Floor vertelt

()

Al een week lang verblijven Bente en haar vriend Mike in het vakantiehuis van de familie van Floor. Jullie kunnen raden wat er zo allemaal gebeurd is  Maar deze leek me wel leuk om uit het dagboek der herinneringen te pikken.

Floor vertelt

Onder mijn voeten prikt het gras terwijl we ik op mijn doel afloop. Mijn haren hangen los, zonnebril koket op het puntje van mijn neus. Om mijn bovenlijf een topje wat net té strak zit en van bovenaf tot net over mijn tepel komt en dus een mooie ‘underboob’ laat zien. De string laat slechts een klein stukje van mijn zilte schat aan het oog onttrokken. Mijn heupen, dijen en billen daarentegen kunnen de volle blik vangen. Naast me loopt – al even uitdagend – Bente in hetzelfde wit als ik.

Ons doel, de in de zon doezelende vriend van Bente die – meestal – luistert naar de naam Mike vermoedt nog helemaal niets als we naast hem neerhurken. Dat veranderd wel als we met ons beiden met een hand zijn slappe gladgeschoren lul vastpakken en deze krachtig beginnen te kneden. Met een ruk schieten zijn ogen open en hij probeert overeind te komen.

“Blijven liggen of je krijgt niks meer vanmiddag.” Bente ’s stem klinkt streng, zoals haar bedoeling was. Gedwee gaat Mike op zijn rug terug liggen terwijl Bente en ik, Floor, verder kneden. Mike is nu behoorlijk hard. Zijn zachtroze eikel glimt in de zon. Steunend op mijn ene hand kneed ik met mijn andere hand verder. Mijn blik dwaalt van Mike ’s geslacht naar Bente ’s borsten. Deze zijn weliswaar kleiner dan de mijne maar lekkerder om te zien. Als mijn blik verder naar beneden zakt tot tussen de benen van Bente. Dit is waarom ik gekozen heb voor wit. Het is duidelijk te zien hoe nat Bente hier van geworden is.

Als ze me ziet staren glimlacht ze naar me terwijl Mike nog zachtjes onder onze vaardige handen ligt te kreunen. Ik heb sterk de neiging Mike ’s grote stijve paal in mijn mond te nemen maar heb Bente een belofte gedaan en die ben ik van plan te houden. Tot op zekere hoogte, dan toch. Ik kan de behoefte niet weerstaan mijn lippen op die van Bente te drukken. Bij het zien hiervan kreunt Mike nog harder en ik voel al wat druppeltjes voorvocht op mijn vingers. Ik scheur me los van Bente en kijk haar in de ogen. Ze knikt, het is inderdaad tijd om te gaan voor mij. Zonder een woord te zeggen laat ik Mike los, sta op en loop, erop lettend dat ik flink met mijn billen schud, terug naar het huis. Mike zijn smeekbeden om te blijven negeer ik.

De vijf meter naar het huis duren me daarom wel lang, zeker als ik die twee zo hoor giechelen achter me. Niet dat ik niet weergaloos zin heb in een keihard trio in de zon maar zoals gezegd; ik heb Bente iets beloofd. Eenmaal binnen storm ik de trap op naar één van de logeerkamers vanwaar ik alles kan gadeslaan.

Ik kan net op tijd een raampje openschuiven om te zien hoe Mike Bente ’s string met twee handen kapot rukt en haar met twee handen onder haar billen optilt. Haar topje zit alleen nog rond haar nek, haar borsten mooi glimmend in de zon.

Ik weet niet waar ik meer opgewonden van word, het zien van zo’n prachtig mannenlichaam met opbollende spieren en keiharde lul of de manier waarom mijn beste vriendin gebeft word. Zittend op niet meer dan de twee handen van haar vriend rolt ze met haar heupen tegen zijn gezicht op. Onhandig met één hand doe ik mijn string half uit en druk twee vingers tegen mijn genotsknopje. Met gepaste druk duw ik mijn lichaam tegen mijn hand en begin mezelf te kroelen daar vanonder. Een warme scheut vloeit door mijn lijf als ik toekijk hoe Mike Bente ‘gecontroleerd’ laat vallen en ze pardoes op zijn geslacht landt. Zittend op zijn schoot, haar benen achter hem uitstekend leunt Bente naar achteren en begint op en neer te bewegen, steun zoekend op een hand achter haar terwijl de andere steun zoekt op zijn schouder. Mike zijn stevige handen daarentegen glijden over het gehele lichaam van haar vriendin; knijpen in haar billen en tepels of helpen haar het tempo verder op te voeren.

Opeens duwt Mike Bente achterover en gaat bovenop haar liggen. Om hem goed te ontvangen steekt Bente haar lange glimmend gladde benen hoog de lucht in.

“Wauw”, fluister ik zachtjes terwijl ik een nachtkastje naderbij trek en erop ga zitten. Nu begin ik me met twee handen te vingeren. Twee vingers stop ik diep in mijn soppende poesje terwijl mijn andere hand twee vingers spendeert aan het verwennen van mijn klitje.

In de middagzon hoor ik Bente kreunen. Ik ken die kreun. Ze is er bijna. En jawel, enkele minuten en flink wat harde stoten later schokt Bente in een manier die ik haar vaker heb zien doen, of gegeven.

Nog voordat ze ook maar een tel heeft bij kunnen komen van haar orgasme ligt ze al op haar buik met haar benen dicht en Mike boven haar gehurkt. Het is me bijna té geil om te zien hoe Mike zijn penis, glimmend van Bente ’s vocht langzaam terug in haar leid. Of ze nu in haar poesje genomen wordt of ze hem eens lekker anaal krijgt kan ik niet zien. Maar haar gezicht zie ik wel, dat is verwrongen van intens genot. Haar handen houden elk een flinke pol gras vast terwijl Mike van bovenaf opnieuw flink in haar stoot. Jezus wat kan die kerel het lang volhouden, denk ik bij mezelf.

Ikzelf kan het nochtans bijna niet meer houden. Ik ben zo ontzettend nat, het glibbert gewoon langs mijn benen naar beneden. Zonder moeite krijg ik nog een derde vinger bij me naar binnen. Alle drie vinden ze moeiteloos mijn g-spot. Opnieuw trekt een warme scheut door mijn gehele lijf, als ik toekijk hoe Mike Bente op handen en knieën trekt en zijn handen haar heupen stevig omklemmen. Ook zijn gezicht is nu vertrokken van bijna niet te versmaden genot. En tot mijn verbazing zie ik dat Bente ook alweer op knappen staat.

Mike stoot nog een paar keer en komt dan klaar in Bente, die zich schokkend in het gras laat vallen en haar orgasme over zich heen laat komen. Zouden ze weten dat er zojuist drie mensen op hetzelfde moment klaargekomen zijn? Als na misschien wel een kwartier Bente opstaat, haar shirtje van rond haar nek doet en ze richting het huis loopt maak ik me uit de voeten de badkamer in. Onderweg pik ik nog snel een kleine vibrator op, ik ben hongerig naar meer. Maar nog voor ik mezelf kan beginnen te plezieren onder het stromende lauwe water komt Bente de badkamer binnen. Met een enkele vinger schuift ze het douchegordijn opzij.

“Vond je het leuk om dit keer de toeschouwer te zijn?”

Ik schrik me kapot, ze heeft me gezien.

“Ik zag je direct toen je achter het raam verscheen. Geeft niks schat, ik vond het bloedgeil om jou te zien kijken zonder dat je het wist. Geef nu dat trilstaafje maar hier. Dan zal ik je eens lekker verwennen Floor.”

Was getekend,

Lidnaë

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Floor vertelt”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *