Een warme zomerdag

()

Het was een warme zomerdag waar de erotiek tussen ons lekker aan het groeien was, we hadden besloten om te gaan fietsen zodat we lekker bezig zijn. Jij had een korte broek en een strak T-shirt aan getrokken. Waar je borsten goed in te zien zijn. Ik stelde nog voor toen ik je zo zag om de calorieën op een andere manier te verbranden maar jij had je zinnen gezet om lekker te fietsen we nemen de rugzak mee met daar in wat drinken.

Nadat we een drie kwartier gefietst hadden besloten we om even te rusten, even verderop stond een schuur waar we lekker in de schaduw konden gaan zitten. De schuur was bedekt met hooi dat we zagen liggen toen we aan kwamen fietsen. We vonden een mooie schaduw plaats voor de schuur naast een weiland. In het weiland stond een paard te drinken. Toen wij ons ontdaan hadden van de fietsen en aan ons drinken begonnen kwam het paard onze richting op. Hij stak zijn kop over het prikkeldraad, waarop jij reageerde met een aai over zijn bol. Ik zag dat het paard wel erg geïnteresseerd was in jou en attendeerde jou daarop. Je keek onder het paard en zag daar een enorme paal halen. Je kreeg er een kleur van zo’n grote paal zo dichtbij. Toen hoorde we een mannenstem zeggen: “Hij vind je nogal leuk.”

Twee jongens die schijnbaar in het weiland van het paard bezig waren komen vanachter de schuur vandaan en gaan naast het paard staan, beide hebben een ontbloot bovenlijf en zijn goed gebruind.

“Nou” zei de andere man “dat kan ik begrijpen” en keek je geil aan. Ik schatte de mannen rond de 25jaar. Jij keek verlegen naar mij en nam nog een slok van je drinken. Ik zei brutaal tegen de jongens of jij bij hun dezelfde werking heeft als bij het paard. De jongens zeiden “wat denk jij.”

Ze zagen jou drinken en zeiden, “in de schuur hebben we stromend water dat is veel koeler dat mag je wel pakken hoor, moet je even omlopen en dan door de grote deur.” Jij keek mijn aan en zei “ik kan wel wat verkoeling gebruiken.”

“Zien we jullie daar,” zei de andere man.

Wij liepen om en ik pakte je even vast en keek je aan. Jij zei dit kan weleens anders aflopen dan je denkt. Ik zei “verras me maar eens” en gaf je een lekkere tongzoen. Ik vroeg of je de mannen aantrekkelijk vond, je zei alleen maar mm… Ik gaf je een knikje waar je kon uithalen dat je mijn toestemming had.

We liepen de schuur binnen en jij ging naar de wastafel toe. Je zette het water aan en dronk uit de kraan toen aan de andere kant een deur open ging. Daar kwamen de twee mannen binnen lopen.

“Hallo, je hebt de wastafel gevonden” zeiden ze. “Ik heet trouwens Bjorn en dit is Danny.”

Ik zei hallo terug en stelde ons voor. Jij bleef bij de wastafel staan en ik nam plaats op een hooibaal waarop ik lekker ging zitten. De beide mannen liepen jouw kant op en kwamen ieder aan een kant staan. Je keek ze om beurten aan dit duurde enkele minuten je voelde de spanning stijgen.

Je vroeg “hebben jullie het ook zo warm?”

Bjorn zei “daarom hebben we ook een ontbloot lijf dat scheelt.”

“Is dat zo?” Zei jij. Ik voelde bij mij al een flinke bobbel in mijn broek groeien.

“Zullen we je wat verkoeling geven?” Zei Danny. Jij knikte bevestigend en keek de mannen weer om beurten erg geil aan. Bjorn kwam achter je staan en pakte je T-shirt aan de onderkant vast en trok het over je hoofd uit. Beide mannen keken hongerig naar je lichaam. Jij keek even naar mij en ik gaf je een knipoog waardoor je wist dat ik het allemaal goed vond. Danny kwam voor je staan en opende je sport bh. Je lekkere borsten maakte de mannen nog opwindender. Bjorn nam een slok water uit de leiding, ging met zijn mond naar je tepel toe. Hij kuste je tepel en je voelde het koude water langs je tepel omlaag over je buik druipen. De menging van koud water en zijn warme tong deed je kreunen. Nu is het de beurt van Danny die hetzelfde ritueel doet. Terwijl Danny je tepel kust, zoent Bjorn in je nek. Je kronkelt met je lichaam en wordt met de minuut geiler.

“En koel je zo een beetje af” vroeg Bjorn aan jou.

Je keek hem aan en zei “neen, maar dat wil ik ook niet.”

Met dit antwoord wisten de mannen genoeg. Bjorn nam je borsten in zijn handen en kuste jou tepels. Danny ontdeed jou van je korte broek en string. Daar stond je dan geheel naakt tussen twee jongen goed gebouwde mannen. Danny ging met zijn vingers tussen jouw benen en het voelde daar al goed nat, hij liet een vinger in je verdwijnen, je gaf een lichte kreun. Ondertussen had ik mijn ontdaan van mijn broek en trok rustig aan mijn harde paal. Dit was jou ontgaan want je had het al druk zat. Bjorn zei tegen jou dat je daar moest gaan liggen, tussen het hooi. Je volgde zijn bevel, en hij nam met zijn hoofd plaats tussen je benen, Danny nam deze keer je borsten onder handen. Je voelde twee warme tongen en vier sterke handen op je lichaam, wat je naar enkele minuten al naar een hoogtepunt bracht. Schokkend kwam je klaar. Beide mannen pakte een borst en kuste je tepels. Je legde je handen op hun hoofd en keek naar mijn. Het maakte je nog geiler dat ik daar mijn aan het aftrekken was.

Je ging op je knieën zitten en vroeg of de mannen naast je kwamen staan, je opende de broek van Bjorn en daar kwam een lekker stijve paal tevoorschijn. Je begon er gelijk op te zuigen en opende blindelings de broek van Danny en begon hem af te trekken. Zo wisselde je de mannen af en liet je hun genieten. Je zag aan de mannen dat ze dit niet lang zullen vol houden, je zoog steeds sneller en trok steeds vlugger,je voelde het sperma opborrelen en voordat je het wist kreeg je langs twee kanten sperma in je gezicht en mond. De beide mannen kreunde het uit en spoten zich leeg. Je likte beide palen lekker schoon. En keek de mannen geil aan.

Toen je opstond voelde je tussen je benen hoe geil je was, wat was je vochtig. Beide mannen ontdeden zich van hun broeken waaruit jij concludeerde dat ze nog niet klaar met je waren. Je was nog super geil dus dacht laat ze maar komen. De palen van de mannen stonden inderdaad al weer lekker overeind. Bjorn vroeg of je weer op het hooi wilde gaan liggen. Dit liet je geen 2 keer zeggen en ging op je rug liggen. Danny nam tussen je plaats en zonder enkel probleem stak hij zijn harde paal bij je naar binnen je kreunde hard, “neuk me” zie je . Bjorn nam bij je gezicht plaats en liet zich pijpen door jou. Je nam gulzig zijn paal in je mond en zoog er hard op zeker omdat je flink geneukt word door Danny. Je kreunde en zoog tegelijk wat een erg geil beeld is. Danny stootte zijn paal steeds dieper in jou en Bjorn neukte je in je mond. Beide mannen kreunden en zeggen dat je een erg lekker geile vrouw bent. De mannen wisselde elkaar af maar alleen werd je nu op handen en knieën gezet. Bjorn nam achter jou plaats en Danny voor jou, Bjorn neukte je voorzichtig en jij pijpte Danny rustig, wederom kreun je terwijl je pijpt. Het tempo word opgevoerd en je wordt stevig langs twee kanten geneukt. Bjorn liet zijn paal helemaal in je verdwijnen en ook Danny zijn paal verdwijnt ver in je mondje. Je kreunde steeds harder maar pijpte Danny ook steeds harder. Bij Bjorn neemt het tempo nogmaals toe en jij pijpte Danny ook weer sneller. Als de paal van Bjorn in jou verdwijnt, dan verdwijnt ook Danny zijn paal in jouw mondje. Ondertussen zie ik hoe de twee mannen jou in doggy style nemen. Ik hoor aan je kreunen dat je het niet meer lang zal vol houden.

Dan zegt Danny “wil je nog een ander standje proberen.”

Jij zei “ik vind dit wel erg lekker maar een sandwich wil ik ook wel proberen maar zijn jullie wel voorzichtig dan.” Je keek naar mij en gaf me een super geile knipoog. Oh wat was je geil.

Danny ging op zijn rug liggen. Jij ging op hem zitten en je liet zijn grote paal in je verdwijnen. Bjorn nam achter je plaats en maakte zijn vinger nat. Terwijl je Danny rustig aan het neuken bent stopt Bjorn zijn natte vinger tegen je kontgaatje, hij laat langzaam zijn vinger in je verdwijnen. Je geeft een lichte kreun en kijkt om naar Bjorn toe. Je neukt Danny sneller waardoor de vinger van Bjorn ook sneller gaat. Bjorn stopt ondertussen er nog een vinger bij. Je kreunt steeds harder en sluit je ogen. Wat geniet je van deze 2 mannen. Bjorn neemt zijn vingers uit je kontgaatje en neem plaats achter je. Je voelt zijn eikel tegen je kontgaatje. Dit is wel wat groter dan die 2 vingers. Je stopt met het neuken van Danny en laat zijn paal in je zitten. Bjorn stopt langzaam zijn paal in je kontgaatje hij verdwijnt steeds dieper in je. Op het moment dat ze er allebei in zitten nemen ze weer een langzaam tempo aan als Danny in je verdwijnt dan haal Bjorn zijn paal iets terug en andersom.

Je kijk naar mij en vraagt aan de mannen of je man er bij mag komen. Beide mannen zeggen als jij dat wilt natuurlijk. Je roept mij en zegt “ik heb nog een gaatje vrij hoor.”

Oh wat ben je geil en ik loop op het geile beeld af. Ik neem voor je plaats en jij begin mijn te pijpen. De mannen nemen het tempo toe. Bjorn diep in je kontje dan haalt Danny hem iets terug uit je poesje. Danny weer in je poesje Bjorn weer langzaam terug uit je kontje. Doordat ze elkaar afwisselen lijkt het of je constant diep geneukt wordt, het tempo wordt alsmaar sneller en jij pijpt mij in hetzelfde tempo. Oh wat pijp je lekker zeg. Je kreunt steeds harder maar pijpt ook steeds harder en dieper. De drie palen die je steeds in je lichaam worden je teveel en je komt schokkend klaar. Maar je blijft door pijpen en de mannen blijven je door neuken. Zes handen overal op je lichaam je kreunt en voel de drie palen nog harder worden, je komt nogmaals klaar en roept “neuk me, neuk me, zoals jullie mij willen neuken.

De paal van Bjorn verdwijnt nu helemaal in je ook Danny zijn paal verdwijnt steeds helemaal in je. En mij pijp je zoals je me nog nooit gepijpt hebt. Mijn paal verdwijnt helemaal in je mondje. Dit wordt voor alle drie de mannen teveel en ze spuiten je gaatjes vol. We kreunen alle drie hard, oh wat lekker.

Het sperma voel je in je spuiten en dat wordt je weer teveel. Je komt voor de 4de maal gillend klaar. Ik buk mij en geef je een stevige tongzoen. Je kijkt mijn super geil aan.

We hebben ons nog wat afgekoeld en zijn toen rustig naar huis gefietst. Thuis aangekomen waren we niet te houden en zijn we gelijk het bed in gedoken.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *