Onze eerste keer in een parenclub. 2.2

()

Voor het eerst zijn we in een parenclub. Het eerste onwennig gestuntel zit er op in deel 1ste parenclub 1.2
We drinken een glaasje witte wijn en er zijn verschillende lekkere hapjes, waar we ook van genieten. Naast ons staat een stelletje dat ook van een drankje geniet. Ze spreken ons aan en vragen waar wij vandaan komen. Het blijkt dat zij ook uit het midden van het land komen. Ze zijn iets jonger dan wij.

Hij ziet er sportief uit en heeft blond kort geknipt haar. Hij heet Erik en hij heeft levendige, guitige ogen.

Zij is een lange brunette en ziet er ook sportief uit. Ze lacht steeds een beetje ondeugend en haar naam is Anja.

“Zullen we samen in de sauna en zwemmen?” Stelt Erik plotseling aan jou voor.

Ik zie dat jij twijfelt. Het is per slot van rekening niet onze bedoeling om met anderen te vrijen. Ik zeg tegen Anja dat wij niet gaan voor het ruilen van partner en zij geeft aan dat zij een soortgelijke afspraak hebben.

Daarop besluiten wij het gesprek in de sauna en het zwembad voort te zetten.

Wanneer we na de sauna in het heerlijk warme zwembad hangen, voelen we ons heerlijk loom. Jij gaat met je billen tegen me aangedrukt voor me staan en ik sla mijn armen om je buik heen, zoals je dat zo graag hebt. Dat is zo’n heerlijk intiem gevoel.

Ik lik een beetje aan je oor en zie aan je tepels dat het je opwindt, Jij drukt je billen nog wat verder naar achteren wat mij direct een stijve paal bezorgt.

Je voelt zo zacht en glad en lekker. Ik zou je zo van achteren willen pakken, zo heerlijk geil voel ik me.

Ondertussen is Erik naast mij gaan staan en houdt Anja ook in zijn armen. Ook zij daagt hem uit door met haar kontje in zijn kruis te duwen. Ik zie dat Erik ook een stijve pik heeft gekregen.

Ik vind het een uiterst opwindend gezicht. Twee mooie mensen die elkaar zo opgeilen.

Erik masseert Anja’s stevige borsten nu en zij reageert al hetzelfde als jij. Zuchten, ogen dicht en hele stijve tepeltjes. Ik stel voor een andere ruimte op te zoeken waar we comfortabeler kunnen liggen en even later liggen we naast elkaar op een grote matras.

Ik pak jou in mijn armen en jij begint mij hevig te tongen. Heerlijk vind ik je opwinding en zoen je gretig terug. Overal voel ik je armen op mijn lijf en ik streel jouw borsten, buikje, armen en hals. Het voelt zo warm en jij raakt ook zo warm. Ik zie de damp bijna tussen je benen vandaan komen, zo heet ben je. Ik heb het idee dat mijn pik nog nooit zo stijf geweest is als hij nu is. Ik hijg en kreun in je oor en wil eigenlijk maar één ding. Jou aan mijn harde pik rijgen, neuken en wel nu!

Direct naast ons heeft Anja inmiddels Eric zijn pik in haar mond genomen en maakt hem dol van opwinding. Erik heeft ook een behoorlijke stijve zie ik.

Het is zo’n geil gezicht dat mijn pik er zo mogelijk nog stijver en groter van wordt.

Ik draai je op je rug, ga met mijn benen over jouw bovenbenen en met je benen dicht laat ik mijn eikel langzaam tussen je lipjes glijden. Wauw, wat voel jij heet daar binnen.

Het voelt bij mij alsof ik in een jong meisjeskutje binnendring, zo heet, strak en nat voelt je heerlijke kale poesje aan. Als mijn eikel net voorbij je knopje is, wacht ik even om jou en mezelf even aan het gevoel te laten wennen.

Naast ons zie ik dat Anja intussen door Erik vanachter doggie style geneukt wordt.

Zij zit op haar knieën, haar hoofd licht op de matras en haar kontje steekt fier in de lucht.

Erik zit op zijn knieën achter haar, houdt haar bij haar heupen vast. Hij trekt haar zo steeds dichter naar zich toe en duwt haar dan weer een stukje van zich af.

Ik kan zien hoe zijn grote pik keer op keer in haar kutje gedreven wordt. Allebei gaan ze helemaal in elkaar op. Wat een mooi en opwindend beeld is dat.

Dan druk ik mijn superstijve pik verder in jouw geile kutje.

Het voelt alsof je me naar binnen zuigt en je bent heel begerig. Je wilt mijn pik diep in je buik voelen en zegt ook dat ik hem er niet uit mag halen.

Dat wil ik ook niet! Ik pomp heel langzaam op en neer in je heerlijke kutje. Terug tot de rand van mijn eikel jouw binnenste gevoelige plekje raakt en dan weer diep naar binnen zodat ik je helemaal opvul. De wortel van mijn pik gaat er helemaal in en daarbij raak ik steeds je klitje. Wat een superheet gevoel.

Jij pakt mijn tepels en knijpt er hard in, dat is heel gevoelig en maakt me extra geil. Ik raak bijna buiten zinnen en ga je nog sensueler neuken. O…ho…, o…, heerlijk voelt het.

Ik zoen je op je lippen, onze tongen vinden elkaar en spelen een paringsdans die zo vertrouwd en goed aanvoelt. Ik pak je hoofd beet met mijn handen, kijk diep in je ogen en streel je haar en achterkant van je hoofd. Onze verbinding en genot worden bijna ondraaglijk. Ik zoek je hals en bijt er zachtjes in, zoals een leeuw dat met zijn vrouwtje doet. Jij kermt van genot en voelt zo sensueel als maar kan.

Ik merk dat jij steeds harder gaat hijgen en je kreunt zo hard; zo heb ik je niet eerder gehoord. Aan het samentrekken van je kutje merk ik dat je al snel tegen je kookpunt aanzit. Dat vind ik zo mooi en opwindend dat ik er ook snel dichtbij zit.

Naast ons hoor ik Anja ook kreunen en fluisteren.

“Ho, o, ja, ja, o… Eric, spuit me maar vol, geef me je zaad en spuit het in mijn warme kutje.”

Eric hijgt als een paard en het lijkt er op dat zij ook op het punt van klaarkomen zijn gekomen. Sterker nog, op dat moment gebeurt het bij hen ook. Eric duwt zichzelf tegen Anja’s kontje aan en ik zie dat hij samentrekt en haar vol begint te spuiten. Anja voelt dat blijkbaar en gaat ook over het randje. Ze gilt het uit.

Ik stoot mijn paal nu zo diep mogelijk in je natte poesje en wil je klaar neuken.

Jij voelt dat en sluit je benen zo ver mogelijk. Dan ga je langzaam maar zeker over je top en ik voel dat je nu klaar gaat komen.

De rest van de wereld bestaat nu even niet en je kreunt en hijgt heel hard als je klaarkomt.

Plotseling voel ik een hand die mijn ballen vastgrijpen.

In een flits zie ik dat het Anja is die nog een extra accent aan ons paringsspel toevoegt en mijn gevoelige ballen masseert met haar ene vrije hand. Zij is van ons beeld duidelijk superopgewonden geworden.

Brullend kom ik klaar en ik spuit mijn zaad verlangend in je hete poesje. Voor mijn gevoel spuit ik je kutje helemaal vol, zo heftig is het.

Ik zak op je neer en klem je tegen me aan. Snikkend houd ik je vast en fluister lieve woordjes in je oren. Mijn God, wat voelt dit mooi en wat hou ik van je.

Even later glijd ik uit je poesje en ga naast je liggen met mijn buik tegen je zij en mijn hand op je warme buik.

Heerlijk liggen we na te genieten.

Ik zie dat je heerlijk ontspannen en voldaan bent. Je als een katje laat vasthouden en strelen. Rrrr…

Dan gebeurt er plotseling iets verrassends.

Anja is met haar hoofd zachtjes bij jouw onderbuik gaan liggen en vraagt met een heel onzeker stemmetje, “mag ik asjeblieft jouw poesje schoonlikken?”

 Ik zie jou verbaasd kijken. Met een andere vrouw is iets waar jij eigenlijk niet voor gaat.

Tenminste, dat is wat je altijd gezegd hebt. Ik voel je nu toch een beetje twijfelen.

Jij kijkt mij aan. Ik knik en geef daar mee aan dat het aan jou is wat je met deze vraag doet.

Jij weet het niet…

Anja voelt dat haarfijn aan en legt één hand heel voorzichtig op je benen en kijkt heel nieuwsgierig naar jouw reactie.

Jij besluit om maar even niet te reageren.

Ik lig inmiddels op mijn rug naast je en jij legt je hoofd op mijn schouder en kruipt dicht tegen mij aan. Ik sla één arm om je heen en geef je een heel zacht kusje op je lippen.

Jij kijkt mij bijna verbaasd aan. Ik vind het leuk om je verbazing te zien.

Anja trekt inmiddels de stoute schoenen aan en laat haar hand langzaam over je bovenbeen naar je buik glijden. Ze streelt je daar heel erg zacht.

Ik zie het en vind dat toch wel een opwindend gezicht.

Aan haar bewegingen kan ik zien dat het een vrouw is die je buik streelt. Het gaat zo zacht, vloeiend en gevoelig; dat kan alleen een vrouw zo doen.

Haar hand masseert je buik heel sensueel en ik zie dat ze langzaam maar zeker afzakt naar beneden, tot ze uiteindelijk met haar smalle hand tussen je dijen streelt.

Ze raakt dan uiteindelijk ook de lipjes van je poesje met haar hand en ik voel je een beetje schrikken en verstijven.

Zij voelt het ook en gaat met haar hand weer iets naar beneden en streelt je over de binnenkant van je dijen. Jij ontspant weer.

Even later glijden Anja’s vingers weer over je lipjes en deze keer is de spanning bij jou wat minder lijkt het.

Met eindeloos geduld lijkt het wel, laat Anja jou aan haar aanraking wennen.

Steeds weer van boven naar beneden beurtelings je onderbuik, je bovenbenen en je poesje strelend.

Ik merk aan je ademhaling dat je de aanraking op deze manier wel prettig begint te vinden. Zacht begin je af en toe te zuchten en we liggen heerlijk ontspannen tegen elkaar aan, terwijl Anja met jou bezig is.

Na een tijdje gaat ze op haar knieën tussen jouw benen zitten, zonder de streling van je buik, benen en poesje te stoppen. Ik zie dat ze jouw lipjes uiteindelijk open houdt en heel voorzichtig het puntje van haar tong tussen je schaamlipjes laat glijden. Ik zie weer die verbaasde blik in je ogen en je drukt je tegen mij aan. Ook zie ik je billen spannen en daarmee druk je uw onderlijf iets omhoog in de richting van Anja’s onderzoekende mond en tong. Kennelijk voelt het lekker voor je en je wordt er opgewonden van.

Anja voelt dit ook en begint je nu heftiger te likken en te zoenen. Het is duidelijk dat zij er ook van geniet.

Erik is ondertussen ook dichterbij gekropen en streelt Anja over haar billen en rug. Dat maakt dat Anja nog sensueler en heftiger met jou in de weer gaat. Onverwacht voel ik één hand van Anja die mijn intussen weer half stijve pik vastpakt. Ze kijkt mij even vragend aan. Dat is wel een mooi gezicht, maar ik weet het ook even niet meer.

Ik wil alleen jou…

Ik kijk naar jou en zie dat je heel ontspannen ligt te genieten en besluit dan maar te kijken hoe het verder gaat.

Anja’s hand om mijn pik voelt ook wel weer spannend aan, dat dan weer wel. Ik geef me maar over aan wat er is en laat het gaan.

Anja concentreert zich vervolgens vooral op jou en verwent jou met haar mond en andere hand. Dat is wel een heel opwindend gezicht, moet ik zeggen. Ik voel de opwinding in mijn lijf groeien. Ik draai mijn hoofd zo dat ik je heerlijk kan zoenen en met mijn handen streel ik je hals, je hoofd en je borsten. Je tepeltjes zijn helemaal hard. Ik knijp er zachtjes in en af en toe zuig ik er aan. Dat maakt jouw opwinding alleen nog maar groter en jij begint te zuchten en kreunen.

Plotseling voel ik dat Anja mijn pik loslaat en zich helemaal op jouw genot concentreert.

Even later voel ik tot mijn verbazing een andere hand die mijn paal vastpakt. Nu is het mijn beurt om een verbaasde blik in mijn ogen te hebben.

Ik zie dat Erik mijn zijn ene hand Anja streelt en ophitst, maar met zijn andere hand heeft hij mijn paal vastgepakt en trekt zachtjes mijn voorhuid heen en weer. Met een andere man is iets wat ik niet wil en kennelijk zijn Anja en Erik allebei biseksueel

Van de andere kant. Ik ben heel opgewonden en Erik zijn hand om mijn penis voelt goed. Hij weet kennelijk precies hoe hij dat aan moet pakken.

Op mijn beurt twijfel ik. Ik geef jou een seintje en kijk je vragend aan? Jij ziet met grote ogen van verbazing wat er gebeurt en glimlacht.

Dit kan toch allemaal niet?

Ditmaal knik jij naar mij en geeft op jouw beurt daar mee aan dat het nu aan mij is wat ik met deze situatie doe. Ik weet het echt niet meer.

Deze keer voelt Erik dat feilloos aan en vergroot de druk van zijn hand op mijn penis iets. Ik laat het maar gaan en kijk naar Anja die jou ondertussen aardig nat gelikt heeft daar beneden. Ik zie haar kleine wijsvinger ook af en toe in jouw kutje glijden. Wel een geil gezicht zo’n vuurrood gelakte nagel die in en uit jouw kutje beweegt en een tongetje dat jou heftig maar o zo delicaat likt. Het lijkt af en toe wel alsof ze jou in vuur en vlam zet, zo heftig reageer jij soms. Ik voel de spanning bij jou stijgen en heb het idee dat je zomaar door Anja klaar gelikt zal gaan worden. Heftig!

Van die aanblik en de hand die mij steeds heftiger aftrekt ben ik intussen ook aardig hot geworden. Ik kreun in je hals en hou me stevig aan jou vast. Ik heb het gevoel dat als ik me aan jou kan vasthouden en jij vind het goed dat het allemaal in orde komt. Ik vertrouw volledig op jou en geef me helemaal over. Ik voel me zo dicht bij jou en tegelijk zo opgewonden. Wat een sensationeel gevoel is dat.

Jij drukt je ook stevig tegen me aan het lijkt alsof je wilt zeggen: met jou is alles goed. Dat geeft mij het mooiste gevoel dat ik ooit kan voelen; volledig vertrouwen en overgave.

Mm…

Dan gebeurt het!

Terwijl wij elkaar zo innig vasthouden, voel ik plotseling een mond die om mijn pik glijdt. Heel even kijk ik opzij. Het is Erik!

Ik raak bijna in paniek. Dit kan toch niet?

Dan voel ik weer jouw omhelzing en aanraking en ik voel dat jij op het punt staat om klaar te komen. Ik hou je weer stevig vast en dat is het enige dat telt op dat moment. Dan voel ik jou plotseling verstrakken en weet dat jij klaar komt. Dat is geweldig opwindend. Ik hou je vast en jij gaat helemaal op in je orgasme.

Ik ben inmiddels ook zo ver dat ik een uiterste staat van opwinding ben. Wanneer Erik mij dan nog een keer diep in zijn mond zuigt en zachtjes in mijn ballen knijpt, hou ik het niet meer en kom spuitend in zijn mond ook klaar.

Wij klemmen ons aan elkaar vast en het duurt misschien wel vijf minuten voordat we weer een beetje bijgekomen zijn. Het is allemaal ook zo bizar en ik voel dat we allebei een grens over gegaan zijn die we vooraf niet bedacht hadden. Het is duidelijk dat het voor ons zo even genoeg is.

Wanneer wij elkaar eindelijk los laten, kijken we Anja en Erik aan.

‘Dank je wel voor deze ervaring” is het enige dat ik uit kan brengen.

Anja en Erik voelen aan dat het voor ons zo wel genoeg is. Misschien tot een volgende keer, oppert Anja.

“Wie weet,” antwoord ik. Maar ik weet het op dat moment echt niet.

Wij staan op en gaan lekker douchen.

We drinken nog een glaasje wijn en besluiten dan dat de avond wel klaar is zo. Wat een ervaring, zeggen we tegen elkaar als we in de auto naar rijden.

Einde

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *