Nylon dreams

()

Volledig

Winkelen, normaliter niet mijn meest begeerde bezigheid, is dankzij het zonnetje, milde briesje en al het vrouwelijk schoon op straat, op dit moment absoluut niet vervelend.

Het zonnetje zorgt er voor dat elk been gehuld in glinsterend nylon oplicht, voor de een is dit niet anders dan normaal, maar voor de ander…. Als een magneet worden mijn ogen naar die verrukkelijke benen toegetrokken. Voorjaar… je kan het beter hebben dan hartje zomer want dan blijven al de panty’s en nylons in de kast. Heerlijk is het ook op een terrasje te zitten, dan kan je uiteindelijk je benen uit laten rusten, je kuiten laten ontspannen, het liefst je high heels even uit en je tenen heerlijk laten luchten in die koele bries. Eerst maar de benen over elkaar laten glijden, genietend van het bijzondere geluid van nylon op nylon, en dan even een schoen laten hangen aan de punt van je tenen, een beetje heen en weer laten bengelen misschien per ongeluk laten vallen op de grond, je dan moet bukken om hem op te pakken en weer je voet in de zool laten glijden. De gedachte van de verleiding, de verleiding om heerlijk je eigen zin te doen en je niets aantrekken van de mensen om je heen, de mogelijkheid hebben om je pumps, open toe high heels uit te trekken of rits van je laarzen open te zetten, je vingers de warmte van je voeten, je tenen, je wreef of je enkel te laten bevoelen. Voelen hoe heerlijk zacht het nylon over je voeten rolt, je kuiten omspant, het gladde van dat hete product je op laat bloeien in spannende of misschien al wel erotische gedachten. Afijn, eerst maar een cappuccino.

Tegenover mij, wel aan een ander tafeltje, is net een meisje of jonge vrouw gaan zitten. Bijzonder, bijna op de zelfde wijze gekleed. Een strak koltruitje, brede riem, een strak rokje dat ook maar net de bovenkant van de dijen bedekt houd, ja en of de benen nu bedekt zijn met nylon kousen of een panty is de vraag, afgerond is het geheel met een sierlijk licht paarse pump met naar, ik schat een hiel lengte van 8 a 9 cm. Een sierlijke combinatie de kleuren zijn ook goed op elkaar afgestemd. Donkergrijs bijna zwart is het truitje, volgens mij seamless lycra, zou best kunnen dat het van Wolford is. De brede riem is ook licht paars, het rokje een paar tinten lichter dan het truitje. De Panty of nylons zijn licht mokka met een glanzend effect. Als ik haar was zou ik zeker een panty of nylons aan hebben getrokken met een cuban hiel en een contrasterende naad. Mokka met paars bijvoorbeeld, weet niet of die ook te koop zijn, straks even informeren in een beenmode zaak. Ah, daar is de cappuccino.

Al roerend door de schuimkraag blijft mijn blik toch steeds weer naar dat meisje of jonge vrouw gaan. Ze heeft net wat besteld. Haar benen, welke zeer zeker opvallen, gaan heen en weer over elkaar heen. Jammer dat het niet muisstil is bedenk ik me. Elke keer zie ik ze vanuit mijn ooghoeken weer wisselen en wordt mijn blik volledig getrokken. Waarom eigenlijk? Zijn het de benen, is het de nylon of een combinatie, of wacht ik op het moment dat ik net even iets verder onder het rokje kan kijken? Wat zou ze dragen? Nylons? Een panty? En zo ja nylons, zijn het dan zelfophoudende of draagt ze ook een jarretel gordeltje en heeft ze daar dan ook een bijpassende slip bij aangetrokken? Een bh denk ik niet, hier vandaan zou je dat toch wel moeten zien onder dat strakke truitje. Wanneer het nu een panty is, heeft ze dan wel of geen slip er onderaan getrokken? Spannende vragen waar ik zo graag een antwoord op zou willen hebben. Maar aan de andere kant is het natuurlijk ook heerlijk spannend om er naar te raden, er je fantasieën op los te laten toch? Oh oh…ze kijkt me aan… direct… een vreemde blik in haar ogen… een beetje vragende uitdrukking op haar gezicht… ik kijk snel de straat in… even ontspannen. Laat mijn benen de andere kant op kruisen, mijn high heels zitten stevig rond mijn voeten. Ik strijk even een paar nylon rimpels glad. Heeft eigenlijk geen zijn want zodra ik mijn benen weer de andere kant op kruis zitten er weer rimpels in. Op zich vind ik het niet onaardig of slordig staan hoor rimpels, vooral als je een lichtere kleur kous draag die qua kleur dicht bij de huidskleur ligt, zijn het de rimpels in het nylon die eigenlijk laten zien dat je daadwerkelijk nylons draagt. Panty’s hebben dat niet zo vind ik, die hebben over het algemeen ook veel lycra in plaats van nylon, dus ook een betere pasvorm, waardoor geen rimpels. Ik kijk snel weer even haar kant op, haar bestelling wordt gebracht, ook een cappuccino. Ik kijk snel weer even naar haar benen als ze die weer de andere kant op laat kruisen. Een glinstering van een paar zonnestraaltje reflecteren van af haar benen. Wat mooi, wat hemels mooi. Een warm gevoel trekt vanaf het puntje van mijn tenen omhoog. Mijn benen door nylon bedekt beginnen te gloeien. Wat heb ik toch? Ze kijkt mijn kant weer op zie ik in mijn ooghoeken. Probeert ze me nu wat te zeggen? Ik wil mijn blik van de straat langs haar heen de andere kant op laten gaan maar op het moment dat onze blikken elkaar kruisen hoor ik haar vragen om een paar suikerklontjes. Door mijn verwardheid van dat moment hoor ik haar niet duidelijk. En het idee dat de persoon waar de hele tijd je gedachten en fantasieën naar uitgaan probeert contact met je te leggen maakt je een beetje verward en sprakeloos. Al stotterend, lijkt het wel, antwoord ik met.

 “Pardon? Of ik niet een paar klontjes suiker…” Ze is al opgestaan en komt klikklakkend naar mijn tafel toe. Dichter bij hoor ik heel vaag het knersten van nylon op nylon. En dan kijk ik haar aan en een bedwelmende geur komt over mij heen. Ik stamel iets van ” … hier… suiker… ja… neem maar….

Ze loopt om de tafel heen en pakt aan mijn zijde een suikerzakjes uit het bakje. Ze blijft staan.

“U ziet er fantastisch uit en dan bedoel ik ook qua outfit…”

“Dank u” klinkt het nu wat fermer uit mijn mond, ik heb mezelf een beetje hervonden. “U mag er ook zijn, met name het gedurfde paars met grijs en zwart vind ik bijzonder.”

“En wat vind u van de beenbekleding, zeg maar,” hoor ik haar vragen.

“Oh… eh de beenbekleding… ach ik zal eerlijk zijn, ik vroeg me al af of het nu kousen zijn of een panty. Een bijzondere vraag misschien wel, maar toch… het boeit mij behoorlijk mag ik wel zeggen.”

“Wacht even” zegt ze, “dit is wel interessant, vindt u het erg als ik er even bij kom zitten?” “Nee, zeker niet” is mijn antwoord, al hoor ik het me zelf eigenlijk niet zeggen.

“Prima, pak ik even mijn cappuccino.”

Als ze zich omdraait om haar cappuccino te pakken, zie ik de naden van boven naar beneden en van beneden naar boven, lopen. Ik had het eigenlijk wel gedacht, zeker gehoopt, maar nu weet ik het zeker en is dat eigenlijk al geen vraag meer om te stellen. Ze komt weer terug en gaat schuin tegenover mij zitten, eigenlijk kan je zeggen naast me maar dan toch met een bescheiden ruimte ertussen. Mijn ogen gaan heen en weer, lijken wel op hol geslagen, waar eerst kijken en waar dan? Zijn dat niet de contouren van een jarretel die ik door de strakke stof van het rokje kan zien? Zijn het kousen, nylons? Ik had wel gelijk wat betreft de bh. Duidelijk zijn haar tepels door de strakke stof waarneembaar. Hoewel die bh’s met naadloze cups van ragfijn nylon, maar dat denk ik niet, ze steken wel behoorlijk hun kopje op moet ik zeggen. Ik kijk willekeurig ook even naar mijn eigen voorgevel en zie toch een lichte verstijving van mijn eigen tepels. Ik sla mijn benen maar weer eens de anderen kant op. Bijna raken onze benen elkaar, dat voel ik al zonder te kijken, ik voel een soort van gloed optrekken naar mijn bovenbenen, naar mijn dijbenen. Oh… wat heerlijk. Ik wordt weer in het heden getrokken door het roeren van een lepeltje in een kopje. Oh ja mijn cappuccino… zal wel koud zijn geworden.

“Het zijn kousen of nylons, hoe je het wil noemen.”

 “Oh toch,” antwoord ik, “ik had al zo’n vermoeden.”

“Hoezo?” Vraagt ze.

“Nou het valt mij eigenlijk op door de pasvorm. Kijk… door het gevormde nylon is de pasvorm van een nylon kous niet exact, een panty bijvoorbeeld heeft veel meer rek door het lycra wat erin is verwerkt en trekt daardoor veel passender rondom de benen. Bij een nylonkous ontstaan er dan ook vaak rimpels in het nylon, vooral als de jarretels niet voldoende aantrekken. Dat zie je dan ook als je bijvoorbeeld je benen eerst buigt en dan recht houdt, probeer maar.

De jonge vrouw trekt haar beide benen onder de stoel zodat je de knieën wit ziet worden door de druk van het nylon. Vervolgens plaats ze haar benen recht voor haar uit met de voeten onder het tafeltje, de punten van haar heels omhoog wijzend en de scherpe hakken schuin op de het plaveisel.

“Zie je” zeg ik. Ik wijs een rimpel aan, heel voorzichtig met mijn wijsvinger op ruime afstand van het aanlokkelijke nylon. Een paar centimeter verder en ik kan haar knie aanraken, maar ik doe het niet. Waarom? Dit is toch een redelijk moment, waarom profiteer ik daar dan niet van. Eindelijk de mogelijkheid hebben om de knie van een vreemde jonge vrouw aan te raken, om eindelijk de in nylon gestoken benen van een vreemde vrouw te beroeren, waarom doe je het dan niet, waarom niet? Inderdaad de cappuccino is koud geworden.

Toch maar een nieuwe bestellen dan. Maar op het moment dat ik mijn hand opsteek richting bediening vraag ik haar.

Eh… sorry maar eh… ?”

“Linda is mijn naam” zegt ze dan.

“Eh… OK, Linda kan ik je ergens op trakteren?”

Ze kijkt me aan en onmiddellijk begrijp ik de uitdrukking in haar gezicht.

“Op wat fris of iets sterkers” vraag ik gelijk.

“Oh” zegt ze lachend “ik heb wel trek in een rood wijntje, eh… wat is jouw naam eigenlijk?”

“Petra, ja eigenlijk Petronella, maar mijn vrienden en natuurlijk ook vriendinnen…” met een schuin hoofd kijk haar in de ogen, “…noemen mij Petra.

Er staan opeens twee benen in glimmend zwart naast de tafel. Via de twee in satin look van Kunert (denk ik) gehulde benen gaat mijn blik langzaam via een fantastisch lichaam naar een prettig open gezicht waar opeens de woorden. “Waar kan ik u mee van dienst zijn?” uitkomen.

Ik kijk vragend naar Linda. Ik zie haar ook het meisje minutieus opnemen.

“Eh… doe mij maar een rood wijntje” hoor ik Linda zeggen. “En voor mij ook maar” zeg ik. “Prima, ik breng het zo bij u.” En weg lopen de benen.

“Is dat nou zwart of grafiet” vraagt Linda.

“Ohh ik denk eerder grafiet, vind ik zelf eigenlijk ook mooier dan zwart.”

“Dat vind ik ook, en het zijn ook zeker niet de goedkoopste ze kleden het been mooi egaal af. En dan dat kleine beetje glans wat eroverheen zit zegt ook wat.”

“Nou Linda, je bent behoorlijk op de hoogte van de beenmode.”

“Dat moet ook wel antwoord Linda,” ik werk hier verderop in de beenmode zaak.

“Ah! Dat verklaart een boel.”

“Maar jij weet er ook het een en ander van af Petra, ik bedoel je bekijkt benen toch met een iets andere invalshoek dan de doorsnee vrouw toch?”

“Denk je?”

“Nou ja, je had bij mij toch ook in de gaten dat ik nylons droeg? Zeg wat vindt jij er eigenlijk van, panty’s of nylons?”

“Oeh, dat is niet zo gemakkelijk, het heeft ook te maken met de manier van… ja hoe moet ik dat wel vertellen? Het heeft meer met je zelf te maken. Hoe je jezelf voelt, bijvoorbeeld.”

“Dat begrijp ik niet helemaal denk ik, is het niet meer een kwestie van bij elkaar laten passen, welke kleur bijvoorbeeld?”

“Neen, niet helemaal, natuurlijk let je daar ook wel op maar volgens mij is het meer het gevoel, ‘de magie’ zeg maar, van wat de panty of nylonkous voor een uitstraling geeft op je benen, dat is dan zowel een uitstraling naar buiten toe, je benen laten zien, en een uitstraling naar binnen toe, zo van, krijg ik hier een raar gevoel van in mijn buik.”

“Een raar gevoel in je buik?”

“Ja nou, hoe moet ik het dan uit leggen…” Petra krijgt er een beetje een rood gloed van op mijn wangen. Linda vraagt door, “een raar gevoel in je onderbuik soms?”

“Ik weet niet hoe ik dat nou moet zeggen Linda,” het is eigenlijk niet te beschrijven.”

Linda gaat op dat moment met haar been langzaam richting de mijne en we maken contact, een huivering gaat door me heen, Linda moet dat ook voelen denk ik. Onze nylon benen beroeren elkaar en ik beweeg ook voorzichtig heen en weer. Linda schuift haar stoel een ietsje richting mij op, onze benen zijn nu bijna volledig met elkaar in contact.

“Uw bestelling,” horen we achter ons. Twee benen proberen tussen ons in te komen, een dienblad schuift ons voorbij, onder het dienblad voelen we de aanraking van benen, van nylon, van… oh wat zou ik nu graag mijn hand laten zakken om heel even die benen te kunnen aanraken. De gedachte is eigenlijk nog niet eens bij me opgekomen als ik de hand van Linda in mijn ooghoeken al langzaam richting de grafiet kleurige ragfijn bedekte benen zie gaan. Een aanraking volgt, mijn blik is nu direct gefocust op Linda ’s hand die nu langs haar benen strijkt en heel langzaam naar beneden gaat om vervolgens de kuit als het ware te masseren. Het meisje zet de twee glazen wijn op tafel maar in plaats van weg te gaan blijft ze staan en doet net of ze ons tafeltje her inricht. Linda haar hand gaat nu zie ik, van beneden naar boven. Het zal toch niet. Dat doe je toch niet denk ik. Ik denk het ja, maar alleen in mijn stoutste dromen. Oh waarom ik niet… Linda komt nu met haar hand aan de onderkant van de rok van het meisje, Linda kijkt mij aan en knipoogt naar mij, een verwrongen lachje komt op mijn mond. Dat zal ze toch niet, gaan weer mijn gedachten, zal ze echt… Ik heb het nog niet gedacht of haar hand verdwijnt langzaam onder het rokje van het meisje. Het meisje draait zich nu om. Waardoor de hand van Linda onder de rok vandaan komt. Maar ze blijft staan en kijkt verder het terras op. Linda pakt opeens mijn hand en beweegt die richting de grafiet kleurige benen. De aanraking is voor mij als een elektrische schok. Mijn vingertoppen glijden over het gladde oppervlak van haar panty. Glijden heen en weer, meer durf ik niet. Plots bukt het meisje zich om schijnbaar iets van de grond te rapen, hierdoor wordt opeens meer beenoppervlak zichtbaar voor mijn ogen. Ik zie Linda met een hand het been aan haar kant beroeren, ik ga vervolgens langzaam weer aan het been aan mijn kant heen en weer. Linda haar hand is alweer ver onder de rok verdwenen, ik kijk vlug het terras af of dit allemaal wel kan. Het is alsof het meisje het in de gaten heeft en gaat nu iets voor over door de knieën, waardoor haar billen ter hoogte van onze armleuningen komen. Iets meer uit het zicht. Ik ga langzaam dezelfde weg als Linda en dan treffen onze handen elkaar in het midden, samen gaan we verder naar boven en komen in het kruisje terecht. Het meisje draait een beetje met haar billen maar blijft toch zo staan. Ik voel de hand van Linda bewegen. Ze schuift met de rug van haar hand over het nylon heen en weer. Ik probeer in al mijn brutaliteit er ook een vinger tussen te krijgen en dan voel ik het. Het meisje staat recht en loopt weg.

Linda en ik kijken elkaar aan, ik weet eigenlijk niet hoe ik op de situatie moet reageren, het heeft mij in ieder geval wel aangegrepen. Al die jaren heimelijk gehoopt en dan nu, vandaag opeens… Linda verbreekt de stilte.

“Voelde jij dat ook?”

“Ehh wat?” Vraag ik.

“Meid! Petra, doe niet zo onschuldig en onwetend. Ik ben toch niet gek, jij genoot er toch net zo van als ik. Dus voelde jij dat ook?”

“Eh… de aanraking van een nylon been was ehh… bijzonder, nee dat is niet de goede benaming, het voelde ja alsof ik een stroomstoot kreeg, dat bedoel je?”

“Nou nee, dat niet direct, ik vind het natuurlijk ook bijzonder als je de benen van een andere vrouw mag aanraken en mag betasten maar hier was er nog meer.”

“Nog meer?” Is mijn verbaasde reactie.

“Ja, nog meer” antwoord ze lachend, “ik voelde het duidelijk, het kan natuurlijk zijn dat jij jouw hand er niet goed voor had, dat zou kunnen, maar ik voelde toch duidelijk dat ze geen slipje onder of over de panty droeg.”

“Geen slipje?” Zeg ik quasi nonchalant. Wetend dat ik bijna ook altijd sliploos met panty’s rondloop. Maar dat durf ik Linda niet te vertellen.

“Nee, geen slipje” beaamt Linda, “wat vindt je daar nou van?”

“Nou ja, een panty kan best zonder slipje, het is wat anders met nylonkousen aan een gordeltje, dan geen slip lijkt me nou niet zo… zo… wenselijk?”

“Wenselijk?” Zegt Linda op haar beurt, “het heeft niets met wenselijk te maken, het heeft met erotiek te maken toch?”

“Nou jij bent wat dat betreft ook wel direct.”

“Nou dat geeft toch niet,” antwoord Linda lachend, “voor het zelfde geld heb ik nu ook geen slipje aan, dat weet ik maar jij niet, maar misschien heb je er wel een gedachte over, misschien hoop jij het wel dat ik geen slipje draag toch?”

Ik begin te blozen en probeer hier wat op te zeggen maar Linda is me voor, ze legt een hand op mijn knie en zegt mij direct in mijn ogen kijkend “dat geeft niet meid.”

Ik voel de hand op mijn knie branden, en begin onrustig heen en weer te schuiven op mijn stoel als ze zacht met haar hand over mijn knie heen en weer beweegt. Ik leg gedurfd mijn hand op haar hand en hoor me zelf zeggen.

”Ik heb nu wel een slipje aan, maar net als dat meisje van net draag ik ook geen slipjes als ik panty’s aan heb.”

Ik voel de hand van Linda stil vallen op mijn knie, ik kijk haar in de ogen en de blik van haar zegt me dat het prima is, dat ik mezelf heb overwonnen, dat ik nu al is het bescheiden, durf uit te komen voor mijn zwakte, mijn zwakte voor al het mooie benen bekledende nylon. Er valt een pak van mijn hart en er komt een heerlijk warme gloed van uit mijn dijen omhoog naar mijn lies. Mijn nylon slipje begint te branden in mijn kruis. Tijd voor een slokje wijn. We heffen beide het glas en toosten op, hoe kan het ook anders de heerlijke met nylon beklede vrouwen benen.

We kletsen nog wat heen en weer waarbij we steeds meer elkaar aanraken, met de handen of met de benen. Het laatste slokje wijn verdwijnt in onze kelen. En nu? Ik zou het jammer vinden als er op dit moment een einde zou komen aan dit mooi avontuur. Het kletsen, de bijzondere blikken, het veelzeggende van onze aanrakingen, het zou echt jammer zijn.

“Kom ga je mee” hoor ik Linda zeggen. Ik kijk haar vragend aan.

“Gaan we even verderop in de winkel kijken waar ik werk” hoor ik haar zeggen.

“Oh dat is leuk, komt goed uit want ik moet toch nog wat kousen en panty’s kopen voor de komende tijd.” Snel afrekenen dus, onze benen laten elkaar los, al is het moeilijk. We kijken rond of we ergens de twee mooi grafietkleurige benen zien. Het meisje heeft ons al in de gaten, ik denk zelfs dat ze haar ogen niet van ons af kon houden. Ze komt gelijk onze kant op.

“Kunnen we betalen” vraag ik heel lief.

“Maar natuurlijk” antwoord ze, “dus jullie gaan er weer vandoor?”

“Ja, antwoordt Linda, “we moeten nog even wat inkopen doen enz.”

“Jammer” zegt ze terwijl ze de bedragen bij elkaar optelt, “ik vond jullie best een interessant koppel” zegt ze met een lachje.

“Oh ja?” Antwoord ik.

“Ja, gewoon heerlijk om naar te kijken.”

“Zozo” hoor ik Linda zeggen, “om naar te kijken?”

“Ja, jullie zien er gewoon fantastisch uit toch. “Maar goed dat is dan…” Ze wilt ons het blaadje geven, maar op de een of andere manier ontglipt het haar uit de hand. Ze bukt nu tussen ons in en probeert het blaadje papier te pakken. Of het nu echt is of niet, maar ze verliest haar balans, probeert niet voorover te vallen en grijpt daarbij naar Linda haar benen. Ik zie het gebeuren en probeer haar vast te pakken, onhandig komen mijn handen daarbij aan haar voorkant uit en ik voel in mijn twee handen twee heerlijk zachte borstjes, geen bh, dat is zeker. Ik probeer haar overeind te helpen, het gaat allemaal een beetje klungelig, ik zie Linda haar beet pakken bij haar dijbenen, en zo krijgen we haar weer op de benen. De aanraking van haar borstjes heeft mij toch niet ongemoeid gehouden, ik voel weer die warmte in mijn lies. De hand van Linda is nog steeds op het meisje haar dijbeen, “Gaat het hoor ik haar zeggen.”

“Prima hoor, zegt het meisje, “neemt u mij niet kwalijk, ik verloor mijn evenwicht, sorry.” “Kan gebeuren” zeg ik. Ik zie haar tegen de hand van Linda aanduwen met haar beide benen. De twee kijken elkaar begrijpend in de ogen, Linda met haar ene hand nu onder het rokje van het meisje. Ik zie het meisje haar ogen even dicht doen, en het lijkt of er een zucht van ontspanning over haar lippen komt. Of is het een uiting van genot? Dit kan echt niet zo denk ik bij mezelf, die twee zo met elkaar in het openbaar. Ik weet niet waar ik moet kijken, dus kijk ik maar naar de benen van Linda.

“Oh nee.” Zeg ik. De hand van Linda houdt stil onder de rok van het meisje, de twee kijken mij aan.

“Wat is er vraagt Linda?”

“Je nylonkous, kijk, een ladder van af je knie naar boven.” Het meisje doet een stap naar achteren en Linda kijkt naar haar knie en ziet ook de ladder weglopen. Ze volgt met haar vinger de ladder, die gaat naar de boord van de nylon kous, niet helemaal maar op het moment dat Linda met haar vinger de ladder verder volgt zien wij, ik en het meisje, de ladder voor haar vinger uitlopen. Linda komt nu met haar vinger bij de onderkant van haar strak zittende rokje. Ze stopt niet, ze gaat verder met haar vinger, verder naar boven. Ze komt uiteindelijk bij de boord van de nylon kous aan, stopt even, kijkt ons beide aan, en gaat dan met haar vinger verder naar boven. Haar andere hand schuift de zoom van het rokje omhoog. We zien haar vinger gaan over het blote bovenbeen, nog een klein stukje, het meisje en ik houden ons adem in, ik grijp misschien van pure spanning naar de benen van het meisje en houdt haar vast. De vinger van Linda komt nu echt uit op haar schaamstreek, we zien het, haar vinger gaat nu tergend langzaam verder. Kaal constateer ik, heerlijk denk ik ook gelijk. Haar vinger komt nu uit bovenaan bij haar kut. En blijft daar even heen en weer bewegen. Ik zie een glinstering van vocht tussen haar lippen, mijn tong gaat over mijn droge lippen. De warmte in mijn lies is overweldigend. Het meisje naast mij staat heen en weer te bewegen op de ballen van haar voeten. Ik laat haar los en gelijk doet Linda haar rokje weer glad naar beneden.

“Zonde” zegt ze.

“Oh nee, dat is mijn schuld” zegt het meisje, “net toen ik viel natuurlijk, met de ring aan mijn hand, oh wat vervelend, kan ik de schade vergoeden soms?”

Linda op haar beurt kijkt haar in de ogen en zegt, ”hoe laat ben je klaar met werken?”

“Oh” zegt het meisje, ehh, ze had dit niet verwacht, zo direct. Of toch wel? “Vijf uur,” horen we haar zeggen.

“Komt mooi uit toch” zegt Linda, tegelijk mij aankijkend voor beaming.

“Prima” zeg ik, “kunnen wij nog even gaan winkelen en dan, dan…? Linda maakt de zin af. “Zijn we om vijf uur hier en kunnen we kijken wat we gaan doen.”

“OK, prima” zegt het meisje en wil zich omdraaien om weer aan het werk te gaan. Linda vraagt haar in haar draaibeweging, “hoe heet je eigenlijk?”

“Oh, natuurlijk, sorry,” ze kijkt ons beide weer lief aan, “mijn naam is Jennie, en jullie naam is?”

“Ik ben Petra.”

“Petra voor vrienden en vriendinnen” zegt Linda “en ik heet Linda. Nou tot straks dan maar Jennie.” “Werk ze nog verder” zeg ik.

“En denk erom geen andere vrouwen meer het hoofd op hol jagen hé,” zegt Linda nog even op de valreep. Lachend gaan we uit elkaar.

1

Joyce

Klikkend lopen Linda en ik over straat langs de winkels. Ik realiseer me dat het eigenlijk een langgerekte catwalk is, we lopen niet echt, we showen meer. We showen die heerlijke benen van ons. Alhoewel, Linda met haar ladder in haar nylon kous, ach je ziet hem bijna niet, je moet wel goed kijken. Maar toch ik weet het en als ik ergens niet tegen kan is het wel een ladder in een nylon kous of een panty. Linda houdt in en draait zich naar de etalage van “Intiem”, dat is een lingerie winkel waar ze heel bijzondere en modieuze lingerie verkopen. Ik ga naast haar staan en beide bekijken we alles wat tentoongesteld is.

“Dat is wel interessant” zegt Linda, tegelijk komt ze dicht naast me staan en haar hoofd vlak bij mijn hoofd wijst ze naar een wit torseletje afgezet met een heel klein beetje licht blauw kant.

“Mooi, die combinatie van kleuren” zeg ik.

“Half cups” zegt Linda, “dat is net iets voor mij. Heb jij die ook vraagt ze aan mij.” “Torseletje?” Vraag ik.  

“Neen, half cups,” zegt Linda, “weet je, ik vind het dan zo grappig als je een bh of wat ook aan hebt met half cups onder een zijde of satijnen kimono of zo, je tepels dan zo gauw hard worden door de wrijving van het materiaal over je tepels.”

“Dat heb ik ook wel,” antwoord ik, “alleen, ik draag dan gewoon geen bh.”

“Ja, dat heb ik al wel gezien.” Linda komt nog dichter tegen me aan staan en gaat met haar hand over mijn borst.

“Met deze stof heb je dat niet direct zo” zegt ze, “maar als je met satijnen stof, zijde of nylon over je borsten en tepels heen aait dan is dat veel intenser.” De tepel van de borst waar Linda overheen wrijft groeit onder de stof van mijn kolletje. Linda merkt dat ook en grijpt dan met duim en wijsvinger de tepel vast. Een stroomstoot gaat weer door mijn lichaam en er komt een kreun over mijn lippen. Of het een kreun van pijn of van genot is weet ik niet, ik denk beide.

“Maar de half cups duwen je tepels nog meer naar voren,” zegt Linda, “dan is het effect nog groter,” ze laat mijn tepel los, “we kunnen even gaan passen.”

Het lijkt wel of Linda me aan mijn tepel mee trekt, een soort van magnetische werking, ik loop achter haar aan de winkel binnen, toch wel met een kloppend hart. Ik ken haar net een paar uur en dan nu al samen lingerie gaan passen? Eenmaal binnen vind ik het ook prima, ook al ken ik haar net, door de gesprekken die we tot nu toe gehad hebben vind ik haar al echt mijn vriendin.

“Kijk hier,” ze pakt het torseletje uit een rek en houdt het met gestrekte arm voor haar uit. “Wat vind je? Houd even vast, dan kijk ik of er een is in jouw maat.”

Ik houd het torseletje in mijn handen en bevoel de stof, ragfijn, zacht, sensueel en dan die half cups, ik ben benieuwd. Linda komt naast me staan en ik voel haar hand in mijn zij, echt twee vriendinnen heb ik het gevoel, echte vriendinnen. Haar hand gaat over mijn hand, we kijken elkaar ondeugend aan.

“Passen?” Zegt Linda.

“Ja, doen we,” antwoord ik. We lopen beide richting pashokjes. Een goed uitziende verkoopster met lang donkerbruin haar los over haar schouders, met een wit lange mouwen shirt, kort zwart rokje met daarboven een gedurfde brede rode centuur, onder het rokje een ondoorzichtige legging, nee een panty zie ik in de zelfde witte teint als het shirt en ze loopt op zwarte pumps met van de lange bandjes die om je kuiten heen gewikkeld worden.

“Kan ik jullie misschien helpen?” Vraagt ze.

“We willen dit even passen” zeg ik.

“Mooi hé,”antwoord de verkoopster, “zijn net nieuw binnen, ik heb zelf nog niet eens de mogelijkheid gehad om zelf te passen. Maar goed dan kan ik kijken hoe hij jullie staat toch.” “Jullie? Alleen ik toch,” en kijk gelijk vragend naar Linda.

“Nou” zegt Linda “als je er nog zo een hebt in de zelfde maat dan doe ik gelijk mee.”

“Zal ik gelijk een paar kousen erbij zoeken, ik zie dat je daar een behoorlijke ladder hebt” wijzend naar de nylon kous van Linda.

“Och, ja ongelukje” zegt Linda, “als je er een paar hebt dan doen we dat maar gelijk,” vragend naar mij kijkend.

“Ja, natuurlijk” antwoord ik.

“Je kan dan ook beter het geheel bekijken” zegt de verkoopster, “ik bedoel een torseletje zonder kousen is niet af.”

“Dat is zo zeg ik, maar wat voor kousen heb je dan? Ik bedoel die one size fits all kousen vind ik maar niks.

“Nee, moet wel een beetje kwaliteit zijn” zegt Linda.

“Ik heb hier hele mooie nylon kousen van Cervin, dat zijn bicollor nylons, bijvoorbeeld huidskleur met een zwarte naad en hiel.”

“Oh dat is wel mooi” zeg ik.

Uitdagend hoor ik Linda zeggen, “maar hoe voelen die aan je been?”

“Wacht, ik zal er even een uit de verpakking halen. De zelfde maat denk ik hé, jullie beide?” “Ja, gemakkelijk toch,” zeg ik.

“Eens even kijken, je kan negen en een half nemen of tien, komt overeen met 42-44 of 44-46. Persoonlijk zou ik tien nemen die komt iets hoger op het been maar voelt dan ook beter aan. Ik zelf vind het heerlijk als het nylon niet zo strak over het been zit, maar een beetje kan schuiven, heb je tijdens het lopen constant een lekker gevoel op je benen.”

“Je weet het goed” zegt Linda, “goed dan nemen we die.”

“OK,” zegt de verkoopster, “hier zijn de nylons, pak ik nog even een torseletje in de zelfde maat. Gaan jullie maar vast daar in.”

Een pashok, één ruim pashok. Mijn hart staat stil.

“Oh ja,” excuseert de verkoopster zich, “het is op dit moment een beetje lastig met de verbouwing daar aan de achterkant. De winkel wordt her ingericht, dus we moeten ons een beetje verhelpen. Maar jullie kunnen gerust samen tegelijk of na elkaar, wat je maar wilt.” “Ach, kom we gaan wel tegelijk. Toch?” Zegt Linda.

“Tja waarom niet. Hier is het andere torseletje. Oh ja houden jullie je eigen slipjes aan of moet ik er passend stel bijdoen?” Ik kijk gelijk naar Linda, want ik weet het. En dan kan ik me de verkoopster ook wel voorstellen. Die zitten natuurlijk niet te wachten op klanten die maar wat komen passen en geen slipje dragen.

“Nee, doet u er maar een paar passende bij” hoor ik Linda zeggen.

“Moeten dat gewone slipjes zijn of hebben jullie liever strings?” Ik heb het eigenlijk niet zo op strings, maar vooruit maar.

“OK, twee strings komen eraan” zegt de verkoopster.

“Niet zo op strings” vraagt Linda bij het binnengaan van het pashok.

“Neen, antwoord ik haar, ik heb liever een passende slip, en het liefst natuurlijk van nylon. En, moet ik zeggen, ik heb het ook niet zo op katoenen kruisjes.”

“Nou dan kan je net zo goed geen slip aandoen,” net als ik. Ondertussen heeft Linda het gordijn dicht gedaan en staan we samen in het pashok naar elkaar te kijken in de spiegels. “OK, een beetje gelijk heb je wel maar toch, ik vind het iets erotisch hebben.” Linda zipt de rits van het rokje op haar billen naar beneden.

“Begrijp ik,” zegt ze, “het is net als een cadeautje, het is veel spannender als het nog in de verpakking zit.”

“Precies” zeg ik, kijkend naar de kale poes van Linda, die vervolgens haar centuur afdoet haar schoenen uitwipt en haar truitje omhoog uittrekt. Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden en steek mijn handen uit om haar aan te raken.

“Kan je mijn gordeltje aan de achterkant even los haken?” Natuurlijk wil ik dat. Langzaam draai ik haar om zodat ze recht in de spiegel kijkt, ik kijk over haar rechter schouder mee in de spiegel, probeer zonder mijn blik op haar te onderbreken op de tast haar gordeltje los te haken. Dan heb ik de twee einden van het gordeltje in mijn handen en beweeg deze naar de voorzijde van Linda. Ik omhels haar als het ware maar dan meer op taille hoogte. Ik voel Linda ’s billen iets naar achteren bewegen en in plaats van ruimte te geven beweeg ik naar haar toe. We drukken stevig tegen elkaar aan waarbij ik mijn bekken zo ver mogelijk probeer te kantelen zodat mijn venusheuvel onder druk komt te staan. Een heerlijke warme gloed weer. Kon dit maar eeuwig duren. Linda begint een beetje haar billen te bewegen, ik hou nog steeds aan de voorkant haar gordeltje vast en beweeg mijn handen naar haar intieme gedeelte, toch durf ik het niet helemaal, ik blijf afwachtend met mijn hoofd nu op haar schouder genieten.

“Toe maar…” hoor ik Linda fluisteren, “toe maar, voel maar, geeft niet.”

Ik laat me dan ook niet meer weerhouden en bevoel voor de eerste keer in mijn leven de in intieme zones van een vrouw. En bevoelen kan ik, zo’n kaal kutje…. Het gordijn schuift langzaam opzij, de verkoopster steekt haar hoofd naar binnen, “lukt het” vraagt ze.

“Ja, natuurlijk,” antwoord ik haar hakkelend. Ik draai me gelijk van Linda weg, maar de verkoopster is denk ik toch ook niet gek.

“Hier zijn de twee strings. Maar jullie kunnen die zo eigenlijk niet passen hoor” zegt ze wijzend op het kale kutje van Linda.

“Dat geeft niet we doen ze aan en betalen ze gewoon toch?” Kijkend naar mij.

“Ja natuurlijk, heb ik ook weer eens een string in mijn lingeriekast liggen thuis.” De verkoopster geeft de strings aan mij maar in plaats van direct weer om te keren komt ze verder het pashok in.

“Ik zal jullie even helpen met passen” zegt ze.

“Maar, de winkel” dan vraag ik.

“Oh die heb ik op slot gedaan, het is nog wel anderhalf uur tot sluitingstijd maar met wat ik jullie kan verkopen is mijn dag weer goed.”

“Ja, ja” hoor ik Linda mompelen.

“Kom maar dan help ik je even” zegt de verkoopster tegen mij. “Eerst maar je rokje.” Ze gaat achter mij staan en beweegt de rits naar beneden, ze helpt me uit het rokje te stappen. Voel ik daar nou een hand van haar langs mijn benen? Ik kijk omlaag en ze staart me sensueel recht in mijn ogen.

“Claudia” zegt ze. “Claudia is mijn naam. Kom stap maar uit.” Ik kijk weer op en zie Linda haar laatste nylon, diegene die nog heel is van haar been afstropen. Ze houdt hem omhoog tegen het licht, bekijkt hem goed, “deze is nog heel” zegt ze en drapeert de nylon kous om haar nek, ondertussen mij uitdagend aankijkend. Claudia is ondertussen achter mij gaan staan en probeert via achterlangs de centuur om mijn middel los te maken. Ik voel haar borsten tegen mijn rug. Een prettig gevoel en ik laat Claudia merken dat ik het prettig vind door iets achteruit tegen haar aan te leunen. De druk van haar borsten op mijn rug neemt nu ook iets toe. Ik voel de handen van Claudia mijn centuur los maken, deze laat ze op de grond vallen, nu pakken haar handen de zoom van mijn truitje beet en ze probeert die naar boven uit te trekken. Op de een of andere manier raakt mijn haar verstrikt in het truitje, het is ook zo’n strak ding, ik sla een kreetje van pijn uit, meteen staat Linda voor me en helpt mee, die beide samen trekken dan langzaam mijn koltruitje over mijn hoofd uit. Ik realiseer me dat ik nu tussen twee vrouwen in sta met alleen mijn slip, jarretel gordel en nylon kousen aan. Linda staat met haar gezicht vlak voor mijn gezicht, ik voel de warmte van haar naakte lichaam. Ze komt heel langzaam dichterbij, de puntjes van onze neuzen raken elkaar bijna, maar de punten op onze borsten, de stijf geworden tepels raken elkaar vol. De handen van Claudia zitten nu tussen ons in en weten eigenlijk niet wat te doen. Ik hoor Claudia wel lichtelijk hijgen in mijn nek. Linda ’s lippen zijn op dit moment nog maar een paar millimeter van mijn lippen verwijderd en zo blijft ze staan, mij recht in mijn ogen kijkend. Er komt nu beweging, voel ik, in de handen van Claudia. Een van haar handen beweegt langzaam over mijn platte buik naar beneden. Linda moet dat ook voelen denk ik, ze staat zo dicht bij me. Claudia ’s hand is nu bij de boord van mijn slipje. En houd daar stil. Linda verbreekt de erotische sfeer. Ze doet een stap naar achteren bukt zich en pakt mijn slipje aan beide zijden vast om die naar beneden te trekken. Maar ze houdt stil en ik voel haar adem dicht tegen mijn kutje, ik voel haar aanwezigheid op mijn clitje. Wat ziet dat er sexy uit, nu begrijp ik wat je bedoelde met nylon slipjes. Je kunt er doorheen kijken, je ziet het wel maar dan ook eigenlijk weer niet.

“Als je dit zo ziet moet je het wel aanraken” zegt ze. Ze kijkt mij aan.

“Ook een kaal kutje schat?”

 “Eh… ja. Vind ik hygiënischer.”

“Ja, ja” komt tegelijk uit de monden van Claudia en Linda. Claudia komt nu ook kijken. Beide meiden zitten nu op hun hurken voor mijn kruis. Claudia komt heel dicht bij en met een vinger gaat ze langzaam naar mijn clitje. Door de nylon stof beweegt ze haar vinger over mijn clitje. Ik word warm, ik word warm, ik, ik, weet nu niet meer wat te doen.

“Een piercing?” Is de vraag van Claudia. “Je hebt een piercing.”

Linda komt nu ook met een vinger om te voelen. Beide verwennen nu mijn clit en ik voel ze een beetje aan mijn piercing trekken die recht boven clitje zit. Dit moet stoppen denk ik, dit gaat heel de verkeerde kant op. Maar ik wil het niet stoppen, ik wil dat dit eeuwig blijft duren. Ik voel mijn knieën knikken na de zoveelste golf van warmte door mijn onderlichaam. Linda merkt het ook, stopt, trekt mijn slip uit en Claudia van mij af. “Zullen we het een en ander gaan passen” zegt ze.

“Een goed idee” zeg ik. Ik ben aan de ene kant blij, kan ik even op adem komen. Claudia pakt nu mijn gordeltje, haakt het los en stroopt mijn nylon kousen naar beneden af. Wanneer ze los zijn van mijn voeten zie ik dat ze hen beide beetpakt en haar gezicht in mijn nylon kousen begraaft en vervolgens diep inhaleert. Wat een geile meid. Linda is ondertussen bezig het wit met licht blauw afgezette torselet los te haken. Ik neem het andere torselet van het haakje en wil dat ook gaan los haken als Claudia het voorzichtig uit mijn handen neemt en vraagt of zij het zal doen. “Is goed natuurlijk” zeg ik.

“Kan jij die van mij vastmaken?” Vraagt Linda aan mij.

“Natuurlijk,” ik loop naar haar toe en neem het torseletje van haar over, ik probeer het voor haar langs te krijgen. De aanrakingen zijn weer niet van de lucht, maar ik schijn er dan toch aan te wennen. Ik vind het zelfs zeer aangenaam. “Houd even vast,” vraag ik Linda, dan zal ik kijken of ik ze vast kan haken.

“Ze heeft een oogje op jouw” fluistert Linda in mijn oor. Ik kijk haar verbaasd aan.

“Ja echt, weet het zeker,” hoor ik in mijn oor. Ondertussen voel ik haar hand langs mijn schaamlippen glijden.

“Zo, die zit vast” zeg ik gauw om een kreetje te onderdrukken.

“OK, dan nu jij” hoor ik Claudia roepen, “kom jij maar eens even hier.” Claudia begint met heel veel geduld, misschien een beetje te veel geduld, mij aan te kleden. Waarbij ze het niet nalaat om elke gelegenheid aan te grijpen om mij op elke willekeurig welke plaats op mijn lichaam aan te raken, te strelen. Ik vind het heerlijk, zalig gewoon en dat laat ik haar blijken ook. Ik streel haar door het haar met de opmerking, ”vallen mooi je haren”.

“Vind je” zegt Claudia.

“Ja, heerlijk lang, daar houd ik van.” Mijn torselet zit inmiddels op zijn plaats en is aan de achterkant vast gehaakt. Claudia komt nu voor me staan en pakt met haar handen mijn borsten en legt ze mooi in de half cups van het torseletje, de tepels recht naar voren, Claudia gaat met haar vingertoppen over mijn tepels en ze gaan met z’n tweeën recht voor uit staan. Claudia beweegt haar gezicht naar mijn tepels, een puntje van haar tong wordt zichtbaar tussen haar lippen. Is het wat ik denk? Wilt ze echt aan mijn tepels likken? Ik sluit mijn ogen en wacht af. Ik voel haar hete adem over mijn borst gaan en dan is het daar. Ik voel het. Een heel klein likje. Ik open mijn ogen en kijk haar dankbaar in de ogen.

“Zo! Dan nu de nylon kousen dan maar,” onderbreekt Linda ons.

“Ja, lijkt me ook lekker” antwoord ik.

“Ook lekker?” Zegt Linda.

“Ja ook,” antwoord ik en gedrieën schieten we in de lach. We pakken de verpakking van de nylon kousen, het knisperen van het openen van de verpakking klinkt als muziek in mijn oren. De nylons vallen dan gewoon in onze handen, zo zacht en glad zijn ze. Heel voorzichtig rollen we het nylon over onze handen op, steken onze tenen in de voet en trekken langzaam de kous eerst over onze voet daarbij zorgend dat de hiel en het versterkte deel voor de tenen goed op de plaats zit. Langzaam omhoog gaat het nylon, over de kuiten, de knie.

“Denk om de naad” zegt Claudia, “recht over het been heen.” Claudia zit voor ons met haar neus er bovenop en zal er zeker voor zorgen dat we het goed doen. Beide nylon kousen hebben we nu aangetrokken en trekken ze iets verder omhoog om ze aan de jarretels vast temaken. Het torseletje heeft 6 jarretels, de jarretels aan de voor en zijkant zijn geen probleem, daar haken we gemakkelijk de nylon boord in vast maar de jarretels aan de achterkant zijn wat moeilijker. Ik heb een hand langs achteren en een hand tussen mijn benen doorgestoken. Doordat je het een beetje op het gevoel moet doen valt het niet mee. Maar hulp is onderweg, Claudia heeft het even aangezien maar steekt nu een helpende hand van voren tussen mijn benen door. Ik schrik er in eerste instantie wel even van maar moet er dan om lachen. Claudia pakt de jarretel met de hand die ze links om mijn middel heeft geslagen en probeert nu het zelfde te doen als ik. Geen verschil eigenlijk, ze moet het ook op het gevoel doen zo. Alhoewel, geen verschil? Haar onderarm, welke tussen mijn benen doorsteekt, voel ik aardig om venusheuvel heen en weer bewegen. Ik zak een beetje door de knieën om nog beter contact te maken met haar onderarm. Ik begin in al mijn stoutmoedigheid, ik weet ook niet hoe ik dit in vredesnaam ooit zou kunnen doen, over haar onderarm heen en weer te schuiven. Doordat ik nog geen slipje aan heb voel ik de piercing net boven mijn clitje heen en weer gaan, wat weer een enorme golf van geiligheid te weeg brengt in mijn onderbuik. Claudia heeft dat kennelijk ook in de gaten en doet er dan ook wel erg lang over voor ze de jarretel heeft vast gemaakt. Linda is zelf in staat geweest om de jarretels vast te maken en kijkt nu via de spiegel naar het gefriemel van Claudia. Net op tijd heeft Claudia de tweede jarretel vastgemaakt en kan ik een stap naar achteren doen, net op tijd. Claudia staat op en gaat achter ons staan.

“Even kijken of de naad wel recht zit dames” zegt ze. Linda en ik gaan naast elkaar voor de spiegel staan en kijken elkaar via de spiegel aan, een ondeugende blik zie ik in de ogen van Linda, ik kijk haar vragend aan. Achterons is Claudia door de knieën gegaan en gaat met twee vingers, van elke hand een, op Linda ’s linker been en op mijn rechter been vanaf de hiel langzaam naar boven, de naad van de nylon kous volgend. Over onze kuiten, door holte van onze knieën, over de achterkant van onze dijen tot aan de boord. Waar de naad niet helemaal recht zit corrigeert ze dat. Dan komen de andere benen aan de beurt. Claudia zit wijdbeens, tussen haar benen in staat het rechter been van Linda en het linker been van mij. Onze nylon voeten dicht bij het kruis van Claudia. Claudia start weer het zelfde ritueel met haar vingers maar wipt op haar billen iets naar voren. Ik voel de voeten van Linda en mij elkaar raken en ook dat Claudia nu haar heupen op en neer beweegt tegen de voeten van Linda en mijn aan. De vingers van Claudia zijn inmiddels de knie holtes gepasseerd en gaan over de achterkant van onze dijen verder naar boven. De heup bewegingen van Claudia worden intenser, Linda en ik hebben moeite om te blijven staan en ik ga voorzichtig op mijn tenen staan, zodat mijn hiel iets van de grond komt, waarom weet ik ook niet, het gebeurd automatisch, maar ik voel nu duidelijker het kutje van Claudia om de hiel van mijn voet heen komen. Claudia begint zwaarder te ademen.

“En lopen ze recht?” Vraagt Linda.

“Jaaha” komt er over Claudia ’s lippen. De controle over haar vingers heeft Claudia nog, want die gaan verder naar boven tot aan de boord. Maar in plaats dat haar vingers het voor gezien houden gaat ze langzaam verder, over de boord heen, over het blote bovenbeen en komen terecht in onze schaamstreken. Ik zie in de spiegel het gezicht van Linda vertrekken wanneer de vinger van Claudia tussen haar schaamlippen doorglijd. Maar ook ik moet mijn ogen sluiten van genot als ik haar vinger mijn lippen voel beroeren. Ik open weer mijn ogen en zie in de spiegel Claudia die tegen mijn hiel aan het oprijden is, Linda die wijdbeens is gaan staan en ik daarnaast ook wijdbeens. Maar het mooiste zijn toch die twee vingers van Claudia die recht omhoog wijzen, een vinger recht omhoog voor de ingang van Linda ’s kut en een vinger voel ik voor de ingang van mijn kut. Het is muisstil, niemand beweegt. Ook Claudia is gestopt met het op en neer bewegen op mijn hiel. We kijken elkaar alle drie aan. De blikken in onze ogen spreken boekdelen. We vinden dit alle drie ontzettend lekker. Zal ik door de knieën zakken vraag ik me af? Wil ik die lekkere vinger in mijn grotje voelen? Wil ik doorgaan met genieten of moeten we wijzer zijn? Ik hoef de beslissing niet te nemen. Linda stapt naar voren, de vinger van Claudia achterlatend.

“Kom Petra slip aan, we moeten ons aankleden want we moeten ook nog naar de benenmode zaak toch? Of wil je liever hier blijven?”

Oei, dat is een moeilijke vraag. Ik kijk wisselend naar Linda en naar Claudia, Claudia die nog steeds wijdbeens op de grond zit met, zoals ik nu duidelijk zie, een flinke natte plek in haar witte panty, zo nat dat ik duidelijk de aanzet van haar schaamlippen kan zien. Claudia ziet mij naar haar kruis kijken en terwijl ze me blijft aankijken haalt ze twee vingers ferm door haar spleet heen zodat de nylon stof van haar panty verder tussen haar schaamlippen gaat zitten. Ik weet niet wat te doen, Claudia heeft iets bijzonders, een bepaalde aantrekkingskracht op mij. Dat weet ik. En dat weet zij ook. Daar bovenop heb ik altijd al gedroomd van iets intiems met een vrouw, en nu is de mogelijkheid daar. Aan de andere kant is daar natuurlijk Linda die mij als het ware hiernaar toe heeft geleid toch? Ik kan haar toch niet zomaar in de steek laten. De vertwijfeling is denk ik van mijn hoofd te lezen.

“Weet je wat” zegt Linda, “ik haal Jennie op, komen we straks samen hierheen en dan kunnen jullie beide wat nader kennis maken toch?” Tegelijk komt daar een wel erg vette knipoog mijn kant op.

“Ja, gezellig” zegt Claudia, “dan spreken we over een uurtje af hier, dan kunnen we ons hier even opdirken en dan gezamenlijk om een uur of half acht lekker met elkaar ergens gaan eten of zo.”

“Lijkt me heel erg gezellig” reageer ik op Claudia ’s idee.

“Goed” zegt Linda “dan haal ik Jennie op” en begint zich gelijk aan te kleden. Over het torseletje heen gaan weer het rokje en het truitje, de centuur nog en de schoenen. Linda is er klaar voor zegt ze. Ze schuift het gordijn van het pashok iets opzij en stapt naar buiten. Geen string aan zeker roep ik haar nog na.

“Neen, zeker niet” is het antwoord. “Want wie weet?”

“Wacht ik zal je er even uitlaten” en Claudia loopt mee naar de winkeldeur. Daar geeft Linda Claudia nog snel een zoen op haar lippen en weg is ze. Claudia sluit de deur weer achter haar en kijkt haar nog even na, de gedachte dat daar een heerlijk, goeduitziende vrouw loopt zonder slipje, is alleen al fantastisch. Claudia ’s blik gaat nog even de etalage door, een controlerende blik, staat alles nog wel goed tentoongesteld en is het tentoongestelde nog wel up to date? Haar blik blijft hangen op het witte met lichtblauw afgezette torseletje. Op zich staat het natuurlijk wel goed opgesteld, anders waren de meiden toch ook niet naar binnen gekomen, maar het zou beter kunnen, realiseert ze zich. De etalagepop waar het torseletje op te zien is, is nou direct aanlokkend. Haar blik gaat van het torseletje naar het gordijn van het pashok. Ze krijgt opeens een leuk idee. Ze loopt naar het pashok toe, opent het gordijn en stapt naar binnen, ze laat het gordijn echter open. Petra staat daar nog steeds in het torseletje met half cups, haar tepels nog steeds hard recht vooruit. De nylon kousen zitten keurig om heer benen en aan de jarretels vast.

“Gordijn dicht joh” roept Petra, “ze kunnen ons zo van de straat af zien.” Petra staat net op het punt de string aan te trekken. Claudia loopt op haar toe, geeft haar plat een zoen op de mond waarbij haar tong even over de lippen van Petra gaat en neemt de string uit haar hand, “laat maar, we gaan wat anders doen.”

Petra kijkt vragend, nieuwsgierig en ook wel verlangend naar Claudia, ze voelt het natte van haar zoen nog op haar lippen.

“Ja, iets leuks en spannend” ook zegt Claudia. “Kom maar mee.” Ze neemt Petra aan haar hand mee de winkel in. “Blijf hier achter dit rek maar even staan.”

Ik zie Claudia via het opstapje de etalage instappen. Ze pakt het torso met het torseletje en stap de etalage weer uit. De weinige mensen op straat hechten er niet direct aandacht aan. Ze komt bij mij achter het rek staan en zet de torso op de grond.

“OK, nu wij” zegt ze.

“Wat bedoel je” vraag ik?

“Nou, jij neemt haar plaats in” en wijst op de torso.

“Dat dacht ik toch niet” antwoord ik.

“OK, dan kan je jezelf nu aankleden en gaan we naar huis.”

“Wat zeg je?”

“Je hoort me wel.”

“Maar Claudia, net die zoen op mijn mond je tong over mijn lippen, wil je zeggen dat…”

“Ik wil niets zeggen” antwoord ze, “kom, toe nou Petra, doe het voor mij. Natuurlijk gaan we niet naar huis. Laat je gaan voor een keer. Als je jezelf heel stil houdt ziet niemand het verschil.”

“En als ik het doe, wat dan?”

“Dan heb ik een heerlijke verrassing voor je.”

“OK, ik probeer het.” Ik zet voorzichtig een stap op het opstapje.

“Ho! Wacht even” zegt Claudia, “je heels nog, het moet wel af zijn toch.” Ze loopt snel naar het pashok en komt terug met mijn high heels. Ze valt op de knieën voor me, ik til mijn linker voet op en Claudia schuift de schoen over mijn voet en dan hetzelfde met mijn rechter voet een laatste aai van haar over mijn benen, een tik op mijn billen, “zo klaar ga je gang” zegt ze dan. Ik kijk even door de etalage de straat in en zie niemand aankomen, snel stap ik de etalage in, ga op de juiste plek staan en sta stijf stil. In hoor Claudia achter mij bij het kledingrek fluisteren. “Prachtig gezicht meid, en dan ook zonder slipje, maar goed dat je een kaal kutje hebt anders was het wel opgevallen denk ik. Alleen tja ik heb nog nooit een etalagepop gezien met een klitpiercing.

Oh nee! Gaat het door me heen, er komt nog steeds niemand aan en ik probeer het torseletje aan de voorkant iets naar beneden te trekken.

“Dat helpt niet veel denk ik” zegt Claudia. “Wat een geil gezicht overigens en spannend. Weet je wat? Ik ga het eens even van de andere kant bekijken.”

Ik begrijp niet wat ze bedoelt tot ik de deur van de winkel open en dicht hoor gaan. Prompt verschijnt voor de etalage Claudia in haar witte panty en top. Ze gaat recht voor me staan. Ik zie in mijn ooghoeken twee tieners aan komen lopen. Ze komen naast Claudia staan. Ik probeer mijn ogen stil te houden en niet te knipperen. Ik zie Claudia met een hand de zoom van haar rokje zover optillen dat de natte plek op haar panty goed zichtbaar is voor mij. Claudia bukt zich en probeert vanuit deze hoek mijn kutje te bekijken. De twee meiden zien dat ook en gaan door de knieën om ook een beter zicht te hebben. Ik zie in mijn ooghoek Claudia twee vingers door de natte gleuf in haar panty op en neer bewegen. Ze rolt haar ogen. Ze geniet hier zichtbaar van. De twee meiden komen nu nog dichter op de ruit staan. Ze laten hun blikken als gebiologeerd over mijn lichaam gaan. Ik voel een paar druppels vocht op mijn schaamlippen. Vreemd, normaal gebeurt dat alleen als ik wat langer over mijn clit heb gewreven en een vinger naar binnen heb gebracht, nu gebeurt het als vanzelf. Mijn handen staat in mijn zij maar oh wat zou ik nu graag met een hand mijn kut willen beroeren, met een vinger aan mijn piercing willen frommelen. De twee meiden kijken elkaar aan, lachen naar elkaar en houden het voor gezien. Pffft, gelukkig denk ik. Niemand verder te zien, behalve Claudia die nu een vinger door de panty bij haar naar binnen probeert te brengen. Hangt van de stof en grote van de panty af weet ik, heb het zelf ook wel eens gedaan. Ik neem mijn kans waar en ga gauw met een hand naar mijn kruis. Ik steek gelijk een vinger in mijn soppende kut. Met mijn duim ga ik over mijn clit heen en ik kom bijna klaar. Geëtaleerd in een drukke winkelstraat sta ik op het punt klaar te komen. Ik zie Claudia ook heerlijk bewegingen met haar vinger maken, het is haar zeker gelukt. We kijken elkaar aan. In de verte komen een paar dames en heren aanlopen. Dat wil ik niet. Ik kijk indringend naar Claudia en wijs vervolgens in de richting waar de mensen vandaan komen. Claudia kijkt om, ziet ze ook en gaat nog heftiger met haar vinger erin en eruit. De natte plek, op haar panty wordt als maar groter en door de vochtigheid wordt het wit van de panty wat doorzichtiger. Ik kan mijn ogen niet van haar kruis afhouden, als gebiologeerd blijf ik naar haar vinger kijken die in en uit haar kut gaat. In mijn ooghoeken zie ik de mensen dichterbij komen, nog een meter of dertig schat ik zo. De spanning neemt toe, Claudia lijkt een hoogtepunt te naderen, mijn knieën worden week en ik sluit mijn ogen als ik op mijn knieën in de etalage neerstort heftig mijn poes bewerkend met mijn vingers. Ik blijf mijn ogen gesloten houden, deels misschien uit angst voor de mensen die zo voor mij zullen verschijnen en deels uit puur genot. Ik blijf mijn clit bewerken, sneller en sneller gaat het, een vinger in en uit mijn kut. Mijn andere hand wrijft over mijn nylon kousen, over de binnenkant van mijn dijen. Ik… ik… oh! My God… ik … ik…. Kom hier snel. Ik voel een hand mij beet pakken. Ik open mijn ogen. Claudia trekt me uit de etalage. Precies op tijd. De mensen op straat komen nieuwsgierig naar de etalage, ze hebben natuurlijk iets in de gaten gehad. Maar hebben ze ook wat gezien? Ik sta in Claudia ’s armen achter het kleding rek. We houden elkaar stevig vast, de naween zorgen ervoor dat we onze bekkens naar elkaar toe kantelen en zodoende na kunnen genieten van datgene wat ons net is overkomen. Ik voel de natte panty van Claudia op mijn blote bovenbenen.

“Oh! Wat was dat heftig!” Het antwoord van Claudia is een lange sensuele tongzoen. Oh wat een heerlijke meid denk ik bij mezelf en beantwoord haar met een hand tussen haar benen. Nu kan ik de heerlijke vochtige panty bij haar naar binnen werken.

2

Joyce

3

Ondertussen is Linda op weg naar Jennie. Haar Jennie denkt ze bij haar zelf. De schoenhakken tikken op het plaveisel en ze voelt het nylon van haar kousen op haar bovenbenen heen en weer glijden of schuren, ze kan het geluid verstaan zonder het te horen. Ze denkt terug aan Petra en Claudia. Ze had het wel in de gaten, die twee, hoe die naar elkaar lonkten, naar elkaar keken. Een koppel dat je even alleen hun gang moest laten gaan. OK, op weg naar Jennie. Die meid wordt voor mij denkt Linda. Nou ja, Petra een stuk ouder, prachtig figuur en ontvankelijk zeker maar Jennie is toch anders, jonger, plageriger, uitdagender en de moeite van het proberen waard. Vijf voor vijf, nog even geduld.

Linda blijft aan de overkant van het restaurant op Jennie wachten. De verkoopster van de Etos lopen langs haar om de uitstalborden van de straat naar binnen te halen. Ze kijkt ze na en krijgt het opeens op haar heupen. Snel loopt ze Etos binnen en blijft voor het rek van Durex staan, Durex met haar intieme speeltjes. Weinig tijd heeft ze nog maar dus snel een paar speeltjes uit het schap en een paar flesjes glijmiddel erbij en afrekenen maar. Een rib uit haar lijf maar allicht levert het wat op vanavond. De aankopen verdwijnen in een plastic tas en hop weer buiten staat ze. Maar even daarna ziet ze Jennie verschijnen ze lopen op elkaar toe en begroeten elkaar met een zoen op de wang.

“Oh leuk,” zegt Jennie, “ik had eigenlijk niet verwacht dat jullie of eh jij nog zou komen. Waar is Petra eigenlijk?”

“Petra is even opgehouden in de lingerie winkel even verderop. Daar gaan we zo ook naar toe.”

“Zo?” Antwoord Jennie.

“Ja zo, wij gaan eerst samen even iets leuks doen. OKé?”

Jennie, toch een beetje afhoudend, antwoord twijfelachtig. “nou dat weet ik niet of het goed is, ik ken je eigenlijk nog niet zo goed en…”.

“Maak je niet druk, komt best goed, je moet me gewoon vertrouwen.” Ze houden stil, een paar winkels voor de lingerie zaak, Linda gaat voor Jennie staan en kijkt haar indringend aan.

“Jennie,” zegt ze, “ik… ik…” Verder komt ze niet. Jennie staat plots op haar tenen, omhelst Linda en plakt haar lippen op die van Linda. Linda een beetje overrompelt pakt Jennie van achteren vast en tilt haar op haar handen onder haar billen. Jennie slaat haar beide grafiet kleurige benen om Linda heen en zo blijven ze, gedurende het flitsen van hun tongen in elkaars mond, staan. De mensen die nog over straat langs hun heen lopen kijken nieuwsgierig naar die twee, innig verstrengeld. Maar de twee zien het niet. Ze zijn volledig in elkaar opgegaan, de wereld zou kunnen instorten, maar zij zouden blijven staan. Uiteindelijk moeten ze elkaar wel loslaten want Linda kan Jennie niet meer houden. Lachend staan ze daar, elkaar diep in de ogen aankijkend.

“Ik wil meer” zegt Jennie, “ik wil veel meer.” Haar tong over haar lippen halend. Linda neemt haar bij de hand, neemt haar in haar kielzog mee. En lachend zegt ze.

”Jij kleine ondeugd, meer zal je krijgen” kom maar mee. Ze lopen een klein steegje in en komen zo in het straatje achter de winkels. Ze lopen nog een paar blokken verder. Linda haalt een bosje sleutels uit haar tasje en opent aan de rechterkant een achterdeur van een winkel.

“Woon je hier vraagt Jennie?”

“Neen, ik werk hier.”

“Werk je hier?”

“Ja, alleen vandaag had ik vrij, maar goed ook, anders had ik jou nu niet hier gehad.”

Ze lopen beide naar binnen. Linda sluit de deur en doet het licht aan. Allemaal dozen hoog opgestapeld in rekken. Een display met panty’s in de hoek en in de andere hoek een stapel benen. In het midden staat een tafel met wat stoelen erom heen.

“Kom gaan we eerst even shoppen.”

“Shoppen” reageert Jennie, “ben benieuwd.” Ze gaan de winkel binnen en kunnen ondanks het karige licht toch alles nog duidelijk onderscheiden.

“Kijk hier hebben we de panty afdeling en daar de nylon kousen. De panty hoek is natuurlijk veel uitgebreider, de vrouwen van deze tijd dragen liever panty’s dan nylons. Op een paar na dan.” Linda geeft Jennie een kleine lezing over beenmode.

“Kijk hier hebben we Wolford, een erg luxueus merk maar wel kwaliteit. Daar hebben we Oroblu en Falke. Als ik panty’s draag dan het liefst die van Wolford natuurlijk maar ik koop ook veel Falke en Kunert. Ook mooie panty’s maar dan niet zo duur. De panty’s met een motiefje en van kant of netpanty’s draag ik niet, die vind ik gewoon niet lekker om mijn benen zitten. En wanneer ik een panty draag is dat nooit meer dan 20 den. In de zomer draag ik graag 15 den of soms zelfs 8.

“Denier is toch de dikte van de panty” vraagt Jennie.

“Ja, de dikte, of het gewicht kan ook. Hoe lichter hou lager de den factor. OK, dan nu de kousen. Er zij eigenlijk drie soorten kousen. Eerst heb je natuurlijk de stay up, een kous met een kleverige band zodat hij op het been blijft zitten. Als tweede zijn daar de kousen voor jarretel gebruik. Zonder jarretels zakken ze af. Maar in deze kousen heb je wel twee verschillende soorten. Eerst de kous met heel veel rek, vaak verkocht als one size fits all, persoonlijk vind ik dat niks, ze sluiten zo eng om je benen en de élégance is ver zoek. Maar de kous, de nylon kous is de beste, dat is mijn favoriet. Als het ware op maat gemaakt, super zijde zacht en glad, een streling voor het oog en.. en..

“Ja, ja. OK.” Onderbreekt Jennie haar en sensueel. “Jij begrijpt het.”

“We gaan wat passen en uitproberen” en gelijk loopt Linda langs de rekken en neemt her en der een paar verpakkingen uit de schappen. Ook loopt ze nog even langs de panty’s en ook daar neemt ze een paar van mee.

“Zoveel?” Vraagt Jennie.

“Eerst maar even kijken” antwoord Linda, “bovendien voor de anderen neem ik alvast wat mee.”

“Anderen?”

“Ach, ja Petra en Claudia, Claudia is de verkoopster in de lingeriewinkel.” Samen lopen ze weer naar achteren, Linda met haar armen vol met nylon kousen en panty’s. Jennie sluit de deur achter haar en dan staan ze samen in het magazijn van de beenmodewinkel. Linda legt al de panty en kousen verpakkingen op tafel. “En nu hebben we een probleem.”

“Wat dan?” Vraagt Jennie.

“Nou als je echt nylon kousen wil passen heb je wel een jarretel gordeltje nodig. Of een torseletje zoals ik nu aan heb, kijk.” Tegelijk trekt Linda haar truitje uit.

“Dat ziet er leuk uit” is Jennie ’s reactie. “Mag ik even voelen?”

“Natuurlijk, maar zal ik mijn rokje ook maar niet uitdoen?”

“Ja graag,” wacht ik help. Jennie maakt de centuur los en gaat achter Linda staan om de rits van haar rokje naar beneden te doen, ze maakt de knoop los en laat het rokje op de grond glijden. Daar staat Linda dan.

“En, mooi of niet?”

“Prachtig” zegt Jennie en kijkt naar het kruis van Linda. “Geen slipje?”

“Nee, daar heb ik het niet zo op.”

“Mag ik” vraagt Jennie maar wacht niet direct op een antwoord. Ze gaat voorzichtig met haar hand naar het kruis van Linda en aait over gladde poes. “Helemaal kaal” is haar reactie. Wel een lekker gezicht. Vervolgens glijden haar handen af over de benen van Linda. “Je hebt gelijk, zo zacht en zo glad. En dan die naad, zo mooi eindigend bij de hiel. Sexy hoor.”

“OK,” zegt Linda, “genoeg over mij, nu jij jonge dame. Als ik zo vrij mag zijn?” Linda begint met het losknopen van de blouse van Jennie. Van onder de zwarte blouse komen een paar heerlijke parmantige borstjes te voorschijn gehuld in een naadloze doorschijnende zwarte bh. “Zo dat ziet er lekker uit” en tegelijk pakt Linda de borstjes met twee handen beet en bevoelt ze door het nylon heen.

De tepels van Jennie proberen gelijk parmantig en eigenwijs door het nylon heen te prikken. Linda pakt ze beide met duim en wijsvinger beet en geeft ze beide een lichte draai. “Auh!” Reageert Jennie, maar pijn doet het eigenlijk niet. Ze lacht en probeert onder de duim en wijsvingers uit te komen. “Hou op, anders pak ik jou hoor.”

Dat laat Linda zich geen tweede keer zeggen en pakt Jennie nog eens ferm bij haar tepels. Jennie op haar beurt laat het er niet bij zitten en pakt Linda onder haar torseletje. Ze grijpt met haar hand in haar kruis en pakt beide schaamlippen vast. “Zo nu staan we gelijk.”

Ze houden elkaar zo vast en kijken elkaar sensueel in de ogen. Ze beginnen zich langzaam te roeren en de greep op elkaar verslapt en gaat over in een koesterend strelen. De hand van Jennie begint langzaam de clit van Linda te bewerken. De handen van Linda strelen zacht de borstjes van Jennie. Een hand van Linda dwaalt dan af naar beneden en verdwijnt onder de rok van Jennie. Ze streelt zachtjes de grafiet kleurige panty, streelt de bovenbenen van Jennie en verdwijnt dan met haar hand tussen haar benen. Jennie slaakt een zucht, een zucht van verlichting, een zucht van ontspanning.

Beide meiden verkeren in een roes en bewegen en reageren op elkaars handen. De benen gaan iets uit elkaar om elkaar meer bewegingsruimte te geven. Ze komen zo ook dichter bij elkaar en hun benen komen tussen de benen van de ander door. Jennie tilt haar been, welke tussen de benen van Linda staat, iets om hoog. Linda voelt het en zakt iets door de knieën. Haar clit maakt het eerst contact met de panty van Jennie, ze voelt het nylon van de panty op haar clit schuren. Een zalig gevoel. Dan voert ze de druk op het been van Jennie op, ze vouwt haar schaamlippen naar de zijkant en nu zit de zachte binnenkant van haar kut als het ware vastgeplakt op het bovenbeen van Jennie. Langzaam begint Linda schuifbewegingen te maken, ze voelt de tinteling vanuit haar onderbuik door haar hele lichaam trekken. Op de panty van Jennie ontstaat een vochtig spoor, maar hoe vochtiger hoe gemakkelijker Linda op en neer Jennie ’s been kan schuiven. Ze voelt haar clitje over elke draad van het gesponnen nylon.

“Lekker toch” hoort ze een zwoele stem vlak bij haar oor.

“Heerlijk” antwoord Linda. Het is alsof Linda op een schommel zit, ze wipt op en neer, op en neer, ze voelt het zweven in haar hoofd, de remmingen gaan los, ze kan bijna niet meer, al die heerlijke ervaringen van de afgelopen middag bij elkaar opgeteld kan het nu toch niet meer uitblijven. Dat zou toch niet mogen. Ik wil doorgaan denkt ze. Nog even maar, nog heel even maar.

Jennie houdt haar vast en voelt wat er aan zit te komen. Ze voelt als de pees van een strak gespannen boog. Nog even en de pijlen worden verschoten, maar zover laat Jennie het niet komen. Vlak voor Linda haar hoogtepunt bereikt laat Jennie haar been zakken en wordt het contact van de panty met de soppende Linda verbroken. Linda doet haar ogen open.

”Wat is er? Ach toe nou, alsjeblieft. Er komt best nog wel een gelegenheid, misschien nog wel beter, maar nu ben ik aan de beurt.

“Je had het over panty’s passen toch. Bovendien de anderen zullen toch zitten te wachten op ons.”

“Je hebt gelijk, kom maar eens hier dan zal ik de rest van je kleren uitdoen. Eerst je bh dan maar, dan nu je rokje.”

Daar staat Jennie dan met alleen haar pumps en panty.

“Ga hier eens zitten,” Linda wijst op de tafel. Jennie neemt plaats en Linda gaat voor haar op haar knieën zitten en neemt de eerste pump in haar handen. Voorzichtig schuift ze de pump van de voet van Jennie. Een paar mooi gelakte tenen zijn net zichtbaar door de grafiet kleurige panty heen. Linda plaatst de voet op haar knie en neemt nu de andere pump van haar voet, deze voet neemt ze in haar hand. “Een massage heb je wel verdiend niet?”

“Oh, heerlijk, je wilt niet weten hoe vermoeiend zo’n dag is.”

“Dan valt de geur van zo’n dag nog best wel mee vind ik” en ze inhaleert de parfum van de voet van Jennie.

“Gelukkig heb ik eigenlijk nooit zo’n last van zweet voeten.”

Linda houdt nu de tenen recht onder haar neus en voorzichtig begint ze de tenen te likken. Ondertussen gaat haar vrije hand over de benen heen en weer, steeds in contact met haar panty. Ook de binnenkant van de benen van Jennie wordt bij deze liefkozing niet vergeten. Heel verleidelijk gaan de vingertoppen van Linda over de binnenkant van Jennie ’s benen tot bijna bij het dubbel gestikte kruis van de panty. Daar blijven haar vingertoppen even rusten en oefenen een kleine druk uit op het kruis van Jennie. De lippen van Linda ’s mond raken voorzichtig de nylon tenen van Jennie aan en het puntje van haar tong tipt de tenen als ware het een panfluit. Opeens verdwijnt de grote teen van Jennie in haar mond en begint Linda op de grote nylon teen te sabbelen. Vervolgens begint Linda de hele voet af te likken. Jennie kan, door het gekietel aan haar voet, het niet meer houden en begint uitbundig te schaterlachen en wil de voet terug trekken maar Linda houdt hem stevig vast en blijft op de tenen sabbelen. Het gekietel heeft nu plaats gemaakt voor een sensuele voetmassage wat Jennie absoluut niet onaardig vindt. Haar voet op de knie van Linda begint langzaam over de nylonkous richting het onbedekte gebied tussen Linda ’s benen te bewegen.

Zalig vindt Linda dat. Een heerlijk warme nylon voet die over haar nylon benen richting haar intiem genot op weg is. Des te dichter de voet bij haar roos komt des te flitsender gaat haar tong over de tenen van Jennie ’s voet. Jennie begint vervolgens met de wreef van haar voet de kale pruim te bewerken. En al gauw is haar wreef nat van Linda ’s vocht.

“Daar ga je weer” zegt Jennie, “weer zit ik met een deel van mijn panty jouw lekker warme grotje te verwennen. Wat ben je toch een bofkont.”

Uit de mond van Linda komt alleen maar een onsamenhangend gemurmel als reactie, “kan ook niet anders met die tenen in je mond.” De tenen, zool en hiel van Jennie ’s voet zijn nat van Linda ’s speeksel en haar andere voet van Linda ’s kutvocht. Zo meteen, denkt Jennie, doe ik mijn panty uit en ga ik beide voeten van de panty proeven. Die gedachte laat haar niet koud, net zoals het gesabbel aan haar tenen. Ze had niet gedacht dat zoiets een erotische uitwerking op haar kon hebben. Ze probeert door haar panty heen haar kutje te strelen en haar clit te prikkelen. Van panty’s passen komt weer even niets. De twee meiden kijken elkaar aan, weer die sensuele blik. Een vinger van Jennie strijkt door haar spleet, gelijk komt een donkere streep te voorschijn op het dikkere kruisje van haar panty. Nog een keer haalt ze haar vinger door haar spleetje. Van achter vandaan naar voren tot bovenaan bij haar clitje. Daar masseert ze met haar vinger haar clitje. Dit gebeurt vlak voor de ogen van Linda die er geobsedeerd naar blijft kijken.

“Lekker hé,” vragend kijkt Jennie naar Linda. Die knikt alleen maar en sluit even haar ogen. De vinger van Jennie gaat nu steeds een beetje sneller over haar clitje heen afgewisseld met een haal tussen haar schaamlippen door. En dat met de nylon stof van haar panty nog steeds ertussen. Dit heeft ze nog nooit gedaan. Zo op deze manier en al helemaal niet met een beeldschone vrouw aan haar voeten die niets anders aan heeft dan een torseletje met prachtige nylon kousen. Neen, dit had ze in haar wildste fantasieën nooit bij elkaar kunnen verzinnen. “Nog even genieten en dan gaan we passen toch?” Vragend kijkt ze Linda aan. Linda laat de tenen van Jennie uit haar mond ploppen, “is goed schat” antwoord ze. Ze pakt de zool van de voet in haar kruis beet, drukt die stevig tegen haar vagina aan, nog meer vocht perst ze uit haar spleetje en de nylon wreef van Jennie ’s voet is doordrenkt met haar vocht. Ze brengt dan de voet naar haar mond en begint haar vocht van de voet af te likken. “Ach, nee! Dat had ik zo graag willen doen.” Jennie kijkt een beetje beteuterd.

“Ach lieverd, kom trek die panty uit dan kan je even proeven en dan zal ik even een paar panty’s selecteren die je kunt passen.”

Jennie stroopt voorzichtig de panty van haar benen en houd de voetzool met Linda ’s vocht vast, ruikt eraan en vervolgens begint ze voorzichtig te proeven. Nog nooit eerder heeft ze het kutvocht van een andere vrouw mogen proeven en vandaag is het zover denkt ze. Ze steekt haar hand in de beenopening van de panty en brengt haar hand helemaal binnendoor naar de voet van de panty. Ze voelt de vochtigheid en houd de panty met haar hand er in voor haar gezicht. Ze kan zich niet meer bedwingen en wrijft haar hand met de pantyvoet over haar gezicht, Linda ’s vocht, realiseert ze zich, over haar gezicht. Haar andere hand pakt de andere voet van de panty, die nog nat is door het gesabbel van Linda, en brengt die naar haar kut. Ze wrijft met haar handen en de pantyvoeten over haar gezicht en door haar kut streek. Oh wat heerlijk, wat een heerlijke ervaring. Ze blijft maar doorgaan en doorgaan. Ze kan het bijna niet meer houden haar bovenbenen beginnen te trillen.. ze… ze… “OK, stop maar even” komt Linda ertussen.

“Shit!” Is Jennie ’s reactie. “Wat doe je nou? Ik was net zo lekker bezig.”

“Met jezelf ja” zegt Linda, “we zijn hier met z’n tweeën schat. Hier doe deze maar eens aan, een sheer to waist panty van Kunert, de satin touch. Een 20 den panty met een lichte glans, ik heb een iets donkere tint gekozen. Ik denk dat die je wel zal staan.

Jennie wil de panty aan trekken maar wordt door de hand van Linda tegengehouden.

“Wat is er?”

“Een behoorlijke bos haar mevrouw,” tegelijk pakt Linda een pluk donker schaamhaar beet, “dat kan zo niet.”

“Ja, ik weet het, eigenlijk zou ik het best zo als jij willen hebben, zo lekker kaal, dat denk ik wel tenminste.”

“Dan doen we dat toch, kom meid we gaan jou eens even een scheerbeurt geven. Blijf hier maar op de tafel zitten dan haal ik even de scheerspullen.” Linda komt terug met een schaar, handdoek, scheerzeep en scheermes.” Eerst maar even het meeste grof wegknippen. Kijk jij ondertussen maar even de stapel panty’s en kousen door die daar liggen.” Linda begint te knippen en in een mum van tijd is het meeste al weg. “Zo dat was het grove werk, komt nu het fijne en dan bedoel ik ook fijn werk. Ik doe niets liever, eigenlijk zou ik een kapsalon moeten beginnen voor de onderkant.” Linda pakt de scheerzeep en spuit de kut van Jennie helemaal onder en spreid dan met langzame halen het schuim uit over de schaamstreek. Ze kan het niet helpen maar gaat toch op zoek naar het clitje onder het schuim. Ze plaatst haar duim ferm op het clitje, pakt het scheermes en begint langzaam de overgebleven haartjes weg te scheren. Na elke haal van het scheermes maakt ze het schoon in een bakje water en tegelijk beweegt ze haar duim op Jennie ’s clit. Die heeft wel een paar verpakking van panty’s en of kousen in haar handen maar kan zich er niet op concentreren. Ze had dit al veel eerder moeten doen denkt ze. En weer een haal van het scheermes en weer een beroering op haar clit. Oh! Wat heerlijk. Dit gaat dan nog even zo door en de aanrakingen op Jennie ’s clit worden heftiger naar mate haar kut gladder wordt. Die gladheid moet Linda ook goed controleren. Ze gaat met haar vingers over de schaamstreek heen op zoek naar stoppeltjes, daarbij kan ze het niet voorkomen dat steeds een paar vingers dwars door Jennie’ s spleet heen gaat. Jennie is dan ook niet alleen maar nat van de scheerbeurt maar ook van haar eigen vocht. Linda voelt nog een laatste keer, haalt de handdoek door de schaamstreek heen en klaar is kees. “Wacht nog even wat talkpoeder is beter” zegt Linda en verdwijnt even om de poeder te halen.

Jennie gaat staan, spreid haar benen en gaat met haar handen door haar kruis. Oh! Wat heerlijk glad, helemaal niets meer, wat een vrij gevoel is dit denkt ze bij zichzelf, en erotisch. Alles voelt veel beter aan, zelfs de luchtverplaatsing langs haar schaamlippen voelt ze. Er verdwijnt even een vinger van haar in haar holletje, drijfnat stelt ze vast, haalt de vinger er weer uit en proeft haar eigen vocht door de vinger in haar mond te stoppen.

Linda is er weer met het poeder. “Ga nog even zitten” zegt ze “en je benen wijd.” Linda strooit wat poeder over de kaalgeschoren kut heen en wrijft het er zachtjes in. “Zo dat is dat, laat je eens kijken. Ga maar even op de tafel staan.”

Jennie gaat staan, ze steekt hoog boven Linda uit, en dat is ook de bedoeling van Linda want nu is Jennie ’s kutje precies op ooghoogte en dus ook op mond hoogte. “Kom even een beetje naar de rand, dan heb ik nog beter zicht.”

Jennie schuifelt naar de rand van de tafel en staat nu met haar kale kut midden voor het gezicht van Linda. Linda blaast nu heel zachtjes tegen haar schaamlippen en vervolgens tegen haar clitje. “En hoe voelt dit?”

“Je voelt ook echt alles is Jennie ’s antwoord, had ik dit geweten…”

“Dan had je het veel eerder gedaan” maakt Linda de zin af. “Maar moet je straks eens voelen als je een panty aanhebt.” Linda vervolgt het blazen maar wisselt dit af met voorzichtige aanrakingen met haar lippen.

“Ja, echt alles voel je nou, geweldig. Dank je wel dat je dit voor mij hebt willen doen.”

“Maar ik heb het ook voor mij gedaan hoor, ik vind het niet lekker met schaamharen in mijn mond en tegelijk drukt ze haar lippen op de kut van Jennie, haar tong komt naar buiten en begint door Jennie ’s kut heen te likken aan de buitenkant en dan aan de binnen kant van de schaamlippen, dan komen de kleine schaamlipjes aan de beurt maar hiervoor moet haar kut gespreid worden.

“Houd eens open” vraagt Linda. Jennie weet gelijk wat ze bedoelt en pakt beide schaamlippen en houdt ze op zij. Linda ’s tong begint flitsend haar werk te doen, Jennie ’s vocht begint te lopen, de kin van Linda is al helemaal nat van haar geil. Jennie begint te kreunen, deze ervaring vraagt veel van haar, je laten likken door een vrouw. Linda neemt weer een aanloop met haar tong en haalt deze zo plat mogelijk door de gleuf van Jennie heen, tot ze met haar tong bij haar gevoelige knopje is gekomen. Ze blijft met haar natte kin tussen de kleine schaamlipjes en rolt met haar tong over Jennie ’s clitje. Dan verdwijnt de tong en persen zich twee lippen om het clitje en begint Linda langzaam en voorzichtig op haar clitje te zuigen. Doordat ze haar mond iets openhoud ontstaat er een slurpend geluid en een trilling gaat via Jennie ’s clit naar haar onderbuik. Daar gaat ze weer.

Jennie heeft de controle verloren, haar dijen beginnen spastisch te trekken. Haar ogen draaien in haar oogkassen en ze grijpt met twee handen het hoofd van Linda en drukt haar stevig tegen zich aan. Daar gaat ze. Nog meer vocht. Linda kan geen adem meer halen, laat de zuigende lippen los van Jennie ’s clit en probeert met haar mond naar lucht te happen. Ze daalt met haar mond door de Jennie ’s gleuf, hapt naar adem maar krijgt alleen maar meer kutvocht in haar mond. Net op het moment suprême weet Linda zich los te werken, grijpt met beide handen de handen van Jennie vast, de ogen van Jennie gaan langzaam open beide kijken ze elkaar diep in de ogen.

“En? Lekker?” Vraagt Linda.

“Heerlijk” antwoord Jennie. “Ben je ook gekomen?”

“Op het randje zucht ze diep. Op het randje. Maar straks ga ik er voor. Dan kan het me niks meer schelen dan wil ik het helemaal. Dan wil ik alles. Kijk nou wat een heerlijk natte bedoening.” Jennie haalt een hand door haar kut heen en likt dan haar vingers droog. “Oh wat heerlijk.”

“Genoeg genoten” komt Linda er tussen. We gaan passen. En nu zonder verdere poespas, wat heb je zoal bekeken daarnet?”

“Oh meid, daar heb ik eigenlijk eerlijk gezegd niet zo mijn aandacht bij gehad. Maar zeg jij het maar, wat moet ik aantrekken van jou?”

“OK, ik wil dat je deze eens probeert, een Kunert satin look is 20 denier met een licht glans en zit heerlijk. Heeft geen katoenen kruisje wat wil zeggen dat je lekker je kut kan voelen door het nylon heen, wat dacht je daarvan.”

“OK, doe ik.”

Linda haalt de panty uit de verpakking en geeft hem aan Jennie die vervolgens een panty oprolt en haar tenen als eerste in de voet steekt en het pantybeen verder over haar enkel omhoogtrekt tot net boven de knie. Daarna rolt ze het andere been, steekt haar tenen voorzichtig in de panty en trekt ook deze over de hiel tot net boven de knie. Dan kijkt ze even of het versterkte gedeelte van het nylon goed zit rond de tenen, de teennaad recht loopt over de teentoppen heen. Linda helpt haar en corrigeert waar nodig is. Dan pakt ze de brede band van de panty en trekt die voorzichtig verder omhoog, eerst de ene kant en dan de andere kant. Over haar billen gaat de band en het doorschijnende broek gedeelte van de panty zit op zijn plaats. Maar nog niet helemaal naar de zin van Linda.

“Draai je eens om” zegt ze en pakt de boord van de panty in het midden bij de naad beet, gaat met haar hand tussen de panty en de billen van Jennie om de naad precies gelijk te laten lopen met haar bilnaad. “Zo, dat is beter, nu de voorkant nog even kijken.”

Jennie draait zich weer om en ook hier justeert Linda de naad precies in het midden. Dan pakt ze de brede boord beet en trekt deze verder naar boven, zodoende komt de panty strak om de venusheuvel van Jennie te zitten. Linda gaat nu beide handen over de panty benen heen en bevoelt de gladheid, en met het naar boven strijken over Jennie ’s benen komt de panty nog strakker om haar benen te zitten en kan dan nu steviger in haar kruis getrokken worden. Een hand van Linda controleert de positie van het versterkte kruisje van de panty en oefent daarbij toch maar weer een beetje druk uit op het kruis van Jennie.

“Heerlijk gevoel” reageert Jennie op haar aanraking.

“Moet je zelf ook eens met je hand er overheen gaan” zegt Linda.

Jennie gaat vervolgens met haar hand tussen haar benen. Streelt en aait het nylon, gaat iets naar boven komt bij haar net kaal geschoren kutje en drukt ook tegen de nylon stof. Gelijk ziet Linda een natte plek verschijnen in het panty kruis.

“Voelt heerlijk,” en Jennie duwt de stof van het panty kruisje iets verder tussen haar schaamlippen.

“Wacht, even een beetje anders.” Zegt Linda. Ze neemt de stof van het panty kruis tussen duim en wijsvinger en manoeuvreert het pantykruis tussen haar schaamlip en haar bovenbeen, zodoende is de kut van Jennie echt zichtbaar geworden door de panty heen. Duidelijk kan je nu zien waar haar nog steeds opgezwollen clitje tegen de nylon stof wordt gedrukt. “Zo dit is beter niet?”

“Ja, stukken beter” antwoord Jennie, “jammer eigenlijk dat ze zo’n kruisje in de panty naaien.”

Linda kijkt nu ook wat directer naar het kruis van Jennie en vindt het ook een fantastisch gezicht. Ze moet ook weer even voelen. “Weet je” zegt ze onder het voelen door tegen Jennie, “er zijn panty’s die helemaal niets, geen naad hebben in het broekgedeelte van de panty, zullen we die eens proberen?”

“Ja lekker, laat me niet langer wachten.”

Linda pakt een panty van Wolford, de Fatal 15. “Kijk deze, daar heb ik het over,” haalt de panty uit de verpakking en geeft de verpakking aan Jennie. Jennie leest de beschrijving. Fatal 15 seamless, rondom naadloos transparant mat. Revolutionaire panty zonder naad in broekdeel. Speciaal ontwikkeld om onder strak aansluitende kleding te dragen om zichtbare naadafdrukken te voorkomen. Linda heeft de panty opgerold in haar handen, Jennie steekt een voet in, dan het zelfde met het andere been, de panty wordt hoog op getrokken en strak gestreken tot de bovenkant. Gelijk doet het transparante naadloze bovengedeelte van de panty zijn werk. De kut van Jennie is nu nog duidelijker zichtbaar en wat helemaal lekker is, dat de panty zich als het ware zelf een weg zoekt tussen de schaamlippen. Een klein donker streepje is te zien waar de panty tussen de schaamlippen ingekropen is. Weer gaan de vingers van de dames op onderzoek uit en beide komen ze tot de zelfde conclusie. Dit is het. Beter dan dit is er niet. Linda vindt dat ook, ondanks dat zij liever nylon kousen draagt met een jarretel of torselet zoals nu. Maar dat kan dan toch nog wel vindt Jennie, “doe je eerst de panty aan en daarover de nylon kousen, lijkt me wel een prachtig gezicht.”

Linda vindt het een prachtig idee, ze maakt snel de jarretels los en laat haar nylon kousen voorzichtig zakken en trekt ze uit. “Even nog zo’n panty pakken” zegt ze en loopt zo de winkel in. Komt terug met een tiental panty ’s die allemaal seamless zijn, “kijk verschillende maten en kleuren maar wel allemaal 15 denier. Ik bedoel het oog wil ook wat en als je niet door een panty heen kan kijken vind ik het niets toch?”

“Gelijk heb je” zegt Jennie, “welke kleur past het beste bij jouw nylons denk je?”

“Nou ik denk gewoon de huidkleurige, karamel, iets donkerder, dat lijkt me wel wat.”

“OK, doe aan, dan kunnen daarna de nylon kousen er overheen aantrekken, ik ben zo benieuwd hoe dat staat.”

Linda begint met het aantrekken van de seamless panty. Nadat ze het effect bij Jennie heeft gezien kan ze bijna niet meer wachten om het zelf ook te ervaren. De panty wordt stevig in haar kruis getrokken, Jennie helpt met glad strijken en optrekken en gaat achter Linda staan en strijkt over de nylon billen. Ook bij Linda verdwijnt de panty uit zichzelf in haar kut spleet. Een zucht ontsnapt uit de keel van Linda, “oh wat een heerlijk gevoel. Vooral als je jezelf aanraakt, zo zacht zo een met je lichaam, zo gevoelig wordt je schaamstreek en je clitoris. Kom hier ik wil jou ook voelen.”

De beide dames gaan voor de verandering weer eens dicht tegen elkaar staan, hun borsten worden platgedrukt. Hun bekkens worden gekanteld, ze persen hun onderlichaam tegen elkaar en beginnen elkaar zo te bereiden. Ook nu weer precies hetzelfde. Weer die heerlijke opwinding. Maar gaan ze nu wel tot het uiterste?

Joyce

3

4

Ondertussen zijn Petra en Claudia, in de lingeriezaak, ook druk bezig met elkaar. Achter het kledingrek zijn ze een beetje bijgekomen van de spanning van daarnet. Claudia heeft Petra in haar armen die nog steeds staat te trillen maar niet alleen van de spanning.

“Ik zag je helemaal niet binnen komen, ik hoorde zelfs de deur niet open en dicht gaan.”

“Je was even van de wereld” zegt Claudia en neemt Petra mee naar achteren. “Hier ga maar even op de stoel zitten, Doe je ogen lekker dicht en geniet nog maar even wat na.” Claudia schuift vanuit de winkel nog een stoel het pashok in waar Petra haar voeten op kan leggen. Haar met nylon kousen bedekte benen legt ze op de stoel, maar door dat de stoel nogal dichtbij staat, het pashok is nu ook weer niet zo groot, moet ze haar benen iets optrekken waardoor haar knieën van elkaar gaan en zo ontstaat er een mooi uitzicht op haar mooi getrimde intimiteit. Claudia staat er van te genieten, tussen de schaamlippen van Petra door ziet ze lichtte sporen van nattigheid. Petra doet haar ogen open en knippert tegen het licht. “Kan je het licht niet wat dimmen” vraagt ze Claudia.

“Neen, dat kan niet hier. Jammer. Wacht ik heb wel iets anders.” Ze verdwijnt even en komt dan terug met een oogmasker. “Kijk hier” zegt ze, “zie je niets mee en kan je volledig tot rust komen.”

Petra doet het masker op en gaat relaxed achterover in de stoel zitten, zodoende moet ze haar benen nog verder optrekken en gaan haar knieën nog verder uit elkaar. Haar schaamlippen gaan ook iets verder uit elkaar en haar poesje opent zich als een klaproos. Claudia komt voorzichtig dichterbij en neemt het intieme gedeelte van Petra goed in ogenschouw. Het lijkt wel of Petra in dromenland is, dromend over haar eerste vrouwelijke intieme contact. Claudia merkt een regelmatige beweging van het bekken van Petra op, het lijkt wel of ze steeds probeert haar poesje in de lucht te duwen en bij elke push ziet Claudia haar roosje open gaan. En met elke keer dat haar kutje open gaat ziet Claudia ook weer een druppeltje vocht te voorschijn komen. Het lijkt wel of Petra aan het droog neuken is denkt Claudia hoewel ze dat nog nooit in werkelijkheid gezien heeft. Claudia geniet zienderogen van de in dromenland verkerende Petra.

Ze grijpt tussen haar benen naar haar in witte panty gehulde kut. En begint zich zelf weer te verwennen dwars door de panty heen. De deels opgedroogde plek tussen haar benen wordt al snel weer vochtig en dat is ook goed te zien aan de vleeskleur van haar dijen welke nu zichtbaar worden door de natte plekken heen.

Petra licht met haar hoofd achterover op de rugleuning van de stoel, genietend bij elke stoot die haar bekken maakt. Claudia die haar zo ziet liggen krijgt een idee. Ze haalt uit de winkel twee voetbankjes en plaatst ze elk aan weerszijde van Petra’s stoel. Ze stapt op het ene voeten bankje en zwaait gelijk haar been over Petra heen en vindt steun op het andere voeten bankje. Claudia heeft zicht op de onderbuik van Petra en kijkt naar het bewegen van Petra’s vulva ze beweegt langzaam en uiterst voorzichtig haar kruis in de richting van het gezicht van Petra. Op het moment dat ze met haar kruis vlak boven Petra’s mond hangt begint Petra wat zwaarder te ademen en te snuiven.

Zou ze me ruiken vraagt Claudia zich af. Ze blijft zo staan en voelt de warme lucht uit de mond van Petra over haar natte kruis gaan. Ze haalt met een vinger tussen haar schaamlippen door en kijkt geobsedeerd naar de pulserende kut van Petra. Langzaam komt Petra weer bij haar positieven. Maar wat haar weer tot de werkelijkheid gebracht heeft? Zou het de geur van Claudia zijn?

Petra neemt het oogmasker af en staart recht tegen het kruis van Claudia aan. Ze merkt de doordrenkte witte panty op en tilt haar hoofd iets omhoog.

Claudia schrikt ervan als ze opeens de lippen van Petra tegen zich aan voelt komen maar laat zich dan brutaal op de mond van Petra zakken. Petra begint als een razende te bewegen en te happen aan haar kruis. Claudia geniet intens van Petra’s lippen en steekt een hand uit naar de opening bij Petra. Gegemakkelijk laten haar vingers zich door de spleet van Petra heen glijden, wat is die meid nat tussen haar benen. De handen van Petra omvatten de taille van Claudia en beginnen de billen van Claudia te masseren. Ze verdwijnen onder haar rokje en genietend van Claudia ’s vingers in haar soppende kut en van de natte witte panty in haar gezicht gaan haar handen op onderzoek uit onder het rokje van Claudia. Ze wil direct contact, direct de aanraking van haar vingertoppen op de intimiteit van Claudia. Ze zoekt de brede band van de witte panty op, om tussen de panty en Claudia ’s lichaam met haar hand door te kunnen dringen in haar intieme gebied. Maar ze kan geen boordrand vinden, het is een geheel. Ze werkt het rokje van Claudia nog verder naar boven maar voelt inderdaad geen boordrand. Ze probeert een blik te werpen maar wordt door Claudia nog steeds als het ware gedwongen om haar te blijven bewerken met haar mond. Ze laat het maar en laat haar hand afzakken naar het gebied waar haar mond Claudia aan het bewerken is. Ze pakt nu met aan beide kanten een hand de panty van Claudia beet en trekt deze strak opzij. Wat er aan panty in haar gleufje zat wordt er zo uitgetrokken. Claudia veert iets op en Petra kan weer even normaal ademhalen.

“Wat voor een panty heb jij aan” vraagt ze gelijk nu ze de mogelijkheid heeft.

“Oh ja,” antwoord Claudia haar, “dit is een bodystocking, het is een geheel met een rits op mijn rug. Hoe vind je dit.”

“Nou weet ik niet zo, je kan nergens gemakkelijk bij.”

“Nee, dat vindt jij wel jammer natuurlijk.”

“En hoe zit het dan met plassen?

“Dat is ook niet eenvoudig. Nou kan ik zelf natuurlijk wel de rits open trekken, gegemakkelijk niet maar het gaat. En op een toilet sta ik dan meestal in mijn blootje. Op zich vind ik dat wel sensueel. Oh gut het is natuurlijk omdat je erover begint.”

“Waarover?”

“Over het plassen, nou moet ik natuurlijk.”

“Mag ik kijken” is de wens van Petra.

“Wil je dat? Nou kom maar mee.”

“Kan dat hier niet?”

Claudia kijkt haar vragend aan. “Hier?”

“Hebben we de ruimte toch, in ieder geval meer dan op het toilet.”

“Dat is waar.” Petra is recht in haar stoel gaan zitten en heeft de benen over elkaar gekruist. De nylon naden zitten nog steeds, ondanks alles, recht achter op haar benen. “Kom” zegt ze dan. “Trek eerst dat rokje maar eens uit.”

Claudia staat in het midden van het pashok, ze hebben de stoelen opzij geschoven, Claudia gespt haar riem los en laat het rokje zakken. Ze voelt nog even aan haar natte kruis. “Je hebt me ook wel lekker nat gelikt lieve Petra. Het plakt aan alle kanten.” Een van haar vingers drukt weer een beetje panty nylon tussen haar schaamlippen. Ze kijkt in de spiegel en vindt het geheel wel sexy.

Petra komt achter haar staan en slaat haar armen om haar middel heen. Een hand van haar gaat naar haar borsten, de andere zakt via haar buik af tussen haar dijen. Het effect van de hand op haar borst is gelijk te zien, haar tepels beginnen door de witte nylon stof van de bodystocking heen te prikken. Petra neemt gelijk een tepel tussen duim en wijsvinger en begint er iets aan te trekken. Dan pakt ze de tepel van de andere borst. Het is duidelijk te merken voor Petra dat Claudia het behoorlijk opwindend vindt, de hand van Petra in Claudia ’s kruis is al weer behoorlijk nat aan het worden.

Claudia begint ongecontroleerde bewegingen te maken in de armen van Petra. Petra kan haar maar moeilijk in bedwang houden. De hand op haar borst verplaatst zich naar beneden om zo Claudia als het ware met twee handen in haar kruis op te kunnen tillen. De druk wordt zodoende bijna ondragelijk voor Claudia, haar knieën worden zwak, ze gaat meer en meer hangen op de twee ijzersterke handen in haar kruis. Petra voelt een warme straal over haar handen gaan. En dan nog een straal. Een straal plas loopt over haar handen, over de benen van Claudia en kleurt de witte panty donkerder.

Dan voelt ze de eerste golf van extase bij Claudia aankomen doordat ze opeens verstijfd in haar armen hangt. Haar dijen beginnen te trillen. Petra laat Claudia gelijk los. En als Petra haar daarna niet gelijk bij haar armen had opgevangen was ze zo op de grond neergestort. Claudia draait zich om en grijpt zich vast aan de in nylon gehulde benen van Petra. Ze komt weer een beetje bij.

“Poeh! Dat is nog eens een verrassing, op zo’n manier moet ik vaker plassen. Zucht ze”

“Ja, ja” lacht Petra.

“Maar hoe zit het nou, hoef je niet meer?”

“Ik voel het weer opkomen, de druk op mijn blaas.” Claudia houdt haar knieën tegen elkaar gedrukt en staat heen en weer te wippen op haar benen. Geen idee waar dat nou zo ineens vandaan kan komen maar ik hou het bijna niet meer en Claudia houdt een hand tegen haar kruis gedrukt om tegen te houden wat ze nog tegen kan houden.

Petra is op haar hurken naast de benen van Claudia gaan zitten en wil eigenlijk niet weten wat er komt maar onbewust weet ze het toch. Het ziet er naar uit dat Claudia het niet meer verder wil en kan ophouden, nog even en ze moet haar blaas toch echt verder legen. Petra houdt Claudia goed in de gaten en komt op haar hurken recht voor Claudia zitten.

“Wat doe je nou?” Perst Claudia er nog net uit, vlug pak iets, iets waar het in kan. Maar Petra beweegt zich niet en wacht af.

“Toe nou” smeekt Claudia nog een keer.

“Als je wat wilt moet je het zelf maar halen, je weet zelf waar je het kan vinden, het is jouw shop.” Ik zou alleen maar zinloos lopen zoeken zegt Petra met een glimlach.

“Kom nou ik kan niet meer. Oh… zie je, daar heb je het al.”

Petra ziet een andere donkere streep van af Claudia ’s kruis langzaam over de binnenkant van haar linker dij richting haar knieholte gaan.

“Petra? Oh een klein straaltje maar?” Ze heeft het nog niet gezegd of Claudia is gedwongen om zich helemaal te laten gaan, om haar blaas in een keer leeg te spuiten. Het spettert alle kanten op, het sproeit over Petra heen, op haar gezicht haar mooie torseletje en haar nylon benen. Ook voelt ze een paar druppels op haar poesje terecht komen. Petra vindt dit zo bijzonder, bijzonder om naar te kijken en bijzonder om te ervaren, te ervaren hoe het voelt dat een warme straal uit de blaas van een andere vrouw op haar naakte kut terecht komt. Claudia weet niet hoe ze het heeft en zeker niet hoe ze met de situatie om moet gaan. Ze durft Petra eigenlijk niet in de ogen te kijken. Ze kijkt naar wat de ontlading teweeg heeft gebracht op haar tot nu toe mooie witte bodystocking. Van onderen helemaal doordrenkt. Claudia durft het eigenlijk niet maar gaat dan toch met haar handen over de natte plekken. Toch weer een bijzonder erotische ervaring denkt ze bij zichzelf. Zo dat was dat, en wat nu? Petra staat op. “Ik denk dat we ons maar moeten omkleden denk je ook niet. Maar niet hier, beetje vochtige omgeving.”

Lachend gaan de twee de winkel in.

Zo, wat zou jij graag om je lichaam willen voelen? Vraagt Claudia.

“Volgens mij weet jij dat wel denk ik.”

“Misschien maar vertel toch maar.”

“Nou, Claudia ik zou wel eens een heel erg sexy transparant iets om mijn lichaam willen voelen en een paar heerlijke gladde nylon kousen, met een satijnen strakke pencil rok en een satijnen blouse, wat dacht je daarvan.

“Een gladde keuze” is Claudia ’s reactie daarop.

“En jij? Wat zijn jouw voorkeuren? Jij weet het beste wat er te koop is toch?”

“Ik weet het niet” zegt Claudia, “het is net als met deze bodystocking, ik hou ervan om geheel in nylon gehuld te zijn, deze bodystocking vind ik heerlijk dragen maar het liefste heb ik dan toch een bodystocking van zo’n 20 denier. Twintig denier met zo weinig mogelijk naden en inzet stukjes. Zo’n bodystocking waar je een heerlijk blik kan werpen op mijn borsten, waar je prima de tepels doorheen kan zien.”

“Heb je die hier dan” vraagt Petra.

“We verkopen ze normaal niet, maar ik heb er laats een paar besteld alleen voor mij privé. Luister, we doen het als volgt, we kleden ons eerst helemaal uit, we gaan ons wassen en een beetje optutten en dan zoeken we de kleding bij elkaar en gaan ons weer aankleden. Wat vindt je daarvan?”

“Een prima idee. Kan jij de rits op mijn rug even losmaken?”

Petra zipt de rits naar beneden en Claudia trekt haar armen uit de mouwen van de bodystocking. Vervolgens stroopt ze de bodystocking over haar benen helemaal naar beneden, los van haar voeten en daar staat ze dan helemaal naakt voor Petra die haar eens even goed kan bekijken. Claudia draait een rondje voor haar. “En?” Vraagt ze. Kan het ermee door?”

“Meid je ziet er fantastisch uit. Om op te vreten.”

“Ja, dat heb ik gemerkt. Nu jij je kleren uit.”

Voorzichtig haakt Petra de kousen aan de voorkant uit de jarretels. “Kan jij die achter even losmaken.” Claudia hurkt achter Petra en haakt de twee jarretels los. De kousen dwarrelen langs haar benen heen naar beneden, voorzichtig neemt Petra de kousen van haar voeten en hangt ze over een kledingrek. “Nu mijn torseletje nog.” Ook die haakt Claudia los en neemt voorzichtig het torseletje van Petra’s lichaam.

Beide staan nu naakt in de winkel.

“Laat me even voelen hoe het voelt” en zonder af te wachten op Claudia ’s antwoord kruipt Petra als het ware in de armen van Claudia en perst zich tegen haar naakte lichaam. De warmte van beide vloeit in elkaar over. “Heerlijk” zucht Petra.

“Ja, lekker” kreunt Claudia, “maar kom we moeten voort maken zo meteen staan de anderen op de stoep. Eigenlijk hadden ze er toch zo onderhand wel moeten zijn.”

“Oh, maar die zijn eerst nog even op ontdekkingsreis” zegt Petra. “Eerst even jouw kleding bij elkaar zoeken.”

Ze staan op het punt om de kleding rekken langs te gaan lopen als de telefoon gaat.

“Laat maar gaan zegt Claudia, we zijn gesloten.” Maar na een poosje gaat de telefoon nog een keer. Claudia neemt nu op en verbazing klinkt in haar stem. “Ja. Ja natuurlijk. We hadden jullie eigenlijk hier al wel verwacht. Nee, we zitten nou niet bepaald op jullie te wachten, we hebben genoeg te doen. Ha, ha… leuk. Wacht ik vraag het even. Het is Linda, ze zijn nu bij haar in de zaak en ze vraagt of ze nog wat panty’s of kousen mee moet nemen.”

Petra denkt even na, “een paar mooie kousen prima en als ze een mooi sexy panty heeft ook prima.”

“Heb je het gehoord… kousen en als je hebt een mooie sexy panty voor Petra en voor mij… Nou ja ik heb hier voor mezelf nog wel een lekkere body stocking… of ik wat anders wil proberen? Nou ja, waarom niet… OK, jullie komen zo hierheen…. Nou, nee we moeten ons nog aan kleden…. Oh ja… dat vertellen we nog wel. Ik denk dat jullie ook wel wat te vertellen hebben… nou ja het is toch al weer dik een uur dat je weg bent… en je maakt mij niet wijs…. OK we horen het zo wel… doei.” Claudia hangt op. “Kom gauw wassen, we zullen even moeten wachten met aankleden.”

Beide lopen naar het keukentje in de winkel en Claudia pakt een paar washandjes en wat zeep. Ze zepen zich zelf en elkaar in. Maar ja onder het inzepen kunnen ze weer niet van elkaar afblijven. En met de zeep op hun lichaam glijden ze over elkaar heen, proberen elkaar vast te pakken, pakken elkaar borsten en proberen elkaar in het kruis te grijpen. Ook weer een lekkere ervaring denkt Petra.

“We moeten nu wel een beetje voort maken.”

“OK, een andere keer beter,” zegt Petra.

“Precies, kom even afspoelen en afdrogen. Klaar.”

Beide staan naakt gewassen en gedroogd in de keuken van de winkel.

“We kunnen toch wel alvast wat satijnen blouses passen” zegt Linda.

“Ja, en ik heb daar achterin ook nog wel een paar rokjes.”

Beide lopen naar achter in de winkel en halen een paar blouses uit het rek.

Petra trekt een satijnen blouse aan en gelijk gaan haar tepels, door de aanraking met de stof, stijf recht vooruit staan.

“Mooie kleur?” Vraagt Claudia.

“Ik weet niet, donker blauw is nu niet direct mijn kleur.”

“Ik heb hier nog een witte, dan doe jij die en dan doe ik die blauwe van jouw aan.”

Zo gezegd zo gedaan. Beide blouses worden dicht geknoopt en dan komen de strakke rokjes aan de beurt. Deze zijn ook van een glimmend materiaal maar toch nog behoorlijk wat stretch. Ze nemen een maatje kleiner zodat het rokje nog strakker komt te zitten. Beide het zelfde rokje nemend wurmen ze zich erin. Echt lekker strak zitten hun billen in het rokje. Het kan niet anders, ze moeten elkaar weer even aanraken, betasten, aaien en strelen. Vooral de aanraking op je borsten is een heerlijk gevoel met dat satijn vindt Petra. “Weet je wat, we doen het zelfde als ik straks heb gedaan.”

“Wat bedoel je?”

“Nou in de etalage, maar dan samen. Kijken wat die twee doen als ze ons zo zien.”

“Maar dan moet het wel wat uitdagender” vindt Claudia.

“We kunnen onze rokjes verder omhoog doen. En nog wat knoopjes los aan de bovenkant van de blouses.”

“En we kunnen ook nog stay up kousen aantrekken, staat ook sexy. En als we dan samen een leuk standje doen…”

“Ja! Bijvoorbeeld jij staat met een hand in je blouse en ik zit voor jouw met mijn benen iets uit elkaar en ik kijk zo onder je rok naar je kutje. Of zoiets.”

“Ja, dat doen we vlug ik pak even de stay ups. Zwarte maar doen?”

“Is best,” Petra begint haar rokje zover omhoog te werken over haar strakke billen als het maar kan. Nu nog iets verder en je ziet haar kale pruim.

Claudia terug met de stay ups, ze halen ze snel uit de verpakking en trekken ze aan. Petra helpt Claudia nog even met haar rokje, de bovenste knopen zover los dat hun borsten er bijna uitvallen en klaar zijn ze. Nu vlug de etalage in.

“Wacht” zegt Claudia, “ik doe nog even de deur van het slot dan kunnen ze binnen komen en kunnen wij nog even blijven staan.”

Petra stapt alvast in de etalage en Claudia ook nadat ze de deur van het slot heeft gedaan. Petra zit al, er lopen op dit moment geen mensen direct voor de etalage. Claudia komt achter Petra staan, zodanig dat Petra mooi met haar hoofd tussen haar benen kan. De boorden van de blouses worden iets open gedaan. “Als ik er nu echt een borst uit laat” vraagt Claudia “dat kan toch wel?”

“Dan doe ik dat ook.” Beide draperen de satijnen blouse zodanig dat een borst van elk duidelijk zichtbaar is. Van de andere borst onder de satijnen blouse is duidelijk de stijve tepel zichtbaar. Petra heeft haar benen iets uit elkaar en je hoeft niet moeilijk te doen om haar kale kut te kunnen zien. Petra werpt een blik omhoog en kijkt inderdaad recht in de kut van Claudia. Ze kan het niet helpen maar steekt toch even een hand onder haar rokje. Nee nu niet.

“Let op daar komen een paar mensen aanlopen. Stil blijven zitten nou.”

De mensen komen voorbij, kijken even vluchtig in de etalage tijdens het voorbij lopen maar merken niets op. Dan komen in de verte Linda en Jennie aangelopen. “Daar komen ze. Stil zitten nu.”

Claudia staat muisstil en kijkt een beetje omhoog, ze heeft een hand op haar ontblote borst gelegd en haar andere hand houdt ze stil net iets bij haar kruis vandaan, de vingers gespreid alsof ze zichzelf wil gaan betasten. Petra zit met haar benen wijd, omhoog te kijken recht onder de rok van Claudia. Haar ene hand is naast haar voor steun en haar andere hand heeft ze op de binnenzijde van haar dij gelegd. Ze raakt net de boord van de stay up kous nog en aangezien de stay up kous behoorlijk ver opgetrokken is, tot bijna in haar lies, raken haar vingers ook de buitenste schaamlippen. Heel stil blijven ze zitten.

Jennie en Linda komen dichterbij ze hebben iets in de gaten, ze worden als het ware naar de etalage ruit toe gezogen. Arm in arm komen ze uiteindelijk voor de ruit staan en kijken hun ogen uit hun hoofd. Uit haar ooghoek ziet Claudia hun met elkaar praten. Wat er gezegd wordt hoort ze niet maar aan hun houding te zien hebben ze er wil schik mee. De hand van Linda wijst met de wijsvinger recht vooruit naar de hand van Petra die ze op haar kut houdt. “Ze wijzen naar jouw kut” murmelt Claudia tussen haar lippen. Tegelijk ziet ze dat Linda haar wijsvinger nu terug trekt en haar hand ziet ze verdwijnen onder de rok van Jennie. Ze tilt de rok van Jennie zo hoog op dat Claudia goed zicht krijgt op haar schaamstreek. Claudia houdt Petra op de hoogte van wat er allemaal voor de etalage gebeurt.

Linda gaat nu achter Jennie staan, nog steeds de rok hoog ophoudend. Links en rechts kijkt ze, er komen geen mensen aan. Ze grijpt om de middel van Jennie heen en begint de kut van Jennie te masseren dwars door de seamless panty heen.

Claudia kan het niet echt duidelijk zien maar heeft wel iets in de gaten, want ze ziet wel dat Jennie een panty aanheeft, maar naden ziet ze niet. De vingers van Linda bewegen nu tussen de schaamlippen van Jennie en plots verdwijnt haar middelvinger compleet in Jennie ’s kutje.

“Oh nee! Kreunt Claudia.

“Wat gebeurt er?” Vraagt Petra.

“Oh niets, blijf jij maar naar mij kijken. Claudia laat zich iets door de knieën zakken en komt zo dichter bij het gezicht van Petra.

“Wat doe je?” Vraagt deze.

“Ik wil je adem voelen op mijn lippen, en misschien nog wel meer.”

Petra raakt nu met het puntje van haar neus de clit van Claudia aan. Ze blaast tussen haar schaamlippen door. “Oh lekker” hoort ze Claudia zeggen.

Linda heeft naast een vinger in de spleet van Jennie nu ook een hand onder haar truitje gestoken en begint haar borsten te masseren. Jennie steekt haar bekken naar voren, bijna raakt ze de ruit.

“Ja, nu moet je kijken” waarschuwt Claudia Petra. Petra laat haar hoofd zakken om door de ruit naar buiten te kunnen kijken. Hierbij strelen haar haren de schaamlippen van Claudia die nu als het ware boven op het hoofd van Petra is gaan zitten. Petra kijkt nu direct naar de onderbuik van Jennie en ze heeft het gelijk in de gaten.

“Een seamless panty, wat een geil gezicht. Die wil ik ook.”

 Claudia vragend, “seamless panty?”

“Ja, dat is een panty zonder naden. Het lekkere daaraan is dat hij volledig je lichaam volgt, uiterst rekbaar zodat je gegemakkelijk een vinger bij je naar binnen kan laten gaan, de panty gaat dan door zijn rek gewoon met je vinger mee naar binnen.

“Dat wil ik ook proberen” is Claudia ’s reactie. Ze ziet nu dat Linda achter Jennie vandaan ook dicht bij de ruit komt staan. Ze tilt haar rokje op en ze zien ook bij haar een seamless panty maar Linda heeft er nog mooie kousen overheen aangetrokken. De beide meiden in de etalage weten niet wat ze zien. Beide zitten nu opeens met een hand in hun kruis, lekker met hun kale kut te spelen. De andere handen strelen de borsten door de satijnen blouse heen.

Linda en Jennie staan voor de etalage het schouwspel aan te kijken met elk een vinger bij de ander in de spleet. Zo staan ze even heerlijk te bewegen, te bewegen tegen de vinger van de ander op. De warme gevoelens in hun onderbuik worden nog versterkt door het geen ze zien in de etalage.

In de etalage gebeurt bijna hetzelfde alleen gebruiken Claudia en Petra hun eigen vingers. Claudia ziet in de verte een paar mensen aankomen en maakt dat de anderen duidelijk. Ze wijst Linda naar de deur in de winkel, die begrijpt de boodschap en neemt Jennie mee naar binnen. Gauw sluiten ze de deur. Maar Claudia en Petra zitten nog met hun hele hebben en houden in zicht midden in de etalage. De mensen, drie vrouwen komen dichterbij. Claudia en Petra maken geen beweging. Hun handen en vingers hebben het werk gestaakt maar zitten of hangen nog dicht bij hun erogene zones.

De drie vrouwen willen langs lopen maar opeens zien ze de middelste vrouw wijzen en gelijk komen de drie vrouwen met hun gezicht dicht tegen de etalageruit staan. Claudia ziet nu hun blikken over hun lichamen dwalen. Uiteindelijk blijft hun blik stil houden op het kruis van Petra, want die is het meeste nog in zicht. Petra durft geen adem meer te halen en voelt haar vingertoppen pulseren door de bloeddruk op haar schaamlippen. Een van de vrouwen gaat op haar hurken voor de etalage zitten om zo een nog beter uitzicht te hebben op het kruis van Petra. Muisstil is het in de winkel, ook Linda en Jennie, die achter het kledingrek alles kunnen zien, durven niet te bewegen en geen geluid te maken. Ze horen de vrouwen door de etalageruit zachtjes tegen elkaar praten. Wat er gezegd wordt kunnen ze alleen maar naar raden. Het zal ongetwijfeld gaan over het glad geschoren kutje van Petra. Petra nog steeds naar het kruis van Claudia kijkend ziet daar nu langzaam een streepje nattigheid tussen haar schaamlippen ontstaan. En dat maakt het alleen maar moeilijker voor haar. Ze kan niet anders. Haar vingers bewegen, bewegen langzaam over haar clit heen. Ze hoopt maar dat de drie vrouwen voor de etalage het niet in de gaten hebben. Claudia die een beter zicht heeft op de drie vrouwen ziet ze nu wijzen naar het kruis van Petra. Ze proberen Petra in haar ogen te kijken, maar dat lukt niet. Claudia ziet nu dat de dames Petra proberen te imiteren. Degene die op haar hurken voor de etalage zit houdt precies op dezelfde manier haar vingers voor haar kruis. De twee andere dames kijken en vergelijken. Het enige verschil is dat de dame op de hurken een nette slip aan heeft, maar toch laat ze haar vingers tegen de stof van het slipje aan bewegen. Een tweede dame tilt nu haar rok iets omhoog en laat de twee andere zien hoe zij erover denkt. Onder haar rok, ziet Claudia vanuit haar ooghoeken, een zwarte, licht glanzende panty tevoorschijn komen. Of ze daar nu een slipje onderaan heeft blijft raden. Petra op haar beurt kan het niet laten om de druk van haar vingertoppen op haar clitje op te voeren. De dame op haar hurken doet precies zo en ook die ene met de glanzend zwarte panty drukt haar vingers in haar kruis door het nylon van de panty heen. Nu kan de laatste van de drie niet achter blijven en ook zij laat een hand onder haar rok verdwijnen, kijkend van links en rechts en dan weer naar Petra beweegt haar hand onder haar rok. De drie vrouwen hebben er schik in en kijkend naar Petra en naar elkaar wordt de intensiteit van sensuele massage opgevoerd. De vrouw, die als laatste haar hand onder haar rok stak, doet ook mee, alleen een zekere schaamte is zichtbaar in haar ogen, ze weet zich met de situatie geen raad, maar toch blijft ze haar hand bewegen. Weer kijkend van links naar rechts, naar haar vriendinnen en naar Petra, wordt ook bij haar de schroom langzaam vervangen door wellust, door niet meer te stoppen geilheid. Natuurlijk zijn geen van drieën ooit in zo’n situatie beland, een life show midden in een winkelstraat, ze hebben natuurlijk ondertussen wel in de gaten dat het geen paspoppen zijn daar in de etalage. De vrouw op haar hurken probeert contact te leggen met Claudia, ze knipoogt een paar keer en maakt met haar lippen een zoen beweging richting Claudia. De tweede vrouw gaat met haar tong langs haar lippen en beweegt een hand over haar borsten. De wat schuchtere vrouw doet niets dan alleen maar rond kijken. En haar hand bewegen onder haar rok, die, zo lijkt het wel, steeds sneller gaat. Claudia probeert door haar lippen heen fluisterend Petra op de hoogte te brengen van wat er voor haar neus gebeurt. “Ze zitten continue naar je kruis te kijken en zitten aan hun eigen clit te friemelen” fluistert ze. “Oh! Nou zal je het hebben… er komt daar een stel aan. Stevig arm in arm.”

De schuchtere vrouw heeft het ook in de gaten en waarschuwt de anderen. Ze kijken alle drie om en zien de man en vrouw naderen. Vlug gaan ze gedrieën bij elkaar staan bijna tegen de etalageruit aan. De vrouw die eerst gehurkt zat heeft nog steeds haar rok omhoog en blijft doorfriemelen aan haar clit. Doordat de drie vrouwen dicht tegen de ruit aan staan wordt Petra ontrokken aan het zicht van het stel dat nadert. Petra laat, al kijken naar het vocht tussen de schaamlippen van Claudia, langzaam een vinger tussen haar schaamlippen verdwijnen.

De drie vrouwen zien het ook, de schuchtere vrouw gaat als een razende tekeer tussen haar benen, haar schroom is totaal verdwenen, ze heeft geen oog meer voor de straat, haar aandacht is compleet gefocust op het kruis van Petra. Claudia houdt nog steeds fluisterend Petra op de hoogte van wat er allemaal gebeurt. Doordat Claudia goed zicht heeft op de drie vrouwen kan ook zij, zich maar moeilijk in bedwang houden.

Achter het kledingrek zijn Linda en Jennie ook behoorlijk onder de indruk van wat er zich allemaal afspeelt. Achter het rek, uit het zicht, gaan een viertal handen op zoek, op zoek naar het door nylon bedekte lekkers. Het strelen van de schaamlippen door de seamless panty heen is een heerlijke ervaring, als je er eenmaal aan begint krijg je er geen genoeg van. Petra en Claudia horen dan ook zuchtende en steunende geluiden vanachter het rek komen. Claudia fluistert.”Nou is het wel genoeg, ik hou het niet meer uit zo, mijn bovenbenen beginnen te trillen en ik krijg een enorme jeuk in mijn kut”

Petra kan een lach niet onderdrukken en fluistert zullen we het dan maar opgeven?

“Is goed, ik tel tot drie en dan til ik mijn rok omhoog, ga dan iets door de knieën en dan kan jij mij lekker likken.”

Petra repliceert, “OK en dan kan ik lekker mijn vingers echt eens even door mijn sleuf laten gaan en over mijn clitje wrijven.”

“Let op daar komt ie.” Claudia telt af, “drie, twee, een…. “

Claudia gaat door de knieën, tilt haar rokje omhoog en spreid met haar hand haar schaamlippen, Petra gaat gelijk met haar hoofd iets omhoog en laat haar tong vol door de spleet van Claudia gaan, tegelijk steekt ze bij zichzelf twee vingers naar binnen en haar andere hand stimuleert haar clit.

Linda en Jennie zien het allemaal gebeuren en steken bij elkaar ook een vinger naar binnen wat een heerlijk gevoel is dat met het nylon van de seamless panty om hun vinger.

De drie vrouwen voor de etalageruit weten niet wat ze beleven, ze likken bijna de etalage ruit. Zo te zien komt de schuchtere vrouw klaar net op het moment dat Petra haar twee vingers laat verdwijnen in haar kut.

Claudia die haar nu direct aankijkt, ziet haar ogen draaien in de oogkassen en haar mond open gaan waarna haar tong over haar lippen gaat. De rok van de vrouw is nu toch verder omhoog gekropen, al heeft ze dat ongetwijfeld zelf niet in de gaten. Claudia ziet nu twee in nylon kousen gehulde benen, de nylons vastgemaakt aan jarretels met daar over een toch iets doorzichtig nylon slipje. De vrouw gaat als een bezetene te keer met haar vingers, waardoor een behoorlijk deel van het witte nylon slipje tussen haar schaamlippen is verdwenen.

En dan gebeurt het.

De vrouw, buiten zinnen, gooit al haar remmen los.

“Nou moet je kijken” waarschuwt Claudia Petra. Ook de twee andere vrouwen voor de etalage richten zich op de schuchtere vrouw. Ze houden haar aan weerszijde vast met een arm om haar middel. Zodoende kan ze onderuit zakken. Haar knieën begeven het en aan het trillen van de bovenbenen te zien staat het te gebeuren. Iedereen kijkt met ingehouden adem, ook Linda en Jennie zijn van achter het rek vandaan gekomen en kijken ook wat er gebeurt. De twee vrouwen aan weerszijde kunnen haar maar net vasthouden. Als een razende gaan nu haar vingers, twee vingers tussen haar schaamlippen en twee vingers over haar clit.

En dan horen ze een oerklank vanaf de straat de winkel inkomen en tegelijk zien ze de nylon slip van de vrouw donker kleuren. De vrouw blijft haar vingers in en over haar kut en clit bewegen. Over haar bewegende vingers stroomt het vocht. Nog een oerkreet. Haar hand trekt nu de slip uit haar kut opzij. Gelijk verdwijnen er drie vingers in haar kut en gaan als een bezetene tekeer. En dan zien ze de vrouw verkrampen, haar drie vingers stevig in haar kut houden stil. Ze trekt haar vingers in een keer terug en een gigantische straal vocht klettert tegen de etalageruit aan. Ze stoot haar drie vingers weer naar binnen, houd ze daar even stil, haar andere vingers gaan razend heen en weer over haar clit, ze trekt haar vingers er weer uit en weer een straal en nog een en nog een kleintje en dan valt de vrouw slap in de armen van de andere twee. Ze tillen haar op houden haar tussen zich in, trekken haar rok naar beneden en met een laatste hartstochtelijke blik naar Claudia en Petra gaan de drie vrouwen weer op weg.

Claudia en Petra kijken ze na en zien nog een straaltje langs de nylons van de vrouw lopen.

Joyce

4

5

Ze draaien zich snel om en stappen de etalage uit in de armen van Linda en Jennie. Wat een fantastisch schouwspel.

“Dus jij bent Jennie” zegt Claudia en stelt zich voor. “Je ziet er goed en mooi uit, vooral die seamless panty vind ik een plaatje.”

“Dank je” zegt Jennie, “jullie tweeën zien er ook mooi uit, vooral in de etalage, dat was echt een hit.”

“Laat jullie eens bekijken” zegt Petra. “Kom Linda even naast Jennie en dan eerst de achterkant.” Linda gaat naast Jennie staan en steken hun billen naar achteren. Claudia en Petra beginnen de achterkant te inspecteren.

Langzaam tasten ze de hele achterkant af met hun handen, beginnend bij de pumps van de meiden en dan naar boven, de kuiten, de knieholtes, dijbenen en dan de billen. Alles wordt gecontroleerd en betast.

“Ik vind de nylon kousen over de panty iets speciaals hebben. Kijk de panty zelf is niet glad maar met de kousen erover zijn ze zo mooi glad en glanzend.”

“Ja, plus dat ik het een geil gezicht” vindt zegt Petra.

“Maar het mystieke van het naadloos over de schaamstreek is fenomenaal” zegt Claudia en bevoelt de schaamstreek van Jennie met haar volle hand. Petra doet hetzelfde bij Linda. Linda en Jennie bewegen hun achterwerk heen en weer, gaan iets door de knieën waardoor de aanrakingen op hun schaamgebied nog intenser wordt. Met hun vlakke hand drukken ze tegen de schaamlippen, wat met het nylon van de seamless panty ertussen voor beide partijen een heerlijk gevoel teweeg brengt.

“Dit wil ik ook” zegt Claudia.

“En anders ik wel” is Petra’s reactie “maar dan wil ik ook net als Linda met nylon kousen. OK, draai jullie maar om dan kunnen we de voorkant eens even onder een vergrootglas leggen.”

Beide dames draaien zich langzaam om en de venusheuvel komt nu goed in zicht en beter nog als ze hun bekken naar voren kantelen. Weer gaan de handen van Petra en Claudia over de benen van onder vandaan naar boven en waar de benen samen komen zien ze dat de panty al behoorlijk tussen de schaamlippen is verdwenen. Een donkere streep tussen de schaamlippen geeft aan hoe nat de twee dames zijn.

“Nou, nou jullie hebben er zin in” is Petra’s reactie. Gelijk verdwijnen er weer een paar vingers van Jennie en Linda tussen hun lipjes.

“Wat een heerlijk geil gezicht,” Claudia zit er met haar neus boven op, of eerlijk gezegd er bijna tegenaan.

“Als jullie nu eens jullie lipjes een beetje opzij trekken,” stelt Petra voor, “dan hebben we een nog beter gezicht.”

Jennie en Linda proberen door de nylon stof hun schaamlipjes opzij te houden en door de rekbaarheid van de panty lukt dat goed. Op deze manier komen de clitorissen in het zicht. Petra kijkt vragend naar Claudia, “zullen we” is in haar ogen te lezen. Het behoefd geen verdere uitleg en tegelijk vallen Petra en Claudia met open mond de clitorisch aan van Linda en Jennie. Door het nylon heen zuigen ze aan de clitorisch die zodoende tegen het nylon geperst worden en aan de kreten van Linda en Jennie te horen is dit wederom een fantastisch gevoel. De lippen hangen aan de clitorisch en bij elk verdwijnt een vinger zover mogelijk naar binnen. Op dit moment is er al bijna geen weg meer terug maar toch? Willen ze dit? Of nog niet?

Linda is de eerste die onderbreekt, ze kan er niets aan doen maar ze wil dit nog langer laten duren, nog langer genieten, nog meer opgeladen worden. “Wauw” steunt Linda. “Oh alsjeblieft stop, stop, ik hou het bijna niet meer.” Linda trekt zich terug van de lippen en aanrakingen van Petra. “Laten we nog even wachten, laten we de spanning er nog inhouden.”

“OK?” Met tegenzin geeft ook Jennie toe.

Claudia en Petra likken hun lippen af.

Linda neemt nu het heft in handen en probeert de boel te organiseren.

“OK dames, wat dachten jullie ervan om straks, met z’n vieren, even een vorkje te gaan prikken bij dat restaurant hier om de hoek?” Prima idee vinden ze.

“Goed,” gaat Linda verder, “gaan we ons eerst fatsoenlijk kleden toch?” Fatsoenlijk? Is de reactie. “Nou ja, dusdanig dat we er niet aanstootgevend bij gaan lopen. Dus dat wil zeggen dat we er in eerste instantie ordentelijk uitzien maar dat we van elkaar weten hoe sexy en uitdagend we er eigenlijk bij lopen. Wie heeft er een voorstel?”

“Nou, die seamless panty is me wel wat, dat wil ook wel eens voelen en bevoelen bij mezelf.” Zegt Petra

“Dat dacht ik al” en Linda haalt uit haar tas een paar seamless panty’s te voorschijn. “Hier trek aan, huidskleurig is dat OK?”

“Prima” antwoord Petra.

“Voor mij ook, alleen wil ik er nog een paar nylon kousen overheen aantrekken met een mooie naad en hiel. Zegt Claudia.

“Oh, maar dat wil ik ook” zegt Petra, die haar stay ups al voorzichtig heeft uitgetrokken en nu de seamless panty uit de verpakking haalt.

“Dan kan ik niet achter blijven en wil ik natuurlijk ook nylons over mijn panty aan” is Jennie ’s reactie.

“OK, Claudia? Heb jij nog een paar torseletjes? Dan loop ik nog gauw even naar de winkel om een paar nylon kousen te halen.” En weg is ze.

Claudia gaat ondertussen op zoek naar twee passende torseletjes. Jennie helpt Petra met het aantrekken van de seamless panty wat ze heel zorgvuldig doet en goed controleert of alles goed komt te zitten, speciaal in het kruis gedeelte. Petra vindt dat helemaal niet vervelend, een paar handen over haar onderlichaam die her en der de nylon panty op de juiste plaats bewegen. Vervolgens trekt Jennie de panty hoog op aan het brede boord. Hierdoor wordt de panty gelijk tussen haar schaamlippen getrokken en komt strak over de venusheuvel te zitten. Even gaan een paar vingers van Jennie door de spleet die de panty tussen haar schaamlippen heeft gemaakt heen.

“Oei, wat een lekker gevoel, hier voel zelf maar” en Petra gaat met twee vingers over haar kut heen en automatisch verdwijnen die tussen haar schaamlippen. Ook voelt Petra haar piercing druk uitoefenen op haar clit. Ze gaat met haar andere hand over haar piercing heen en slaakt een zucht van geiligheid.

“Lekker?” Vraagt Jennie.

“Heerlijk” is Petra’s reactie. “Wacht eens even proberen….”

Petra komt met haar bekken naar voren op Jennie af, “blijven staan” zegt ze. En ze drukt haar kut tegen die van Jennie aan. “Oh heerlijk…” ze bewegen langzaam, schuren hun onderlichamen tegen elkaar. De panty’s maken het tot een feest.

“Wacht, kom, op de vloer…” stelt Petra voor en beide zakken tegelijk naar de vloer waar ze wijdbeens de benen langs elkaar steken en zo hun kutjes nog meer tegen elkaar kunnen drukken. En zo beginnen ze tegen elkaar op te rijden. Om de druk vast te houden of te verhogen op hun schaamlippen hebben ze elk een been van de ander vastgegrepen en trekken zo naar elkaar toe. Ze kunnen het niet helpen maar door het gevoel van de panty over hun benen en op hun kut krijgen ze het weer behoorlijk voor hun kiezen. Ze likken elkaars benen en hielen en tenen. Petra begint te zuchten en te steunen en ook Jennie blijft wat dat betreft niet achter.

Het is maar goed dat Claudia weer terug komt met twee torseletjes.

“Zo… zo… als je ook maar even niet oplet… Wel een geil gezicht overigens. Kom meiden van de vloer en passen.”

Petra en Jennie laten elkaar los en Petra staat op, Jennie maakt gelijk van de gelegenheid gebruik om met haar volle tong door het kruis van Petra te glijden. Een rilling gaat er door Petra heen.

“Nou is het klaar Jennie. We moeten wel wat opschieten, ik heb eigenlijk trek gekregen en wil wel een hapje gaan eten.” Ook Jennie staat op, doet gelijk haar truitje en bh uit en krijgt een torselet van Claudia aangereikt. Claudia helpt haar met aantrekken en ook Petra assisteert. Jennie vindt het heerlijk, twee vrouwen die rondom haar heen lopen en haar lichaam aanraken en er voor zorgen dat ze van die heerlijke lingerie kan dragen. Het torselet wordt aan de achterkant door Claudia vastgesnoerd en aan de voorkant legt Petra Jennie ’s borstjes in de cups, ervoor zorgend dat de tepels recht naar voren steken over ruim over de rand van de cups heen.

“Zit het niet te strak” vraagt Jennie.

“Dat moet ook wel een beetje,” antwoord Claudia, “krijg je een nog beter figuurtje door. Zo dat zit, de voorkant ook goed?” Prima vindt Claudia. “Nu jij.”

Petra ondergaat hetzelfde als Jennie, ook haar tepels zijn recht naar voren gericht, had ze eigenlijk niet verwacht, normaal hangen ze een beetje naar beneden maar nu door de vorm en de half cups steken haar borsten recht vooruit. Linda komt ook weer binnen met een paar nylon kousen. Voorzichtig worden de nylons uit de verpakkingen gehaald en aangetrokken, onder het toeziend oog van Linda worden de naden strak en recht in het midden van de benen getrokken. De jarretels worden vast gemaakt en het resultaat bekeken. Ook Linda trekt haar strakke rokje en truitje uit en gaat naast de Petra en Jennie staan. Drie fantastisch lijven staan naast elkaar en zo verschrikkelijk sexy. Claudia die een laatste inspectieronde doet langs de lichamen kan haar handen niet van de lijven af houden. Her en der corrigeert ze nog even wat, speciaal aandacht krijgen de kruisjes van de dames.

“Ja, stop maar, nou zit het wel goed hoor” zegt Petra.

“Nou net had je er geen problemen mee” reageert Jennie gelijk.

“Nee lieverd net niet.” Petra geeft Jennie een zoen op haar mond, “je bent een lieve schat, maar nu moeten we wel voortmaken als we nog iets willen eten.”

“Ik moet mijn panty en kousen nog even aantrekken dan ben ik ook bijna zover. Wat trekken we eroverheen aan?” Jennie kijkt vragend naar de anderen.

“Oh,” zegt Claudia “we hadden bedacht dat een mooie satijnen blouse eroverheen wel lekker zou zitten en daaronder ook een mooie satijnen nauwsluitende rok net boven de knie. Petra weet ze wel te hangen, ik trek eerst even panty, kousen en torselet aan, wil jij me even helpen Linda?”

Dat laat Linda zich geen tweede keer zeggen en helpt Claudia mee haar mooi lichaam te verpakken. Petra heeft de blouses en rokken gepakt en hangt ze even in het rek. “Er zijn verschillende kleuren” zegt ze “maar dat geeft niet, qua model zijn ze allemaal het zelfde. De rok heeft in plaats van de rits aan de achterkant er een aan de voorkant. Wie wil welke keur?”

“Ik neem wel een witte rok met blauw blouse” zegt Claudia, “past beter bij mijn witte pumps.”

“Dan neem ik een blauwe rok met een rode blouse, mijn pumps zijn zwart, dus dat past wel. Jennie en jij?”

“Ik weet het niet” zegt ze, “zwarte blouse en rode rok?”

“Dat kan” zegt Petra “dan blijft er voor mij witte blouse en zwarte rok over. Dat past allemaal keurig bij elkaar.”

De dames kleden zich verder aan en ook Claudia is met de hulp van Linda ook zover. Ze laten hun kousen voeten in de pumps glijden. Ze bekijken zichzelf en elkaar in de spiegel. Wat gelijk opvalt, zijn de tepels die door de dunne satijnen blouses heen priemen.

“Zit behoorlijk strak mijn blouse” zegt Petra.

“Ach, geeft niet, hebben we allemaal wel, anders doe je nog een extra knoopje los.”

“Maar dan moeten we dat wel allemaal doen” zegt Petra. En van elke blouse wordt nog een extra knoopje losgemaakt. De bovenkant van de borsten zijn nu goed in het zicht alleen de tepels blijven nog bedekt. Alleen blijft er wat dat betreft bijna niets te raden over want de tepels prikken aardig door het strak zittende satijn heen.

“Kunnen we zo?” Ze kijken naar elkaar.

“Het rokje zit lekker alleen heeft geen split” stelt Jennie vast.

“Dan doe je de rits iets naar boven.”

“Naar boven?”

“Ja, deze rits kan boven en beneden open. Kijk maar er zitten twee zippers aan.”

Jennie doet de rits aan de onderkant iets omhoog. “Zo kan ik beter lopen” zegt ze.

“Maar als hij strak zit voelt het lekkerder op je benen reageert Claudia.”

“OK vooruit dan maar” en de rits gaat weer naar beneden.

“Iedereen nu klaar!” Roept Linda ongeduldig. “Goed pak je tas dan gaan we.”

Linda pakt nog gauw even haar plastic tas mee.

“Wat moet je met die tas?” Vraagt Petra.

“Dat zal je straks wel zien” is haar antwoord. Ze lopen de winkel uit, Claudia draait de boel op slot en daar gaan, vier vrouwen op een rij alle vier het zelfde gekleed, ze weten van elkaar wat er echt onder de kleren schuilgaat. Armen worden om het middel geslagen, zo nu en dan zakt een hand iets af naar een bil gehuld in strak satijn. Door het lichtte briesje, wat een toch wel kil temperatuurtje heeft, gaan de tepels nog strakker in de satijnen blouses staan. Ze zien het van elkaar en beginnen te giechelen.

“Heerlijk” is Petra’s reactie op hun vertoon. “Helemaal mee eens” antwoord Linda. De twee geven elkaar vluchtig een kleine tongzoen. Jennie en Claudia, die elkaar eigenlijk nog maar een uurtje geleden voor het eerst zagen, lopen ook gearmd naast elkaar. Het satijn wat hun dijen omspant schuurt tegen elkaar. “Lekker toch?” “Prima” antwoord Jennie.

Het lopen valt op zich eigenlijk wel mee in de strakke rokjes.

“Je hebt inderdaad gelijk Claudia” zegt Jennie, “als het rokje wat strakker zit, voelt het beter. Alleen kan je er niet zo snel in lopen.”

“Snel lopen is nu juist niet de bedoeling, je geniet er dan meer en langer van toch?”

Ze komen aan bij het restaurant. Het meisje van de bediening wijst hun een tafel aan. “Kunnen we die niet nemen” vraagt Linda haar, wijzend op een tafel in de hoek.

“Oh, is ook prima hoor.”

Voorzichtig schuiven ze naar hun plaats, trekken de rok strak onder de billen en gaan zitten. “Zo even rust, kunnen we even op adem komen” zucht Petra.

“Was het dan zo inspannend?” Vraagt Jennie.

“Nou inspannend, ja eigenlijk ook wel, maar meer is het toch eigenlijk wat je zo op een middag allemaal ervaart. Ik had dit bij het opstaan vanmorgen niet kunnen dromen?”

Neen, ik ook niet, ik heb wel vaak fantasieën wat dat betreft maar dit? Neen, had ik ook niet van kunnen dromen” is Claudia ’s antwoord. “En jij Linda, had jij dit gedacht vanmorgen?” “Nee, zeker niet, alleen was ik vanmorgen wel de deur uitgegaan met het idee van, ik wil iets speciaals beleven vandaag, en dat is tot nu toe meer dan verwacht gelukt.”

Het meisje van de bediening komt langs en neemt eerst de bestelling van de drankjes op en laat de menukaarten achter. Gevieren duiken ze in het menu en heerst er even een moment van stilte. Plotseling voelt Petra een warme voet langs haar benen wrijven. Ze kijkt naar Linda tegenover haar maar die is druk in de weer met de menukaart. De warme voet gaat bij haar benen omhoog en omlaag. Petra schuift haar benen iets naar voren. En kijkt Jennie die naast Linda zit aan maar van haar ook geen reactie. Laat maar denkt ze en begint weer door het menu te bladeren. De warme voet op haar benen gaat steeds verder naar boven en probeert onder haar rokje te komen. Dat is niet zo gemakkelijk bij zo’n strakke rok. Voorzichtig gaat Petra met een hand onder de tafel en kan zo net de grote teen van de voet aanraken. Ze kijkt over haar kaart heen naar Linda, die op haar beurt over de kaart Petra aankijkt. Een klein knipoogje maakt het Petra duidelijk dat Linda haar zit te plagen. Ze knijpt even in de grote teen, Linda trekt haar voet ietsjes terug zodat Petra er niet meer bij kan. Petra pakt vervolgens de lip van de rits van haar rokje en trekt die zover omhoog dat ze nu gegemakkelijk haar benen iets kan spreiden onder de tafel. Op het moment dat haar hand weer boven tafel komt voelt ze de warme voet van Linda weer tegen haar ene been opschuiven. Nu kan Linda verder naar boven en komt zo wel heel gegemakkelijk bij het door de seamless panty bedekte poesje van Petra. Ze plaats haar voet direct tussen Petra’s benen. Als Petra nu iets naar voren schuift voelt ze de druk van de voet op haar schaamlippen. Haar ogen sluiten zich heel even en bij het openen kijken Linda en Petra elkaar diep in de ogen. Petra op haar beurt wipt een voet uit de pump en gaat nu dezelfde weg bij Linda. Haar voet kruipt ook bij de benen van Linda omhoog tot hij tegengehouden wordt door de zoom van het rokje. Linda gaat even iets verzitten en de voet van Petra verdwijnt onder haar rok. Doordat de rok strak zit moet Petra behoorlijk duwen om het kruis van Linda te bereiken. Linda schuift nog een paar keer heen en weer, en ja hoor, de voet van Petra rust op het kruis van Linda.

“Kan je zo moeilijk stil zitten” vraagt Claudia aan Linda.

“Ach, die rok zit toch wel strak” antwoord ze. “Ik doe de rits even iets open.” Vervolgens slaat ze het tafelkleed terug en pakt de zipper van de rits. Claudia, naast haar, kijkt mee en ziet bij het omhoog ritsen de nylon voet van Petra te voorschijn komen.

“Oh jullie, het is ook niet te geloven hé. Jullie kunnen gewoon niet van elkaar afblijven.”

“Wat is er,” de nieuwsgierigheid van Jennie is ook gewekt.

“Ze zitten voetje te vrijen” antwoord Claudia haar.

“Oh, maar dat kunnen wij ook toch?” Natuurlijk en gelijk laat Claudia een pump van haar voet glijden en beweegt haar voet richting Jennie. Ze drukt met haar voet tegen Jennie ’s pump aan zodat zij die ook van haar voet kan laten wippen. Even hebben de twee voetcontact onder de tafel en voelen elkaars warmte. Dan gaan ook die voeten zich een weg banen over het gladde nylon heen.

“Oh, best lekker” zegt Claudia, “en spannend” zegt Jennie. Het duurt maar even en dan zijn ook de ritsen van Claudia en Jennie iets naar boven getrokken en hebben hun voeten het lekkere nestje gevonden. De vier dames blijven zo zitten en verdiepen zich in de menukaart. Zo nu en dan gaat er even iemand iets verzitten om het contact voet versus venusheuvel wat aangenamer te laten worden. Het menu wordt uitgezocht, het meisje komt langs om de drankjes te brengen en de wensen te noteren. Doordat het tafelkleed vrij ver overhangt wordt het goddelijke van wat er zich onder tafel afspeelt aan haar oog ontrokken al vindt ze wel dat de dames erg zitten te wiebelen op hun stoel. Het meisje neemt de menukaarten mee.

“Proost, op een heerlijke avond en op ons viertjes,” Petra heft haar glas met rode wijn. Ook de anderen heffen het glas, laten de wijn over de tong rollen en laten het zich smaken. “Heerlijk” zegt Claudia en drukt even haar voet door bij Jennie die gelijk iets rechter op haar stoel moet gaan zitten.

“Ja, ha… heerlijk” is haar reactie. Alle vier schieten ze in de lach.

“Weet je wat” zegt Petra,” doen we de andere pump ook uit, kunnen we nog meer… ach je weet wel.” Gelijk horen we een viertal pumps op de grond vallen en vinden een viertal voeten elkaar in het midden onder de tafel. Het gladde van de nylon kousen doet zijn werk. De voeten glijden langs en over elkaar heen. Zo nu en dan verdwijnt er een voet langs een been en probeert zich een weg naar boven te banen. Maar dan komt er weer een andere nylon voet aangeschoven die dat ook wil proberen. Als het ware vindt er een gevecht plaats van nylon voeten die zich allemaal steeds meer nylon willen toe-eigenen. Jennie vindt het zo opwindend dat ze een hand onder het tafellaken laat verdwijnen en de bovenste zipper iets losser doet zodat ze met haar hand gemakkelijker bij de voet kan komen die haar tussen haar benen beroert. Ze pakt de voet van Claudia voorzichtig beetje en begint de voet tegen haar schede aan te bewegen. Haar ogen rollen in hun kassen. Heerlijk vindt ze dit. Ze gaat met een paar vingers onder de zool van de voet door en beweegt de vingers door haar inmiddels natte gleuf heen. Claudia ziet het allemaal gebeuren en kijkt Jennie geil in de ogen. Haar voet is op weg gegaan langs een been van Petra en komt naast de voet van Linda, samen al voetje vrijend verwennen ze Petra tussen haar benen. “Hemels” is haar reactie.

Linda op haar beurt is het gevecht ondertafel zat en begint een zoektocht naar het kruis van Jennie, ook zij begint samen met een nylon voet van Claudia voetje te vrijen in Jennie ’s kruis. “Zalig” is haar reactie.

Petra en Claudia zitten nu naar elkaar te kijken en gaan dan op hun doel af. Hun nylon voeten in het midden onder de tafel verbreken het contact en schuiven langs elkaar heen ieder bij een been omhoog. Langzaam arriveren ze bij elkaars kruis waar ze respectievelijk de voeten van Linda en Jennie aanraken. Ook hier beginnen de nylon voeten met elkaar te vrijen, en het gefriemel van de voeten heeft direct uitwerking op de erogene zones. Alle vier zitten ze nu lichtelijk onderuitgezakt van elkaar te genieten. Het gefriemel van de nylon voeten tegen elkaar en op de door de seamless panty bedekte gleuven heeft zijn uitwerking op het vochtgehalte tussen de schaamlippen. Nog verder zakken de dames onderuit op hun stoelen, waardoor de benen nog iets verder uit elkaar kunnen en zodoende er meer bewegingsvrijheid is voor de voetjes die vechten om een warm plaatsje tegen een heerlijk nat geworden kruis aan. Ook verdwijnen er meer handen onder het tafellaken. De gemoederen worden aardig opgehitst op deze manier. Jennie komt met een hand weer boven tafel en likt zo ongemerkt mogelijk aan haar vingers.

“Lekker?” Vraagt Linda met een lachje.

“Meid, heerlijk is het, moet je ook proberen.”

“Ik ben nog niet helemaal nat genoeg is haar reactie.” Ze heeft het nog niet gezegd of de voeten van Petra en Jennie zetten een versnelling hoger in. De vingers van Linda jagen over haar clitje heen terwijl ze een grote teen voelt die probeert haar grotje binnen te komen. Ja, nu voelt ze zich ook snel nat worden ze probeert een vinger bij de grote teen te krijgen om zo wat vocht op te kunnen pikken. En waarachtig doordat er een golf van wellust door haar onderbuik jaagt voelt ze ineens een straaltje vocht langs haar vinger gaan. Vlug duwt ze de grote teen weg en duwt twee vingers zover naar binnen als de nylon van de panty het toelaten. Ze sluit haar ogen houdt zich heel stil en trekt daarna de vingers uit haar spleet en laat de twee vingers boven tafel aan de anderen zien. Ze glinsteren helemaal van haar kutvocht en Linda likt voorzichtig maar met veel overgave haar vingers af.

“Normaal is dat het toetje” is Petra’s reactie en alle vier schieten ze in de lach. Dan zien ze het meisje aankomen met dampende schotels. Vlug gaan ze recht zitten, de voetjes worden terug getrokken onder de rokjes vandaan en een ieder probeert onder tafel haar pumps aan te trekken wat natuurlijk een ondoenlijke zaak is. Het meisje zet de schalen met heerlijk eten op tafel, wil weer weggaan maar struikelt bijna over een pump die door de schermutseling onder de tafel vandaan is gekomen. Het meisje bukt zich om de pump op te rapen en kijkt daarbij onder de tafel en ziet daar tot haar verbazing een 8 tal in nylon kousen gehulde benen die behoorlijk in zicht zijn doordat de rokjes van de dames zo ver zijn open geritst. Als gebiologeerd blijft ze net iets te lang onder de tafel kijken. Alle vier hebben ze dat in de gaten en Jennie doet er nog even een schepje bovenop door haar benen langs elkaar te wrijven en daarbij ook de benen van Claudia meeneemt. Gelijk is er een soort van nylon reactie want alle benen beginnen te bewegen en tegen elkaar aan te wrijven. Jennie laat een been aan de kant van het meisje onder de tafel uitkomen en vraagt haar om de pump aan te trekken. Toevallig is het de juiste pump en het meisje pakt de nylon hiel van Jennie ’s voet beet, houdt die ook weer even iets te lang vast en schuift vervolgens met veel aandacht de pump aan Jennie ’s voet. Dank je wel is Jennie ’s reactie. Het meisje gaat rechtstaan en zegt met een rood hoofd “alstublieft en graag gedaan.”

Vlug verdwijnt ze naar de bar. Alle vier kunnen ze bijna het lachen niet houden.

“Kom nu even serieus en eet smakelijk,” onderbreekt Petra de situatie.

“Ik wil wel even mijn schoenen aan” zegt Linda en duikt onder de tafel om haar pumps te zoeken. Gelijk wordt ze omringd door een zestal benen die haar lichaam beginnen af te tasten. Ze voelt een nylon voet over de satijnen blouse gaan een nylon voet boven haar blouse ingaan en over de opeens weer stijve tepels heen glijden. Ze voelt een voet op haar gezicht een nylon teen kriebelt haar oor en over haar benen en tussen haar benen voelt ze nylon. “Jongens, hou nou op.” Ze grijpt de pumps die ze te pakken kan krijgen en komt weer boven tafel. “Lekker” wordt er haar gevraagd?

“Ja, lekker hoor alleen nu even niet, kom hier zijn de pumps,” Linda pakt die van haar en geeft de overige aan de anderen. Ze schuiven de pumps weer aan hun voeten en gaan dan eindelijk aan de hap beginnen. Ondertussen wordt de conversatie op gang gebracht door Claudia.

“Luister,” zegt ze “wat dachten jullie van truth or dare.”

“Wat is dat” vraagt Jennie.

“Je moet van te voren kiezen, kiezen tussen de waarheid vertellen of een uitdaging aan te gaan. Pas als je gekozen hebt mogen de andere een vraag of een uitdaging verzinnen. Lijkt dat jullie wat?”

“Lijkt me spannend” zegt Petra. “Wie begint?”

“Ik wil wel beginnen,” zegt Linda.

“OK, wat kies je?”

“Geef mij maar de waarheid vertellen.”

“OK, wie stelt de vraag?”

“Dat doe ik” zegt Claudia. “Heb je het wel eens met andere vrouwen gedaan en zo ja met hoeveel en wat vond je het lekkerste?”

“Dat zijn drie vragen. Maar goed, ja ik heb het wel eens met een andere vrouw gedaan eentje dus maar. En het lekkerste vind ik het sabbelen en het tong strelen aan en op en over mijn clitje. Dat kan een vrouw als geen beste.”

Ze nemen allemaal weer even een hap en de volgende bied zich aan. Petra.

“Geef mij ook de waarheid vertellen” maar.

“Dan heb ik een goeie vraag” zegt Jennie. “Als je met een vrouw in bed zou liggen, vindt je het dan fijner als ze naakt is of dat ze een panty aan heeft of nylonkousen?”

“Oei, dat is moeilijk. Ik weet het niet, want ik heb nog nooit met een andere vrouw in bed gelegen, laat staan naakt. Als ik op mijn gevoelens af ga vind ik het prettiger en erotischer als er iets meer is als alleen maar naakt. Net zoals we nu die seamless panty’s aanhebben, zo’n panty heb ik nog nooit aangehad. Het geeft wel een extra stimulans. Je bent je meer bewust van het aanraken door nylon heen dan wanneer je aanraakt op een naakte huid. Als ik dat zo bij elkaar optel kan je wel zeggen dat ik eerder voor nylon zou gaan dan voor de naakte huid. Het geeft ook net iets meer te raden.”

De schalen zijn bijna half leeg en ze beginnen al aardig verzadigd te raken. De wijnglazen zijn ook leeg, die moeten toch maar weer gevuld worden. Het is niet moeilijk om de aandacht van het meisje te trekken, ze bleef toch al de hele tijd hun richting op kijken. Ze komt schuchter hun kant op lopen en vraagt bedeesd of alles naar wens is.

“Het is heerlijk alleen graag nog een paar glazen wijn alsjeblieft” instrueert Jennie haar en legt daarbij begripvol een hand op haar heup.

“Dat is goed,” zegt ze en draait zich om het bestelde te gaan halen. Bij het omdraaien draait de hand van Jennie over haar heup naar haar billen, het meisje blijft een tel te lang zo staan en Jennie knijpt heel even door de rok heen in haar linkerbil. En weg is ze. Misschien wel weer met een rood hoofd, maar dat kunnen ze niet meer zien.

“Nu ik” onderbreekt Jennie. “Geef mij maar een uitdaging.”

“Mag ik verzinnen” vraagt Petra?

“OK. De uitdaging voor jou is. Als dat meisje zo dadelijk terugkomt met de drankjes zou ik het een hele prestatie vinden als je haar zover zou krijgen dat ze haar kutje aan ons laat zien. Ik ben heel benieuwd wat ze onder die rok aanheeft.”

“We kunnen ook wel even een weddenschap afsluiten” komt Linda. “Heeft ze een panty aan of kousen, heeft ze een slip, string of niets aan. En heeft ze een bos haar, is ze gedeeltelijk getrimd of helemaal kaal van onderen?”

“Ik denk een strookje haar met een glanzend slipje onder een zwarte panty” zegt Jennie.

“Ik ga voor kaal zonder slip in een zwarte panty” zegt Claudia en jij Linda.

“Ik zet in op mooi netjes getrimd met een nylon string en ook een zwarte panty. Petra jij?” “Ik denk… nou ja wat ik zelf zou doen is een mooie panty over mijn kale kut heen verder geen poespas. Wat zetten we in?”

“Diegene die wint wordt vanavond door drie vrouwen heerlijk verwend.”

Dat vinden ze allemaal een mooi en spannend vooruitzicht. Het meisje komt terug met de glazen wijn. Ze zet er voor een ieder één op de tafel maar moet voor Petra en Linda iets verder over de tafel heen buigen. Jennie maakt van de gelegenheid gebruik en legt een hand op de billen van het meisje en begint haar zachtjes te aaien. Het meisje blijft zo heel even staan maar weet zich geen raad met de situatie. Linda helpt een handje en zegt haar dat ze een mooie rok aan heeft. Jennie haalt haar hand van de billen af en tilt de zoom van de rok iets op en vraagt haar wat voor materiaal de rok is gemaakt. Geen idee antwoord ze. Petra zegt in een opwelling, ”staat dat niet op het waslabel?”

“Oh ja,” Jennie gaat al op zoek naar het was label. Het meisje kijkt angstig de zaak rond, het is gelukkig niet druk en er zijn geen gasten die op haar zitten te wachten.

“Mag ik even kijken” vraagt Jennie haar.

“Nou, vooruit maar.” Jennie draait de bovenkant van haar rok om te kijken of daar het label zit. Bij de rits misschien antwoord het meisje. Jennie bekijkt de rits aan de achterkant van haar rok en probeert een label te vinden maar kan er niet goed bij met haar vingers. Vind je het erg als ik de rits ietsjes naar beneden doe, dan kan ik er gemakkelijker bij.”

“Eh… nee natuurlijk niet, ga je gang, maar niet te ver hoor.”

Jennie probeert de rits naar beneden te trekken maar die zit op de een of andere manier geklemd.

“Ik denk dat je blouse tussen de rits zit” zegt ze, “wacht even, dan ga ik even met mijn hand onder je rok dan probeer ik het zo.” Jennie verdwijnt met haar andere hand onder de rok van het meisje en voelt haar benen gehuld in zwart nylon. Langzaam beweegt ze haar hand naar boven onder de rok. Het meisje draait zich iets om zodat ze Jennie kan zien. De anderen zitten met ingehouden adem het schouwspel gade te slaan. Jennie is nu met haar hand zover onder de rok van het meisje dat de rok omhoog komt en de anderen zo steeds meer van haar benen kunnen zien. Nog een klein stukje en Jennie is met haar hand bij de rits. Ze frommelt een beetje en voelt de zachte stof van de panty tegen de billen van het meisje. Haar andere hand laat de rits los en begint haar billen te masseren. Vervolgens pakt ze weer de rits en trekt die langzaam naar beneden. Haar hand onder de rok houd de rok aan de bovenkant vast, het meisje heeft niet in de gaten dat de rits van haar rok nu helemaal naar beneden is getrokken. Jennie gaat staan, zodanig dat het meisje vanuit de rest van het restaurant niet te zien is en ze met haar gezicht naar hun tafel is gericht. Doordat Jennie is gaan staan heeft de hand onder de rok, de rok automatisch helemaal naar boven gebracht. Nu staat het meisje met de rok boven haar middel voor de anderen. Ze vindt het zo te zien niet helemaal vervelend. Al kijkt ze wel wat angstig. Jennie, achter haar, staat dicht tegen haar aan en de tepels door haar satijnen blouse drukken in de rug van het meisje die dat ongetwijfeld moet merken. Een hand van Jennie komt naar de voorgevel van het meisje en raakt als het ware verloren haar borstjes aan. De ander hand blijft over haar billen gaan en draaien steeds verder naar de onderkant van haar billen. Claudia die het dichts bij zit kan het niet laten om een hand te laten gaan over de pantybenen van het meisje. Hierbij kijkt ze haar diep in de ogen. Ze vindt het lekker denkt Claudia, die vindt het lekker. Langzaam laat ze nu een hand tussen de benen van het meisje verdwijnen. Ook Jennie is zover dat de masserende hand op het achterwerk van het meisje tussen haar benen kan verdwijnen. Beide handen treffen elkaar precies in het midden. Het meisje heeft haar ogen gesloten. Ze geniet. Ook Petra en Linda genieten van het schouwspel. Jennie en Claudia voeren de druk op. Jennie begint de boezem van het meisje te masseren en haar hand bewerkt haar tepels door de blouse heen. Claudia die op oog hoogte zit van het kruis van het meisje beweegt voorzichtig een paar vingers over haar venusheuvel. Jennie komt met de hand van achter vandaan naar voren en haakt in op de boord van de panty en begint die heel voorzichtig en langzaam naar beneden te werken. Door de vingers op haar tepels en haar venusheuvel heeft het meisje het niet in de gaten, of ze wil het niet in de gaten hebben. Maar langzaam zakt de panty naar beneden onder de vingers van Claudia door, die heel even stop maar dan gelijk op het slipje van het meisje verder gaat met masseren. Claudia trekt met haar vrije hand de panty verder naar beneden. Het meisje staat nu aan hun tafel met haar rok ver over haar middel en met de panty op haar knieën. Jennie blijft zo staan dat niemand kan zien wat er gebeurt. Claudia neemt nu de zijkant van het slipje en probeert het terzijde te trekken. Dan doet het meisje haar ogen open, kijkt geil naar de vrouwen om haar heen en kijkt naar de hand van Claudia en schuift zelf haar slip terzijde. Een kaal kutje komt te voorschijn. Een kutje om van te snoepen. Voorzichtig trekt Claudia een schaamlip opzij, het meisje neemt de andere en houden die zo vast. Boven haar clitje is duidelijk een piercing te zien. Claudia gaat met een vinger over het clitje heen en ziet het meisje genieten. Jennie, nu met haar hand onder de blouse verdwenen trekt aan de tepels door de dunne nylon stof van haar bh heen. Het meisje begint te trillen op haar benen. Haar ogen gaan weer genietend dicht, ze gaat iets door de knieën. Haar ogen gaan weer open en vraagt geil aan de anderen of ze klaar mag komen. “Natuurlijk” antwoord Linda haar.

“Niets liever” is Petra haar reactie. “Laat je maar lekker gaan.”

“Maar ik kom vaak spuitend klaar” zegt ze, “is dat niet erg?”

“Dat wil ik wel eens zien” zegt Petra, “laat je maar gaan.” Claudia voert het bewerken van het clitje op en het meisje stopt drie vingers in haar soppende kut. Jennie houdt haar vast zodat ze haar gang kan gaan. Haar vingers schieten in en uit haar kutje. Haar clitje is onder de vingers van Claudia behoorlijk opgezwollen. En dan verkrampt ze helemaal, Jennie houdt haar stevig vast. Haar drie vingers trekt ze opeens uit haar kut en een straal spuit uit haar kut recht over hun tafel heen. En weer gaan haar vingers in haar kut, pompen een paar keer in en uit, houden dan even stil en snel weer eruit en weer een straal recht in het gezicht van Petra. Claudia die er met haar gezicht bovenop zit duikt naar voren en drukt haar hele gezicht tegen de kut aan van het meisje. Ze voelt weer een straal opkomen, ze houdt haar mond wijd open en die vult zich met haar vocht. Langzaam komt het meisje weer bij haar positieven en wordt met behulp van Jennie weer op haar benen gezet. Claudia kijkt naar de andere met haar mond vol. Uit haar mondhoeken loopt het vocht naar beneden.

Linda komt met haar gezicht naar Claudia toe. “Kom laat me ook proeven” en ze drukt haar mond op die van Claudia die haar mond open doet en het vocht van het meisje ook bij Linda terecht komt. Linda roert nog even haar tong in de mond van Claudia en laat dan los. Ze slikken, ze proeven.

“Wat is dit geil,” komt met een zucht van Petra’s lippen. Zij proeft ook de geilheid van het meisje, haar gezicht is nog nat en er zitten druppels in haar kapsel. Jennie helpt het meisje weer aankleden zo goed en zo kwaad als dat gaat.

“Ik ga me even opknappen dames, dan ben ook zo weer terug voor het nagerecht.”

“Een nagerecht hebben we al gehad” zegt Claudia.

“Maar ik niet” zucht Jennie.

“Kom hier lieverd ik heb nog wel wat op mijn gezicht zo te voelen.”

Jennie laat zich dat geen tweede keer zeggen en begint het gezicht van Petra af te likken. “Heerlijk zeg, nu hoef ik ook geen toetje meer.”

“Ach, het echte nagerecht nemen we wel ergens anders” zegt Linda geheimzinnig.

“Oh ja, ergens anders? Waar dan?”

“Nou ik had zo gedacht, we kunnen zo meteen bij mij thuis wel een nagerecht nemen.”

“En waar is jouw huis?”

“Twee straten verderop, daar woon ik,” zegt Linda. En jullie zijn van harte uitgenodigd om de avond bij mij thuis af te sluiten.”

“Nou, waar wachten we dan nog op” zegt Jennie.

“Eerst nog even die vriendin van je gedag zeggen.”

“Oh, die lieve meid. Ja natuurlijk.”

Ze zitten nog even wat na te praten en voelen nog even wat voor temperatuur het is tussen elkaars benen. Want ja, je krijgt nooit genoeg van een in nylon verstopt poesje toch? Ze proberen bij Linda er achter te komen wat ze nog allemaal in petto heeft vanavond maar die laat niets meer los. Het meisje komt uiteindelijk terug. Loopt gelijk naar hun tafel en bedankt ze hartelijk voor het orgasme dat ze van heeft mogen hebben.

“Nou ja zo’n probleem is dat toch niet, daarvoor hoef je ons toch niet te bedanken.”

“Ja, maar dat is het wel bij mij” zegt het meisje. “In een onderdanige positie kom ik altijd veel heftiger klaar dan normaal. Eigenlijk heb ik enorme problemen om klaar te komen in een normale situatie.”

“Dat is interessant,” zegt Linda, “daar wil ik wel meer van weten.”

“Ik ben ook nieuwsgierig” zegt Petra “en anders ik wel” komt Claudia. Jennie laat zich ook niet onbetuigd. “Als je ons er meer over wilt vertellen dan zou dat helemaal niet erg zijn. Waar woon je Linda?”

“Regenboogstraat 14.”

“Nou, je hoort het, als je zin hebt en tijd hebt, ben je vanavond van harte welkom.” Ze geeft het meisje een dikke zoen op haar wang. Ze begint ondanks wat er allemaal gebeurd is, te blozen.

“Zullen we even afrekenen” vraagt Petra.

“Is goed ik pak de rekening even.” Ze komt een tel later terug met de rekening en ze betalen vlot met een flinke fooi. Bij het weggaan geven ze alle vier het meisje nog even een zoen op haar wang en als je goed keek zag je ook een paar handen haar nog even stevig beetpakken. Het meisje helpt hun de deur uit en blijft alleen achter. Eenmaal op straat beginnen ze gelijk met fantaseren over het meisje. “Een echte slavin” zegt Claudia.

“Hoe weet jij dat?

“Nou ik heb daar ook wel eens mee geëxperimenteerd, maar uiteindelijk beviel het mij niet. Ik ben liever dominant. Ik deel graag bevelen uit. Begrijp je.”

“Dus als ik het goed begrijp” zegt Jennie” is die lieve schat iemand die alles voor je zou doen om heerlijk zelf bevredigd te kunnen worden.”

“Ja, daar komt het wel zo’n beetje op neer. Het is eigenlijk meer onthouden en op bevel klaar komen, bot gezegd.”

“Lijkt me wel eens leuk om uit te proberen” is Petra’s reactie.

“Jij, wil vandaag alles wel uit proberen heb ik zo in de gaten.”

“Nou niet verkeerd toch.”

“Nou als je dat zo graag wilt uit proberen, beginnen we gelijk maar. Kom maar eens hier jij. Mond open en tong naar buiten” roept Claudia tegen Petra.

Petra komt bij Claudia staan en doet haar mond open en tong naar buiten. “

Jij ook hier,” zegt ze tegen Jennie “en tegenover Petra gaan staan. Nu ga jij Petra tongen.” Jennie, kijkt vragend naar Claudia.

“Schiet op anders zwaait er wat.” Jennie doet haar mond open en schuift deze over de tong van Petra heen. Hun lippen raken elkaar en hun tongen gaan flitsend door elkaars mond heen.

“Lippen van elkaar, ik wil die tongen zien, ik wil jullie zien tongen.” Midden op straat staan de twee vrouwen elkaar te tongen of hun leven ervan afhangt. De enkele mensen die nog op straat lopen kijken naar de vrouwen en lopen al schuddend met hun hoofd snel door. Claudia staat arm in arm met Linda naar de twee te kijken. Ook Linda vindt het een geil gezicht. “Klaar nu” gebied Claudia hun “en mee komen.”

Achter Claudia aan lopen ze een klein stukje verder waar Claudia hun gebied een portiek in te gaan. Linda gaat samen met haar voor de ingang van het portiek staan zodat men van de straat af niet direct het portiek in kan kijken.

“Jij blijft staan zegt” ze tegen Petra “en je doet je rok uit en nog twee knopen van je blouse los. En jij ook Jennie en schiet een beetje op. Ja geef die rokken maar aan Linda. Nu alle twee de handen op de rug. Jennie jij likt de kut van Petra. Lik zo nat als je maar kan, ik wil die panty van Petra nat hebben, zeiknat. Begrepen.”

Jennie zakt door de knieën en begint met een natte tong het kruis van Petra te bewerken. Bij elke haal neemt ze wat extra speeksel mee op haar tong en binnen de kortste keren is het kruis van Petra zo nat als wat. Doordat de panty zo nat is plakt hij heerlijk tegen haar natte kut aan. Je kan nu heel duidelijk haar schaamlippen clit en piercing zien door de panty heen. Jennie blijft likken, haar speeksel vermengt zich nu met de kut sappen van Petra. Petra is geneigd om met haar handen haar kut te stimuleren maar op het moment dat ze maar even beweegt krijgt ze een snauw van Claudia.

“Handen op je rug. En dan nu andersom. Jennie nu jij staan en Petra jij door de knieën.” Petra begint nu de panty van Jennie nat te maken. Met flinke halen gaat haar tong over de schaamlippen van Jennie heen die op zich al behoorlijk nat was van haar zelf. Maar nu met het speeksel van Petra erbij helemaal begint te soppen. Petra probeert haar tong tussen de schaamlippen van Jennie te krijgen maar wordt gelijk door Claudia weer terecht gewezen. “Over de panty heen en niet met die tong naar binnen proberen te gaan, hoor je, ik wil een zeik natte panty zien.” Even later is ook de panty van Jennie nat van haar eigen kutvocht en van het speeksel van Petra.

“OK ga allebei maar hier recht voor ons staan. De twee treden van het portiek zorgen ervoor dat Jennie en Petra over de hoofden van Linda en Claudia heen kunnen kijken.

“Handen op de rug. Neem jij Petra Linda? Dan neem ik Jennie. Blijven staan en handen op de rug houden.” Claudia gaat met een vinger tussen de schaamlippen van Jennie door, Linda doet het zelfde bij Petra. Beide slaken een zucht van geiligheid. En weer een vinger er door heen. Claudia houdt nu haar vinger voor de mond van Petra en Linda doet het zelfde bij bij Jennie.

“Lik” beveelt Claudia hun en beide likken ze het kut nat van de vingers. Dan houdt Claudia met gestrekte arm twee vingers recht om hoog, recht onder de kut van Jennie. Ze duwt een klein beetje naar binnen en beveelt Jennie om zich verder te laten zakken over haar vingers heen. Linda houdt haar vingers hetzelfde als Claudia en Petra laat haar over de vingers van Linda zakken.

“Zo ver genoeg” zegt Claudia, de vingers steken tot aan het tweede kotje in de vagina’s van Petra en Jennie. “Nou niet meer bewegen en pas bewegen als ik het zeg.” Linda voelt het kutvocht van Petra over haar vingers lopen. Ook Jennie heeft het moeilijk. Beide staan met licht gebogen knieën de vingers te knijpen. Ze durven niet te bewegen al willen ze dat graag. Zo staan ze een paar minuten stil, kijkend over de hoofden van Claudia en Linda naar de mensen die voorbij lopen. Dan geeft Claudia Linda een teken en beide laten langzaam hun vingers naar beneden zakken.

“Erop blijven” commandeert ze en de twee bewegen langzaam met de vingers mee naar beneden. Zover tot ze niet meer verder kunnen. “Blijf zo zitten en knieën zover mogelijk uit elkaar.” Claudia en Linda beginnen nu echt de twee vingers in de gleuven te bewegen. Erin en bijna er weer uit en zo maar door. Petra voelt het, haar kut stroom bijna over bij wijze van spreken. Haar panty wordt nog natter en ook Jennie heeft daar last van, nou ja last. Claudia houdt de twee goed in de gaten en precies op het moment dat ze zich willen laten gaan stop ze en laat haar vingers uit de kut floepen. Linda laat Petra ook los en haar vingers komen met een soppend geluid uit de kut van Petra te voorschijn. Linda kan het niet helpen maar likt het overtollige vocht van haar vingers en kijkt daarbij Petra in de ogen.

“Blijven zitten zo.” Claudia kijkt even de straat in en ziet dat hij volledig vrij is. Ze staat recht en trekt Linda met zich mee naar de overkant van de straat. Daar gaan ze samen staan en kijken naar de twee op hun hurken zittende meiden met een gigantisch nat kruis. Claudia trekt nu het hoofd van Linda naar haar toe en duwt een tong bij haar naar binnen. De twee verdwijnen in een wellust van geiligheid en tongen elkaar of hun leven ervan af hangt. Ook hun handen blijven niet werkeloos en dwalen over elkaars lichaam. De tepels onder de blouses nemen buitenproportionele vormen aan en laten zich ook gegemakkelijk knijpen. Een paar handen verdwijnen onder hun rokken en al snel staan Claudia en Linda elkaar te vingeren dat het een lieve lust is. Ondertussen houdt Claudia wel de twee aan de overkant in de gaten. Petra en Jennie zitten daar op hun hurken in het portiek met hun knieën zover uit elkaar als maar kan. Ze zitten daar met hun hele hebben en houden op een display, iemand die langs komt kan in een oogopslag zien hoever de twee er aan toe zijn. Ze mogen zich niet aan raken de handen nog steeds op hun rug hun borsten stevig naar voren en hun blouse half open. Naast elkaar met een druipende poes tussen hun benen. Een poes die slecht bedekt word door een dun laagje nylon. De nylon kousen rond hun benen zitten heerlijk, hun knieën raken elkaar en langzaam beginnen ze toch hun nylon knieën tegen elkaar te schuren.

“En nu fluistert Jennie?”

“Ik weet het niet, ik hoop alleen dat er geen bekenden langs komen want dan heb ik heel wat uit te leggen.” Zo zitten ze een tijdje en kijken naar de overkant waar ze Linda en Claudia hevig verstrengeld in elkaar, zoenend en elkaar op alle plaatsen maar beet pakken waar ze maar kunnen.

“Ik moet plassen” zegt Jennie op een gegeven moment.

“Nou dat is gemakkelijk, je zit er al helemaal klaar voor” is Petra haar reactie.

“Maar dat kan toch niet zo maar.”

“Waarom niet, we zitten nu zo wie zo in een vervelende maar toch wel uitdagende situatie toch. Die ervaring kan er ook nog wel bij. Ik hou het nog wel even op.”

“Ik hoop het je hopen.” Zwijgend en met een klein beetje schaamtegevoel kijken ze samen naar de overkant waar Linda en Claudia elkaar gevonden schijnen te hebben. Claudia staat inmiddels achter Linda met een hand van boven in haar rok geschoven en de andere hand van onder haar blouse op een van haar borsten.

“Aan de beweging te zien zijn ze elkaar aardig aan het opwarmen” commentarieert Jennie aan Petra.

“Ja zij wel.” Aan de overkant voelt Linda de hand van Claudia tussen haar benen, ze kijkt de straat af, die is nog steeds leeg, maar voor hoelang nog. En kijken er geen mensen door het raam naar buiten vraagt ze zich af. Ze ziet ook die twee aan de overkant nog steeds met gespreide knieën op de hurken. Wel een beetje medelijden komt in haar naar boven. Die arme Petra, daar heeft ze toch wel wat mee. En Jennie die lieve schat. Maar vooruit het hoort bij het spelletje en bovenal, ze hebben er zelf mee ingestemd. Claudia haar hand tussen haar benen wrijft over de seamless panty die voor de verandering weer tussen haar schaamlippen wordt gedrukt. Het blijft een heerlijk gevoel denkt ze bij zich zelf. En het idee van die satijnen blouses met daaronder de half cup torseletten. Die nylon kousen, heerlijk alles bij elkaar. Ze kijkt naar Jennie die het zo te zien niet gemakkelijk heeft. Inderdaad bij Jennie is de druk in haar blaas toch wel behoorlijk opgelopen.

“Ik kan het toch bijna niet meer ophouden” fluistert ze naar Petra.

“Laat dan gaan, dan ben je er van af en bovendien ik vind het niet erg, best een geil gezicht denk ik zo.”

Jennie haar gezicht verkrampt helemaal en ze probeer uit alle macht niet te plassen. Maar dan toch een heel klein straaltje. “Oh nee daar heb je het al” zucht Jennie. Aan de overkant hebben ze ook in de gaten wat er gebeurt en beide Linda en Claudia komen dichterbij.

“Wat is dat vraagt Claudia aan Jennie? Wat zijn we aan het doen?”

“Ik moet zo nodig” jammert Jennie.

“Mag ik mijn handen weer van mijn rug nemen” vraagt Petra?

“Nou vooruit. Even dan.” Gelijk gaan de handen van Petra naar haar kruis en betast ze haar schaamgebied. Oh wat heeft ze dat gemist. Dat is dan weer een positieve bijwerking van het gedomineerd worden, dan waardeer je het des te meer als je weer wat vrijheid gegund wordt. Jennie kan het niet langer meer ophouden en haar handen gaan voor haar spleet om het zo te proberen tegen te houden maar het spuit aan alle kanten tussen haar vingers door, in een oogwenk zijn haar panty en kousen zeik nat. Er vormt zich een plas voor de voeten Claudia en Linda. Petra ziet Jennie haar blaas legen en door dat aanzicht wordt haar blaas ook geprikkeld en prompt plast ook Petra de boel onder. Ze probeert nog het een en ander in goede banen te lijden door de schaamlippen door de panty heen iets te spreiden maar dat lukt niet helemaal en nu komt bijna alles toch nog over haar handen en kousen heen. De laatst druppels verschijnen achter de nylon panty en worden door de panty verder opgezogen.

“OK, ga maar staan jullie beide. Gezicht naar elkaar en kijk elkaar maar eens aan. Nu pak je met beide handen het gezicht van de ander beet en steek je weer een tong bij elkaar in de mond.” Ze pakken elkaar beet met hun natte handen op elkaars gezicht. Hun tongen zoeken zich een weg in de mondholte van de ander. Een bijzonder gevoel zo’n natte hand op je gezicht, vooral omdat je weet waarom die handen nat zijn.

“Genoeg nu” zegt Claudia “we gaan. Loop maar achter ons aan.”

“Mogen we onze rokjes dan even” vraagt Jennie.

“Niets ervan weerkaatst” Claudia gelijk. “Het is maar een blok huizen verder dat kan best zo. Ik hoop voor jullie dat je geen bekenden tegenkomt want zo respectabel zien jullie er nu ook weer niet uit.” Op weg gaan ze, Petra en Jennie achter Linda en Claudia aan dwars door de straat, als het ware in hun blote kont alleen van dichtbij zie je de panty. Ze kijken schuchter om zich heen en kunnen haast niet wachten tot ze bij Linda thuis zijn aangekomen. Ze houden beide hun handen voor hun kruis om eventuele voorbijgangers niet in verlegenheid te brengen. Nat zijn ze van hun schaamlippen tot aan hun soppende voetjes in de pumps. Eindelijk stoppen ze voor een deur, Linda draait de deur van het slot en stappen haar woning binnen. Ze lopen door de hal heen naar de woonkamer waar een trap is naar de eerste verdieping. Ze gaan de trap op naar boven en komen uit op een smalle overloop met drie deuren waarvan er een de badkamer, een andere de slaapkamer van Linda en de derde een soort van werkkamer. De trap gaat verder naar de tweede verdieping een soort van zolder.

“Dit is nou mijn speelzolder zeg maar” legt Linda uit. “Hier speel ik dus vaak.” Vragend kijken de drie haar aan. Spelen?

“Ja, onder andere de wat meer erotische spelletjes, als je begrijpt wat ik bedoel.” Op de zolder staat in de hoek een grote laden kast met daarnaast een brede kleerkast verder zijn er een tweetal leren gemakkelijke fauteuils en een ligbank die bij de twee stoelen hoort verder staat er in het midden een groot rond bed met satijnen lakens. Aan het plafond zijn spots aangebracht die gedimd een prettige sfeer creëren. De zolder is ook echt een zolder met dwarsbalken in de nok en steunbalken naar de zijkant. Her en der zijn satijnen kleden of gordijnen gehangen. Naast de grote brede spiegel staat er in de hoek een grote kist met daarnaast een soort van lage vreemde tafel.

“Hier doe ik allerlei leuke spelletjes” benadrukt Linda nog maar een keer. “En hier gaan we ook ons nagerecht gebruiken.”

“Ik zou eerst wel eens willen douchen als je het niet erg vindt” zegt Petra.

“Ja ook ik” valt Jennie bij.

“Nou dat kan wel hoor,” zegt Claudia, “hoe vonden jullie het overigens dat domineren?

“Best spannend” antwoord Petra. “Toen ik zo nodig moest plassen was eigenlijk ook best wel erotisch.”

“OK,” valt Linda in, “ik wijs jullie even de badkamer dan kunnen Linda en ik de boel hier voorbereiden. Kom maar mee.” Petra en Jennie volgen Linda de trap weer af naar de badkamer. Een prachtig mooie badkamer met een zeer ruime douche.

“Jullie redden je wel zo denk ik, badhanddoeken daar in de kast en de zeep ligt daar in het bakje.” Ze sluit de deur achter haar en daar staan Petra en Jennie dan samen eindelijk tot rust komend in de badkamer.

“Kom zegt Petra onder de douche.” Ze draait de kraan open en voelt of de temperatuur goed is. Ze zet Jennie onder de douche en gaat er bij staan, samen onder de brede douchekop met alles wat ze nog aan kleren aan hadden aan. Het water stroom over hun lichamen heen en allebei genieten ze met volle teugen. Het water doordrenkt hun satijnen blouses en hun tepels komen direct in zicht. De kousen over de panty heen worden ook donkerkleurig en de pumps die ze nog aan hebben lopen vol met water. Ze houden elkaar stevig in de armen en laten het water over hun heen komen en genieten van elkaar. Ze voelen elkaars lichaam op temperatuur komen onder de kleding. Ze gaan met hun handen over de lichamen heen van de ander en blijven stil genieten. Tijd om te wassen denkt Jennie en pakt de fles met douche gel. Ze draait de kraan dicht en houdt de fles op zijn kop en spuit de douche gel over de kleding van Petra heen. Eerst een streep over haar blouse, wat extra bij haar borsten, dan laat ze haar hand vollopen met gel en plaatst die in Petra’s kruis en begint gelijk de gel op haar panty in te smeren.

“Hier nu jij mij,” Petra neemt de fles over en bedient Jennie overvloedig met gel. Als ze beide voldoende douche gel over hun kleren hebben uitgesmeerd begint het pas echt leuk en aangenaam te worden. Door de hoeveelheid gel zijn hun kleren en lichamen zo glad geworden dat ze als het ware over elkaar heen kunnen glijden. Ze houden elkaar stevig tegen elkaar aangedrukt en schuiven hun lichamen tegen elkaar. De gel die ook langs hun benen over de nylon kousen heen naar benden kruipt wordt door het tegen elkaar aanwrijven van de benen over de benen verspreid waardoor de nylon kousen en de panty ook weer gemakkelijker over elkaar heen glijden. Zo blijven de twee bewegen, heerlijk glibberig tegen elkaar. Petra maakt de laatste knoopjes van haar blouse los en haar tepel glijden nu over de satijnen blouse van Jennie.

“Oh” Heerlijk voel dat aan” zucht Petra. Ook Jennie maakt haar blouse los en de twee wrijven hun naakte tepels tegen elkaar.

“Ja, heerlijk” geeft ook Jennie toe. De blouses gaan uit en daar staan ze dan schuimend in hun torselet met aangehaakte nylon kousen over de seamless panty heen. Ze proberen elkaars tepels te pakken maar door de gladheid van hun huid ontglippen die steeds aan hun vingers. Ze haken de kousen los van de jarretels en doen het torselet uit. ze stropen de kousen van hun benen. Petra heeft een arm in een kous gestoken en begint hiermee het bovenlijf van Jennie te betasten.

“Hum… dat is lekker” is haar reactie en vlug doet zij ook de kousen over haar armen. Petra doet de andere kous ook over haar arm en beide beginnen elkaar te strelen. Ze beginnen elkaar in te smeren met de nylonkous over hun handen en armen. Eerst het bovenlichaam, hun borsten krijgen natuurlijk extra aandacht en vervolgens het onderlichaam extra schuimend is de aanraking van de nylon kousen op de seamless panty. Hun kruis staat vol van het schuim. Een arm van Jennie gaat boven bij de panty van Petra tussen de panty en haar naakte lichaam door naar haar schaamlippen. Petra doet hetzelfde bij Jennie. En beide gaan zo langzaam wrijvend over de clit van de ander heen.

“Oh… wat is dit heerlijk” zucht Petra. Zo blijven de twee elkaar verwennen.

5

Joyce

6

Ondertussen zijn Linda en Claudia begonnen met de voorbereidingen van de afterparty of het nagerecht zoals ze dat noemden. Er worden een paar flessen wijn en glazen naar boven gebracht en Linda neemt haar plastic zak ook mee naar boven.

“Wat zit daarin” vraagt Linda. “Oh ik heb nog even wat inkopen gedaan bij de Etos. Kijk maar.” Ze stalt de inhoud van de zak uit op de kleine tafel. Vier kleine vibrators, en twee tubes glijmiddel.

“Oh! Verrassing, laat voelen” zegt Claudia.

“Nee, nu niet, straks, ik leg ze nog wel even weg.” Linda loopt naar de ladekast, schuift een la open en legt de vibrators bij haar andere speeltjes. Claudia kijkt met open mond naar de inhoud van de la.

“Nou begrijp ik het helemaal zegt ze.. speelkamer… ja, ha.”

“Lekker toch” is Linda ’s reactie. “Kom we moeten wel het een en ander voor bereiden zegt ze. Wat dacht je van het volgende: We kleden ons eerst alle vier uit. Of in ieder geval we staan hier straks alle vier naakt tegen over elkaar. Dan moeten we om de beurt een kleding stuk of attribuut uit kiezen die een ander aan moet trekken.”

“Heb je dan zoveel kleding hier” vraagt Claudia.

“Wat denk je” en Linda open de kledingkast en trekt een paar laden open “en hier deze kist is helemaal gevuld met alleen maar panty’s en nylons.”

Claudia inspecteert de inhoud van de laden. Een la is helemaal gevuld met alleen maar slipjes en strings. Een andere lade alleen maar nieuwe panty’s en kousen nog in de verpakking. In de derde la zitten al de speeltjes die ze net ook zag. De vierde la bevat allerlei soorten bh’s waarvan de meeste weinig te raden over laten. In de hangkast ontdekt ze allerlei soorten outfits. Zo hangen daar verschillende soorten catsuits aan een haakje en ook hangt er latex kleding stukken. Dat kan spannend worden is de gedachte van Claudia. “Ik denk, omdat we toch een beetje op de nylon tour waren vanmiddag, dat we daar maar mee moeten beginnen. Kom, help even met deze kist en samen slepen ze de kist naar het midden en nemen alle panty’s en kousen uit de kist en bedekken daar het hele bed mee in het midden van de kamer. Linda opent de rits van haar rokje en laat dit op de grond vallen daar staat ze met haar nylon kousen over haar panty naar de stapel panty’s op het bed te kijken.

“Kijk Claudia dit vind ik nou het lekkerste wat er is, een duik nemen in een panty bad.” Ze laat zich op het bed vallen en trekt een paar handen vol panty’s over haar heen en begint met de panty’s haar lichaam te aaien. Claudia weet niet hoe snel ze haar rokje ook uit moet trekken en laat zich ook op het bed vallen midden in de stapel panty’s. Claudia heeft zoiets nog nooit meegemaakt, wat een sensationele ervaring heerlijk voelt het aan, rondkruipen over een bed samen met een mooie vrouw in een berg met panty’s. Ze kan het niet laten om helemaal onder de berg panty’s te kruipen en daar blijft ze even stil liggen om de sensatie op haar in te laten werken. Plots komt Linda bovenop haar liggen, met haar hoofd tussen haar benen. Ze voelt het onderlichaam van Linda op haar hoofd drukken, ze kan niet anders dan een hand uitsteken onder de berg met panty’s en begint het onderlichaam van Linda met een hoeveelheid panty’s in haar hand te bevoelen. Ook Linda heeft een hand vol panty’s en drukt die eerst stevig tegen het kruis van Claudia en laat dan los en begint met haar hoofd heen en weer te draaien in de ruimte tussen Claudia ’s benen. Dan blijven ze stil liggen en laten het gevoel van nylon op nylon op hun inwerken. Na zo even heerlijk te hebben kunnen genieten staat Linda op en zegt.

“Zo dat was alvast om even warm te lopen” en geeft Claudia een heerlijke zoen op haar nylon poes. “En nu even kijken of er nog wat naadloze panty’s hier tussen zitten.” Linda begint de grote hoeveelheid panty’s te doorzoeken op naadloze panty’s. “Kom nu even mee aanpakken de anderen zullen zo onder de douche vandaan komen en dan wil ik wel klaar zijn.” Ze vinden in de grote berg nog een paar seamless panty’s en leggen die apart.

“Nu nog even kijken naar verschillende outfits om aan te kunnen trekken.” Samen gaan ze de op hangertjes gehangen kledingstukken na en besluiten om alleen wetlook kleding klaar te leggen. Wat een bijzonder materiaal en Claudia voelt aan de stof.

“Ja,”zegt Linda, “een beetje glad maar ook weer niet helemaal en het lijkt een beetje op latex.” Ze vinden een volledig gesloten korset met zes jarretels en een korset waar de borsten vrij van zijn. Een brede gordel met wel 8 jarretels en nog een wetlook teddy die hoog uitgesneden is aan de zijkant. Dan komen er nog een aantal rokjes te voorschijn van verschillende lengtes en een rok die wel tot aan de enkels reikt. Linda haalt ook nog een paar wetlook shirts met hoge boord te voorschijn lange mouwen en een rits van achteren. “Zo zegt ze, daar kunnen we het wel mee doen. Nu nog even controleren of de speeltje het nog allemaal doen.” Ze trekt de la met speeltje open en vist daar als eerste de vier nieuw aangekochte vibrators uit, “hier kan jij er alvast batterijen in doen.” Zelf vist ze nog een ei uit de la met een afstand bediening. De rest komt eventueel later wel. Ze helpt Claudia nog even met de laatste batterijen en leggen de vibrators klaar.

“Waar blijven ze nou vraagt Linda zich of. Kom we gaan eens even kijken hoe het in de douche met de andere twee gaat.”

Bij de douche aangekomen openen ze de deur en kijken om het hoekje de badkamer in. Ze zien beide dames met alleen de panty nog aan en de kousen om hun armen heen elkaar heerlijk opwrijven. De hoeveelheid schuim op hun lichamen, panty’s en kousen wil zeggen dat ze al een tijdje zo bezig zijn. Ik dacht dat jullie zouden douchen, zegt Linda en ze loopt de badkamer binnen. Claudia gelijk achter haar aan, ze wil dit niet missen. Samen gaan ze op de rand van het bad zitten en kunnen zo het hele schouwspel met alle aandacht gadeslaan.

Petra en Jennie gaan zo in elkaar op dat ze de twee geen aandacht schenken en proberen bij elkaar hun nylon vingers tussen de schaamlippen door in hun kutje te krijgen. Doordat het nylon en hun lichamen zo glad zijn kost het ze geen enkele moeite om een paar vingers in elkaars poesje te laten verdwijnen. Zo staan ze dan daar schuin tegen over elkaar met een aantal vingers die hun kut in en uit gaan. Rondom de schaamlippen ontstaat op de nylon panty een schuimkraag die het alleen maar nog leuker en spannender maakt om naar te kijken. De twee op de rand van het bad zitten nu ook met hun vingers hun gleuf te bewerken. Elke haal van de vinger tussen de schaamlippen door eindigt weer met heen en weer wrijven over de door nylon bedekte clit. Al gauw zijn ze alle vier behoorlijk dicht bij een orgasme, willen ze dat of zou er nog uitstel mogelijk zijn.

Linda blijkt dan toch de sterkste van de vier te zijn en roept de andere drie een halt toe. “Kom meiden, jullie onder de douche, laat het water maar sproeien, was het schuim van je lichaam en kleed je maar helemaal uit. De spullen kan je dan hier op het rek te drogen hangen en als je jezelf afgedroogd hebt komen jullie maar naar boven. OK?”

“Is goed” komt er met tegenzin uit hun monden. Petra en Jennie geven elkaar nog gauw even een knuffel en beginnen zich dan af te spoelen. Ze trekken hun panty uit en nemen de kousen van hun armen. Ze hangen alles te drogen op het rek en drogen zich dan zelf ook af. Fris als een hoentje lopen ze dan naakt de trap op naar boven waar Claudia en Linda naast elkaar op het bed op hun zitten te wachten. Claudia en Petra gaan staan en vragen de beide naakte schoonheden om hun uit te kleden. Petra schiet gauw naar Linda toe en Jennie stapt op Claudia af. Ze beginnen bij de twee eerst de jarretels los te haken en trekken de nylon kousen voorzichtig tot net onder de knieën. Gaan achter hun staan en maken de torselet los en leggen die terzijde. De twee gaan op de rand van het bed zitten en de twee naakte schoonheden gaan op hun knieën voor hun zitten om als eerste de kousen van hun benen te nemen. Als dat gedaan is neemt Petra de voet van Linda en drukt die tegen haar schaamlippen en begint langzaam Linda ’s voet te bereiden. Haar heupen bewegen op en neer en al gauw is de bovenkant van Linda ’s nylon voet nat van de sappen van Petra. Jennie ziet Petra heerlijk bewegen en pakt op haar beurt de voet van Claudia beet. Ook Claudia ’s voet is snel nat van Jennie ’s kut vocht. Linda zet haar voet nu op de grond en Petra gaat nu met haar schaamlippen uit elkaar over het nylon onderbeen van Linda op en neer. Als ze bijna bij haar knie is laat ze zich weer schuivend naar haar voet zakken. Jennie plant de voet van Claudia ook op de grond en begint in het zelfde tempo als Petra het onderbeen van Claudia te bereiden. Linda laat het nog even zo doorgaan maar weer precies op tijd laat ze hen stoppen. Ze staat op en helpt Claudia ook op staan. Beide trekken nu zelf maar hun panty uit om niet weer Petra en Jennie in verlegenheid te brengen. Nu staan ze alle vier poedelnaakt naar het bed te kijken wat bezaait is met panty’s in alle soorten en maten.

“Dat is een berg is Jennie ’s reactie. Daar wil ik wel induiken.”

“Dat begrijp ik” zegt Linda “maar eerst even een lekker wijntje, we hebben de hele rest van de avond nog en de nacht kan ook lang duren toch?”

Claudia loopt naar de glazen en schenkt ze in. Ieder neemt een glas en alle vier rondom het panty bed proosten ze op een heerlijke avond. Ze gaan er even gemakkelijk bij zitten en bekijken en bevoelen de pantyberg op het bed. Hm… wat heerlijk zacht. En wat ruiken ze heerlijk. Een ieder kan het niet nalaten om even de neus in de panty te duwen om het heerlijke aroma op te kunnen snuiven. Al gauw zijn de glazen leeg en wordt de eerste panty wat beter bekeken. En dan de tweede en de derde en de vierde. Het is te veel eigenlijk. Al lachend beginnen ze alle vier de panty’s in de lucht te gooien en kijken dan hoe het nylon weer naar beneden dwarrelen. Jennie is de eerste die een duik neemt in de nylon berg. Ze ligt midden op het bed en laat de omhoog gegooide panty’s op heer neerkomen. Dan pakt ze de hele boel bij elkaar en begint met de panty’s haar naakte lichaam te masseren en te aaien. Al gauw komen de andere drie bij haar op het bed en alle vier gaan ze zich te buiten aan het gevoel van panty’s op hun naakte lichamen. Ze rollen over elkaar heen en grijpen elkaar vast, betasten en voelen elkaar. Overal om hen heen zijn er op een gegeven moment panty’s, panty’s en nog eens panty’s. De bewegingen en aanrakingen gaan langzaam verder en richten zich steeds meer op bepaalde erogene zones. Zo rollebollen ze nog een half uur door maar dan slaat de vermoeidheid toe. Uitgeput liggen ze nu in elkaars armen, hun lichamen zijn amper te zien onder de berg panty’s en snakkend naar adem komen hun hoofden uit de berg te voorschijn.

“Heerlijk” is de reactie van alle vier. De vier hoofden komen langzaam naar elkaar toe en in het midden van het bed, omgeven door alleen maar panty’s omarmen de vier elkaar en de tongen flitsen de ene mond in de andere weer uit en onder de berg proberen een paar handen door de panty’s heen over een clitje te wrijven wat niet echt meevalt.

“Kom nog een glaasje wijn en dan gaan we wat anders doen” zet Linda de boel weer in gang. Ze komen nu van onder de berg panty’s vandaan pakken hun glazen en Linda is er al met de fles om de glazen bij te vullen. “Proost maar weer.”

“En wat gaan we nu doen?”

“Ik zal het uitleggen. Jullie zien wel dat het thema vanavond panty’s is.”

“Goh! Dat is moeilijk te raden.” En alle vier schieten ze in de lach.

“Nu had ik zo gedacht dat we alle vier weer een naadloze panty aandoen maar dan komt het daaroverheen nog een gewone glanzende panty en over ons bovenlichaam ook weer een glanzende panty als een soort bovenstukje als je begrijpt wat ik bedoel. Als we dat dan aan hebben heb ik nog een verrassing. Dus als we ons glas weer leeg hebben kunnen we aan de slag. Oh ja! Nog iets, het zou mooi zijn als we alleen maar huidskleuren kiezen. De seamless panty’s zijn ook huidskleurig.” En tegelijk deelt Linda de seamless panty’s uit. Ze weten niet hoe snel ze hun wijnglas leeg moeten drinken en dan beginnen ze gelijk met aankleden. De seamless panty’s worden aangetrokken en zoals bekend bij allen flink omhoog getrokken zodat hun poesje heerlijk strak in het nylon komen te zitten.

“Niet te strak” waarschuwt Linda “anders heb je zo meteen een probleempje.” En dan gaan ze alle vier op zoek in de berg met panty’s naar mooie gladde huidskleurige panty’s om die erover heen aan te trekken. Totaal acht stuks moeten ze zien te vinden. Het duurt even maar dan hebben ze er acht bij elkaar.

“Ok,” zegt Linda, “we trekken er eerst een aan over ons bovenlichaam. Dan moeten we een gat in het kruis maken, ik heb hier een schaartje.”

Om de beurt knippen ze met het schaartje een gat in het kruis.

“Dan nu je armen erin en je hoofd door het gat,” simpel toch. Alle vier trekken ze de panty over hun hoofd en trekken de panty over hun borsten zover mogelijk naar beneden. Dan nu de panty over de seamless panty heen en daar staan ze dan gehuld in nylon.

“Dan nu de verrassing.” Linda pakt de vier vibratoren en geeft er ieder een. “Deze vibratoren zijn eigenlijk maar klein vergeleken wat jullie misschien in je nachtkastje hebben liggen maar wel heel intens. Je kunt hem maar een klein stukje in je vagina in brengen, de rest blijft er buiten steken maar drukt wel lekker op je clitje. Je kunt aan de bovenkant de snelheid instellen en er zitten ook afwisselende snelheden ingebakken. Nou is het de bedoeling dat je de vibrator tussen de twee panty’s in je spleetje binnen brengt. Kijk zo, ik zal even voordoen.” Linda trekt de bovenste panty iets over haar billen, zet de vibrator op standje twee en duwt hem voorzichtig tussen haar schaamlippen.

“Als je natter wordt gaat het bijna van zelf. Zo nu de andere panty er weer overheen, flink omhoogtrekken, als het kan over je borsten en dan de panty van je bovenlichaam daar weer overheen. En dan blijft die vibrator lekker op zijn plekje zitten en kan eventueel wat later de snelheid verhogen. Nou ga je gang.”

De overige drie doen zoals Linda heeft geïnstrueerd en brengen de vibrator tussen hun schaamlippen. Dan zijn ze er weer klaar voor.

“Allemaal standje twee?” Vraagt Linda. “Dan vullen we nog een keer het glas en gaan even wat relaxen beneden in de woonkamer.”

Alle vier lopen nu met een trillende vibrator tussen de benen de trap af naar beneden. Op de eerste verdieping houdt Linda echter halt en instrueert om over te gaan naar standje drie. Gelijk nemen de trillingen toe en er ontsnappen wat kreten van verrukking uit hun kelen.

“Ja, lekker hé” beaamt Linda. “Kom naar beneden.”

Daar aangekomen gaat Linda in het midden van de driepersoon bank zitten en vraagt Petra en Claudia aan weerszijde van haar te gaan zitten. Jennie blijft nu een beetje beteuterd staan. De drie vrouwen kruipen lekker dicht tegen elkaar aan en als je goed luistert hoor je het schuren van de nylon panty’s tegen elkaar.

“OK Jennie, nu jij, kom hier maar liggen, dat heb je ten slotte verdiend in het restaurant” en tegelijk tikt Linda op de bovenbenen van Petra en Claudia. Jennie komt voorzichtig over de zes knieën heen liggen met het gezicht naar boven kijken. Haar billen op de knieën van Linda haar benen op de knieën van Petra en haar bovenlichaam op de knieën van Claudia. Haar hoofd rust op de armleuning van de bank. Linda pakt nu de afstandsbediening en vraagt. “Filmpje?

“Ja, waarom niet” zegt Claudia.

“Maar wat voor één?” Vraagt Petra. “Jullie mogen kiezen. Een triller kan je kiezen maar dan moet je vibrator weer terug naar standje twee. Drama kan alleen bij standje één. Sciencefiction mag hij op standje drie blijven staan. Licht erotisch mag je standje vier in schakelen of gelijk een heftige porno mag je zelf kiezen wat voor standje. Het enigste wat ik nog wil zeggen is dat jullie op deze bank geen orgasme mogen krijgen. Afgesproken?” Alle drie knikken ze en nemen een afwachtende houding aan voor wat betreft de keuze. Jennie mag beslissen, dat hoort ook bij je verdienste vindt Linda.

“OK” zegt Jennie “dan kies ik voor standje vier.”

“OK, daar gaan we.” Linda zoekt even in het geheugen van de speler en de film kan beginnen. “Standje vier eerst inschakelen dames. Dan druk ik pas op play.”

Alle vier drukken ze op de vibrator tussen hun benen en je kunt nu het gezoem duidelijk horen. De trillingen tussen hun schaamlippen en op hun clitje zijn toegenomen en wordt met een heerlijk zuchten verwelkomd. De film kan beginnen. Het is een softe erotische film waarbij de nadruk meer ligt op het verleiden en het verleid worden dan op de daadwerkelijk erotische zones. Onder het kijken wordt Jennie natuurlijk niet vergeten de handen in de nylon panty’s gaan over heel haar lichaam heen. Raken haar tenen, haar bekken en benen, haar borsten en haar gezicht. Jennie heeft geen oog voor de film, ze heeft haar ogen gesloten en geniet zichtbaar. Zo nu en dan verdwijnt er een hand tussen haar benen en zo nu en dan krijgen haar tepels wat meer aandacht. Petra is Jennie ’s voeten aan het masseren wat aan haar kreunen te horen in de smaak valt. Petra neemt een voet van haar knie en brengt die naar haar lippen en onder het kijken naar de film begint ze de tenen van Jennie te likken door het nylon heen. Linda heeft nu een hand op de vibrator tussen Jennie ’s benen gelegd en drukt de vibrator wat steviger tegen haar clitje aan. Claudia probeert de nu wel stijve tepels van Jennie door het nylon heen vast te pakken en voorzichtig begint ze eraan te trekken. Dan laat ze weer los en masseert weer haar borsten. Zo nu en dan steekt Claudia een vinger van haar tussen de lippen van Jennie die gelijk aan de vinger begint te zuigen. Jennie verkeert in een andere wereld. Haar zuchten en steunen overstemd bijna het geluid van de film. Ze doen het even wat langzamer aan. Geen orgasme had Linda gezegd. Trouwens de film is best mooi. Wat er allemaal niet aan speciale lingerie aan hun ogen voorbijtrekt. Ze komen even tot rust en nemen weer een paar slokken wijn.

“Wil jij ook een slokje” vraagt Claudia aan Jennie. Ze doet haar ogen open en ontwaakt even uit haar roes.

“Graag” antwoord ze. Claudia neemt nog een slok uit haar glas en brengt dan haar lippen op die van Jennie die vervolgens de wijn uit de mond van Claudia zuigt.

“Wat een service” glimlacht ze. Ondertussen zijn de handen al weer bezig op haar lichaam. De uitwerking van de vibratoren blijft ook niet achterwege. Petra zit in ieder geval al aardig met haar heupen te bewegen en zo nu en dan gaat haar hand even tussen haar benen om de vibrator iets steviger op haar clitje te drukken.

“Ik begin al aardig nat te worden tussen mijn benen” licht Petra de anderen in. Linda voelt even bij haar zelf en komt ook tot de conclusie dat ze wat dat betreft niet ver achterloopt. Claudia inspecteert haar vagina ook even en haalt een natte vinger te voorschijn. “Ik heb ook niet te klagen” zegt ze en stopt gelijk haar natte vinger in de mond van Jennie.

Linda controleert de schaamstreek van Jennie. Ze pakt de vibrator beet, trekt hem iets tussen haar lippen vandaan en probeert een vinger bij Jennie naar binnen te steken. Gelijk kleurt het nylon van de panty donker. Linda smeert het kutvocht van Jennie verder uit over haar schaamlippen en duwt dan de vibrator weer stevig op zijn plaats. De film toont niet echt een verhaallijn, alleen de beelden die ze voor geschoteld krijgen zijn magnifiek.

“Mogen we naar een ander standje” vraagt Claudia.

“Dat kan” antwoord Linda “maar dan moet er ook een andere film opgezet worden.”

“Eigenlijk vind ik het wel best zo” antwoord Petra, “ik weet niet of ik het bij een hoger standje nog lang uit zal houden.”

“Goed dan stemmen we er over. Wie wil een ander standje?” Claudia steekt een nylon arm omhoog en ook Linda zelf. Wat wil jij Jennie?

“Geef mij er nog maar een standje bij.”

“OK, dan zal ik even kijken wat voor mogelijkheden we hebben.” Ze stopt de film en bladert door het geheugen van speler heen. Wat willen jullie zien? Mogen er mannen in voor komen?”

“Nou ja is Petra’s reactie als ik dan mag kiezen kies ik toch voor alleen maar vrouwen toch ik bedoel we zitten hier ook met vier vrouwen toch?”

“OK. Lesbische porno, dat heb ik wel.” Ze zet de film scherp en wacht tot ieder een standje hoger op de vibrator heeft ingesteld. Dan start ze. De aanloop van de film is een presentatie van de vrouwen die mee spelen in de film. Als eerste verschijnt er een mooie vrouw met prachtige compacte borsten en een kaal kutje.

“Die lijkt wel op jouw Petra” zegt Claudia. Dan komt er een bijzonder aantrekkelijke vrouw met een mooie satijnen bh en prachtig mooie glanskousen rond haar benen in beeld die zonder slipje een auto staat te wassen.

“Dan is dat Linda vind ik” zegt Petra. Dan zien we twee vrouwen innig verstrengeld samen tussen satijnen lakens liggen mooi te zijn. “Dan zijn dat Jennie en ik vindt Claudia.”

De film begint met de twee vrouwen tussen de satijnen lakens, ze schijnen net wakker te worden en hun lichamen tekenen zich keurig af op de satijnen lakens. Langzaam komen de twee vrouwen tot leven en beginnen elkaar te strelen. Ze zien dat de vrouwen met een hand boven de lakens de plek tussen hun benen beginnen te wrijven en te strelen. Dat duurt zo even voort en allebei komen steeds meer tot leven. Dan slaan ze de satijnen lakens opzij en duiken op elkaar in positie negen en zestig. Ze likken elkaar dat het een lieve lust is. De close ups tonen duidelijk dat de kutjes lekker nat zijn en de vrouwen houden voor de camera de schaamlippen ver uit elkaar zodat duidelijk hun clitoris eruit springt. Allebei de vrouwen zoeken steeds heerlijk zuigend hun weg langs schaamlippen en clitoris. Ondertussen heeft standje vijf ook wel zijn uitwerking. De slurpende beelden op de tv en het trillen van de vibrator op hun kut. De zuchtende en kreunende geluiden op de tv worden nu bijna overstemt door de kreunende geluiden van de dames. Jennie wordt ook niet vergeten Linda zorgt er wel voor dat de vibrator tussen haar benen behoorlijk op zijn plek blijft.

“Denk er om hé” waarschuwt Linda “geen orgasme op de bank. Moet ik de tv uitzetten?” “Doe voor mij maar” kreunt Petra. Ik word behoorlijk opgewonden zo. Ik kan het nog wel even aan zegt Claudia. Weet je wat zegt Linda. We laten het zo. We gaan lekker naar boven met z’n vieren. Kleden ons nog wat om gaan een gezellig spelletje doen en uiteindelijk beleven we boven op ons pantybed gezamenlijk ons orgasme. Mee eens. Gelukkig zegt Petra. Linda zet de tv uit.

“Kom Jennie in de benen.” Jennie staat op en ze nemen hun glas mee en gaan naar de zolder. Eenmaal op zolder legt Linda het spel uit dat ze willen gaan spelen.

“Luister” begint ze. “Leg eerst allemaal je vibrator hier maar op tafel. Dan zijn we van die prikkeling verlost. Handen verdwijnen tussen de benen en de vibrators worden uitgezet en op tafel gelegd.

“Ik kies zo meteen,” vervolgt Linda, “een kleding stuk uit voor iemand anders, we wachten dan tot diegene dat kleding stuk heeft aan getrokken en dan mag die ook weer een kleding stuk uitzoeken voor een ander en zo door tot we vinden dat we het allemaal acceptabel vinden. En daarna heb ik nog een verrassing. Ik begin. Ze overhandigt Jennie een strakke wetlook rok die nauw sluit tot bijna onder haar knieën. Jennie wurmt zich in de rok. De rok zorgt ervoor dat haar bovenbenen constant tegen elkaar gedrukt worden. Vervolgens kiest Jennie een wetlook korset uit waarbij de borsten vrijgehouden worden. Ze overhandigt dit aan Petra. Petra trekt het korset aan en zorgt ervoor dat haar borsten door de openingen naar buiten komen. Een mooi gezicht vinden ze omdat de borsten bedekt zijn met het nylon van de panty. “Alleen nog nylon kousen” vindt Petra. Daar in de tweede la van boven. Petra zoekt in de la en komt al snel met een paar aan die ze ook weer over de twee panty’s aantrekt. Als alles op zijn plaats zit kiest Petra voor Claudia een mooie zwarte wetlook teddy uit voor haar. Claudia trekt de teddy aan haakt de sluiting in het kruis in elkaar en trekt de teddy nog even goed omhoog. Beetje kleintjes reageert ze maar wel lekker. Wat ook mooi is zijn de zijkanten die zo hoog weg lopen vindt Jennie en gaat even met haar handen over de heupen van Claudia heen en bevoelt de gladheid van de stoffen. “Hm… heerlijk.”

Claudia is aan de beurt en kiest voor Linda een kort nauw sluitend rokje uit. En dan gelijk maar een shirt erbij met lange mouwen vindt ze. Linda trekt alles aan en ziet er al zeer ordentelijk uit. Linda kiest nu voor Petra, voor over haar korset, een losjes hangende wetlook cape uit haar klerenkast. “Nu alleen nog een rok en je bent ook klaar.” Ze overhandigt Petra een lange vrijvallende rok tot net aan haar enkels.

Dan zoekt Petra tussen de kleren naar iets voor Jennie en komt met een strak zittend shirt voor de dag. Lange mouwen ook en een laag uitgesneden decolleté.

“Ook bijna klaar alleen nog iets om je nek vind ik” zegt Claudia en vist een zwarte panty uit de berg te voorschijn en knoopt die sierlijk om de hals van Jennie. Jennie op haar beurt kijkt naar Claudia, wat kan daar bij passen vraagt ze zich af. Ze kijkt naar haar strakke kruis. Heerlijk gezicht. “Ik denk dat ik dan toch maar een ruim vallende rok kies. Alsjeblieft trek maar aan.” Ook vindt ze in de stapel nog een kort wetlook jasje dat ze dan mooi over de teddy heen kan dragen. Ook bij haar komt een mooie sierlijk geknoopte panty om haar nek te hangen. Dan zijn de dames klaar. Ze kijken elkaar aan en blikken van goedkeuring gaan wederzijds.

“Dan nu de verrassing. Een van ons krijgt zo deze afstandbediening en die is voor dit ei. Degene die de afstandsbediening heeft gaat even weg en dan brengt een van ons het ei in. Dan gaan we lekker relaxen en degene met de afstandsbediening moet raden wie het ei in heeft. Als je het fout hebt moet je de opdracht vervullen van diegene die je vals beschuldigd zeg maar. Wie wil er als eerste?”

Joyce

6

7

Petra pakt de afstand bediening, “ik wil wel als jullie dat niet erg vinden.” Petra gaat de trap af naar beneden.

“Wie wil het ei inbrengen?” Vraagt Linda.

“Zal ik het proberen” stelt Claudia voor. En onder het toeziend oog van Linda en Jennie duwt Claudia het ei tussen haar schaamlippen door haar kut in. Alleen een klein stukje touw steekt nog tussen haar lippen door. Ze haakt de teddy weer in het kruis vast trekt haar rok omhoog. Dan gaan ze op de leren stoelen en bank zitten en schenken nog een glaasje in. De fles is alweer leeg.

“Ik ga even nog een fles halen en dan neem ik gelijk Petra weer mee.”

Claudia en Jennie kruipen tegen elkaar aan op de bank.

“Hoe voelt dat, dat ei?”

“Wel lekker eigenlijk, ben benieuwd hoe het is als hij straks gaat trillen.”

“Je mag niets laten merken. Ik zou Petra best wel een opdracht willen geven.”

“Wat zou je dan doen?”

“Ze mag mijn kut helemaal uitlikken. Dat kan ze goed en ik wil nu wel eens een keer lekker klaarkomen. Ik zit er eigenlijk vanaf vanmiddag al op te wachten tot ik eindelijk eens de remmen los kan gooien.”

“Ik ook wel. Soms lijkt het wel of ik in brand sta van onderen zo’n groot verlangen om heerlijk klaar te komen. Kom geef me eens een zoen.” Ze buigen hun hoofden naar elkaar toe en vergaan in een innige omhelzing waarbij hun tongen weer op onderzoek gaan. Hun handen tasten het wetlook af op een opening om nog dichter de ander aan te kunnen raken. “Heerlijk die stof” zegt Claudia als ze even elkaars lippen los kunnen laten.

Petra komt binnen met Linda op haar hielen.

“Zo nou kan het spel echt beginnen. Het is niet de bedoeling Petra dat je continue het ei activeert. Ik denk ook dat je de meeste kans hebt als je het laat trillen op een onverwacht moment. Nu dus.”

Petra drukt op de knop. Claudia voelt gelijk de vibraties maar is gelukkig weer in een tongzoen verwikkeld met Jennie. Het trillen stopt weer.

“OK, als jullie tweeën elkaar ook even los kunnen laten schenk ik nog even een glaasje in.” Ze gaan heerlijk met de gevulde glazen onderuit op de leren fauteuils zitten. De nylon handen die de glazen vasthouden is een speciaal gezicht.

“Dat wetlook zit lekker” probeert Linda het gesprek op gang te helpen.

“Ja, heerlijk” zegt Petra, slaat haar benen over elkaar onder de lange nylon rok. De nylon kousen die zij aanheeft maken het extra heerlijk onder de wetlook rok. Petra heeft de afstandsbediening in haar hand op haar rug zodat de anderen niet kunnen zien wanneer ze op het knopje drukt. De nylon voeten van Petra komen net onder de rok uit. Linda slaat ook haar benen over elkaar en kijkt via de nylon voeten van Petra naar haar eigen nylon voeten. “Eigenlijk” zegt ze, en staat gelijk op, “moeten we nog een stel mooie heels uitzoeken.” Ze loopt naar de kleding kast en trekt een grote la aan de onderkant van de kast geheel open. Hier liggen allerlei soorten schoenen. De meeste wel met heels van minstens 8 cm. De meeste zijn zelfs meer. Er zitten erbij met open teen, met alleen maar een smal enkelbandje en geheel gesloten pumps. Kom en zoek er een paar uit. Als ze niet helemaal passen geeft dat niet. Je hoeft er niet de vierdaagse mee te lopen. Alle vier zoeken ze een paar schoenen uit. En dat ziet er gelijk beter uit vinden ze. Jennie en Claudia gaan weer samen op de bank zitten ze beoordelen elkaars schoeisel, de lengte van de hak en de aansluiting van de schoen, in het algemeen, op de voet. Tegenover elkaar gezeten hebben ze van elkaar de benen op schoot en zodoende de nylon voeten gestoken in high heels onder oog bereik. Hun vingers glijden over het nylon en de high heels, en gaan met hun vingers langs de lange hak. Jennie brengt de stiletto hak naar haar mond en gaat met haar tong langs de hak. Claudia haalt haar tong langs het nylon van Jennie ’s voet over haar high heel heen naar het puntje van haar grote teen dat door de punt van de schoen heen zichtbaar is. Ze begint aan de grote teen te sabbelen en opeens voelt ze het ei weer trillen. Ze kan met moeite een kreet van verrassing inhouden. Zou Petra het hebben gezien dat ze even verstijfde. Ze durft niet in haar richting te kijken. Ze likt verder aan de teen van Jennie. Een van haar handen kruipt over het been van Jennie naar haar knieën en komt bij de zoom van de strak zittende rok. Ondertussen is Petra op zoek naar degene met het ei. Ze heeft nu het ei aangezet en is voorlopig niet van plan om weer uit te zetten. Kijken wat er gaat gebeuren denkt ze.

Kom even lekker bij mij zitten hoort ze Linda vragen. Ze kijkt haar aan. Als Linda het ei in heeft kan ik dat voelen als ik bij haar ga zitten denkt ze. Ze staat gelijk op en kruipt bij Linda op schoot. Linda pakt haar stevig beet en trekt haar tegen zich aan.

“Eindelijk” zegt ze, “heerlijk om jouw warmte tegen mij te voelen.” Ook Petra vindt het aangenaam het zachte van de wetlook over de armen van Linda en haar strakke rokje en dan die panty’s die ze aanheeft. Linda op haar beurt wrijft met haar nylon handen over de wetlook lange rok van Petra. Ze komt uiteindelijk aan de onderkant van de rok en gaat met haar nylon hand onder de rok en beweegt haar hand langzaam naar boven.

“Heerlijk warm hier onder” en Linda laat haar nylon hand over de benen van Petra heen en weer glijden. Petra legt haar hoofd op de schouder van Linda. “Wat ben je toch lief” zegt ze en geeft Linda een zoen op haar wang. Linda kijkt haar aan, “jij bent ook heel lief” en beide brengen hun lippen op elkaar en verdwijnen in passionele zoen.

Claudia begint ondertussen te reageren op de trillingen van het ei. Hij blijft aanstaan denkt ze, voorzichtig kijkt ze over de high heel van Jennie in de richting van Petra en ziet de twee in een innige omhelzing. Ze legt de benen van Jennie naast haar neer, haalt haar hand onder de rok van Jennie vandaan en kruipt over haar heen totdat hun lichamen op elkaar rusten en ze met haar hoofd dicht bij het hoofd van Jennie is aangekomen. Ze legt haar hoofd op de schouder van Jennie en fluistert in haar oor dat het ei nu steeds aan staat en dat ze een list moeten verzinnen. Jennie begrijpt het en heeft ook al een idee. Ze rolt onder Claudia vandaan en nu liggen ze naast elkaar op de bank met hun gezichten naar elkaar toe. Claudia met de rug naar Petra.

“Even voelen” zegt Jennie en verdwijnt met haar nylon hand onder de rok van Claudia. Claudia voelt de hand van Jennie over haar kruis wrijven en de hand houd dan stil als er twee vingers tussen haar schaamlippen zitten.

“Ik voel het fluistert ze. Houd vol en dan wachten we tot ze hem weer uit zet. Als ze hem dan weer aanzet voel ik dat ook en dan laat ik dat merken aan Petra en zodoende moet ze wel verkeerd raden.”

“Goed idee” vindt Claudia, en de hand van Jennie voelt ook heerlijk aan, als ze hem maar stil houdt en niet aan haar clitje komt. Petra ondertussen voelt de hand van Linda steeds verder over haar panty benen naar boven kruipen. Heerlijk vindt ze het en kan niet stil blijven zitten op de schoot van Linda. Ze legt een nylon hand op een knie van Linda, begint haar weer hartstochtelijk te zoenen en wrijft met haar hand over Linda ’s knie en bovenbeen, dan tussen haar benen langzaam richting haar kruis. Als ik daar ben denkt ze kan ik voelen of zij het ei heeft denkt Petra. Langzaam maakt ze cirkelende bewegingen en komt aan bij de venusheuvel van Linda. Ze drukt voorzichtig het nylon kruis van de panty op haar schaamlippen. Ze laat twee vingers tussen de schaamlippen doorschuiven en probeert iets dieper te raken. Ze voelt geen trilling, alleen een siddering gaat door het lichaam van Linda als ze haar clitje aanraakt. Ze verbreken de omhelzing en Linda al gedeeltelijk met haar benen uit elkaar gaat nu nog verder met haar benen uit elkaar en Petra valt bijna met haar gat op de grond.

“Als je nu je rok zo ver mogelijk optrekt en dan weer op mijn schoot komt zitten maar dan met je gezicht naar me toe is het beter” stelt Linda voor.

“Wacht even” Petra staat op en zet ondertussen het ei toch maar weer uit. Vervolgens tilt ze haar rok op en gaat met haar benen wijd over de benen van Linda zitten. Linda houdt haar zo tegen zich aan dat Petra niet achterover kan vallen. Claudia kan eindelijk tot rust komen tussen haar benen.

Jennie heeft ook gevoeld dat het ei is gestopt met trillen en neemt nu de honneurs waar. Haar vingers in de spleet van Claudia beginnen te bewegen en zich een weg te banen tussen het nylon van de panty’s om nog meer grip te kunnen krijgen op de kut van Claudia. Claudia begint zachtjes te kreunen onder de aanrakingen van Jennie. Maar omdat het ei uitstaat kan ze zich niet verraden. Zelf laat ze haar handen ook niet werkloos en een nylon hand verdwijnt langs achter onder de strakke rok van Jennie en begint haar billen te masseren. Dan probeert ze ondanks het strak zittende rokje van achteren tussen de benen van Jennie te komen, wat niet echt meevalt.

“Wacht” zegt Jennie “dan schuif ik het wel wat omhoog, dan kan je er gemakkelijker bij.” Ze friemelt de rok omhoog en nu kan ze haar benen uit elkaar doen en slaat gelijk een been om het lijf van Claudia heen. Nu kan ze met dat been Claudia steviger naar zich toe trekken. Claudia duwt haar hand nu tussen de benen van Jennie en begint met haar nylon hand over de nylon stof van de panty heen te wrijven. Zo nu en dan voelt Jennie net even een kleine aanraking op haar clit.

“Lekker” fluistert ze en geeft Claudia een zoen. Claudia reageert gelijk door haar mond open te doen en hun tongen flitsen tegen elkaar. Linda nog steeds Petra vasthoudend laat haar nu langzaam achterover zakken tussen haar benen in totdat ze met haar hoofd de grond raakt. Ze geeft Petra een kussen die ze onder haar hoofd kan leggen. Ze laat haar zover zakken dat haar schouders ook op de vloer rusten. Petra ligt nu met haar benen omhoog en haar billen tussen de bovenbenen van Linda. Petra’s lange rok staat strak tussen haar benen die ze aan weerszijde van Linda op de rugleuning van de stoel laat rusten. Linda komt nu met haar nylon handen om de benen van Petra heen en begint over de strak gespannen wetlook richting Petra’s gevoelige plek te werken. Petra voelt haar handen naderen en kijkt naar boven in de ogen van Linda. Linda drukt nu zover mogelijk de wetlook stof verder in het kruis van Petra. Petra voelt de wetlook over haar nylon kousen heen glijden. Linda kantelt haar bekken en drukt met haar schaamstreek tegen de billen van Petra. Dan laat ze haar bekken weer terug vallen en pompt vervolgens weer omhoog en steeds weer schuurt de wetlook stof van Petra’s rok tegen haar met panty’s bedekte kruis. En bij elke keer dat Linda haar bekken richting de billen van Petra kantelt drukt ze met haar duim tussen de schaamlippen van Petra door de wetlook stof en de panty’s heen. Claudia en Jennie liggen nog steeds met hun gezichten naar elkaar met hun nylon handen elkaar te verwennen. De panty’s die hun kruis bedekken zijn al behoorlijk nat geworden. Ze genieten van elkaar en af en toe komen hun tongen tegen elkaar en wordt er weer met passie wat speeksel uitgewisseld. Het ei blijft verdacht stil. Petra heeft even haar gedachten ergens anders. Ze voelt de uitwerking van de duimen van Linda in haar onderbuik en zou niets anders willen dan de rok van haar billen en de duimen in haar spleet willen voelen dwars door de nylon panty’s heen. Linda heeft op dat moment eigenlijk dezelfde gedachte en stroopt de lange rok van Petra omhoog, nou ja eigenlijk omlaag, over Petra’s benen heen.

“Kan ik beter uitdoen toch?” Vraagt ze Linda.

“OK uit dat ding. Kom billen omhoog dan trek ik hem over je benen heen.”

Petra zet met haar voeten af op de rugleuning en nu kan Linda de rok over haar billen trekken. Dan steekt Petra haar benen in de lucht en Linda kan nu net de lange rok over voeten en pumps uit trekken. Ze legt de rok naast de stoel en neemt de benen van Petra en houdt die wijdt uit elkaar vast. Zo heeft ze een fantastisch gezicht op het nylon kruis van Petra. De jarretels met de nylon kousen de met nylon bedekte borsten lachen haar toe. Wat zou ze graag haar hoofd willen begraven in al dat heerlijks wat nu voor hoor uitgespreid ligt. Petra ziet Linda met genoegen haar lichaam bekijken. Plots realiseert ze zich weer het gebeuren met het ei. Ze weet zeker dat Linda het ei niet in zich heeft. Ze houdt haar hoofd schuin naar achteren en kan zo ook maar net Jennie en Claudia op de bank zien liggen knuffelen. Als ik het ei nu aanzet moet ik toch kunnen zien wie van de twee het ei draagt. Op het moment dat Linda haar hoofd laat zakken in het kruis van Petra activeert ze het ei. Jennie voelt met haar vingers tussen de schaamlippen van Claudia meteen de trilling, ze voelt Claudia ook verstijven van de gelijk opkomende opwinding. Snel kijkt ze over de schouder van Claudia heen naar Petra, sluit haar ogen en kreunt zachtjes. Claudia voelt het ei trillen in haar, maar goed dat het ei niet tegen haar clit aan zit anders had ze gelijk een orgasme gehad. Ik kan me toch niet vergissen denkt Petra. Het zal Jennie wel moeten zijn, die blik in haar ogen en toen haar ogen dicht en die kreun. Het kan niet anders. Ze voelt de tong van Linda over de panty’s in haar kruis gaan, best lekker gevoel. Maar ik zeg het toch denkt ze. Als ik het fout heb dan zien we dat dan wel weer.

“Ik weet het” roept ze en Linda tilt haar hoofd op en de twee op de bank draaien naar Petra toe.

“OK” zegt Linda, “zeg het maar dan.”

“Jij bent het in ieder geval niet” zegt ze tegen Linda, “want dat had ik dan wel gevoeld. Het is of Jennie of Claudia. En ik denk Jennie. Is dat goed?”

“Nou dat moet je dan zelf maar even controleren vind ik” zegt Linda.

Petra laat haar benen over Linda heen ook op de grond komen staat op en loopt naar de twee op de bank toe. Jennie en Claudia halen hun handen uit elkaars kruis en Jennie zegt nou voel maar dan. Petra steekt een hand tussen de benen van Jennie en drukt op de afstandsbediening. Ze voelt niet en duwt daarom een vinger zo diep mogelijk tussen Jennie ’s schaamlippen maar voelt nog steeds niets. De teleurstelling is op haar gezicht af te lezen. “Voel maar bij mij” zegt Claudia. En Petra steekt haar vingers nu in het kruis van Claudia en ja hoor duidelijk voelbaar.

“Verloren” zegt Claudia “en nou moet Jennie een opdracht aan jou geven?” Ze kijkt vragend naar Linda.

“Ja, dat klopt en als jij er geen weet te verzinnen, dan weet ik er wel een” zegt Linda tegen Jennie met een dikke knipoog.

“Nou,” zegt Jennie, “jij weet allemaal zulke leuke spelletjes te verzinnen je weet hier dan ook wel iets leuks mee te doen denk ik, dan laat ik het graag aan jou over.”

“OK kom hier maar liggen” gebied ze Petra. Ze rijdt de tafel die op wieltjes staat naar voren. Een met geel skai beklede tafel is het maar met verschillende mogelijkheden zegt Linda. Petra is op de tafel gaan liggen en Linda steekt door de openingen in de tafel riempjes heen die ze dan vervolgen gebruikt om de benen van Petra vast te binden aan de tafel. Twee riemen voor elk been. Een halverwege het bovenbeen en een bij de enkel. Dan komen er riempjes door gaten in de tafel die bedoeld zijn om Petra’s armen op de tafel vast te snoeren. Een riempje voor haar bovenarm en een riempje bij haar pols. Als al de riempjes vast zitten kan Petra zich bijna niet meer bewegen. Claudia en Jennie die aan weerszijde van de tafel staan beginnen de benen van Petra over de nylon kousen te aaien. Linda is aan het rommelen in de la met speeltjes en komt dan met het een en ander naar de tafel. Ze komt met haar gezicht dicht bij dat van Petra en begint zachtjes te vertellen.

“Petra je ligt hier nu op mijn speciale tafel omdat je het spelletje met het ei hebt verloren. Nu je op deze tafel ligt ben je helemaal aan ons overgeleverd. We gaan je verwennen op een manier die je nog nooit hebt mee gemaakt, het zal een hele ervaring voor je zijn, een aangename aanvulling op al die ervaringen die je vandaag al hebt meegemaakt. Overgeleverd ben je aan ons, wij bepalen wat er met je gebeurt, we zullen je tot het uiterste brengen. Alleen één ding… je mag niet klaarkomen op deze tafel. Als je een orgasme voelt naderen moet je ons dat zeggen, afgesproken.”

Petra knikt een beetje angstig met haar hoofd… “ja” zegt ze.

Linda geeft haar een natte kus direct op haar mond. “Goed dan gaan we beginnen.”

Ze pakt een schaar en gaat met de schaar naar het kruis van Petra.

“Wat ga je doen?” Vraagt ze angstig.

“Ik ga alleen maar het kruisje wegknippen van de glans panty, zodat we wat directer bij je schaamlippen kunnen komen schat.”

“Jennie” zegt Linda “als jij nu bij haar hoofd gaat staan en jij bij haar voeten en haar wat afleiden, dat kunnen jullie wel denk ik.”

Jennie buigt zich meteen over het hoofd van Petra en begint haar lippen te zoenen. Claudia neemt voorzichtig de pumps van Petra’s voeten en begint haar voeten en tenen te zoenen. Linda neemt voorzichtig de buitenste panty in haar hand en prikt met de schaar door het kruisje van de panty heen en knipt dan heel voorzichtig het hele kruisje uit de panty. Vervolgens probeert ze zo goed en zo kwaad als het kan de panty strak te trekken onder het korset.

“Kijk,” ze vestigt ze de aandacht van Jennie en Claudia op het kruis van Petra, nu kan je de schaamlippen duidelijk door de naadloze panty heen zien zitten en als ze straks nat is helemaal. Linda legt even haar hand op de venusheuvel van Petra en ze voelt de stralende warmte in haar vingertoppen.

“Nu nog even deze” en ze neemt een kettinkje met twee tepelklemmen. Ze pakt een tepel door het nylon heen vast en probeert die een beetje door de panty heen te trekken. Ze zuigt er een paar keer stevig op en de tepel is zo goed als stijf. Ze plaatst gelijk een tepelklem op de tepel. Petra slaakt een klein kreetje van pijn. Maar dat is maar even. Nu neemt Linda de andere tepel tussen duim en wijsvinger en zuigt ook daaraan tot de tepel stijf is. Ook hier zet ze de tepelklem op de tepel. Ze tilt het kettinkje op trekt hem iets naar boven, gelijk staan de tepels recht naar het plafond gericht en voelt Petra warmte en een beetje pijn in haar borsten.

“Zo dat is dat” zegt Linda, “nu het volgende. Ik wil zo meteen de tafel iets kantelen en om er voor te zorgen dat je niet van de tafel af kan glijden komt er tussen je benen in je kruis een rubberen stootkussen in de tafel.” En Linda drukt een met rubber beklede staaf tussen de benen van Petra in de tafel. Ook zit er aan de staaf een snoer met een stekker maar dat verteld Linda Petra niet.

“Doe jij Petra deze even om” vraagt ze aan Jennie “en geeft haar een masker voor haar ogen.” Jennie doet het masker voor Petra’s ogen en nu kan ze niets meer zien en dus ook niet meer afgeleid worden.

“Je kunt je nu volledig concentreren op wat er zo allemaal met je lichaam gaat gebeuren” verteld Linda aan Petra. Ze loopt naar de voeten van Petra, maakt daar een klem los onder de tafel en voorzichtig splitst ze nu de tafel in tweeën, Petra’s benen worden nu gespreid door de twee delen van de tafel.

“Hoever zullen we haar benen uit elkaar doen” vraagt ze Claudia. Claudia pakt de twee helften en beweegt ze steeds verder uit elkaar, net zover dat het niet verder meer kan. Ze ziet de schaamlippen van Petra wijken onder de naadloze panty.

“Dan gaan we haar nu laten kantelen.” Linda beweegt weer een hendel onder de tafel en de tafel kantel langzaam naar voren. Petra komt steeds rechter en ze voelt zich over de tafel glijden maar dan voelt ze ook de rubberen staaf tussen haar benen en komt ze met haar kut tegen de rubberen staaf aan. Verder laat Linda de tafel kantelen en de druk op de kut van Petra neemt toe.

“Ietsjes verder nog” zegt Linda. En dan rust bijna heel het gewicht van Petra op de rubberen staaf. Zo laten we het maar even. Linda gaat met haar nylon handen over het lichaam heen van Petra en ook Claudia en Jennie doen het zelfde. Petra voelt de warmte van de handen en de gladheid van het nylon. Ze geniet met volle teugen en begint een beetje haar bekken te bewegen zodat haar kut over de rubberen staaf begint te glijden. Als Linda dat ziet stopt ze gelijk met liefkozen van Petra’s lichaam gebied Claudia en Jennie ook te stoppen en trekt flink aan het kettinkje van de tepelklemmen.

“Auw” kermt Petra, “niet doen.”

“Elke keer als ik je kut over de staaf tussen je benen zie glijden stoppen we en trek ik aan de ketting. OK!

“OK, begrijp het” zegt Petra ze probeert er niet meer aan te denken en haar bekken niet te bewegen. En daar gaan ze weer, zes nylon handen strelen en aaien en bewerken haar lichaam. Jennie begint Petra te tongen en Claudia zit op haar hurken de voeten van Petra te likken. Linda op haar beurt richt zich op de schaamstreek van Petra. Ze ziet de schaamlippen aan weerszijde tegen de rubberen staaf drukken. Prachtig hoe de panty de vorm van de schaamlippen volgt. En een heerlijk gezicht zo die kale kut achter dat nylon laagje. Ze ziet ook de opgezwollen clit van Petra tegen het nylon aandrukken. Ze blaast even over de clit heen en ziet gelijk de schaamlippen iets aan trekken. Ze loopt naar de speeltjes en komt terug met een kleine vibrator. Wel eentje die intens kan trillen weet ze. Ze houdt hem heel even tegen haar eigen clit zet hem aan en weet gelijk weer hoe het echt voelt.

“Moeten jullie zo ook eens proberen” zegt ze tegen Claudia en Jennie. “Of kijk maar waar je zin in hebt,” de la staat open. Ze zet de kleine vibrator op het eerste standje en raakt heel voorzichtig de clit aan van Petra. Een kreet van genot ontsnapt haar lippen. Ze heeft nu al grote moeite om haar kut stil te houden, ze wil zo graag het gevoel wat ze tussen haar benen heeft van de rubberen staaf directer laten worden haar schaamlippen over die paal te laten glijden. Zal ze het doen? Ze weet het, het wordt gelijk afgestraft, hoewel gaf ook wel weer een lekker gevoel de pijn op haar tepels. Ze laat zich gaan en beweegt snel haar kut over de rubberen paal.

“Heerlijk” schreeuwt ze, ze moet zich uiten op de een of andere manier. Linda staat gelijk op pakt de ketting en trekt. Haar tepel rekken op, haar borsten worden zelfs nog iets verder door het korset heen getrokken. “Aauuuw” schreeuwt ze en stopt de bewegingen van haar kut. Wat heerlijk denkt ze. Doe ik zo nog een keer. Claudia en Jennie hebben het zich geen tweede keer laten vertellen en snuffelen nu in de la rond. Ze nemen allebei een speeltje dat zowel een klein stukje ingebracht moet worden en tegelijk de clitoris stimuleert. Claudia haakt haar teddy los trekt hem iets omhoog laat de buitenste panty zakken en probeert de vibrator in de juiste positie te brengen. In de vibrator zitten twee trillers, eentje voor in haar kutje en de ander voor op de clitoris. Ze zet ze allebei in de middelste stand en denkt dat ze het zo wel even uit kan houden. Trekt de gladde panty hoog op en haakt haar teddy weer vast in haar kruis. Ze voelt gelijk de druk van de teddy op de vibrator wat nog een beter effect heeft op haar clitje. Jennie brengt ook de vibrator in en zet hem zachtjes aan. Heerlijk gevoel en ze beweegt hem even in en uit. De seamless panty verdwijnt met elke haal mee met de vibrator in haar kut. Dan laat ze hem zitten duwt hem nog even aan op haar clitje en trekt de gladde panty gauw omhoog. Op het moment dat ze haar strakke rok ook omhoog wil trekken schuift de vibrator weer uit haar kutje.

“Hij blijft niet zitten” zegt ze tegen Claudia. Claudia kijkt even tussen haar benen en pakt de vibrator en duwt hem op zijn plek maar stelt vast dat de gladde panty niet voldoende druk kan uitoefenen op haar kut en zodoende de vibrator niet op zijn plek blijft.

“Wacht even” zegt ze, ze loopt naar de kleerkast en komt terug met de strakke hotpants. “Trek deze er maar overheen en vergeet je strakke rok.” Jennie doet de hotpants aan en voelt gelijk dat de vibrator goed tegen haar clit wordt aangedrukt.

“Zit strak maar wel heerlijk, ik heb zo ook veel meer bewegingsvrijheid.”

Samen lopen ze weer al trillend naar Linda en Petra en richten hun aandacht gelijk weer op Petra. Petra voelt de handen weer op haar lichaam, over haar benen, aan de binnenkant van haar benen op haar borsten aan haar tepels rond haar hals en op haar gezicht. Alleen de aanrakingen al maken haar gek van extase. En dan weer die korte tinteling op haar clitje. Wat gemeen allemaal. Maar ze kan zich stil houden. Ze voelt haar eigen hartslag op haar schaamlippen tegen de rubberen staaf. Linda heeft even tussendoor haar rokje uitgedaan en maakt gelijk van de gelegenheid gebruik om zichzelf even met de kleine vibrator te verwennen. Claudia en Jennie ziet ze ook heupwiegend bij Petra staan, die hebben ook iets leuks in hun kruis denkt ze. Ze zet de trillingen even op maximaal en geniet van de vibrator tussen haar schaamlippen. Dan zet ze hem weer een paar standje lager en beweegt de vibrator weer naar het clitje van Petra. Zodra ze het clitje aanraakt lijkt het of er een stroomstoot door het lichaam van Petra gaat. Maar ze beweegt haar bekken niet. Haar schaamlippen blijven stil vastgekleefd zitten aan de rubberen staaf. Linda probeert de vibrator weer bij haar zelf en zet hem op de hoogste stand. Ze laat de vibrator tussen haar schaamlippen glijden en houdt net voor de ingang van haar kut stil en duw hem langzaam naar binnen. Haar vrije hand laat ze over haar clitje gaan en zo brengt ze zichzelf even in een zwevende hemel. Vlak voordat ze een golf vanuit haar baarmoeder op voelt komen stopt ze en trekt de vibrator uit haar kut. Ze kijkt even naar haar kut en ziet dat de naadloze panty nog lekker in haar kut zit. Ze duwt er gauw een vinger in. Dan beweegt ze de vibrator, die nog steeds op de hoogste stand staat, naar de kut van Petra. Ze zet hem pardoes op haar clit. Nu kan Petra de druk niet meer aan en uit alle macht beweegt ze haar schaamlippen over de rubberen staaf. Linda houdt zich aan haar afspraak en trekt meteen aan het kettinkje. Weer een kreet van pijn van Petra, maar ze stopt niet met bewegen. Linda trekt iets harder aan de ketting, maar nog stop Petra niet met het bewegen van haar schaamlippen tegen de rubberen staaf.

“Ik voel een orgasme opkomen” kreunt Petra. Linda stopt gelijk met het stimuleren van de clitoris, gaat naar het hoofdeinde en neemt het masker van Petra’s gezicht. Linda kijkt Petra indringend in haar ogen, “concentreren nu, kijk naar een vast punt en denk aan een zonnig strand met ijskoud zeewater. Je loopt met je voeten door de branding en voelt het koude water op je voeten, de kou trek van je voeten langs je benen omhoog.”

En dan houd Linda haar mond en gedrieën zien ze de opgekomen drang van een orgasme bij Petra wegebben.

Eventjes daarna kijkt Petra de drie aan, “dat was op het randje” zegt ze.

Linda brengt de tafel weer in de liggende positie. De tafel is nu zo laag dat Petra precies tegen het kruis van Jennie aankijkt.

“Mooie hotpants” zegt ze “en wat hoor ik daar trillen.” Jennie grijpt in haar kruis en drukt de vibrator weer even stevig tegen haar clitje.

“Een lekkere vibrator” antwoord Jennie, “wacht ik zet hem even een standje hoger.” Ze laat haar hotpants zakken en zet de vibrator twee standjes hoger en trekt de hotpants gelijk weer strak rond haar billen en kruis.

“Ik heb er ook één” zegt Claudia vanaf het voeteneind. Ze haakt gelijk de teddy los en zet haar vibrator ook twee standje hoger. De zolderkamer vult zich langzaam met het zachte gezoem van de vibrators. Linda heeft ondertussen de schaar gepakt en knipt het kruisje uit haar panty, haar rokje heeft ze inmiddels ook uitgetrokken en ze trekt de panty waarvan het kruis nu open is strak omhoog en laat dan haar shirt er weer overheen vallen. Doordat de panty zo hoog is opgetrokken steken haar schaamlippen gehuld in het nylon van de seamless panty behoorlijk naar buiten. Ze trekt ze naar de zijkant en haar natte spleet is nu goed zichtbaar. Ze loopt naar het hoofdeinde en laat zich langzaam op het gezicht van Petra zakken.

“Likken maar” zegt ze, “lik me tot het gaatje, lik mijn clit, lik mijn schaamlippen maak me nat, maak me zeik nat.” Ze schuift heen en weer op het gezicht van Petra. Petra gaat met haar tong over de schaamlippen en voelt de nylon panty op haar smaakpapillen. Linda geniet met haar ogen gesloten van de natte tong. Heen en weer schuift ze haar lippen over het gezicht van Petra. Ze laat zich nog meer zakken en drukt haar spleet op het Petra’s gezicht die zodoende bijna geen adem meer kan halen maar ook op deze manier haar eigen opwindingen doet vergeten. Claudia en Jennie komen al trillend om Linda heen staan en dwalen met hun nylon handen over het lichaam van Linda. Linda pakt de kleine vibrator en houdt dit op vol vermogen tegen haar eigen clit. Ze siddert ervan. Ook Claudia en Jennie hebben ondertussen hun vibrators op maximaal trilvermogen gezet. En net als Linda gaan ze helemaal op in de effecten die het trillen teweeg brengen in hun onderbuiken. Het zuchten en kreunen is niet van de lucht. Linda gaat even iets rechter staan en geeft zichzelf en ook Petra even de gelegenheid om op adem te komen. Petra haar gezicht is drijfnat van de sappen uit de kut van Linda. En bij Linda zie je haar schaamlippen duidelijk afgedrukt tegen de natte panty en ook haar nu flink opgezwollen clit drukt duidelijk zichtbaar tegen de panty. Claudia heeft haar teddy losgehaakt in haar kruis en kan net op tijd haar vibrator uit zetten. Zelfs de tweede panty van haar is behoorlijk nat geworden van haar sappen. Opeens horen ze Jennie gillen en verwoed zien ze haar de hotpants naar beneden trekken. Gelijk zien ze door de gladde panty heen de vibrator uit haar kut floepen.

“Poeh, net op tijd” zucht Jennie en zet de vibrator uit. Linda laat zich nog even voor het gevoel terugzakken op het gezicht van Petra en Petra doet zich te goed aan de overvloedige sappen die in haar mond lopen. Als de kut van Linda helemaal leeg gezogen is door Petra komt ze weer overeind en legt het volgende spel uit. Onder het uitleggen maakt ze de riempjes los om de armen en benen van Petra. We trekken allemaal onze wetlook kleren uit en Jennie en Claudia moeten dan eerst nog even het kruis uit hun panty knippen.

“Zal ik eerst jouw even helpen” zegt Linda tegen Petra. “Kom maar van de tafel.” Petra staat eerst nog een beetje met knikkende knieën naast de tafel en Linda neemt heel voorzichtig de tepelklemmen van haar tepels.

“Auww.” Twee keer slaakt Petra een kreet van pijn, maar dan is het over en wrijft ze over haar tepels en voelt de pijn wegebben. Linda helpt Petra met het los haken van de nylon kousen van de jarretels. Rolt de kousen van haar benen en helpt haar het korset uit te trekken. Claudia en Jennie hebben bij elkaar ondertussen ook het kruis uit de panty geknipt en nu staan ze daar weer alle vier met een panty over hun bovenlichaam en een panty aan hun benen met een open kruis waar de schaamlippen doorheen steken gehuld in het nylon van de naadloze panty.

“We gaan even de boel strak trekken” zegt Linda en doet voor wat ze in gedachte heeft. Eerst neemt ze de panty op het boven lichaam en trekt die terug tot boven haar borsten. De andere drie doen precies wat Linda laat zien. Dan trekt Linda de gladde panty naar beneden tot aan haar knieën. Ze neemt dan de seamless panty en trekt die voorzichtig aan de benen omhoog en laat dan de panty over haar billen en aan de voorkant iets zakken. Nu kunnen we iets verder het nylon van de naadloze panty in onze kutjes krijgen legt ze uit. Nu trekt ze de gladde panty strak naar boven en zo strak dat de schaamlippen gemakkelijk door de opening in de panty naar buiten komen. Dan trekt ze de panty op het bovenlichaam weer zover mogelijk over de borsten naar beneden. En dan staan ze alle vier met hun vingers bij zichzelf en bij elkaar de schaamlippen te bevoelen die nu zo mooi in het zicht zijn.

“OK” vervolgt Linda “dan nu het volgende.” Ondertussen neemt ze de stekker van de rubberen staaf en steekt die in het stopcontact en neemt de afstandsbediening in haar handen. Ze laat de tafel weer kantelen zover dat hij bijna rechtop staat maar net niet

helemaal.

Joyce

7

8

“Zo kan je gemakkelijk achterover tegen de tafel aan liggen” legt ze uit. “Om de beurt gaan we zo tegen de tafel aan staan en zorgen er daarbij voor dat de rubberen staaf lekker tussen onze schaamlippen ligt. We kunnen ons dan op de rubberen staaf laten zakken. Nou heb ik hier een afstandbediening en daarmee kan ik de vibraties op de rubberen staaf alleen maar in en uit schakelen, dus ik kan niet de snelheid van de trillingen regelen. Ik heb hier ook een stopwatch. Nu is het de bedoeling dat we kijken wie dit het langste volhoud. En hier geldt ook weer hetzelfde, je mag geen orgasme krijgen. Wie wil beginnen?”

“Ik wel” zegt Claudia en gaat tegen de tafel aan leunen.

“Je heels uit” zegt Linda en helpt haar met de rubberen staaf tussen haar benen. Ze kantelt de tafel zodanig dat Claudia net met haar tenen de grond raakt. Nu zit de rubberen staaf stevig tegen haar kruis aangedrukt. Linda duwt de schaamlippen nog even aan weerszijde van de staaf en wrijft snel even over haar clitje die net niet de staaf raakt.

“Hé, niet doen” zegt Claudia “dat is niet eerlijk.”

“Houd jij de tijd bij Petra. Dan geef ik nu de afstandsbediening aan jouw Claudia en zodra je hem aan hebt gezet loopt de tijd. Claudia neemt de afstandsbediening en telt af.

“Drie, twee een” en ze zet hem aan, de tijd loopt en een de rubberen staaf trilt zo hard dat haar clit ook heen en weer trilt tegen de staaf aan ze gaat op de punten van haar tenen staan, zo wordt de druk op haar kruis iets minder, maar dat houdt ze niet zo lang vol. Langzaam moet ze zich weer op de staaf laten zakken en gelijk neemt het trillen tussen haar schaamlippen en tegen haar clitje weer toe. Haar kutvocht zien de meiden tussen haar lippen op de staaf komen en kleine druppels trillen op de staaf mee. Weer op het puntje van haar tenen, weer even rust. Maar niet voor lang, haar tenen kunnen het niet meer houden en ze zakt weer op de staaf en nu heviger lijkt het wel. Haar clit zwelt op en krijgt zo meer contact met de trillende staaf. Maar weer op haar tenen. Ze probeert haar schaamlippen bij elkaar te persen maar ze zakt alweer, haar schaamlippen met de nylon stof van de panty schuren en trillen op de staaf. Haar kutvocht druipt tussen haar benen en een paar druppels vallen al op de grond. Nog even denkt ze dat moet wel lukken. Ze laat zich even diep zakken en net als een golf in haar onderbuik voelt opkomen gaat ze zover mogelijk op haar tenen staan, slaat een diepe zucht. Maar het is weer maar eventjes, haar tenen en voeten doen gewoon pijn van het verkrampen en weer moet ze zich op de staaf laten zakken. Het is zo heerlijk, zo’n soppende kut op zo’n staaf tussen je benen. Ze kan bijna niet meer en telt voor zich zelf af tot tien. Maar bij acht zet ze de knop uit. Gelijk is het stil op het zuchten en versneld adem halen van Claudia. Ze stapt weg van de tafel en met knikkende knieën staat ze tussen de meiden in die even alle drie haar schaamstreek van dicht bij bekijken. Haar schaamlippen zijn abnormaal opgezwollen en haar clitje is nog nooit zo groot geweest. Voorzichtig laat Petra haar hand over de natte schaamlippen gaan. Een hele sliert kutvocht komt in de palm van haar hand terecht. Ze duwt haar handpalm tegen de mond van Claudia die alles lekker opslobbert. Ook Jennie en Linda gaan met handen en vinger in en op de schaamlippen van Claudia en proeven haar nectar. Petra op haar beurt gaat met haar tong tussen de met nylon bedekte schaamlippen door en zuigt het overgebleven kutvocht uit haar spleet op.

“Heerlijk” zegt ze en likt haar lippen af.

“Hoeveel tijd had ik” vraagt Claudia.

“Vijf minuten en vijfendertig seconden” zegt Petra.

“Ik had het idee dat het veel langer duurde.”

“Zo, wie volgt.”

Jennie biedt zich aan en gaat ook weer tegen de tafel staan. Linda zorgt dat alles goed staat tenen net de vloer rakend en schaamlippen aan weerszijde van de rubberen staaf. En ook Jennie telt af. Zet de rubberen staaf op trillen en Petra drukt de stopwatch in. Jennie weet niet hoe ze het heeft haar schaamlippen hebben nog nooit zo veel te verduren gehad. Al gauw komt haar clitje ook te voorschijn en komt in contact met het trillen van de staaf. Ze probeert een houding aan te nemen zodat de vibraties op haar clitje minder voelbaar zijn, maar door zo te bewegen maakt ze het alleen maar erger. Ze kreunt van genot en gaat al gauw zo ver mogelijk op haar tenen staan. Het is bij Jennie nog erger dan bij Claudia wat kutvocht betreft. Haar sappen vloeien ruimschoots over de rubberen staaf en druppelen op de grond. Claudia gaat gauw op haar knieën tussen haar benen zitten en probeert met haar mond wat druppels op te vangen. Maar het blijft niet bij druppels want zodra Jennie zich weer op de rubberen staaf moet laten zakken komt er weer een golf vocht tussen de schaamlippen vandaan zodra haar clitje de trillende staaf aanraakte. Claudia geniet met volle teugen en heeft al gauw haar mond vol.

“Dit heb ik nog nooit meegemaakt” kermt Jennie, “wat is dit geweldig. Dit hou ik niet lang meer vol als jullie dat maar weten.” Gauw probeert ze nog een keer op haar tenen te gaan staan maar komt niet vergenoeg meer van de rubberen staaf los en moet het trillen van de staaf wel stoppen. Ze blijft afgemat tegen de tafel leunen en Claudia begint de staaf te likken.

“Mag ik je lippen ook aflikken” vraagt ze aan Jennie.

“Als je maar voorzichtig doet want wat zijn ze gevoelig.”

En met elke haal van Claudia ’s tong over haar schaamlippen kreunt ze nog eens en schokt met haar bekken.

“Je bent toch niet klaargekomen hé” vraagt Linda.

“Nee, puhh, maar het was op het kantje. Wat is dat lekker, zo’n tafel schaf ik mij ook aan.” Nadat ze door Claudia is uitgelikt en uitgezogen stapt ze van de tafel weg.

“Ik ben zeker niet over de tijd van Claudia heen” vraagt ze Petra.

Neen meid, je had nog zeker een minuut moeten blijven staan.”

“Dat had ik nooit gered.”

“Nu is het de beurt aan Petra” zegt Linda want ik wil als laatste.

“Waarom?” Vraagt Petra.

“Nou ja, dit is voor mij niet de eerste keer, dat zou oneerlijk zijn, maar ik heb zo meteen wel iets om dat voordeel te compenseren.”

“Nou ben benieuwd” zegt Petra en stap met de afstandsbediening in haar hand tegen de tafel aan en probeert zelf al haar schaamlippen over de staaf heen te leggen. Linda kijkt nog even en haalt gauw een vinger door haar sleuf en likt die af. “Heerlijk meid.” Ze geeft Petra nog gauw een zoen en stelt de tafel in de juiste positie.

Petra voelt de druk van de staaf tegen haar clitje. Ze weet hoe het voelt maar ze heeft dat ding tussen haar benen nog niet voelen trillen. Ze schakelt het trillen in en gelijk worden alle zenuwen in haar lichaam geactiveerd. De stopwatch loopt. Ze concentreert zich op geheel iets anders maar dat helpt niet echt. Doordat haar clit al behoorlijk opgezwollen was is het contact met de rubberen staaf behoorlijk intens. Ze moet wel op haar tenen gaan staan om de opkomende golf van warmte in haar onderbuik te laten verdwijnen. Ze begint ook weer overvloedig vocht af te scheiden en weer is het Claudia die daar zoveel mogelijk van probeert mee te snoepen. Dan bezwijken de spieren in haar tenen het en moet ze zich wel weer op de rubberen staaf laten zakken. Automatisch vinden de schaamlippen hun weg langs weerszijde van de rubberen staaf. Haar clit begint gelijk pulserend te reageren op het trillende contact. Ze voelt haar eigen hartslag in haar schaamlippen. De nylonstof van de panty is zeik maar dan ook zeik nat. Claudia is maar wat blij dat de schaamlippen weer over de staaf heen zitten want gelijk kan ze de druppels al weer in haar mond opvangen. Ze vindt het heerlijk, en die schaamlippen recht voor haar neus. Petra voelt al weer een golf van warmte opkomen.

“Hoelang zit ik al?” Vraagt ze kreunend.

“Drie en een halve minuut.”

Ze moet het vol kunnen houden denkt ze bij zich zelf maar oh wat is dit lekker, ze wou dat ze kon blijven zitten en gewoon een heerlijk orgasme beleven. Maar dat kan niet en ze richt haar blik op een vast punt en probeert zich te concentreren en zich dat strand voor te stellen met het koude zeewater. Oh dat helpt. Ze kan even tot zich zelf komen, maar het is ook maar even en dan voelt ze alweer die eigenwijze clit aankloppen. En weer voelt ze een stroom kutvocht tussen haar schaamlippen door lopen. Koude voeten denkt ze, koude voeten. Maar het helpt niet en ze gaat maar weer op haar tenen staan, zover mogelijk om het kloppen en trillen op haar clit en schaamlippen even niet te laten gebeuren. Rust komt er weer, rust in haar lendenen. Maar haar tenen en voeten ze kunnen gewoon niet meer. De tijd denkt ze, wat is de tijd, laat ik me daar op concentreren.

“Wat is de tijd?” Kreunt ze.

“Vijf minuten” roept Jennie. Dat moet ik kunnen redden, dat moet kunnen. Met de laatste krachten die ze nog in haar tenen heeft blijft ze staan. Maar dan gaat ze al weer, weer met haar hele hebben en houden zakt ze al soppend over de rubberen staaf. Claudia kan zich weer te goed doen. Want bij elke keer als haar schaamlippen zich moeten spreiden komt er weer een guts kutvocht uit haar schede. Het loopt zelfs bij haar panty naar beneden. Claudia ziet dat en probeert zoveel mogelijk weer van Petra’s benen op te likken. Maar dat komt dan weer niet ten goede aan de gemoedstoestand van Petra. Ze voelt de tong van Claudia over de binnenkant van haar bovenbenen en dat kan ze er gewoon niet bijhebben.

“Niet doen, alsjeblieft laat me nou, hou op met likken want ik vind het zo lekker.” Het trillen van de staaf voelt ze via haar clit en schaamlippen haar hele onderbuik vervullen. Daar komt het weer voelt ze en nu weet ze ook dat ze er geen weerstand meer aan kan geven of ze stop of ze laat die orkaan over haar heen komen. Met een laatste krachtinspanning probeert ze nog enkele seconden te stelen en wipt nog een keer op haar tenen. Haar schaamlippen komen dan voor de laatste keer los van de rubberen staaf en een vloed van kutvocht loopt via de staaf op het gezicht van Claudia. En dat was het, Petra zet het trillen uit en laat zich uitgeput voorzichtig op de staaf zakken en blijft doodstil zitten na te genieten. Linda klapt in haar handen ze heeft met dicht geknepen keel naar het gevecht van Petra zitten kijken. Ze loopt op Petra toe, neemt haar hoofd in haar handen en geeft haar een volle zoen op de mond.

“Meid wat ben ik trots op je. Je hebt ze alle twee verslagen.” Petra doet haar ogen open en bedankt Linda stilzwijgend, ze kan nog geen woord uitbrengen en legt haar hoofd op de schouder van Linda te ruste. Linda helpt Petra voorzichtig van de tafel weg en zet haar in een fauteuil.

“En dan niet klaarkomen” zegt ze, “dat is toch een prestatie van ons of niet soms.”

“Zeker” beaamt Claudia, maar nu jij nog, en je had iets speciaal bedacht. Kom op vertel.” Jennie staat te popelen. Linda loopt naar de la met speeltjes en rommelt wat bij elkaar. Ze komt terug met wat kleine kettingen een riempje en twee brede klemmen.

Joyce

“Omdat ik al het een en ander gewend ben met de tafel wil ik iets extra’s uit proberen. Ik denk zelf dat ik het dan nog geen minuut uit zal houden maar dat zien we zo wel. Om te beginnen mogen jullie zo de tepelklemmen, die Petra eerst had, bij mij aan mijn tepels vastmaken. Als ik dan zo op de rubberen staaf zit mogen jullie de ketting van de tepelklemmen vast maken aan de rubberen staaf en wel zo dat als ik op mijn tenen ga staan, om iets meer ruimte te krijgen op mijn schaamlippen, de ketting aan mijn tepels er voor zorgt dat mijn tepels strak aangetrokken worden naar beneden toe en gelijk in contact komen met het trillen van de staaf. Verder heb ik hier twee brede klemmen, daar mogen jullie zo mijn schaamlippen in vastklemmen, aan elke schaamlip één. Als ik dan zo zit komt dit elastiek onder de staaf door aan de brede klemmen vast. Nou je begrijpt het al, zodra ik dan probeer iets omhoog te komen worden mijn schaamlippen door het elastiek eigenlijk weer naar beneden getrokken en bovendien zullen de trillingen op mijn schaamlippen wel intenser zijn. Verder heb ik nog dit riempje waar jullie mijn mond mee mogen snoeren. Ik wil dat jullie zo meteen twee nylon kousen in mijn mond stoppen en dan de riem over mijn mond en achter mijn hoofd vast maken.

“Dit is wel erg kinky” reageert Jennie op de beschrijving.

“Ik ben benieuwd hoe lang je dat uit zal houden” zegt Petra. Maar goed eerst de kousen maar in haar mond dan zijn we in ieder geval van haar gezeur af. En lachend gaan ze aan de slag. De twee kousen worden in haar mond gestopt de tepelklemmen aan haar tepels vastgeklemd en aan de ketting van de tepelklemmen nog een andere ketting vastgemaakt. Dan komen ze op de brede klemmen voor Linda ’s schaamlippen. Gelukkig zijn ze al iets opgezwollen. Petra pakt de eerste schaamlip stevig vast met duim en wijsvinger en trekt deze verder door het gat in de panty. Claudia staat al klaar met de brede klem en klemt deze zover mogelijk over de schaamlip heen. Vervolgens wordt de tweede schaamlip beetgepakt en zover mogelijk naar buiten getrokken door het gat in de panty heen. De klem wordt geplaatst en tevreden kijken ze alle drie naar het resultaat. Linda ’s schaamlippen steken behoorlijk ver door het gat in de panty heen en door de nylon stof van de naadloze panty en het feit dat Linda al behoorlijk nat is doet het aanzicht van haar poes alleen maar mooier worden. Petra gaat even door de knieën en geeft met haar tong een lange haal tussen de klemmen door en over de clit van Linda.

“Zo, ga maar tegen de tafel aan staan” zegt Petra. Ze helpt Linda om over de staaf heen te stappen en zet de tafel iets minder op scherp dan bij de anderen. Linda kan nu met haar tenen gemakkelijker de grond raken en dus iets hoger afzetten, maar of dat zin heeft?

“Nu even goed op de staaf gaan zitten” commandeert Petra dan kunnen we de tepelklemmen afstellen. Claudia let erop dat de brede klemmen aan beide zijden van de staaf komen en Linda laat zich lekker op de staaf zakken. Petra neemt nu de ketting van de tepelklemmen en haalt die onder de staaf door en bevestigd die weer aan de ketting. Linda ’s tepels staan nu al strak naar beneden getrokken, laat staan als ze straks op haar tenen probeert te gaan staan. Petra kijkt nu met Claudia hoe ze het elastiek vast kunnen maken. De schaamlippen hangen duidelijk aan beide zijden van de rubberen staaf. Als we het elastiek nu zo om de klemmen heen doen worden de schaamlippen ook nog een beetje verder om de staaf heen getrokken. Petra vindt dat goed als ze maar niet te strak komen anders is het effect weg. Alles zit op zijn plek. Linda ’s ogen geven aan dat ze nu al geniet. Petra legt de afstandsbediening in de hand van Linda. Linda houdt hem voor haar ogen wacht nog even en drukt dan op de inschakelknop. Wat ze nu voelt kent ze al, de trillingen, de vibraties in haar onderbuik. Het zwevende gevoel van op weg zijn naar een orgasme. Dat is niet nieuw voor haar. Wat is ze vaak hemels klaar gekomen op deze tafel, alleen of met z’n tweeën. Maar nu met deze drie lieve meiden om haar heen. Nu kan en mag ze niet klaar komen mag ze van z’n hele levensdagen geen orgasme krijgen. Ze voelt de kousen in haar mond, ze worden van haar slijm. Ze voelt ook de tepelklemmen en de klemmen op haar schaamlippen. Het doet best wel pijn. Maar met die pijn kan ze het misschien wel iets langer volhouden. Ze probeert zich te concentreren, maar komt steeds weer met het zelfde beeld voor ogen, het beeld van drie vrouwen die haar over haar hele lichaam aan het likken zijn. Dat beeld zorgt er voor dat ze al snel de eerste golf van wellust in haar voelt opkomen. Ze kan niet anders, ze moet wel op haar tenen gaan staan. Gelukkig heeft ze iets meer ruimte dan de anderen, haar clit is gelijk vrij van de vibraties maar nu voelt ze de intense trillingen in haar schaamlippen die nog verder door het gat in de panty worden getrokken en stevig om de rubberen staaf blijven geklemd. Haar tepels staan op springen en doen pijn, het lijkt of haar tepelhof op scheuren staat, en dan de trillingen die via haar tepel haar borstspieren bereiken en haar hele bovengevel doen vibreren. Ook dit kan ze niet volhouden ook al kan ze nog wel op haar tenen blijven staan. Ze moet, het doet pijn en is tegelijk te lekker. Ze laat zich weer zakken maar gelijk is daar die clit weer, haar clit die om aandacht vraagt en het vertikt om geen impulsen meer haar lichaam in te sturen. Haar clit die anders altijd zo lief is en zo meedenkend en meegaand. Nu zorgt haar clit ervoor dat ze weer op haar tenen moet gaan staan en weer de vibraties in haar tepels en borsten moet aanvoelen. Haar clit die ervoor zorgt dat ze weer haar schaamlippen op moet rekken en laten vibreren om de staaf heen. Maar het kan niet anders. Anders heeft ze verloren en haar clit gewonnen. Ze gaat weer op haar tenen staan en laat alles maar weer over haar heen komen. Ze geniet, ze geniet van de nylons in haar mond. Ze geniet van de vibraties in en op haar schaamlippen, ze geniet van de trillingen in haar borsten. Ze geniet van de heerlijke pijn in haar tepels. Ze geniet en geniet. Maar het doet zo’n pijn. Haar schaamlippen trekken, de vibraties doen pijn, haar tepels doen pijn ze kan niet meer, ze moet gaan zitten. Ze laat zich met een plof weer op de staaf vallen en gelijk begint het weer. Het spel van verdragen, toegeven en weerstaan. Maar dit kan ze niet weerstaan. Niet langer meer verdragen, en ze mag niet toegeven. Voor de laatste keer, weet ze, gaat ze nog snel een keer op haar tenen staan en laat het genot en de pijnen over haar neerkomen. Gaat dan snel weer zitten en wacht tot het net niet te laat is en zal zeker niet toegeven aan haar dwang naar een orgasme. Ze zet de staaf uit, opent haar ogen en valt naar voren. Petra vangt haar maar net op. Vlug legt ze samen met Claudia en Jennie Linda op het bed. Voorzichtig nemen ze de kousen uit haar mond en de klemmen van haar tepels en schaamlippen. Linda opent langzaam haar ogen en laat een lange zucht ontsnappen uit haar keel.

“Wat voor tijd had ik.” Allemaal beginnen ze te lachen en vallen in elkaars armen en in de berg panty’s. Ze verstrengelen in elkaar en al gauw vinden hun monden, lippen en tongen de weg naar die lekkere warme grotjes tussen hun benen. Nat zijn ze, nat van die heerlijke rubberen staaf.

“Wacht even ik heb nog iets leuks en lekkers,” zegt Linda. Bij het idee alleen al is ze weer volledig tot haar zelf gekomen.

“Zoeken jullie maar even een paar nylon kousen op in de berg dan pak ik even wat uit de la. Ze zoeken met z’n drieën en hebben al gauw een paar nylon kousen uit de berg omhoog weten te toveren. Linda komt ook weer op het bed zitten met een tube glijmiddel en een viertal gewone rechte vibrators.

“Kijk”, zegt ze,” dit is glijmiddel zonder smaakje maar en je kan het gewoon op likken. Nu doen we het volgende: we moeten de naadloze panty zover mogelijk naar binnen zien te douwen, een beetje glijmiddel kan daarbij helpen. Smeer eerst je schaamlippen en ertussen ruim in met glijmiddel en duw dan de panty naar binnen.”

Wonderlijk is het als ze merken hoever de panty naar binnen geduwd kan worden. Dan spuiten ze nog een klein beetje glijmiddel in het holletje. Linda komt langs met de tube en spuit bij een ieder nog een lik glijmiddel naar binnen. Ze bewegen de schaamlippen een beetje en horen het glijmiddel binnenin soppende geluiden maken.

“Zo dan gaan we nu kijken hoeveel nylon kousen we in onze kut kunnen inbrengen en ik stel voor dat we dat elk bij een ander doen. Dus ga lekker liggen en ga je gang.”

Linda gaat als eerste op haar zij liggen met een been omhoog. Petra laat er geen gras over groeien en duikt al tussen de benen van Linda met een paar nylon kousen in haar hand. Ze begint de eerste naar binnen te duwen, dat gaat vrij gemakkelijk de schedewand is spekglad van de hoeveelheid glijmiddel. Tussen de benen van Petra is Jennie gaan liggen en nadat ze haar benen uit elkaar heeft gedaan begint ook Jennie met het opvullen van de kut van Petra. Claudia duwt de eerste nylon kous al in het grotje van Jennie en Linda doet hetzelfde bij Claudia. Zo is het kringetje rond. Nadat de eerste kous bij allemaal naar binnen is geduwd vraagt Linda om eerst even lekker aan de clitoris van een ieder te zuigen. Petra voelt gelijk de lippen van Linda op haar clitje en samen met het idee van een nylon kous in haar kut gaat ze dit behoorlijk geil vinden. Petra zelf zuigt op de clit van Jennie die ze gelijk voelt reageren op de aanraking van haar lippen en tong. Claudia zuigt de clit van Jennie in haar mond en Linda de opgezwollen clit van Claudia. Zo liggen ze lekker elkaar te likken en te zuigen. Alleen de clit krijgt nu alle aandacht, ze laten de schaamlippen die glinsteren van het glijmiddel met rust, ze moeten zo nog een nylon kous proberen in te brengen en dan is elk beetje glijmiddel op de schaamlippen welkom. Al gauw beginnen de zuigende monden op hun clitoris hoorbaar te worden. Het gekreun van geilheid komt door hun kelen en vult de zolderkamer. Linda is weer de eerste die het contact verbreekt.

“Nu de volgende” zegt ze en alle vier pakken ze de volgende nylonkous en brengen die beetje bij beetje naar binnen bij de ander. Jennie voelt het wel gevuld worden van onderen, de seamless panty drukt, door de twee nylon kousen, tegen de binnen kant van haar spleet. Wel een heerlijk gevoel denkt ze, maar zou ik er nog een kunnen hebben? Als de tweede nylonkous bij iedereen zit beginnen ze weer op de clit die ze voor hun neus hebben te sabbelen. Linda duwt met haar vinger tegelijk de nylon kous nog verder aan en voelt met haar vinger hoeveel ruimte er nog is. De ruimte wordt eigenlijk bepaald door de rekbaarheid van de naadloze panty. Maar bij Claudia kan er nog wel een bij denkt ze en sabbelt lekker verder op de clit van Claudia. Petra kan maar geen genoeg krijgen van de schaamstreek van Linda. Ze is ook nog even met haar tong over haar schaamlippen gegaan en heeft de gladheid van het glijmiddel op haar tong ervaren. Het smaakt inderdaad nergens naar maar is ook zeker niet vies. Ze duwt de nylon kous aan en ziet de naadloze panty om de schaamlippen van Linda heen gespannen staan maar er kan er zeker nog wel eentje bij. Maar voor haar zelf weet ze het niet. Jennie doet enorm haar best om zoveel mogelijk nylon stof van de panty richting haar gaatje te duwen en door het glijmiddel is dat een glibberige bedoeling. De vingers van Jennie die heen en weer bewegen over de schaamlippen van Petra en het zuigen van Jennie op haar clit zorgen er wel voor dat Petra een heerlijk warm en geil gevoel voelt opkomen. Maar ze is er al wat aan gewent. Of niet. Ze kronkelt met haar onderlijf en drukt haar bekken naar voren zodat Jennie nog harder op haar clit gaat zuigen. Jennie heeft ook een vinger bij de nylon kousen in haar kut gestoken en roert een beetje in haar potje om.

“Zullen we er nog een proberen bij te stoppen” komt de vraag van Linda. En daar gaat de volgende, met toch wel meer moeite proberen ze de nylon kous naar binnen te duwen, centimeter voor centimeter. Bij Jennie is het gedaan, Claudia krijgt hem niet verder in haar kut geduwd en laat het voor wat het is en richt zich met volle aandacht op de in het nylon strak gespannen schaamlippen en haar achter nylon verstopte clitje. Bij de andere drie lukt het wel, al hoewel bij Claudia steekt er nog een centimeter of tien uit en bij Petra en Linda nog zo ongeveer vijf centimeter.

“Kom gaan we in de spiegel kijken” stelt Claudia voor en alle vier gaan ze voor de spiegel staan met hun benen wijd. Wat een geil gezicht het stukje nylon dat tussen hun gezwollen in nylon gehulde schaamlippen vandaan steekt. Ze kijken naar zichzelf en naar de anderen in de spiegel. Hun handen strijken over de lichamen van de ander. Ze bewonderen elkaars lichaam en zien het effect van het helemaal in nylon gehuld zijn. En ze voelen het effect ook. Ze krijgen geen genoeg van het strelen en aaien over billen schaamlippen en clitoris.

“Kom gaan we weer liggen” zegt Linda want dan komt nu het tweede gedeelte. Snel gaan ze weer in de zelfde positie op het bed liggen. Linda heeft de vier vibrators gepakt en deelt ze uit. Nu gaan we elkaar lekker verwennen met deze vibrator. Om dat je spleet gevuld is met nylons kan je er eigenlijk alleen maar je clitoris mee verwennen. Maar dat zal denk ik wel genoeg zijn. En denk erom nog niet klaarkomen hé. Driftig gaan ze aan de gang met de vibrators op elkaars clit. Bij de een is dit gelijk heftiger dan bij de ander. Misschien hangt het ook af van hoever de clit opgezwollen is en zodoende strak of minder strak in het  nylon vastgekleefd zitten. Elke vibrator staat op de maximale stand en het gezoem klinkt als muziek in hun oren. Ze voelen alle vier de drang weer opkomen. De drang om toe te geven aan hun gevoelens. Petra is de eerste die stop zegt.

“Ik kan niet meer, je moet even stoppen. De druk op mijn buik. Oh mens, zo intens. Even op adem komen.”

Ze zetten alle vier de vibrators weer even uit maar na een minuut begint het alweer. En Petra met op dit moment de gevoeligste clit is al snel weer waar ze net ook was. Alleen de druk in haar onderbuik is iets anders, ze weet ook niet wat, ze voelt de hele avond al zoveel andere vreemde dingen in en op haar lichaam. Ze kan en wil ze op dit moment niet thuisbrengen, ze geen naam geven, alleen maar van al die nieuwe impulsen genieten. En genieten doet ze nu ook. Ze voelt het weer aan komen, klemt haar kut spieren samen en drukt de hand met de vibrator uit haar kruis. Op het nippertje zegt ze, op het nippertje. En ze ontspant weer. Maar met het ontspannen van haar kutspieren ontspant ze op de een of andere manier ook heel even haar blaas en prompt spuit er even een klein straaltje urine uit haar schede. Het merendeel is gelukkig opgevangen door de nylon kous die nog een beetje uit haar spleet hangt. Claudia heeft wel een beetje over haar gezicht heen gekregen. “Jongens ik kan niet meer hoor, mijn hele onderkant staat op exploderen zucht Petra.”

Ook Jennie heeft de hand van Claudia weg geduwd en zit met samengetrokken benen haar aankomende orgasme te onderdrukken. Ze puft en hijgt erover. Linda is ook maar gestopt bij Claudia en Petra kon in ieder geval Linda niet meer verwennen. Ze leggen de vibrators naast het bed en blijven zo stil tegen elkaar aan liggen, nog steeds met de nylon kousen in hun kut. Langzaam voelen ze de opgekomen drang naar orgasme weer wegebben. En als het pulseren in hun schaamlippen en clit weer tot bedaren is gekomen vraagt Linda hun om de nylon kousen langzaam uit de kutjes te trekken, één voor één. En het liefst naar boven weg zodat het nylon over hun clit kan schuren. Op het moment dat ze de eerste nylon kous over hun clit voelen trekken sidderen ze alle vier van genot. De nylon kousen uit hun kut zijn nat van hun vocht en voelen daardoor ontzettend geil aan. Zodra ze de gelegenheid hebben stoppen ze zonder het af te spreken de nylon kous in hun mond en beginnen het kutvocht uit het nylon te sabbelen. De eerste nylons floepen nu uit hun kutjes en ze gaan op zoek naar de tweede. Met twee vingers proberen ze tussen de schaamlippen de kous te pakken te krijgen. Als ze beet hebben beginnen ze weer langzaam met hun trek beweging, over de clit schuurt het weer en weer stuurt hun clit stroompulsen hun lichaam in. Wat een genot wat een ontzettend geil gevoel alleen al van het nylon over hun clit kunnen ze klaar komen.

“Langzaam aan” waarschuwt Petra, “ik sta al weer op springen.” En Claudia trekt de kous nu tergend langzaam uit haat kut en probeert de aanraking met de clit wat te verminderen. Jennie krijgt het ineens op haar heupen en slaat de hand aan zichzelf door haar clit snel op te wrijven met haar nylon vingers. Gelukkig kan Linda haar hand net op tijd wegtrekken anders was het ontaard in een orgasme.

“Dat willen we toch niet Jennie,” waarschuwend houdt Linda Jennie’ s hand vast en ontziet haar clit voor verdere aanrakingen. Dan is de tweede kous uiteindelijk ook boven tafel gekomen. Claudia neemt alle twee de kousen en houdt ze tegen haar gezicht, voelt de warmte van Petra’s kut en is in extase. Nu de laatste nog. Maar die laat zich niet zo gemakkelijk vangen. De vingers gaan op zoek en het nylon om hun vingers en handen wordt nat van het glijmiddel wat intussen ruim vermengd is met hun kutvocht. De twee vinger verdwijnen diep tussen de schaamlippen en komen dan uiteindelijk bij alle vier met de laatste kous langzaam naar buiten. De laatste kous. Laat maar komen denkt Petra en maakt zich klaar voor het komende genot. Zelf trek ze de kous bij Linda strak over haar clitje heen wat er voor zorgt dat de heupen van Linda beginnen te bewegen. Ook Linda zou nu uiteindelijk zo graag klaar willen komen. Het heeft nu ook voor haar wel lang genoeg geduurd. Ze worden alle vier weer enorm getest op hun uithouding en onthouding. Het schuren van het nylon over hun clitoris is wel een uiterste wat er gevraagd wordt van ze. “Laat het ophouden kom trek die kous uit mijn kut” jammert Jennie.

“Kom nou ik wil ervan af zijn” kreunt Claudia en ook Petra kan zich met moeite inhouden. Dan zijn ze ervan af en de laatste kous warm en nat leggen ze met de andere twee op hun gezicht en inhaleren de geur van de ander en proeven hun kutvocht. Zwaar ademhalend liggen ze te bekomen.

Maar het duurt maar even en dan liggen ze alle vier weer met het hoofd tussen de benen van de ander en genieten van de natte in nylon gehulde schaamlippen. Hun in nylon gehulde vingers glijden door natte spleten en verwennen de clitorissen. En niet gauw daarna is de ruimte alweer gevuld met hun gezucht en gekreun. Hun nylon benen en nylon armen zoeken contact met elkaar. Het gladde van de panty’s op hun lichamen versterkt de aanrakingen en doet ze nog meer genieten van elke vingertop, voet en teen die elk op zich zorgt voor kleine elektrische schokjes. Al gauw verandert het likken tussen de schaamlippen in een geslurp. Hun kutvocht, bij de een wat meer dan bij de ander, komt tussen de schaamlippen doorgesijpeld en de dames likken alles op. Naast hun tong en lippen komen ook de neuzen tussen de schaamlippen door met als gevolg dat bijna hun hele gezicht nat wordt van de ander. Petra die met haar hoofd tussen de benen van Linda ligt probeert haar neus diep tussen de schaamlippen in haar kutje te duwen. Haar lippen en tong gaan nu over het nylon wat over het kleine rozetje gespannen staan. Een paar likjes en Petra hoort aan het kermen van Linda dat die dat zeker niet onaardig vindt.

“Lik mijn anus” vraagt ze Jennie die tussen haar benen ligt en Jennie verlegt de aandacht een gaatje verder. Claudia blijft wat dat betreft niet achter want zodra zij de tong van Linda op haar anus voelt begint zij Jennie met haar tong te verblijden. Dit is weer zoiets wat Petra nog nooit heeft meegemaakt, maar ze vindt het heerlijk, ze vindt het super lekker. Alle vier komen ze weer op het punt van stoppen of doorgaan. De geluiden die ze produceren, likkende, soppende geluiden tussen het gekreun en gekerm geven aan dat de gemoederen aardig verhit zijn geworden. Ook het feit dat er bovenbenen en dijspieren als vanzelf beginnen te trillen. Schaamlippen waar je zonder problemen de hartslag kan meten. Clitorissen die opgezwollen tegen de pantystof aandrukken en vragen om op gezogen te worden. Het kan niet anders als ze zo doorgaan krijgen ze alle vier een orgasme om de oren. Petra wil dat ook wel eens meemaken een orgasme recht in haar gezicht met haar neus tussen pulserende schaamlippen haar hoofd geklemd tussen de benen die samen geknepen worden. En ze hoopt dat haar tong op het juiste moment zover mogelijk in de knijpende kut zit, zodat ze het samentrekken van de kutspieren rond haar tong kan voelen. Ze zou wel met haar hoofd naar binnen willen gaan om nog intenser het orgasme van de ander te kunnen beleven.

Zullen we er voor gaan? Zullen we eindelijk verlost kunnen worden van de drang naar een orgasme wat al de gehele middag en avond aanklopt bij hun schaamlippen. Te merken aan de anderen willen die ook. Linda roept het uit, “kom meiden daar gaan we.”

Petra voelt de kut van Linda samen trekken. Ze steekt afwisselend haar neus en tong bij haar zover mogelijk naar binnen. Ze wil het voelen en ruiken. Linda gaat ervoor. Haar nylon benen klemmen zich om het hoofd van Petra. Ze kermt en kreunt… “Oh wat is dit toch lekker… Petra… lieverd … Lik me… kom lik me … ik ga komen…. Ik kom op je neus… ik kom op je mond en je lippen… ik kom klaar dwars door mijn panty heen op je gezicht… Petra lieve schat…”

Het gekerm van Linda heeft zijn uitwerking ook op Petra die  de golven in haar onderbuik voelt opkomen en de tong en neus van Jennie geven dit alles nog een extra boost. Ze kan niet anders dan ook haar benen om het hoofd van Jennie klemmen.

“Jennie toe maar, lik me klaar… laat me komen…. Schat ik spuit je in je gezicht!” Jennie voelt het aantrekken van de kutspieren van Petra en begint als een waanzinnige op de clitoris van Petra te zuigen en zakt dan weer af en likt haar spleet, stopt haar neus tussen haar schaamlippen en likt haar anus. Petra weet niet hoe ze het heeft… “Oh, Jennie maak me klaar… lik me … lik me… Ik voel het aankomen en ik mag… ik mag heerlijk klaarkomen… klaar komen op jouw gezicht Jennie… oh lieve schat wat doe je dat toch lekker!”

Jennie voelt dat Claudia tussen haar benen reageert op wat er allemaal gebeurt, de aanrakingen van de Claudia ’s lippen op haar clit, de tong die cirkeltjes draait om haar clit heen. De neus tussen haar schaamlippen en dan die tong op haar anus. Haar panty is zeik nat en ook het gezicht van Claudia. Claudia die al murmelend geniet van wat er tussen haar benen uitgespookt wordt door Linda. Linda degene van hen met de meeste ervaring tussen haar benen denkt Claudia. Wat bof ik en wat is het heerlijk een beffende Linda tussen mijn benen. Ze komt even los van Jennie ’s kruis en kermt.

“Oh Linda wat lekker… ga door … laat me komen… Laat me eindelijk heerlijk klaarkomen! Ze duikt weer in het kruis van Jennie.

Nu horen ze alleen nog maar gekerm en gekreun uit de kelen van de anderen komen. Ze zijn alle vier druk bezig de ander naar een hoogte punt te brengen. En het kan niet meer uitblijven. Wie is de eerste? Wie is de eerste die de ketting reactie teweeg zal brengen. Een ketting reactie van lust, van ontlading en van geilheid. Ze ploegen met hun gezichten door de natte ruimte tussen de benen van de anderen. Ze weten nu van geen ophouden meer. En ze hoeven niet op te houden. Ze mogen eindelijk. Ze mogen eindelijk het orgasme beleven waar ze de hele middag en avond al op hebben zitten wachten. Eindelijk het orgasme beleven dat ze al zo vaak hebben moeten uitstellen. Hun gezichten drukken ze zover mogelijk tussen de schaamlippen hun tongen gaan als waanzinnig te keer. En als ze zuigen, zuigen ze de clit bijna door de panty heen. Petra voelt opeens een vinger bij haar naar binnen gaan en laat haar clit in de mond van Jennie opgezogen worden. De vinger kromt zich in haar kut en begint snelle pompende bewegingen te maken. Dit kan ze niet meer houden. In haar onderbewustzijn pompt ze ook nog snel een kromme vinger bij Linda naar binnen en neemt ook haar clit zuigend in haar mond maar moet daarna al loslaten want ze komt klaar voelt ze. Ze komt klaar. De golf die ze al ettelijke malen heeft voelen aan komen komt er weer aan. Maar nu gaat ze door… ze gilt… ze kermt en kreunt en schreeuwt alles bij elkaar. Een laatste samentrekken van haar kutspieren en dan laat ze zich gaan… Een lang gerekte oerkreet ontsnapt uit haar van wellust samengeknepen keel. Ze komt en komt en komt. Ze voelt een warme stroom lava tussen haar schaamlippen ontsnappen en ze hoort het slobberende geluid van de mond van Jennie. Oh wat komt ze heerlijk klaar. Er komt geen einde aan, haar sappen vloeien, vloeien uit haar kut over het gezicht van Jennie. Jennie die het ook niet meer kan houden ze bijna met een kreet verslikt in de sappen van Petra laat haar onderlichaam de vrije loop en waarschuwt Claudia. Met een uit haar tenen komende kreun van geiligheid. En Linda komt ook klaar en hoe. Petra zit met haar mond vastgezogen aan Linda ’s kruis en voelt ineens een enorme vloed vocht haar mond inlopen. Ze kan het niet houden en vanuit haar mondhoeken spuit het vocht van Linda naar buiten, over de benen heen over de borsten van Petra.

“Oh! Wat kom ik klaar! Schreeuwt Linda… “wat kom ik heerlijk klaar” en gaat nog snel met een nylon hand door haar spleet heen en brengt de doordrenkte nylon hand naar haar gezicht en smeert zich helemaal in met haar eigen kutvocht. Nog een straal vocht is het gevolg en dan ebt de storm in haar onderbuik langzaam weg.

Maar dan is Claudia aan de beurt, maar ook Jennie. Linda duikt al stuiptrekkend nog van haar eigen orgasme op het kruis van Jennie. En in geen tijd komen Claudia en Jennie tegelijk klaar. Alle vier nat van zichzelf en van de anderen liggen ze bij te komen op het grote bed te midden van de grote stapel panty’s die ze nu als kussen gebruiken en er zich mee toedekken. Ze zijn afgemat en moe. Hun ogen sluiten, ze kruipen dicht tegen elkaar aan. Een slappe hand zoekt een warme plek om zich neer te leggen. Benen worden herschikt en vinden troost bij elkaar het geruis van nylon op nylon wordt gestaag minder en de zolderkamer vult zich met een serene stilte waar je alleen de rustige ademhaling van vier voldane vrouwen kan horen.

Joyce

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks par mail Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *