Floor en Bente 3.3

()

Dit verhaal speelde zich jaren geleden al af maar de herinnering is nog meer dan vers.

Mike vertelt:

Hoe kom ik nou zo fucking zenuwachtig? Met afgemeten passen loop ik naar de voordeur waardoor ik enkele dagen eerder zo onridderlijk door weggevlucht ben. Nu sta ik met een bos bloemen voor diezelfde deur en druk met een trillende vinger op de bel. Niet lang daarna doet ze open, Bente heet ze. “Bente, jij bent het, denk ik” en direct vervloek ik het cliché.

Ik ben verliefd. Als een blok ben ik gevallen voor die meid die erbij liep alsof ze zo uit een comic was weggelopen. Strak bloesje, kort rokje met kniekousen eronder, allstars. Bloedgeil om te zien, maar nog geen donder meegemaakt op seksgebied. Of ik het een pluspunt vind dat ze onervaren is weet ik nog niet. Ik zou haar, als ze daar voor openstaat – weer zo’n slechte woordgrap – een hoop kunnen leren.

De deur gaat open en direct sta ik oog in oog met Bente. Beiden staan we wat stom naar elkaar te staren terwijl op de achtergrond die vriendin van haar als een dwaze door de ruimte vliegt.

“Hallo”, stamel ik, direct mezelf vervloekend dat ik verder niets uit kan brengen. Bij Bente is dat niet veel anders, blozend grijnst ze naar me. Maar gelukkig gaat zij dan tot actie over. Ze pakt me aan mijn jas en kust me stevig op de mond, de bloemen die ik meegebracht heb bijna plettend tussen ons in. Veel te snel laat ze me weer los.

“Kom je niet binnen?”

Onhandig stap ik over de drempel, in de verte hoor ik Floor of hoe heet ze ook alweer.

“We moeten zo weg Bente, even opschieten nu.” In haar stem klink iets door, is het paniek?

“Floor’s vader ligt in het ziekenhuis, we moeten inderdaad zo gaan.”

“O, jammer” Jezus man, raap jezelf samen en zeg wat zinnigs.

“Mag ik je e-mail adres, kunnen we Msn’en.

Vluchtig krabbel ik mijn hotmail adres op een papiertje en laat me de deur uitwerken door de twee haastige dames.

Die avond zit ik al vroeg voor de pc, het duurt me lang, te lang maar uiteindelijk zie ik dat Bente online komt. Direct open ik een chatvenster en we raken aan de praat. Eerst nog over koetjes en kalfjes maar al snel stuur ik het gesprek naar een intiemere hoek, iets waar ze graag in meegaat. Volgens mij ben ik niet de enige die verliefd is, ik stel me voor hoe ze aan haar kant van het digitale lijntje weer net zo lief zit te blozen. Wat zou ze aanhebben, vraag ik me opeens af. Brutaal tik ik de vraag in en druk op verzenden.

Het antwoord is ietwat een teleurstelling: een pyjama en een witte slip, het is weer die tijd van de maand. Wat een romanticus…

“Heb je zin om eens af te spreken?” Zet ik het gesprek voort. Misschien in een hotelletje ofzo?

“En wat wil je dan doen?”

Meent ze die wedervraag echt? Haar helemaal suf neuken natuurlijk!

“Wat zou je voor leuks wíllen doen?” Dit lijkt me een beter antwoord.

“Ik weet wel waar je op uit bent. Ik moet zeggen dat ik het nog niet zeker weet. Ik ken je amper.” Slimme meid, altijd voorzichtig zijn.

“Ik kan ook naar jou komen? Zou je dat wel zien zitten. Er hoeft niet direct van alles te gebeuren natuurlijk.” Nee, natuurlijk niet….

“Prima, volgend weekend? Zorg ik dat we het huis voor onszelf hebben. Zorg jij weer voor bloemen?”

;-P” Natuurlijk meid

“Condooms heb ik zelf wel ;-P”

“Ik doe het meestal zonder”, typ ik terug. “Voelt lekkerder”.

“Ik ken je amper zei ik toch”, typt ze terug. “Ik zeg niet eens dat er iets gaat gebeuren maar als dat wel gebeurd wil ik zeker weten dat ik geen cadeautje krijg waar ik zonder antibiotica niet meer vanaf kom. Of je moet je laten testen.”

“Okay, prima. Ik zorg wel voor een doktersbriefje. En dan ben ik er volgende week vanaf vrijdagavond”.

“Hoe is het met de vader van what”s-her-name?”

“Ze heet Floor en met haar vader gaat het weer prima, storm in een glas water. Ze is een hele goede vriendin, als je mij wil krijg je haar erbij.”

Zou ze dacht echt bedoelen zoals ik het denk? Niet lang daarna sluiten we het gesprek af. Met mijn hand al wrijvend over het kruis van mijn broek loop ik naar de badkamer en zet de douche aan. Binnen een wip sta ik onder het warme water. Mijn met beide handen plezier ik mezelf. De linker masseert mijn ballen en de achterkant van mijn zak terwijl ik met de rechter al stevig knijpend op en neer gaande bewegingen maak. Al trekkend fantaseer ik wat ik allemaal met Bente wil gaan doen komend weekend. Volgens mij duurt het dertig seconden voor ik mijn zaad de vrije loop laat gaan en trillend tegen de muur leun. Als ik mijn verwachting nou maar niet te hoog gespannen heb.

Het duurt me lang voor het dan eindelijk de bewuste vrijdag is. Maar eindelijk zit ik in de auto. Het is ruim een uur rijden voor ik op plaats van bestemming ben. Valt me mee eigenlijk. Kort na zessen arriveer ik eindelijk. Ietwat verfrommeld van de autorit bel ik, niet voor het eerst deze week aan bij de vrouw op wie ik zo smoor ben. Het zweet loopt van mijn rug, niet alleen vanwege de spanning maar ook van de warmte. Het is namelijk een prachtige dag vandaag. Na een seconde doet Floor open, die stond waarschijnlijk achter de deur te wachten. Floor is gekleed in een strak hemdje en een hotpants. Shit, die mag er anders ook wel wezen. Ik word naar binnen gevraagd en neergezet op de bank, daar word zonder te vragen alvast een biertje voor me open getrokken.

“Bente is nog even bezig” zegt Floor.

Geduldig wacht ik dan maar af. En mijn geduld word beloond. Gekleed in een lange maar luchtige jurk komt ze de trap af. Haar haren losjes bijeengebonden op haar rug. Roze is normaal niet helemaal mijn kleur maar van deze jurk gaat mijn broek toch spannen. Bente neemt me mee naar een restaurant om de hoek. Het is er klein maar gezellig knus en intiem. Op haar aanraden kiezen we het verrassingsmenu. Mij maakt het niet uit, ik heb namelijk geen idee wat ik eet, of drink, of zeg. Ik verdrink in haar ogen… en haar decolleté. Bente heeft geen bijzonder grote voorgevel maar wel een cup-maat die bij haar past. De jurk die ze draagt is bovenaan afgewerkt met kant, wat me een mooi zicht geeft op de bovenkant van haar borsten. Als ik erover nadenk dat ik daar later deze avond best eens op klaar zou kunnen komen krijg ik, gelukkig onder tafel, een keiharde. Na het dessert haal ik een papiertje uit mijn broekzak. Het is het attest waar mejuffrouw om gevraagd heeft. Ik voelde me eerst nogal aangevallen door haar vraag maar eigenlijk is het heel logisch dat je eerst wilt weten of je nieuwe bedpartner toch niks onder de leden heeft. Waarom ik er dan blindelings op vertrouw dat zij ook schoon is zal de verliefdheid wel zijn. Ach, ze komt zo onervaren over, het zal wel loslopen. Onbewogen leest ze de informatie die op het papier staat wat ik haar gegeven heb.

“Mooi zo”, is alles wat zegt.

Mooi zo? Is dat echt alles? Het lijkt me verstandig mijn verdere gedachten niet te ventileren, in plaats daarvan berg ik de info veilig op en roep de ober om af te rekenen. Bij het opstaan merk ik dat Bente wat wankel overeind komt. Misschien zit er net een drupje teveel wijn in. Een zatte vrouw is een engel in bed… Met een arm om haar heen escorteer ik haar terug naar huis. Ik ben me heus wel bewust van het feit dat mijn hand net wat te laag op haar rug ligt maar zolang ze niet protesteert haal ik hem echt niet weg. Het kost Bente wat moeite haar sleutels uit haar tasje te wurmen en de deur van slot te krijgen. Maar eenmaal binnen verandert haar houding op slag.

“Ik smacht al zo lang naar een echte vent. Eentje die me kan laten komen zoals ik nog nooit gekomen ben.”

“Zouden we niet rustig aan doen? Zoveel ervaring heb je volgens mij nog niet.”

Even kijkt Bente gepikeerd na mijn opmerking maar ook nu herpakt ze zich.

“Ik leer snel”, grijnst ze.

Aan mijn arm sleurt ze me mee naar de slaapkamer waar ze aan mijn overhemd begint te sjorren. Krakend weet ze het van me af te krijgen en duwt me achterover op bed. Doortastend is ze wel…

In haar jurk kruipt ze over me heen, mijn blik glijdt als vanzelf in haar decolleté. Op haar rechterborst zie ik nu een moedervlekje, de linker heeft een putje net boven de tepel. Ik ben gelukkig niet de enige die niet perfect is. Stevig pak ik haar billen vast en druk mijn kruis tegen het hare. Ze lijkt te schrikken als ik haar een pets op haar billen geef.

“Bang voor een stevige aanpak?” Dat zal toch niet?

“Pas maar op dat ik jou niet te hard aanpak,” grijnst ze.

Dat zal wel meevallen schoonheid. Met haar tanden laat ze afdrukken na in mijn hals. In mijn broek knalt er ondertussen ook bijna iets uit elkaar. Met twee handen probeer ik Bente’s jurk op te stropen maar omdat ze op me zit krijg ik niet meer dan haar benen vrij. Die zijn lang en glad maar gelukkig wel lekker stevig, net als de volgende stop van mijn handen, haar heupen. Bente is niet dik of gespierd maar heeft gelukkig wel ‘pak’. Zo’n gratenpakhuis is ook niks. Terwijl ik in gedachten haar lichaam lig te bewonderen daalt mevrouw af met haar mond. Ik wilde dat ze me eens verloste van die broek. Nog even en mijn lul breekt gewoon af. Maar ze heeft alle tijd om mijn borst overal te kussen, niet dat ik dat niet lekker vind uiteraard. Met mijn nagels woel ik door haar haar en probeer een hand op haar borsten te krijgen maar daar kan ik niet bij. Eindelijk maakt Bente mijn broek open. In één haal trekt ze mijn broek en short over mijn enkels. Mijn pik schiet er zo hard uit dat ie tegen mijn buik aan klapt. Goedkeurend word er naar gekeken.

“Doe je jurk uit.” Mijn toon is gedecideerd en duldt geen tegenspraak.

Twee seconden later glijdt de jurk dan ook over haar schouders op de grond. Paars, mooi. De kanten soft-bh biedt misschien weinig ondersteuning maar geeft wel een prachtig beeld van haar borsten. De hipster, ook volledig gemaakt van een kantpatroontje verhult nog net genoeg om mijn geilheid nog verder aan te wakkeren. Bente zakt door haar knieën en komt met haar hoofd tussen mijn benen. Voorzichtig neemt ze ongeveer de helft van mijn penis in haar mond en trekt haar wangen samen. Zachtjes begint ze te zuigen terwijl ze haar tong eronder laat spartelen. Na een paar minuutjes kom ik overeind zitten en kijk over haar rug naar beneden. Ik ben altijd al een billenman geweest dus ben nu toch nieuwsgierig. Maar de paarse hipsteronderbroek, hoe mooi die ook is geeft slechts de helft van haar billen bloot. Ik zal nog even moeten wachten.

“Auw!”

Verschrikt slaat Bente haar ogen op en kijkt recht in de mijne.

“Die ogen zo vind ik wel geil maar als je je tanden achterwege zou kunnen laten.”

Met mijn lul nog in haar mond en ononderbroken oogcontact knikt ze. Ook weer zo’n beginnersactie, maar o zo heerlijk geil. Nu neemt ze me wat dieper in haar mond en ik kan de verleiding niet weerstaan haar lekker op haar achterhoofd te kriebelen. Iets wat ze opvat als een aanmoediging want ze begint haar hoofd sneller op en neer te bewegen. Een kreun ontsnapt uit mijn mond en ik verkeer in dubio. Zal ik haar zo lekker door laten gaan en haar trakteren op een flinke spetter sperma in haar mond of zal ik daar nog maar even wachten om te komen. Ik kies ervoor om het tweede te doen. Met gepaste druk duw ik haar van me af en overeind. Bente staat half gebogen voor me. Ik sla mijn armen op haar middel en trek haar op schoot. Bente kust me opnieuw, dit keer met tong.

Mijn handen dwalen opnieuw over haar lichaam en stropen het kanten topje wat dienst doet als bh naar beneden. Een voor een trek ik met mijn tanden aan haar tepels. Bente zucht.

“Nu mogen tanden opeens wel?”

“Dat is het verschil tussen ruig en raspen schat”, zeg ik tussen twee tepels door.

Voorzichtig leg ik Bente op haar rug en ontdoe haar van haar onderbroek. Een klein flinterdun streepje siert haar poes. Half zijdelings ga ik tussen haar benen liggen, het linker duw ik met mijn rechterhand omhoog terwijl mijn hoofd op het rechter rust. Ik druk een zacht kusje op haar glinsterende lipjes en laat haar zacht-zoete smaak in mijn mond doordringen. Opnieuw geef ik een kusje, meer vocht glimt nu zachtjes tussen de zorgvuldig geschoren lipjes. Nu geef ik een zacht likje. De aanraking heeft effect, Bente zucht zacht en knijpt haar ogen dicht. Opnieuw een minuscule aanraking van mijn tong over haar lipjes, net niet tot op haar pareltje. Opnieuw een zucht. Handen zoeken mijn haar en trekken eraan in het kader van aanmoediging. Weer lik ik, mijn tong iets dieper doorduwend tussen haar lipjes. Meer van haar vocht vind zijn weg naar mijn smaakpapillen. Als vanzelf reageert mijn hand door af te dalen en stevig in mijn lul te knijpen. Niet te vaak doen Mike, straks verkloot je het. Een nieuwe lik, langer dieper en sneller dit keer.

“Je maakt me gek!” Bente krijst bijna van verlangen om heftiger gelikt te worden. Toch houd ik dit spelletje nog minutenlang vol terwijl Bente onder mijn hoofd en aanraking kronkelt en bijna smeekt om meer. Dan laat ik haar los en ga op mijn handen en knieën tussen haar benen zitten.

“Wil je meer?” Vraag ik retorisch.

“Maak me klaar of ik doe je wat”, is het antwoord. Nog voor ze goed en wel uitgesproken is heb ik mijn hoofd tussen haar benen geduwd, met beide handen mijn hoofd klemgezet en haar omgerold tot ze op mijn gezicht zit. Ze gilt even van schrik maar laat zich gewillig meevoeren in mijn acties. Gezeten op haar knieën laat ze zich wild likken door mijn tong die flitsend over haar lipjes en haar clitoris vliegt. Mijn handen klauwen over haar rug, de nagels trekken rode voren in het blanke vlees. Bente pakt een hand van mij en legt die op haar borst. Tussen duim en wijsvinger kneed ik de harde tepel. Al likkende test ik hoe ver ik kan gaan, redelijk ver merk ik want zelfs als ik behoorlijk knijp trekt Bente mijn hand niet weg. Met mijn andere hand duw ik haar nu voorover, haar platte buik drukt op mijn gezicht nu. Maar nu kan ik wel twee vingers in haar grotje laten glijden. De ontvangst is nat en warm, iedere keer als mijn vingers in en uit haar gaan. Bente begint te hijgen. Een kreun ontsnapt aan haar lippen. Ze rijdt over mijn gezicht. Het is een wilde ongecontroleerde rit.

Ik negeer de pijn in mijn kaken en blijf wild likken. Ik trek mijn vingers uit haar. En duw ze terug. Erin, en eruit. Dan opeens steek ik maar één vinger in haar natte grotje terug. De andere laat ik, moeiteloos door haar eigen vocht een gaatje opschuiven. Wild gelikt en gevingerd in allebei haar gaatjes duurt het echt niet lang meer voor ik haar voel samentrekken en Bente van mijn gezicht af schokt. Het duurt nog zeker twee minuten voor ze terug stilligt. Met grote ogen kijkt ze naar me op. Niet in staat een woord uit te spreken. Geduldig wacht ik op dat moment.

Als ze weer wat bijgekomen is en wat wil zeggen druk ik mijn lippen, nog nat van de haarzelf, op haar mond. Mijn linkerarm sla ik om haar heen, met mijn rechterhand houd ik mijn keiharde pik vast en druk die tegen haar lipjes. Moeiteloos vaart mijn lans tussen haar poorten door de oceaan vaan genot en weelde in. Bente hapt naar adem als ik het laatste stukje bij haar naar binnen duw. In haar moet ik echt even stilhouden om niet meteen te komen. Haar nagels glijden nu over mijn borst terwijl ik steunend op een elleboog boven haar hang. De aanraking is goed bedoeld maar krachteloos. Bente lijkt me verzadigd, haar gezicht staat vermoeid en afgeleefd.

“Mag ik?” Laat haar alsjeblieft geen nee zeggen… Ze knikt. Godzijdank. Met trage lange halen glijd ik bijna helemaal uit haar en stoot weer toe. Als een belegeraar die traag de kasteelpoort ramt, zeker van zijn overwinning. Onder mij kromt Bente haar rug, haar harde tepels trekken een heet spoor over mijn huid. Ik wil haar voor de tweede maal laten komen maar ben bang dat ik het zelf zo lang niet trek. Ik ga uit haar en draai haar op haar rug. Lepeltje lepeltje liggend dring ik opnieuw bij haar binnen. Op mij zij liggend stoot ik toe, en opnieuw, en opnieuw. Het schuren van de lakens leidt me af. De opwinding zakt gelukkig weer enigszins.

Ik pak Bente’s hand en druk die tussen haar benen. Als automatisch begint ze zichzelf te vingeren. Om haar meer ruimte te geven houd ik met mijn hand haar been omhoog. Het tempo word door ons beiden opgevoerd. Harder en sneller stoot ik toe terwijl zij zelf rondjes draait over haar clitoris. Soepig kijkend draait ze haar hoofd en steekt haar tong uit. De mijne vind de hare. Alsof onze levens ervan afhangen worstelen beide tongen met elkaar. Tot ik het tijd vind voor wat anders. Ik trek mijn lul uit haar. De roze stam met paarse kop glimt van haar vocht, is hongerig naar meer en klaar om zijn zaad te doen vloeien. Haar vastpakkend aan haar heupen trek ik haar op haar knieën. Met de volle tien vingers pak ik haar billen vast. Beide duimen komen bij elkaar bij haar kontgaatje. Zonder hem vast te houden laat ik mijn eikel tegen haar lipjes aanduwen. ‘Wat zou ze doen als ik haar nu anaal zou proberen te nemen?’ Nieuwsgierig als ik ben lukt het me toch deze gedachten te verdrijven en glijd ik haar poes binnen.

Nu ram ik hard. Kletsend en klappend knalt mijn onderbuik tegen haar prachtige billen, bij iedere stoot laat Bente een rauwe hijg horen. Alsof ikzelf de lucht uit haar pers. Met twee duimen bewerk ik haar sterretje terwijl ze zichzelf onverminderd vingert. Maar helaas komt aan al het goede een einde, ik voel mijn orgasme nu echt met rasse schreden naderen. Nog net op tijd kan ik Bente op haar rug leggen met haar mooie gladde lange benen helemaal in de lucht en neem ertussen plaats op mijn knieën. De beste plek voor vrouwenvoeten is naast mijn oren. Nog voor ik helemaal opnieuw bij haar binnen ben is het gebeurd. Geen luide brullen of dankwensen aan God van mij. Gewoon een diepe zucht die alle kracht uit mijn lichaam met zich meeneemt. Door mijn te zien komen komt Bente zelf ook. Krachteloos land ik zachtjes boven op haar en laat me in haar armen nemen.

“Ben jij altijd zo leidend tussen de lakens?”

“Integendeel”, antwoord ik loom. “Ik ben eigenlijk vrij onderdanig.”

Geen antwoord. O, jee? Een kusje word op mijn hoofd gedrukt.

“Vond je het fijn met mij?” Haar stem doorspekt van je reinste onzekerheid.

“Zeg eens eerlijk schat, was je nog maagd?”

Nu breekt ze, tranen rollen over haar wangen. Meer dan haar stevig vastpakken kan ik zo snel niet bedenken.

“Laat ik zeggen dat mijn ex niet zo spannend was als jij bent. Sorry.”

“Sorry? Voor wat?”

“Je had gelijk, ik heb zo ongeveer nul ervaring. Ik had bij mijn ex zelfs nooit duren dromen om twee keer klaar te komen tijdens één keer vrijen.”

Nu moet ik toch even lachen. “Zie je wel dat ik je kon doorzien.”

“En nu?” Vraagt ze me onzeker. “Hoe nu verder?”

“Laat me weten wat je met me wil doen en ik zorg dat het gebeurt.” Ik druk een oprechte kus op haar lippen en pak haar stevig bij me. Vermoeid als we zijn vallen we al snel in een diepe slaap waarin onze verstrengeling alleen maar intenser word.

Was getekend: 

Lidnaë.

p.s. volgende keer wacht Mike een verrassing 😉

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *