Double trouble

()

FLOOR, BENTE EN MIKE

FLOOR- double trouble

In een grote stofwolk rijd ik met mijn tinderdate die Ramon heet van het erf van Bente en Mike af. Na een kwartiertje al rijden we de stad in waar we wat gaan drinken. Galant helpt Ramon me uitstappen waarbij hij, misschien wat minder galant zijn ogen over mijn lijf laat glijden. Ik ben gekleed in een stoffen grijze 3/4 rok met bijpassend topje. Er onder draag ik een roze racerback bh en zwarte g-string. Geleend van mijn goeie vriendin en seksmaatje; Bente.

Met Ramon loop ik naar een zonovergoten terras waarop we plaatsnemen en samen de witte wijn laten smaken. Het is wel wat teleurstellend dat Ramon vooral over zichzelf praat. Hopende krijg ik die aandacht later vandaag wel van hem. Het is natuurlijk niet voor niets een tinderdate en ik ga liever niet onbevredigd naar huis. Een vriend en huisgenoot van Ramon, ook al zo’n brede kerel loopt nog even langs en doet niet minder moeite om me uit te kleden met zijn ogen. Als Ramon zijn vriend weg is kijkt hij over zijn bril en zegt veelbetekenend.

“Met Joris deel ik alles, maar dan ook alles.” Ik snap de hint. Wie weet krijg ik meer aandacht dan me lief is. Eind van de middag eten we bij een klein maar gezellig tentje. Ramon besteld voor mij eten en wijn. Dit gaat niks worden op de lange termijn maar dat had ik ook niet verwacht. Na het eten gaan we naar Ramon zijn huis. Niet ver van waar we gegeten hebben.

Joris is ook al thuis maar gaat net douchen. Ramon geleidt me mee naar zijn kamer en trekt zonder verdere plichtplegingen mijn jurk naar beneden en mijn topje over mijn hoofd. In mijn string en bh sta ik voor Ramon die me keurend bekijkt. Zelf heeft meneer zijn donkere spijkerbroek en witte blouse nog aan. Mijn lichaam doet niet niks bij Ramon want ik zie een lichte bobbel in zijn broek ontstaan.

“Ben ik goedgekeurd?” Vraag ik enigszins ongemakkelijk. Ramon knikt langzaam. “En waar is Joris?” Ik heb genoeg ervaring met trio’s met een man en twee vrouwen maar nu wil ik toch wel eens wat anders.

“Die staat zich waarschijnlijk onder de douche af te rukken, chagrijnig omdat ie niks te neuken heeft vanmiddag.” Ik word niet graag omschreven als; ‘iets te neuken’, maar daar heb ik zelf aan meegewerkt denk ik maar. Ik gebaar met mijn hoofd en Ramon spoedt zich weg om Joris te gaan halen. Ik ga op bed liggen en wacht braaf op beide mannen. Allebei naakt en compleet gladgeschoren komen ze de slaapkamer binnen. Joris gaat meteen tussen mijn benen staan, trekt mijn string simpelweg opzij en begint me te vingeren terwijl Ramon zijn penis tegen mijn mond aanduwt.

Gretig open ik, liggend op mijn rug mijn mond en laat me gewillig in mijn mond nemen terwijl Joris ondertussen begonnen is me wild te likken. Speeksel loopt over mijn wang als Ramon zich dieper mijn mond in duwt. Hard wordt er in mijn borsten geknepen en mee geschud. Joris stopt met likken en duwt zijn niet te kleine paal tussen mijn natte lippen door naar binnen. Ramon haalt zijn pik uit mijn mond en geeft me een diepe tongzoen. Dat heb ik nog niet vaak meegemaakt een goeie kus na het pijpen.

Voor ik goed en wel weet wat er gebeurd zit ik op handen en knieën. Omgedraaid nu, met mijn gezicht naar Joris toe. Nu is het zijn beurt de verwennerij van mijn mond te mogen voelen. Ramon heeft zich inmiddels al mijn poes in gewerkt en vingert mijn aarsgaatje met zijn duim. Joris bepaalt zelf het tempo met zijn hand op mijn achterhoofd. Het gaat zo een paar minuten verder tot beide mannen me opeens op mijn rug leggen en aan weerszijden van me komen zitten. Gebroederlijk trekken ze hun harde palen tot een orgasme op mijn gezicht. Ze gaan ervan uit dat ze alles maar met me kunnen doen, en volgens mij ben ik zo in extase dat ze nog gelijk hebben ook. De twee ladingen sperma in mijn gezicht zijn niet te klein, beide heren hebben flink gespaard.

“Dus jullie mogen op mij spuiten,” giechel ik “maar wat als ik het terug zou doen?”

“Kun jij squirten?” Vraagt Ramon, zijn ogen groot van enthousiasme.

Ik wijs met mijn vingers waar de jongens moeten gaan staan een trek rustig mijn string uit. Ondanks wat ik zojuist heb mogen ervaren verbaas ik me toch over hoe nat ik ben als ik twee vingers in mezelf laat glijden. Moeiteloos vinden die twee vingers mijn g-spot en duwen erop. Om de heren wat extra lekker te maken kronkel ik met mijn lijf en maak wat meer geluid. Met halfgesloten ogen zie ik wel hoe beide jongens hun pik staan te masseren terwijl ze toekijken hoe ik me vinger. Mijn orgasme dient zich aan en ik voel direct wat er anders is. Klaarkomen met spuiten voelt altijd anders dan een ‘gewoon’ orgasme. Ik slaak opnieuw een kreet als ik kom en probeer zoveel mogelijk van mijn spuitende vocht op de jongens die voor me staan en zichzelf aftrekken te spuiten. En volgens mij lukt dat aardig.

Uitgeteld lig ik met een na-druipende poes op bed. Maar tijd om bij te komen heb ik niet want voor ik het weet zit al op de grond en staan beide mannen naast me en houden hun half-slappe penis voor mijn mond.

“Help ons maar weer een beetje op gang, dan zorgen we daarna goed voor jou.”

“Jullie gaan een dame toch niet alleen zelf voor haar klaar komen laten zorgen hoop ik?” Mijn eigen stem klinkt vaag, zelfs in mijn eigen hoofd.

“Careful what you wish for,” krijg ik als antwoord.

Met hervonden kracht begin ik beide mannen om beurt te pijpen. Tussen hen in zittende neem ik eerst de een in mijn mond en trek de ander af en wissel af en toe om.

Onhandig word ik uit mijn bh geholpen waarna er af en toe met een kloppende eikel over mijn tempels gewreven wordt. Zo nu en dan moet ik nog wat zaadjes van de eerste ronde wegvegen maar daar maal ik niet om. Uiteindelijk zijn beide mannen weer goed stijf, daarvoor heb ik nog wel eens flink op hun ballen moeten zuigen maar dan is het eindelijk mijn beurt.

Ik word op mijn voeten geholpen en moet er een op de rand van het bed zetten. Joris hurkt voor me en Ramon achter me. Met meer tederheid dan ik achter ze gezocht had gaan twee tongen bij mij vanonder aan het werk. Joris likt op en rond mijn gezwollen clitje en Ramon houdt met beide handen mijn billen uit elkaar en likt me vanachter. Met mijn heupen rollend grijp ik stevig in Joris’ haar en laat me gewillig door beide tongen naar een tweede hoogtepunt voeren. Schokkend beleef ik hoe snel twee tongen een vrouw over de rand kunnen helpen, zo de warme allesomvattende poel in die klaarkomen heet. Maar opnieuw geen tijd om bij te komen. Joris gaat op bed liggen en trekt mij boven op hem.

Eindelijk, een piemel in me. Joris is gemiddeld van lengte weet prima hoe hij onder me liggend in me moet stoten. Ramon smeert intussen een dikke kwak glijmiddel uit tussen mijn billen en drukt zijn eikel tegen mijn sterretje. Ik kreun als hij zijn harde paal dieper in me schuift, net tot het punt dat ik het nog kan hebben. Deze jongens moeten dit vaker gedaan hebben want ze weten hun tempo precies op elkaar af te stellen. Gaat de een uit me, dan gaat de ander net in me. Mijn derde orgasme van deze middag is dan ook al na vijf minuten neuken bereikt. Kreunend en kletsnat weet ik me van tussen de mannen te wurmen en pak al trillend hun beide penissen vast.

Ze mogen zich nog een keer legen op mijn gezicht. Maar het lukt me niet om de kracht op te brengen en ze klaar te maken. Maar gelukkig zijn ze ook niet te beroerd om het dit keer zelf te doen en trekken ze zich graag af op me. Uitgeput, ploffen ze aan weerskanten van me neer.

Na een kwartier ongeveer gaat Joris weg en horen we de douche aangaan. Na een dutje kruipen Ramon en ik ook onder de douche met zijn tweeën. Meneer is nieuwsgierig of het hem ook lukt mij te laten spuiten. En jawel hoor, ik ben ook niet zo moeilijk. Als bedankje geef ik hem na het douchen in bed nog een lekkere orale verwennerij. Tot slot vertelt Ramon voor het slapengaan nog wat over zichzelf maar ik ben de duf om nog echt goed te luisteren.

De volgende ochtend word ik netjes thuis afgezet. Zal ik nog eens met hem afspreken?

Wie weet…

Was getekend,

Lidnaë.

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *