Hoe het ons voor de eerste keer in een parenclub verging. 1.2

()

Voor het eerst zijn we in een parenclub. Onwennig nemen we plaats op een luie bank nabij de dansvloer. Ik zak onderuit en jij kruipt tegen mij aan. Lekker geborgen en veilig dicht tegen elkaar. Zo beschermen we onze lichamen een beetje. Het voelt wat vreemd om voor het eerst zo in onze lingerie publiekelijk te zitten.
Overal zien we stellen met elkaar zitten en staan. Er wordt gebabbeld, gegeten en gedronken. De meeste zitjes langs de kant zijn al bezet en zo hier en daar horen wij gesteun en geluiden van opwinding klinken. Iedereen is niet of in opwindende lingerie gekleed. Maar het lijkt wel of wij de enige zijn die ons een beetje opgelaten voelen.
De dj draait lekker dansmuziek en op de dansvloer ontstaat een mengelmoesje van mannen en vrouwen die zich op de maat van de muziek beginnen te bewegen. Het is even wennen, vrouwen in de meest uiteenlopende sexy lingerie en mannen in onderbroekjes, boxer short en slips.

We zien allerlei uiteenlopende figuren, slanke, volslanke en dikke mensen. Maar opvallend is dat ze allemaal op hun eigen manier een opwindende uitstraling hebben. Samen kijken we naar de dansende menigte. Fluisterend analyseren we de aanwezige mannen en de vrouwen op hun lingerie en wat het met hun figuur doet. Ik ben een groot liefhebber van sexy lingerie en ik kan niet zeggen dat al dit vrouwelijk schoon mij geheel onberoerd laat. Ik voel mijn pik langzaam tot leven komen. Half hard ligt mijn pik in mijn speciaal voor deze gelegenheid aangeschafte sexy boxer short.

Jij hebt een prachtige bustier aan met kwart cups waardoor je prachtige zachte borsten mooi zichtbaar zijn en door mij elk moment verwend kunnen worden.

Je hebt een paar supermooie kousen aan die met jarretelbandjes aan je bustier vastzitten. Daaronder heb je een minuscuul en open slipje aan. Ik kan je geschoren kutje zien en je lipjes zitten zoals altijd strak tegen elkaar; zoals dat bij een jong meisje is.

Wat vind ik je toch een mooie en opwindende vrouw! Ik realiseer me dat ik nooit op je uitgekeken raak. Elke morgen en avond kijk ik graag naar jouw elegantie als je u staat aan of uit te kleden. Ik voel me helemaal warm met jou.

Naast ons op de bank neemt een ander stel plaats. Hij is een redelijk goed gebouwde man, niet te dun, stevig van postuur en ongeveer 45 jaar oud. Hij is wat kleiner dan ik, ik denk zo ongeveer 1.85. Kort blond haar en een vrolijke glimlach. Hij draagt een zwarte strakke slip en is kennelijk in de stemming. Zijn half harde lul is duidelijk zichtbaar onder de gespannen stof.
Zij lijkt net zo oud. En ook zij glimlacht vriendelijk in onze richting. Ze lijkt wat langer te zijn dan jij. Ik schat haar ongeveer 1.80. Blond half lang haar in een staartje, Slank en kleinere tietjes. Ze draagt zwarte lingerie. Een kanten tanga slip, zo doorzichtig dat haar huid er door heen schemert. Daarbij zwarte kousen met een naad achterop been die haar slanke, bijna magere, benen nog langer doen lijken.
Haar tietjes worden door een bijpassend bh’tje een beetje omhoog geduwd. Haar tepels gluren parmantig boven de rand uit.
Ze is heel anders dan jij en best een opwindende vrouw om te zien.

Jullie vinden het toch niet erg dat we hier komen zitten vraagt de man aan ons.
Even ben ik bang dat ze me hebben zien staren. Als dat zo is vinden ze het niet erg, zonder ons antwoord af te wachten gaan ze samen aan het andere eind van de grote bank zitten. Ze gaan net als wij lekker onderuit gezakt tegen elkaar aan zitten.
Met tevreden blikken kijken ze naar de dansende mensen. Dan reikt zij om hoog en begint hem te zoenen. Steeds geiler en opwindender. Hun tongen vechten met elkaar. Ze spelen een geil spel dat tot buiten hun mond wordt gespeeld. Je ziet hun tongen kronkelen. Het wind hem duidelijk op.
Zijn lul wordt duidelijk groter. Een flinke bult groeit in zijn onderbroek.
Zij legt haar open hand er overheen waardoor hij aan het zicht wordt onttrokken. Aan het subtiel heen en weer schuiven van haar hand zie je dat ze hem door zijn slip aan het aftrekken is. Door het heen en weer geschuif glijd het elastiek van de onderbroek een beetje naar beneden. Zijn lul is zo groot geworden dat hij niet meer in de slip past. Zijn eikel steekt boven zijn broek uit en ligt nat en glimmend op zijn buik.

Mijn hand ligt op jouw knie, langzaam glijdt mijn hand aan de binnenkant van je been naar boven. Het gevoel van je kousen maakt het allemaal nog sensueler.
Jij spreidt je benen zodat ik zonder moeite verder naar boven kan schuiven, tot de boord van je kousen. Dan voel ik de blote huid van je dijen. Over je dij loopt je jarretel. Ik ben blij dat je die draagt. Je figuur wordt fantastisch geaccentueerd door de mooie kousen en de jarretel bandjes.
Met mijn hand streel ik je blote huid.
Een beetje hoger tot mijn wijsvinger per ongeluk langs je kutje glijdt. Omdat je een open slipje aan hebt kan ik er zo bij. Super sexy voelt dat. Met mijn vinger strijk ik langs je schaam lipjes.
Ik voel onmiddellijk hoe nat je bent.

Ik krijg de onbedwingbare dwang om je natte, kale kutje te likken.
Ik schuif van de bank af en neem op mijn knieën plaats tussen je benen. Ik begin je te kussen, likken en zachtjes te knabbelen.

Als ik naast ons kijk zie ik het andere stel nog steeds in innige omarming op de bank liggen. Zij heeft zijn onderbroek tot onder zijn ballen naar beneden getrokken en ze ligt hem onder het tongzoenen langzaam af te trekken.
Zijn lul is behoorlijk van maat.

Langzaam daal ik af, zonder aandacht te schenken aan je heerlijke borsten. Die laat ik nog even ingepakt. Ik ga in één beweging naar je gevoeligste plekje tussen je benen.

Jij zucht en kijkt me verlangend aan.
“Ik wil dat je me likt, me heerlijk klaar beft.”

Ik open je benen en laat mijn tong eerst langs je gladde dijen gaan, plagend lik ik in je liezen zonder je poesje te raken. Ik laat mijn tong over je slipje gaan en richt al mijn aandacht op het onderste puntje van het zwart kanten driehoekje; het plekje waar de opening in het slipje zit. Mm… Ik ben superopgewonden. Daar begin ik je te likken. Hier vlak achter ligt je gevoelige klitje en je kutje staat nu al een beetje open.
Ik proef dat het slipje doordrenkt is van je sappen. Je ruikt en smaakt heerlijk. Het puntje van mijn tong duw ik je spleetje open en voorzichtig lik ik langs je binnenste lipjes. Ik kijk nu recht tegen je kale, natte kutje aan. Je lipjes zijn nu mooi rood en staan een beetje open. Ik laat mijn tong door haar je spleetje glijden en zuig me vast aan je klitje. Jij schokt en kreunt en je ademt steeds sneller. Ik tongzoen je kutje en steek mijn tong diep in je kutje. Jij begint steeds sneller te ademen en geniet duidelijk. Ik plaats mijn middelvinger tegen je kutje. Ik wrijf van boven naar onder langs je natte schaamlippen. Voorzichtig voer ik de druk op. Je kutje opent zich verder en moeiteloos schuif ik mijn middelvinger je natte grotje in. Terwijl je lik en vinger lig jij achterover te genieten met je hoofd opzij. Door de spleetjes van je ogen kijk jij naar het tafereel naast ons op de bank.

Als ik even naast ons kijk zie ik dat de vrouw, net als ik, op haar knieën op de grond tussen de benen van de man zit.
Ik zie dat de vrouw naast ons zijn lul met haar hand omklemt en af trekt. Langzaam trekt ze zijn vel over zijn eikel. Wat ik zie maakt me nog meer opgewonden. Met een hand vinger ik jou met mijn andere hand trek ik zachtjes aan mijn stijve lul. Door de stof van mijn boxer short heen. Er begint zich al een geile natte plek in de stof af te tekenen van het voorvocht, zo opgewonden ben ik.
Naast ons neemt ze zijn lul in haar mond en laat haar tong over zijn eikel flitsen. Zijn lul zwelt verder op en ze laat haar tong langs de schacht glijden terwijl ze zijn eikel zacht masseert. Dan neemt ze zijn eikel in haar mond en ik zie haar tandjes zachtjes onder de rand van zijn eikel bijten. Afwisselend zuigt ze zijn eikel in haar mond en likt over zijn intussen vuurrood en superdik geworden eikel. Aan zijn gezicht kan ik zien dat hij tot het uiterste geniet en dat kan ik me voorstellen. De manier waarop zij hem pijpt is geweldig.

Wat een geil gezicht…


Opeens probeert ze zijn nu tot het uiterste gespannen pik zo diep mogelijk in haar mond te zuigen en pijpt hem steeds sneller en sneller.

Ze zuigt zich helemaal vast aan zijn pik en ik zie haar wangen naar binnen wijken, zo stevig zuigt ze zijn hete lul. Met haar handen pakt ze zijn ballen vast en masseert ze stevig. We zien hoe zijn pik nu begint te schokken en ze laat hem uit haar mond glijden. Ze begint hem nu weer zachtjes te af te trekken en likt hem plagend over zijn eikel. Opeens vloeit er een witte golf sperma uit zijn stijve pik. Zij trekt door en er spuit met kracht een tweede, dikke straal zaad uit. Snel neemt ze zijn lul weer in haar mond, ze zuigt hem leeg tot de laatste druppel, zijn zaad druipt langst haar kin op haar kleine borsten. Een dikke druppel blijft tegen haar tepel liggen en verspreidt zich langs de rand van haar bh’tje.

Uitgeput laat de man zich achterover vallen en blijft met zijn ogen dicht liggen.
Plotseling kijkt de vrouw om.

Glimlachend en uitdagend kijkt ze ons aan.

Ik ben nu zo opgewonden dat ik je nu opnieuw en met volle heftigheid lik. Elke keer weer over je kutje en zacht over je klitje. Zo zittend kan ik het bijna eindeloos volhouden. Mm… Jij begint steeds heftiger samen te trekken en te zuchten.

Ik steek mijn tong diep in je kutje en voel je vochtige warmte. Ik pak met mijn handen je billen vast en masseer ze stevig; precies zoals ik weet dat je het lekker vindt. Af en toe wissel ik dat af door met één hand je buikje te masseren. Precies op het stukje tussen je navel en je poesje; daar waar je vagina en baarmoeder onder zitten.

Dan ineens klem je mijn hoofd vast en ik voel je schokkend en heftig beginnen met klaarkomen. Wauw, wat ga je heftig. Zo mooi vind ik dat. Je gaat helemaal op in jezelf en in je vrouw-zijn. Ik hoor je hijgen en je hijgt een beetje ingehouden.

“Ja, ja, a, ik kom klaar. Niet stoppen…”

Ik leg mijn hoofd op jouw buikje en voel dat je met je hele lijf komt. Alles beweegt en trekt samen in het verlangen naar volkomen ontspanning. Gaaf.

Als ik mij eindelijk weer opricht realiseer ik me weer dat we niet alleen zijn. Ik zie het stel naast ons naar ons kijken en ook een stel aan de overkant heeft niet zonder gevoel naar ons gekeken, want de vrouw word van achteren genomen door haar man terwijl ze allebei naar ons kijken.

Langzaam kom jij bij van je orgasme en het feit dat er mensen naar ons hebben zitten kijken windt je blijkbaar ook wel op. Je trekt mijn hoofd naar je toe en geeft me een intense kus op mijn lippen en fluistert zachtjes, “dit was zo lekker. Ga even zitten, dan zal ik jou eens lekker verwennen.”

Ik ga op de bank zitten. In mijn strakke short is een behoorlijke bobbel te zien, dat komt omdat ik tot het uiterste opgewonden ben geworden en erg naar je verlang.

Jij streelt met je hand over mijn boxer en voelt aan mijn stijve pik. Ik hoop dat je mijn slip naar beneden gaat trekken. Alsof je mijn gedachten kan lezen haak je aan de rand van mijn short en bevrijdt mijn stijve paal, die fier omhoog steekt. Terwijl ik wordt aangekeken door een paar andere mensen in de club en anderen weer verlekkerd naar jou kijken, buig jij voorover en pakt met je hand mijn pik en schuift de voorhuid zover als kan naar beneden. Er zit al een druppeltje voorvocht op mijn eikel. Terwijl je voor me zit en de omgeving een mooi uitzicht op je kontje en poesje heeft, laat jij je tong o   

  ver mijn eikel glijden en likt de druppel op. Daarna kijk je me kort even aan met je mooie ogen en neemt in één keer mijn paal heel diep in je mond.

Het gevoel van je warme mond zo om mijn paal is hemels. Met je mond en handen begin je me zacht te verwennen. Terwijl mijn paal langzaam tussen jouw natte lippen je mond inglijdt, trek je héél langzaam mijn voorhuid op en neer. Ik geniet zalig van wat jij doet en sluit mijn ogen om nog meer te genieten van dit hemelse gevoel. Jij laat mijn paal uit je zachte mond glijden, geeft een likje over mijn eikel en gaat met je tong van mijn eikel naar mijn ballen. Een voor een neem je mijn kale ballen in je mond. Wat een fantastisch gevoel!

Je handen trekken langzaam mijn voorhuid heen en weer terwijl je tong over mijn ballen glijdt. Ik voel je vinger richting mijn anus gaan, en je wrijft er zachtjes overheen. Je lippen lijken overal tegelijk te zijn net als je handen en hoewel ik dacht dat het niet kon word ik nog stijver. Mijn handen woelen door je haren en af en toe pak ik je hoofd stevig vast. Jij kreunt heel zacht en glijdt weer met je mond omhoog om mijn eikel weer tussen je lippen te nemen. Ik zie mijn eikel tussen je lippen in je mond verdwijnen en dat is zo’n geil gezicht. Heerlijk! 

Jij begint met je hoofd rustig op en neer te bewegen, terwijl je ene hand nog steeds mijn ballen en mijn anus verwent.

Ik laat mijn blik heel even van jou afglijden en kijk nog eens de kamer rond wat er allemaal om me heen gebeurt. Wat een opwindend uitzicht, een vrouw die door twee mannen wordt verwend, een man die zich staat af te trekken op hetgeen er allemaal gebeurt en ik die heerlijk afgezogen wordt. Ik merk dat ik op het punt sta klaar te komen wat voor jou kennelijk het teken is om me iets strakker en iets sneller te pijpen, af en toe een liefdesbeetje net onder de rand van mijn eikel rrrr…

Plotseling voel ik één vinger mijn kontje binnendringen en je andere hand beweegt nu iets sneller langs mijn stijve paal en het duurt dan ook niet lang meer: ik kom heftig klaar.

Je neemt mijn paal weer in je mond en begint zuigend je hoofd op en neer te bewegen. Dat, in combinatie met je vingers over en in mijn anus, laat mij werkelijk ontploffen. Ik kom heerlijk klaar in je mond en spuit zo diep als je het kunt verdragen mijn zaad in je mond.

Jij zuigt me helemaal leeg en slikt het sperma door. Je likt dan nog even rustig langs mijn pik tot hij wat slapper begint te worden.

Uitgeteld lig ik op de bank nagenietend van deze heerlijke verwennerij én nagenietend van het feit dat ik gewoon gepijpt ben in het openbaar. Wel spannend en ontzettend geil.

“Wijntje” vraag je zacht? Wat een mooi en lief mens ben je toch ook!

Ik pak je vast en geef je een heel intense zoen en hou je stevig en helemaal verliefd vast.

Ik knik ja en na ons wat gefatsoeneerd te hebben gaan we naar de bar, in afwachting van wat ons verder nog die avond te wachten zal staan. Want een ding is duidelijk: we zijn geil…

Einde deel 1

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *