Herinneringen

()

Ik loop op een klein bospad en geniet van de natuur. Herinneringen komen in mij op hoe ik als kleine jongen ook hier gelopen moet hebben. Al vrij snel kom ik op de open plek aan waar ik naar op zoek was. Voor mijn gevoel was het vroeger een veel grotere ruimte, maar voor een kind is natuurlijk alles al snel groter. Ik ga bij een paal staan die er ook was toen ik als lid van een scoutinggroep hier zo’n drie weken tijdens de zomervakantie verbleef. Elke dag was er een appel bij deze paal en werden de activiteiten voor die dag bekend gemaakt. Er waren in totaal 6 grote tenten. 4 voor de jongens en 2 voor de meisjes. Aan de andere kant van de open ruimte was een washok met de toiletten.

Ik draai mij om en kijk naar een groot groen gebouw waarvan de ramen nu zijn afgesloten met luiken. Het was het gebouw waar we altijd gingen eten en waar de leiding, Hopman Veenstra met zijn vrouw een eigen kamer hadden. Ik zie een deur opengaan en een jonge vrouw stapt uit het gebouw. Zij ziet mij staan en komt op mij af. “Kan ik je ergens mee helpen?”, vraagt ze. Ik kijk haar eens goed aan. Het is een mooie, slanke vrouw met donkere sprekende ogen. Ze heeft een korte, donkerblauwe rok aan en daarboven een strakke witte trui. Zo te zien heeft ze mooie volle borsten. “Nee,”, zeg ik, “Ik kijk zomaar wat rond. Het brengt herinneringen in mij boven. Vroeger kwam ik hier vaak tijdens de zomervakantie.”

De vrouw lacht. “Dat is ook toevallig,”, zegt ze, “Ik kwam hier vroeger ook regelmatig. Ik maakte deel uit van de scoutinggroep die hier hun kamp hadden.”. Ik kijk verbaasd. “Van mij moet het zo’n 20 jaar zijn dat ik hier was,”, zeg ik. Ik zie de vrouw denken. “Voor mij hetzelfde,”, zegt ze, “De laatste keer was de zomer van 1998.”. Even moet ik nadenken, maar kom dan tot de conclusie dat ik in hetzelfde jaar ook hier geweest moet zijn. “Dan moeten we elkaar zeker gezien hebben,”, ga ik verder, “Ik zat toen in de tweede tent.”. Ik wijs waar in de zomer de tenten staan en waar dus mijn tent gestaan moet hebben.

“Dat is toevallig.”, zegt ze, “Laat ik mij maar eens voorstellen: Mijn naam is Vera.”. We geven elkaar een hand. “Nou, ik ben dus Paul.”, zeg ik.

We raken aan de praat. Vera blijkt vorige jaar verhuisd te zijn naar een huis hier in de buurt. Daarna was ze een paar keer hier geweest als de scoutinggroep er tijdens de zomer weer was. Ze heeft zich als vrijwilliger aangemeld om te helpen als het nodig is. De scoutinggroep was hier 2 weken voor het laatst en nu wordt alles klaargemaakt voor de herfst en winterpauze. Volgend voorjaar zorgt ze er weer voor dat de scoutinggroep er weer kunnen komen. Vandaag had ze het nodig binnen opgeruimd.

“Wil je eens zien hoe het er binnen nu uit ziet?”, vraagt ze. “Dat lijkt mij erg leuk,”, zeg ik. We lopen naar de deur. Ze opent de deur en stapt dan naar binnen. Ik volg haar. Het is er vrij donker met al die gesloten luiken. Ze doet een paar lampen aan. Ik kijk rond. Ook hier lijkt het kleiner dan ik mij kon herinneren. Er is nu wel een bar gemaakt die er in het verleden niet was. De stoelen staan ondersteboven op de tafels. Achterin zie ik de kamers van de leiding.

We lopen tussen de tafels door. “Geweldig!”, zeg ik. We komen bij de kamers achterin die vroeger verboden terrein was voor de kinderen. Daar sliepen de leiders.

Vera doet de deur van een van de kamers open. Ze loopt naar binnen en doet daar ook een lamp aan. Ik volg haar. Aan de zijkant staat een groot bed. Aan de andere kant een wastafeltje met spiegel. Dan draait Vera zich om en trek mij tegen haar aan. Voordat ik er erg in heb drukt ze haar lippen op de mijne. Even ben ik te verbaasd om te reageren, maar Vera duwt haar tong bij mij naar binnen. Ik beantwoord haar kus en sla mijn armen om haar heen. Ik laat mijn handen zakken tot op haar billen en druk Vera dan strak tegen mij aan. Mijn handen gaan weer wat naar boven maar nu onder het truitje van Vera. Ik kom nu bij de BH van Vera en maak de sluiting aan de achterkant los. Het lijk of Vera hierop heeft gewacht want zelf pakt zijn mijn broekriem vast en maakt deze los. Even later schuift mijn broek omlaag en knijpt Vera in mijn penis, nog beschermd door mijn boxershort, die al flink is gegroeid.

Ik pak het truitje van Vera vast. Vera doet haar armen omhoog en ik trek het truitje uit. Haar BH valt op de grond. Ik kijk naar de mooie volle borsten en knijp eens in de tepels. Vera begint met het losmaken van mijn hemd die even later op de grond ligt. Vera gaat op haar knieën voor mij zitten en trekt mijn boxershort omlaag. Mijn penis slingert hoopvol heen en weer en wordt direct omsloten door Vera’s mond. Wild voel ik haar tong om mijn eikel. Met haar handen masseert ze zachtjes mijn ballen.

Dan laat ze mijn penis los en ze gaat staan. Snel trekt ze haar rok en slipje uit. Ze stapt opzij en trekt mij mee op het bed. We liggen naast elkaar op het bed. Mijn vingers gaan over haar buik omlaag en voelen even later een kletsnat, geschoren kutje. Dan begin ik de clitoris van Vera lichtjes te masseren. Vera begint te hijgen.

“Ik wil hem hebben,”, hijgt ze in mijn oor, “Nu!”. Ik draai mij wat om en even later is mijn keiharde penis omsloten door een warm, geil kutje. Ik begin zachtjes te stoten. Steeds sneller ga ik in en uit totdat ik voel dat er bij mij een orgasme aan zit te komen. “Nu niet meer stoppen,”, fluistert Vera. Ik begin steeds sneller te stoten en merk dat Vera een orgasme krijgt vrijwel gelijktijdig met mij. Even liggen we uitgeput in elkaars armen.

Ik aai zachtjes de tepels van Vera. De hand van Vera gaat naar mijn slappe penis en ze knijpt er in. Dan komt ze overeind en kruipt boven op mij. Even knijpt ze nog in mijn penis die weer harder wordt. Dan neemt ze hem weer helemaal in haar mond. Plagerig bijt ze zachtjes in mijn eikel. Dan draait ze nog wat verder met haar lichaam zodat haar gleufje precies boven mijn mond komt. Ik zie wat druppels vocht die ik gretig weg likt. Ik pak haar billen vast en duwt haar kutje dichtbij zodat mijn tong diep naar binnen kan. Vera begint wild met haar tong mijn penis te bewerken terwijl ze stevig in mijn ballen knijpt. Ik laat mij niet onbetuigd en mijn tong gaat wild te keer in het warme kutje.

Ik voel dat een orgasme niet lang kan uitblijven en stop met likken. Vera merkt dat en stopt ook. Ze gaat omhoog en draait zich om. Ze zit nu boven op mij en stuurt mijn penis opnieuw haar gleufje in. Ze gaat snel op en neer terwijl ze zwaar op mijn borsten leunt. “Jaaaah,”, gilt ze uit. Opnieuw heeft ze een orgasme en ook ik kom kreunend klaar. Dan gaat ze op mij liggen en beginnen we wat te kussen. Dan draait ze zich van mij af en stapt van het bed. Ook ik stap van het bed.

Vera pakt mij vast en kust er vurig. Ze stopt en kijkt mij aan. “Hey Paul,”, fluistert ze in mijn oor, “We zoeken nog vrijwilligers die af en toe komen helpen. Is dat niets voor jou?”.

Ik glimlach. “Het is zeker een leuke klus,”, zeg ik, “Laten we maar elkaars telefoonnummer geven en dan kan je mij zo nu en dan bellen om te komen helpen.”.

We kleden ons weer aan en wisselen onze telefoonnummers uit. Dan lopen we naar buiten. We nemen uitgebreid afscheid en dan loop ik weer terug naar mijn auto. De herinneringen blijven dus voortduren.

Getekend

Lidnaë

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *