Met de wind in de rug

()

Het was mooi weer in mei en echt weer om fietsen. Het wielerseizoen kon wat mij betreft beginnen. Zonnetje aan de hemel, lekker temperatuurtje en ik had tijd.

Mijn strakke racefiets uit de schuur, bandjes oppompen, water in m´n bidon, armen en benen in gesmeerd met zonnebrand, helmpje op en weg.

Ik klikte m´n schoenen vast aan de pedalen en daar ging ik. Achterop zag ik ook een wielrenner komen en ging een beetje aan de kant.

“Hoi Maarten!” Riep de voorbij racende fietser.

Ik had geen idee wie het was, maar het was in ieder geval een vrouw.

Snel zette ik wat aan zodat ik op gelijke hoogte kwam.

“Hoi!” Riep ik. “He Marjolijn, ben jij het?”

“Ja, had je dat nog niet gezien.”

“Neen, ik herken je niet met je helm en je zonnebril op.”

Marjolijn ken ik van de ontspanningslessen op school.

“Zullen we samen een stuk fietsen?” Vroeg ze.

“Dat is goed. Richting Lier en dan via Westerlo terug?”

“Is goed.”

We hadden er een goeie gang in en Marjolijn wist van wanten. Pff… wat ging ze hard. Om de beurt reden we achter elkaar en dan weer stukken naast elkaar. Veel zeiden we niet tegen elkaar want we hadden alle energie nodig om te fietsen. Met een windje in de rug passeerden we Kessel en hadden nu een recht stuk richting Heist.

Mooie billen, bedacht ik me toen Marjolijn weer een keer voor me reed.

We gingen hard en zo aan het begin van het seizoen moest ik er nog een beetje inkomen. Marjolijn sloeg af en reed de velden in met mij in haar spoor. Ze zette nog een keer aan en versnelde.

Pff…, wat had dat mens een conditie. Na een tijdje verminderde de snelheid en kwam ze naast me fietsen.

“Gaat het goed?”

“Natuurlijk, gaat perfect.”

“OK, nog een stukje en dan rusten we even!”

“Is goed.”

We kwamen langs een stuk waar de voorjaarbloemen hoog stonden en Marjolijn verminderde snelheid.

“Zullen we hier even rusten?”

“Dat is goed.”

Het zonnetje scheen en in de verste verte was niet of niemand te bekennen. “Kom op, we gaan even in het gras zitten.”

Voorzichtig legden we onze fietsen neer in het gras en ik trapte wat van het hoge gras plat zodat we uit het zicht van de weg konden zitten.

“Hè hè, dat is lekker.” Marjolijn liet zich achteruit in het gras zakken en ik ging tegenover haar zitten.

Even een slokje water. Met haar bidon aan haar lippen spoot ze het vocht naar binnen.

“Pff… dat is lekker.”

Ik kreeg nu goed zicht op haar lichaam. Even die helm af. Haar woelige krullen kwamen nu vrij vanonder de helm en haar brutale blik was compleet. Wauw, wat een lekker ding.

“Zet jij je helm niet af?”

“Ja natuurlijk, ik was even afgeleid.”

“Hihi dat zal wel. Pfft… wat is het heet.”

Met deze woorden riste Marjolijn haar shirt open en kreeg ik zicht op de fietsbroek die haar hele lichaam omsloot. Ze trok haar shirt uit en ging erop liggen.

“Zo even een beetje bruinen. Moet je ook doen.”

Ik ritste mijn shirt ook open en zat in eenzelfde soort halterbroek als zij.

“Zo Maarten, strak lichaam.”

“Mmm dank je wel, jij mag anders ook niet klagen.”

“Dank je, vind het mooi?”

“Zeker, je ziet er… je ziet er lekker uit.” Ik stond versteld van mijn eigen directheid. “Ik wil er wel meer van zien.”

Strak keek ze me aan. “Echt?”

“Euh ja, echt.”

Na dat antwoord ritste ze haar halterbroek een stuk open. De rits begon bovenaan bij haar hals en liep door tot onder aan haar buik. Haar borsten werden platgedrukt door de strakke stof en kregen nu wat ruimte.

“En?”

“Ja, heel mooi.”

“Wil je nog meer zien?”

“Tja…, als je toch bezig bent.”

“Je bent geil hé? Ik zie het.”

In mijn broek had mijn pik zich hard afgetekend in de stof.

“Mag ik jou dan ook zien?”

“Natuurlijk.”

Na dat antwoord ritste ze haar tenue verder open en maakte haar borsten vrij. Wat een verschrikkelijk mooie tieten. Mooie vorm en harde tepeltjes erop.

“Ik ben ook geil Maarten. Wil je me helpen?”

Ik boog voorover en zocht haar lippen. Wellustig zoende ze me. Heerlijk, wat smaakte ze lekker. Ze lag nog steeds op haar rug en begon aan mijn tenue te trekken.

“Kom op, doe uit.” Ik nam even afstand en stroopte de strakke stof van mijn lijf. Centimeter voor centimeter werd mijn lichaam zichtbaar.

“Ik wil je lul zien.”

“Kom maar, dan mag je het laatste stukje zelf uitpakken.”

Haastig kroop ze op haar knieën naar me toe en begon aan de stof te sjorren. Met een klap sloeg mijn harde lul tegen m´n buik aan.

“Wow, die is hard.” Ze pakte mijn lul beet en kneep er eens in. Onmiddellijk begon ze een aftrekkende beweging te maken.

“Kom we gaan liggen.” Ze stroopte het laatste stukje van haar tenue uit en lag nu naakt voor me. Ze had haar lipjes glad geschoren en was zichtbaar blij met het feit dat er bij mij ook geen haartje te bekennen was. Dat is lekker. Als snel lagen we naast elkaar te vrijen, ze was geil. Enorm geil. Ik rolde op m´n rug en zij kwam direct bovenop me zitten. Ze schoof met haar kutje naar achteren en ging bovenop mijn harde lul zitten en begon heen en weer te schuiven.

“Ik ben nat. Wil je me proeven?” Ze haalde een vinger door haar lipjes en boog voorover. Ze stak haar natte vinger in mijn mond en ik proefde haar sappen. Direct erachter zoende ze me vol op m´n mond. Geil. Ondertussen pakte ze m´n lul en zette deze tegen haar kutje aan en liet zich zakken. “Wauw, we neuken. Ach, dit is lekker.”

Marjolijn ging rechtzitten en gooide haar hoofd in haar nek. Mijn uitzicht was gigantisch. Haar mooie afgetrainde lijf kronkelde bovenop mijn staalharde pik die ik keer op keer zag verdwijnen tussen haar zalige dijen. Marjolijn was in extase en genoot zichtbaar. Minuten achtereen bereed ze me totdat ze ongecontroleerd begon te kreunen en schokken. Na enkele momenten was ze klaar en viel voorover op m´n borst. “Ah! Oh, ja! Dat is lekker.”

Haar kutje sloot hard om m´n lul.

Na een tijdje herstelde ze zich en stelde voor om van positie te wisselen. Zij ging op haar rug liggen en opende haar benen voor me.

Even likken. Ik zocht met mijn mond haar heerlijke kutje en begon te likken. Dat had een geweldig effect op haar en ze duwde m´n hoofd hard tegen haar kut aan. Als een bezettende likte ik haar kutje, waarvan ik dacht dat het zou overstromen.

“Stop, stop! Ik hou het niet meer. Kom op, je moet me neuken.”

Ze trok mij over zich heen en mijn lul verdween als vanzelf diep in haar natte kut. Ze sloeg haar benen om me heen en ik begon te pompen.

Eerst hard, dan weer zacht. Dit kon ik niet al te lang meer volhouden. Het werd zwart voor m´n ogen en ik spoot me finaal leeg, diep in haar kutje.

Marjolijn spoorde me aan om verder te gaan, maar ik was leeg. Alsof de stekker uit me getrokken werd. Versuft viel ik van haar af. We lagen naast elkaar uit te hijgen in het hoge gras.

“Dat was gaaf. Dat had ik nooit achter jou gezocht.”

“Neen? En hoe vond je het?”

“Ik wil wel vaker met je fietsen. Mag dat?”

“Natuurlijk, met jou wil ik nog wel een rondje rijden.”

Onwillekeurig lag ze aan haar natte kut te voelen waaruit mijn sperma langzaam uit begon te lopen. Een dikke klodder liep langs haar dijen naar beneden. We zoenden elkaar opnieuw.

“Nog een stukje fietsen?” Eenmaal terug op de fiets was het gedaan met de energie. Op het gemakje fietsten we terug richting huis. Bij mij voor de deur namen we afscheid op het fietspad.

“Tot later, en bedankt voor de heerlijke rit.”

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *