Linda en Roos

()

Linda was weer eens lang uit geweest en kwam hierdoor weer veel te laat thuis. Terwijl ze de sleutel in het slot van haar flatje steekt komen de buurvrouw en haar man de deur uit. “Goedemorgen buurtjes,” groet Linda hen. “Morgen,” bromt de buurman terug en kijkt dan strak voor zich uit zonder Linda aan te kijken. De buurvrouw zegt al helemaal niets en loopt met een snelle pas over de galerij naar de lift. Linda kijkt hen na en moet even lachen. Het is zondagmorgen bijna negen uur. De buren gaan altijd op zondag om deze tijd de deur uit. Linda weet ook wel dat haar buren heel erg christelijk zijn en elke zondag tweemaal naar de kerk gaan. In haar hart heeft ze medelijden met deze mensen, nooit eens lekker buitensporig doen, altijd maar op zondag vroeg op en op de zaterdag voor twaalf uur in bed liggen. Nee, dat zou echt niets voor Linda zijn. Ze komt liefste elke zaterdag en vrijdagnacht heel laat thuis. Linda is een mens dat altijd ’s nachts leeft, soms heeft ze vrij op de zaterdagavond en dan gaat ze helemaal los en feest tot diep in de nacht.

Linda werkt in een groot uitgaanscentrum daar staat ze achter de bar, dat doet ze nu al weer een jaar of vier. Elke klant kent ze en als er eens wat nieuwe gezichten binnen komen maakt ze al snel een praatje met hen om te weten wat voor mensen er binnen komen. Haar baas is heel blij met haar, vaak neemt ze hem veel werk uit zijn handen. Linda is bijna dertig maar ziet er nog steeds heel erg goed uit. Haar haren zijn vrij lang tot net over haar schouders, ze heeft een heel glad egaal gezicht, mooie donkere ogen die meestal vrolijk staan. De lippen zijn een beetje vol en in haar mond staan mooie witte tanden. Zij is ruim een meter tweeëntachtig, en doordat zij veel aan sport doet, is haar lichaam nog steeds heel erg strak. Al haar hele leven was zij alleen, zij had al wel eens wat vriendjes gehad alleen konden deze haar werk niet waarderen en wilde dat zij er mee zou stoppen. Alleen op het moment dat die jongens dat begonnen te vragen stuurde Linda hun de laan uit. Het was nu al weer een half jaar geleden dat zij nog iets had gehad met een jongen.

Zij stapte haar flatje binnen en trapte gelijk haar schoenen onder de kapstok in de hoek. Met haar vingers masseerde zij haar voeten even, lopen op die hoge hakken was wel erg sexy maar niet erg gemakkelijk. Het deed na een aantal uren een beetje pijn. Een diepe zucht slakend liep zij de kamer in. Binnen was het warm en gezellig ingericht, er stonden veel planten grote, kleine, sommige met bloemen en andere alleen groen. Haar ogen dwaalde even door de kamer en met een zucht liet zij zichzelf op de bank vallen. Met haar hoofd op de leuning van de bank ontspannende zij zich. De spanning van de avond en nacht vielen van haar af. Even later liep zij de keuken in en pakte de koffie om een kopje koffie te zetten. Terwijl zij hier mee bezig was kwamen de beelden van de afgelopen avond weer bij haar terug. Op een bepaald moment moest zij even naar het toilet, zij opende de deur van het toilet en zag direct achter tegen de muur twee mensen staan, deze waren met andere dingen bezig dan de dingen die op een toilet normaal zijn.

Nadat de deur was gesloten had zij gezien dat het twee jonge vrouwen waren, de een stond met haar rug tegen de muur en de ander stond strak tegen haar aan. De handen van de vrouw die met haar rug naar haar toe stond gingen over de benen en borsten van de ander. Hun monden zaten strak op elkaar verwikkeld in een heerlijke tongzoen. Beide jonge vrouwen sloegen geen acht op Linda en gingen gewoon door met het vrijen. Eerst had Linda het een beetje vreemd gevonden en was snel het toilethokje in gegaan. Daar had zij een van de vrouwen hevig horen hijgen en steunen: “O! Ho… ja… ja! Ik kom klaar. Mm… ga nu door, ja!” Met een langgerekte kreet was zij ook klaar gekomen. Tijdens die kreet waren de tepels van Linda hard geworden en waren er golven van lust in haar onderbuik gekomen. Heel even had zij zichzelf gestreeld. Toen zij een paar minuten later weer uit het hokje kwam waren de jonge vrouwen weg.

In gedachte zag zij de vrouwen weer staan. Nu zij goed keek, zag zij ook dat de vrouwen niet echt veel kleren droegen en wat zij aan hadden was los en hing open, of had zij dat in haar gedachte erbij verzonnen? Nooit zou zij erachter komen wat er van waar was. De koffie liep, en door de gedachte en de erotische spanning had zij haar bloes en broek los gemaakt. Zonder erbij na te denken deed zij haar bloes uit en ook de broek ging uit. Nu droeg zij alleen nog een klein slipje en een bh. Het was een sexy setje, het stond haar ook heel erg goed. Haar hand streelde over haar strakke buik en ging heel zachtjes over de stof van haar slipje, zonder haar poesje aan te raken werd het slipje vochtig. Zij zakte achteruit tegen het aanrecht aan en plaatste haar benen een stukje uit elkaar. De opwinding was al zo groot geworden dat zij niet meer kon stoppen. Met haar vingers trok ze het slipje een beetje opzij, haar vinger glijdt zonder moeite haar natte poesje in: “mm…” kreunt zij diep vanuit haar keel. De benen worden een beetje slap waardoor zij nog wat verder onderuit zakt, gelijk laat zij er een tweede vinger in haar grotje glijden. Met haar duim wrijft zij stevig over het klitje. Ver onderaan haar buik voelt zij het orgasme aan komen. Met redelijke kracht bijt zij op haar lippen en met een heel diepe dierlijke kreun, komt zij klaar: “Mm… ja! Mm!” Heel even gaat het licht bij haar uit.

Als zij haar ogen opent, kijkt ze heel tevreden maar zeker niet voldaan in de rond. Langzaam haalt zij haar vingers uit haar drijfnatte poesje en brengt deze rustig naar haar mond, heel even kijkt zij naar het vocht wat erop blinkt, dan verdwijnen de vingers in haar mond en likt zij ze helemaal af: “Mm… lekker is dit, ja…” kreunt zij. Met haar andere hand doet zij haar slipje weer recht en gaat dan weer recht staan. Er is nog steeds een heerlijke tinteling die vanuit haar tenen tot in haar tepels door trekt. Zij pakt het aanrecht vast, zucht even diep, schenkt dan een kopje koffie in en loopt de kamer in. Als zij zich op de bank laat vallen wippen haar borsten over de rand van de bh heen, doordat haar tepels nog hard zijn krijgen zij niet de kans om er weer in terug te zakken en blijven net met de tepels boven de rand van de bh uit zitten. Linda moet even lachen om dit toch wel komische gezicht.

Zacht streelt zij met haar vingers over de harde knoppen heen, haar benen drukt zij tegen elkaar, er schieten weer een paar genotvolle scheuten door haar buik heen. Haar vingers trekt zij weg en neemt met een beetje tegenzin het kopje koffie in beide handen. De rillingen lopen via haar ruggengraat het slipje in en geven een heerlijke tinteling in haar bilnaad. Met het kopje koffie in haar handen sluit zij toch haar ogen weer en ziet weer de jonge vrouwen in het toilet staan. Haar interesse en verlangen groeien met de minuut. Nog nooit heeft zij deze gevoelens gehad en eigenlijk is het vreemd, als zij niemand heeft denkt zij ook niet aan seks met en vrouw. Nu, nadat zij die twee vrouwen heeft gezien, laat het haar niet meer los, het verlangen blijft in haar buik duidelijk aanwezig. Het kopje zet zij leeg terug op de tafel en staart er even naar, dan zakt zij terug op de bank en glijdt een stukje onderuit. Het slipje trekt tussen haar billen en ook dat geeft haar weer een erotisch gevoel, ook aan de voorkant komt het natte slipje strak om haar poesje te staan.

Diep uit haar keel vandaan komt een lichte grom, haar handen strelen de blote benen, het genot vliegt met sprongen omhoog. Haar vingers raken het slipje aan en gelijk kreunt zij diep: mm… ja… wat ben ik geil vandaag mm… Zonder er verder over na te denken wrijft zij met haar vingers krachtig over haar kutje en geeft haar klitje een uitgebreide behandeling. Diep uit haar buik groeit het genot weer aan: “O! Als ik niet stop kom ik weer klaar… ja…” kreunt zij. Haar vingers strelen het slipje en drukken zachtjes op het klitje, haar andere hand streelt haar borsten. De tepel wordt nog harder, zij neemt hem tussen haar duim en vinger en knijpt er zachtjes in: “ja… ik ga komen… O… ja…” De vingers gaan nu sneller over haar kutje en met een luide grom komt zij voor de tweede keer klaar: “Ja… ho… dit is lekker… Mm…”

Langzaam verslapt haar lichaam weer en zakt zij ontspannen met gesloten ogen terug op de bank. Na een poosje komt ze overeind en staat op, heel even gaan haar handen naar haar billen en trekken het slipje er tussen uit en doen het weer netjes over de billen heen. Haar hand streelt heel zachtjes over het drijfnatte slipje, de hand brengt zij naar haar mond en likt hem gretig schoon: Mm… je smaakt goed Linda! Mm…” Snel laat zij alles los de onrust in haar lichaam is wel wat minder maar nog steeds niet geblust. Op deze manier heeft zij het nog nooit meegemaakt, zij is wel vaker een heel tijdje opgewonden, meestal als zij zichzelf dan heeft verwend is de opwinding een stuk minder. Nu bleef die opwinding zeker als zij in gedachte die jonge vrouwen weer bezig ziet dan moet zij even haar dijen strak tegen elkaar aan drukken om de opwinding een beetje te laten afnemen. Zij loopt door de kamer en gaat naar haar slaapkamer, deze is ook heel gezellig ingericht.

Er staat een mooi groot bed, zij ligt graag ruim dus waarom zou je een eenpersoonsbed kopen als je de ruimte voor een tweepersoons hebt, had zij zich afgevraagd toen de woning aan haar werd toegewezen. Er staan een paar kasten en een redelijk grote kaptafel met een heel grote spiegel er boven, ook tegen de muur tegenover het bed hangt een spiegel die bijna het plafond en de vloer raakt. Er zijn al eens vriendjes geweest die het vreselijk vonden dat die spiegel er hing, want dan konden zij zich niet concentreren op haar. Deze jongens had Linda ook gelijk de deur gewezen. Zij hield ervan om tijdens de seks naar zichzelf en naar de jongen te kijken dat verhoogde haar genot heel erg. Meestal als zij zichzelf verwende, deed zij dit voor de deze spiegel. Soms staande, soms liggend op bed en soms in een stoel voor de spiegel. Linda kijkt ook graag naar zichzelf, want zij weet dat zij er heel goed uit ziet en menig man haar heel graag tussen de lakens zou willen tegen komen. Alleen hadden deze mannen pech, want zij zocht ze uit wie bij haar in bed mocht liggen. In al die jaren waren dat nog steeds niet veel mannen geweest. Het gebeurde ook zeker niet bij de eerste keer al, nee, zij wilde eerst weten wat de man was en wat hij zocht voor zij zich aan hem gaf. Een keer had zij alle zeilen moeten bijzetten, er was toen een man in de zaak gekomen die er zo heerlijk uit zag dat het warm in haar slip werd, liefst had zij hem toen over de bar getrokken en hem genomen achter de bar. Maar zij had zich weten in te houden, hij had er zijn best voor moeten doen om met haar uit te mogen. Na die avond uit was de tijd in bed vreselijk tegen gevallen, die ene keer was ook gelijk de laatste keer geweest.

Ik ga niet naar bed, slaap heb ik niet meer. Ik ga lekker in bad en dan lekker lui op de bank met een boek, mompelt Linda in zichzelf. Zij draait zich om en loopt naar de badkamer. Hier hangen ook twee grote spiegels, heel even bekijkt zij zichzelf erin en moet een beetje lachen om de heel donkere plek in het slipje. Zij stroop het slipje van haar billen en bekijkt het even, langzaam brengt zij het naar haar mond en ruikt eraan: “mm… je ruikt ook zalig meisje,” zegt zij tegen haar spiegelbeeld. Zij stopt het slipje in haar mond, zuigt al haar sappen uit het slipje. “Mm… je bent lekker mm…” kreunt zij. Het slipje gooit zij in de wasmand, de bh volgt dezelfde weg. De kranen van het bad draait zij open en gooit er een grote scheut sop in. Snel stapt zij dan even onder de douche zodat het grootste vuil van haar af is en lekker lang in het schone badwater kan liggen. Zij draait de kraan dicht van de douche en stapt gelijk de badkuip in. Zacht zakt zij tussen het sop door, de kranen draait zij dicht. Het water staat bijna aan de rand van het bad.

Lekker loom gaat zij liggen en langzaam voelt zij alle spanning van de nacht en de afgelopen week van zich af glijden, één spanning blijft, de erotische deze wordt door het warme water en het sop rond haar borsten verstevigd. ‘O! Wat is er toch met mij? Nog nooit heb ik deze gevoelens zo lang, na twee orgasme, in mijn lijf gevoelt’ bedenkt zij dan. Haar ogen vallen een beetje dicht en ineens schrikt zij op, hoorde zij de bel? Nog even luistert zij en weer gaat de bel. Ja, denk zij dan ik heb geen tijd kom later maar terug. Maar de bel gaat voor de derde keer. Linda is altijd al heel nieuwsgierig geweest, nu ook vlug komt zij het bad uit en trekt een badjas aan, snelt naar de deur.
“Hallo Linda, ik wist wel dat je thuis was, mag ik erin komen?” Vraagt een mooie donkere vrouw die voor de deur staat. “Hoi, schatje” antwoord Linda, “ja, kom erin ik zit nog in bad en lag net zo ontspannen.” De vrouw is een vriendin van Linda, met haar gaat zij al om sinds de lagere school. Zij was getrouwd, na een huwelijk van twee jaar waren zij weer gescheiden en sindsdien had zij net als Linda zo nu en dan een vriendje maar niets serieus meer.

Roos is een vrouw met een vader die uit Indonesië komt, haar moeder is afkomstig van Nieuw-Zeeland, Roos is in Nederland geboren. Haar huid is heel mooi bruin, het haar is kastanjebruin tot over haar schouders. Mooie vrolijke groenachtige ogen. Zij is net als Linda erg trots op het lichaam, daar doet zij ook veel aan om het zo te houden. Roos kijkt Linda aan en geeft haar een kus op de wang, als de deur weer is gesloten zegt zij: “dan ga je toch weer lekker in bad liggen, kom ik wel bij je zitten in de badkamer.” Linda voelt op het moment dat Roos haar die zoen geeft de opwinding weer door haar lichaam heen jagen. “Ja gezellig,” kan zij met moeite uit brengen. Snel loopt zij terug naar de badkamer omdat er toch ook wel veel druppels water op het tapijt vallen. In de badkamer doet zij haar badjas uit, terwijl zij hem ophangt, stapt Roos de badkamer in.

Linda draait zich om en heel even kijken de vriendinnen elkaar recht in de ogen. De vlinders draaien onrustig in de buik van Linda rond. In de ogen van Roos ziet zij dat het haar ook niet helemaal onberoerd laat. Al vaak heeft zij gedacht dat Roos wel eens iets met een vrouw heeft gedaan. Langzaam loopt zij naar het bad toe en trekt de stop er even uit. Als er een laag water is uitgelopen bukt zij zich om de kranen weer aan te zetten. Zij bukt zich verder dan nodig is, de rillingen lopen over haar rug en de opwinding stijgt naar een hoog peil. Als haar blik de spiegel vindt, ziet zij dat Roos heel zachtjes haar borst beroerd. ‘Ik wil het,’ denkt Linda, ‘wat maakt mij het uit ik ben al de hele dag opgewonden van die twee vrouwen, waarom zou ik geen seks met mijn beste vriendin kunnen hebben?’ Een voet schuift zij iets verder naar buiten waardoor haar poesje nog duidelijker zichtbaar wordt voor Roos. Roos zucht en kreunt heel zachtjes en doet dan een stap naar voren, nu staat zij op een paar centimeter van haar vriendin af. Zonder erbij na te denken gaat haar hand naar voren en legt hem tegen de billen aan, “mm…” hoort zij Linda kreunen, voor Roos is dit genoeg, haar hand zakt tussen de benen van Linda en zachtjes streelt zij het poesje van haar vriendin.

Linda zet haar benen verder uit elkaar en kreunt diep: O! Wat doe je Roos? Mm… ga door, ik ben zo geil! Ha… ja… verwen mij. Laat mij voelen wat het is om een vrouw lief te hebben. O! Ja!” Haar knieën zoeken steun tegen de badrand, Roos duwt haar benen verder uit elkaar en ze vindt het zeiknatte kutje van Linda. Haar andere hand streelt via de billen van Linda naar boven en gaan dan een stukje naar onder. De borst van Linda wordt zachtjes van onder tot aan de tepel gestreeld. Roos heeft met haar vingers de opening van Linda gevonden en met haar duim drukt zij hard op het klitje. Linda roept ineens: “Ja… Roos ik kom… oh, wat is dit lekker… mm… ik kom! Mm…” Met een hevig schokkend lichaam komt Linda zalig klaar. Als de opwinding een beetje is gezakt fluistert Roos: “daar was je wel aan toe meisje mm… en het was lekker? Je komt lekker vochtig klaar mm…” Haar hand brengt zij naar haar mond en likt hem helemaal schoon.

Linda zakt een beetje onderuit en stapt het bad weer in, zij kijkt Roos aan: “kom je er bij schatje?” En daarbij kijkt zij Roos heel geil aan. Roos doet haar broek uit, de blouse gaat ook uit en dan staat zij nog in een heel mooi sexy lingeriesetje heel even draait zij om haar as en bekijkt zichzelf in de spiegels. “Je ziet er heel mooi uit Roos mm…” kreunt Linda vanuit het bad. Langzaam, alsof zij een striptease staat te geven gaat de bh en het slipje uit. Linda kijkt met bewondering en verbazing naar haar vriendin. Het poesje van Roos is helemaal kaal. De rillingen lopen over haar rug en trekken zich samen in haar kutje. Roos zet een been aan de ene kant van Linda en de andere laat ze even buiten het bad staan, langzaam komt zij met haar kutje richting de lippen van Linda: “wil je mij likken Linda?” Vraagt Roos. Linda kijkt naar het mooie kale kutje en knikt. Roos komt nog wat verder naar voren en trekt met haar vingers de lipjes een beetje van elkaar, het knopje wat vrij groot is, komt er tussen uit. Linda kijkt er naar en zet dan haar lippen tegen het poesje aan. Zacht en onervaren likt ze langs de binnenzijde van de paarse lipjes van haar vriendin.
“O! Ja, Linda ho… wat heb ik hier lang van gedroomd, ho… ho… ja… lik mij. Ik wil klaarkomen op jouw tong, ja… ha…” Linda neemt het klitje tussen haar lippen en zuigt erop. Haar handen strelen de billen van Roos. Haar vinger streelt de opening van haar kutje, het is net alsof de vinger naar binnen wordt gezogen. Roos is aan een stuk door aan het kreunen grommen: “ja… ha… Linda… ho… lekker… ik kom zo klaar! Wat is dit zalig!” Linda stopt nog een vinger in het kutje en laat gelijk een andere vinger zachtjes tegen het gaatje tussen de billen van haar vriendin aan drukken. Even is er een beetje tegenstand en dan opent zich deze ruimte zich. Haar vinger glijdt naar binnen en gelijk begint Roos hevig te steunen en roept: “ja… ik kom… ho… ga door Linda ja… ho… ja!” Met een schelle kreet komt Roos klaar. De sappen lopen langs de wangen van Linda, zij probeert er zo veel mogelijk van op te likken. Langzaam trekt zij haar vingers weer uit haar vriendin en kijkt naar de gelukkige blik in de ogen van Roos: “dat was lekker meisje, heerlijk alleen is het pas het begin, zalig.” Langzaam zakt zij in het bad bij Linda.

Een poosje later laten de vrouwen elkaar los. De lippen vinden elkaar voor een onstuimige lange zoen. Linda voelt het genot en de opwinding weer terug komen. Roos heeft dat gevoel ook, met haar handen streelt zij de haren en rug van Linda. Zacht komt er tussen de lippen van de vrouwen een grom vandaan: “mm… ja… ha… ho… lekker…” Roos laat de lippen van Linda los en kijkt haar strak aan: “wil je dit echt, Linda?” Vraagt zij dan. Linda kijkt haar aan en vertelt wat zij heeft gezien die afgelopen nacht en wat er daarna allemaal is, gebeurt met haar lichaam. Roos lacht en geeft haar een zoen: “kom dan gaan wij naar een plek waar het ruimer is.” De vrouwen stappen het bad uit, elkaar afdrogend en opwarmend laten zij de badkamer achter. In de gang naar de slaapkamer drukt Roos Linda tegen de muur aan. Haar lippen vinden die van Linda, haar mond opent zich een stukje, de tong van Linda komt tussen haar lippen door en raakt haar tong, in een lange passievolle zoen. Als Roos Linda loslaat staan er tranen in haar ogen, Roos brengt haar mond naar de wangen van Linda en likt de tranen weg: mm… dit is fijn,” zucht Linda, “waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan… heerlijk.”
Samen lopen zij de slaapkamer in. De vrouwen hebben elkaar weer beet en met hun tongen strelen zij elkaar gezicht, door een klein stapje opzij te doen vallen zij op het bed. Naast elkaar met de gezichten naar elkaar toe strelen zij elkaar door het haar. De vingers gaan steeds verder op zoektocht over het lichaam. Roos laat zich op haar rug zakken. Zij weet dat Linda dit nodig heeft eerst het lichaam van een vrouw bekijken, bewonderen en ontdekken. De eerste keer dat zij dit deed was dat voor haar ook heel erg belangrijk, nu wil ze niet anders meer. Linda gaat met haar vingers over de mooie donkere borsten van Roos, langzaam gaan de vingers richting de tepel. Hem net niet aan rakend gaat zij er over heen. Roos kreunt en probeert haar tepel tussen de vingers van Linda te drukken. Linda lacht en streelt de andere borst ook hier laat ze de tepel ongemoeid. Roos kreunt van genot en van teleurstelling wetend dat het als hij wel wordt geraakt een hevige schok in haar onderbuik zal geven. De lippen van Linda glijden over het gezicht van Roos. Haar tong dringt de mond van Roos binnen en weer is er een heerlijke lange zoen.

Zij trekt haar tong rustig tussen de lippen van Roos vandaar en maakt met haar tong een nat spoor richting de hals. Zacht bijt zij even in het oorlelletje, Roos schrik een beetje en kreunt heel diep: Oo… ja… mm… je maakt mij gek meisje. Ho… zo lekker ga door.” Linda zakt met haar tong via de hals richting de borsten van Roos, eerst er onder langs dan langzaam omhoog tot net niet aan de tepel. Terug naar onder en via de andere borst weer omhoog. Als zij boven aan komt laat zij de borst los, kijkt Roos aan en ziet dat zij haar ogen heeft gesloten en met dichtgeknepen mond ligt te hijgen en te genieten. Haar hoofd zakt naar beneden en ineens neemt zij een tepel tussen haar lippen: “ja…” gromt Roos en komt een stuk los van de matras hierdoor schiet de tepel nog verder in de mond van Linda. Gulzig neemt zij alles wat in haar mond gedrukt wordt op en zacht laat zij hem er weer uit glijden. Met haar handen masseert zij de borsten, met haar tong zakt zij verder naar onder, een nat spoor achterlatend. Roos ligt zwaar te hijgen, geen moment ligt zij nog stil.

De vingers van de hand van Roos verkennen het lichaam van Linda. Linda is op haar knieën en ellebogen op bed gaan zitten, haar billen zitten richting Roos. Voorzichtig laat Roos een hand onder Linda schuiven en streelt haar buik en gaat dan naar boven. Als zij haar ogen open doet, ziet zij de borsten van Linda hangen met een paar harde knoppen erop, haar hand neemt een borst vast en laat de tepel er net tussen uit komen. Zij drukt haar vingers een klein beetje tegen elkaar waardoor de tepel nog groter wordt en ook heel gevoelig. Met haar nagel krast zij over de tepel heen: “Oo… ja…,” komt er hoog schril uit de keel van Linda, “ga door mm… dit is lekker.” Linda laat haar mond weer op de buik van Roos neerkomen en gaat verder naar onder.

Zacht glijden haar lippen naar onder, met haar vingers verkent zij het eerst. Roos legt haar benen verder uit elkaar: “O… je bent echt lekker mm… ga door Linda… ho… je maakt mij helemaal gek ja!” Met een lange kreun, neemt Linda haar grote klitje weer tussen haar lippen. Met haar tong streelt zij er overheen, haar vinger vouwen de lipjes verder open. Een vinger steekt zij helemaal naar binnen, de adem van Roos gaat gejaagd met diepe kreunen: “ja… Oh… mm… ga door… lekker.” Linda voelt dat Roos haar been beet pakt, gewillig laat zij zich in de houding brengen die Roos nu wil. Het been wordt aan de andere kant van het hoofd van Roos gezet. Zij voelt gelijk de gejaagde ademhaling van Roos langs haar poesje strijken. Voorzichtig zakt zij iets door haar benen heen, de tong van Roos raakt haar lipjes. Linda weet even niet wat er gebeurt en kan niets doen dan genieten. Voor het eerst voelt zij de tong en de lippen van een vrouw langs haar kutje strelen, deze tong kan het veel beter dan de tongen die het tot nu toe bij haar hebben gedaan. Roos duwt de benen van Linda een stuk uit elkaar en laat een vinger in haar poesje glijden, snel volgt een tweede vinger. Met haar tong blijft zij het kutje likken, voorlangs het knopje bovenin krijgt de volle aandacht: ja… Oh… Roos dit is fijn… ho… heerlijk ja!” Kreunt Linda tussen de benen van Roos vandaan. Haar tong streelt het knopje van Roos weer. Een derde vinger glijdt bijna vanzelf in de poes van Roos. Met haar andere hand streelt zij de billen van Roos. Het enige wat de vrouwen nog laten horen zijn diep kreunen. Roos richt haar billen iets van de matras af en kreunt: O! Linda ik ga komen… ja… ik kom…” Roos komt voor de tweede keer, haar sappen lopen weer rijkelijk uit haar kutje, Linda likt alles op en voelt dat zij zelf ook al heel ver is. Roos laat haar los en valt terug op het bed.


L & D
Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met de schrijver. Dank u
My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *