Een ritje terug

()

Heel tevreden liepen we naar onze auto.

We hadden een mooie dag gehad: zonnig dagje Amsterdam, lekker aan de champagne gezeten in het restaurant waar we bij toeval in beland waren, heerlijk gegeten en een prachtig concert meegemaakt in het altijd mooie en sfeervolle concertgebouw.

Het concertgebouw lag nu achter ons en de parkeerplaats verwelkomde ons.

We liepen omarmd richting de auto.

Ik had je al verteld dat ik zó had gezeten dat ik bij een van de violistes tussen haar benen had kunnen kijken.

Het was een slanke blonde dame geweest, die een halflange zwarte rok aan had en ze had haar benen steeds zó ver gespreid, dat ik tussen haar benen een wit string had kunnen zien dat maar net haar intieme plekje had bedekt.

Met de opwinding en de inspanning die de muziek haar kennelijk bracht en kostte, had ze steeds afwisselend haar benen iets verder gesloten en weer geopend, waardoor ik steeds weer een blik op haar dijen en tanga had gekregen.

Ik had het een erotisch gezicht gevonden en de hele situatie had ook voor wat aangename spanning in mijn onderbuik gezorgd. Zeker omdat wij ook hand in hand en warm en ontspannen tegen elkaar aan leunend naar het concert geluisterd en gekeken hadden.

We liepen nog op de parkeerplaats toen jij je even naar mij toe draaide. Je ogen straalden en keken een beetje ondeugend. Deze blik kende ik wel van jou; kennelijk had mijn verhaal je ook een beetje opgewonden. Je ogen vertelden me bijna dat je iets wilde. Ik deed net alsof ik niets door had. Jij keek me aan en bracht je mond naar mijn oor.

“Kreeg jij een stijve pik van het beeld in de concertzaal?” Vroeg je met een zwoele en fluisterende stem aan mij.

Een speels lachje kon ik niet verbergen. Welke man zou dat wel kunnen als een mooie en opwindende vrouw je op een sensuele manier zo een vraag stelt? Jouw verschijning doet menig man zijn gereedschap sowieso al steigeren, ook al heb je dat zelf niet altijd in de gaten. Dat maakt het juist nog charmanter.

Als we uitgaan ben je meestal verscholen achter chique, sexy en een beetje uitdagende kleding. Je borsten zijn dan altijd deels zichtbaar door je redelijk diep uitgesneden blouses.

Ik weet dan ook nog dat deze mooie dame onder deze kleding sexy lingerie draagt.

Altijd een BH die je borsten iets opstuwt en ze mooi laat uitkomen. Soms een hele chique en vrouwelijke en soms een heel sexy kanten dun exemplaar. In het tweede geval zijn je harde tepels af en toe te zien door de dunne stof van de blouses die je draagt. Verder draagt je dan meestal mooie halflange rokjes, die je benen zo mooi accentueren. De ene keer is het een wat strakker exemplaar waar je kontje goed in uitkomt en de andere keer draag je een wijde variant die heerlijk meedeint met de wind.

Ik bedenk me dan dat elke man hoopt op een stevige windvlaag, zodat je geheime plekjes ook zichtbaar zullen worden. Vooral omdat ik dan weet wat anderen niet weten; namelijk dat je onder je rokje niet zomaar een simpele panty en slipje draagt.

Nee, als we uitgaan heb je onder je rokje altijd een paar glanzende dunne en sexy kousen aan. In de chique variant heb je dan meestal kousen aan die vanzelf om je benen blijven zitten en een prachtig en bijvoorbeeld zeer vrouwelijk vlinderslipje.

De sexy variant is heel opwindend: je benen zijn dan in een paar hele dunne nylonkousen gestoken, die je aan een jarretelgordeltje vast moet knopen.

Het geheel is dan gecompleteerd door een minuscuul doorzichtige tanga waarin je geschoren poesje mooi te zien is. In een hele opwindende bui heb je zelf een string met een open kruisje aan, waardoor je poesje direct toegankelijk wordt wanneer dat zo nodig is.

Kortom, je bent een mooie en sensuele vrouw waarvan elke man hem overeind krijgt, zeker als ze zouden weten wat er allemaal onder je uitgaanskleding te zien is.

Vandaag was je in een sexy uitmonstering en je had me dus net gevraagd of ik een stijve pik had gekregen van het opwindende uitzicht dat ik tijdens het concert had gehad.

Zonder te antwoorden wees ik je er op om richting de auto te gaan. Terwijl je zonder protesteren iets van me wegdraaide en mee liep, liet je jouw hand nog even sensueel over mijn kruis glijden en kneep zachtjes aan het uiteinde van mijn pik.

Wat een zalig gevoel! Alle energie sloop naar mijn pik, die onmiddellijk reageerde door lichtelijk in stelling te komen voor het echte werk.

Rustig liepen we door naar de auto. Jij hield je arm stevig om mijn middel. Mijn arm was nu ook iets steviger om jou heen geslagen. Je vraag gonsde in mijn hoofd en slingerde mijn gedachtes in het rond. Ik kon alleen nog maar bedenken dat ik je wilde! Eigenlijk wilde ik maar één ding: heerlijk met je vrijen.

Mijn opwinding werd door deze gedachten zeker niet minder. Ik hoorde niet meer precies wat je zei. Voor mijn ogen zag ik alleen het beeld van ons liefdesspel.

Tuut, tuut, klonk het. Ik schrok op en jij hield me, ook geschrokken, stevig vast.

Bijna waren we overgestoken voor een auto. Gelukkig had die nog net op tijd kunnen remmen. Met een voorzichtige zwaai excuseerden we ons. We snelden ons naar de auto. In de auto vroeg je mij waardoor het kwam dat ik die auto niet zag. Aan de blik in je ogen zag ik dat je het wel wist. Je hand ging weer over mijn broek.

Je voelde mijn pik die intussen weer een beetje hard was na de toeterende auto. Ik reed de auto al langzaam over het parkeerterrein naar de uitgang. Jij zat met je hand nog steeds bij mijn versnellingspook in de buurt. Mijn bobbel groeide weer en natuurlijk merkte jij dit.

Jij fluisterde bij het uitrijden van Amsterdam de vraag in mijn oor, of ik al wel eens was bevredigd in de auto.

Mijn hart maakte een sprongetje en ik beantwoordde je vraag ontkennend. Terwijl we de autoweg naar Amersfoort opreden, gleed jouw hand langzaam over mijn bovenbenen. Plagend vermeed je nu om mijn kruis aan te raken en te strelen.

Deze geile pesterij wondt mij steeds meer op. Ik voelde mijn ondertussen bikkelhard geworden pik knellen in mijn broek, die nu duidelijk te krap zat. Ik genoot van jouw aandacht tijdens het rijden. Met de opwinding ging de snelheid dan ook lichtelijk omhoog. Eindelijk kwam je hand nu aan bij de knoopjes van mijn broek. Je voelde de bobbel en floot zachtjes tussen je lippen door. Ik zag je verlekkerd dromen naar wat mijn broek nog verhulde, of vergiste ik me?

Een beetje plagend vroeg je me of ik het erg zou vinden dat je mijn pik uit mijn broek zou halen. Dit was natuurlijk de ultieme oplossing voor de beknellende situatie van mijn geslacht. Langzaam opende je mijn broek. Eerst de bovenste knoop. Daarna opende je, tergend langzaam, de tweede knoop van de jeans. Ook de derde knoop ging in hetzelfde uitdagend langzame tempo en tenslotte de vierde en laatste knoop.

Mijn slip schoof je daarna wel snel omlaag. Het voelde heerlijk om mijn harde pik in de ‘open’ lucht te voelen. Mijn paal stond fier en bijna pijnlijk hard overeind. Jij leek er ook opgewonden van te worden.

Langzaam begon je aan mijn harde pik te trekken. De voorhuid schoof telkens langzaam over mijn eikel. Bij de op en neer gaande bewegingen maakte ze met haar hand ook lichte draaiing.

Wat een heerlijk gevoel gaf dat: het ultieme genot!

Je zachte en gevoelvolle vingers voelden super om mijn harde lul. Je hand ging steeds een beetje steeds sneller. De auto ging ook steeds een beetje sneller. Het voelde zó goed aan.

Mijn mooie en opwindende vrouw zat, al rijdende in de auto, aan mijn stijve lul te trekken. Daar bleef het gelukkig niet bij. Met een warme en geile blik keek je me diep in mijn ogen.

Je ging even onderuit op je stoel en ik zag uit mijn ooghoeken dat je het rokje over je benen naar beneden stroopte en vervolgens stapte je één been na het andere uit je rokje. Je had je kousen en jarretelgordeltje aan en ik zag dat je géén broekje aan had. Dat had je kennelijk in het concertgebouw al stiekem uitgedaan.

Wat een geil en opwindend uitzicht had ik nu.

Maar daarmee was het nog niet klaar….

Je knoopte langzaam en sensueel je knoopjes van je bloesje van beneden naar boven los. Toen je het bloesje opensloeg kon ik mijn ogen niet geloven: onder het bloesje kwam een half behaatje tevoorschijn dat je prachtige borsten omhoogstuwde en dat je tepeltjes zo ondersteunde, dat ze nu parmantig en opwindend in de open lucht naar voren staken.

Wat een vrouw!

Iedereen die nu in het donker naast ons zou rijden zou kunnen zien dat we niet alleen een leuk gesprekje voerden of naar de muziek aan het luisteren waren.

Zo opwindend en spannend….

Je keek me nog een keer intens aan en bewoog daarna met je hoofd naar mijn kruis.

Eén opwindend kusje. Twee van die kusjes. Een geil likje om mijn eikel. Een likje langs de rand. En ja, opeens verdween mijn eikel in je mond.

Ik begon te grommen en te kreunen. Dat leek voor jou alleen een aansporing te zijn.

Je nam mijn pik nu nog dieper in je mond. Langzaam begon je nu te zuigen te pijpen. Je mond zoog zich heerlijk aan mijn pik vast, terwijl je tong me lekker likte.

Je ene hand had de stam van mijn paal vast en je andere hand schoof onder mijn billen.

Één vinger streelde uitdagend over mijn kontje.

Mijn snelheid had ik niet meer helemaal in de peiling.

Jij nam mijn pik telkens zo diep in je mondje, dat het begin van je keel ook kennis kon maken met mijn harde staaf. Het gevoel dat dit losmaakte was het meest geile gevoel dat ik ooit had gehad, dacht ik.

Met één hand streelde ik je haren en je hoofd zoals je dat altijd zo graag hebt.

Jij begon in een steeds hoger tempo te pijpen. Mijn hoogtepunt kwam steeds dichterbij en mijn pik zwol nog iets verder op.

Plotseling voelde ik jouw vinger diep in mijn kontje glijden. Ik hield het nu niet meer.

Met je vinger diep in mijn kontje pijpte je me naar een extreem hoogtepunt. Ik voelde hoe de stralen sperma diep in je keel spoten en ik ging bijna out.

Jij ving mijn zaad gretig op in je mond en als vanzelfsprekend slikte je het door om het aan de reis naar binnen te laten beginnen. Gaaf!

De snelheid van de auto was intussen gestegen tot boven het toelaatbare. Nog terwijl ik intens nagenoot van deze geweldige pijpbeurt, ging onze snelheid ook terug.

Een paar minuutjes hield je mijn nu slapper wordende pik nog in je warme mond en vervolgens borg je mijn pik netjes weer op in mijn broek.

‘Ik weet nu wel zeker, dat je een stijve pik gekregen hebt,” was het enige wat je zei.

Je nam weer netjes plaats op de passagiersstoel, knoopte je bloesje weer dicht en deed alsof er verder niets was gebeurd.

Toen we even later weer thuis waren, gaf je me een veelbetekenende knipoog met er aan toegevoegd dat we maar snel weer eens naar een concert moesten gaan.

Daar was ik het roerend mee eens!

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *