Zalige thuiskomst

()

Na een welverdiende vakantie komen Mike en ik weer thuis. De ervaring met Rowena ligt nog vers in mijn geheugen. En op mijn lippen. Nooit eerder verlangde ik naar zo’n exotisch lichaam.

Maar thuis heb ik mijn beste vriendin, met benefits; Floor. Zij heeft mij geholpen mezelf te worden. Van saaie rups ben ik ontpopt tot prachtige vlinder. Was ik vroeger een muurbloempje in afgewassen jeans en nietszeggend ondergoed die niet genoot van het liefdesspel. Nu ben ik een pittig ding met sexy lingerie, korte rokjes in de kast en liefhebber van zowel man als vrouw. Het liefst allebei tegelijk. Ik heb mijn grenzen maar verleg deze regelmatig. Ook vanavond ben ik dat weer van plan. Ik vind het heerlijk om toe te kijken hoe mijn vriend Mike het met mijn vriendin Floor doet om pas later mee te doen. Ik laat me ook eigenlijk altijd leiden. Vanavond wil ik het anders. Als ik één ding geleerd heb van Rowena is het wel dat de touwtjes in handen hebben bijzonder geil kan maken.

Mike heeft lang gereden van de camping naar huis en doet een dutje op bed. Floor tettert ondertussen verder en drinkt een wijntje. Ik praat maar wat met haar mee tot ze eindelijk stilvalt. Dan sta ik op en ga me omkleden boven. Hoewel, omkleden. Ik neem niet de moeite meer aan te doen dan een paar hold up kousen. Voor de zekerheid leg ik wel nog wat andere attributen klaar die ik verwacht nodig te hebben.

Mike is mijn eerste slachtoffer. Al slapende keten ik zijn polsen vast. Ons bed heeft niet voor niets spijlen aan het hoofdeinde. Deze kunnen we nu mooi benutten. Het maakt hem wel wakker, precies zoals ik bedoelde. Nog terwijl ik hem aan het uitkleden ben, met alleen een paar zwarte kousen aan wordt zijn penis al goed hard. Plagerig geef ik hem een klein kusje op zijn eikel. Zo gemeen. Ik weet het maar daarom o zo leuk. Vanuit het trapgat roep ik Floor naar boven. Als zij ook boven is ondergaat ze hetzelfde als Mike. Maar dan staand. Eerst haak ik haar met een handboei aan haar ene hand vast. Als ik haar op haar string na naakt heb doe ik ook de andere vast. Mike en Floor kunnen elkaar wel aankijken maar niet aanraken. Ik vraag ze wat ik met ze zal doen. Er wordt niet gereageerd. Dan maar aan mijzelf de hand slaan.

Wijdbeens, in het zicht van mijn beide ‘gevangenen’ vinger ik mezelf met mijn linkerhand. De rechter gebruik ik om net ver genoeg achterover te leunen. Mijn tepels staan hard. Ik stop kortstondig met vingeren om erin te knijpen en ga dan weer verder. Genietend van twee paar begerige ogen vinger ik mezelf klaar. Op het einde parfumeur ik mijn vingers nog even grondig door nog verder achterover te leunen en mijn g-spot aan te roeren. Ik kom kort en bondig klaar en eigenlijk geeft het me alleen maar zin in meer.

Mijn vingers duwen zich de mond van Floor binnen. Ze bijt erop. De pijn maakt me nog gekker van verlangen. Ik trek een been op en duw deze tussen haar benen. Mijn panty zuigt zich vol met haar vocht. Ze is gewend me te krijgen wanneer ze wil. Dat ze me nu niet kan bereiken maakt haar gek. En mij geiler en geiler. Ik trek mijn vingers terug en duw mijn mond op de hare. Floor bijt in mijn onderlip, het is een beet vol wellust. Ik bijt terug en knijp hard in haar stijve tempels. Floor probeert een been om me heen te slaan om me bij haar te houden maar al snel laat ik haar achter en ga naar Mike. Haar string neem ik mee.

Mike heeft met een kloppende pik van verlangen naar mij en Floor liggen kijken. Daar komt nu een einde aan. Ik leg de vochtige string van Floor over zijn ogen. Ik vertel hem maar beter niet te veel te bewegen zodat het kledingstukje op zijn plaats blijft liggen. Om mijn woorden kracht bij te zetten bijt ik hem net wat te hard in zijn tepel. Dan zak ik af met mijn mond tot aan zijn kloppende pik. Ik geef hem een nieuw kusje op en laat zijn eikel mijn mond in. Voor ik het doorheb heeft Mike zijn onderlijf opgericht en heb ik zijn volle lengte in mijn mond.

“Foei, foei, dat betekent geen pijpbeurt meer voor jou meneertje.” Zijn kreun van teleurstelling is oprecht. Jammer voor hem. Met mijn natte poes berijd ik zijn been tot ik echt weer goed nat ben. Dan laat ik mezelf over hem heen zakken en wieg in een gestaag tempo op en neer. Ik let erop dat Mike niet eerder komt dan ik. Met mijn nagels trek ik rode voren in Mike ’s borst terwijl ik hem neem. Achter me hoor ik Floor kreunen omdat ze alleen gelaten word. Ik ga van Mike af en rommel wat tussen de speeltjes tot ik vind wat ik zoek.

Een paar trileieren met afstandsbediening. Deze gaan bij Floor naar binnen. De afstandsbediening geef ik aan Mike. Ik berijd Mike opnieuw, harder nu terwijl ik mijn gezicht naar dat van Floor gericht heb. Mike houdt het na een tijdje bijna niet meer. Hij smeekt me om het af te maken met mijn mond. Maar straf is straf. Ik wil het nog wel met de hand doen. Naast hem liggend trek ik zijn penis, nat en glimmend van mijn saus klaar. Dikke stralen zaad landen op zijn gespierde borst. Floor mag nu los om me ze op te lokken en te kussen.

Dan kruip ik op Mike ’s gezicht en laat hem aan mijn clitje likken terwijl Floor met haar tong mijn lipjes bewerkt. Ze zit er lastig bij met haar handen nog vast op haar rug maar dat draagt alleen maar bij aan nog meer geilheid voor mijzelf. Mijn orgasme is niet minder dan hemels en ik rol al schokkend van Mike ’s gezicht af, bijna uit ons grote bed.

Als ik mijn beide sekspartners losgemaakt heb zijn de rollen opeens omgedraaid. Ik word meegesleurd naar de douche. Nu is het mijn beurt voor straf…

Was getekend,

Lidnaë

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *