Nylon Dreams 2.7

()

1 Stem

2. In de winkel

Klikkend lopen Linda en ik over straat langs de winkels. Ik realiseer me dat het eigenlijk een langgerekte catwalk is, we lopen niet echt, we showen meer. We showen die heerlijke benen van ons. Alhoewel, Linda met haar ladder in haar nylon kous, ach je ziet hem bijna niet, je moet wel goed kijken. Maar toch ik weet het en als ik ergens niet tegen kan is het wel een ladder in een nylon kous of een panty. Linda houdt in en draait zich naar de etalage van “Intiem”, dat is een lingerie winkel waar ze heel bijzondere en modieuze lingerie verkopen. Ik ga naast haar staan en beide bekijken we alles wat tentoongesteld is.

“Dat is wel interessant” zegt Linda, tegelijk komt ze dicht naast me staan en haar hoofd vlak bij mijn hoofd wijst ze naar een wit torseletje afgezet met een heel klein beetje licht blauw kant.

“Mooi, die combinatie van kleuren” zeg ik.

“Half cups” zegt Linda, “dat is net iets voor mij. Heb jij die ook vraagt ze aan mij.” “Torseletje?” Vraag ik. 

“Neen, half cups,” zegt Linda, “weet je, ik vind het dan zo grappig als je een bh of wat ook aan hebt met half cups onder een zijde of satijnen kimono of zo, je tepels dan zo gauw hard worden door de wrijving van het materiaal over je tepels.”

“Dat heb ik ook wel,” antwoord ik, “alleen, ik draag dan gewoon geen bh.”

“Ja, dat heb ik al wel gezien.” Linda komt nog dichter tegen me aan staan en gaat met haar hand over mijn borst.

“Met deze stof heb je dat niet direct zo” zegt ze, “maar als je met satijnen stof, zijde of nylon over je borsten en tepels heen aait dan is dat veel intenser.” De tepel van de borst waar Linda overheen wrijft groeit onder de stof van mijn kolletje. Linda merkt dat ook en grijpt dan met duim en wijsvinger de tepel vast. Een stroomstoot gaat weer door mijn lichaam en er komt een kreun over mijn lippen. Of het een kreun van pijn of van genot is weet ik niet, ik denk beide.

“Maar de half cups duwen je tepels nog meer naar voren,” zegt Linda, “dan is het effect nog groter,” ze laat mijn tepel los, “we kunnen even gaan passen.”

Het lijkt wel of Linda me aan mijn tepel mee trekt, een soort van magnetische werking, ik loop achter haar aan de winkel binnen, toch wel met een kloppend hart. Ik ken haar net een paar uur en dan nu al samen lingerie gaan passen? Eenmaal binnen vind ik het ook prima, ook al ken ik haar net, door de gesprekken die we tot nu toe gehad hebben vind ik haar al echt mijn vriendin.

“Kijk hier,” ze pakt het torseletje uit een rek en houdt het met gestrekte arm voor haar uit. “Wat vind je? Houd even vast, dan kijk ik of er een is in jouw maat.”

Ik houd het torseletje in mijn handen en bevoel de stof, ragfijn, zacht, sensueel en dan die half cups, ik ben benieuwd. Linda komt naast me staan en ik voel haar hand in mijn zij, echt twee vriendinnen heb ik het gevoel, echte vriendinnen. Haar hand gaat over mijn hand, we kijken elkaar ondeugend aan.

“Passen?” Zegt Linda.

“Ja, doen we,” antwoord ik. We lopen beide richting pashokjes. Een goed uitziende verkoopster met lang donkerbruin haar los over haar schouders, met een wit lange mouwen shirt, kort zwart rokje met daarboven een gedurfde brede rode centuur, onder het rokje een ondoorzichtige legging, nee een panty zie ik in de zelfde witte teint als het shirt en ze loopt op zwarte pumps met van de lange bandjes die om je kuiten heen gewikkeld worden.

“Kan ik jullie misschien helpen?” Vraagt ze.

“We willen dit even passen” zeg ik.

“Mooi hé,”antwoord de verkoopster, “zijn net nieuw binnen, ik heb zelf nog niet eens de mogelijkheid gehad om zelf te passen. Maar goed dan kan ik kijken hoe hij jullie staat toch.” “Jullie? Alleen ik toch,” en kijk gelijk vragend naar Linda.

“Nou” zegt Linda “als je er nog zo een hebt in de zelfde maat dan doe ik gelijk mee.”

“Zal ik gelijk een paar kousen erbij zoeken, ik zie dat je daar een behoorlijke ladder hebt” wijzend naar de nylon kous van Linda.

“Och, ja ongelukje” zegt Linda, “als je er een paar hebt dan doen we dat maar gelijk,” vragend naar mij kijkend.

“Ja, natuurlijk” antwoord ik.

“Je kan dan ook beter het geheel bekijken” zegt de verkoopster, “ik bedoel een torseletje zonder kousen is niet af.”

“Dat is zo zeg ik, maar wat voor kousen heb je dan? Ik bedoel die one size fits all kousen vind ik maar niks.

“Nee, moet wel een beetje kwaliteit zijn” zegt Linda.

“Ik heb hier hele mooie nylon kousen van Cervin, dat zijn bicollor nylons, bijvoorbeeld huidskleur met een zwarte naad en hiel.”

“Oh dat is wel mooi” zeg ik.

Uitdagend hoor ik Linda zeggen, “maar hoe voelen die aan je been?”

“Wacht, ik zal er even een uit de verpakking halen. De zelfde maat denk ik hé, jullie beide?” “Ja, gemakkelijk toch,” zeg ik.

“Eens even kijken, je kan negen en een half nemen of tien, komt overeen met 42-44 of 44-46. Persoonlijk zou ik tien nemen die komt iets hoger op het been maar voelt dan ook beter aan. Ik zelf vind het heerlijk als het nylon niet zo strak over het been zit, maar een beetje kan schuiven, heb je tijdens het lopen constant een lekker gevoel op je benen.”

“Je weet het goed” zegt Linda, “goed dan nemen we die.”

“OK,” zegt de verkoopster, “hier zijn de nylons, pak ik nog even een torseletje in de zelfde maat. Gaan jullie maar vast daar in.”

Een pashok, één ruim pashok. Mijn hart staat stil.

“Oh ja,” excuseert de verkoopster zich, “het is op dit moment een beetje lastig met de verbouwing daar aan de achterkant. De winkel wordt her ingericht, dus we moeten ons een beetje verhelpen. Maar jullie kunnen gerust samen tegelijk of na elkaar, wat je maar wilt.” “Ach, kom we gaan wel tegelijk. Toch?” Zegt Linda.

“Tja waarom niet. Hier is het andere torseletje. Oh ja houden jullie je eigen slipjes aan of moet ik er passend stel bijdoen?” Ik kijk gelijk naar Linda, want ik weet het. En dan kan ik me de verkoopster ook wel voorstellen. Die zitten natuurlijk niet te wachten op klanten die maar wat komen passen en geen slipje dragen.

“Nee, doet u er maar een paar passende bij” hoor ik Linda zeggen.

“Moeten dat gewone slipjes zijn of hebben jullie liever strings?” Ik heb het eigenlijk niet zo op strings, maar vooruit maar.

“OK, twee strings komen eraan” zegt de verkoopster.

“Niet zo op strings” vraagt Linda bij het binnengaan van het pashok.

“Neen, antwoord ik haar, ik heb liever een passende slip, en het liefst natuurlijk van nylon. En, moet ik zeggen, ik heb het ook niet zo op katoenen kruisjes.”

“Nou dan kan je net zo goed geen slip aandoen,” net als ik. Ondertussen heeft Linda het gordijn dicht gedaan en staan we samen in het pashok naar elkaar te kijken in de spiegels. “OK, een beetje gelijk heb je wel maar toch, ik vind het iets erotisch hebben.” Linda zipt de rits van het rokje op haar billen naar beneden.

“Begrijp ik,” zegt ze, “het is net als een cadeautje, het is veel spannender als het nog in de verpakking zit.”

“Precies” zeg ik, kijkend naar de kale poes van Linda, die vervolgens haar centuur afdoet haar schoenen uitwipt en haar truitje omhoog uittrekt. Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden en steek mijn handen uit om haar aan te raken.

“Kan je mijn gordeltje aan de achterkant even los haken?” Natuurlijk wil ik dat. Langzaam draai ik haar om zodat ze recht in de spiegel kijkt, ik kijk over haar rechter schouder mee in de spiegel, probeer zonder mijn blik op haar te onderbreken op de tast haar gordeltje los te haken. Dan heb ik de twee einden van het gordeltje in mijn handen en beweeg deze naar de voorzijde van Linda. Ik omhels haar als het ware maar dan meer op taille hoogte. Ik voel Linda ’s billen iets naar achteren bewegen en in plaats van ruimte te geven beweeg ik naar haar toe. We drukken stevig tegen elkaar aan waarbij ik mijn bekken zo ver mogelijk probeer te kantelen zodat mijn venusheuvel onder druk komt te staan. Een heerlijke warme gloed weer. Kon dit maar eeuwig duren. Linda begint een beetje haar billen te bewegen, ik hou nog steeds aan de voorkant haar gordeltje vast en beweeg mijn handen naar haar intieme gedeelte, toch durf ik het niet helemaal, ik blijf afwachtend met mijn hoofd nu op haar schouder genieten.

“Toe maar…” hoor ik Linda fluisteren, “toe maar, voel maar, geeft niet.”

Ik laat me dan ook niet meer weerhouden en bevoel voor de eerste keer in mijn leven de in intieme zones van een vrouw. En bevoelen kan ik, zo’n kaal kutje…. Het gordijn schuift langzaam opzij, de verkoopster steekt haar hoofd naar binnen, “lukt het” vraagt ze.

“Ja, natuurlijk,” antwoord ik haar hakkelend. Ik draai me gelijk van Linda weg, maar de verkoopster is denk ik toch ook niet gek.

“Hier zijn de twee strings. Maar jullie kunnen die zo eigenlijk niet passen hoor” zegt ze wijzend op het kale kutje van Linda.

“Dat geeft niet we doen ze aan en betalen ze gewoon toch?” Kijkend naar mij.

“Ja natuurlijk, heb ik ook weer eens een string in mijn lingeriekast liggen thuis.” De verkoopster geeft de strings aan mij maar in plaats van direct weer om te keren komt ze verder het pashok in.

“Ik zal jullie even helpen met passen” zegt ze.

“Maar, de winkel” dan vraag ik.

“Oh die heb ik op slot gedaan, het is nog wel anderhalf uur tot sluitingstijd maar met wat ik jullie kan verkopen is mijn dag weer goed.”

“Ja, ja” hoor ik Linda mompelen.

“Kom maar dan help ik je even” zegt de verkoopster tegen mij. “Eerst maar je rokje.” Ze gaat achter mij staan en beweegt de rits naar beneden, ze helpt me uit het rokje te stappen. Voel ik daar nou een hand van haar langs mijn benen? Ik kijk omlaag en ze staart me sensueel recht in mijn ogen.

“Claudia” zegt ze. “Claudia is mijn naam. Kom stap maar uit.” Ik kijk weer op en zie Linda haar laatste nylon, diegene die nog heel is van haar been afstropen. Ze houdt hem omhoog tegen het licht, bekijkt hem goed, “deze is nog heel” zegt ze en drapeert de nylon kous om haar nek, ondertussen mij uitdagend aankijkend. Claudia is ondertussen achter mij gaan staan en probeert via achterlangs de centuur om mijn middel los te maken. Ik voel haar borsten tegen mijn rug. Een prettig gevoel en ik laat Claudia merken dat ik het prettig vind door iets achteruit tegen haar aan te leunen. De druk van haar borsten op mijn rug neemt nu ook iets toe. Ik voel de handen van Claudia mijn centuur los maken, deze laat ze op de grond vallen, nu pakken haar handen de zoom van mijn truitje beet en ze probeert die naar boven uit te trekken. Op de een of andere manier raakt mijn haar verstrikt in het truitje, het is ook zo’n strak ding, ik sla een kreetje van pijn uit, meteen staat Linda voor me en helpt mee, die beide samen trekken dan langzaam mijn koltruitje over mijn hoofd uit. Ik realiseer me dat ik nu tussen twee vrouwen in sta met alleen mijn slip, jarretel gordel en nylon kousen aan. Linda staat met haar gezicht vlak voor mijn gezicht, ik voel de warmte van haar naakte lichaam. Ze komt heel langzaam dichterbij, de puntjes van onze neuzen raken elkaar bijna, maar de punten op onze borsten, de stijf geworden tepels raken elkaar vol. De handen van Claudia zitten nu tussen ons in en weten eigenlijk niet wat te doen. Ik hoor Claudia wel lichtelijk hijgen in mijn nek. Linda ’s lippen zijn op dit moment nog maar een paar millimeter van mijn lippen verwijderd en zo blijft ze staan, mij recht in mijn ogen kijkend. Er komt nu beweging, voel ik, in de handen van Claudia. Een van haar handen beweegt langzaam over mijn platte buik naar beneden. Linda moet dat ook voelen denk ik, ze staat zo dicht bij me. Claudia ’s hand is nu bij de boord van mijn slipje. En houd daar stil. Linda verbreekt de erotische sfeer. Ze doet een stap naar achteren bukt zich en pakt mijn slipje aan beide zijden vast om die naar beneden te trekken. Maar ze houdt stil en ik voel haar adem dicht tegen mijn kutje, ik voel haar aanwezigheid op mijn clitje. Wat ziet dat er sexy uit, nu begrijp ik wat je bedoelde met nylon slipjes. Je kunt er doorheen kijken, je ziet het wel maar dan ook eigenlijk weer niet.

“Als je dit zo ziet moet je het wel aanraken” zegt ze. Ze kijkt mij aan.

“Ook een kaal kutje schat?”

 “Eh… ja. Vind ik hygiënischer.”

“Ja, ja” komt tegelijk uit de monden van Claudia en Linda. Claudia komt nu ook kijken. Beide meiden zitten nu op hun hurken voor mijn kruis. Claudia komt heel dicht bij en met een vinger gaat ze langzaam naar mijn clitje. Door de nylon stof beweegt ze haar vinger over mijn clitje. Ik word warm, ik word warm, ik, ik, weet nu niet meer wat te doen.

“Een piercing?” Is de vraag van Claudia. “Je hebt een piercing.”

Linda komt nu ook met een vinger om te voelen. Beide verwennen nu mijn clit en ik voel ze een beetje aan mijn piercing trekken die recht boven clitje zit. Dit moet stoppen denk ik, dit gaat heel de verkeerde kant op. Maar ik wil het niet stoppen, ik wil dat dit eeuwig blijft duren. Ik voel mijn knieën knikken na de zoveelste golf van warmte door mijn onderlichaam. Linda merkt het ook, stopt, trekt mijn slip uit en Claudia van mij af. “Zullen we het een en ander gaan passen” zegt ze.

“Een goed idee” zeg ik. Ik ben aan de ene kant blij, kan ik even op adem komen. Claudia pakt nu mijn gordeltje, haakt het los en stroopt mijn nylon kousen naar beneden af. Wanneer ze los zijn van mijn voeten zie ik dat ze hen beide beetpakt en haar gezicht in mijn nylon kousen begraaft en vervolgens diep inhaleert. Wat een geile meid. Linda is ondertussen bezig het wit met licht blauw afgezette torselet los te haken. Ik neem het andere torselet van het haakje en wil dat ook gaan los haken als Claudia het voorzichtig uit mijn handen neemt en vraagt of zij het zal doen. “Is goed natuurlijk” zeg ik.

“Kan jij die van mij vastmaken?” Vraagt Linda aan mij.

“Natuurlijk,” ik loop naar haar toe en neem het torseletje van haar over, ik probeer het voor haar langs te krijgen. De aanrakingen zijn weer niet van de lucht, maar ik schijn er dan toch aan te wennen. Ik vind het zelfs zeer aangenaam. “Houd even vast,” vraag ik Linda, dan zal ik kijken of ik ze vast kan haken.

“Ze heeft een oogje op jouw” fluistert Linda in mijn oor. Ik kijk haar verbaasd aan.

“Ja echt, weet het zeker,” hoor ik in mijn oor. Ondertussen voel ik haar hand langs mijn schaamlippen glijden.

“Zo, die zit vast” zeg ik gauw om een kreetje te onderdrukken.

“OK, dan nu jij” hoor ik Claudia roepen, “kom jij maar eens even hier.” Claudia begint met heel veel geduld, misschien een beetje te veel geduld, mij aan te kleden. Waarbij ze het niet nalaat om elke gelegenheid aan te grijpen om mij op elke willekeurig welke plaats op mijn lichaam aan te raken, te strelen. Ik vind het heerlijk, zalig gewoon en dat laat ik haar blijken ook. Ik streel haar door het haar met de opmerking, ”vallen mooi je haren”.

“Vind je” zegt Claudia.

“Ja, heerlijk lang, daar houd ik van.” Mijn torselet zit inmiddels op zijn plaats en is aan de achterkant vast gehaakt. Claudia komt nu voor me staan en pakt met haar handen mijn borsten en legt ze mooi in de half cups van het torseletje, de tepels recht naar voren, Claudia gaat met haar vingertoppen over mijn tepels en ze gaan met z’n tweeën recht voor uit staan. Claudia beweegt haar gezicht naar mijn tepels, een puntje van haar tong wordt zichtbaar tussen haar lippen. Is het wat ik denk? Wilt ze echt aan mijn tepels likken? Ik sluit mijn ogen en wacht af. Ik voel haar hete adem over mijn borst gaan en dan is het daar. Ik voel het. Een heel klein likje. Ik open mijn ogen en kijk haar dankbaar in de ogen.

“Zo! Dan nu de nylon kousen dan maar,” onderbreekt Linda ons.

“Ja, lijkt me ook lekker” antwoord ik.

“Ook lekker?” Zegt Linda.

“Ja ook,” antwoord ik en gedrieën schieten we in de lach. We pakken de verpakking van de nylon kousen, het knisperen van het openen van de verpakking klinkt als muziek in mijn oren. De nylons vallen dan gewoon in onze handen, zo zacht en glad zijn ze. Heel voorzichtig rollen we het nylon over onze handen op, steken onze tenen in de voet en trekken langzaam de kous eerst over onze voet daarbij zorgend dat de hiel en het versterkte deel voor de tenen goed op de plaats zit. Langzaam omhoog gaat het nylon, over de kuiten, de knie.

“Denk om de naad” zegt Claudia, “recht over het been heen.” Claudia zit voor ons met haar neus er bovenop en zal er zeker voor zorgen dat we het goed doen. Beide nylon kousen hebben we nu aangetrokken en trekken ze iets verder omhoog om ze aan de jarretels vast temaken. Het torseletje heeft 6 jarretels, de jarretels aan de voor en zijkant zijn geen probleem, daar haken we gemakkelijk de nylon boord in vast maar de jarretels aan de achterkant zijn wat moeilijker. Ik heb een hand langs achteren en een hand tussen mijn benen doorgestoken. Doordat je het een beetje op het gevoel moet doen valt het niet mee. Maar hulp is onderweg, Claudia heeft het even aangezien maar steekt nu een helpende hand van voren tussen mijn benen door. Ik schrik er in eerste instantie wel even van maar moet er dan om lachen. Claudia pakt de jarretel met de hand die ze links om mijn middel heeft geslagen en probeert nu het zelfde te doen als ik. Geen verschil eigenlijk, ze moet het ook op het gevoel doen zo. Alhoewel, geen verschil? Haar onderarm, welke tussen mijn benen doorsteekt, voel ik aardig om venusheuvel heen en weer bewegen. Ik zak een beetje door de knieën om nog beter contact te maken met haar onderarm. Ik begin in al mijn stoutmoedigheid, ik weet ook niet hoe ik dit in vredesnaam ooit zou kunnen doen, over haar onderarm heen en weer te schuiven. Doordat ik nog geen slipje aan heb voel ik de piercing net boven mijn clitje heen en weer gaan, wat weer een enorme golf van geiligheid te weeg brengt in mijn onderbuik. Claudia heeft dat kennelijk ook in de gaten en doet er dan ook wel erg lang over voor ze de jarretel heeft vast gemaakt. Linda is zelf in staat geweest om de jarretels vast te maken en kijkt nu via de spiegel naar het gefriemel van Claudia. Net op tijd heeft Claudia de tweede jarretel vastgemaakt en kan ik een stap naar achteren doen, net op tijd. Claudia staat op en gaat achter ons staan.

“Even kijken of de naad wel recht zit dames” zegt ze. Linda en ik gaan naast elkaar voor de spiegel staan en kijken elkaar via de spiegel aan, een ondeugende blik zie ik in de ogen van Linda, ik kijk haar vragend aan. Achterons is Claudia door de knieën gegaan en gaat met twee vingers, van elke hand een, op Linda ’s linker been en op mijn rechter been vanaf de hiel langzaam naar boven, de naad van de nylon kous volgend. Over onze kuiten, door holte van onze knieën, over de achterkant van onze dijen tot aan de boord. Waar de naad niet helemaal recht zit corrigeert ze dat. Dan komen de andere benen aan de beurt. Claudia zit wijdbeens, tussen haar benen in staat het rechter been van Linda en het linker been van mij. Onze nylon voeten dicht bij het kruis van Claudia. Claudia start weer het zelfde ritueel met haar vingers maar wipt op haar billen iets naar voren. Ik voel de voeten van Linda en mij elkaar raken en ook dat Claudia nu haar heupen op en neer beweegt tegen de voeten van Linda en mijn aan. De vingers van Claudia zijn inmiddels de knie holtes gepasseerd en gaan over de achterkant van onze dijen verder naar boven. De heup bewegingen van Claudia worden intenser, Linda en ik hebben moeite om te blijven staan en ik ga voorzichtig op mijn tenen staan, zodat mijn hiel iets van de grond komt, waarom weet ik ook niet, het gebeurd automatisch, maar ik voel nu duidelijker het kutje van Claudia om de hiel van mijn voet heen komen. Claudia begint zwaarder te ademen.

“En lopen ze recht?” Vraagt Linda.

“Jaaha” komt er over Claudia ’s lippen. De controle over haar vingers heeft Claudia nog, want die gaan verder naar boven tot aan de boord. Maar in plaats dat haar vingers het voor gezien houden gaat ze langzaam verder, over de boord heen, over het blote bovenbeen en komen terecht in onze schaamstreken. Ik zie in de spiegel het gezicht van Linda vertrekken wanneer de vinger van Claudia tussen haar schaamlippen doorglijd. Maar ook ik moet mijn ogen sluiten van genot als ik haar vinger mijn lippen voel beroeren. Ik open weer mijn ogen en zie in de spiegel Claudia die tegen mijn hiel aan het oprijden is, Linda die wijdbeens is gaan staan en ik daarnaast ook wijdbeens. Maar het mooiste zijn toch die twee vingers van Claudia die recht omhoog wijzen, een vinger recht omhoog voor de ingang van Linda ’s kut en een vinger voel ik voor de ingang van mijn kut. Het is muisstil, niemand beweegt. Ook Claudia is gestopt met het op en neer bewegen op mijn hiel. We kijken elkaar alle drie aan. De blikken in onze ogen spreken boekdelen. We vinden dit alle drie ontzettend lekker. Zal ik door de knieën zakken vraag ik me af? Wil ik die lekkere vinger in mijn grotje voelen? Wil ik doorgaan met genieten of moeten we wijzer zijn? Ik hoef de beslissing niet te nemen. Linda stapt naar voren, de vinger van Claudia achterlatend.

“Kom Petra slip aan, we moeten ons aankleden want we moeten ook nog naar de benenmode zaak toch? Of wil je liever hier blijven?”

Oei, dat is een moeilijke vraag. Ik kijk wisselend naar Linda en naar Claudia, Claudia die nog steeds wijdbeens op de grond zit met, zoals ik nu duidelijk zie, een flinke natte plek in haar witte panty, zo nat dat ik duidelijk de aanzet van haar schaamlippen kan zien. Claudia ziet mij naar haar kruis kijken en terwijl ze me blijft aankijken haalt ze twee vingers ferm door haar spleet heen zodat de nylon stof van haar panty verder tussen haar schaamlippen gaat zitten. Ik weet niet wat te doen, Claudia heeft iets bijzonders, een bepaalde aantrekkingskracht op mij. Dat weet ik. En dat weet zij ook. Daar bovenop heb ik altijd al gedroomd van iets intiems met een vrouw, en nu is de mogelijkheid daar. Aan de andere kant is daar natuurlijk Linda die mij als het ware hiernaar toe heeft geleid toch? Ik kan haar toch niet zomaar in de steek laten. De vertwijfeling is denk ik van mijn hoofd te lezen.

“Weet je wat” zegt Linda, “ik haal Jennie op, komen we straks samen hierheen en dan kunnen jullie beide wat nader kennis maken toch?” Tegelijk komt daar een wel erg vette knipoog mijn kant op.

“Ja, gezellig” zegt Claudia, “dan spreken we over een uurtje af hier, dan kunnen we ons hier even opdirken en dan gezamenlijk om een uur of half acht lekker met elkaar ergens gaan eten of zo.”

“Lijkt me heel erg gezellig” reageer ik op Claudia ’s idee.

“Goed” zegt Linda “dan haal ik Jennie op” en begint zich gelijk aan te kleden. Over het torseletje heen gaan weer het rokje en het truitje, de centuur nog en de schoenen. Linda is er klaar voor zegt ze. Ze schuift het gordijn van het pashok iets opzij en stapt naar buiten. Geen string aan zeker roep ik haar nog na.

“Neen, zeker niet” is het antwoord. “Want wie weet?”

“Wacht ik zal je er even uitlaten” en Claudia loopt mee naar de winkeldeur. Daar geeft Linda Claudia nog snel een zoen op haar lippen en weg is ze. Claudia sluit de deur weer achter haar en kijkt haar nog even na, de gedachte dat daar een heerlijk, goeduitziende vrouw loopt zonder slipje, is alleen al fantastisch. Claudia ’s blik gaat nog even de etalage door, een controlerende blik, staat alles nog wel goed tentoongesteld en is het tentoongestelde nog wel up to date? Haar blik blijft hangen op het witte met lichtblauw afgezette torseletje. Op zich staat het natuurlijk wel goed opgesteld, anders waren de meiden toch ook niet naar binnen gekomen, maar het zou beter kunnen, realiseert ze zich. De etalagepop waar het torseletje op te zien is, is nou direct aanlokkend. Haar blik gaat van het torseletje naar het gordijn van het pashok. Ze krijgt opeens een leuk idee. Ze loopt naar het pashok toe, opent het gordijn en stapt naar binnen, ze laat het gordijn echter open. Petra staat daar nog steeds in het torseletje met half cups, haar tepels nog steeds hard recht vooruit. De nylon kousen zitten keurig om heer benen en aan de jarretels vast.

“Gordijn dicht joh” roept Petra, “ze kunnen ons zo van de straat af zien.” Petra staat net op het punt de string aan te trekken. Claudia loopt op haar toe, geeft haar plat een zoen op de mond waarbij haar tong even over de lippen van Petra gaat en neemt de string uit haar hand, “laat maar, we gaan wat anders doen.”

Petra kijkt vragend, nieuwsgierig en ook wel verlangend naar Claudia, ze voelt het natte van haar zoen nog op haar lippen.

“Ja, iets leuks en spannend” ook zegt Claudia. “Kom maar mee.” Ze neemt Petra aan haar hand mee de winkel in. “Blijf hier achter dit rek maar even staan.”

Ik zie Claudia via het opstapje de etalage instappen. Ze pakt het torso met het torseletje en stap de etalage weer uit. De weinige mensen op straat hechten er niet direct aandacht aan. Ze komt bij mij achter het rek staan en zet de torso op de grond.

“OK, nu wij” zegt ze.

“Wat bedoel je” vraag ik?

“Nou, jij neemt haar plaats in” en wijst op de torso.

“Dat dacht ik toch niet” antwoord ik.

“OK, dan kan je jezelf nu aankleden en gaan we naar huis.”

“Wat zeg je?”

“Je hoort me wel.”

“Maar Claudia, net die zoen op mijn mond je tong over mijn lippen, wil je zeggen dat…”

“Ik wil niets zeggen” antwoord ze, “kom, toe nou Petra, doe het voor mij. Natuurlijk gaan we niet naar huis. Laat je gaan voor een keer. Als je jezelf heel stil houdt ziet niemand het verschil.”

“En als ik het doe, wat dan?”

“Dan heb ik een heerlijke verrassing voor je.”

“OK, ik probeer het.” Ik zet voorzichtig een stap op het opstapje.

“Ho! Wacht even” zegt Claudia, “je heels nog, het moet wel af zijn toch.” Ze loopt snel naar het pashok en komt terug met mijn high heels. Ze valt op de knieën voor me, ik til mijn linker voet op en Claudia schuift de schoen over mijn voet en dan hetzelfde met mijn rechter voet een laatste aai van haar over mijn benen, een tik op mijn billen, “zo klaar ga je gang” zegt ze dan. Ik kijk even door de etalage de straat in en zie niemand aankomen, snel stap ik de etalage in, ga op de juiste plek staan en sta stijf stil. In hoor Claudia achter mij bij het kledingrek fluisteren. “Prachtig gezicht meid, en dan ook zonder slipje, maar goed dat je een kaal kutje hebt anders was het wel opgevallen denk ik. Alleen tja ik heb nog nooit een etalagepop gezien met een klitpiercing.

Oh nee! Gaat het door me heen, er komt nog steeds niemand aan en ik probeer het torseletje aan de voorkant iets naar beneden te trekken.

“Dat helpt niet veel denk ik” zegt Claudia. “Wat een geil gezicht overigens en spannend. Weet je wat? Ik ga het eens even van de andere kant bekijken.”

Ik begrijp niet wat ze bedoelt tot ik de deur van de winkel open en dicht hoor gaan. Prompt verschijnt voor de etalage Claudia in haar witte panty en top. Ze gaat recht voor me staan. Ik zie in mijn ooghoeken twee tieners aan komen lopen. Ze komen naast Claudia staan. Ik probeer mijn ogen stil te houden en niet te knipperen. Ik zie Claudia met een hand de zoom van haar rokje zover optillen dat de natte plek op haar panty goed zichtbaar is voor mij. Claudia bukt zich en probeert vanuit deze hoek mijn kutje te bekijken. De twee meiden zien dat ook en gaan door de knieën om ook een beter zicht te hebben. Ik zie in mijn ooghoek Claudia twee vingers door de natte gleuf in haar panty op en neer bewegen. Ze rolt haar ogen. Ze geniet hier zichtbaar van. De twee meiden komen nu nog dichter op de ruit staan. Ze laten hun blikken als gebiologeerd over mijn lichaam gaan. Ik voel een paar druppels vocht op mijn schaamlippen. Vreemd, normaal gebeurt dat alleen als ik wat langer over mijn clit heb gewreven en een vinger naar binnen heb gebracht, nu gebeurt het als vanzelf. Mijn handen staat in mijn zij maar oh wat zou ik nu graag met een hand mijn kut willen beroeren, met een vinger aan mijn piercing willen frommelen. De twee meiden kijken elkaar aan, lachen naar elkaar en houden het voor gezien. Pffft, gelukkig denk ik. Niemand verder te zien, behalve Claudia die nu een vinger door de panty bij haar naar binnen probeert te brengen. Hangt van de stof en grote van de panty af weet ik, heb het zelf ook wel eens gedaan. Ik neem mijn kans waar en ga gauw met een hand naar mijn kruis. Ik steek gelijk een vinger in mijn soppende kut. Met mijn duim ga ik over mijn clit heen en ik kom bijna klaar. Geëtaleerd in een drukke winkelstraat sta ik op het punt klaar te komen. Ik zie Claudia ook heerlijk bewegingen met haar vinger maken, het is haar zeker gelukt. We kijken elkaar aan. In de verte komen een paar dames en heren aanlopen. Dat wil ik niet. Ik kijk indringend naar Claudia en wijs vervolgens in de richting waar de mensen vandaan komen. Claudia kijkt om, ziet ze ook en gaat nog heftiger met haar vinger erin en eruit. De natte plek, op haar panty wordt als maar groter en door de vochtigheid wordt het wit van de panty wat doorzichtiger. Ik kan mijn ogen niet van haar kruis afhouden, als gebiologeerd blijf ik naar haar vinger kijken die in en uit haar kut gaat. In mijn ooghoeken zie ik de mensen dichterbij komen, nog een meter of dertig schat ik zo. De spanning neemt toe, Claudia lijkt een hoogtepunt te naderen, mijn knieën worden week en ik sluit mijn ogen als ik op mijn knieën in de etalage neerstort heftig mijn poes bewerkend met mijn vingers. Ik blijf mijn ogen gesloten houden, deels misschien uit angst voor de mensen die zo voor mij zullen verschijnen en deels uit puur genot. Ik blijf mijn clit bewerken, sneller en sneller gaat het, een vinger in en uit mijn kut. Mijn andere hand wrijft over mijn nylon kousen, over de binnenkant van mijn dijen. Ik… ik… oh! My God… ik … ik…. Kom hier snel. Ik voel een hand mij beet pakken. Ik open mijn ogen. Claudia trekt me uit de etalage. Precies op tijd. De mensen op straat komen nieuwsgierig naar de etalage, ze hebben natuurlijk iets in de gaten gehad. Maar hebben ze ook wat gezien? Ik sta in Claudia ’s armen achter het kleding rek. We houden elkaar stevig vast, de naween zorgen ervoor dat we onze bekkens naar elkaar toe kantelen en zodoende na kunnen genieten van datgene wat ons net is overkomen. Ik voel de natte panty van Claudia op mijn blote bovenbenen.

“Oh! Wat was dat heftig!” Het antwoord van Claudia is een lange sensuele tongzoen. Oh wat een heerlijke meid denk ik bij mezelf en beantwoord haar met een hand tussen haar benen. Nu kan ik de heerlijke vochtige panty bij haar naar binnen werken.

Joyce

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Nylon Dreams 2.7”

  1. Heerlijk verhaal, ik zou dit wel met jou willen uit proberen, alleen ik ben een man. Ik zou wel graag eens panty’s willen proberen en sex hebben met een vrouw in fijne lingerie. Zou jij dat met mij willen doen laat en berichtje achter in mijn e-mails box. Ik wacht op je . . .
    Geile groet herman.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *