De rijpe vrouw

()

Ik ben nu achttien jaar, maar het begon ongeveer een jaar of drie terug. Wij kregen nieuwe buren van een jaar of dertig. Die man van haar was niet zo handig en dan riep ze mijn vader. Mijn moeder had gezegd. Als er wat is roep je maar, hij kan alles. Maar dan ging ik ook met mijn vader mee, en hielp ook een beetje. Als we dan klaar waren kreeg ik altijd een zoen van haar voor het helpen. Er werd niets achter gezocht. Maar mijn vader zei wel eens, “ik doe het werk, jij krijgt een zoen en ik niks.” Zo ging het dan vaak en we moesten erom lachen.

Naarmate de tijd verstreek, riep zij mij heel vaak voor iets, voor de lulligste dingen en liep er dan sexy bij. Ze vroeg ook altijd of ik haar mooi vond, of niet te oud was. Als ik dan zei dat ze knap en lief was dan glunderde ze helemaal. “Oh wat ben jij toch een lieve jongen, ik wilde dat jij mijn zoon was,” knuffelde me dan en zoende mij ook op de mond. Eerst vond ik dat maar raar, maar je went eraan en ik ging het ook leuk vinden. Na een jaar of wat, kreeg ik steeds meer te zien van haar, en ik probeerde ook meer te gluren. Mijn hormonen gingen ook werken en ik had meer interesse voor wat er bij haar tussen haar benen zat, en in haar bloesje. Ik weet niet of ze dat in de gaten had.

Het was in de zomer, bloedheet weer en ze lag in haar bikini in de tuin. “Moet je wat drinken, je moeder is boodschappen aan het doen. Ga hier maar zitten,” en ik ging zitten. “Doe je shirt uit” zei ze “dan wordt je lekker bruin en zet dat drinken voor me neer. Zo, en hoe was het op school?”

“Oh, prima het was gemakkelijk vandaag.” Onder het praten streek ze steeds met haar hand over haar kruis, en keek mij dan aan. Maar ik was nog zo groen, we praten er wel over maar ik had nog nooit een kut gezien, laat staan gevoeld. Een been sloeg ze over de leuning zodat ze wijdbeens voor me zat. Aangezien dat haar bikini niet te groot was, zag ik toch duidelijk haar gleufje in die bikini. “Vind je me zo ook mooi, of niet?”

“Ja,” antwoordde ik, en er groeide iets in mijn korte broek. Mijn blik bleef maar op haar kutje gericht, en mijn pik werd echt heel stijf. Als ze het maar niet ziet, en probeerde mijn gedachten op iets anders te richten. Maar daar werkte zij niet aan mee. Met haar vingers krabde ze aan haar kruisje, keek mij aan en dan naar mijn kruis. Ze maakte me wel zo geil, maar ik zal hard wegrennen als ze haar slip uit zal trekken. Op films weet ik hoe ze er uit zien maar in het echt nog nooit.

In de loop van het jaar, vond ze het leuk om mij op te geilen. Het gebeurde vaak dat als zij mij riep voor iets wat ik meer te zien kreeg. “Marcel zou jij mij even kunnen helpen.”

“Ja hoor,” ik stapte bij haar achter en ging naar binnen. Ze stond op tafel met een lamp in haar handen. “Ik krijg die lamp er niet uit” zei ze. Maar ze had zo’n een kort rokje aan dat ik er gemakkelijk onder kan kijken. Ik zag dat zij geen slip aanhad en keek zo tegen haar kont en kutje aan. “Kijk” zei ze, en bukte nog iets om onder de kap te kijken, en ik zag haar kutje. Mijn lul groeide razendsnel. Ik bleef even kijken en hoorde haar niet eens iets zeggen. Ik weet niet of ze dat expres deed, maar ze bleef wel lang zo staan. “Kun jij dat zien” hoorde ik nog. “Jij kunt er zo wel bij denk ik” zei ze. Terwijl ik de lamp verwisselde en alles weer goed was gaf ze mij een dikke zoen, en voelde hoe ze haar lichaam tegen mijn onderlichaam aandrukte. “Zo je wordt bedankt, wat moet ik zonder jou beginnen.”

Maar ik had wel in de gaten dat ze me veel liet zien als we met zijn tweeën waren. Was een van mijn ouders er, dan zat ze heel degelijk, maar waren we alleen dan keek ik tegen haar kutje aan. Met mijn ouders erbij droeg ze een slip dat zag ik, maar gingen zij weg dan hield ze mij zoveel mogelijk bij haar met een smoesje, en was haar slip ineens uit. Ik trok ook steeds meer naar Henny toe, alleen al om te gluren en of ik haar kutje kon zien. ‘s Avonds op bed lag ik me lekker af te trekken en dacht dan aan haar. Mijn moeder zei eens tegen Henny, “ik geloof dat Marcel een beetje verliefd is op jou.”

“Doe niet zo raar” zei ik. “Geef niet hoor” zei Henny, “dat hadden wij vroeger ook, op de leraar of op de juffrouw, dat is gezond.”

Het was een paar maanden later en ze liet me steeds meer zien, ze vond het denk leuk om mij geil te maken, maar verder ging ze nooit. Op een dag zaten we weer lekker in de zon, toen vroeg ze ineens, “heb jij wel eens met een meisje gezoend?”

“Nee nog nooit.”

“Dus jij hebt ook nog nooit met een meisje… je weet wel… niet gedaan?” Nee gaf ik toe. “Ik heb met een meisje nog nooit – je weet wel – gedaan.”

“Doe jij wel je eigen klaar maken?” Ik wist niet waar ik kijken moest en voelde mijn hoofd uit elkaar knallen van kleur. “Schaam je maar niet dat heb ik ook gehad, en met mij kun je daar wel over praten. En ze ging zo zitten dat ik haar kutje kon zien. Mijn lul werd super stijf en zij zag dat ook wel. Ze zakte er wat onderuit op de stoel, nu kon ik het helemaal goed zien. Hij was kaal en een mooi roze gleufje, het leek op een spaarpot. “Kijk maar, niet kleuren, gewoon kijken, we zijn met zijn tweetjes.” Dit wond haar zeker op want hoe meer ik er naar keek, zag ik die gleuf open gaan, en glinsteren. “Wil je hem even aanraken, en goed voelen?” Ik durfde niks te zeggen, “oh wat mooi.”

“Als jij de mijn aanraakt dan doe ik dat bij jou, goed of niet. Maar hier moet je met niemand over praten hè, dit blijft tussen ons. Kom we gaan naar binnen het is hier te heet.”

Ze pakte mijn hand en nam me mee naar binnen. Alle vieze dingen die ik op film en de pc gezien heb schoten door mijn hoofd. Wat gaat ze met me doen, en ik voelde mij erg nerveus, zo dat mijn pik weer slap was. Ze sloeg een arm om mij heen en begon me te zoenen. “Niet bang zijn, ik doe je niks, en als je het niet wil dan stop ik. Kijk nu moet je met jouw tong en de mijn een beetje in mijn mond stoeien. Ze stak haar tong in mijn mond en we zoenden. Ik voelde dat zij met haar buik tegen me aan stond te wrijven. Mijn armen hingen nog langs mijn lijf, wat moest ik ermee. Langzaam pakte zij mijn hand en drukte die tussen haar benen. “Voel maar, je hoeft niet bang te zijn,” en wreef met mijn vingers door haar kutje. “Oh Marcel wat kun jij dat goed,” kirde ze. Ze loog natuurlijk want ik kon er niets van. Ik rommelde maar wat aan en ik ging er ook met mijn vinger in, “ja, toe maar, met meer vingers hoor.” Ze had nu ook mijn broek iets naar beneden gedaan en zat met haar hand in mijn slip, en had mijn halve stijve in haar hand. Ik was zo met haar kutje bezig dat ik niet eens merkte dat ze met mijn pik speelde. Wat voelde dat fijn aan, ik had nu een echte kut in mijn handen. “Oh wat heb jij een mooi pikkie” hoorde ik haar zeggen, “mag ik hem zien,” en ze bukte en ging voor mij zitten. Domme nu kon ik niet bij haar kut, mijn hele hand was nat van het slijm. Ik stond met mijn broek op mijn hielen en Henny zat met haar mond aan mijn lul. “Kom we gaan naar boven, hier wordt je moe van.”

Boven gekomen zei ze “ga maar op bed liggen,” en trok mijn kleren uit en zij volgde met haar rok en beha. Ze kwam naast me op bed en keek me aan, “jij weet natuurlijk niet wat beffen is hè?”

“Ja,” zei ik, “dat heb ik op films gezien, maar weet niet hoe het moet.”

“Geef niet, het is heel gemakkelijk. Kom maar met je hoofd bij mijn kutje, dan laat ik je zien waar je moet likken.” Ik kroop tussen haar benen en zij trok haar kutje open en wees me haar klitje aan. Ze pakte mijn hand en stak er een paar vingers in, en streelde dan haar klitje. “Zie je, er in en dan daar weer overheen, en dat doe je ook met je tong, het leert van zelf. Begin maar ik zeg wel wat.” Onhandig rommelde ik wat aan, maar Henny kreunde het al gauw uit. “Oh, dit heb ik zo graag met jou willen doen, ja ga door, het komt al.” Ze greep mijn hand en probeerde hem er in te duwen, “ja! Harder, toe maar,” en schokkend kwam ze klaar. Oh zo komt een vrouw klaar dacht ik. Even bleef ze liggen, draaide zich om en kwam boven mij zitten.

“Nu ga ik jou pijpen en dan lik jij mij kutje, op dat knopje en met je vingers in mijn kutje, ja…” Wat gaf dat een zalig gevoel die mond van haar om mijn lul heen. Met mijn vingers en mijn tong likte ik haar kutje maar ze lag niet stil, en zo kwam mijn hele gezicht in haar kut. Ze drukte haar kut zo hard op mijn mond ten teken dat ze weer klaar kwam. “Oh! Marcel ik kom weer, wat lik jij lekker, oh… wat fijn, je maakt me gek.” Maar ik merkte dat die warmte van haar mond, mijn lul op het kookpunt bracht. “Oh… zal ik nu echt klaar komen, met een echte vrouw. “Henny ik kom klaar hoor!” Ze keek even op en knikte, “toe maar, spuit maar,” en terwijl ze hem in haar mond hield, rukte ze hard aan mijn lul. Oh mijn God, ik spoot alles in haar mond. Met een paar ferme stoten met mijn kont omhoog ramde ik hem in haar keel. Met mijn ogen dicht voelde ik mijn sperma er uit persen. Na een minuutje kwam ze overeind, keek me aan, “oh Marcel wat maak jij mij gelukkig, ik moet uitkijken dat ik niet van je ga houden.” Ze veegde haar mond af en ik keek, waar is dat zaad van mij dat heeft ze doorgeslikt, zoals op de films. We lagen nu met onze hoofden naast elkaar, “ben je nu nog nerveus,” vroeg ze? Ik knikte, en vroeg, “Heb ik het goed gedaan?”

“Jo! Je bent geweldig, en ik leer je nog wel meer, want we zijn nog niet klaar.”

“Ik ben wel klaar hoor,” zei ik.

“Ja dat wel. Maar je kunt toch nog wel een keer?” En ze streelde mijn lul weer en hij kwam alweer gauw omhoog. “Zie je wel, jij jonge bok, jij kunt een hele kudde dekken. Blijf jij nou maar even zo liggen, ik wil hier van genieten… hm… zo’n jongens-pik, die voor het eerst een strak kutje in glijdt.” Henny lag met volle aandacht met mijn pik te spelen en genoot er echt van. “Niet klaarkomen hoor” zei ze “ik wil nog even naar die paal kijken,” en liet hem door haar hand glijden. “Oh wat is hij mooi en strak, wat een mooie lul.” En ik zat lekker aan haar kutje te friemelen. “Marcel, wat ik nu ga doen, wees niet bang, het doet niet zeer, je zult zien hoe lekker dat is. We gaan nu echt neuken zoals op de films. Jij komt op mij liggen en steek je lul hier in mijn kut, en dan ga je op en neer, je weet wel. Je mag gewoon in mij klaar komen, ik ben aan de pil, niet stoppen als je klaarkomt, door rammen, kom maar op me.”

Ik kroop boven haar en knielde tussen haar benen. “Nu ga je op je handen boven mij staan, ik breng hem wel naar binnen, rustig aan, hij glijdt er zo in. Dat ik zo stond pakte ze mijn lul en zei, “nu zachtjes zakken.” Ik voelde een intense warmte op mijn eikel en zei, ”je hand zit er nog omheen.”

“Ja dat doe ik. Dan kan hij er niet helemaal in, ik wrijf er mee door mijn gleuf en zeg wel als het moet.” Alleen dat gevoel al dat ze ermee door haar sneetje wreef, het leek wel of ik moest pissen. Ze streelde er mee over haar klitje en toen hoorde ik haar roepen, “ja! Douw hem er in,” ze sloeg haar armen om mij heen en trok me bovenop haar. Het leek wel of er geen eind aan kwam, ik zakte al dieper, en ze werd wild en raakte buiten zinnen, “Oh! Oh! Ho! Toe maar, wat ben ik geil, neuk me maar dit wou ik al zo lang.” ’s Avonds lag ik te vingeren terwijl mijn man er naast lag, en ik aan jou denk, oh… neuk me lieve schat.” Haar kut was zo nat dat ik niet eens merkte of hij er nog in zat. Dit is het ultieme, wat ben ik een bofkont dat ik het met een echte vrouw mag doen. Ik kon Henny niet meer verstaan wat ze zei, ze brabbelde van alles. Ze hield me klem tussen haar dijen en probeerde me er zo diep mogelijk in te trekken. “Oh jongen je moet me de hele middag neuken, je lul er in houden, wat een fijn gevoel.” Het moment kwam en ik gaf haar een seintje dat het zover was. Ze begreep het en aan mijn bewegingen te voelen dat ik op spuiten stond. Een ervaren vrouw voelt dat. Ik voelde twee voeten op mijn kont en die drukte me zo hard naar beneden dat ik even bang werd. Mijn gesmoorde kreet kwam uit mijn keel,” wouw, ja, ha, ja, ah, ja!” En probeerde harder te stoten maar ze hield me zo vast dat dat niet ging. Mijn explosie was enorm, zo ben ik nog nooit klaar gekomen, oh wat een fijn gevoel, het stroomde naar binnen en ze klom als het ware in mijn lul. “Spuit maar Marcel, toe je moet leeg, oh wat fijn jonge, en mijn krampen werden iets minder, maar wat is dit fijn, echt neuken, goh ik kan er nog niet over uit.” Ze hield me nog klem en mijn lul werd slapper en ik wilde overeind. “Nee! Je moet wachten tot hij helemaal slap is, lekker er in houden.” We lagen nog enkele minuten en zoende elkaar en ze bracht mijn handen op haar borsten. “Voel je deze, speel maar even, alvast oefenen dat moet de andere keer.

Nu ben ik achttien en ze leerde me van alles, en vertelde ook dat ze vanaf het begin geil op mij was. “Je was toen nog te jong, niet voor mij hoor ik had toen al met je willen neuken, maar als ze het zouden weten was ik fout.”

“Nou had het toen maar gedaan” zei ik, “dit was echt lekker.” Ze zei ook, “ik heb er nooit bij stilgestaan dat ik het met een jonge jongen zou doen, maar toen ik jou zag, werd ik zo geil en waarom weet ik nog niet? Misschien door je maagdelijkheid?”

Ik heb ook nog geen vriendin gehad dat vindt Henny zo lekker zegt ze. Ik ben de enige die zo’n nieuw pikkie heeft en er gebruik van maken, zo’n lekkere pik in mijn rijpe pruim. Als we daar over praten dan wordt Henny zo geil, dan wil ze gelijk weer neuken. Dit was mijn ontgroening met een rijpe vrouw, en ik blijf haar eeuwig dankbaar.

Komijn

Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met de schrijver. Dank u

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *