcontact terwijl ze met elkaar boeken bespreken en lachen tegen elkaar als hij een grapje maakt. Ze voelt dat zijn ogen over haar lichaam dwalen en gericht zijn op haar achterwerk en haar lange slanke benen als ze even van hem afloopt. Ze weet dat haar kontje onder haar paardenstaart heen en weer wiebelt.

Ze laat bij een boeken-schap ‘per ongeluk’ een boek vallen en ze merkt hoe hij kijkt als ze voorovergebogen het boek van de grond pakt. Hij loopt langs haar heen en een hand strijkt tegen de onderkant van haar rug. Deze aanraking veroorzaakt bij haar kippenvel. Hij ziet er erg sterk uit en heeft iets dwingends en ondeugends in zijn ogen. Hij zoekt een boek over motorsport en dat is niet in de algemene schappen. Samen zoeken ze verder. Mia bedenkt dat er net nieuwe boeken zijn binnengekomen en belooft de jongen even te gaan zoeken achter in de winkel. Ze loopt naar het hokje achter in de winkel en gaat de ruimte binnen. Ze hoort nu dat de jongen meeloopt en ze krijgt een vreemd gevoel in haar onderbuik. Ze kan niet zeggen dat ze angstig is, maar het is wel een vreemd gevoel.

In de ruimte gekomen, die uitkijkt door een raam op de weg voor de winkel zoekt ze in de doos die op de lager staande tafel staat. Plotseling merkt ze dat het donkerder wordt in de kleine ruimte omdat de jongen ook binnen komt en de deur achter hem sluit. Op dat moment staat Mia net voorovergebogen over de tafel het bewuste boek te zoeken.

Dan voelt ze plotseling dat de jongen haar bij haar kontje pakt en met een hand onder haar rokje gaat. Ze kan niet meer overeind komen en probeer zich te verzetten. De jongen maakt een sussend geluid.

“Hé liefje, laat me even. Ik wil graag even lekker met je rommelen. Je vindt me toch wel lief? Toe maar, ik doe je geen pijn. Laat me maar even, ik heb de winkel net afgesloten, toe maar” zegt hij.

Ze geeft gewillig haar verzet op. Ze weet dat ze vanuit haar positie weinig kan uitrichten. Hij drukt haar met stevige drang voorover, zodat ze helemaal voorover over de tafel ligt. Haar stevige borsten worden tegen het tafelblad gedrukt. De jongen trekt snel en handig haar slipje opzij en ze hoort een slippend geluid als hij zijn broekriem losmaakt en zijn broek los gemaakt. Ze voelt een hand tussen haar dijen. Een soort elektrische schok gaat door haar onderbuik als ze voelt dat hij zijn hand in haar slipje komt en haar tussen haar benen pakt. Een hand gaat over haar kutje heen en een vinger glijdt door haar schaamlippen. De jongen merkt dat ze toch vochtig is. Hij sist tussen ze tanden.

“Lekker hoor, zo’n geil kutje! Ik wil alleen even met je neuken!! Ik had je al langer gezien in de winkel en je bent aan de beurt, geile slet” Ze kan en wil hem niet tegenhouden. Twee vingers dringen haar kutje binnen en bewerken haar klitje. Zijn andere hand glijdt nu over haar slipje en ze voelt dat hij het opzij trekt. Hierdoor komt de hand ook tussen haar bilspleet en bevoelt haar naakte billen. Hij dringt zich tegen haar op en ze merkt dat hij tegen haar aan staat te drukken. Ze voelt zijn gespierde lichaam tegen het hare drukken. Ze wordt er geil van en gaat ook meebewegen. De jongen vingert nu haar kutje en drukt een duim in haar kontgaatje. Doordat haar kontgaatje droog is dat niet zo prettig. Ze spartelt tegen en roept dat hij haar pijn doet. Dan gaat de hand weg en ruw wordt haar slipje naar beneden gerukt. Ze voelt zijn benen tussen de hare en hij drukt haar dijen verder uit elkaar, hetgeen wordt bemoeilijkt door haar slip die nu over haar bovenbenen zit. De jongen trekt nu haar slip vloekend stuk. Plotseling trekt hij zich terug. Ze begrijpt niet wat er gebeurt.

“Wacht even. Ik doe even een beetje olie op mijn pik. Dan ga ik er makkelijke in, ja?” Ze gromt instemmend.

Zijn handen zijn op haar billen en ze voelt hoe hij haar konthelften uit elkaar trekt. Dan voelt ze een drukkend gevoel tussen haar billen als hij zich in haar reetje wil persen.

“Hij wil me in mijn kont neuken”, bedenkt ze zich. Ze slaakt een kreun en probeert weg te komen maar ze kan niet overeind komen van de spanning en plotseling geile verlangens die haar overspoelen. Ze voelt dat haar kut zich openstelt.

De jongen drukt zijn inmiddels keiharde pik tegen haar anus. Mia heeft met Bart vaak anale seks. Ze denkt aan de vorige avond en hoe ze daar van genoten heeft. Ze knijpt haar billen bij elkaar om hem tegen te houden en dat lukt eerst wel. Dan krijgt ze stevige tik op haar billen voor.

“Laat los die reet” gromt hij, “Ik wil je in je kont spuiten”

Onverzettelijk wordt er door gedrukt en ze wordt nu verder over het tafeltje geduwd. Hij trekt haar billen uit elkaar en gromt dat hij haar naakte kont ziet. “Hm…, wat een geil kont heb je met dat hete strakke gaatje! Ik wil je wel in je kutje neuken maar klaarkomen doe ik in je reet. Je wilt toch niet met een kindje zitten, zo meteen?”

Ze voelt nu dat zijn dikke eikel door haar sluitspier geperst wordt en dat hij nu stevige stootjes geeft die pijn in haar kontje geeft. De jongen rommelt wat en ze hoort hem zachtjes vloeken, maar houdt haar ook stevig naar beneden gedrukt. Ze staat in een ongemakkelijke houding over de tafel heen en daardoor spreidt ze haar benen iets. Even gaat hij tussen haar billen weg, maar komt meteen met een vinger in haar reet terug. Ze voelt plotseling dat deze vinger glad is gemaakt en haar reetje smeert. Haar kontje wordt glibberig gemaakt en een nog een tweede vinger dringt nu gemakkelijk mee naar binnen. Weer voelt ze een pijnscheut als de jongen zijn penis weer tegen haar aarsje drukt. Dan merkt ze dat hij er nu dieper in haar kont glijdt en nu met een harde stoot diep doordringt in haar anale opening.

“Zo, ik zit er in! In je hete strontkanaaltje, in je hete kontje!” Met een stoot dringt zijn penis in haar door. Nu voelt ze zijn de hele lengte van zijn harde penis in haar kleine kont heen en weer bewegen. Hij is nu geheel door haar sluitspier en ze voelt zijn buikwand nu tegen haar bipsen. Ze voelt handen op haar heupen en felle stoten in haar kont.

“Ik ga je klaar neuken in je kontgat, lekkere slet. Ik zie mijn pik in je reet staan. Ik naai je in je geile meidenkont!

Mia raakt door de ongewone situatie geprikkeld, voelt een snel een orgasme opkomen en richt zich op van de tafel.

Ze voelt nu de volkomen harde pik in haar kontje bewegen. Ze kan het niet voorkomen maar gaat meebewegen in het neukritme dat de jongen aangeeft. Zijn handen verplaatsen zich naar haar borsten die hij uit haar bloesje haalt. Hij omvat ze nu met zijn handen. Hij masseert haar tieten zo en houdt haar onder controle. Zo staat ze als een slet die met haar billen uiteen in haar reet genaaid wordt door een haar onbekende jongen.

“Op wie lijkt hij toch” vraagt ze zich af terwijl ze over de tafel heen wordt geschoven door zijn harde stoten in haar kont.

“God, wat is dat lekker. Je neukt me in mijn reetje en ik vind het lekker!” Ze vindt het heerlijk hoe ze wordt genomen en brengt haar handen naar haar billen toe en trekt ze nu zelf uit elkaar.

“Naai me in mijn reetje. Oh! Wat gaat je pik lekker diep en wat is keihard! Ja, lekker man, want vind ik dit lekker. Ja. Ah!”

Doordat ze zich iets kan oprichten is het mogelijk door het smalle raampje te kijken en in een flits ziet ze haar vriendin en een vriend voor de winkel. Ze zoenen elkaar in afwachting dat zij de winkel weer opent bedenkt ze in een flits.

Op dat moment voelt ze de jongen sneller stoten. De pik gaat nu in en uit haar kontgaatje en geeft zo’n vreemd gevoel in haar kontje dat ze helemaal nat wordt in haar kutje. Ze verwonderd er zich over dat zijn penis zo hard en lang is en kan niet voorkomen dat ze een diepe kreun laat horen. Ze neemt een hand, wrijft tegen haar kittelaar en komt dan heftig klaar, terwijl ze kijkt naar haar vrijende vrienden buiten bij de winkeldeur.

Het neuken in haar kont duurt voort en ze beweegt nu geheel met de jongen mee. Het draaien van haar kont ontgaat hem niet en ze hoort hem nu fel hijgen en steunen. Terwijl zweetdruppels van zijn voorhoofd op haar inmiddels naakte rug vallen werkt hij zich al stotend en persend naar een orgasme. Dan, met plotselinge beweging veranderd hij van positie en laat zijn pik uit haar kont komen.

Hij benadert nu mijn kut denkt ze en laat hem toe.

“Ja lekker, neuk mijn kutje. Lekker diep, toe maar”. Ze voelt hem diep binnendringen en haar schaamlippen vloeien langs zijn harde erectie. Toch wil de jonge man weer terug in haar kont. Na een paar minuten in haar kut te hebben gepookt plant hij hem weer in haar kontje. Met een hand naar voren tikt ze tegen het raampje en ze ziet nu dat haar vriendin op haar hurken gaat zitten en naar binnen kijkt. Haar vriend kijkt over haar schouder mee. Ze ziet haar vriendin naar haar lachen en haar hand op steken. Ze steekt haar tong uit en steekt een vinger op! Haar vriendin ziet nu duidelijk dat ze wordt genaaid. Ze roept naar haar. Mia kan van haar lippen lezen dat ze zegt: “Lekker in je reetje?”

Dan voelt ze dat de jongen in haar klaar gaat komen. Hij ramt zijn pik nog feller in haar strakke nauwe aarsje. Zijn lichaam drukt zich helemaal tegen haar aan en ze voelt nu hoe hij met krampachtige schokken en grommende geluiden in haar anus klaarkomt. Ze voelt zijn zaad in haar endeldarm geloosd worden. Op dat moment komt ze samen met de jongen klaar terwijl ze met een orgastisch grimas in de ogen van haar vriendin kijkt.

Ze voelen beiden de natheid van hun seks tussen elkaars onderlichamen. Ze voelt de langzaam verslappende penis uit haar kont glijden, knijpt hem met haar sluitspier naar buiten en merkt dat het zaad uit haar kont lekt en over haar achterdijen naar beneden glijdt.

Na het terugtrekken hoort ze hem zijn broek weer sluiten. De jongen tikt haar op de billen terwijl ze nog voorovergebogen op de tafel ligt.

“Lekker!” Hoort ze hem zeggen en dan is de jongen van haar af. Ze hoort nu voetstappen door de winkel.

“Er staan mensen voor de deur” hoort ze de jongen roepen

“Ik kom er aan hoor. Tot ziens” roept ze terug.

“Doei” roept de jongen als hij even later de winkel uitloopt.

“Wie was dat?” Vraagt haar baas.

“Wie?” vraagt Mia dromerig. “Oh! Ja, het was een klant die ik heb geholpen!” Op dat moment komt ook haar vriendin in de winkel met haar vriend.

“En” vraagt hij “hoe was je kennismaking met mijn broer? Wist je dat het ook een neef was van Bart? Wis je dat Bart en Wim zijn oom zijn?

“Nou die wil ik wel beter leren kennen, wat een lekker ding zeg,” zegt Mia. Ze valt op de bureaustoel achter de kassa neer. “Au, ik kan niet meer zitten.”

Allemaal lachen ze als ze het verwarde haar en de open bloes van Mia zien.

“Wel, je hebt het wel te pakken” zegt haar vriendin.

“Ja, ik wil hem nog wel eens zien” zegt Mia dromerig, terwijl ze het achtergelaten sperma dat op haar rokje is gespat in de stof wrijft en daarna haar vingers aflikt. “God wat een beurt! Jezus!”  Mia zag het al gebeuren dat ze vanavond hem weer zag. Misschien met haar vriend en de ooms Wim en Erik.

“Jeetje, dat wordt nog wat” denkt ze en kijkt uitnodigend naar haar vriendin en haar vriend.

“Ik geef een feestje vanavond, komen jullie ook.”

“Ja natuurlijk, we komen en maken het gezellig.”

“Mag ik ook komen?” Vraagt haar baas.

“Ja hoor, je mag er ook wel even overheen heen,” liet ze zich ontvallen.

Ze loopt naar haar baas en kust hem in zijn nek.

“Zal ik je eerst even afpijpen? Dan ben je vanavond in staat het wat langer uit houden.”

“Prima, begin alvast maar” hij laat zijn broek zakken en propt zijn dikke lul in de mond van Mia.

De andere twee worden zo opgewonden van dit beeld dat de deur op slot gaat en ze spontaan een potje begonnen te neuken.

Het zaad van de baas spuit in Mia haar mond en die laat het in de mond van Erna glijden. De vriend van Erna is biseksueel en kon het niet laten achter de baas van Mia te gaan staan en zijn pik tussen diens billen te laten glijden. Al stotend komt hij tussen zijn billen klaar.

Erna zuigt zijn reet schoon en zo is iedereen goed voorbereid op de rest van de avond waar Mia alle lullen in haar kut laat komen. In haar kont heeft ze liever niet want die is nog steeds een beetje pijnlijk van de diepe penetratie van haar nieuwe vriend.

Jij komt vanavond toch ook?

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *