Nieuw speelgoed

()

Toen ik Ellens slaapkamer binnen kwam, zag ik op het bed pols- en enkelbanden en een oogmasker liggen. “Ik heb wat nieuwe speeltjes gekocht”, zei ze lachend. “Wil je ze uitproberen?” Ik was graag haar proefkonijn.

Ze deed me eerst het zwarte oogmasker om zodat ik niets meer kon zien. Vervolgens kleedde ze me helemaal uit en legde me op het bed. Zorgvuldig, liefdevol en teder deed ze de pols- en enkelbanden bij me om. Toen maakte ze me vast aan de hoeken van het bed. Hier lag ik dan, geblinddoekt, vastgebonden aan het bed met mijn armen en benen wijd open, helemaal overgeleverd aan haar.

Ik wist dat ze nu mijn naaktheid stond te bestuderen. Ik hoorde haar zich uitkleden en beeldde me haar prachtige naakte lichaam in. Even later voelde ik een zucht van wind over mijn borsten en buik. Mijn lichaam stond op scherp. Ze overhaastte niets en het duurde even voor ik besefte dat ze een plumeau gebruikte. Terwijl ze met de pluimen cirkels trok, verplaatste ze de sensatie over mijn buik naar mijn heuveltje. Ik kreunde zacht van genot. Even voelde ik niets.

Dan.

Haar hand ondersteunde mijn kontje en ze tilde mijn bekken op om een extra kussen onder mijn billen te schuiven. Nu lagen ook mijn lipjes binnen vol bereik van de plumeau. Het effect uitte zich direct in een aantal zachte schokjes in mijn onderbuik. Ze streelde de pluimen over mijn lipjes tot ze zwollen en mijn kutje open kwam.

Toen stopte ze met strelen.

Ik hoorde dat ze rechtop ging staan. Waarschijnlijk genoot ze van mijn hulpeloze aanblik. Ik voelde niets meer. Alleen haar ademhaling kon ik horen. Ademhaling die bijna ongemerkt nadrukkelijker, dieper en heviger werd. Ik wilde haar zien maar moest troost vinden in de gedachte dat zij dat blindenmasker ook eens zou dragen.

Haar ademhaling werd gejaagder en ze deed geen moeite meer om te verbergen dat ze zichzelf met de plumeau plezierde. Ik hoorde haar kreunen van genot, maar snel besloot ze om zich weer met mij te bemoeien.

Ze kwam aan het hoofdeinde staan, haar handen rustten naast mijn slapen op de matras. Haar haardos liet ze strelend over mijn gezicht, schouders, borsten en tepels dwalen. Ik kreeg tedere zoenen op mijn voorhoofd, neus en wangen. Lippen dwaalden verder over mijn schouder, in de vallei tussen mijn gespannen borsten. Zachte beetjes in mijn tepels.

Ik voelde haar dikke borsten over mijn lippen wrijven en ik opende dankbaar mijn mond. Onverwacht trok een schok door haar heen. Haar ademhaling werd ineens erg gejaagd. Heel even vreesde ik dat ze het nu alleen voor zichzelf zou afmaken. Maar gelukkig overwon haar liefde voor mij.

Ze hervatte de zoenen op mijn borsten maar deze keer ging ze sneller door naar mijn heuveltje. Haar knieën zetten zich aan weerszijde van mijn hoofd. Ik rook haar geil. Ze ging rechtop zitten. Even raakten haar vingers mijn gezicht aan, op weg naar haar eigen lipjes.

Ik voelde niets, ze bewoog nauwelijks. Alleen haar ademhaling verdiepte enigszins. Plots een druppel op mijn wang. Wat deed ze nu? En nog één. Haar geur werd steeds nadrukkelijker. Toen besefte ik het. Haar vingers hielden haar lipjes open en de druppels geil vielen op mijn gezicht. Ik opende mijn mond. Haar kut kon niet ver van mij af zijn en hoopvol stak ik mijn tong uit. Even lukte het. Maar ze liet me niet verder gaan.

Haar geil druppelde nu gestaag op mijn tong. Ze zette haar handen langs mijn heupen en boog verder voorover. Nu was de situatie grondig veranderd. Haar druipende kelk was nu constant binnen bereik van mijn mond en ik deed mij tegoed aan de nectar. Haar gezwollen lippen persten zich tegen mijn neus en haar klit kwam binnen bereik van mijn gretige tong. Ze liet mij nu toe om haar uitgebreid te plezieren. Mijn tong flitste over haar kut. Mijn lippen zogen haar geil in mijn mond en haar gezwollen vrouwelijkheid werd zacht met lippenbeetjes verwend. Ze drukte haar borsten tegen mijn buik en maakte draaiende bewegingen zodat de tepels kringetjes schreven rond mijn navel. Haar ademhaling werd korter en oppervlakkiger. Ze kreunde.

Mijn verlangen groeide. Mijn kut hunkerde naar haar, haar strelingen, haar liefkozingen en naar één van de speeltjes. Ik voelde haar tong in mijn liesstreek likken. Huiverend kwam ik haar nog verder tegemoet. Maar ze bleef plagen met likjes rond mijn gezwollen kut en hunkerende klit. Ik probeerde haar te verleiden door nog intenser met haar kut te spelen.

Ineens kreeg ik het gouden idee om kwaad met kwaad te bestrijden. Ik bootste haar flirterig gedrag met mijn kut perfect na en dat had resultaat. Heftig zoog ze mij nu in haar mond. Flitsend sprong haar tong over mijn klit. Ik moest even de rol lossen, diep inademen, om des te harder te kreunen van genot.

En eindelijk voelde ik hoe ze iets van de nachttafel pakte. Ondanks de uitzonderlijke dikte leek hij heel echt. De aders lagen er dik bovenop. De zak was soepel bevestigd. De ballen die erin zaten zouden heel realistisch tegen iedere kont kletsen die hij plezierde. De staf was fluweelzacht aan de buitenkant maar onbuigzaam, hard en onvermoeibaar. Die zwarte zware dikke kunstlul zou me helemaal vullen. Ik wilde mij tot het uiterste gevuld voelen. Ik wilde mijn kut voelen rekken, de lul tegen mijn baarmoeder voelen stoten. Ik wilde door haar hard geneukt worden.

Zittend op mijn buik was ze met mij bezig. Ze stapte op de grond en deed mijn masker af. Ik zag de meeste begeerlijke vrouw van het Noordelijk halfrond. Halflange, roodbruine haren. Haar sproeterige gelaat met dat leuke neusje, hoge jukbeenderen en donkere ogen. Haar stevige schouders, volle borsten, gladde buik en de neplul! Ze hield ‘m vast alsof het haar eigen lul was, die ze wilde laten spuiten. Ik werd er zo geil van dat ik ondanks mijn gespreide benen en armen probeerde neuk bewegingen te maken met mijn kut. Ik kronkelde wanhopig alle kanten op om toch maar enige wrijving tegen mijn kut te vinden. Genadig legde ze even een hand op mijn muis. Maar ze trok die ook weer snel terug. Ik kon wel huilen, maar wist tegelijk dat het moment nu echt naderbij kwam.

Ze knielde tussen mijn gespreide benen. Haar tong gleed langs mijn lies naar mijn knopje. Ik voelde de zoete honing in mijn bilnaad lopen. Ze beet zacht op mijn kutlippen en flitste even heen en weer met haar tong tegen mijn klit. Ze ging rechtop zitten. Het monster drukte even tegen mijn muis. Haar vingers trokken mijn lipjes open. Ze zette het monster aan de ingang van mijn tunnel, liet er spuug op druipen en drukte zacht maar beslist door zonder echt binnen te komen. We keken elkaar in de ogen.

“Neuk me!”, smeekte ik. En dat deed ze…

Karenvc

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *